A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

jó lehetett a tali!!mennyi szép baba!!! :wink:
katka, én si írni szerettem volna farsangos képekre, hoyg nagyon jók!!és aranyosak vagytok!!én az anyukának NEM mutatnám meg soha, olaj lenne a tűzre, és csak Danin csattana az ostor..Viszont a bíróságon megmutatnám :wink:
Azt hiszeme gyébként lemaradtam. gyermekelhelyezési per van-szóval szeretnétek Ti nevelni Danit, hoyg az apujánál legyen, vagy ez vmi más?
zazzy, nem si tudtam, hoyg meg lehet nézni, hányan olvassák.
most mennem kell.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

ja, meg katka, tenni szerettem volna képet, h megismerj, ha győrben jársz, de most így a paranoiám miatt nem, majd priviben :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Erpé mi a neve a befújó gyógyszernek, már eszembe jutott, Kornél először Flixotidot kapott, aztán jött a symbicort, azt kell reggelente fújni! Amúgy mire allergiás Samu? Érdekes módon Kornél semmire :shock: és mégis sipolgatott a tüdeje!

Papillon Lizinek jobbulást!! Ne izgulj a krupproham nagyon jellegzetes..Kornélhoz 3 éve ügyeletet kellett hívni, aztán volt 3 nap a Budai gyerekkórházban aztán erre 3 hétre újabb köhögés, orvos és megint benttartották..Szóval ha ilyen lenne (ne legyen!!) hideg pára, vizes törülköző a konvektorokra, ágy mellé, vigyázni kell mert a köhögéstől hányhat, legalábbis Korni hányt..

Adryn jó utat nektek!!

pgyöngyi én már annak is örülnék ha Karcsika végre elkezdene kúszni..szóval Eszti nagyon ügyi!!!

Tali biztos nagyon klassz volt!!Képek cukik!!

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee

Ilda megtaláltalak iwiwen! vagyis először Banoklát és az ismerősei között Téged :)

Betti
KépKép
queen-bee

jaj, de szép kis csapat!
De végül kevesen voltatok, nem?

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Adryn, gyönyörű az a híd! köszi a fotót róla
Fürcsis Nico is nagyon aranyos, kis puccoska.

Ma kaberendeztünk, pakoltunk egész nap, Maja igényeihez igazítottuk a lakást, hulla vagyok :lol:

Kuklika, hiányzol :wink:

Bea, Maja

Kép
bea1978

pulcsi, azt nem, hogy hányan, hanem csak azt, hogy hányszor lett megtekintve.
De ugye minden egyes alkalmat számol, amikor mondjuk Te megnyitod, vagy én.

Betti, és bejelöltél? :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Még nem :oops: de írtam levélkét, hogy megvagy :) de "megyek" és jelöllek :)

Betti
KépKép
queen-bee

Bejelöltelek :)

Betti
KépKép
queen-bee

:D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

A mai talizók

Kép Kata
Kép Lili
Kép Máté Kép Peti Kép Hanna és Julcsi

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

nagyon édik a babócák :lol:

Betti
KépKép
queen-bee

Kukli üzenet: 'Katusom lebukott. Csendben, nagy sírások nélkül belépett a fogacskás manók táborába. Annyira el akarta mismásolni, hogy még csak nem is harap. Remélem megtartja a jó szokását.'

Azt meg elfelejtettem írni, hogy Danianyu 1 hete teljesen megváltozott.... :shock: :shock: :shock: Lecserélte az ügyvédjét és hajlandó leülni kompromisszumot kötni Dani ügyében. :shock: Idáig úgy nézett ki, hogy Daniapu ezt rendszeresen kérte, de Danianyu elzárkózott, hogy nem, szó sem lehet róla. A másik meg, hogy szerdán úgy jött Dani, hogy hozott magával süteményt, amit anyukájával sütöttek! :shock: Hát ilyen sem volt még... Még a játékait is tilos áthoznia anyukájától.... Szóval 180 fokos fordulat és ez Danin is érződik, most sokkal kiegynesúlyozottabb... És tudom, hogy örülnöm kellene, meg pozitívan gondolokodni, de görcsbe van a gyomrom, hogy honnan fog jönni a következő övön aluli ütés... :oops: Öteltünk sincs, hogy mi történik....
Pulcsi: Igen, gyermekelhelyezési per van... Én nem szeretnék semmit és nem is szólok bele. Dani nem az én gyerekem. Én is hülyén érezném magam, ha Petiapu beledumálna a lányok láthatásába...

