A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Viki...dóri nagyon édes,megzaba....

Barnikám Kép

sutimano76

Most sikerült mindent visszaolvasni (Nati egy kicsit nyűgösebb, lehet, hogy nála így jön ki a 6 hetes ugrás). 2 napja megint fáj a csaszis sebem, többet kell dajkálni, gondolom, attól.
Móni: örülök, hogy Julcsi jól van. Bevállalós vagy ezzel a meghívással! A mosolysorozat nagyon édes, de a válladon alvós a csúcs, az a csücsörítés!
Viki: mi is Natinak becézzük.
Kata: nekem pajzsmirigy-alulműködésem van, L-Tyroxint szedek (napi 50 mg). Erről mondták, hogy tejcsökkentő? Mivel ez egy család, szerintem bárki szívesen megoldja, hogy ott lehess a Móni féle találkozón.
Andi: jó a babakocsi-bicikli, de ennyi pénzért.
Lina: Mielőtt anya lettem, nem bőgtem ilyen egyszerű, de az anyaságról minden lényegeset elmondó megállapításokon.
Rita: gyógypuszi Máténak.
Süti: szerintem erről szól az anyaság. Hiába az átvirrasztott éjszakák, de a reggeli mosoly minden fáradságot elűz. Amikor Nati vigyorog rám, nem is fáj annyira a sebem.

KépKép
moncsie

Nati negyed 11-kor fejezte be az evést, a szokásos csukás után kb. fél-háromnegyed órát aludt, most megint csuklik. A következő szopi után megyünk sétálni, mert itt süt a nap. Küldöm mindenkinek a felhők ellen. :)

KépKép
moncsie

Moncsi,bármikor kijöhettek,nemcsak,ha Gábor is jön....Berni valahogy csak kibírja Gábor nélkül :D :wink: Mondjuk most csak azért ne,bár szívesen látnálak,mert még mindig fáj a torkom és az orrom is folyik picit,de ha meggyógyulok!!!!

sajna Brumi,így hozzátok se tudok menni,nem akarok bacitszórni...nemtom fertöző vagyok-e,de ne kockáztassunk,viszont ahogy meggyógyulok,megyek!!!!!

sutimano76

Üzleti tervezés vizsgám lesz, de ez csak a kezdet, mert még ezen kívül 5 vizsgám van ebben a félévben, december közepéig minden szombaton. nem tudom, hogy fog sikerülni, de ha nem most, akkor egy másik félévben leteszem a vizsgáimat. Mókuskám mellett nem mindig tudok tanulni, mert ha ébren van nem igazán tudok mással foglalkozni. próbáltam már neki hangosan olvasni az anyagot, mintha mesét olvasnék, de nem értékelte. de most akkor is ő a legfontosabb, a suli megvár.

Süti: jobbulást

KépKép
Kép
s.vera

CSAJOK,JÓ NAPOM LETT.......aa nővéremnek köszönhetően lett egy naon szíííp bundazsákunk(3500-ért!!!).....és mi van rajta?????na megmutizom:
Kép Kép

sutimano76

és mert Berni alszik és jó napom van...kaptok ajándékot tőlem:
Kép

sutimano76

Süti: hol szerezte nővéred?

KépKép
moncsie

Azt elfelejtettem írni, hogy tök jól néz ki.

KépKép
moncsie

hámégszéphogya MICIMACKÓÓÓÓ!!! :lol: :lol: :lol:

Én ma összeteszem a kezem.Csimpike megébredt a babakocsiban,nyitott terasz ajtónál,úgy ahogy van megetet,cicin bealszik,és visszatesz babakocsiba.Alszik tovább.Egy szavam se lehet.(kopkopkop)

Kép
v.andi

a gmail-re felraktam nagyítva....jesszus Nati lemaradt,na keresek egy képet és őt is rászerkesztem!!!!! :oops: :oops: :oops: bocsi Moncsie,csak nem voltál benne a gmailes táblázatba,de pótolom azt is.....

a rucit egy kellékes boltba vette,ahol nyitottak egy használtruha részleget....na ezt sokszor nem használták,tök újnak néz ki!!

sutimano76

Ja, már többször akartam kérdezni, hogy mi az a laptető?

