A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Sziasztok!

Betti üdv köztünk nagyon csini vagy és gyönyörűek a fiaid :)

Dömének jobbulást kívánok

Petis-bicós képek nagyon jók:) látom élvezte is :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Katka, ez annyira szép Julcsi-bók volt, cserébe teszek néhány mai fotót is :wink: Ééés forgós videók is töltődnek, de az nagyon lassan megy :? Teljesen felpörgött a kiscsaj, ahhoz képest, hogy szerdán még annyira nem csinált semmit, hogy simán ott lehetett volna hagyni a pelenkázón is (persze nem mertem), ma már végigpörgött a szobán :o

Petinek nagyon boldog nyolcadikat! A bicajozásért extrairigy vagyok! Nekünk asszem meg kell várni ezzel a tavaszt :roll: (Nagyon szeretek bicajozni)

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Qzeen-bee, üdv! Nagyon csini vagy tényleg! :) Én megnéztem ám a nem megjelenő képet is! :D Aranyosak a fiaid.

Katka, szuper, hogy már tudtok biciklizni is! :) Nálunk ez még arrébb van. :) És köszi a külön Mártinak szóló képet, majd megmutatom ám neki. :)

Nemlajos, szegény Döme baba, jó lenne, ha tudna éjjel sokat aludni és gyógyulgatni.

Mi jól vettük az óraátállítást, tegnap nem szándékosan, de jól elhúztuk a lefekvést (játszottunk, beszélgettünk a nagy ágyban egy kupacban) Márti nem volt álmos sokáig. A jó késői fekvés ellenére reggel ugyanakkor keltünk, mint kb. szoktunk (csak ugye korábban volt egy órával), napközben viszont többet aludt és így nem volt gond a ma esti későbbi elalvással sem.
Holnap reggel angol, még készülnöm kellene.
És végre szemmel is sikerült meglesnem a fogacskákat: gyönyörű 2x3 db gyöngyöcske van alul a szájában. :D

Masut
masut

Gabka! Babatali minket is érdekel, melyik nap lenne? Lili-Levi nagyon édesek! Szakdogához kitartást! Miről írod?

Dömének jobbulást!

Queen-bee, szia! Julcsi még csak most kezdett forogni, és ht-val sem állunk sehogy, minden nap kínálom gyümölccsel, pár kanál erejéig lelkes, aztán kiveri a kanalat a kezemből :wink: Igaz, ő áprilisi baba, csak befogadtak minket ebbe a jó kis topikba :wink:

Amíg töltődik a videó rakok pár mai balcsis fotót, remélem nem baj, annyira szép ilyenkor minden! És képzeljétek, egy őrült még fürdött is :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zita978 2009.10.25 21:33-kor.

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Szia Mindenkinek!!! Köszönöm szépen a bókokat :) :) Hu szép lassan mindenkit megismerek :)

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee

Betti, én is üdvözöllek! huuuu, de csini anyuci vagy! és a fiúk gyönyörűek! Szonja sem kúszik még, csak gurul. HT-vel nekünk mákunk van, mindent szeret. :) 8)

Katka, télleg fogytál!!!! de jó, h bicajoztatok, én is szeretek, tavasszal megyünk is majd. örülök, h peti jobban van.

Papillon neked még nem gratuláltam a fogyáshoz és lizi foghoz.

zita, ez a julcsi baba zabálnivalóóóóóóóó!!!

szonja tiszta takony még mindig, de kedve továbbra is jó, éjjel is aludt. átállás megvolt, sima ügy volt, pedig féltem tőle, de el tudtuk húzni az etetéseket, alvásokat.

masut, de jó, h anyud jól van. márti nagyon édiiiiiiiii.....

kisbetűkért bocs, de félkezes vok.

