A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

sziasztok!
Csatlakozhatok? A kisfiam március 18-án született a Sote II. klinikán! Most vettem észre, hogy már van egy ilyen topic nem itt kerestem hanem a "magzatok kor szerint" részben :) , mivel ott nem találtam létrehoztam egyet :) bocsi :)
Kérdés mindenkihez: Kúszik már a babócátok, az enyém még nem akar- csak gurulva közlekedik, így viszont elég mókás :).Enni sem akar semmit anyatejen kívül, Ti mivel próbálkoztok, mi vált be?

Nem tudok vonalzót csinálni...:(
queen-bee

Üdv queen-bee :D olvasgass vissza pár oldalt ha picurod engedi és sok mindenre megtalálod a választ :D

KépKép
KépKép
adryn

Bababi: bocs.. nem esett le.. kinek a kezébe kellett volna reggel a porszívót nyomnom? Nicoéba??? :lol: :lol: az ok hogy egyedül mászik fürdeni, de azért porszívózni még nem tud :lol: (viszont mindig követi mint egy kiskutya) (párom csak szerdán éjjel jön haza)

KépKép
KépKép
adryn

Hoztam képeket! Tekintettel a szép időre és arra, hogy Peti immáron 8 hónapos nagyfiú, úgy döntöttünk, hogy ideje van a biciklízésnek! 8)
Petihuszár lóról biciklíre vált! :P
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Ez a kép úgy készült, hogy közben Petiapu is tekert és még az Árpádkori kápolna is látszik a háttérben! :shock: 8)
Egyébként össz-vissz negyed órát tekertünk a lakóparkban, hogy Peti szokja a dolgot. Jól elücsörgött hátul, csak a gödröket nem szereti....

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

szia adryn!! Ok próbálok, olvasgatok :) Most éppen egyedül vagyok a két gyekőccel, a nagyfiam már hét éves :) vele minden annyira más volt, koraszülött volt, tápszeres és mindent nagyon későn csinát, ezért reménykedtem, hogy Karcsika hamarabb kezd kúszni :) de persze, tudom, hogy nem lóverseny :) majd csak lesz kedve mocorogni :)
queen-bee

Sziasztok!

Élünk ám mi is, csak kicsit átmentem kukkoló üzemmódba :) :oops:

Amikor olvasom a hsz-eket, mindig válaszolok fejben és mire eljutok a bejelentkezésig, vagy közbeszól valamelyik gyerek, vagy elfelejtem, mert már fejben válaszoltam. Annyi időm sosincs, hogy jegyzeteljek :roll:
Most elvitték a nagyszülők Levit és csak holnap este jön haza. Be kellene fejeznem a szakdogámat, mert 30ig le kellene adnom :oops: :shock: fogalmam sincs hogyan fogom befejezni, de így hogy Levitől most lesz egy kis nyugtom, talán.
Jövő héten nincs ovi és arról beszéltünk Erpével, hogy ha van kedvetek nálunk lehetne tartani egy "takonypartit" :) Úgyis minden babó taknyi :)
Szóval ha van rá jelentkező, akkor szívesen látlak Benneteket.

Ja és teszek fel tegnap készült tesós képet, meg cukipofiról is :)

Kép Levi is mászik újra, Lili meg megy utána :)
Kép A részeges hugira vigyáz a bátyó :)

És cukipofiról :) :
Kép Anyaaaa, felébredtem és ha nem veszel ki azonnal, kirágom magam
Kép Aggggyaaaad mááááá :)

Kép Cuki vagyok, neeeem? :)

Bocsi, ha sok voltam, olvasok és ha tudok jelentkezem is.

Jobbulást minden betegnek!!!!!
Gratula az új tudományokhoz :)

Kép

Kép
gabka77

Katka: Petiben bennemaradt a kaja? remélem jobban vagytok :)

Erpéékről még mindig semmi hír? :shock:

remélhetőleg Kukliék megszámolták a sarkokat :P

Zazzy: szerintem sem gáz hogy adtál neki fájdalomcsillapítót. én is adtam volna, és teszem is ha azt látom szenved a fájdalomtól. bár minden nap nem.. csak amikor látom hogy nagyon rossz neki .. (mi is veszünk be fejfájáscsillapítót ha fáj a fejünk csak felnőttes adagot ;) )

KépKép
KépKép
adryn

queen-bee: Üdv köztünk! Mesélj magatokról és feltétlen kérünk képeket! :P Ne aggódj, hogy csak forog a kisfiad, ráér még a többit megtanul. HT-val is elég vegyesen áll a csapat. Minden nap kínáld meg a kisfiad vagy gyümölccsel vagy főzivel, előbb-utóbb rá fog kapni.... Nem vagytok elkésve! :roll:

Katka

katka22

Szia Katka!! Nagyon cuki a fiacskád, és milyen stabilan ül :)
queen-bee

Adryn: Peti jól van, de nyügösebb a megszokottnál....