Adryn: Nico falni való! És ez a híd! Biztos töl jó kaland lesz Norvégia... Én időnként úgy érzem, hogy megőrülök a rengeteg kötöttségtől és bezártságtól... :oops:

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

jaj nem is írtam, ma olyan hülyeséget csináltam, még sose fordult elő ilyen Kornival sem..szóval Korni fürdött én meg belelógattam Karcsikát, úsztatgattam, és szegényke beleesett, és elmerült...Kristóf azt mondta így lesz víziszonyos a gyerek ugye nem? egyébként picit meghökkent prüszkölt aztán már jól volt ,szóval baja nem lesz ugye?

Betti
KépKép
queen-bee

És a csoportképek:

Kép Kata átmászik Julcsin
Kép Hm, egész jó kis csaj
Kép Hű, micsoda pasi!
Kép Na, ne menj már el!
Kép Legyünk barik!
Kép Csipetcsapat
zita978

Katka ilyenkor nem kérdezik meg a gyereket, hogy kinél akar lenni? vagy még ahhoz túl fiatal?

Betti
KépKép
queen-bee

Kép Hát itt meg mi történik?
Kép Babamóka Kép
Kép Kukucs!
Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

De most nézte pszichológus, meg lett beadva külső pszichológus vélemény is.... Ő azt szeretné, hogy az anyukája és az apukája egy házban éljen vele együtt.... Minden gyerek ezt szeretné... :(
Egyébként még kicsi a Dani.... 4 és fél éves...

Katka

katka22

Betti, nem lesz semmi baja, ha még csak meg sem ijedt :)

Katka
: a helyedben én is várnám inkább azt a hátulról támadást... :cry:

kuklinak meg puszi, meg a fogas lányának is!

zita, a képek nagyon jók, nahát, mekkorát nőttek a mi kis babáink :shock: :D

Én mára búcsúzom, jó éjt lányok!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Betegeknek további gyógyulást!
Katka álarcos buli szuper lehetett a képek nagyon jók!
Erpé hát ilyensmire gondoltam, köszi ha megkérded bnőd.
Csibb hihetetlen,h egy bőrkeményedéstől ekkora baj legyen! Reméljük Apud hamarosan jobban lesz!
Adryn irigy irigy Norvégia miatt!!!
Videók jók!

Mi most megyünk szórakozni. Kirakodó vásár lesz holnap a városban (Simon Júdás) de már ma estétől kezdődik a buli, koncertek, lacikonyha, forralt bor... Ha már itt van Anyukám kihasználjuk, h van kire hagyni Kristófot.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
bababi

bahh, én a Mátét meg sem ismerném :shock:
Úgy látszik, a fiúk nagyot változnak ilyenkor...

(elmentem!)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Na, befejeztem :D Elnézést, hogy a nagytesókról nincs fotó, valahogy kimaradt, meg azért őket már nehezebb lencsevége kapni :wink:
Gabka, még egyszer köszi a szervezést! Nagyon jó volt.
Utána még átmentünk a barátnőmékhez, ahol Julcsi nagyon jól érezte magát, sokat hembergett a parkettán, újdonság volt neki :lol: Hazafele meg jót dugultunk :x Ma is elfáradtam, úgyhogy megyek aludni, bocs, hogy nem reagálok semmire :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Zita, Gabka: Nagyon jók lettek a képek! És nagyon jók a kommentek! ;)
Már olyan nagyok a babák! Nem lehet ám csak úgy trécselni mellettük. Valaki mindig veszélyben van, valaki mindig sír és valakit mindig nyúz valaki... :lol: De hát úgy szép az élet, ha zajlik! 8)

Katka

katka22

Minden baba nagyon édes! Képek nagyon jók!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
bababi

Katka, tényleg nagyok már, annyira más volt most, mint a két hónappal ezelőtti kopaszi tali. Igaz, nekem most könnyebb dolgom volt, hogy Julcsi másfél órát aludt kint az udvaron :o

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Nemlajos azért megijedt, kicsit sírt de aztán elkezdtem nevettetni és hirtelen abbahagyta a sírást :)

Betti
KépKép
queen-bee

Nemlajos azért megijedt, kicsit sírt de aztán elkezdtem nevettetni és hirtelen abbahagyta a sírást :)

Betti
KépKép
queen-bee

Reméljük Csibb is jön még a profi fotóival :wink:

Ja és még azt akartam mondani Katka, hogy Zsófira tökéletesen illik a vonalzódon levő szöveg. Annyira jól bánik Petivel!

