hát nerm tanulnám mégegyszer.mondjuk anno nem volt lehetőségem a szülővárosmból elmenni tanulni, nem tudtuk volna fizetni, így helyben kellett választanom, és mindenképp gyerekekkel foglalkozót akartam.akkor még aszondták, ezzel lehet oviban, vagy isiben dolgozni.
na most nekem úgy van, hogy a fizum, a tgyásom, és a gyedem kb uaz az összeg.max.10 ezer ft eltérés van.igazából sztem ha visszamennék dolgozni a pénz amit úgy kapnék a kistesó mellett sztem mondjuk 30 ezer plusz minusz, de lehet csak 20. Mármint hogy előtte visszamegyek, h legyen gyed, vagy csak igy kapom a gyedet..lehet,. hogy roszzul értek hozzá.
igazából nem bizti, h vissza éri menni annyiért, gyerekemet meg a bölcsibe adni, oda jó sok pénzt befizetni,valamint akkor mi is többször ennénk készételt,stb.mert nem lenne energiám/főleg, h én napi 1óra oda, 1 óra visszát utaztam kisfalukba...
szóval lehet, h nem érné meg az a pluszpénz, mert el si veszne máshol.
persze, pénz az is.
Asszem én a Jóisten kezére bízom magam Nándi 1éves kora után, aztán meglátjuk, mi lesz a kistesóval.Jön-é, avagy nem.
belegondoltatok, hogy 3-4 hónap, és EGY ÉVESEk lesznek a kis mazsoláink?
ja, és vmi.
múltkor gyártottam egy elméletet. sztem rengeteg kukkolónk van.
ha van győri, legyen szives szóljon legalább, h olvas minket, ne epdig szemben röhögjön az utcán azon, és ott égjen az arcom, hogy kiteregetem az életem. az elmélet: nem tudom, sézrevettétek-e, de ha valaki feltölt egy videot, kb. 10 perc múlva a video nézettsége ilyesmi, hogy : 27, 28..ennyiszer nézték meg. ide a fórumra közülünk meg kb 1-2 ember ír akkor.nekem ez gyanús!!!

már elkezdte a pakolást
és így örül a felállásnak, meg nekem