meg már nem is tudom, mit akartam, nekem is jegyzetelnem kéne basszus

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Úgy tűnik nálunk is sikerült átállni az idővel, legalábbis ami a mai fekvést illeti, sikerült simán kitolni egy órát. Remélem a holnapi keléssel is hasonlóképpen lesz, bár ebben nem vagyok biztos :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Masut azért mondta, h ne adjak annyi gyümölcsöt mert utána nem egyhamar éhezik meg és a köv.kaja mármint a főzelék ami szintén 200 ml azt kb 3-5 között adtam. Aztán már csak az esti tejci lefekvés előtt, így beállt a napi 4 kajálásra. Próbáltam közben tejcit adni neki de nem akarta inni ha meg nagy nehezen beletömtem vissza bukta játszás közben. Ma megpróbáltam adtam 9-kor 160 gyümit (még tátongott és nem volt megelégedve, h nincs több de hamar túltette magát a dolgon) 1-kor 180 ml főzi 5-kor szintén és este kapta a tejcit. Viszont mindenhol azt olvasom, h 500 ml tejet kellene innia de Kristóf reggel és este össz. kb.360-at iszik. De én nem érzem, h éheztetném a gyerekem!!!! Gratula a figicákhoz!!!
Adryn jót nevettem, hát vszínű az álmosság de én azt olvastam "bakker…. Minek eszik pisztáciát….." hát bocsi nem arra gondoltam,h Nico eszi, így nem is az ő kezébe szántam a porszívót azt hittem lemaradtam és már otthon van a párod, bocsi. :oops:
Queen-bee üdv, nagyon aranyosak a fiaid!!! Nagyon csini vagy!!!! Nyugi Kristóf sem kúszik nem is ül és az állás vagy lépegetés még fényévekre van! A HT nálunk kopp-kopp mükszik, kb úgy tátong mind Lili :D 200 ml kb. 10 perc
Katka nem semmi ez a Peti huszár!!! Nagyon ügyik vagytok!!! Én is szeretnék így biciklizni de az nem egyhamar lesz!!!És sztem is fogytál!!!
Zazzy köszi nem adom fel próbálkozunk, csak hát Kristóf cumisüveghez van szokva lehet ezért nem érti mit akarok :D Sztem sem gáz a nurofen a lényeg, h jól aludtatok!!!
Nemlajos tutti nem fogod agyonütni!!!!! Ja és neked akartam írni, h mikor meséltél az anyukádról, h majom szeretettel szeret és ez téged zavar akkor az ugrott be, h ezért választottad a Zurad mert ő másként szeret, bocsi ha nincs igazam. Dömének gyógyulást!!!!
Zita továbbra is nagyon édi Julcsi és h belehúzott a kiscsaj!!! :) Nagyon tetszik a szőnyeg!!!!

óraátállítás: nekem korábban kellett lefektetnem nem érdekelte, h most még csak 8 óra!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
bababi

masut: kétszer három??? :shock: 6 fog csak alul? :shock: Azta, nem semmi, gratulálok!!! :D

zita: gyönyörű ez a szőnyeg! :shock: :D (Julcsi is, természetesen :wink: )

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

zita, ez gyönyörű!!! :shock:

tehuti: Szonjának jobbulást :cry:

bababi: napi négy kajálás? :shock:
Döme kétszer eszik mást (ugye), és napi hétszer szopizik még... Jó, most, hogy beteg, nem zargatom, de kíváncsi vagyok, hogy fog ez végül megváltozni...

hja, és tévedsz, szerintem én éppen azért mentem a páromhoz, mert ugyanilyen feltétel nélkül szeretett (néha pont ez idegesített benne), csak ez a szünet kevert be :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Julcsi tényleg tündéri!!! Én is kiszúrtam, hogy nagyon tuti az szőnyeg :)

Karcsinak 3 fogacskája van kettő alul egy felül (ez nemrég jött ki) és szerintem jön mellette még1 :)

Remélem hamar megismerek mindenkit :)....

Mióta van együtt itt ez a kis társaság?

Betti
KépKép
queen-bee

Köszi, nekem is nagyon tetszik, most vettük szombaton, Balcsin ilyen tuti játszótere van, itthon sajna nem ennyire, mert járólap van a nappaliban :?

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Zita nyaralótok van Balcsin?Nekünk (pároméknak) Balatonvilágoson van házikójuk, mi ott vagyunk nyaranta!

Betti
KépKép
queen-bee

qb: 2008. júniusa óta :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Több mint egy órán át töltöttem a videót, erre kiírja, hogy sorry, ez nagyobb mint 100 mega :twisted: :twisted: :twisted: Tudtam én, hogy az a korlát? Megyek aludni...

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Sziasztok!

Queen-bee: üdv közöttünk. Jó, hogy kapcsolódtál! nagyon csini vagy és aranyosak a fiaid! Krisztián sem ül és nem mászik. Ht-t nem rég kezdtük el. Eddig amit adtunk minden tetszett.

Katka: nagyon jók a bicajos képek! Nem is láttam még ilyen kis ülést. És szerintem is fogytál!!! :wink:

Nemlajos: Dömének jobbulást! Jobban van már?