Na, tényleg elteszem magam...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zita978 2009.10.30 22:04-kor.

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

na ez 2x ment el :lol:

Betti
KépKép
queen-bee

Csak ezt az oldalt néztem egyelőre, de mindjárt visszamegyek az előzőre képeket nézni. Amiket itt láttam, hááát.... gyönyörűek!!! A legények is egyre szebbek, a lányok is. :) A következőt semmiképpen nem hagyjuk ki. :)

Márti ma belázasodott, 38.8 volt a láza (levonva). A kedve többnyire jó volt és sokat is aludt. De főképp velem. Néha ellenőrizte, hogy ott vagyok-e. Éjjelre is kapott egy kúpot, este 38,1 volt.

Katka, érdekes ez a fordulat, kívánom, hogy csak amiatt legyen, mert rájött, hogy eddig rossz volt Daninak, ami körülötte, vele folyt. Ha lecserélte az ügyvédet, akkor valami miatt nem volt vele elégedett... na most ez vagy taktika, vagy nem... Daninak mindenesetre jobb.

Betti, szerintem nem feltétlenül lesz víziszonyos ettől a kalandtól. Jó, hogy sikerült megnevettetni utána.

Masut
masut

na a profi fotóim... :oops: :oops: :oops:
hát ezek most nem azok, de azért felrakom őket...
a mai nap fotósa: ZITA!!!!! nagy tapsot neki!!! :lol: :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

zita, azt olvastam: hazafelé egy jót dugtunk :D :D :D

Kéne már nekem is, úgy látszik :wink:

moncsi: a barátnőd szegény nem semmi. Látom, újra meggondolta magát. És hát ez a drog ügy... Jézusom! Légy mellette, amennyit csak tudsz, szerintem most próbáld megtartani a jó úton, innen szoktak nagyon elkallódni a lányok :(

...sszameg, én már elköszöntem! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

csibb: Fanniról egy se? :shock:

Betti:
bakker, Te nem is létezel, ennyire szép senki nem lehet!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Gabka
köszönjük a vendéglátást! nagyon jó volt! Levi miatt meg ne izgulj, szerintem csak Fanni akadt ki rajta... :lol: hát ez van, a kislányom kisség finomlelkű rózsaszál... :oops: ha egy kicsit ingerültebben szólok rá, elsírja magát... :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Gyönyörű babák!!! Megpróbálok én is feltölteni Karcsiról párat: Kép Kép Kép Kép

Betti
KépKép
queen-bee

Nemlajos
de egy van... Lilivel és Mátéval, ő a balszélen, mármint nekik a bal, nekünk a jobb. :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Köszi Ilda, az iwiwen néztél meg :) Hát most azért elég kialvatlan a fejem..szép karikák a szemem alatt stb..Karcsika azért még kelt éjszaka, ja és szemüveges is vagyok :shock: csak ha fotóznak leveszem..:) :) szóval jó pillanatokban készültek a képek!!

Betti
KépKép
queen-bee

Na, közben jöttek újabb képek. :) Tényleg jó lehetett. :)

Banokla, nem semmi a nem köszönős doki. Remélem azóta meggyógyultatok.
Papillon, nagyon ügyes vagy a tornával és a fogyással! Csak így tovább! :) Én hetente egyszer járok úszni, nálam ez "A" mozgás. Meg amikor csak lehet, inkább gyaloglok.
Gyöngyi, Eszti jól van már? Ugye az a hányás csak egyszeri volt?
Nemlajos, én aki nem szeretek sütni-főzni, elolvastam a fordított alma receptjét és gyorsan lementettem magamnak. :) Majd megcsinálom egyszer, nagyon jól hangzik. :) De látom, elsőre nem lett tökéletes. :)
Gabka, konzulens már visszajelzett a szakdogáddal kapcsolatban?
Katka, köszi a képek linkjét, én kértem újra. És jó volt olvasni, hogy működik nálatok a konfliktuskezelés. Elraktározom magamban, bár lehet, hogy nem lesz rá szükségem. :(
Hű, Kukliéknál izgalmas lehetett ez a házból való kizárás. :shock: Boti látom, ügyes legény. :)
Bea, Majáról elmúlt az a kis piros kiütés? Én is megijedtem volna, ha éjjel nem találom magam mellett a kis dvd-ző leányzót. :)
Vica, tök jó, Panna is futóversenyezik. :D Aranyos a képeken. Egy versenyhelyszínes taliban én is benne lennék. :wink: És én egyből kiszúrtalak a kép bal oldalán és amikor a többiek középre tippeltek, vissza is néztem, hogy jól láttam-e. :D Persze, utólag már azt mondok, amit akarok, hihi :lol: De tényleg felismertelek rajta. :)
Lillaoh, örülök, hogy bevált a Viburcol és tudtok aludni végre. Azért így mindjárt más az élet, ugye?

