nóna: én úgy érzem mintha mell alatt a bordáimnál valaki folyamatosan össze akarna préselni. A derekam is hamar kifárad már... Szóval együtt érzek veled...
Nekünk Bosh
mosogatógépünk van, többen ezt ajánlották, én meg nem akartam a legolcsóbbakkal próbálkozni. Érdemes egyébként áruházakat is végig járni, mert vannak únevezett csendes akciók, amiket az újságban nem hirdetnek, de ha mész, látod, hogy le van árazva...
gio: de ez az ingyenes uh volt, és meglepetés ajándék volt a CD

Férjem nélkül viszont bizonyára én sem mentem volna! Így is eléggé megterhelő volt, mert a parkolás miatt sokat kellett sétálni, a helyszín a halászbástyán túl volt!
Amúgy azzal jobb ha barátkozol, hogy már nem teleszel a világ közepe, ha megszületik a kisbabátok. Valahol fura érzés ez első terhességnél. Amíg terhes voltam, addig mindenki engem faggatott, és tényleg sokan hívtak, hogy hogy vagyok, meg ezek. Aztán Vera baba születésével már le se voltam ejtve. Ez biza így van, és nehéz a sok figyelem után az érdektelenség elviselése, vagy megemésztése... Szóval barátkozz a gondolattal.
póki: inkább csodáltuk a képeket, mintsem meghatódtunk. Legutóbb ugye a 18. hét után - kb 10 hete voltunk 4D uh-on - és most már olyan kis arcuk van, ahogyan majd kb világra jönnek. Bár remélem addig még van kb 6 hét nekem is hátra

Csak múljon el a streptococcus szülésig!!!
Amúgy a szülésnél azt olvastam, hogy a vajúdás uolyan, mint egy gyerekkel, csak a kitolási szakasz dupla ugye, de hát az első töri az utat a másodiknak. Ahogy most fekszenek, pont a nagyobb Gergő van előrébb, tehát jó nagy utat csinál a kisebb Bálintnak majd
Szoptatós melltartót én épp tegnap vettem. Sajnos jó drága volt a Dorina az Auchanban, több mint 3000Huf, de olyat vettem méretileg, amilyen az előző is. Nagyon tudom ajánlani, mert nem használódik úgy el, mint pl a Stella, ami nagyon nem is tart semmit

A Tesco-s melltartó meg teljesen kilyukadt a varrás mellett. Szóval nálam a Dorina a nyerő

De ezt már mondtam párszor. Gio, szerintem nyugodtan megveheted már.
apkata: hát nagyon örülök, hogy feldobtam a napodat a hírekkel

Nekem tegnap kezdett karácsonyi hangulatom lenni, amikor az áruházban megláttam a sok karácsonyi díszt, a szaloncukrokat, a sok gyerekjátékot

Délelőtt meg is néztem az Igazából szerelem c. filmet. Olyan jó volt, már csak a zenék miatt is. Párszor megkönnyeztem, pedig már nem egyszer láttam
gombi: én ma vagyok eléggé hisztis hárpia. Már bocsánatot is kértem a férjemtől, mert mindenért csak morogni tudok. Nem tudom mi van velem