A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

iden tudom...Brumi..már írtam privit!!!

sutimano76

[quote="bibiesbrumi"] írta:bibiesbrumi
[quote="sutimano76"]B írta:sutimano76rumi,nagyon édesek a csajok!!!!Nekem nagyon tetszik amin ketten vannak a nagyágyban.....annyira ééééédesek!!!Nagyon szép az új fülbevaló...nekem hasonló van..csak nem hordom.....az esküvön átcseréltem és azóta nem került vissza(3 éve)....mennyi idő míg benő a luk???remélem még nem nőttem be!!!

Köszi :) .. és igen: bal Lilla, jobb Lotti volt a régebbi képeken ;) ...

lyuk: babáknál 2-3 nap alatt benő :shock: ... felnőtteknél lassabban, de 3 év alatt tuti benőtt már ... :shock: :shock: :roll: ... ha jössz hétvégén, téged is vár egy ilyen cumi :lol:

Na jó nem három év ,mert azóta másfajta volt bent,tavaly példálul,meg idén a színházba menetkor :oops:

sutimano76

ma lesz grace klinika...hurrrrááááá

sutimano76

Süti, Móka megírta a számot, és a címet. Hívd fel őket, kérj időpontot.

Móka, mi is ezt a minősítést kaptuk. :D

Brumi, tuti kép!!!!!!!!!!! Miért jó az a lyukas cumi?

Nálatok mit jelent az igény szerinti szopi? Ha "megnyikkan" a gyerek rögtön cicire teszitek? Be kell valljam én azért próbálom tartani a 2 és fél-3 órát, főleg ha 150-et evett. Az gáz? Ha sír próbálom elterelni a "gondolatait". Vagy ha ez sikerült akkor nem is volt éhes?

Kép
kata05

Halihóóó,

csodaszép napocskás napunk van ma!!! :lol: :lol: Egész délelőtt sétáltunk, friss levegőn voltunk. Nem mondom, hogy nem tett jót a lelkemnek. :)
Ráadásul nekünk nagyon jól jött az óraátállítás, mivel eddig Ákos 2-1/2 3 fele szokott elaludni... Míra meg 1/2 4 körül kel... és nekem az az 1 óra kevés szokott lenni arra hogy pihizzek vagy kicsit magammal foglalkozzak. DE MOST!!! Öcsike elaludt 1/2 2-kor meg Míra is, és így egészen 1/2 4-ig tuti a nyugalom!!! :lol: :lol: Úgy látszik Ákos a téli idő szerint született. ;)

Koponya és hasi uh-k... nekünk ezt még a kórházban megcsinálták, addig haza se engednek egy babát se, míg nincs teljesen megvizsgálva. Volt is a szobában 2 csajszi, akiknek azért kellett tovább bent maradni, mert gondok voltak a pici veséjével és mielőbbi kezelést igényeltek. Szóval ez jó, hogy így van nálunk. Amit viszont nem értek, hogy itt csak betöltött 3 hónapos korában nézik meg a csípőjét... :S és akkor is csak sima vizsgálat van... uh-ra csak annak kell mennie, ahol találtak vmi eltérést. Míránál kellett 1-2 hónapig terpeszpelust használni, mert valszeg a farossága miatt volt némi eltérés... na meg anno párom szíjba is volt, szval... most biztos-ami biztos Ákosra is ráadom éjszakára... ártani nem árt... mondjuk mivel hason alszik, így is széjjel vannak a lábai :roll:

Süti, avatarképem... na persze, mert azt profi csinálta. ;) De még nem végleges a hajszínem, mert egyből nem lehetett olyan, amit kinéztem, de majd fokozatosan elérjük azt is.
Házalakítást én is szoktam ált. nézni... ha hagynak élni a gyerekeim és Míra nem épp az aktuális meséjét akarja nézni.
Hehe, írok!! ;) :lol:
Nekem van egy félrelyukam (még anno picibaba koromban félre lett fúrva), amit soha nem használtam, de a mai napig nem nőtt be!! Időnként kitisztítom, oszt jól van.

Móni, apikának naon tecc a hajam. Ő már vagy ezerszer hangot adott neki, hogy legyek újra barna... csak hát én se könnyen változtatok, meg szerettem is szőkén... de most volt igazán meglepi neki. volt ám nagy szájtátás :lol:
A kerek hsz-d megkönnyeztem... olan szépen leírtad.
Veronika ügyes volt szuri után. Mi jövő kedden megyünk... sztem el fogjuk adni az egész rendelőt. 8)
Julcsi jobban van már?

Andi, simi neked a tegnapért. Nekünk a szombatunk volt ilyen. Pic-re kukk ott a régi séróm.