Zita: nagyon cuki Julcsi!!! Olyan "puszilgatni való"!!!! :lol:

Szonjának is jobbulást!

Engem is kerülget valami. Fáj a torkom és a közérzetem sem az igazi. :cry: :cry: Krisztián is tiszta takony.

Óra átállítás: nálunk még eddig zökkenő mentes.

banokla

qb (jó a rövidítés, nemlajos :D )
igen, Gyenesdiáson van :)

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Ilda kár, hogy én nem tudtam hamarabb csatlakozni :( nálam tavaly októberben jöttek a gondok és szinte állandó pihire voltam ítélve... a gép elé sem tudtam leülni..

Betti
KépKép
queen-bee

A Betti talán egyszerűbb :lol:

Betti
KépKép
queen-bee

Nemlajos, NEEEM! :lol: 2x3 = két kis fogacska alul középen, és mindkettő 3 gyöngyből áll. :)

Bababi, így már értem... de miért baj az, ha gyümölcsöt eszik és nem főzeléket? Ha attől sem éhes egy csomó ideig, akkor jóllakik vele, vagy nem? Vagy az nem elég a fejlődéshez?

Masut
masut

Masut: gratula a fogacskákhoz. 6 fog?? nem semmi. Jól belehúzott a kisasszony.

Erpé, Bea merre vannak?

Gabka: Lilit elfelejtettem meg dicsérni. Jók a tesós képek is. Nekem a "tátogó" Lili a nyerő :wink: Remélem jól haladsz a szakdogával.

Moncsi: gratulálunk Livinek a mászáshoz!

Bababi: én is meglepődtem a 4 kajáláson. Én nem is szoktam számolni hányszor szopizik.

banokla

Minden baba és mama holnap reggelre gyógyuljon meg!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Zita, jók a balcsis képek!

Szonja is napi 6szor eszik abból 2szer mást. De most már vacsira is szoktam neki adni egy kis főzit, utána cicit.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Van egy buta kérdésem :oops: , ha Karcsika taknyos lenne akkor folyna az orra és látnám ugye? (mert a nagyfiamnál így volt :)
viszont Karcsika egy ideje olyan furcsa hangokat ad ki mintha röfögne vagy szörcsögne vagy mi (meghatározni sen tudom) leginkább szopi után csinálja és időnként minden ok nélkül..az orrából nem jön semmi, viszont levittem a dokinénihez pár hete mikor elkezdte és ő azt mondta takony..(tényleg úgy hallatszik) de tuti nem az!!! Na ezt jól leírtam.. :)

Betti
KépKép
queen-bee

Jaj, Lili baba nagyon édes!!!! Főleg, ahogy átszellemülten várja a kaját!!!! Nagyon aranyos!

Betti, Szonjának tegnap tök folyott az orra, rendesen jött ki belőle. Amúgy ő is szörcsög.....sztem próbáld meg orrszívóval, hogy jön-e.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

masut, hjaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol:

Betti: (tényleg, így egyszerűbb, csak a névmemóriám nem az igazi, és máris elfelejtettem :oops: 8) ) a lényeg, hogy ránk találtál a két szép kisfiaddal :wink:
Mások is vannak ám, akik jóval később kapcsolódtak be, de már azt sem tudnám megmondani, hogy kik azok!
(tényleg, ha egyszer nagyon unatkozom, elolvasom újra a topik elejét :roll: )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Tehuti próbáltam előtte még fújtam bele sós orrsprayt is és semmi...anyukám már mini Darth Vader-nek hívja a fújtatása "röfögése" miatt :)
A ti babátok is vizesre izzadja magát szopi közben? (utána is fújtat, szörcsög)

Betti
KépKép
queen-bee

Én múltkor beleolvastam, és tök ismeretlen nevekkel taliztam...velük mi lett??????????

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Hát akkor lehet, h télleg nem takony....passz....Szonja is szokott izzadni szopi közben. Főleg a feje...

Gabi
Kép

Kép
tehuti

ja, és Szonja a gyümi után max. másfél óráig bírja, utána már nagyon éhes.

