Gabi: igen a nagyon készülős kategória nálam az aranygaluska: kelesztés, gyúrás, szaggatás, sütés, öntetkészítés...
Rapidkaja: ezen meglepődtem, bár értem... igen jó ha egy kaja gyorsan kész van vagy ott lehet hagyni sülni-főni! Pedig szeretem nagyon én is a "nagyonkészülős" kajákat. De pl. nálam egy pöri+nokedli az már nem rapidkaja, az középkategória! Ma én borsóragu levest+ bolognait főztem…
Végre Geri pocakja bírja az egyre többféle zöldségeket, ez azért könnyebbség Neked is!
Rántott csirkét sajnálom...
Anikó, Moncsi: de Szilvianyu nem hagyhatja ki a tejterméket, mert minden 4. napon hús-tej-tojás nap van, aznap (mint ma Neki) ehet csak tejet, túrót, tejfölt, sajtot, felvágottat! Meg amúgy is fontos a csontritkulás miatt!
iwiwes üzifal: ki lehet kapcsolni azt a sok hüleséget ám. a szöveg mellett jobbra fönnt rákatt az elrejtésre, ott pedig: nem v.ok kíváncsi erre a funkcióra!
Moncsi: Neked is szurkolok a fogyihoz, jól csinálod sz.tem hogy kis adag és édesség kenyér nuku... tuti fogysz vele majd nem is keveset!
Köv. anyatali: úgy volt, hogy most okt. végén vagy. nov. elején lesz, nem csajok?! Cseriviolától függ, mert ő ugye lemaradt az elsőről.
Cseriviola: Neked mikor jó a tali?
Szilvia1981 is lemaradt, Ő most írta, hogy Neki inkább akkor a du. lenne jó! Viszont J.Ági meg szeretne már egy fürdetés utánit is! Szóval nem lesz egyszerű összehozni! Ezért tuti hogy lesz egy 3. tali is!
Szilvia1981: Áron hisztijéhez jutott eszembe, hogy nem lehet a fogakkal összefüggésben? Írtad, hogy kijött neki 2 foga. Ha az is birizgálja Neki, Ő nem tudja mi van és Téééged akar mindig minden áron!
Még egy sztori: ma Anyukáméknál voltunk, Apu vitte le a lépiházban Noét én 1-2 perccel később indultam utánuk. Hallom, ahogy kiabál a lépcsőházban hogy:Anya! Nem látott, én ugye még ott maradtam! Ééééédes szívem, keresett!
Nekem is kapar a torkom újra (már 1 hete fájt egyik este, aztán reggelre elmúlt) most bekaptam házi gyógymódjaim közül a fokhagymát mézzel, kíváncsi leszek!
Ja Anyu+Apu ma beadatták mindkét influenza elleni oltást, képzeljétek! Nagy örömmel mondták a hírt, hisz nehogy miattuk legyenek a gyerekek betegek! Hát, nem tudom, mondtam Nekik én a helyükben nem adattam volna be….
Amire még nem reagáltam:
Zsanka: Lilike ügyi, hogy ül már, Téged meg… hát vége a nyuginak (ha volt ilyen)… sajnállak!
J.Ági: keresztanyu jelölt nem vigyázott a Takkoban Antóra sem??? Ejnye-bejnye! Ajándék: szuper áron vettétek ez tényleg márkás darab, azért lenne horror áron. Nálunk Én fogom vissza férjemet az ajándékdömping ellen!
Betti: szomorúan olvasom, hogy Istike is lázad-hisztizik. Párod sem tud ilyenkor hatni rá? nincs v.mi hadművelete esetleg Neki?(sokszor aki ritkábban van a gyerekkel, annak jobban megy!)
Nem voltam 2 napig lányok és szófosásom van!