Elküldöm, nehogy elvesszen...

Masut
masut

az aldiban asszem vasárnaptól 2499-ért vannak babaoverallok 104-es méretig..én asszem vszek egyet, mert a mostani nem bizti, h kibirja tél végéig, ölég szűkös már most.
még írni akartam sokmindent, de elfelejtettem. nándi eddig már 4szer kelt :?

pulcsi

Szép reggelt!

Kata ma fél6-kor cicizett, és nem tudtam visszaaludni. Hát normális vagyok?
Anyuéknál vagyunk, halottak napi hazajövetel van.

Talis képek tök jók, Zita, tényleg igazán jól sikerültek a fotóid. Gabka, neked hogy volt időd fényképezni? :D Még Kemse is fotózott, várjuk azokat is ám!

Csibb, érdekes, amit Fanni érzékenységéről írsz. Mostanában Samu is valahogy sokkal érzékenyebb. Ha valami hisztis szitu van, akkor sokszor nem mérges lesz (bár azért ez is előfordul), hanem elszomorodik. És nagyon kivan attól, ha erőteljesebben szólok rá, vagy mérges leszek. Tegnap mondjuk nagyon elemében volt, de mi már voltunk ám többször Gabkáéknál. Sajnáltam, h Fanni most sokáig nem találta a helyét. Illetve mire feloldódott, addigra már éppen indulás volt...

És tényleg más volt a mostani tali abból a szempontból, hogy mennyit tudtunk beszélgetni. Kicsit távirati stílusban, azaz 2-3 mondat után mindenki fordult a gyerkőce felé, hogy épp merre jár, mit eszik meg, stb. Mondjuk nekem is viszonylag jó dolgom volt Zitához hasonlóan, mert egy időben Katababa elaludt, és kummantott kb háromnegyed órát (nem érdekelte a ricsaj maga körül), Samu meg játszott a játékszobában. Előtte egyszer-kétszer mondtam 3 mondatnál többet egyben, azalatt Kata mindig meglógott. Volt többször is, hogy nézelődtem a babás szőnyegen a csemeték között, de az enyim csaj sehol. Ilyenkor többnyire a nagyoknál találtam meg a másik szobában :)

Masut, Mártibabának mielőbbi jobbulást! És miért nem lesz szükséged konfliktuskezelésre? Nem lesz tesó? :? Fordítással haladtál?

Adryn, ez a Norvégia túra nagyon jól hangzik. És mi van az odaköltözés projekttel?

Gabka, tényleg, leadtad már a szakdogádat? Én is kiváncsi vagyok a végeredményre, ha gondolod, megmutathatnád :)

Katka, érdekes tényleg, amit Dani anyujáról írsz. Valószínűleg bele lehet ám fáradni ebbe az ellenségeskedésbe is... Meg írtad, h egy intelligens csaj egyébként, nem kizárt, hogy változhat. Tényleg, azt tudjátok, hogy miket mondtak a mindenféle pszichomókus szakértők? vagy majd csak a tárgyaláson derül ki? És te voltál már? vagy majd most mész, ugye? (nem emlékszem pontosan)

Megyek, ébredeznek a skacok...

erpé

sziasztok

Talis képek nagyon jók.