Katka

katka22

Ok, tennék fel képeket, ha tudnék, de a technika ördöge kifog rajtam :)
queen-bee

Ok Katka mesélek :) Szóval, van két kisfiam Kornél és Karcsi, Kornél már hét éves és most kezdte az elsőt, a picikém március 18-án született egy elég zűrös várandósság után, szinte minden héten azt hittem ennyi volt...a kicsire vártunk több évet ezért a nagy korkülönbség.
Végzettségem szerint töritanár vagyok, de még sosem tanítottam, mert Kornél asztmás és vele vagyok hosszabított gyesen, őt 24 évesen szültem azóta itthon vagyunk..:)
queen-bee

Katka: hát ez a Petigyerek mindenhol ilyen jól érzi magát??? zabálnivaló!!! :D :D :D és úgy látom Te fogytál... 8)

Gabka: gyönyörűszépek a gyerekek!!! és Lili hogy tátja a száját!!!! :lol: ezt meg kéne mutatnia Niconak hogy kell... :roll: :lol:

queen bee: röviden annyi hogy van olyan babó aki már felállt és mászik, de többen vannak olyanok akik betartják a fejlődési táblázatban leírtakat és nem kapkodják el a dolgot :D szóval nem vagytok semmiben sem lemaradva ;) kajaügyben pedig megy a ht már a legtöbb helyen.. van olyan baba (lásd Lilit a képen) aki örömmel veszi, van aki kevésbé. nekem nehéz Nico kedvében járnom ebben.. tulajdonképpen a figyelmét nehéz lekötni.. folyton felfedezne... :? a cici meg gyorsabb... bár ott is folyton félrenéz...
tegyél fel képet a fiacskáidról ha van kedved ;) vonalzót pedig úgy tudsz csinálni ha rámész pl a www.mamanet.hu ra, vagy a www.tickerplayground.com -ra vagy a www.babafalva.hu -ra stb.. ott megcsinálod (nem nehéz) aztán kijelölöd a megadott url kódot és itt a profilodban bemásolod az aláíráshoz. ha kérdésed van és nem sikerül akkor kérdezz ;)

KépKép
KépKép
adryn

A vonalzókat hogy kell csinálni? olyan cukik..:) Már valaki elmagyarázta de csak vmi kódféle lett az eredmény vonalzó nem :) :(
queen-bee

köszi, csinálok vonalzót..
queen-bee

húú csajok.. bekukkantottam a 2010 márciusakhoz.. tök jó volt nosztalgiázni kicsit.. :D most járnak sorban a terheléses cukorra :x :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Hát én nem sírom vissza azt
a 37 hetet, és a terheléses cukrot sem :) alig vártam, hogy kibújjon a babócám vége lett az aggodalmaknak :)

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee

Jééé sikerült a vonalzó!!!! Hurrá!!! :)

Betti
KépKép
queen-bee

ügyes vagy! :D

én sem sírom vissza.. de én a terhelésest megúsztam :P

KépKép
KépKép
adryn

Hogy sikerült megúsznod?

Betti
KépKép
queen-bee

Hűű,látom vagy egy újabb gyönyörű babánk :D És Kornél úrfi is nagyon vagány kissrác :D queen-bee,mi a rendes neved? Belehalok, ha ezt mindig le kell írnom :lol:
HT: mi nem állunk sehogy, és forogni is ma kezdett el tudatosan, mászni meg csak hátramenetben tud:)

És a harapnivaló Julcsika is nagyon cukkkkker

Katka: APPPPÁM,már cangáztok? Hej de hetyke a bicón is Petka :D A másik korosztályos topikomban az egyik kisfiú már tekeri a kétkerekűjét 8)

Képzeljétek, hogy rátettem Esztit a mérlegre és fél kilót hízott az elmúlt hónapban, nem csoda, hogy nem akar mást enni még :wink:

Ja és valami lehetett éjszaka mert 2x voltunk fennt...mondjuk parkolt a popsijában egy germicid kúp, lehet, hogy attól

na megyek...Kuklit én most itt nem puszilom, majd felhívom inkább 8)

Kép

Kép
pgyöngyi

Képet hogyan kell feltölteni? A "melléklet feltöltése"alatt?
[/img]

Betti
KépKép
queen-bee

Bettinek hívnak :)

Betti
KépKép
queen-bee

Próbálok képet tölteni... Kép

Betti
KépKép
queen-bee

Szia Betti!
Üdv itt közöttünk!
Látom, jól kiügyesedtél.
Avatar is fog menni, csak ahhoz meg kicsinyíts képet, de fog menni, ha a vonalzód is kész :wink:

