Tulip! Igen, igen néztem, agyalok is rajta rendesen.
Gio, úgy látszik átfutottam az írásod, hogy a férjed veled együtt hízik. Csak a többiek hozzászólásaiból esett le mi a pálya. Képzeld, az én férjem is velem együtt hízik most is, akárcsak a fiunknál. Egy súlyról indultunk, ő nagyon vékony volt még márciusban és mostanra 15 kilót szedett magára, ami meg sem látszik szinte. Kis pocója lett, de mivel minden reggel fél órát edz, így izmosodott is sokat. Tegnap már mondogatta, hogy nem jó ez így, fél, hogy elhízik, le kellene adnia. Mondtam, hogy mindjárt szülünk, utána úgyis ledobja velem a kilókat!

Hallottam róla, hogy vannak ilyen pasik, akik tudtuk nélkül ugyanúgy híznak mint az állapotos feleségük és szüléskor ők is megállnak a súlygyarapodásban. Milyen érdekes!
Csillag! Nagyon sajnálom ezt a türcsis dolgot. Én tavaly csináltattam a férjemnek és a gyerekeinknek Karácsonyra ilyen hímzett törülközőt, a babaszobán rendeltem meg. Kétféle minőséget lehetett választani, a rosszabbat választottam, de mégis tökéletes, sosem bolyhosodott és nem volt olyan mint amit leírtál. Ha jól emlékszem nem is volt drága, talán fele annyiba sem került mint a tiéd. Ha gondolod és megpróbálnád még egyszer, szívesen visszakeresem kitől rendeltem. Postán küldi ki. Nagyon rendes csajszi, ki lehet itt is választani, hogy milyen írással legyen a név és még képet is. Én anno rajzoltam photoshoppal halat bojlival a férjemnek, dínót a fiamnak és lovakat a lányomnak. Megpróbálom megkeresni az egyik képet a gépemen.

a lányomé