KépKép
moncsie

Süti: Nem haragszom. Majd rajtaleszünk a következőn. Mi holnap megyünk rucivadászatra. Nem a Keletihez, amit mondtál, hanem ide, a Bosnyákhoz (az közelebb van).

KépKép
moncsie

gmail-en hova raktad, innen letöltve nagyon kicsi.

KépKép
moncsie

Moncsie,nem is keresgélek ,küld el a kedvenced priviben..vagy rakd fel ide.......

a laptető....az oldalon az első hozzászólás

Andi,mimáslenne??????de ez csak véletlen!!!!

sutimano76

Laptető=oldal tetején az első hozzászólás... :wink: :wink:
vikiviktor

Andi... én Moncsicsim detto ma... :wink: :lol: :lol: :lol: én is reménykedem, hogy nem "romlik el"... :wink:
vikiviktor

ja a pici babáink albumba raktam

sutimano76

Andi... köszi a tea tippeket... ki fogom próbálni... :wink:
vikiviktor

Süti... naná, hogy Micimackó... nagyon szép a bundazsák!!! Biztos jó meleg is!!! :) :) :)
vikiviktor

most kivételesen Berni is alszik,ha felkel eszik és kipróbáljuk az új overállt!!!!most csak azért nem mert félek felébred az öltözésbe,így is alig tudtam elaltatni.....

Andi,Viki örülök hogy megvagytok elégedve a babák teljesítményével(alvás terén) :wink:

sutimano76

Süti,mart kérünk úgy is képet,hogy benne van Berni az overálban.
Még mindig csodaszép szemei vannak a lánykádnak!

Moncsie,a nagy lajosra mész???? Az nagyon dicsérik!!!

Viki,akkor megvuduzom őket,hogy az egész napunk ilyen legyen :lol:

Kép
v.andi

Andi... úgy legyen... :wink:
vikiviktor

Andi: Igen, oda, remélem bevásárolhatunk, nekünk is kell overál (is). Visszük a nagybukszát. :D

KépKép
moncsie

Előre is bocs az állat kedvelőktől... DE én minnnyááá kimegyek és úgy megvágom azt a hülye macskát amelyik a kutyánk előtt illegeti magát... a kutyánk pedig ugat, mint a vesszet... Nem zavarna, ha Dóri nem kint aludna a kocsiban.... :? :? :?
vikiviktor

Megpróbálom Andi a képet.....

Viki,lödd seggbe nyugodtan...Most Dóri az első!!!!!!

Akkor mi már meg se nézzük,Moncsie..mármint a Hadát..mertha nagybukszával mentek,nekünk már nem marad semmi!!! :wink:

sutimano76

Én lenni irigy, mert reggel óta ölbebabát játszunk (most is 1kezezek), Ákos titta nyűgi, aludni sem akar, sehogy se jó neki. :( Éjjel is 2x kelt.
Csak hogy ne unatkozzak Míra is beteg lett mára. Tiszta takony :?... és nyűszi... remélem láza az nem lesz és hamar túl lesz rajta.
Apa ma későn... remélem fürcsire hazaér, mert ha nem, akkor beleőszülök... meg abba is, ha záros határidőn belül nemtom öcsit elaltatni...

Bocsi, most csak ennyi, próbálok még jönni és reagálni..

Kép Kép
manósziget

Manó simisimi neked,Ákosnak meg álompuszi!!!!Mírának meg gyógypuszi!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sutimano76 2009.10.30 14:06-kor.

sutimano76

Süti: egy szavadba kerül, és a fele cuccot otthagyjuk nektek. :D
Viki: fenékbe rugás a macseknak, majd megtanulja, hogy ne húzzon ujjat egy alvó kisbaba anyukájával. :P
Az előbb Nati elaludt a kezemben, miközben itt voltam, leraktam az ágyába, aludt kb. 2 percig, most az ágyrácson körben lévő textillel beszélget. A legjobb, hogy azon a részen csak a szín van, minta (gólya) nincs. :D Gyorsan kaja, aztán ha még beleférünk a következő etetésig, séta.