Végre van tükrünk a fürdőben!!! :D
Gyerek meg nagyon taknyos.
Gabka, Szigethalom nekem jól hangzik, innen nincs messze (sőt, ha valaki ráadásul még erre is jönne... :roll: )
Lili gyönyörű, Levi meg... de hát úgyis tudod :wink:

Katka, hogy Te milyen energikus vagy! Baromi jó ez a gyerekülés, ilyet hol lehet kapni? (bár még biciklim sincs, de szeretnék)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Kornél a piros pólós :) Kép Kép

Én és Kornél 2008 júniusban, a másikon Karcsi pár hónapja :)

Betti
KépKép
queen-bee

Szia Ildi!! [img]Tetszik%20ez%20a%20töltögetés%20%20Kár,%20hogy%20nincs%20frissebb%20fotó%20ezen%20a%20gépen%20%20%20https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1256492441.1926.jpg[/img] Kép Mi az az Avatar? :)

Betti
KépKép
queen-bee

NAAAA! Pont a babafotó nem jelenik meg.....

Betti
KépKép
queen-bee

Betti
KépKép
queen-bee

Nemlajos: Biciklisboltok, Dechatlon.... stb.... Ez a 7 évvel ezelőtti csúcs modell, most már biztos sokkal profibbak vannak. Ez azért jó, mert hátra lehet dönteni kicsit (az első képen még nincs megdöntve, aztán már igen (észbe kaptam :oops: )). Ez akkor jó, amikor még ilyen picik, de egyébként szerintem teljesen jó egy egyszerűbb ülés is....
És igen, nagyon vártam, hogy biciklizhessek Petivel. Meg a lányokkal. Olyan gáz volt, hogy én futóbabakocsival göriztem utánuk és azt kiabáltam, hogy Vááááárjatok meeeeeeeeeeg! :lol:

Adryn: Sasszem vagy.... Tényleg egy kicsi már ment le... :oops: Jól esett, hogy észrevetted így mackónadrágban... Köszi!

Betti: (Nekem tetszik a méhkirálynő is.... Igazi anya típus ;) ) Akkor nagyon asztmás lehet a nagy! :shock: Szegénykém! És most már jobb? Ki lehet ezt nőni? Kineziológust nem próbáltad? Suli, hogy megy Kornélnak? Szereti?
Karcsi nagyon édes kis falat! Sajnálom a nehéz terhességet, de fő, hogy most már megvan a kismanó! Kornél hogyan fogadta?
Gratula a vonalzóhoz, nekem vagy 5-re sikerült....
Tegyél csak még képeket! Szeretjük ám!

Gabka: Ez a Lili nagyon édes! Kéne talizni.... Úgy meg dögönyözném! (Persze nem érek rá)

Zita: Neked akartam írni, hogy Julcsi nagyon falni való! Őt is megdönyözném.... :roll: Petinek mutatattam. Mondta rá, hogy Gege brrrrr és még nyálzott is mellé.... Szóval a pasiknak mér most csorog a nyála Julcsi láttán! :lol: Apa csak legyen résen!

Masut: A 3. kép úgy készült, hogy mondtuk a Petinek, hogy ez a kép a Mártinak lesz! Szóval kérjük megmutatni! ;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katka22 2009.10.25 18:55-kor.

Katka

katka22

Döme hányt a köhögéstől...
Ehh, úgy látszik, mindenki ugyanabban a cipőben jár.
Így ma gyakorlatilag semmit nem evett a gyerek anyatejen kívül, a déli céklát nem ette meg, a du gyümölcs meg kijött... :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hogy te milyen szép vagy :D Az avatar, a felhasználó (nick)neved alatti kis képecske

Kép

Kép
pgyöngyi

Kijaza Ildi??? :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Betti: Ez a karcsú, hosszúhajú rózsaszín bombázó vagy te????? :shock: Azta!
Biztos, hogy Kornélnak az anyukája vagy? Nem az öcséd????? :oops: :lol:

Katka

katka22

Ilda: nekem az antibiotimumot hányja ki....nem tudom beadni neki. Remélem nem lesz nagyobb gond tőle.
Na Kuklit ma már nem hívom, majd inkább holnap.

Kép

Kép
pgyöngyi

Kornélnak nam allergiás eredetű asztmája van, már kezdi kinőni :) de eddig minden vírusra, náthára úgy reagált, hogy szörcsögött, köhögött és kruppja is volt picinek..de az már szerencsére nincs :)A suli tetszik neki, egyébként pont az asztma miatt ment 1 évvel később suliba+ logopédiai gondok miatt :)
A tesót vegyes érzelmekkel fogadta, időnként szereti, ha pedig éppen a picivel kell foglalkoznom, és nem tudok vele játszani akkor utálja...:)

Betti
KépKép
queen-bee

Nemlajos: Elég jól bekaptatok valamit! Valószínűleg gyulladt az egész torka. Szerintem adjál folyamatosan Nurofent, annak van egy kis gyulladáscsökkentő hatása is és holnap irány az orvos.
A hányás nagyon veszélyes tud lenni. Ezek a picik még pikk-pakk kiszáradnak. Tessék észnél lenni!

