Helló Lánykák!
Már egy órája itthon vagyok!
Bementem reggel dolgozóba, elküldtük a nagy melót a megrendelőnek (10-kor ment a futár), és mindenkit hazazavartak, hogy csütörtökön találkozunk.

Tiszta Hawaii...
Aztán hulla éhesen hazajöttem, rendeltem egy pizzát, és szégyen szemre bevágtam az utolsó morzsáig. Most lesül a bőr a képemről!
Azt a Mária boltot szidó hsz-t én is olvastam. Elolvastam, de nem foglalkozom vele. Arra legyenek jók, amire nekünk kellenek.
Amúgy az a Graco kocsi tényleg köszönőviszonyban sincs a mienkkel. Remélem, nekünk nem lesz vele gondunk. Mi is azért akartunk jobb állapotút (ha nem is vadiújat), mert két gyereket tervezünk benne hurcibálni.
Ami a kórházi csomagot illeti, én nem sietek vele (de a Garmastan-os tanácsot megfogadom). A dokibácsi majd valamikor decemberben (30. hét táján) tart tárlatlátogatást a szülőszobán, és elmond minden tudnivalót is. Majd azután összekészítjük a motyót.
Nekem a cickóim elég érdekesen viselkednek... Ma hajnalban pl. arra ébredtem, hogy az egész mellbimbóm betonra van keményedve. Aztán pikk-pakk el is múlt.
Apa mindjárt hazaér, és akkor indulunk városi túrára: elmegyünk fogászati röntgenre (neki kell - képzeljétek, az egyik foga úgy koptatja az alattalévőt, hogy a felsőből le kell csiszolni, az alsót meg kicsit fel kell építeni, hogy ne legyen gyökérkezelés a vége), aztán hazafelé veszünk maminacit a Mini Manóban.
Nóri!
Ha esetleg van Aloe-s First-öd, fújkáld ezerrel!
És még egy:
Katica!
Te honnan ismered a Fodor Évát?