A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 júniusi babák

Luna,
Rebekat otthon szultem, Zsofi mar itt szuletett kint. A terhesgondozas elegge elter az otthonitol, en az otthonit egy kicsit szigorubbnak tartom. Kiskonyv nincs, tulkepp a 8. het elott nem is akar latni a nogyogyasz. Ez most engem egy kicsit stresszel, mert az elso uh-ig meg ket es fel hetem van. Nagyon hosszu ez az ido.
A terhesgondozas alatt sokkal kevesebb uh van, es az utolso hetekben szinte egyaltalan nincs nst. En kulon kertem, ezert csinaltak a 40. hetben kettot. A szules alatt viszont vegig rajtam volt a keszulek.

140 nap a szulesi szabi, ami igazabol edeskeves. Erre meg rajonnek kulonbozo tipusu szabadsagok, kulonbozo anyagi juttatasokkal. Lenyeg, hogy en nagyon szeretnek 9 honapot ezzel a babaval is itthon lenni. Ezt az idoszakot meg ki tudjuk huzni anyagilag.

A vedonoi szolgaltatas csak a szules utan letezik, es csak kizarolag a babanak. Viszont eleg jol mukodik, es teljesen ingyenes.

En a munkam miatt nem a nemzeti egeszsegpenztar szerinti biztositassal rendelkezem, ebbol adodoan a biztositom az orvosi kiadasok 80-85%-at fizeti nagy altalanossagban. A szulest 100%-ban fizetik, halapenz nincs (legalabbis en nem tudok rola).

Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Luna,
honnan jon a neved? Valami olaszos gyokerek???
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

luna6:háát..mivel itt sem a kórházba megyünk hanem maszekhoz be kell jelentkezni,de lehet soron kívül is sajna fizetni még kell(mivel nem vunk házasok :D ) de az összegek sem olyan eget verőek mint otthon.Anno otthon elmentem sima rutinvizsgálatra(kenet....ilyesmi)és 10.000Ft-ot hagytam ott...itt meg kb.:20-30 € egy vizsgálat...ami lássuk be azért nem tízezer.... :)

Én is gratulálok az esküvőhöz :D ....Smile Ugy latszik a juniusi babaeso elott lesz itt meg nehany eskuvo is a topikon Smile.....hihi
valószinű..........

Van még problémám......most nem a cicim(bár az még mindig szörnyű)....hanem a puffadás!!!eljön az este 7óra és megnő a hasam(tegnap is olyan jót nevettünk rajta)....és feszít...aztán eljön a 9-10 óra és csodálatos szelek kíséretében távozik a poci.... :D
(Próbáltam szépen fogalmazni)....jajj és ráadásul tegnap úgy viszkettem...mármint nem odalent(szerencsére)hanem azon kívül mindenhol......kentem magam krémmel és jobb lett....

nah,puszi!!!Vigyázzatok magatokra :D

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

luna6:háát..mivel itt sem a kórházba megyünk hanem maszekhoz be kell jelentkezni,de lehet soron kívül is sajna fizetni még kell(mivel nem vunk házasok :D ) de az összegek sem olyan eget verőek mint otthon.Anno otthon elmentem sima rutinvizsgálatra(kenet....ilyesmi)és 10.000Ft-ot hagytam ott...itt meg kb.:20-30 € egy vizsgálat...ami lássuk be azért nem tízezer.... :)

Én is gratulálok az esküvőhöz :D ....Smile Ugy latszik a juniusi babaeso elott lesz itt meg nehany eskuvo is a topikon Smile.....hihi
valószinű..........

