A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » ! 2010 tavaszára várjuk babánkat!

Sziasztok Lányok!

Én holnap megyek dokihoz. UH is lesz. Kombináltat nagy vívódás után végül megcsináltatom, az jövő héten lesz.

Családban már mindenki tudja... elég volt Anyukámnak elmondani :)

Neveket mi is csak akkor találjuk ki, ha már tudjuk fiú lesz, vagy lány.

Susy: Hogy jártad meg Kristóffal a 4D-t? Mikor érdemes menni?

KépKépKép
bogme

Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy zavarlak titeket de én is tavaly tavasszal szültem és van egy csomó felesleges babaruhám, amiket a kisfiam kinőtt. Ha érdekel valakit, akkor ott megnézheted:

http://ruhaparadicsom.gportal.hu/gindex.php?logout=1

sok benne az unisex. A ruhák nem szakadtak jó állapotban vannak.
NEM AKAROK TUKMÁLNI CSAK SZERINTEM MEGÉRI MERT HAMAR KINŐVI!
További szép napot!

Kép

Kép
gabka7926

Ja igen, az én anyumék nem tudják még, bár már nagyon időszerűnek érzem, mert eléggé kezdek gömbölyödni :oops:

Kép
Kép
onlány

Végül is lányok nem a !d- vel jártam meg, hanem azzal, hogy egészen 27. hetes koromig azt mondták, hogy kislányunk lesz, és ez biztos. Barátnőmnek kislánya van, 2 zsák ruhát kaptam, több rózsaszínt vettünk, aztán 4D- re csak kiváncsiságból mentünk el, ahol azt mondták, hogy hát baba mozi nem lesz, mert haránt fekvésű a baba, de egyet meg tudnak mondani, hogy kisfiú. :shock:
Azt hittem rosszul hallok. Lehet, hogy fura nektek, hogy ennyire kiakadtam a nemén, de már nagyon beleéltük magunkat és nagyon kislányt szerettünk volna. Sírtam, nem tudtam róla beszélni, nagyon kiborultam. Aztán erőt vettem magamon, kiválogattam a ruhákat és elkezdtem magam szoktatni a gondolathoz, hogy kisfiam lesz. Akit ma már 10 lányért sem adnék oda, és ha most kisfiúnk lesz annak is nagyon fogok örülni, de tudni akarom, hogy ki lakik a pocakomban, nem akarok huszonakárhány hétig várni.

Kírus
Még nem küldtem, de rajta vagyok, elő kell bogarászni őket a gépen. :oops:

Bogme
Gyere majd uh. után, szerintem jól döntöttél a kombinált teszttel kapcsolatban, ha megtudod fizetni, megér annyit.

én szerdán megyek dokihoz, már alig várom. :lol:

Kép
Kép
susytunder

Jó reggelt!

Szegény Suzytunder, jól megviselt akkor a dolog, ahogy olvasom :( Mi Lizával 16hetesen mentünk először 4dre és rögtön mondták, hogy lány :) A kórházban az uhukon pedig mindig kérdeztem, ha máshoz jutottam és ott is megerősítették a dolgot. Bár a 20.hétig nem mondják meg!
Azt hiszem én is megcsináltatom a kombinát tesztet :roll: Ma nagy valószínűséggel bejelentkezek :) Meg megyek főiskolára, hú de nincs kedvem ehhez az irogatáshoz. Kezdek kifogyni a költő az ihletből :?

Malacom egy hajszállal jobban van már, de elég szerencsétlenül néz ki. Nem tudtuk elvinni tegnap, mer átmentünk Dunaújvárosba, néztünk nekem télikabátot, de nem találtunk kismamisat :cry: anyós vett nekem egy szép poncsót, egyelőre azt fogom használni arra, hogy a kocsiból kiszálok és berobogok üzletbe vagy vizsgálatra stb.

Kép
Kép
onlány

Sziasztok!

onlány!
Én a fiúra vagyok berögzödve ugyhogy az az érzésem is :lol:
Kíra is automatice öcsiről beszél!!! :lol: ,persze anyu mindig beszól hogy jó lesz az huginak is :lol:,direkt piszkál minket!!

Susy!
Akkor tényleg jól megjártatok tényleg :? ,na lehet én így leszek ha azt mondják lányom lesz :roll: ..
Jó azt ilyenkor mindig hozzá teszem hogy tök mindegy csak ne legyen semmi baja :!: :!: :!: :D
Uh is lesz holnap???