Na eldugulok, Kép

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Holnap megyünk védőnénihez és ott lesz a dokinéni is azért rákérdezek még 1x! A súlyára is kiváncsi vagyok emiatt a "csak tejci kell" dolog miatt..remélem azért hízik..:) A párom 2 hónapja visszavitte a mérleget mert állandóan méregettem és már unta :) :lol:

Betti
KépKép
queen-bee

Jaj találtam még1 cuki képet Kornél első napja a suliban...ő az aki a másik kisfiú vállán alszik :) Kép

Betti
KépKép
queen-bee

Mindenkinek jó éjszakát!!! Örülök, hogy "csatlakoztam" jövök amikor csak tudok!!!

Betti
KépKép
queen-bee

Betti, és még humora is van a nagyfiadnak! :D

tehuti: jótól kérded, bakker, én még most is van, hogy keverek embereket, és kb nyár óta tudom, hogy melyik topikon melyik nickek is vannak :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hű lányok hulla vagyok,de amíg nem felejtem el:
Betti!Üdv itt,én olyan vagyok,mint a mesében.Hol volt hol nem volt :lol: elég rapszodikus,de vagyok!!! :lol:

Mit is akartam:?
Lara buksija is izzad szopizáskor, és ő nemcsak a gyümi után,hanem a főzi után is max egy órát bír tej nélkül(akkor is,ha iszik utána! :shock: )ezért írtam Katkának a múltkor,hogy egyelőre nemnagyon látom,hogy lesz ebből kaja,vagy mi lenne ha el akarnám választani(isten ments! :D )teljesen rapszodikusan eszik.ma pl 2kor tökjól bekajált(szopi)nyugodtan elindultunk sétálni és negyed 4kor ordítva jöttünk haza :shock:
napközben min.5 szopi+éjszaka 1-2-3 mikor hogy(és délben főzi,uzsi gyümi)

Betti!
Lara is "röfög" néha :lol: nincs a orrában semmi,pedig tökre úgy hallatszik,de csak néha és pici korától.Én még attól tartok,nehogy orrmandulás legyen,de hogy az ilyen-e,nem tudom.

Zita!
Látod mondtam,hogy innentől megy majd mint a karikacsapás! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Krisztián este fürdetés után szokott izzadni szopi közben. Nálunk is van takony nélkül is szürcsölés. Sőt néha úgy horkol, hogy csak lesünk. :lol: Nekem azt mondta a gyerek doki, hogy az ilyen pici babáknál szokott, tehát nem baj. Remélem nem mondok hülyeséget, de valami olyasmi rémlik, hogy azt mondta az orr nyálkahártyája van megduzzadva.

banokla

Nemlajos,Banokla igen csak 4x evett amióta van gyümi meg főzelék. Addig is csak 5x 160 ml tejcit ivott. Tudjátok ő most már csak tápszeres ezért tudom ennyire pontosan, h mennyit evett. Nos, amióta a HT 5 ből csak 4 maradt, nem kellett több neki. Én a naiv azt hittem, h jó evő az én kisfiam!!!!!! :oops: Ja és azt is mondta a védőnő, h adjak minden nap húst is neki és lassan kezdjem bevezetni a heti 1x a májat is! :shock: Apropó ti adtok már húst???

bababi

Bababi: én nem adok még húst. Tényleg! Akartam már kérdezni, hogy ti hogy pépesítitek a husit?

banokla

Betti én sem vagyok rég itt, de nagyon örülök, h csatlakoztam :) Nekem is sokat kellett feküdnöm, görcsöltem,vérezgettem meg keményedtem. Nálad mi volt a gond??? Ja és Kristónak is izzad a feje tejci ivás közben.

bababi

én már adok húst, főtt, petrezselymes csirkemellet, turmixgépben pépesítettem, de sok lét öntöttem hozzá, így elég híg lett (mondjuk lefagyasztva-felolvasztva már nem, pont jó lett.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

akkor egy kis kutatás :wink:
mpart: a topiknyitó, állatorvos, ő elég sokáig itt volt velünk, aztán kevés ideje maradt, és elmaradt

mamacsibe
: őt a zindexről is ismerem, de már onnan is kikopott, az ő fóruma a mamami (ott is találkoztam vele :D)

catherine: ő végül áprilisi babát hozott a világra.

A Szöszkét, vandát monicot már nem tudom...