Rita, remélem mára neked is jobb lett a kedved és ott is süt a napocska. Tesós dolog miatt teljesen átérzem a helyzetedet... nem eccerű. nálunk is sokszor vannak műhisztik, ha épp mondjuk Ákos sír és vele foglalkozom. :? De próbálom lazán kezelni a dolgokat és Mírával is sokat foglalkozni. Valamint amire figyelek, hogy ne szóljak rá mindig, hogy ezt meg azt nem szabad mert öcsié (persze ésszerű határokon belül), mert félek, akkor még jobban előjön a testvéri féltékenység, ha azt látja hogy minden csak Ákos kedvére van, neki meg nem szabad semmit. De alapjában véve nem panaszkodhatom, mert imádja, puszilgatja a tesóját. Sokat segít nekem (már amennyire tud), kézre ad dolgokat... stb. Majd biztos nálatok is alakul a helyzet és idővel könnyebb lesz.

Pörgós Mókaanyu látom a régi! :lol: Barátnődnek gratula és ügyi volt... szép nagy baba! Jók a képek. Nekem az uccsó tecc naon! :) Szép méretei vannak a kissrácnak!

Kata, cicihez gratula. Ügyi vagy! :) És az a mosoly!!! :lol:
Igen, ha nyekereg, akkor cici. :oops: Ha nem kell neki, akkor úgyis kiköpi, de általában nem szokott gondot okozni. Na, jó azért nem mindig minnyá cici... pl. ha fekszik, akkor átfordítom a másik oldalára, hátha az a baj, vagy beszélek hozzá, de ha nem használ semmi, akkor bizony nem gondolkodok és csöcsre föl. :lol:

Boboka, jó a hintátok. biztos szuper kényelmes is... nem gyártanak ilyet nagyobba is? 8)

Timi, csak lökd az ötleteket. És a tesókról sem elfelejtkezni!!! Olyan ötleteket is várunk (én legalábbis biztosan), hogy velük hogyan lehet/érdemes/jó fotózni. Ja, és amiket alkotsz azt pakolgasd ám pic-re, had gyönyörködhessünk benne.

Brumi, szép az új füles. Eredményt mikor hirdetsz? Yes!!!Mondtam én!!! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára manósziget 2009.10.27 14:50-kor.

Kép Kép
manósziget

Hoztam még 2 képet is 8)
Kép Sétából hazaérve (már kicsit pityergősre vette a figurát)
Kép Szopi után

Kép Kép
manósziget

Na de hol vannak a vonalzóim? :shock:

Kép Kép
manósziget

Sziasztok!

Visszaolvastam... de szerintem csak hiányosan tudok reagálni... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Beatrix... Bex... Tomi baba nagyon ari... de édes haja van... az a mosdókagylós kép haláli... :wink: :wink: nagyon édes!!!! Bex... tessék hagyni magad... :wink: :wink: tessék pihenni... tőlem is kapsz egy nagy fenékrecsapást! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Köszi a hiányolást! :oops: :oops:

Lina... imádnivaló tappancskái vannak Vikinek... tündéri!!! :) :) :)

Süti..
. ha mész sétálni... tessék felöltözni... (megfázásellenjó :wink: :wink: )

Bibi...
nagy nagy simi Neked!!!! :) ha még lehet szavazni... akkor első kép Lilla... második Lotti... hm?

Moncsie...
Nati nagyon aranyos kis nőci... :wink: :wink: :lol: :lol: képek nagyon jók!!!! Van egy ismerősöm akit úgy hívnak, mint a lánykádat... :wink: jaaa és asszem Nagy-Bandó lányát is így hívják...

Spickey... éjszaka... :evil: :evil: :evil:

Szezso... (kösz Süti! ) Bendegúz nagyon édes kispasi!!! Ez a vigyor... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jaaaaaaaaa és merre jársz, merre tekeregsz?????? :roll: :roll: :roll: :roll:

Astrid... amikor olvastalak a kilók említéséről ... eszembe jutott egy szitu ami a minap történt velem... egy idősebb nő azt mondta nekem, hogy "dejól nézel ki, dupla annyi kiló vagy, mint szoktál lenni" köszi... :? :? :? :evil: :evil: :evil: :evil: Pedig rajtam is kb 20 kg többlet van... de engem nem zavar... csak amikor ilyeneket mondanak akkor nem igazán esik jól... (ne értsetek félre... nem kapom ezt meg úton útfélen... de azért nekünk is van tükrünk.... :wink: :wink: :wink: ) Szoktam vele viccelődni is... pl: olyan vagyok most, mint egy 80 literes boyler.... :lol: :lol: :lol: :lol: DE más a vicc amikor én mondom és más amikor más mondja.... :wink: :wink: :wink: :wink: no mindegy... :)

Berni....
boldog 6 hetet... (mi ma vagyunk/leszünk (23:17) 8 hetesek... :oops: :oops: )

Peppino.
.. így már mi is jártunk, hogy nem tudtuk mi a baj... s "csak" éhes volt... :lol: :lol: :lol: :lol: szoktam mondani, hogy a doki igazán kivehette volna a pocimból a használati utasítást... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) Tomi baba egy kis tündérboy... nagyon édes a fürcsis kép! :) :) :)

Asszem ezt most elküldöm... nehogy elszálljon... :) :wink:
vikiviktor

Viki...igenis...most épp füvet nyírnék,de Berni ölbebaba lett....

sutimano76

Sziasztok!