Van még problémám......most nem a cicim(bár az még mindig szörnyű)....hanem a puffadás!!!eljön az este 7óra és megnő a hasam(tegnap is olyan jót nevettünk rajta)....és feszít...aztán eljön a 9-10 óra és csodálatos szelek kíséretében távozik a poci.... :D
(Próbáltam szépen fogalmazni)....jajj és ráadásul tegnap úgy viszkettem...mármint nem odalent(szerencsére)hanem azon kívül mindenhol......kentem magam krémmel és jobb lett....

nah,puszi!!!Vigyázzatok magatokra :D

mokibuci

nem tudom miért 2X ment el.....BOCSIIIII!!! :oops:

mokibuci

nem tudom miért 2X ment el.....BOCSIIIII!!! :oops:

mokibuci

Konkri
Gratulálok a 6-ik héthez. Ne izgulj. A vetélés szerintem igen ritka! Meg hát azért tenni is kell! (ez most jó hülyén hangzik :oops: )
Vonalzót nem csinálsz :roll: ?

Mókibuci
Azta :shock: :shock: Erről még nem is hallottam. Nem lenne jobb, ha rákérdeznél a nődokinál? ez elég durván hangzik. Igaz nekem is az "elején" annyira érzékeny volt, hogy már sírva tudtam volna fakadni, mikor aludni kellett menni, mert majd megőrültem. Mondjuk akkor is, ha valami hozzá ért, de most már ne olyan érzékeny. Lehet kezdek hozzá szokni. :)

Tuncikeh
Megértem mind a két oldalt. Anyukádékat is, hogy szeretnék, hogy előbb a te életed legyen rendbe és ne estin vagy hasonló módon kelljen a sulit befejezned, hogy te is jól indulhass az életben. Igazából ezek mindig elég nagy dilemmák. Valószínűleg nekem sem lenne szívem elvetetni. Nem csak azért, mert egy abortusz a későbbiekre nézve sem veszélytelen.
Nem akarok szőrös szívűnek hatni, de ezt a döntést szerint inkább neked és a párodnak jól átgondolva kell meghoznotok.
Remélem nem sétődtél meg rám. :roll:

Antekirt
Szerintem nem lesz gond.

Kép

Kép
princzike

Kivancsi vagyok itt nalunk milyen lesz a gondozas, ebben meg nincs tapasztalatom, nekem a csajom meg odahaza szuletett (illetve mindegyik).

[quote="_gemini"]1 írta:_gemini40 nap a szulesi szabi, ami igazabol edeskeves. Erre meg rajonnek kulonbozo tipusu szabadsagok, kulonbozo anyagi juttatasokkal. Lenyeg, hogy en nagyon szeretnek 9 honapot ezzel a babaval is itthon lenni.

En a munkam miatt nem a nemzeti egeszsegpenztar szerinti biztositassal rendelkezem, ebbol adodoan a biztositom az orvosi kiadasok 80-85%-at fizeti nagy altalanossagban. A szulest 100%-ban fizetik, halapenz nincs (legalabbis en nem tudok rola).

felenk elvileg valaszthato a szulesi szabi. Vagy az ember lanya 5 honapig van odahaza es a fizuja 89%-at kapja, vagy 4 honapig es a fizetes 100%-at. Ennyi az ossz lehetoseg. Illetve egyenileg lehet kerni egy eves korig fizetesnelkulit, de allitolag nem mindenhol engedelyezik. Mindezt azert irom elvileg, mert nekem nincs melom, HTB vagyok igy en semmit sem kapok sehonnan semeddig :)

Nekem is extra biztositasom van, allami szferaban nem is voltam meg orvos kozeleben sem. Ugyhogy nekem is 'akcios' a vizsgalatok ara, de nem a doki szabja meg ugye, es alkalmankent most olyan 5 euro korul fizetek a jelen dokinak, az igazan turheto. De ha maradok ennel a biztositasnal (ketto van) akkor a szules arat meg kell elolegezni, marmint a biztositonak, vagyis a korhazban ki kell csengetni a tobbezres dijat es ok visszateritenek. Pont ezert akarok valtani a masik biztositonk egyik dokijahoz, mert azok nem kerik be elore a penzt hanem rendezik egymas kozt a korhazzal. Halapenz errefele sem ismert fogalom.
Vedonok viszont nincsenek, es iszonyu macera dokihoz bejutni gyerekkel, de meg magamnak is :(
luna6