Bogme!
Mesélj majd mi volt uh-on!!!
Ha van esetleg képed tegyél fel!!!
:)

Csináltam egy pocakfotót,igaz ruhában :lol: ,simán ne akarjátok mert olyan vagyok mint egy zebra :lol: :oops:
Api szerint kezdek gömbölyödni :)
Bár azt tudni kell hogy sose volt lapos hasam

Kép

Ti is tegyetek fel!!!!!!:)
Vendég

Kirus, dehogy zebra! Csini pocak. Most kapott el az ideg! Én még csak 12 hetes vagyok és gömbölyűbb :shock: :shock: :shock: :shock: mi lesz velem? Á most diétára kell jobban fognom magam. Bááár igyekszem a 200g ch-t betartani, de hát izé.... :oops: Na, örülök, hogy sikerült a méretedben is találni! Én most akartam menni a csajhoz, amit rendeltem azért, erre azt mondja hogy ma csak késő este lesz otthon :shock:

Kép
Kép
onlány

Bogme, várunk az uhu hírekkel!

Kép
Kép
onlány

Onlány!
Én örülnék neki ha már nagyobb lenne :lol: !! De szerintem tegnap a buszvárásnál az egyik mami már észre vehette, mert mondtam neki menjen,erre ránézett a hasamra azt mondja csak menjen maga :) ,jól esett mit ne mondjak :lol:
Látjátok én ciciből is nagyobbat szeretnék meg pocakból is :lol:
Te is tegyél képet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kivi vok a pocakodra :) .meg a többiekére is!!! :wink:
Jól van ne aggódj meg lesz az a naci most már!! :)
Vendég

whá, :shock: de én nagyon bálnácska vagyok. Na jó, meglátom mit tehetek azügy érdekében. Annyit tudni kell, hogy nagyon nehéz lesz a képfelrakás, mert a férjem gépére nincs telepítve a telefon cdje, ami még nem probléma, de a kábel elkallódott. A fényképezőnek meg a memóriakártyáját a lelkem elkótyavetyélte. de ha hazamentem ígérem utánanézek a dolgoknak.
Cicik, hu hallod, akkor mint egy léggömb :shock: és fáj, kíváncsi leszek, hogy lesz e tejem :roll:

Kép
Kép
onlány

Kírus: Persze, mindenképpen megírom, hogy mi volt UH-n. Délután megyek. Nekem már 9 hetesen is látszott poci. El is határoztam, hogy minden héten fotózom majd, de végül valahogy elmaradt :) A 9. héten megcsináltam, ma vagyok 12 hetes, csinálok ma is, aztán küldöm :) Ari az a kis pocak Kírus! Van benne valaki?! :):) Ciciből én is nagyobbat szeretnék, pocak még ráér :)

Onlány: Mi az a 200 g ch? Milyen diéta? Miért kell az neked, doki mondta? UH-t hozom holnap :)

KépKépKép
bogme

jajjjj Bogme, kérlek rakj fel te is! Hatudsz most :oops: :oops: kéééérlek!
A 200g Ch-> 200gramm szénhidrát evése egy nap 5+1 részletben elosztva ->terhességi cukker miatt

Kép
Kép
onlány

Apája péyan büszke a cickókra, de hordaná ő ezt a súlyt :shock:

Kép
Kép
onlány

Itt egy 9 hetesen. Elöl deszka, hátul léc volnék :( Ahhoz képest már jól látszik itt is. Na de ma csinálok újat :)

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 0.2311.jpg[/img][/img]

KépKépKép
bogme

:shock: lap nem található :shock:

Kép
Kép
onlány

Kép

És most?

KépKépKép
bogme

látszik! ez a 9hetes volt? Édi picipocak :D

Kép
Kép
onlány

Pontosan. 9 hetes :) Kiváncsi leszek a maira. :)

KépKépKép
bogme

Na, végre itthon. Apá baromi mérges rám, mert eltüntettem a borát :) Nem akartam, hogy igyon :oops:
Na, nincs fenn újabb kép:(

mi volt az uhun?

Kép
Kép
onlány

Tegnap megvolt a dokilátogatás. Sajnos ott a kórházban elég ramaty az UH gép. Ezért csak megnézte, hogy látszólag minden oké-e, de semmi adatot nem írt fel nekem. Jövő héten megyek hozzá egy másik helyre, ott lesz genetikai vizsgálat és 4D és a kombinált tesztet csinálják meg. Picurka egyébként kicsit kisebb, mint kéne (ez az előzőn is így volt). Bővebben a jövő héten derül ki, hogy később fogant, vagy mi lehet. Amúgy így is sok minden látszott. Össze vissza forgolódott és kalimpált a lábával :) Egyszer a hátát mutatta, majd oldalt feküdt, olyan jó volt látni :)

Kép még nincs, otthonmaradt a gépem :(

Onlány: Hogy csinálod ezt a szénhidrát számolgatást? Sose értettem, hogy ez hogy működik. Magas a cukrod, vagy csak elővigyázatosság. És miket eszel akkor?

