Sziasztok csajok!
Reagálni nem lesz időm mindenre, bocsi, de kisnyuszi ébredése várható... Pár perc múlva 4. óra telik le kaja nélkül.
Köszi a hiányolást. Vagyok. Még nem jól, sőt. Napok óta megint egyre jobban fáj, tegnap már megígértettem párommal, hogy vigyázni fog kismanóra.

Nagyon borúsan láttam a dolgokat és még egyszer ezt nem tudnám végigcsinálni... Erős vagyok, bármit kíbírok, bármiből talpra állok, (azt, hogy hogyan még nem tudom

), de ezt mégegyszer akkor sem bírnám.
Mindegy, ez tegnap volt, de nagyon rossz volt és nem is nyugodtam míg éjfélkor nem írtam egy barátnőmnek. Talán jól gondolom, hogy vagytok páran akik nem néznek miatta hülyének, de kártyát vetettem vele. Állítólag minden oké lesz. Én ettől jobban megnyugodtam, mintha egy egész kórháznyi doki vizsgált volna meg.

De aztán úgy alakult, hogy anyu is beszélt ismerőssel és arra jutottak, hogy ne nődoki, hanem sebész mondjon valamit. Így bementünk a kórházba és tök normális volt az ügyeletes sebész. Szerinte is minden oké, bár mint tudjuk az előzőnél is mindenki szerint az volt minden. Csak szerintem nem. A lényeg, hogy a napsütés jót tett és pozitív és jókedvű lettem. Annyira, hogy a fájdalom ellenére felporszívóztam és felmostam a szobát. Nem mondom, hogy nem volt sok, de legalább a szobában nem érzem borzasztóan magam.
Kicsim arca borzalmasan néz ki. Dokinő felírt valami krémet, gyógyszertári kevert, mi van benne??? Első napokban úgy nézett ki használ, halványodott, homlokáról teljesen el is múlt. De a pofiról nem, sőt már az álla is tele van meg a nyakán is. Mivel nem tudni mi ez gondolván tejkiütésre mi is kipróbáltuk a Sudocrem-et is, de nem lett jobb. Viszont már teljesen kiszáradt ott ahol a pöttyök vannak.
Pocakfájásunk is van, de szerencsére nem vészes. Az espumisan cseppeket használtuk ízlik neki, de aztán pár napja már azt sem adom. Igazából nem vettem észre eget rengető változást, majd meglátjuk. Nem panaszkodom még mindig. Nagyon sokat van ébren, időnként már attól nyűgi, hogy nem tud aludni. Délelőtt már ritkán alszik és napok óta 0-2-ig vágyik szórakoztatásra.

De a levegőn szeret lenni. És szintén napok óta nálunk is a délutánok csak kézben jók vagy babakocsiban a levegőn. Így ma is átpasszoltam apájának, mert elfáradt a bal kezem. Nekem még nagyon nehéz, főleg 1 kézzel, jobb kézzel meg a krumplit kockáztam, mert már ennünk is kellett volna valamit.

Így betette a kocsiba és kivitte, mert ő kint dolgozott. Amíg dokinál voltunk is kint aludt mellette és mikor hazajöttünk még kb.1 órát. Így tudtam kicsit takarítani.
A viacolorozás meg már majdnem kész... szóval alakulunk.
Süti, Andi én már alig várom, hogy jól legyek és tudjak veletek menni...
Babák szépen cseperednek és még mindig csudiszépek.
Én tegnap voltam síráshatáron, hogy pici babát akarok. Elképesztő mennyit nőnek és változnak 1 hónap alatt. Ő sem hasonlít már arra az édes picike babára

. Persze így is imádom...
Kicseszés lesz megint, mert még mindig alszik, 4,5 óra.... mire felébred nagyon éhes lesz, de előtte muszáj fürödni. Én meg szerettem volna a Verdákat megnézni... Úgy fest buktam...
Puszi mindenkinek...