(most már végiglapozom, hogy ki jelent meg a mostaniak közül először :D)

tencsi, ő tök sokáig volt velünk, ugye??? (megnéztem, áprilisig. Remélem, nincs semmi baj)

zazzy nyert, tapsvihar neki!!! :D:D:D

aztán szorosan mögötte anna**! :D

és a dobogó alsó fokán wicca! :D

(aztán kukli, aztán rszg, nekem meg abba kéne hagynom... :D)

jé, milky is hová lett? még a szülés előtt eltűnt... (ő a következő)

majd csibb... :), tessza, aki szintén eltűnt :(

éééééééééééééééééés aug. 10-én én is csatlakoztam a társasághoz!!! :D:D:D

Na jó éjt! 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

(ha csak a mostaniakat nézem, akkor a hetedik vagyok... hm... mitikus szám)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Betti, üdv közöttünk. Tényleg nagyon csini vagy :wink: fiaid nagyon helyesek.

Bababi én már adok húst. Most úgy csinálom hogy megfőztem úgy fél kg-t, leturmixultam a levével amiben főtt, aztán lefagyasztottam a jégkockatartóban, így mindig annyit veszek ki amennyi kell.
Pannánál és Bulcsúnál még frissen fagyasztottam le kisebb darabokat, és mikor kellett kivettem és megfőztem a zöldséggel együtt.
Májat még nem adtam, most hirtelen nem is tudom mikortól lehet :roll: talán olyan 8-9 hónaposan :roll:

Mi félig meddig átálltunk az óraátállítás miatt. Nimród nagyjából, viszont Bulcsú hajnali 5-kor közölte anyuéknál hogy kialudta magát :shock: és persze szegény Pannát is felébresztette. Kiváncsi vagyok holnap mikor kelnek.

Na bocsi többre nincs agyam és erőm :oops: megyek pihenni.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Na kiváncsi voltam, megnéztem én szept.10-én csatlakoztam és tényleg vannak jó sokan akik már az elején eltűntek :roll: VAn akinek a vonalzóján ez áll: 72. hetes terhes, lehet hogy ma születik... :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Kukucs! Jó reggelt!

Köszi a hiányolást Adryn, Katka, nagyon jól esett ám, de csak két napig nem néztem be :D lehet, h igen-igen függő vagyok, ha ez ennyire feltünő? :wink: :D
Hazaugrottunk anyuékhoz szombaton, nem vittem a laptopomat, mert ugyse lett volna rá időm. Köszöntöttük apóst a szülinapján, meg élveztük az őszi 20 fokos meleget a kertben. Tegnap du meg itthon nem volt net.

Most hajnalban csak átfutottam a hsz-eket, jó sokat írtatok, jegyzetelnem kellene (kellett volna), ha reagálni szeretnék mindenkire!

Mindenesetre üdv az újonnan csatlakozott Queen-bee Bettinek! Sajnálom, h csak most találtál ránk. És jó nehéz lehet ennyi nicket, plusz a hozzá tartozó gyerköcöket megjegyezni, beazonosítani, most biztos még kapkodod a fejedet :) (én legalábbis ezt csinálnám) szóval gyere sokszor, és vigyázz kikérdezünk :D
És tényleg irigylésre méltóan csinos vagy, nem látszik rajtad, h egy 7 éves nagyfiú anyukája is vagy. Sajnos bizonyos szempontból sorstársak vagyunk, a nagyobbik gyerekemnél, Samunál épp mostanában jött elő, h hajlamos az asztmatikus nehézlégzésre betegségek idején. Szóval biztos foglak kérdésekkel zargatni...

Nemlajos, jó volt ez az összefoglaló a topik kezdetéről :D Most már én is meg fogom lesni, hogy mikor kukkantottam be ide először. Tényleg meglepően (?) sokan elmaradoztak az elejéről.

Gabka topiktali ötletét nagyon támogatom, mi már kipróbáltuk az új játszószobájukat (Samu le is amortizálta rögtön a játszósátrat), tényleg szuper!!!

És most miután Kukli helyett elindítottam a napot, ellépek egy kávéért a konyhába.

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Én is itt kukorékolok, jó reggelt!