Remélem mindenki jól van!

KépKépKép
bogme

na, kicsit irigyke vagyok azért, hogy láthattad a picurkádat :wink: azért majd képet tessék feltenni!
Interneten pl beütöd a googleba hogy szénhidrát táblázat és kiad többet, kinyomtatod és nézed, hogy mit eszel. nekem reggelire 40et, tízóraira 20at, ebédre 60at uzsira 20at vacsira 40et és pótvacsira 20at kellene ennem. Pl egy teljes kiörlési zsömi kiváltja a reggeli ch-t plusz valamit hozzáeszel, amiben nincs ch ilyen a hús, kül. húskészítmények, vaj esetleg stb, amit a tábliból kiolvasol. Én az előző terhességemnél cukros lettem és nem akarok megint kórházba kerülni, így ezért szeretnék ügyelni erre. Tudod, megelőzés

Kép
Kép
onlány

Értem. Hát ez nem lehet egyszerű. Ennyire odafigyelni, főleg mikor kívánós az ember :) Én eszek össze-vissza mindent.
Te egy hős vagy :) De nagyon jól teszed, hogy vigyázol, ha már egyszer baj volt vele.

KépKépKép
bogme

áh, nem vagyok én hős, mert kb 3 evésre korlátozom le, de nagyjából a 200ch megvan max 20al lépem túl.
nov9re kaptam időpontot az ingyenes kombitesztre..... 4én meg uhu.

Szerintetek csinálnak valahol olyat hogy vérvételből megmondják a baba nemét?

Kép
Kép
onlány

Kicsit irigyellek onlány, amiért így be tudod tartani az étkezéseket! Én sajnos úgy vagyok vele, hogy azt eszek, amit éppen a kicsi kíván. Nagyon furcsa, mert sok olyan étel, amit ezelőtt imádtam ma nem esik jól :cry:
Most épp mozzarella, pesto és virsli az ebéd :oops:

Kép
hné29

az fini!
Igyekszem a kenyeret meg a "keményebb" ch-kat kerülni :) Én is hasonlóképp vagyok a dolgokkal.... A csípőset sosem szerettem, most meg :oops:

Kép
Kép
onlány

Én nem tudok ilyenről.

KépKépKép
bogme

én most néztem egy helyet, ahol elvileg csinálják, felhívtam és azt monták hogy nincs ilyen :shock:
Amniónál van olyan hogy a magzatvíz alapján, na mind1

Kép
Kép
onlány

Vérvételből baba nemét hááát én sem tudok ilyen helyet sajnos...
Szerintem nekem meg kell várni a januári 4D-t, akkor talán biztos lesz a neme :P
Tegnap vettem egy kis sapit annnnyira édes, tudom korai, de nem tudtam otthagyni :oops:

Kép
hné29

Azért, ha lehet ne kelljen amniót csináltatni :)

KépKépKép
bogme

Kép
Kép
onlány

jajjj nem, persze hogy nem!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
onlány

hű, lassan mi is vásárolgathatunk, bár ha ő is lány lesz, akkor csak hazahozós ruci kell, mert egy rakás ruha van itthon babának

Kép
Kép
onlány

Nekünk a kiságy megvan, szinte újonnan kapjuk, mert akié volt az a baba a szülők között aludt :)
Babakocsit kinéztem már!!! Annyira szép, láttam múltkor a tescoba olyat tolt egy kismama és férjemet utána küldtem, hogy nézze meg mi a márkája :oops: :lol:

Kép
hné29

Hné, milyen típus? Rakj fel képet róla! Vagy linket.
Nekünk graco és pierre cardin van, az utóbbival nagyon nem vagyok megelégedve, de az elsővel nagyon!!!!
Ilyen van és ez csudaszuper járgány! http://static.howstuffworks.com/gif/pro ... large.jpeg

Kép
Kép
onlány

Kiságyat meg kell venni, mert Liza még abban alszik és az átalakítható rendes ággyá, úgyhogy azt sokáig tudja használni, most is valami ilyesmit szeretnénk. Gyakorlatilag csak ennyit kell nekünk venni, hintát fürdetőkádat, mérleget kapunk kölcsönbe, meg ha netán fiú lesz, akkor azt mondta a barátnőm, hogy kapunk tőlük -fiaután- rucit

Kép
Kép
onlány

Leon a márkája a képen kékes, de nem biztos, hogy pont ebben a színben szeretném.
http://www.szolnokibababolt.hu/index.ph ... Itemid=102
hné29

:) szép!
Mennyiért vesztegetnek egy ilyet? A miénk sötétkék-fekete, de nem bántam meg, hogy ezt a színt vettük! Mert a másik piros és tiszta dzsuva lesz 2 pillanat alatt, ezen meg nem látszik, persze ezt is kell tisztítani.
Többiek, ti milyen kocsit vesztek?