Hát Marcival nem nagyon szokott gondom lenni, a szokásos nyügiket kivéve, de tegnap egész délután ordított. Nem tudtam mit csinálni vele. Már délben elkezdte, akkor gondoltam nagyon éhes, ezért kapott eggyel nagyobb adag tápit. Aztán este 7-ig alig állt le. Már mindent kipróbáltam, a fürcsi után nyugodott meg, és később vacsizott. Éjjel a szokásos felkelések, majd reggel kaja, és szinte az egész visszajött. LEhányta a drágám a tesója szólfészkönyvét is. AMinek ő kicsit örült titokban :lol: , én kevésbé :( .... Szóval dokinéninek telefon, micsin???? Kicsit diétára fogta Marcit, tea cukor nélkül - aminek nem örült - meg a tápiadag fele kétszerre másfél-két óra eltolódással. De úgy néz ki bevált!!!!!!!!!!!!! Egykor elaludt, kettőkor megébredt, kapott pici teát és visszaringattam, most csucsuzik, és ha felkel eheti a rendes adagját. Remélem csak ez volt a baj!

Szóval a mesedu után.

Manó: [/b]Hiányoztál nekem is! A hajad pedig tök jó! Holnap én is eljutok a fodrászhoz, jön anyu vigyázni MArcira.

Moncsi: Bocsi, még nem üdvözöltelek, szia, üdv a csapatban, nagyon édi lánykád van!

Fotóügyben ki a tanácsadó? Kitől lehet segítséget kérni?
Előre is köszi. A lányom a szülinapjára szeretne egy fotós macit, amin Marci meg én vagyok, csak a hátteret nem tudom eltüntetni.

Babcika, Dorka: Ti már jártatok így a tápszerrel?
MEnnyit esztek most? Mi 120-at, és 150-et próbáltam tegnap, de ezek szerint sok Marci pocijának.
Ja és tegnap óta már abszolute nincs cici :oops: :cry: Vasárnap szopizott utoljára, azóta abszolute nem fogadja el, de talán már az az egy-két csepp sincs. Eddig húztuk.

További szép napot! Sziasztok!

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Süti.... nyugodt éjszakát Nektek! (tied megint a laptető :twisted: )

Móni... Julcsinak sok sok gyógypuszi... hú dejót alkotott a tökökkel!!! :) :) :) Az 1000 hsz... hüpp-hüpp rendesen előcsalogattad a könnyeim... örülök, hogy itt vagy velünk!!!!! :) :) :) Veronikának pedig boldog hófordulót!!! :) :) :)

Erika...
Lotti a pihiszékben olyan mint aki be van piálva... nagyon édi! (bocs nekem ez jutott először eszembe... :oops: :oops: :lol: :lol: )

Manó...
ez a haj... wooooooooooooooooooooow nagyon teccc... a fazon is!!! Mindig irigykedtem azokra akiknek egyenes szálú hajuk van... de azért nem panaszkodom... én is tudok ám csinálni simitóval... :wink: :wink: máramikor van kedvem... :? :? :lol: :lol: Jaaaaaaaa és én hiányoltalak... csak én sem voltam.... :roll: :roll: :wink:

Andi... a fénykép (majmos-gorillás :oops: :oops: ) jellemző ránk is... :) :) :)

Boboka...
uh... :evil: :evil: :evil: :evil: bal ciciből is szopiztass ne "csak" fejj... !!!

Rita..
. nagy simi Neked... sajna tanácsot én nem tudok adni tesó ügyileg... DE nagyon együtt érzek Veled és minden kétgyermekes és többgyermekes anyucival!!!! :wink: :wink:
Mi azért mentünk koponya, hasi és csípő uh-ra, mert nálunk az fizetős és így van egyben... ez így kompletten 5 rugó... mindenképp ragaszkodtam hozzá, mert én kengyeles voltam 9 hónapig... és jobb ha időben észreveszik, ha van valami! Ez szerdán volt és pénteken mentünk a kötelező beutalós csípő vizsgálatra... de ott "csak" szét húzták a lábacskáit oszt kész... nooo én azért az uh-ban jobban bízom... :wink: :wink:

Móka ... nagy gratula barátnőnek!!!!! :) :) :)
Jaaa és ezt már én is megkaptam, hogy "neked könnyű te császárral szültél..." No comment! Az én szememben mindkettő nehéz!!!! És mindkettő végkifejlete... egy gyönyörű baba és egy jó anya... (ez olyan általánosság! inkább ideértem a mi csapatunkra... :wink: mert ismerek "rossz" anyát is... nnnna nem innen (erre értettem) ) hú ez elég hüle fogalmazás lett.... :? :?

