A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Még egy! :o 8)

(Kisdobos becsület szavamra esküszöm, hogy ez most spontán jött!)
szimba

Szimba köszönöm a választ.
ÉS gratula a laptetőhöz :) azt hiszem ebből már ikrek lesznek :)

Ezek szerint reggel Dévisznél kezdek és utána vérvétel.
MAjd gondolom vissza Déviszhez és beállítja az injekciókat?
HA így van akkor tényleg aznap nem tudok melózni :(
Ami baj mert 0 szabim van...VAgyis van pár nap de a két ünnep között nincs az az isten hogy dolgozzam :)
madrin

Madrin: Nem kell egy nap kétszer menni Déviszhez. A beállítás a 2.-4. ciklusnapon, délután/estefelé történik, előtte valamikor reggel a Nyírőben csapoltatsz. Az ellenőrző UH-k napján, a kukucska után felírja a további gyógyszereket és utána mész vérvételre. Ha nincs valamilyen nagyon nagy baj, a következő jelenésed 2 nappal később van Dévisznél, amikor is ugyanez a menetrend. Ettől függetlenül ne nagyon számíts arra, hogy lesz lehetőséged 10-11 óra előtt visszaérni a melóhelyre. :(
szimba

Szimba! Drukkok mennek az ikrekhez! :D Ti gondolom nem bánnátok két babát sem!?

Madrin! De tudod, valaki irta, hogy a lombik alatt a kötelező vizsgálatok idejére munkaidő kedvezmény jár. Ezt nem tudom i irta, de esetleg kihasználhatnád! Csak ugye ilyenkor közölni kell a munkáltatóval, hogy mi a szitu. Vagy marad a táppénz vagy a szabi...

Kép
kislibus

Sziasztok!

Nos a következő a helyzet: Tegnap megjött pirianyó! Ma reggel hívtam Dévai apánkat a kenet miatt. Azt mondta, hogy 1 óra múlva újra hívjam. Ez megtörtént. Most a változatosság kedvéért gombám van. Erre azt mondta, hogy akkor menjek el vérvételre, délután menjek fel hozzá és ad valami extra erős gyógyszert. Elkezdjük a stimut, de ha mensi elmúlt újabb kenetvétel és ha az is pozitív, akkor leállítjuk. Úgyhogy most itt tartunk. Elég döcögősen indul a dolog, de majd meglátjuk, hogy mi lesz a vége!

Szimba: Nagyon drukkolok, hogy tudjatok kezdeni!

Mindenkinek mennek a drukkok!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok.

szimbáék:akkor NAGY HAJRÁ NEKTEK!!!! És én is utalom a laptetőket!! :lol:

csomee:kicsit döcögösen indultok de annál nagyobb SIKER LESZ belöle!!!! :lol:

Mi a mai uh alapján jól vagyunk. :lol:

Kép
Kép
melánia

Szimbáék:
Drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csommekám,
a gombaűzők mennek, hajrá kezdés!++++++++++++++++

Melike,
de szuper, kaptál képet a picurról? Csak így tovább a pihizéssel!!!! Már 10 hetes vagy!!!! :D

Kép
rencsi79

Melánia: A próféta szóljon belőled!!!! :lol: Örülök, hogy jól vagytok! Mekkora a picike? Kép?

Rencsi: Már te is nagyon közeledsz a végéhez! Szuper! Olvastam, hogy Domika jó nagy baba lesz!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Rencsike:uh szerint több mint 10 hetes. :lol: Na jó csak két nappal. :oops: :lol:

csomee:picike CRL:3,3mm.Dokkerbá bekapcsolta az uh gépen a kihangosítást így hallottuk a szívverését. :lol: Képem nincs. :cry: De láttam ma, hogy jól van és ez a lényeg!!!
Nekem is volt egy kis döccenés a Cetroidal anno,emlékszel.És mi lett a vége? SZORITOK!! :lol:

Kép
Kép
melánia

Melánia: Kittinél is ilyen döcögősen haladtunk. Folyton le akart apánk állítani és a végén milyen jól tettem, hogy nem hagytam! :lol:
Szép "nagy" már a csöppség! De jó lehetett hallani a szívverését. Mi csak a 12. heti gen. uh-on hallottuk először, de láttuk már előtte is.

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

csomee: :lol: :lol: :lol: Akkor jó!!!