KépKép
moncsie

Moncsi...ááááááááá,vegyétek/vigyétek csak......a mi keretünk kimerült ebbe a bundizsákba..... :( ,apa kocsija betegeskedik,lehet szervíz lesz belőle,így most spórolás van!!!!

sutimano76

Manó... HATALMAS simisimi NEKED! Mírának sok gyógypuszi++++++++++++++++++++++++
vikiviktor

Üdv!

Manó: Jobbulást a lánykádnak!

Süti: Marcin most micimacis pelus van, azt kapott. :lol: Már gondoltam, hogy lefotózom és elküldjük Nektek :lol:

Moncsi: Lehet, hogy későn szólok, de pénteken a Hádában rengetegen vannak. Hétköznap érdemes menni, nem pénteken. Mi a nagylányomnak vettünk már jó pár dolgot ott.

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

ja és pár kép Marcipofi:

Kép Kép Kép

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Jelentem, vagyok, de már nem is mentegetőzöm, hogy csak olvaslak benneteket.
Rólunk annyi, hogy Lotti indulhatna a távbafosáslövő világbajnokságon(ha lenne ilyen), kb.2 métert simán lő a sejhajával. Ma a pólóm bánta a termést, szép sárga mintás lett. :lol:

Kép
arvaerika

Tara,nagyon édes pofi Marcibaba,megzaba.....

Erika....távbafosáslövő világbajnokság.... :? :lol: :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Micsoda forgalom, győzzem visszaolvasni. :wink: Gyönyörűen süt a nap, Veronika kint alszik, Julcsi bent. :)

Viki: laptető :D :D macsek elhúzott? én a mi kutyánk nyakát tekerem ki mindjárt, mert az sem nyugszik

Andi: de jó olvasni, hogy ilen jó kedved van. :D Kész vagyok a kicsi oroszlántól .. oroszlán mindenhol .... imádom. :lol:

Sütikém
ez a mosoly!! :) Mindent értek. :wink:
tabló: nagyon-nagyon szupi, köszönjük :) ilyen táblát kellene minden évben csinálni. :)
betegség :( tudod sok-sok citromos-mézes tea
nagyon jó kis zsákotok lett, szíííííp és micsoda ára van !! :) :) :)

Moncsie:
megérkezett a napocsak :)
én bevállalom :wink: Ti meg csak gyertek :D
Nyügi, csaszi seb :?

Vera: megértelek, én most a szakdolgozattal és az államvizsgával kapcsolatban éreztem ezt és hoztam egy döntést, jó lesz az félév múlva is, így új határidőm a szakdolira ápr. 15., államvizsga július eleje. :) Azért drukkolok ++++++ ügyesen és várjuk a híreket.

Manó: nagy-nagy ölelés és simi Nektek, Mirának meg gyógypuszik ezerrel. Remélem nem ezt a brutál vírust nyelte be, ami Julcsit is úgy ledöntötte, sose volt még ennyire legyengülve.

Tara: nagyon szuper képeket hoztál ... úgy szeretem nézni őket. :)

Erika: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

Erika... távbafosáslövő világbajnokság :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bearanyoztad a napomat... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Macsek elment... kutya kusban van... de mi már bent vagyunk... mert kint rohadt hideg van... :? :? :? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Marci baba csudi szép... :) :) :)

Süti... táblicsku naon jó!!! :) :) :)
vikiviktor

Mért van az, hogy a gyerek játékok zenéje mindegyik játéknál ugyanaz... már úgy uuuuuuuuuuuuuuuunom..... :? :? :? :? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Dóri a forgó nyavalyát el akarja kapni a kiságyban... most pont egy kékfejűpiroslábútehénre hajt... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja és tök bírnám, ha zene nélkül is tudna forogni.... :? :? :? :roll: :roll: :roll: :roll:
vikiviktor