Nooo ezt is elküldöm... nehogy elszálljon... :)
vikiviktor

Kata,igen Móka megírta......hátha megnyikkan,nem rögtön,de biza tennap is meg ma is volt hogy óránként ciciztünk!

Viki,köszi..nektek meg a 8 héthez...hú de szalad az idő!!!

Manó,jaj de édes kispasi Ákos!!!!!!!!

sutimano76

Móka... Momo hú de cuki... az a kiterülős kép ollllan mintha állna... :lol: :lol: :lol: :lol: a sapis is nagyon teccccc... :lol: :lol: :lol: :lol:
Mééééééér hol kell az órát visszaállítani????

Kata... gratula!!!! Szerintem is a sok inger miatt nyügi Lőrinc baba.... a képtől pedig jó napom is lett! :wink: :wink: nagyon édi!

Boboka.
.. a pihiszéketek nagyon szupi! És nagyon édi Niki baba benne... :) :) :) Nálunk a védőnő azt mondta, amikor először itt volt, hogy minden héten kellene jöjjön, DE nem jön, mert nem akar zavarni... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: azóta meg bejelentkezés!!! nélkül jön... amit már szóvátettem neki, de nem használt... :( :( :(

Dorka/Timi... tippeket köszi... már gondoltam ilyen miku-sapisra én is... :wink: ötletek nagyon jók! :)

Andi... ez a link előbb is jöhetett volna (hordozókendős...) :wink: :wink: én vettem egy Nandut... de nem tudtam vele megbirkózni... ezért túl akarok adni rajta (4 rugóért... 7-ért vettem... ) teljesen új, kislánynak való... expressen hirdetem.... :wink: :wink: DE löttem egy másik hordozót a vaterán... és az előbb jött meg a postával... alig várom, hogy Bogyócskám felébredjen... belepattintom a hordozóba... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
nooo fel is ébredt... lépnem kell... folyt.köv.... :)
vikiviktor

[quote="vikiviktor"]J írta:vikiviktoraaa és ezt már én is megkaptam, hogy "neked könnyű te császárral szültél..."

Ezt biztos olyan mondja, aki nem csaszis volt és el se tudja képzelni az milyen lehet! Nekem van összehasonlítási alapom és a császár sokkal carabb (pedig akkor se volt semmi komplikációm és gyorsan is gyógyultam) Egyébként tudom mit éreztek, ezt már én is átéltem... főleg mikor már kezdtünk jobban közösségbe járni és ott éreztem úgy, hogy emiatt kicsit lenéznek, hogy nem természetes úton szültem... mintha tehettem volna én róla. Na, de mindegy mára ez megváltozott és ha mégegyszer szülnék (ami nem valószínű), akkor tuti fosnék a csaszitól megint.

Kép Kép
manósziget

én azt mondom,hogy a simán szülőknek szülés közben fáj,a csaszisoknak meg jó esetben utána,rossz esetben ugyanúgy vajúdik órákat és aztán császározzák!!!,de míg a simán szülő letudja max 24 óra alatt,addig a csaszis seb tovább fáj!!!szóval vegyük egálra....de Manó,neked volt részed mindkettőben...mi a véleményed????

sutimano76

sejtettem,hogy ez lesz a véleményed Manó!!!

sutimano76

Sziasztok ajánlanék figyelmetekbe őszi kislány ruhákat.
Kép

Kép
56-os melegítő nadrágok, bélelt és plüss nadrágok

Kép

Kép

Kép
17-18 C&A kord kocsicipő új!

Sok szép kislány vagy uniszex ruhám van nem is hordtuk a javát! Sajnos nem vagyok valami jó fotós, a rucik élőben sokkal szebbek!
Részletek privát üzenetben. :)
bombikem

Viviktor!

Piás lotti :lol: igen, szokott ilyen képet vágni....de van másik!
kb.na, má'megint fotóznak, haggyatok békén (ezt a Füleses pólót imádom, olyan édi)

Kép

Kép
arvaerika

Bocs, hogy nem reagálok, kb.5 percem van nezetésre, ebbe még a levelezéseim is bele kell, hogy férjenek.....de olvasok mindenkit!!!!
szokásos, megint egyedül vagyok szombatig, idő nulla!!!!

Kép
arvaerika

taranee - küld át yahoomra a képet meg hogy mit szeretnél....megcsinálom ha lesz időm

a táppal csak óvatosan..... csak 10essel emeld fokozatosan..mert úgylátszik babód benyomja ami az üvegben van...
nekem dorki nem...... ő annyit eszik belőle amennyit kér.... szóval én 150-et csinálok aztán éppen amennyihez kedve van...