Kép
Kép
melánia

Köszönöm, hogy írtátok, hogy mennyi és milyen vizsgálat kell. Ezekből jó néhány megvan, igaz az átjárhatóságim már vagy 2 éves, de hát nem biztos, hogy kéri fogja, mikor júliusban és augusztusban is terhes lettem. Na, majd meg látjuk. A vizsgálatok másik részét, meg szép lassan megcsinálgatom. Nov. 17-én megyek Dévaihoz, hát nagyon kíváncsi leszek rá. Izgulok nagyon, hogy végre egy olyan orvost találjak, aki érdemben foglalkozik velem!

Melánia!
Szívszorító érzés lehet hallani a kis csöpség szívhangját! Nagyon gratulálok hozzá!

Ja, kérdezni akartam, hogy itt csinálnak egymást követő hónapban inszemeket?

És még valami! A reprodukciós törvény alapján a munkáltató köteles az orvosi vizsgálatokra elengedni mindennemű retorzió nélkül. Sőt, amíg ezen vizsgálatok folynak, és a kezelés be nem fejeződik a munkahelyed sem mondhat fel neked. Jó néhány munkaügyi per is volt emiatt, és mindig a kismamák nyertek.

rodina74

Sziasztok!

Az igaz, hogy el kell engednie a munkáltatónak a vizsgálatokra, de erre a távollétre nem kell semmilyen bért fizetnie.:-/ Míg ugye szabira is kapsz fizut és táppénz alatt is jár ellátás, ha biztosított vagy.

Ahoj Rodina!:-)

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka

Sziasztok!

Én új vagyok itt köztetek, eddig csak be-benéztem hozzátok...én eddig a Vass dokihoz jártam, most kezde(né)m a 2. lombikot, ezúttal Dévai dokinál.
Madrin, Szimba, olvastam mit írtatok a protokollról, és én kicsit tanácstalan vagyok, mert ugyan megbeszéltük, hogy a köv hónapban kezdünk, de én nem kaptam tőle beutalót a Nyírőbe. Ma mikor felhívtam, hogy akkor mikor menjek, mert kezdhetünk :) nagyon morci volt...
Nagy nehezen megbeszéltük, hogy megyek hozzá péntek reggel a beutalóért, utána Nyírő de akkor hogy állítja be a gyógyszert? Megjön még pénteken az eredmény? Mert aztán már hétvége...és attól félek az már késő lesz a stimunál. (a múltkor Vass dokinál legalábbis így volt)
ria79
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Húha, Csajók-Fickók! Mi van Apánkkal, hogy ilyen kis morci nap, mint nap??? Szegény biztos fáradt már nagyon...

Csomee, egy kis gomba, nem tétel! Meglátod, megy majd minden, mint a karikacsapás! (hogy mást ne mondjak...)

Szimbáék! Gratula az újabb laptetőhöz! Természetesen nem kételkedem abban, hogy ezt most tényleg a Jósors küldte neked! Nagyon várom már, hogy élesben izgulhassak értetek! Ha már itt a lányok ikreket szavaztak nektek akkor én megtoldom annyival, hogy két égedelem-rossz kópét szántam nektek. :lol: :lol: (ez nem rossz kívánság! Én nagyon bírom a kis "gazfickókat"! [Remélem, a miénkbe is szorul majd némi huncutság].)

Melcsike, nagyon örülök, hogy jól vagytok! Nem sokára már ti is mentek a 12.heti genetikai Uh-ra és az csodajó élmény lesz!

Rodina, ha nincs cisztád, akkor egyik inszem mehet a másik után!

Ria, hogy is van ez? Akkor most neked megjött, így érted, hogy kezdhettek? Ez esetben tényleg elég necces a kezdés, mert a hétfő már a 6.nap lesz...
:shock:

Ha bárkit is kihagytam szánom-bánom, máskor velük kezdem!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsi: Gratula nagyon a babádhoz :lol: Olyan jó ezt látni :D

Igen, nekem ma du jött meg, és holnap ugye nincs bent Dévai doki, ezért megyek pénteken reggel a beutalómért a vérvételhez. Ki tudja mikor jutok be hozzá..., utána irány a Nyírő, de vérvétel után még délután visszarendel és elkezdi a stimut? Vagy nálatok hogy volt?
ria79
Budapest XVIII. kerület

Azèrt nem àm elfelejteni,h ki jòsolt itt elôször ikreket Szimbàèknak... ;-) Vissza lehet keresni Bodzajòsotok hsz.-ait. ;-) Drukkkkk!