Én felajánolttam a helyet és mindegy melyik nap jöttök, csak jöjjön aki szeretne. Úgy néz ki, hogy Levi csütörtökön nem lesz megint itthon, akkor kellene befejeznem a dogámat. A többi nap nekünk jó :)
Eddig ha jól értem "csak" Erpé és Nemlajosék jönnek, ja meg Csibbék, ha átkereszteljük a talit? :) Akkor ne hívjuk takonypartinak, legyen csak topiktali :) Tudjátok a jelszó márciusi babák :)

Betti: Üdv közöttünk, kár, hogy ilyen későn jöttél, de jobb később, mint soha :)

A topik elejéről vannak, akiknek mégsem lett babájuk (dytt, szöszke, babszi) :(
A többiek nem tudom miért maradoztak el, de ha olvasnak minket, akkor legalább egy jól vagyunkkal jelentkezhetnének :wink:
én szept 15-én írtam először, de előtte 2 hetembe telt, mire az addigiakat végigolvastam :)

Nem tudom ki kérdezte a dogámat miről írom :)
a téma: sikeres motivációs technikák :)

Na megyek "Csibét" etetni, aztán dolgozatot írni
Már csak este leszek szerintem, külömben nem leszek kész

Kép

Kép
gabka77

Nemlajos, nem vagy semmi...köszi a kutatást!!!!!!!!!!! :)

Én vhogy novemberben csatlakoztam, de előtte már egy jó ideje olvastalak benneteket!

Én is adok már husit, én is megfőztem levével higítottam, majd jégkockatartóban lefagyasztottam. Állítólag kell a vas miatt, mert kiürül a tartalékuk.

Erpé, te is előkerültél! :)

Nálunk Szonja 6kor riadót fújt.... :shock: pedig ilyet nem szokott csinálni....hosszú lesz ez a nap, elvagyok kényeztetve a 8 órai keléseivel... :oops:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Nemlajos Misztikus 7-es? A kedvenc számom :)

HÚÚÚ Annyi mindent írtatok, hogy elfelejtettem.

Átállás nekünk se jött be. Máté fél7-kor kelt. JA És 1től 2-ig játszott mellettem.

Máté még csak egyszer eszik, akkor is kevés dolgot eszik meg. Viszont utána kibírja a 3 órát. BÁÁR! Sokszor szopizik is utána.

Husit már ő is kapott, de annyira nem volt oda érte. Most a gesztenye a nyerő nála, meg a sütőtök. Kis édesszájú (mint az anyukája :)

Kép

Kép
rszg

Hogy én nyertem???? :lol: Hát ez tökjó!Jöhettem volna sűrűbben is eme nemes címmel!Köszi Nemlajos! :D

Én 3 napja akartam először húst főzni,hát olyan jól sikerült,hogy még az edény is elégett :shock: :lol: Soha nem történt még velem ilyen,láttam,hogy elfőtt egy csomó víz,öntöttem rá,fürcsi szopi,kb 20 perc,és mire kimentem füstben állt a konyha :shock: Azt a bűzt!Fogalmam sincs,hogy főtt le ennyi idő alatt annyi víz.
Hát így sikerült az első husi.Biztos égi jel volt,hogy nem kell még neki :lol:
De tegnap kapott üveges sütőtök-pulykát,5 hó van ráírva,szóval oké.És be is jött neki(bár hozzátenném,hogy mostanában közel sem eszik annyit,mint mikor elkezdtük a Ht-t,a 2 dl gyümölcs is a múlté :( )
Én tettem amúgy a husi mellé a főzővízbe hagymát-hülyeség?Íznek jó,nem?Ilyesmikkel állítólag lehet ízesíteni,hogy hagyma,fokhagyma stb,de most mindjárt újra átfutom a babaszakácskönyvet :wink: Én még nem tudtam céklát adni,nálunk nincs a piacon :shock: :?

Megnyugtattatok picit ezzel az orros dologgal.Olyan mintha tényleg ott egész fönt lenne,de nincs,olyan,mint amikor valaki zsebkendő hiányában felszívja az orrát :x :lol: na jól körülírtam.Meg olyan is tényleg,mint aki horkol,de alvás közben nem,most pl.szopi közben "csinálta".

Hát mi 7kor keltünk :D Az 5-6-hoz képest ez tökjó! :D Lefekvés viszont majdnem egy órával később volt,nem mi erőltettük,magától :wink:

Kép
Kép
zazzy

Mindig elfelejtem megkérdezni:Hogy szoktassam le arról,hogy szopizás közben tépje a haját meg a fülét? :shock: Újabban állandóan ezt csinálja,rossz nézni.Alig van haja,de azokkal a pici ujjakkal simán megfogja és húzza.A fülét meg a fülbevalónál fogva :shock:
Most a legutóbbi szopinál adtam a kezébe egy pelust.Eddig csak megfogtam azt a kezét,de erővel húzta oda akkor is.

Kép
Kép
zazzy

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?