[quote="_gemini"]L írta:_geminiuna,
honnan jon a neved? Valami olaszos gyokerek???
Gem

csak majdnem :) illetve talan olaszul is igy mondjak, de spanyolul mindenkeppen :) beleszerettem ebbe a nevbe, a csajszim ovijaban volt egy bebi (bolcsi, ovi es napkozi egyben az intezmeny, mindenki egy teto alatt) akit igy hivtak :) (az eredeti meg Sonia)
luna6

Moki, a puffadas tipikus tunet :)
( a 20-30 euro is szepen ossze fog gyulni , bar messze nem ugy mint odahaza ez igaz. na de hat ha mar ingyen nem adjak :))
luna6

miért kétszer megy el minden amit írok...háááát FELIDEGESÍT!!! :? :?

mokibuci

[quote="mokibuci"]m írta:mokibuciiért kétszer megy el minden amit írok...háááát FELIDEGESÍT!!! :? :?

ne bosszankodj, art a szepsegnek!! :D bar ez is tipikus tunet, a hormonok miatt konyebben bosszankodsz. En elore jeleztem a paromnak, hogy ne vegye rossz neven a neha igyexek eros felindulasbol keresztben lenyelni :) sot gondolatban tegnap egy mogottem jovo autost keszultem kirangatni a kocsijabol es megagyalni :lol:
luna6

Szia Csillag!
én még az első uh előtt nem sportolok, először hallani akarom, hogy minden rendben (egyébként szintén az első uh után fogok csak szexulis életet élni a férjemmel :oops: )
de utána járni szeretnék kismamajógára, úszni, tornázni, és a táncot sem szeretném abbahagyni, de majd megkérdezem a dokit, h mit lehet, és mit nem.

Én még egyetemista vagyok, és most kitaláltuk a férjemmel, hogy bejelent a cégébe, hogy kapjak gyed-et is. na most rendbe kell tennem magam, és úra kell kelnem a legközelebb lévő otp-be, magánnyugdíjpénztárt nyitni.. :evil:
habár lehet h jót tesz a kimozdulás, mert most őszi szünet van, és csak itthon sennyvedek, tök rossz kedvem van, meg fáradt is vagyok nagyon.. :?
sokat gondolkodtam azon, vajon halasszak e, ha júniusban megszületik a babó.. :shock:
aztán úgy döntöttem, nem halasztok. most az első félévet is megcsinálom, a következőt is, de mivel május17én kezdődik a vizsgaidőszak,és júliusban ér véget,így a vizsgáimat korábbra kell hozatnom.
utána szeptemberben szintén felveszem az óráimat,de egyéni tanrendet kérek majd, így csak a vizsgákra kell bejárnom, akkor pedig már 6-7hónapos lesz a baba. :P

na mindenkinek szép napot kívánok! :D
Vendég

Luna,
akkor merre is vagytok ti???
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

akkor merre is vagytok ti???
Gem

a leheto legnyugatabbra a kontinensen belul :) kicsit megsokasodik beljebb a nep es potyogunk bele az oceanba :lol: na jo, szoval Portugalia :)
luna6

Geooo:az első uh után fogtok szexuális életet élni....????
hogy-hogy?? félsz tőle...vagy miért...vagy nem szabad...???

Amúgy mi éltünk tegnap szexuális életet :D ...és fájt...na nem nagyon de azért elég kellemetlen volt...utána rohantam is megnézni hogy vérzek-e vagy mi van...de semmi....és ma sem....szerencsére!!!! :)

Én is egyetemista volnék...csak halasztottam...de mivel ebből már nem lesz hazaköltözés...így nem tudom mi lesz...

most hallottam hogy a 8.hétig itt sem foglalkoznak az ember lányával...addig is csak akkor ha vérzés van vagy valami gond...de szerencsére nincs és addig még van 2hét...ááááá