Kép
bodza2005

Köszi Ria! Kívánom, hogy neked is mielőbb legyen egy ilyen, vagy egy rózsaszínű vonalzód!
Nem nagyon szokott Apánk így visszahívni... Nekünk mire jött a Miki, addigra már meg volt a beutaló a Nyírőbe. Nem tudom, hogyan fogja nálad megoldani... Remélem,hogy emiatt nem kell csúsznotok...

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

[quote="bodza2005"]A írta:bodza2005zèrt nem àm elfelejteni,h ki jòsolt itt elôször ikreket Szimbàèknak... ;-) Vissza lehet keresni Bodzajòsotok hsz.-ait. ;-) Drukkkkk!

:lol: :lol: :lol: Bodzim, mi is itt voltunk már akkor, vagy az még a békebeli szép időkben volt az első generációs társulattal?

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

[quote="ria79"]. írta:ria79..Nagy nehezen megbeszéltük, hogy megyek hozzá péntek reggel a beutalóért, utána Nyírő de akkor hogy állítja be a gyógyszert? Megjön még pénteken az eredmény?

Igen. 8) Az összes fontos laboreredmény megvan pár óra alatt és késő délután/este mehettek beállításra. Akármikor is végezzetek, a Déli Gyógyszertárban még mindent be tudtok szerezni akkor este és vasárnap kezdhetitek is a szurizást. 8)

Igen, Bodzi, emlékszünk arra, hogy Te voltál az első "ikerjós". :) Mi nem vagyunk mohók, eggyel is beérnénk, csak tartanánk már ott.
szimba

Sziasztok!

Tegnap voltam apánknál. Kicsit vaciláltunk, hogy mi legyen, de aztán úgy döntöttünk, hogy belevágunk. A hormonjaim tökéletesek és az uh. számomra is meglepő volt. Azt mondta, hogy gyönyörű a petefészek és mind a két oldalon 4-5 tüsző van tök egyforma méretűek. Azt mondta, hogy ezt végig kell csinálni, mert még ilyen nekem sose volt. Úgyhogy 10 tüszővel a 2. napon nagyon meg volt ő is és én is elégedve. Kaptam gyógyszert a gombára és canestent is kell használni. Hétfőn kenet és ha az nega akkor folytatjuk, ha nem leállás. Ezt nagyon nem szeretném, mert még életemben nem volt ennyi tüszőm és ilyen szépek. Reménykedek!

Rencsi: Örülök, hogy megismertelek benneteket! Majd írok privit!

Puszi mindenkinek, majd még jövök!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!

11:28-ig abban a teljes tudatban voltam hogy péntek van :(
Most esett le hogy nem :o

Szuper hogy mostananában milyen sokan kezdhettek, kívételesen én is várom hogy megjöjjön...
Egyébként nincs véletlenül vmi táblázatotok ki hol tart miért? NEkünk újaknak jól jönne :)
Köszi Lányok a válaszokat, szerencsére a cégnél tök pozitívan állnak a dolgokhoz, már mindenki egyenként szurkol nekünk (kicsi cég )
Rajtam kívűl már csak egy srácnak nincs gyereke de ő meg tök fiatal :)
Igazándiból jó lett volna a stimut szabiból megoldani vagy úgy hogy a félnapokat vhogy ledolgozom, mert a házi doki nénim simán kiírna de hát a táppénzes fizu :oops: pont stimu után nem túl jó....
Meg hát nincs nagyon aki helyettesítene, pedig édes volt a főnököm aki mondta hog yennyire még soha nem szeretett volna vkit a a helyemre felvenni :)
madrin

Sziasztok!

99 db Progesteron injekcióm van kimaradva. (Butaság volt megvásárolnom a 100 db-osat, mert már csak 1 db-ot használtunk fel belőle...)
Eredti ára 80 euro, én 18.000 Ft-ért odaadom.
Garantáltan szerencsét hoz, mert 30 hetes terhes vagyok a második lombik babámmal, többek között ennek a szurinak is hála :D :D :D, na meg persze Nagy Medve Dévai doktornak!

