Sprite: Gratula a kispasi méreteihez!
Gio: Nagyon helyes a kis unokaöcsi... nekem még mindig nehéz elképzelni,hogy egy ilyen kis pici csajom lesz nemsokára,Ádi mellett...
Pókica: süti.. ne kínozz

:D:D bár.. már 2 napja méterest készülök sütni.. de ha meglesz.. hmm.. nyám-nyám.. halálra fogom magam enni belőle

:D:D
Nálunk a SOTE II.-n nem kell új házassági anyakönyvi kiv. szerencsére.. mindegy mikori,csak az eredeti legyen aztmondták... még jó.. mert nekünk különben Pécsre kéne menni érte.
Ez a gyed-gyes-Tgyás rendszer nekem annyira zavaros,hogy örülök neki,h nálunk majd csak be kell vinni a papirokat a munkahelyemre és ők intéznek mindent.
Pumi: hát az ügy az áll.. sajnos.. nagyon lassú ez a rendszer.. de gondolom máshol sem egyszerű. Tegnap viszont olyan dolog történt,hogy egész éjjel nem aludtam megint,folyamatosan kőkemény volt a hasam..
A volt férjem megtudta,hogy bejelentést tettünk ellene,és már jártak is kint nála... persze,ahogy szokta lehazudta a csillagokat is az égről.. ő a minta apa..
Tegnap találkoztunk a gyerek miatt,hát direkt veszekedést szított,provokált,idegesített,úgy ordított az utcán mint aki megőrült,fenyegetett,és mindezt a telefonjával felvette az előzetes tudtom és beleegyezésem nélkül. Olyannyira közel jött miközben ordított velem,hogy súrolta a hasam,és szó szerint belehajolt az arcomba.Hiába mondtam,hogy távolodjon el,menjen a közelemből nem tette.
Kikészített idegileg teljesen! Mikor mondtam neki,hogy ha még 1x egy újjal is hozzáér a gyerekhez és megveri,még neki állt feljebb,hogy joga van hozzá!!
És tudjátok mi a legszörnyűbb?? Hogy nem csinálnak vele semmit,csak ha tettlegességig fajul a dolog..
Ugyhogy nyugodtan zaklathat,idegesíthet,provokálhat,tönkretehet idegileg,lelkileg.. semmi baja nem lesz belőle.
De kérdem én,ha ez miatt megindúl a szülés vagy bármi baj történik.. akkor az kinek a felelősége lesz?
Mellesleg azzal tömi Ádi fejét,hogy az a kis ribac dög aki a hasamban van,az nem lesz a testvére Ádinak,sőt semmi közük nem lesz egymáshoz,mert ez csak egy kis zabigyerek,semmi más.
Gondolom a véleménye ezután mindenkinek megvan erről az emberről... A barátnőm azt mondja,hogy az ilyen embernek addig kéne a fejét verni a falba,amig érzi,hogy van neki. Igaza van,sőtt.. !! És még ne készüljek ki...