Kírus:
Sztem se aggódj az afp miatt, tök elevult
A genetikain majd megnyugtatnak, hogy minden okés a babóddal meglásd.
Megkérezhetem, hogy a Kis Boli-név miből jön, hogyan fogjátok hívni a picurt? Ezen gondolkozom már egy ideje így ma reggel, de nem jöttem rá
Onlány:
Azt nem tudom, hogy más helyekhez képest mennyire lehet jó hely a bolgárkerék utcai, mert csak velük van tapasztalatom.

De anno nekünk 2 helyet ajánlottak nagyon az ismerősök, meg a fórumozók, ahol utánaérdeklődtem: az Istenhegyi úton lévőt, főleg Hajdu Krisztinát, álítólag ő a legjobb az országban iylen téren, meg ezt a bolgárkerék utcait. Itt meg 2 dokit ajánlottak: Timmermann Gábort-asszem gábor, meg Harsányi Lehelt.
Végül a Lehelhez kaptunk időpontot, de nem is bántam mert az Istenhegyi úthoz képest ez nekünk sokkal-sokkal elérhetőbb helyszín. És végülis ő is nagyon meggyőző szaktudásúnak bizonyult.
Az ára meg:... 12 ezer ha csak vizsgálat és +2 ezer ha dvd-t is kérünk az egész viszgálati időtartamról plusz 4-5 szines képet is adnak
máshol is kb ennyi, 10 ezer alatt nem nagyon találtam 4D-t
És nem vagy indiszkrét, ha titkolni akarnám, nem említettem volna a lányom "defektjét".
Szerencsére teljesen ártalmatlan dologról van szó: polydactiliával született, aminek különböző fokozatai lehetnek és plusz végtagot jelent. Az ő esetében azt, hogy mindkét kisujjából nőtt 1-1 plusz ujjperc, inakkal, idegekkel, még picuri kis köröm is volt rajtuk.
Nem lehetett simán lekötni hogy elhaljon és leeesen, pont mert "minden" volt benne, ezért 10 hetes korában leműtötték a kerepesi gyereksebészeten.
Igazából apai ágról van a defektes gén, mert a férjemnek eggyel több pár lengőbordája van

valamelyik dédapjának (vagy szépapjának vagy kinek) meg állítólag szintén volt plusz ujja, de a bal lábán, és abban csont is volt.
És ti gondolkoztatok már Pötty lehetséges nevein?
ja, meg akartam mondani, hogy rövidítsetek nyugodtan red-nek, mindenki így szokta előbb-utóbb, egyszerűbb mint kiírni az egészet