én meg úgy jártam , hogy egy doboz táp.. romlott lehetett vagy mifene mert úgy fájt tőle a hasa hogy csak na....és össze is csomósodott a hűtőben....pedig szav ideje jó volt.... és ugyanonnan vettük ahonnan a többit is....
volt egy megérzésem párom elugrott tápért és láss csodát az új dobozossal semmi baja nem volt....

ötletelek ötletelek...:)))) csak mostanában semmi időm mert dorka általában fenn van napközben és azt hiszi az élet egy színházi előadás mert folyamatos szórakoztatást kíván..... de sebaj.... mert olyankor nevetgél és visszabeszél... de ha elfáradok...nnnna azt nehezményezi rendesen....szóval folyamatos visszataps van....:))))
de keresgélek aztán teszek fel pár mintát megint:)))

ja és ahogy növünk a kimenő anyagok tömege is nő.... de mivel hihetetlen gyorsasággal hagyják el dorkit:)))) a pelusok nem bírgyák..... rugikat kell vennem:))))) nem győzök mosni:))))........

és most lépek mert párom elvitte lányzót sétálni és beiktatok egy szépészeti estet.... füüürcsiiiiiii meg hajmosás.. meg manikűr:)))) az élet apró örömei:))))...... aztán bevágom a sütit amit párom hozott.... ééés ...kitakarítok....:))))...

KépKép
dorkamartini

Julcsi lassan javul, láz továbbra is, úgy csillog a szeme, aludt is délután (pedig Ő már "nagylány") :wink: Jókívánságokat köszönjük, átadom mindig neki. :)

Andi: mázsálás eredménye? Séta megvolt?

Süti:
feborult babakocsi :shock: :? szél itt is van/volt, de azért nem olyan nagy. 2-3 napja Veronika sem alszik olyan jó nagyokat napközben. Mi lehet ez? :?
Te hol látod, hogy ki van "itt"?

Bibi: szuper képek Lottiról :D ... és a cumi :lol: :lol: :lol: jaj, meg a közös képek is :D :lol:
Eltaláltam, melyik lányzó melyik.Kép

Kata: én is igyekszem tartani a 2,5-3 órát legalább, de az utóbbi 2-3 napban nem igazán ment. :roll:

Manó: na, ez egy pozitívabb hangulatú levél volt. Örültem neki. :D séta, nyugalom, szabadidő szuper :D
Apika-haj: kellenek az ilyen meglepetések, nem árt Őket időnként újra és újra elcsábítani. :wink: :wink: :wink:
Julcsi lázát cc. félórája mértem 39,2 volt :( itt fekszik mellettem.
Ákos-kép szopi után ... kedvenc, olyan megható ...

most mennem kell, Többieknek később reagálok, Julcsi fel akar menni lefeküdni ... annyira bágyadt és gyenge ... este jövök még

KépKép
KépKép
madar

Vikiviktor: igen, Nagy-Bandó lányát is Natáliának hívják, ráadásul a családnevük is azonos: Nagy Natália mind a kettő. :D

KépKép
moncsie

Süti, nekem, annyira fájt 2 hétig a gátsebem h ülni nem tudtam.
Algopirint szedtem a fájdalomra, úgyhogy szerintem mindegyik egyformán fáj. Emlékszem első éjszaka mint a tigris járkáltam(igaz menni alig bírtam) a kórterembe úgy fájtam.

Madar, simi Julcsinak. Priznic?

Kép
kata05

Babák gyönyörűek!
Imádom nézegetni a képeket! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Astrid
Én szeretem, hogy népes családban élek. :lol: :lol: :lol:
Semmi szégyenkeznivaló nincs abban, ha több gyereked van! És igen, lehet igényesen élni 5-6 gyerek mellett is!
Az utca embere meg tehet egy szívességet! :cry: :evil:

Nálunk egyszer volt kinn a gyerekorvos, mikor hazajöttünk a kórházból. azután voltunk 1. majd 2 hónaposan. Közben 6 hetesen a klinikán (neonatológián--ott csinálták meg az UH-kat).
Védőnő is csak 2-szer volt itt.

Manó
Nekem mindenki hiányzik, ha nem is írom le... csak tudom, hogy sokszor vannak a net-nél fontosabb dolgai is az embernek.

Rita
A lazaságom... én ilyen vagyok... nem akarok mindent tökéletesen csinálni, vannak hibáim...de én jól érzem magam a bőrömben :oops: :lol: :wink:
(lecarom tabletta működik több gyerek mellett is... csak az ember önmagával legyen békében :wink: )

Móka
Császár rosszabb, mint a sima szülés... az egy nagy hasi műtét!!!!

Madar
Julcsinak jobbulást!