Érd: lkt@interware.hu
lkt

Hali!
Madrin vigyázz! A beülti utánig nem is mehetsz táppénzre! Összeakad az OEP rendszere :lol: :lol: , ugyanis nem támogathat egyszerre a táppénzzel és a lombikkal (aminek ugye feltétele, hogy tök egészséges legyél).

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Csomeekám,
írtam a babáson neked!

Évikém,
örülök, hogy találkoztunk, mennek a cisztaűzők és hajra felülések!!!!! :wink:

Madrin, van egy táblázat, majd megírom priviben, hogy hol találod, meg persze ha más is szeretné akkor szóljatok, jó lenne, ha az újak is feltöltenék, mert nagyon sokan vagyunk és egyre nehezebb követni a fejleményeket!!!

Kép
rencsi79

Rencsike, hol van??? Én sem tudom... :shock: :shock:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsikám,
ott ahol Dnek és Vnek az ajándék ötleteket gyűjtöttük, ott van egy külön táblicsku....azért nem írom meg nyilvánosan, mert arról volt szó, hogy vannak benne személyes adatok, pl név, így nem akarjuk, hogy idegen is beleolvasson, ha még mindig nem megy akkor szólj és írok privit.... :D

Kép
rencsi79

Jaaaa!! Tényleg! Oda még én sem könyveltem be magam.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Rencsi én megköszönném ha elküldenéd szívesen megnézném.

Moncsiga igen azt tudtam hogy nem írhat ki beülti után, amin nagyon kiakadtam.
Azt nem tudtam hoyg emiatt nem írnak ki, nevetséges....
NEkem mindig kitalál vmi a házidokim hogy kiírhasson (annyira szomorú ez így ).
madrin

Én meg közben beírtam magam a táblázatba ha nem baj :oops:
madrin

Sziasztok!

A most kezdőknek mennek a drukkok, ezerrel!

Csomee gratulálok a sok tűszőhöz! Hogy érted el ezt a mennyiséget? Én is erre gyúrok! :lol: Mennek a gomba üzők, szerintem ezzel semmi probléma nem lesz a gombát pikk-pakk kilehet írtani, a bacik nehezebb dió, de hála Istennek azon már túl vagytok. Drukkolok nagyon!

Szimbáék! Nektek is drukkolok! Hajrá! :D

Én is kezdhetek ha - Isten is úgy akarja :wink: - november közepétől. Futok minden nap, iszom a cickafark teát, Béres cseppet,
felüléseket is csinálok, férjem massziroza a bokámat ,még mit lehet tenni?
Ja az egyik barátom javaslatára Rejtőt olvasok újra! Rekeszizmaim
rezegnek rendesen! :D Szerinte Rejtő olvasása, orvosság minden bajra! Ezen ne múljék! :wink:
emerenc

Moncsicsim!Màr Veletek volt Bèbikèm. :D
Csomekàm!Ez szuper!!++++++++
Igaz,Oroszlànocskàk? ;-) +++++++++
Emerenc! Nagyon ügyike vagy!!!
Barika! Teljes gyògyulàs a Zuradnàl? Egye a vitaminokat!
Mandrin! ++++++++
Rencsike! Vàlaszoltam! Cuppppppppp

Kép
bodza2005

Szimba!Biztosan emlèkszel a D-napon viseltünk egy kitûzôt! Szépem Fèrjura tervezte, nagyon kis helyes volt. Olyasmit lenne èrdemes kitennetek vagy akàr mappàra is tehetô diszkréten, h tudjàtok egymàsròl, h topiklakò van a láthatàron Apànknàl. DRK volt a felirat a mienken anno /Dèvai rajongòk klubja :D / ès egy gòlya+baba, ha jò a memòriàm.

Kép
bodza2005

A jeles napon Apànk is viselte, miközben sütiztünkpezsgôztünk. :D :D

Kép
bodza2005

Moncsi: Mi ez a név váltás? Lemaradtam valamiről?

Rencsi: Nekem is írd meg , légyszi!

Zsu
uzsuzs

Madrin, DE! épp, hogy csak beülti után írhat ki a házidoki, addig nem. Vagy te is így értetted,csak én nem vettem az adást?

Bodzika, mekkora ötlet ez a kitűző! :lol:

Zsu? A baba nevére gondolsz? Péter Nimród lesz a drága, innen a Nimóci baba. :lol: Csak szoktatom magam hozzá...