Remélem ez már nem kétszer megy el.... :D
Puszi

mokibuci

Lanyok, lattam volt mar tema az influenza oltas, nem is akarom nagyon megbolygatni, csak kerdeznem, hogy ismertek olyat (vagy olvastatok, hallottatok valakirol) aki oltatott terhesenis? Vagy doki aki oltott terhest is?
Felenk ebbol meg nincsen akkora ellenkampany mint odahaza, persze itt csak a heten kezdtek oltani. De a pro es kontrabol nagyon hianyzik nekem, hogy a pro oldalrol is halljak, olvassak. (talan egyedul Czeizeltol olvastam mellette erveket)
luna6

Mokibuci, geo
Szerintem lehet sexelni, de biztos, hogy óvatosabban és a "tisztaságra" is sokkal jobban oda kell figyelni.
Azért az sem jó, ha minden másnap csinálja ilyenkor az ember :lol: :oops:

Luna
Portugália
De szívesen elmennék oda egyszer. 2évvel ezelőtt szerettem volna, de pont lecsúsztam az utolsó helyről... :(

Kép

Kép
princzike

Geoo
Szerintem ez jó ötlet :) Mire kismanó kidugja a buksiját, szerintem a vizsgákon is túl leszel. Biztos meg tudják oldani.

Kép

Kép
princzike

Én nem ismerek senkit aki beadatná, kismamát pláne nem.
Én nem fogom beadatni, de holnap megyek a házidokimhoz, és megkérdezem.

szex: Mi amióta tudjuk, hogy babánk lesz nem szexeltünk hagyományos módon, mert félünk, hogy árthat, volt olyan, akinél a szex okozott vetélést, de gondolom ez sem általános.
Szóval kicsit tartóztatjuk magunkat, vannak egyéb lehetőségek is :wink: attól nem hiszem, hogy baj lehetne, és majd a 12. hét után, ha minden rendben, akkor esetleg megpróbáljuk.
(De őszintén megmondom, Én annyira nem is kívánom azóta, lehet hogy hormonok miatt, vagy a tudat, nem tudom :D )
Vendég

[quote="lknyuszika"] írta:lknyuszikan nem ismerek senkit aki beadatná, kismamát pláne nem.
Én nem fogom beadatni, de holnap megyek a házidokimhoz, és megkérdezem.

en ismerek, olyat aki beadatta :) a csaladom odahaza levo szakaszabol mindenki, nagymamam, anyam es a nagyobbik csajszim is, meg van meg nehany ismeros. Na de egyetlen terhes sincs kozottuk :) es netem sem olvastam meg senkitol.

Koszi ha megkerdezed, kivancsi vagyok ra :)
luna6

princzike, hat ha egyszer megis felkerekedtek, majd szolj! :) ilyenkor is lehet ide jonni 'nyaralni' :) Bar volt mar huvosebb iden 'telen' is es lesz is meg boven, de jelenleg mondhatni nyar van.
luna6

sziasztok! nekem a dokim megtiltotta a fürdést KÁDBAN! szóval 9 hónapig mondta hogy nem szabad! és ezt tartsam be mert persze nem biztos hogy baj lenne de méhösszehúzodást okozhat a melegvíz és az görcshöz vezet! és hogy kerüljem úgyhogy nincs kád pedig 2 hónapja van új fürdőszobánk bazi nagy káddal :-) de nem bánom! a sexet az első 3 hónapban egyáltalán nem ajánlja! mi rákérdeztünk erre és mondta hogy nem jó! a 3. hónaptól viszont lehet szinte végig! a kádas dolgot ő mondta és ha nem mondja én tuti lubickoltam volna benne! ... mondjuk zuhanyzással is elvagyok! a sexet nem hiányolom egész nap hányok meg émelygek a párom nagyon megértő! ... aztán remélem minden elmúlik és a párommal újra "együtt lehetünk" :-)
Vendég

