A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Hello Istennők!

Visszaolvasás esélytelen!! Képek tündériek!! (Rita-Máté beájulósa nagyon tecccik!)

Apa itthon :lol:

2 napja rohangálunk mindenfelé, kisori nyűgös valamiért, de jól vagyunk!!

Az OEP után az APEH is elküldte az ÉN családi nevemmel a manóka adókártyáját... mert az fontos. :evil: inkább nem is kommentelem... :evil:

Megyek pihi!! Jó éjt!

floranan

Jaaaa, voltunk dokinál, nőttünk 3 centit és 4 és fél kilók vagyunk!! :D

floranan

Babák csudiszépek!

Floranan!

Grtatula a növekedéshez!!!!(nem kaptad még meg?????)
Mabe!

Megnéztem a filmet, előjöttek a régi emlékeim, mert mi is végigcsináltunk pár próbálkozást ott. Furcsa volt látni ugyanazt a dokit, ugyanaz a folyosó, ismerős képek a falon, idegörlő várakozások, az "ítélőszoba"., stb.

Jó éjt!

Kép
arvaerika

Sziasztok!

Visszaolvasás esélytelen most nálam :oops:

Önző módon csak kérdezek, mert be vagyok carva, szóval csípőszűrésen voltunk, fizikálisan eltérés nem látható, de uh szerint fejletlen a csípője, ezért terpeszgatyát kaptunk 6 hétre, van ezzel kapcs. valakinek tapasztalata? Jelenleg, vagy előző gyerkőc??? Áh annyira félek,hogy 6 hét múlva meg szíjba teszik. Ja és csípőtornát is írtak a papírra, de el nem mondták mit lehet, szerintetek ártani is tudok??? ÁÁÁÁÁ, kivagyok tőle, most akkora pech sorozatunk van, miért minket ver a jó Isten, nem tudom :cry:

Kép
babcika

Jó reggelt!

Jelentem alakulunk,mint púpos gyerek a prés alatt.Azt nem mondom,hogy üde vagyok és friss,de csak szopi és büfi van 3 óránként éjjel,műsor nincs.

Babcika,ne izgulj,nem lesz semmiféle szíj vagy ilyesmi.Az a terpesz cucc általában használ minden babának.Még csak nem is kényelmetlen nekik,hiszen még gumiból vannak.Biztos minden rendben lesz 6 hét múlva.Ne ragaszd rá a parádat Blankira,mert megérzi. Kép

Viki Kép nagyon ügyes vagy!Amúyg sztem biztos nem fogyott el,csak kevesebb lett.

Mollit mindig megmosolygom.Annyira bírom,hogy ilyen kis husis :)

Kép
v.andi

Bocs,most csak Babciknak....nekem is volt csípőficamom....nem emlékszem rá...és túl éltem,ezé ennyire ne keserdj el!!!!!!sajna nincs tapasztalatom.....de hidd el a hascsikarás rosszabb lenne!!!

sutimano76

Sziasztok,

Később visszaolvasok, most küldök végre egy képet!

üdv.mindenkinek! :D Kép

KépKép
csikipetra

Jobb reggelt!

Julcsi nagyon rosszul aludt, Veronika 04:15 óta fenn van ami nem is lenne baj, csak elég nyűgös, egészen konkrétan csak ölben jó ... alig aludtam, mert ráadásul apa sincs itthon, nem volt váltásra lehetőség :? ... de legalább a napocska süt :D

Rita: menjetek ma is sétálni, szép ősz lesz ma is :) Jöhet a következő :?: :shock: :D :wink: nem semmi vagy :lol: Bár megértelek, olyan gyönyörűek a fiaid. Mindjárt meg is mutatom a csajoknak. Nyugodt éjszaka megvolt? Azt hiszem ma rástartolok egy laptetőre. Julcsi miatt is lehet igényelni, igaz? :)