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Jó estét!

Emerenc: Semmit sem csináltam. Nem szedek vitamint, nem iszom teát. Úgyhogy fogalmam sincs, hogy most hogy lehet ennyi tüsző. Nagyon drukkolok a nov. közepi kezdéshez! Remélem, hogy a hétfői kenet már tényleg negatív lesz, mert ha nem, akkor.......nem is tudom mit csinálok! :twisted: :lol:

Rencsi: Olvastam! Köszönöm, majd megpróbálom azt is, de egyenlőre nem keverem apánk extraerős gyógyszerével, nehogy bekavarjon valami.

Madrin: Üdv. közöttünk! :)

Mai drukkok is mennek!

Szép estét kívánok!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Bariapu meggyógyult :lol: , viszont én lettem beteg :(
Köszönöm mindenkinek a drukkokat, ti nagyban hozzájárultatok ahhoz,h meggyógyuljon :D
Majd ma kérek titkos időpontot. Megbeszéltük,h nem mondom meg mikor megyünk, csak előtte egy nappal. Így nem lesz idő nagyon stresszelni :)

Csomee, Szimba nagyon nagy drukk!

Bari
bari6

Basszuskulcs Barika, Te aztán empatikus vagy! :oops: :lol:
Gyógyulj meg!
Bariapu azért csak szedje a vitaminokat!!!
Te pedig 1000mg C+Ca!!!!!! Rendben?
Szerintem csak reggel mondd meg. ;-) :lol:

Szimbáék!+++++++++++++
Csomekám!++++++++++++

Kép
bodza2005

Sziasztok!

HU Moncsiga akkor nagy katyvasz az orvosok fejében is.
Az én háziorvosom mondta hogy erre emiatt nem írhat ki, de rendes kiír mással.
Akikkel eddig beszéltem azok mind erre panaszkodtak hogy a beülti után a háziorvosuk nem írta ki, mert hogy ez nem betegség nem veszélyeztett terhesség stb.
Így sztem minden orvos úg intézi ahog ytudja.
NEvetséges...
Mondjuk eddig én szerencsés voltam mert csütörtökre esettt mindig a beülti és kedden már mentem dolzni így csak 3 napom ment el szabira/vagy táppénzre.
madrin

Sziasztok!

Csomee! Drukkjaim a gombaűzéshez és a folytatáshoz!!! :D

Emerenc! Neked sok szép tüszőt kivánok novemberben!!! :D

Madrin! Én is szoktam időzavarban szenvedni!!! Aranyosak a kollégáid, hogy igy szurkolnak nektek! Én is ezt teszem!!! :D

Bari! Neked jobbulást, párodnak jó eredményeket kivánok!
:D

Mindenkinek mennek a drukkok!!! :D

Kép
kislibus

Bari!
Nagyon klassz az 5leted! :) De szerintem is, ha teheted, akkor csak aznap reggel, vagy előtte este mondd neki, hogy menni kell! Akkor tuti a siker! :) Te pedig gyógyulj meg, és nem átadni BariApunak a bacikat! :)

Csomee!
Szorítok, hogy a hétfői kenet, már a lehető legtökéletesebb legyen. A tüszők egyszerűen szuperek! Ebből tuti Kitti tesó lesz! :) Drukkjaimat küldöm Nektek 100000000-rel és fénypostával! +++++++++++

Szimba!
Nektek is küldöm a drukkokat!

Mindenkinek akinek kell küldöm a drukkokat! :)

További szép napot Mindenkinek! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Most értem haza Apánktól! Kenetvételen voltam.
Mekkora muri volt az Intézetben! Gyerekek! Színes szoknyás asszonyok fejkendővel jöttekaz uraikkal, arabnő színtén az úrával. Nagy nevetgélés a váróteremben, dicsérték egymás viseletét....
Apánk is kinézet kiváncsian mi ez a jó kedv, azzal a jellegzetes huncut tekintetével! :lol:
Persze a cisztám még ott csücsül....de majd a vérzéssel távozik...remélem....sikerült megnevettetnem a Nagyfönököt!! (hülyeséget mondtam ) :lol:
Szimba: Ti is ott voltatok? Volt egy pár akire azt gondolom Ti voltatok! Kiváncsi vagyok mennyire éreztem rá. De nagyon rizikós lett volna oda mennem, kacsintásra gondoltam, de ha meg nem Ti vagytok jól kikapok..... :D +++++++++++++++++++++

Csomee: Drukkolok, hogy gombák távozanak!
Kéne egy ciszta, gomba, baci üző szeánszot csinálni, hogy végérvényesen eltávozzanak ezek a bestiák a színről!