Bibi
Hogy tetszett Lottinak a cumi?
Vendég

Ma volt a védőnő, meg van elégedve Nati hízásával (mert tudna mást tenni)?! Mivel Nati már 6 hetes, nem jön hetente, legalább nem nyaggat azzal, hogy mennyit evett.
Délben voltunk a bőrgyógyászaton, mert nem akarnak múlni a pöttyei. A védőnő és a gyerekorvos is azt mondta, hogy nem tejkiütések. Persze, hogy azok. Legalábbi a bőrgyógyász szerint. Most egy másik krémet kapunk (ha jól emlékszem, a receptre napraforgóolajos rázókrém volt írva). Tanultam az előbbiből, és megnéztem. :)
Most jöttünk fel a sétából (felcipeltem a kis sózsákomat ruhástól-mózeskosarastól a 4. emeletre: anya napi edzése), azóta abban alukál.

KépKép
moncsie

Kata
Igény szerinti szopi... nem minden nyikkanásra kap Molli se cicit... először próbálkozom egyéb megoldásokkal az előző kaja utáni 2-3 órán belül... főleg, ha olyan 20 perces kiadós szopi volt... nem csak nyammogás...
Ha 5-10 perc volt az előző szopi, akkor szokott kapni hamarabb is...
Vendég

Az anyaság nem attól függ, hogy ki hogyan szült, ki hogyan eteti a gyerekét... a szeretet, a törődés a lényeges!
Vendég

Óráátállítás...profilon belül....

Madar....mielőtt belépnél a 2009 szept babákhoz ott a lap tetjén lehet látni,már ha nem titkosították a profilon belül hogy látszódjanak!!!!

Kata,igen tudom vannak akiknek a gátsebe lassan gyógyul......vagy valamiért begyullad.....de én a kórházba azt láttam hogy a simán szülők csak úgy "szaladtak" a folyosón a gyerekért,mi meg csaszisok,pfhhhhh...akkor értünk oda előbb a babákért,ha előbb indultunk 10 perccel!!pedig a csaszis szoba volt a legközelebb a csecsemősökhöz!!!Mondjuk nálunk is volt egy 22 éves csaj,na az már első napján jobban mozgott-feküdt-ült,mint én meg Moncsie a 3. napunkon!!!

sutimano76

Mabe: nem tudom, mennyi idős vagy (a képen fiatal), de olyan "felnőttes" vagy (jó értelemben). Én nem vagyok már mai csirke (33), alapból is aggódalmaskodós vagyok (tipikusan vigyünk esernyőt, hátha esni fog), de próbálok változni. Örülök, hogy Süti mondta ezt a fórumot, mert azóta ti vagytok napközben a családom.

KépKép
moncsie

Viki,annyira nem ment a nandu,hogy megválsz tőle?Miért akarod eladni???mi az amit vették?majd mutiii meeeeg.

Madar,voltunk igen,és vásároltunk is 3860gramm Barni. (3130-cal jöttünk ki 29-én a kórházból) :wink:

Süti,hogy borult fel???? Mi is teraszon aludtunk,igaz nem sokat,de voltunk levegőn.Én sem szeretek egyedül sétálni.

Timi,szépészeti este :idea: :?: tudsz élni :lol: :lol: egészségedre!!!

Tara,diéta??? :shock: Végül mi volt az ok???

Manó,végreee Ákos képek.Eszméletlen husi Ákos.Jól áll neki a türkizkék.

Kép
v.andi

[quote="moncsie"]M írta:moncsieabe: nem tudom, mennyi idős vagy (a képen fiatal), de olyan "felnőttes" vagy (jó értelemben). Én nem vagyok már mai csirke (33), alapból is aggódalmaskodós vagyok (tipikusan vigyünk esernyőt, hátha esni fog), de próbálok változni. Örülök, hogy Süti mondta ezt a fórumot, mert azóta ti vagytok napközben a családom.

Igen, fiatal vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: (26 múltam) :wink:
Aggodalmaskodás... én élvezni akarom az életemet, lehetne mindenen aggodalmaskodni, de minek? Azzal jobb úgysem lesz... és még magadat is deprimálod...
Én egyébként ilyen pozitív szemléletben nőttem fel...4-en vagyunk testvérek...szüleimnek 11 unokájuk van...(és a hugom még nem is szült :wink: )
Vendég

Bocs ,hogy csak most,de Texasgirl már akartam írni,hogy hol vagy???de megjöttél!!!

Andi,megmondom őszintén annyira nem figyeltem,de gondolom felkapta a szél forgott egyet,azt talpra mint a macsek!!! :? :?
nagyon szép súlygyarapodás!!!

