jó reggelt!
csibb: jézusom, nagyon sajnálom, rendesen kijutott a családodnak
Az jó, ha már a végét járjuk, mert egyre csúnyábban köhög a gyerek. Gondolom, most szakad igazán fel. Csak hát ő még nem tudja kiköpni...
Ma kipróbáljuk a sátras módszert
Holnapra Nektek meg jó talit!
24-hetesen elment a baba? Szegény

Nekem van ismerősöm, innen a netről, akinek a 24. héten született babája már egy éves is elmúlt, de persze vannak szegénynek bajai. Annyira szomorú dolgok ezek, csoda, hogy folyton paráztunk a terhesség alatt???
vica: sajnálom a Pannás dolgot. Sejtem, milyen nehéz lehet, mikor tudod az elméletet, de egyszerűen semmi nem úgy működik.
Én pl. emlékszem, gyerektelenül hányszor kritizáltam a nővérem, hogy nem foglalkozik a gyerekkel eleget, hogy miért hagyja, hogy a gyerek tévézzen, míg ő reggelente még alszik, hogy miért nem játszik velük... stb.
Most meg... De nem adtam még fel, hogy megváltozzam!!!
Betti: én már nagyon régen nem büfiztetek
Gyöngyi: az a baj, hogy ha lefogjuk, akkor ugye üvölt, és akkor nem is tudjuk úgy leszívni (szájon át lélegzik, meg minden, nincs úgy megnyílva az akármi), ha meg nem fogjuk le, kapkod... Próbálkozom, egyre jobban megy. Pl. én eddig azt hittem, csak oda kell tartani a szívót az orrhoz, a párom meg picit be is nyomja. Nekünk nasivin orrcseppünk van, akkor az nem jó?
Most kapok valami csodacseppet, 6E Ft körül van, és ilyen bajokra jó, aztán meglátjuk.
gratula az új foghoz!!!
katka: nekem is jobb éjszakám volt, Döme elaludt 10-kor (már hamarabb is, de szomszédok jöttek, és felébredt, bandázni

), aztán fél kettőkor szopizott (hál istennek, hogy én tegnap még a Gyilkos elméket sem néztem meg, nemhogy az éjszakai vészhelyzetet! Így már két órája aludtam, ahelyett, hogy fél), majd fél 6-kor, aztán még mellettem aludt 8-ig!!!
Nagyon hálás voltam neki ezért!!!
lilla, a védőnőd nem normális. Úgy utálom, mikor a gyereket idomítani akarnák... Az ilyenek csukják rá a gyerekre a szobaajtót, ha fél a sötétben, hadd szokja!
tehuti: nekem is annyi. Te ma már pénzt kaptál??? Irigy vagyok, én csak reménykedem a holnapban...
pulcsi: azért a csoki és a cici között van egy parányi különbség...
banokla, ez aranyos