Mindenkinek mennek a drukkok!
emerenc

Sziasztok!

Emerenc,
Küldöm a cisztaűző drukkokat! Mikorra várod, hogy megjöjjön, és kisöpörje a cisztát?
Vicces lehetett ez a szitu az intézetben :D

Comee,
neked pedig a gombaűző drukkok mennek! És gratulálok a sok szép tüszőhöz, én is azt hiszem, hogy ez egy jel, hogy neki kell menni!

Szimbáék,
Hol tartotok?Hogy van Szimbáné tinédzser petefészke? :D

Madrin,
Engem pl. kiírt a háziorvos már a beülti előttre, ráadásul veszélyeztetett terhesnek... hogy ezt ő hogy oldja meg, nem tudom, én is meglepődtem, mert azt hittem, vmi betegséget fog kitalálni. Mondjuk így nekem is kicsit kellemetlen volt a táppénzes papírt bevinni a céghez, mert akkor még ugye nem tudtuk, hogy lesz-e belőle baba, a pletykálkodás viszont elindulhatott :(
(nekem a hiperstimu miatt beülti előtt 2 nappal már muszáj volt otthon maradnom, nem voltam annyira jól).

Rodina,
Üdv itt!

Bari,
Gyógyulj meg! Nekem is tetszik a tikosidőpont módszer :)

Ha valakit kihagytam, elnézést kérek :(
vjulcsi

Julcsi! nov.közepére. köszi a drukkokat!

Mi ez a csönd itt? :)
emerenc

Sziasztok!
Nem tudom vannak-e még olyanok akik emlékeznek rám,mivel már január óta nem jelentkeztem,de most örömmel tudatom,hogy megszületett kislányunk Kovács Jázmin Korina.
Párszor olvastalak titeket és látom sok új Dévais van és azt is láttam,hogy sokaknak már sikerült is a baba projekt.
Akiknek még nem azoknak üzenem kitartás,mert mindent megér a végeredmény,és sikerűlni fog.
Mindenkinek drukkolok,a régi Dévaisoknak köszönöm,hogy tanácsokkal láttak el és bármit kérdezhettem. :wink:

Kati76
kovacsne.kati

Kati!Èn emlèkszem Ràd!!! GRATULÀLOK a kics Lànykàtokhoz!!! :D Jaj, de szuper hìrrel jöttèl!!!!

Kép
bodza2005

Kati! Én is gratulálok nektek a kislányhoz! Ha gondolod tehetnél majd képet róla! :D

Emerenc! Hasonlóban már nekem s volt részem az intézetben, csak akkor külön-külön voltak ott! feltűnő jelenségek az biztos! :lol:
Neked meg cisztatakarodást kivánok!!! Mikor mész legkézelebb? a megjön?

Szimba! Veletek mi újság?

Jucus-Sajó???

Kép
kislibus

Sziasztok!

Nem tudom, hogy emlíkeztek-e, de korábban írtam, hogy a stimulácó 9-dik napján (okt.10-én) Dévisz leállította a programot, mert túl sok tüszőm és magas ösztradiol szintem volt. Akkor kérdeztem Apánkat, hogy mi a további lehetőség és igazán nem :( adott kimerítő választ (szombat volt és a privát telefonján kellett hívnom...), csak annyit, hogy hívjam, ha megjön a mensesem. Nos, ez szombat reggel megtörtént... holnap hívom is.
Szerintetek most kezdhetek újra? Nem voltam még ilyen szituban és kicsit félek, hogy mit fog mondani. Nem tudom, hogy kell-e vérvétel.... arra beutalom nincs, mivel a leállítás óta nem voltam Dévisznél. Vesz-e kenetet? Szóval tele vagyok kérdésekkel és főleg bizonytalansággal.
Volt esetleg hasonló esete?

Egyébként folyamatosan olvasom a fórumot, és követem az eseményeket. Mindenkinek nagyon drukkolok!!!!
anim

Elnézést a szó és betűkihagyásokért... :oops:
anim

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?