Nanetto, nem emlekszem, de valamiert veszelyeztett kategoria vagy? En ugyan nem vagyok szakember 'csak' voltam mar terhes, de en ilyen kiteteleket meg soha nem kaptam nem is hallottam normal terhesseg eseten. Na de persze a dokira kell hallgatni, neki ez a szakmaja.
Azert egy komoly veszelyet en is tapasztaltam a furdokadnak (en imadok kadazni, de itt nalunk nem lehet most) megpedig, hogy a masodikkal a vegefele egyszer majdnem beszorultam, alig birtam kijonni :D
Te szegeny, jol kikaptad ezzel a hanyassal :cry: ebbol a szempontbol nekem makom van (es maradjon is) nem vagyok hanyos fajta egyaltalan. Cserebe en felidotol szoktam kemenyedni, idonkent nem kicsit, de ez meg allitolag alkati.
luna6

nekem néha fájdogál a hasam, meg sokat olvastam, hogy egyesek véreznek szex után, ezért döntöttem úgy, hogy majd csak az első vizsgálat után. biztos ami biztos :D
Vendég

ja én is csodálkoztam ezen a fürdési dolgon de betartom! nem vagyok (egyenlőre) veszélyeztetett! ezt még az első UH-n mondta tanácsként! ezt a 2-t! én is néztem mint a moziban! de sok ismerős megerősített benne hogy nekik is modnta anno a doki !!!
úgyhogy nem tudom!
Vendég

Én nem tudom hogy miért kell az embert így lelombozni...vagy csak nekem esik ilyen rosszul.... :(

a történet: van tőlünk nem messze egy ismerős pár magyarok...(házasok,novemberben szülnek,hosszú próbálkozás után)
igazából én nem vagyok velük jóban de a párom igen...tegnap tudták meg hogy babát várunk,a férfi reakciója biztató és kedves volt,viszont ma amikor jött haza a párom ebédszünetreközölte hogy a másik fél a nő (nem akarok neveket írni) csak annyit volt képes mondani hogy "ez nem korai még??"---a bunkó
komolyan mondom nem tudok rá mást mondani....tehetek én róla hogy nekünk rögtön összejött....vagy arról hogy 19 éves vagyok...amikor meglesz akkor már bőven 20 leszek és édesanyám is 20 évesen szülte a bátyámat...sőt édesanyám korában mindenki kb.:ilyen korú volt amikor az elsőt szülte....

na most jól kidühöngtem magam....de amikor a párom közölte még el is szédültem az idegességtől....

mondjatok valami bíztatót.....én biztos vagyok a párom és a magam érzéseiben....de akkor is.... :oops:

mokibuci

jha igen, a meleg víz okozhat érdekes dolgokat, ezért szokták tiltani a fürdést kádban, meg a termálvizes fürdőzést is. én még a zuhanyrózsát sem szoktam közvetlenül a pocimra folyatni :oops:
Vendég

Luna
Köszi :lol: , ha úgy alakul, akkor majd élek a lehetőséggel :lol: és megírom. Te biztos többet tudsz mondani, hogy merre érdemes menni :)

Nanetto
A kádas dolgot kifejezetetten nem mondta a doki nekem, de mástól hallottam. Viszont a meleg/forró vízzel való fürdést is hanyagolni kell ilyenkor. A cipekedésről ne is beszéljünk.
Szerintem egy jó kis listát fogok írni mire a dokihoz megyek 1,5 hét múlva, hogy miket akarok megkérdezni még.
PL. uszoda, esetleg wellnessfürdő mennyire mehet :roll: vagy masszázs

Mokibuci
Szerintem ne vedd a lelkedre. Mindenki másképp gondolkodik
:lol: Ha ti szeretnétek, akkor az a baba jönni is fog. :lol:
Mondjuk én már szerintem elég öreg szülő leszek :lol: a magam 30 évével... :roll:

Kép

Kép
princzike

[quote="princzike"] írta:princzike
Mondjuk én már szerintem elég öreg szülő leszek :lol: a magam 30 évével... :roll:

egyenesen matrona :D meg a vegen a nagymamajanak fognak nezni :lol:
luna6

nanetto, hat mindenkeppen hallgass ra, o ismer teged, van tapasztalata is, biztos oka is, hogy ezt javallja. Meg az is lehet, hogy nekem is mondjak majd, bar nalam a kad hasznalhatatlan, szoval ez a veszelynem fenyeget :) (egyelore a dokim nekem csak annyit mondot 'maga nem is terhes'. meglatjuk mennyivel tobbre jutunk majd a kovetkezo alkalommal :D)
luna6