Viki: de ügyesek voltatok :D emelem kalapom :D Dóra baba de édes.
:D

Flora: apa :D :D :D Szépen nő Csoki baba. :D

Babcika:
annyira sajnálom ... de nincs tapasztalatom, nem tudok segíteni. De Andival egyetértek ... mennyugi, minden rendben lesz. :) azért drukk is +++

Andi: az új vonalzód is tecc :D Nagy dícséret és simi Barnabásnak. :D

KépKép
KépKép
madar

Petra isten biz pont most akartam írni hol vagy :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

Na jó....
Mivel úgy belejöttem a kicsinyítésbe küldök még kettőt!! :lol: Kép Kép

KépKép
csikipetra

Madar, hazajött a nővérem USA-ból anyum 60.szülinapjára,2 hétig van itthon,úgyhogy családozunk!!!! :lol:

KépKép
csikipetra

Petra: hiányoltam ám Somát is, olvasol a gondolataim között ... nagyon jó kis pasi, micsoda szeme és szája van ... jól választottunk. :wink: :wink: :wink: Mindjárt megfordítom Mogyorót a kezemben, hogy Ő is lássa :lol:

KépKép
KépKép
madar

Na jó, igazolás elfogadva :D Totál beleestem a fiadba ... nem adjuk senkinek :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Anyukádnak pedig nagyon sok szépet és jót kívánok, bár ennél szebb ajándékot, mint Soma ... :lol:

KépKép
KépKép
madar

mééééég kérek képeket !!!!! :lol:

ha igy folytatom, tényleg enyém lesz a laptető :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

Csak ezt az oldalt sikerült elolvasni.

Babcika:nem lesz semmi gond nyugi!!!!tornáztasd lelkiismeretesen, és ha a szülőre rá merik bízni a tornát,akkor szerintem nem lehet hibázni.
Mi a nyak miatt tornázunk,de szépen fejlődik.
6 hét pedig pikkpakk elrepül meglátod,és mindent rendben fognak találni!!!bííí pozitív nagybabás!!! :D (ezt csak azért merem írni,mert Soma is az! :lol: )

Madar, mi is csípjük Veronikát!! De Julcsit is :wink: :wink:

egy kézzel pötyögök,itt ül mellettem a kocsiban ,és ráznom kell, és alszik.Hogy ez neki miért jó???? :shock: :shock: :shock: :lol:

a tegnap éjszaka nálunk is durva volt, hajnali 3-tól minden órában felkelt, azt hittem kifolynak a szemeim............
De....a mai nagyon jó volt,1szer kelt fel.
Kaptam anyu barátnőjétől valami bioenergetizált spray-t, tele van illóolajokkal, fújtam egy keveset a szobába fürdés után. Nem tudom ,hogy ettől e, de úgy aludt ,mint a bunda.
Ha érdekel valakit,itt a link:
http://www.energy.sk/hu/menu_x855x.asp

KépKép
csikipetra

Akkor várj, ha már így udvarolgatunk egymásnak a nevükben ,akkor mindjárt küldök még!! :lol: :lol:

KépKép
csikipetra

Jó reggeltet!

Viki! Köszi, de jó, hogy sikerült a tejedet visszacsalogatni!! ügyi vagy! :) A jóllakott Dórika tündéri!

Süti! Teljesen egyetértek a csaszi-sima szülés kifejtéseddel...

Babcika! Sajnálom, hogy ilyen lett a csípőeredmény, de biztos minden rendbe fog jönni, és nem lesz semmi további következmény!! A torna biztos jót tenne. Ne idegeskedj, bár tudom, ezt nem tudod úgysem irányítani...

Madár! Sajnálom a nehéz éjszakát, de a lényeg, hogy optimista vagy!! :wink:

Mabe! Molli nagyon édes!!

Manó! Ákos nagyon helyes kispasi, és a szopi utáni kép egyszerűen tündéri! :)

Bibi! Nagyon klasszak a cumis képek Lottiról. Ezek szerint csak én tévesztettem össze a lánykáidat!! :roll: :roll: :cry: :cry: Hát nem vagyok egy jó megfigyelő, az már tuttti... :) :)

Rita! Máté kidőlős képe (is) szupi, nagyon édes kisfiú!