Hát ezért mondtam Moncsie......nagyon sokat segítünk egymásnak..tanácsokkal,jó szóval!!!!

sutimano76

Erika füles poló is édi...de aki benne van...!!!!!!

képzeljétek babó 4 körül úgy bealudt,hogy be tudtam öltöztetni és berakni a babakocsiba,és végig aludta a fűnyírást.....fúúú de megszenvedtem azt a rohadt fűnyírót....nincs elég kezem-lábam a beindításhoz....gázkart benyomni-szívatót kihúzni-lábbal kitámasztani-behúzókart rángatni :roll: ...na meg folyton leállt.....ezért maradt a kert közepén egy vékony csík...haha Kép

sutimano76

Alvás-variációk
Kép
Kép
Vendég

Kép
Vendég

Mabe: próbálkozom. :) Jó látni, hogy mindenki problémájára előbb-utóbb megoldás születik, melyből a többiek is tanulhatnak. Én legalábbis úgy olvasok minden hozzászólást. Molli nagyon édi a hatalmas szemeivel, úgy meggyömöszkölném, az enyém most alszik :( :) .

KépKép
moncsie

Mabe,csoda hogy megtaláljátok a párnák közt a nagyágyon.......a harmadik kép is nagyon tecc!!!Olan furcsa,hogy Molli már ilyen nagy baba...hisz még csak nemrég született....

sutimano76

Süti
Nagy cula már Molli :wink:
11 hetes elmúlt szombaton...

Moncsi
Nagyon szereti Molli a gyömöszölést :wink:
Vendég

https://share.ols.inode.at/UHTZ2BF22JWQ ... 3YRDDSFurl

Kép

Már sokszor láttam... de mindig sírok ezen... :oops:
Vendég

Andi... pedig van hozzá füzetem is... de béna vagyok... nem sikerül "betörni"... nooo a lényeg, hogy amikor meg Viktort kértem, hogy segítsen jól felhúztuk magunkat... és mire odajutottunk, hogy Dórit belerakjuk... addigra "átvette" a mi idegbajunkat... és ordított, mint a veszett... :? :? :? :? ezért döntöttem úgy, hogy inkább megválok tőle... ha valakit érdekel... megegyezhetünk... :wink: :wink:
http://www.expressz.hu/baba-gyerek/ules ... -16943875/

És ezt vettem... :wink:
Kép
vikiviktor

Jaaaaaaaaj Molli de édes kis pufók lett!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Tara: akkor lehet, hogy ez egy "ördögi kör". Jó hogy leírtad, tanulságos, köszi. :)

Viki: köszönjük a gyógypuszit (J.), jókívánságot (V.)

Erika: nekem is tecc a póló, de az is, aki benne van. :wink: :D
Nekem apa a héten itthon, de ma este nem :( ... mentem volna én is vele, de így hogy Julcsi beteg, inkább maradtam.

Timi: szépészeti este :D :wink: Tetszenek a hasonlataid. :lol:

Kata: mindent bevetettünk, sikerült levinni a lázát. :)

Süti: köszi :) már látom is. Fűnyírás :shock: :shock: :shock: Te sem vagy semi.

Andi: szépen gyarapodik Barni is. :)

Mabe: kösz, este kicsit jobban lett, itt szuszog mellettem. Ilyenkor, amikor beteg, újra olyan mint egy pici baba, pedig a jövő héten már 6 éves lesz. Alvás-variációk :lol: de hiányos nem? lehetne még babakocsi, pihenőszék stb.:) no, meg anya vagy apa karja is :wink: :wink:
Molli is szépen kerekedik ... és olyan szép :)
én nem tudtam megnyitni
:(

KépKép
KépKép
madar

Csajok, köszi a kedves hsz-eket rossz hangulat ügyben. Ma már sokkal jobban vagyok, mert voltunk sétálni, Andris nem hisztizett (örömujjongó smiley), tudtam vele játszani, segített is és fiúk aludtak is ebéd után (én nem, mert alattunk még mindig tart a felújítás és falat véstek :evil: ). Bár délelőtt Máté 5 percekre szundított csak el, így estére jól kimerült. 7 óta húzza a lóbőrt. :D

Mabe: Nálunk sajnos "családi hagyomány" vagy örökség a pesszimizmus mindkét ágon. :roll: Talán csak az öcsém kivétel. Próbálok változtatni (talán a lazaság és rugalmasság az, amit szeretnék egyszer elérni), de nagyon nehéz. Teszem hozzá, már sokkal jobb vagyok, mint régen, de még mindig görcsös vagyok sokszor. 11 unoka? Gratulálok! :lol: Ja, és MolliLány még mindig cuki... 8)

Süti: Fűnyírás... Akkor megvolt a napi testmozgás. Én szeretek egyedül sétálni (pontosabban most már hármasban, de anno csak Andrissal is szerettem, órákat barangoltam vele a Városligetben), de csak délelőtt, mikor nincs tömeg a tónál.