én is csatlakozom az öreg szülők táborába ! :-)
Vendég

[quote="nanetto"] írta:nanetton is csatlakozom az öreg szülők táborába ! :-)

es mennyire vagy ven? :) 32?33?
luna6

Sziasztok, gondolkoztam írjak-e, mert lehet hogy csak kismamis túlérzékenység van rajtam, de nekem rosszul esik, hogy többen idős kismamának tartjátok aki 30 éves... én 36 leszek karácsonykor, nem így terveztem, de akkor sem hiszem, hogy egy matróna lennék.. na mindegy, nem is tudom minek írtam le! További szép babavárást mindenkinek! Asszem én nem illek ide...
Vendég

[quote="házitücsök"]S írta:házitücsökziasztok, gondolkoztam írjak-e, mert lehet hogy csak kismamis túlérzékenység van rajtam, de nekem rosszul esik, hogy többen idős kismamának tartjátok aki 30 éves... én 36 leszek karácsonykor, nem így terveztem, de akkor sem hiszem, hogy egy matróna lennék.. na mindegy, nem is tudom minek írtam le! További szép babavárást mindenkinek! Asszem én nem illek ide...

Tucsok!!!! Nehogy elmenj es itthagyj engem egyedul!! :) En 38 leszek decemberben!!!!! :) es kicsit sem erzem magam vennek :)
luna6

Luna,
azert megnyugtato, hogy van nalam venebb is a csapatban :lol:
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

azert megnyugtato, hogy van nalam venebb is a csapatban :lol:
Gem

Tok jo, hogy megnyugtatolag hatok masokra :lol: remelem Tucsokre is tudok hasonlo hatast gyakorolni!!
amugy sajat szamitasaim szerint mi kb ugyanarra a napra lehetunk becelozva :)
luna6

Sziasztok!

Na megvolt az uh. 5 hetes terhességet látott a doki, de azt mondta, hogy még nem gratulál, majd ha már látja a szívhangot is két hét múlva. Lehet végül nem is júniusi lesz a tesó? :-)
Ma már néha rámtört egy kis öklendezés és fenemód álmos vagyok.

Nanetto, nekem is ezt anno elmondta első terhességnél amit neked a doki, a fürdésről stb-ről. Szóval jól csinálod sztem.

Kép

Kép
antekirt

sziasztok,

Bekukkantottam kicsit, talán jövő héten már tényleg többet tudok jönni, ha már a srácok suliban lesznek.

A héten nem mentem vissza kontrollra, mert úgy döntöttem megvárom a saját dokimat. Sikerült elérnem telefonon és azt mondta hogy szerdán menjek uh-ra.Addig már fél lábbal is kibírom.

Amúgy feltűnően jól vagyok, van némi light-os émelygés, de elhanyagolható. Barbival ilyenkor már vert a víz, felkelni sem tudtam olyan rosszul voltam. :lol: :lol: :lol:

Üdvözlöm az újakat,
de nagyon nem tudtam visszaolvasni. :oops: :oops: :oops:

Ja, amúgy már én is mindjárt 36 leszek, akkor már én is vénnek számítok? :wink: :wink: ű

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok kismamik!

Azt olvastam, hogy az első 12 hétben 38.9 fok fölé ne menjen a testhőmérséklet,mert vetélést okozhat.Ezért nem ajánlják a melegvizes fürdést 10 perc után.Az első 5-6 hétben főleg nem,mert nyitott gerincet okozhat.
Hát én olyan jót fürödtem meleg vízben 2szer is az elején,hogy csak na.Akkor ezt még nem olvastam.....
Remélem nem lesz baj.
Szex?
Sehol nem olvastam,hogy nem lehet az első 12 hétben,pedig utánanéztem.Csak orgiákat nem szabad szervezni:)

Ma vagyok pont 6 hetes.Tegnap "kiraktam" az egész délutáni adagot.Egyből megnyugodtam, hogy terhes vagyok.
Nálatok mikor kezdődött a rókakoma?