No lépek, mert este megyünk vacsizni barátokkal... :wink: :wink:
Ma már tuti nem jövök.... 8) 8)
vikiviktor

Süt a nap...most jobb a kedvem, de az esték olyan hosszúak.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :evil:

Bex
Napszakos ingadozások vannak nálam... :cry:
Aggódás az életünk...és mi még fizettünk is érte... :oops: :wink:

Madar
Depimen a napsütés segít! Sose bírtam a telet, a sötétséget... :evil:

Lili
Összebújni a tévé előtt... igen, már 5 órakor... és olyankor már aludni is lehet(ne)...anyuka értékelné... :wink:
Szerelmeid :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Süti
Molli alszik 9-10 és 12-2 között... azután alapvetően alszik este 7 és reggel 7 között (olyan 11 és hajnali 3 körül egy-egy evéssel)... :wink:
Mosolyós Berni :lol: :lol: :lol: :lol:

T-pk
Gyönyörűek a lányok!

Vera
Kitartást a tanuláshoz!

Viki
Olyan édesen alszik Dóri a pelenkázón :lol: :lol: :lol:

Andi
Kisoroszlánod :lol: :lol: :lol: :lol:

Manó
Jobbulást Mírának!

Taranee
Marcipofi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Erika
Távolbafosás...csatlakozunk mi is... :lol: :wink:
Vendég

Nos,köszi a dicséretet,de hozott :lol: anyagból dolgoztam....viszont jkó lenne egy gyűjtemény,mondjuk 3 témában,viszont ehhez a ti segítségetek kellene:
- egyrészt csinálhatnánk egy CSUPAMOSOLY albumot,
- csinálhatnánk egy GRIMASZOLUNK albumot,illetve
- jó lenne egy csecsemős album,amibe mondjuk már a 3 hónapos arcocskákat tennénk,mert ezen a táblicskun nagyrészt újszüllötten vannak rajta,és én észrevettem hogy minden kisbabó tök sokat változott már most is!!!

:!: viszont ehhez a arra lenne szükség,hogy mindenki gőzerővel fotózzon,és küldje nekem,vagy tegye ide fel a képeket!!!!

sutimano76

Sziaszotok!

Csak életjel:D, lányom felnőtt lett, éjszaka 21-5-ig alvás, 5-8-ig ismét, de utána nincs, és estig néz ki a kis fejéből... :D Az éjszakának nagyon örülök, de nappal is jó lenne aludni kicsit neki.

Teszek egy szerintem cuki vigyoros animációt róla, remélem teteszik!

Minden babika gyönyörű, nem írok neveket, mert egytől egyig azok!!!

Kép

Kép
babcika

Babcika,ez tök ari.... :lol: :lol: :lol: éjszakáért borzasztó irigy!!!!!

sutimano76

elkezdett fájni a fejem,illetve nem is igazán fáj,hanem nyom :(

sutimano76

Kösz Süti! Ezért nem panaszkodom én sem, szerintem az éjszakáink szenzációsak, csak lekopogom inkább, nehogy meghallja a gondolataimat.

Fejed :evil:

Kép
babcika

Gondoltam körülnézek a vaterán,zenélőforgó ügyben,meg eltévedtema fisher-price lapjára is ..a vaterán drágább a zenélőforgó,mint a webáruházba,ott "csak" 12000.-
http://www.vatera.hu/fisher_price_tenge ... 56207.html

sutimano76

Igen, Süti, az ilyeneknek nem szabad bedőlni....

Kép
babcika

Laptetőőőőőőőőőőőő!!!! :D

Kép
babcika

Babcika,a múltkor amit ajánlottál,4200-n állt és a licit végén majdnem 8000 lett.most barátnőm ajánlott fel egyet,de sajna nem lyen...most nővérem azt találta ki hogy keressünk a kínaiba valami forgósat és szerkesszünk rá mást!!!jó lenne,lgfőképp,mert kreatív...hát talán holnap beugrunk az ázsiába!!!

sutimano76

Babcika,neked aztán semmi szükséged rá!!! :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?