Csaszi-sima: Bár összehasonlítási alapom nincs, de a csaszi carabbnak tűnik. Szobatárs is szenvedett, mikor én már "nyargaltam" a folyosón. Remélem nem lesz benne részem. :oops: Annyira kihevertem már a szülésélményt, hogy akár jöhetne a következő. :wink:

Madar: Köszi a kedves szavakat, akkor megnyugodtam, hogy nem csak nálunk van néha ilyen áldatlan állapot. Andris is feltekeri a hangerőt pont mikor nem kéne. És ilyenkor próbálok nem mindig rászólni, de amikor Máté órák óta nem tud elaludni, akkor szakad a cérna, mert szegény kicsimet is úgy sajnálom, hogy neki nem jut ki a nyugodt pihenés, csak éjszaka. :( Julcsi betegség, hussss! Jobbulást neki!

Manó: Neked is köszi a beszámolót. Te hogy oldod meg Ákos fektetését napközben? Az ágyában alszik vagy a pihenőszékben/járókában? Nekem az a gondom, hogy 20-25 perc lenne elaltatni Mátét, de Andris nem hagy addig nyugton vagy engem zavar, hogy hív játszani pont akkor. :roll: Help! És Ákos annyira édes, pont olyan kis dundi-tokakirály, mint Mátém. :lol:

Kata: Nagyon ügyi vagy ciciügyben! :D

Kép

Kép
hgrita

Képzeljétek nem is írtam, hogy jártam.... :? :?
Tegnap reggelre elfogyott a tejem... egyik pillanatról a másikra... nagyon furi volt, mert ahogy reggel felkeltem teljesen más volt a mellem... :? :? :? pedig éjjel még minden oké volt... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: DE nem estem kétségbe (csak egy pillanatra... :? :? ) aztán eszembe jutott, hogy valaki itt közületek azt írta (hála Neki!!!), hogy 40 napig visszahozható.... nooo ahogy felébredt Dórim azonnal "csatlakoztattam"... aztán szinte egész nap rajtam volt... szegénykém néha annyira mérges volt... még csapkolódott is (gondolom nem jött semmi...) :shock: :shock: :shock: Este programunk volt... mindenképp el kellett menjünk itthonról... ezért adtam neki a fagyasztott tejből, hogy végre a nap folyamán jól is lakjon... :wink: :wink: :wink: Plusz vettem újból laktoherb teát és újból elkezdtem inni... és ma is egész nap szopizott... és visszajött a tejem :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Úgy örülök... az én kis Moncsicsim ma este ilyen volt amikor beájult... :)
Kép

A lényeg, hogy lányok NEM szabad feladni
:!: :!: :!: :!: :!:
A tanulság pedig, hogy pihenni kell :!: :!: :!: :!: (mert ez most a pár napban nekem elmaradt és meg is lett az eredménye... :( :( :( ) rengeteg folyadékot inni :!: :!: :!: :!: és cicire tenni a kis csimókat :!: :!: :!: :!: és az eredmény meg lesz :!: :!: :!: :!:
És még mielőtt bárkiben felmerülne, hogy én elítélem azokat az anyukat akik nem tudnak szoptatni... tévedés... NEM ítélek el senkit!!!!!
Csak megakartam veletek osztani, hogy én hogy jártam.... :wink: :wink: :wink: :wink: :oops: :oops: :oops: :oops:
vikiviktor

Huuu lehet, hogy ez már volt itt... de nagyon teccc...

http://thia.freeblog.hu/archives/2009/10/25/101/
vikiviktor

Erika: Lotti is csudaédes! 8)

Andi: Majd aláíratom itthon a fekete pontomat... Vagy aláhamisítom? :wink: Barni méretek :lol:

És néhány kép:

Kép Beájulva Kép Nagy komolyan, pufók nyuszók Kép Pancsi Kép Szundi a Manducaban Kép Nagyfiúk

Kép

Kép
hgrita

Viki: Nagyon ügyi vagy, büszke lehetsz magadra! És Dóra is micsoda kis pufók, imádom a kis puszilgatnivaló kis tokáját... :lol:

Kép

Kép
hgrita

Enyém a laptető!!! Hurrá nyugodt, pihentető éjszaka!!!

Kép

Kép
hgrita

Manó... neked még akartam.... Ákos nagyon cíííííííííííííííp, micsoda hurki-murkis lett... :) :) :)

Rita... laptetőért "hajtottam" én is... nagy gratula... és legyen úgy... :wink: :wink: :wink: :wink:
Máté egy kis angyal... ollllllan édes...

Jaaaaaaaaaaaaaaj lányok ezek a babák nagyon szíííííípek.... hüpp-hüpp... Ollllan szerencsések vagyunk!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:

Jó éjt babáknak mamáknak, nagymaminak! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Tudtam, hogy valamit elfelejtettem....

Süti... Grace klinika nekem is kedvenc... minnyá kezdődik.... :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?