Nanetto!
Kihez mész az Istvánba?Valószínüleg én is odamegyek,remélem megmondhatom kihez szeretnék.

Szép Napot Nektek!
csillag29

Tücsök
El ne menj. Hidd el, én sem érzem magam vénnek! :lol:

Antekirt
Gratulálok az 5 hetes manóhoz :) Azért majd meséld el mi volt két hét múlva, de azért addig is írjál nekünk :)

Csillag
ennek örülök, hogy megnyugodtál. Azért senkit sem irígyelek a rokakomáért.
Nekem eddig még nem volt. Még hányinger sem igazán... :roll:
Lehet, azért, mert IR miatt amúgy is szigorú diétán vagyok. :roll:

Tényleg lányok. VAlaki árulja már el nekem, hogy az normális, hogy a mellfeszülésen kívül igazán nincs is más tünetem? Mostanában mondjuk a mellem sem feszít. VAgy csak már hozzá szoktam. A mellnővekedés az meg van, de egyébként semmi típikus tünet. :roll:

Kép

Kép
princzike

[quote="princzike"]N írta:princzikeekem eddig még nem volt. Még hányinger sem igazán... :roll:
Lehet, azért, mert IR miatt amúgy is szigorú diétán vagyok. :roll:

Szep napot!
En is IR dietazom, de nem mondanam ra, hogy szigoruan es nekem idonkent kavarog a gyomrom, de van olyan is, hogy semmi a kozelben sem. Hanyni meg nagy esellyel nem is fogok, elozoekben sem tettem sosem, szerencsere :)
Szerintem orulj neki, ha nem kinoz meg a dolog nagyon! Nekem az elso elegge maceras volt, a masodiknal meg nem is emlekszem, hogy lett volna valami igazi nyugom. Ugyhogy szerintem semmit (semmi rosszat) nem jelent, ha neked nincsenek ilyen eros tuneteid.
luna6

szép napot kismamik...hogy vagytok ma??

kicsit hozzászólnék a szex és fürdés témához...
nálunk a beülti óta nincs szex mert féltem hogy bármi gond lehet most pedig a doki is megtiltotta amikor a véröblenyt észrevette...
hogy lesz majd etye.petye később nem tudom de valószinű hogy nem reckírozok....ki tudja?

fürdés:én fürdök mert nem szeretek zuhanyozni.az a fajta nőci vagyok aki a jó forró vízben szeretek ejtőzni és élvezni hogy átjár a meleg víz(inkább foró)
mióta kismama vagyok fürdök ugyanúgy csak a víz hőfoka lett langyos és eddig nem volt bajom belőle..na mondjuk nem is töltök sok időt a vízben:-)

tücsikém ne menj el mert senkit nem érdekel ki hány éves(szerintem)kismamik vagyunk és ez a fontos!!!!
bibócska

Huu de szivesen beucsorognek en is a kadba. Erre valahogy a lakasunk tervezoje nem gondolt, hogy hasznalnank is idonkent :)

Aktualis nyavajam, hogy mennem kell szerintem sebeszhe, a nagylabujjam koromagyaban van valami izebize. Az elso terhessegem utan volt mindkettoben, ambulassan jol at is szabtak es elmult, talan mintha valami olyasmi akarna lenni megint, de meg talan meguszom. Ha nem jovo het elejen irany a szike.
Aztan meg azon aggodom, hogy a gyerekem mikor hoz haza valami nyavajat a sulibol :( Illetve hat nem valamit, ugye influenzat, nagyon nem hianyzik az most ide nekem. Egyik baratnom mindket kislanya benyalta a het elejen, mar az anyuka is dogrovason :(
Paramamit hallottatok. (bezzeg az elso ket terhessegemnel eszembe sem jutott, hogy barmit osszeszedhetek vagy gond lehet, ahogy venul az ember ez egyre roszabb? :D )
luna6

Princzike, hát úyg tűnik, hogy a kismanó ha minden rendben megy akkor júliusi baba lesz. HIába volt az utolsó mensim szept. 10-én. :-) Amúgy én is ezt kérdeztem pont tegnap a dokimtól, hogy semmit nem érzek miért lehet ez? Nekem a mellfájás is hol van hol nincs. Kb. csak a gyomrom rossz és álmos vagyok, de ez is hullámzóan, meg szédelgek.