Katka

katka22

nemlajos: szerintem Te vagy. Előszőr nekem is nehezemre esett leírni a felhasználó nevedet :lol:

Kép

Kép
pgyöngyi

2008-as kép tavaly nyári :) azon a héten kellett volna megjönnie, tehát még nem tudtam, hogy Karcsika a pocimban van :) :)

Betti
KépKép
queen-bee

Sziasztok én is vagyok ám, de kukkoló üzemmódban. Ezen a héten Apa is itthon van, kihasználjuk minden percét Mátéval. Meg főzök is.
Jók legyetek!!!
Azért majd igyekszem jönni.

Queen-bee ÜDV!!!

Kép

Kép
rszg

Üdv queen-bee!!!

Papillon
light-os tápinak hívom, mert éjszaka nem rendesen keverem be, ahogy rá van írva, csak kevesebbet teszek bele a porból jóval. kevesebb, mint a felét az előírtnak. ezért light! 8) egyre hígabbra fogom csinálni, hogy leszokjon a kelésről éjszaka... legalábbis ez a terv.

Katka
jaj, de édes, hogy ül azon a biciklin!!! :D

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

gyöngyi, sejtem, csak én olyan háklis vagyok ám.. 8)

Katka: figyelni fogok, most meg bealudt, míg zuhanyoztam (a du-i alvás kimaradt), mindjárt mellébújok, és álmában megszoptatom.
A hányás tuti a köhögés miatt volt, az meg amiatt, hogy lecsurgott a takony.
De figyelem, természetesen nem akarom, hogy kiszáradjon.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

rszg, jó apázást, de azért el ne tűnj!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

jaj, szegény Döme baba!
mi még megúsztuk eddig, bár most, hogy leírtam, biztos nem fogjuk... 8)
Fanni viszont nagyon taknyi, szerintem most szakadt fel neki, idáig ugye csak köhögött. de legalább nem köhög annyira... :roll:

Katka
én is észrevettem ám!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

ez a takony parti nem hangzik ám olyan jól... :roll: :lol:
főleg, hogy mi még nem vagyunk taknyosak... :lol:
de ha másképp hívjuk, szívesen részt vennénk! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb: Kedves tőletek... Szerintem ebben a melegítőben semmi nem látszik.... :oops:

Rszg: Irigyellek ám az apás hétért... Jól esne nekem is, de erre semmi esély nincs. Mosz őszi szünetben terveztem egy 4 napos kimozdulást, de Petiapunak egy fontos projektje megy élesbe, szóval esélytelen.... :roll:

Katka

katka22

Később jelenik csak meg amit írtatok..:( vacak gép..én is üdvözlök mindenkit, közben babust fürdettem :)
A páromnak is őszi szünete van a suliban, erre elment Berlinbe és csak csütörtökön jön haza :) apás hétnek lőttek :)

Betti
KépKép
queen-bee

Döme babónak gyógyulást!!!!

Betti
KépKép
queen-bee

köszönjük!
Álom-etetés megvolt, bár felébredt rá :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

szijasztok.. voltam filmnézőben havernál (angels and daemons ne hagyjátok ki, jó film) bár csak a felét sikerült megnézni, másik felét jövő hétre áttoltuk a Fönököm miatt aki úgy döntött eleget voltunk már ott :lol:

Queen bee: hát úgy sikerült kihagynom a cukros izét hogy ugye én dániába is jártam dokihoz meg otthon is (mindig ingáztam ;) mikor párom dolgozott hazarepültem) és otthon azt mondtam hogy itt már volt ilyen vizsgálat és nincs az az isten hogy én azt mégegyszer megigyam (itt nincs ilyen vizsgálat) bemondtam egy jó eredményt (amit onnan tudok hogy anyum egészségügyis) szóval így nem kellett.. :lol: nagyon helyesek a fiaid!!! és tényleg szupercsini vagy!

Katka: nem a melegítőn keresztül láttam a fogyást hanem az arcodból ;) és akkor most hogy Peti már nemcsak lovon ülő huszár akkor inkább biciklista? :lol:

Nemlajos: jobbulást Dömeúrfinak :D

Rszg: hajrá pasis hét :D (nekem most pasis heteim lesznek :D :D :D ) és tegnap megjött, mire apa hazaér vége.. úgyhogy juhéééééééééééj :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?