Nemlajos asszem te írtál a barátnőmmel kapcsolatban. tegnap megkért az anyja hogy nézzek le rájuk, mert a hugára kell vigyázni és mindketten éjszakások. lementem és épp a pasijához készült, aki délután a szemem előtt megfenyegette és gyerekgyilkosnak nevezte, még jó hogy nem bántotta mert megint bekattant valami az agyába, aztán jött bocsánatot kérni. mondtam a barátnőmnek hogy jól gondolja át, mert örök életébe zaklatni fogja, és majd hiába kér bocsánatot ha esetleg "belevágja a nagykést"
Szóval lenéztem rájuk és el akart menni ugyhogy jól beolvastam neki, mert azt mondta költöznek el a barájáék és egy utolsó éjszakát el akar tölteni, jól megmondtam neki a véleményem, mert megígérte az anyjának hogy vigyáz a hugára, és simán elment otthonról. Mivel megígértem anyukájának és nagyon jóba vagyok vele, megérdemelte hogy felhívjam és elmondjam neki persze tiszta ideg volt, mert a csaj kikapcsolta a telefont. Úgyhogy lementem és ott aludtam hogy vigyázzak a hugára. Sajnos hiába állok mellette és támogatom, ha elmondom a véleményem simán kiröhög mert azt hiszi viccelek, nem hallgat senkire, és már nem először hazudott nekem is pedig mindig mellette álltam..

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Moncsi ez szörnyen hangzik :evil:

Masut, köszi a kérdésed, szerencsére elmúltak, hintőport használtam és Nurofent, meg gyógyszertári hidratálót a hátára is.

Szép hétvégét mindenkinek.
2006-ban ezen a hétvégén kezdtem el blogot írni, holnap 2 éves a blogom :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bea1978 2009.10.31 20:49-kor.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok

Alig van időm mostanában, de igyekszem egalább olvasni. Megnéztem a képeket is, nagyon szupik. Ilyenkor sajnálom, hogy kaposvári vagyok :( De majd egyszer mi is elmegyünk egy pesti talira :)

Kép

Kép
rszg

Moncsi: ööö... a barátjáék elköltöznek? Hm... és mi lett volna, ha megtartja a babát?
Ejnye Moncsi, figyelj erre a lányra, igaz, azt tanácsoltam, de Te nehogy tönkremenj benne!!! :cry:

Na, megjött a gyedem, így már csak mínusz 70-ben van a számlám, de még ki se mozdultunk, és máris oda az egész hitelkeretem fejben... áááááááááááá!!! :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos én aztán nem megyek tönkre miatta, csak hozzám ezentul ne jöjjön panaszkodni, mert elküldöm. Hiába mondok neki akármit is...
ő már tudta hogy el fognak költözni, 50 km re innen, de okot ad rá hogy visszajöjjön és zaklassa a fiú, mert ezt csinálja. NEm tom mi lett volna akkor... biztos ment volna velük...

nektek hogyhogy ilyen korán jön a gyed? nekem mindig tök későn

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Moncsi, szegény bnőd nagyon éretlenül gondolkodik. És már tuti elveteti a babát???? Mondjuk, akkor lesz biztos, ha már megtette. Így gyereket szülni???? jézus.... :shock: Így is rossz, de úgy még rosszabb lenne. Sztem...

Képek olyan jók!!!! Olyan édesek a babák!

Márti babának gyógypuszi! Meg mindenkinek, aki betegeskedik! Szonjának is még jön a trutyi a nózijából.

Rá van írva a kölespépre, h felbontás után 2 héten belül fel kell használni. Ezt szerintetek mennyire kell komolyan venni??? Én már több mint egy hónapja használom.... :oops:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Hát tehuti igazad van már csak akkor lesz biztos ha megtörtént. nem lehet kiszámítani, mert mindig mást mond

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

csak egy gyors kérdés. Lizi éjszaka krupposan köhögött, bevittük a bethesdába, hazajöttünk és befulladt, kapott szteoridos kúpot, jobban van. Kellene inhalátor, ötlet, hogy milyet hol mennyiért ha vkinek volt már ebben része...még mindig remegek...anyám is, még jó, h andris nincs itt

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Jesszus Papillon!Mintha érezted volna :shock: Sürgős jobbulást Lizinek!Inhalátor ügyben nem tudok segíteni.

Micsoda képek!Mindenki tündér,és mekkora már :shock: Annyira rohan az idő :(

Moncsi!
A barátnőd nem tudja,hogy itt "kitárgyaljuk"? :roll: Remélem jól dönt.

Lányok!
Aki ad/adott már céklát,HOGYAN?Én még sosem csináltam,és most végre kaptam.

Kukliéknak gratula a foghoz,mostmár csak nekünk nincs???? :shock: Ez nem gond még szerintetek???

Kép
Kép
zazzy

zazzy nemtudom hogy tudja e de ha látja is úgyis tudja hogy igazam van :D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?