Csillag29, te kihez mész az Istvánba? Én is oda járok és ott szültem a kiscsajszimat.

Kép

Kép
antekirt

[quote="antekirt"]P írta:antekirtrinczike, hát úyg tűnik, hogy a kismanó ha minden rendben megy akkor júliusi baba lesz. HIába volt az utolsó mensim szept. 10-én. :-)

hat ha 28 napos a ciklusod es szept 10 az uccso eleje, akkor az meg beleesik a juniusba. Meg szept 20 is beleesik szerintem. Vagy hogy szamolt a te dokid? Vagy hoszabb a ciklusod? Tudod mikor volt peteeres?
luna6

Sziasztok!
újabb érdekes tünetem van.....tegnap kiteregettem a vizes ruhát és mire végeztem át kellett öltöznöm mert úgy kivert a "víz"...szó szerint folyt rólam,és el is szédültem...ma meg lecseréltem az ágy neműt...és ugyanez történt...pedig nem vagyok túlsúlyos vagy ilyesmi...

a másik...tegnap olyan pánikrohamot kaptam azért mert a párom kb.:10 percet késett a hazajövetellel,még a mentők hangját is hallottam :oops: ...de mint utóbb kiderült tényleg volt mentő,és baleset is....de nem az övé....HÁLA AZ ÉGNEK!!!!!(pedig már komolyan vérbe fagyva láttam magam előtt.... :cry: )

vigyázzatok magatokra.....

Tüncivel vajon mi a helyzet........?????

mokibuci

Sziasztok!
újabb érdekes tünetem van.....tegnap kiteregettem a vizes ruhát és mire végeztem át kellett öltöznöm mert úgy kivert a "víz"...szó szerint folyt rólam,és el is szédültem...ma meg lecseréltem az ágy neműt...és ugyanez történt...pedig nem vagyok túlsúlyos vagy ilyesmi...

a másik...tegnap olyan pánikrohamot kaptam azért mert a párom kb.:10 percet késett a hazajövetellel,még a mentők hangját is hallottam :oops: ...de mint utóbb kiderült tényleg volt mentő,és baleset is....de nem az övé....HÁLA AZ ÉGNEK!!!!!(pedig már komolyan vérbe fagyva láttam magam előtt.... :cry: )

vigyázzatok magatokra.....

Tüncivel vajon mi a helyzet........?????

mokibuci

...és már megint kétszer ment el..... :roll: :roll:

mokibuci

Sziasztok,

Én is 36 éves leszek, csak hogy gyarapítsam az öreganyák táborát :-)

Csillag29, Antekirt, én is az Istvánban szültem Andrist, de az én véleményem csak akkor kérdezzétek, ha rosszat akartok hallani, én oda többet be nem teszem a lábam. Az én orvosnőm a Boros Judit volt, aki a Kismama újságban is írni szokott, na, róla se tudok jót mondani.

ÉS vigyázzatok mindannyian nagyon magatokra, mert mi hétfő óta itthon vagyunk dögróváson a gyerekkel, neki tüszős mandulagyuszija és középfülgyuszija van, össze-vissza fertőzzük egymást. Nem a legjobb érzés, hogy én meg a világon semmit nem tudok beszedni......voltam a körzetinél, azt mondta, hogy ebben a korban még aspirint se, valahogy túl kell élni és kész! Párologtatás, inhalálás, ágynyugalom, citromos tea és ennyi lehet!

Elég vacak érzés, majd kiszakad a tüdőm, úgy köhögök egész nap+náthás vagyok már egy hete.

Szóval, mindenki vigyázzon magára!

Kép

KépKép
eszterxx

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?