erpé: hja, tornáztam, ágyról fel, ágyba be, hajnal háromig, amikor a Zuram vette át a stafétát. Döme ugyanis nem aludt túl jól...
Aztán reggel 8-kor indult a nap (nekem, Döme már 7-kor a járókában

), mert jött apu és a nővérem, így főtt a csirkepaprikás, sült a sütemény (ez most sokkal jobb lett, mint a tegnapi, fahéjas pite, isteni, és nagyon gyors!), takarítottam, aztán megérkeztek, ettek, beszélgettünk, elmentek, én elmosogattam, rendet raktam, majd a sövényből kimaradt sérült fagyalból készítettem 13 dugványt, és eltettem télire, hátha lesz kis privát sövényem a tavasszal
Most ennyi, az orrunk még mindig istentelen, kétséges a péntek nagyon
pulcsi: nekem felfelé van a göcsörtös része.
vica: köszi, de én egészen biztosan nem futok

:D:D
sütőtökkrémleves jól hangzik! Bár nem tudom, mit szólna a Zuram, ha ezzel várnám egyszer (de, tudom...)
Hű, a Panna nagyon ügyes, ez egyébként egy tök jó sportág!
banokla: Döme is nagyon köhög, szintén fulladásig/hányásig, de őt a sleim bántja, nem hurutos, nem tüdőből jön (ez jó hír). Mi Stodalt adtunk neki, de valahogy most nem hat, úgyhogy átváltottunk a lándzsás útifűre.
Hű, gyerekek, hogy mennyi gej jön ki az orrából (és az enyémből...) Bahh!
papillon: nálunk a habtapi szigetelőanyag, a játszószőnyeg alá, arra meg sokáig jó (a szobájában az egész szabad téren szőnyeg van).
katka bakker, el ne tűnj az életemből!!! Mi is a Te foglalkozásod? Na ne terelj, hogy ilyen-olyan cég, én tudom, hogy titkon pszichológus vagy! Hihetetlen érzéked van az emberekhez, a kapcsolatokhoz, a konfliktus- és problémamegoldáshoz! Szóval szükségem van Rád még nagyon, nagyon sokáig, és szerintem nem vagyok ezzel itt egyedül
csibb, bakker, akkor kénytelen vagyok péntekre meggyógyulni!!!
Mondjuk azt, hogy holnap mondom meg a tutit, mert most már fél órája fújom az orrom, ha így haladok, tényleg kitisztulok, és akkor még ott van Döme (akinek a köhögése a riasztó, viszont mára már az is csökkent).
zita: tényleg áll az ajánlatod? És visszafelé is társulhatunk, ha megyünk?
papillon: majd azt MI eldöntjük, hogy mikor vagy sok, okéééééé???!
Jöjjenek csak azok a képek!
hja, már látom is!
Hű, az a nézés bakker, én nem tudtam soha így nézni a kamerába (ha nekem csábosan kéne néznem, akkor 1. kancsi leszek és bamba a fotón 2. elröhögöm magam, és mindenki más is...

)
Lilla: de gyönyörű ez az Anna lány!!!
Moncsi, a női terminátor! Hihetetlen energia van benne!
pulcsi: de szép kötött holmik! És Nándi is milyen kispasis! Hová lettek a kisbabáink?
banokla bakker, ne paráztass már ezzel a karácsonnyal!!!
Semmi nagy ajándékot nem akarok Dömének venni, inkább a légkört szeretném megteremteni, de sajna egyikőnk se nagy ünneplős (bár már beszéltünk erről a Zurammal, ő nem érti, hogy miért fontos ez... Mondjuk konkrétan a névnapról beszéltünk, hogy jövőre ne annyi legyen már az ünneplés, hogy két perc alatt beadjuk a gyereknek az ajándékot a járókába, lefotózzuk, oszt helló...)
Dehogy vagyok kitartó, már egy órája itt vagyok, csak ugye aki mindenre reagálni akar (ebben is kezdek kényszeres lenni, egy időben azt gondoltam, hogy azt gondoljátok - nem konkrétan Ti, hanem az összes fórumos más, aki olvas -, hogy én csak a magam baját, dolgait fújom... Most meg átesem lassan a ló másik oldalára
Meg hát programom volt, lásd hsz-om legeleje
papillon, köszi, de MA 8 hós a Döme (amit el is felejtettem volna, ha most nem szólsz...)
katka, sztrájkol a tököm, de már nagyon szeretném ezt elküldeni

:D:D
Hurrá!!! Utolértem magam!