Petra! Soma édes!! Kedvencem a sapis kép!!

Floranan! Szupik ismét Kisoroszlán képei! :) Sajnálom, hogy ennyit kell bosszankodnod a kártyák miatt, hogy ezek milyen bénák, csak felidegesítik az embert... simi-simi és sok türelem!!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Kösz lányok! :cry: Sajnos én parás vagyok!

Süti! Veled azért cserélnék, akár úgy is,hogy a hascsikarás a nap 24 órájából 25-ig tart, mert az 3 hónap alatt elmúlik, nem fejlődési rendellenesség, és nem lesz maradandó. Blankát nem zavarja a terpesz izé, csak engem a tájékoztatás hiánya, futószalagon ment a vizsgálat, éppen az aszisztens hozzám vágott két mondatot, mert kérdeztem mi ez a terpesz izé, de ennyi!

Mutatok képet: Kép

Kép
babcika

és egy gyönyörűséget is: Kép

Kép
babcika

Itt van még pár kép:
Kép Kép Kép Kép

KépKép
csikipetra

Nagyon cuki ez a Blanki!!!!!!! :D
Én sem értek a csípőszűréshez,de nem lehet ,hogy egyszerűen kötöttebbek az izmai, és emiatt kell ezt a "nacit" hordania?De ,ahogy nézem,nem zavarja.

KépKép
csikipetra

Babcika: ez a kép tényleg gyönyörűűű, jobban mondva Blanka gyönyörűűűű :D csak ámulok és bámulok. :wink:
Próbálj pozitívan gondolni rá, nem lesz itt semmi féle maradandó rendellenesség, hidd el, nagy boszi vagyok :wink:

Petra:
várj, beleteszem Veronikát is abba a kocsiba, és akkor az én egyik kezem felszabadul. :wink: Linket köszi, már megnyitottam, majd elolvasom. :) Hun van a többi kép????

Peppino:
Veletek mizu?

Kriszti!!!! Hahóóóóóóóó!

KépKép
KépKép
madar

szisztok!

kis drágám 6.15 óta fent van...egy ideig elnézelődött a kiságyba,de azóta engem igényelt,most végre elaltattam...rám is rám férne...de lassan neki kell álljak rendet csinálni,mert rokonok jönnek ..

fűnyírás...hát igen ha az embernek van egy 40 éves gyermeke,aki fűnyírás helyett számítógépezik,illetve akinek van kamasza az tudja hogy kedvenc mondásuk:ej,ráérünk arra még..vagy jobb soha ,mint később,de előbb semmiképp :?
mivel végre volt egy eső mentes nap,nekiálltam...hát izzasztó egy dolog!!!és ma még szegélynyíróval is neki kell essek bizonyos helyeknek!!azé jól esett a mozgás..elvileg letelt a 6 hét!!ma megyek dokihoz,kiváncsi vagyok mit fog nézni...csak a sebet,vagy ilyenkor néz méhszájat is???

Hú,Rita,hát nem irigyellek,mondom ad oda Mátét!!!!!képeken Máté is ki van kerekedve ám!!!!!!
nem akarlak elkeseríteni,de nekem nem jött be a laptető!!!

Viki,hú de ügyi vagy....Katával együtt,most erőt adtatok,hogy nyüstöljem csak a balcicit,mert oda kéne egy kicsit több tej!!!
a link is tecc!!! :lol: :lol:
Grace klinika:a háromnegyedrészét átüvöltötte a gyerek :? :(

sutimano76

Petra: köszi :) imádom, imádom ... ne hogy elraboljam ... tényleg nem is mondtam még, hogy lefoglalóztunk egy házat Bfürden (kipp-kopp - most lekopogtam), ha minden jól megy akkor mostantól mindig nyár elejétől nyár végéig ott leszünk. Tuti, megnézzük élőben is a kispasit. :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Süti: nekem nézett méhszájat is, meg volt rákszűrés is, pont tegnap jött meg postán az eredmény, minden OK. :)
Mozgás ..., hát nekem is nagyon el kellene kezdeni, én ma a kert sepregetésére és falevelek összeszedésére gondoltam. Kezdésnek jó lesz az is. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Süti!

Nekem is 3 gyerekem van, szoktam is mondani, :"Kár,hogy rád nem adnak szocplot"!!! Ezen csak röhög a drágám. :D

Kép
babcika

Petra... Móni... Dórit én is Soma és Veronika mellé tenném... hm? Petra mekkora kocsitok van?! Elfér a három lurkó? :wink: :wink:
vikiviktor

Nekem is kell a laptetűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű! Ilyen car éjszaka pedig nem kell!!!!!!!!!!!!!!!!!! :? :? :? :? :? :?
Egész éjjel igényelt a drágám... ahogy visszafeküdtem már kezdte elölről... (még teljesen nincs minden ok tejügyileg... de jó úton haladok.... :wink: :wink: :wink: ) aszittem ezért volt... de most, hogy írjátok, hogy nálatok is műsor volt... így lehet, hogy csak "érzett" valamit a drágám... :? :? :?
vikiviktor

Nekem is kell a laptetűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű! Ilyen car éjszaka pedig nem kell!!!!!!!!!!!!!!!!!! :? :? :? :? :? :?
Egész éjjel igényelt a drágám... ahogy visszafeküdtem már kezdte elölről... (még teljesen nincs minden ok tejügyileg... de jó úton haladok.... :wink: :wink: :wink: ) aszittem ezért volt... de most, hogy írjátok, hogy nálatok is műsor volt... így lehet, hogy csak "érzett" valamit a drágám... :? :? :?
vikiviktor

Bocs kétszer ment el... közben meg le is dobott a gép... :? :? :? :? remélem nem carik be.... :? :? :shock: :shock: :shock:
vikiviktor

Petra... Soma baba nagyon édes!!!! :) :) :)

Móni... kezet fogatunk az éjszakával.... (vagyis egymással... :wink: )

Andi... dejó dejó, hogy Barni ilyen jó baba volt!!!! Csak így tovább!!!!

Kriszti... te hol vagy??? Gergővel minden ok???

Süti... fűnyírás... ügyes vagy! :) De azért amikor letelik a 6 hét az nem azt jelenti. hogy "fel kel ásni a kertet..." elhiszem, hogy jól esik a mozgás... de vigyázz magadra!!!!
Igen méhszájat is szoktak vizsgálni... nekem uh-val megnézte a doki a méhemet is.... :wink: :wink:
vikiviktor

Wooooooow Bfüreden házfoglalás.... nem semmi... :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Viki: ugyan Petra nem hagyta jóvá, de hozzad ... legalább Ők is buliznak kicsit :lol: :lol: :lol: Kocsit megoldjuk, az nem lehet akadály :wink:
Éjszaka: megértelek, én is őríztem a lányokat éjjel, többnyire most Julcsi ébresztett, de a végeredmény szempontjából mindegy is ez :wink: Olvastad Sütit? Neki nem jött be a lapető :? lehet, más megoldást kell keresnünk :roll:

Babcika: ezen én is röhögtem. :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

Naaa velem lesz tele az oldal alja.... :? :lol: :lol: :lol:

Babcika ... még Neked akartam... ne pánikolj.... gumi bugyit mi is "nyertünk"... plusz tornát is... és 4 hét múlva kontroll... DE ne ess kétségbe... ártani nem tudsz!!!! És a kengyelt nem osztogatják olyan könnyen! :wink: :wink: Nekem az volt 9 hónapig... (én nem emlékszem rá... ) anyum mesélte, hogy jól elvoltam.... :lol: :lol: :lol:
Jaaa és semmi maradandó rendellenességem nincsen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vikiviktor

Viki: majd jöhettek oda (is) látogatóba ... egy-egy hétvége? hmmm? mit szólsz? :wink:

KépKép
KépKép
madar

Babcika... igen nagy gyerekek után már nem jár szocpol... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sajna már kisgyerek után sem.... :cry: :cry: :cry: :cry: :? :? :? :?
vikiviktor

Móni... megyünk látogatóba... :lol: :lol: :lol: bárhova... az autóban (legalább) csönd van.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Julcsi jobban van????
vikiviktor

Most volt itt a postás, megjött a csajok személyije!!! Hurráááá :D Ez gyors volt, múlt hét csütörtökön voltunk az Okmányirodában, és már itt is van. :D

KépKép
KépKép
madar

Lányok, köszi a dícséreteket, csak irulok-pirulok!!! :oops:
Úgy érzem ma jó napunk lesz!!!!

Madar:De jóóóóóóó!!!!Gyertek!!!! Várunk benneteket!
De bárki jöhet ,aki éppen erre jár, vagy balatoni kirándulást szervez.

Viki, nekem nincs nagy autóm, de majd megoldjuk!!! :wink:

KépKép
csikipetra

Fekszik, mesét néz (ilyenkor felmentést kap és háromnál több mesét is megnézhet a minimaxon), láz 38 fok ... és folyton azt kérdezgeti, hogy mikor gyógyul már meg :( ... olyan furcsa látni, hogy az én kis örökmozgóm 1 percnél is tovább tud ugyanazon a helyen maradni ... étvágya semmi, 3 napja alig eszik ... egyébként sem volt rajta felesleg, de most nagyon vékonyka ... de tartom benne a lelket, mondtam neki, hogy 1-2 nap és meggyógyul ... pláne ha ilyen szépen süt a nap ... :D
Muszáj, mert jövő pénteken lesz a szülinapja, akkor mi köszöntjük fel, meg az ovi, aztán szombaton a rokonok, vasárnap pedig a buli lesz a kisbarátaival.

KépKép
KépKép
madar

Az elmaradt balatoni talit bepótoljuk 2010-ben ... csak már babákkal. :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

Petra... babkocsira gondoltam... :lol: :lol: :lol: :lol: de bárhogy megoldhatjuk :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:

Móni... ez tényleg gyors volt... :lol: :lol: :lol: :lol: bezzeg, ha határidőre kellett volna, tuti két hetet csúszik.... :? :? :? :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Tuti bulira meggyógyul Julcsi... :wink: :wink: :wink: márcsak azértis mert küldöm/küldjük neki a sok sok sok gyógypuszit... és pozitív energiát!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Viki: na, ja. :roll: de most :D

Petra: ja, és persze Ti is jöhettek (ugye, jöttök?) majd Füredre, látogatóba.

KépKép
KépKép
madar

Süti... most láttam, hogy 3340 :!: :!: :!: hozzászólásod volt/van... húúúúúúúú ez nagyon durva... nagyon sok.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Viki: kösz :) :) :) ...

Na kié lesz a laptető? Közeledünk felé :lol: :wink: Sztem Süti figyel a háttérben és amikor meglesz az 50.hsz, ráugrik :lol:

KépKép
KépKép
madar

Yessssssssssssss, megvan!!!!!!!!!!!!!!! Kép

KépKép
KépKép
madar

Nooo az előbb beraktam drágámat a babkocsiba... és kint nyomja a szunyát... :lol: :lol: :lol: én meg itt ülök és pötyögök... és még se megágyazva... se kaja... (nem mintha nagy konyhatündér lennék.... )

Ja nem is írtam... 26-tól van egy házunk... vagyis már múlt héten voltunk ügyvédnél... vagy előtte... :oops: :oops: :oops: nem tom... de 26 volt a határidő a kiköltözésre... és már zárakat is cseréltünk... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Móni... de ÜGYES vagy :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Jaaaaaaaaaj úgy kívánom, hogy be is jöjjön :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
vikiviktor

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?