Kép
Kép
onlány

Ezen én még nem gondolkodtam. Túl korainak gondolnám még. De biztos lesz nagy tanácstalanság :) Mindkettőtöké nagyon szép.

KépKépKép
bogme

Bogme, mi a terhességem pont 3.hónapjában vettük meg a babakocsit. Modnjuk mi azért döntöttünk a mellett, hogy ily korán vesszük, mert 160.000 helyett 89.000volt (és volt hozzá mózeskosár és babahordozó). Szóval ezért. Bár amikor a kasszánál álltam, ha tudnátok hogy milyen fájószívvel adtam oda a bankkártyámat, de végülis nem bántuk meg, sőt!Valamint el lehet adni ezt durván 40ért majd, szóval ha kiszámoljuk akkor 50volt :D

Kép
Kép
onlány

Azt mondja tegnap emberem, hogy ha fiú lesz legyen Árvin :shock: :shock: :shock: Mondom neki mivin? Nem is hallottam még ilyen névről, de a Nimróddal szemezgetek én is! Az egyik uncsitesómat is így hívják.

Kép
Kép
onlány

Onlány!
Nekünk is nagyon bejön a Nimród név :wink:
Kírának piros-fekete Hauck van/volt de nagy car se lábzsák se esövédö semmi nincs hozzá :evil: látszik após meg párom vették már akkor mikor otthon voltunk Kírával..33 ezerért a tescoban..
Ugyhogy semmit nem ér ezért nem is adom el megmarad Kírának játszani :lol:
Vateráról néztünk ki babakocsit egy kereskedőtől 24 féle szinben van,szerintem majd jövöre rendelünk onnan...35000 ft
Megkeresem és akkor dobok egy linket :wink:

bogme!
De leglább láttad a pindurkádat :wink:
Vendég

Onlány kb olyan 45 ezer babakocsi. Kírus a tescoba én is néztem pár napja, de annyira instabil volt jujjj...
Még körül fogunk nézni alaposan, mert nem csak a kinézet és a praktikusság számít, hanem a súlya is!!!!! Bár nem panaszkodok, mert magasföldszinten lakunk, de akkor sincs kedvem cipelni + kocsiba is be kell emelni valahogy.

Kép
hné29

véleményem szerint a súlya mellett az sem elhanyagolható, hogy hogy lehet irányítani! Mert az egyiket nekem annyira vacakul, hogy ahajamat tépem miatta :(
A tescoban nem éppen a legjobb minőségűek vannak sajnos :(

Kép
Kép
onlány

Kép
Kép
onlány

itt a kombinált tesztet ingyen megcsinálják, ha benne van az a kórház a listában, ahol szülni fogsz

Kép
Kép
onlány

na csajok most bukkantam rá arra, ami nekem a szülésnél volt! Nagyon nagyon félek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.doktorinfo.hu/drinfo/pid/0/b ... seg.4_6395

Kép
Kép
onlány

onlány!
Ne félj nem lesz semmi baj!!!!!!! :wink: csak is pozitívan!!!

Ilyen kocsit szeretnénk csak narancssárgásban(abban a szinben egyeztünk meg :) )
Lehet még ugyan olyan szinű hordozót is venni hozzá mint a kocsi szine 12000 ft-ért..
Azon még gondolkozunk mert van 6900-ért is ugyan ott csak annyi hogy nem ugyan olyan szinű...
A kocsi amugy 35000 ft

http://www.vatera.hu/baba_mama_babakocsi_hordozo_eszkoz_babakocsi_klasszikus_klasszikus_2funkcios_c5174.html?p=2
Vendég

Most nézem nem adja be maga a képet de ha kicsit lelapoztok ott akkor megtaláljátok:
Kunert mély és sportkocsi 35000ft
Vendég

Tetszik a formája és a színe is :)
hné29

Jó reggelt!

NA a lelkem ma már kissé jobb, de tegnap nagyon el voltam kenődve :(
Kirus szép! és milyen színben vennéd?

Kép
Kép
onlány

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: