A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

neem bírtam ki.....:))) amíg süle amuffin átalakítottam kép....
mutizom aztán lépek.... enni neszenekeddiéta fincsiszt....
Kép

KépKép
dorkamartini

bibiesbrumi: gondolom, hogy emlékeztek ránk a kórházban. Ki akartak rakni minket hétfőn, hogy menjünk haza, amikor nekem nem volt tejem, a manókat nem lehetett felébreszteni még enni sem, olyan aluszékonyak voltak + Flóra be is sárgult... hát én maradtam ...

dorkamartini, az angelcare légzésfigyelőnek van a hátulján egy fekete forgatható pöcök, amivel az érzékenységet lehet állítani...

Na megyek aludni, hátha a csajok is alszanak egy kicsit...

Ja valaki kérdezte, csak két kezem van, de volt már hogy a 4 is kevés lett volna .... pl: állva szoptatok éjszaka a másik baba kiságya mellett és közben simizem a hátát, hogy mindjárt te jössz kicsim, csak ne ordíts, mert akkor a másik akarja félelmében leharapni a cicim... de majd mesélek

Jó éjt

t-pk

Madar...hakapeszi....én is emlékezni...talán a táblacsokik miatt :lol: :lol: :lol: ,azóta én is csokiérdek lettem :lol: :lol:
9-kor beájulni??????én 7-9-ig popót-simogattam-ráztam-sírás hallgattam,most volt 10 perc csend,és most apa ráz popót...valaha leszokik erről,és valaha lesz olyan hogy leteszem a kiságyba és elaszik???????

Szóval Móka nagyon ügyi vagy.....és a felíratok.....nagyon jóóók voltak!!!

sajnálom,de én nem tudtam sose fogyózni....a lányom extra érzékeny az evésemre és akkor mindig sír,így kaja kilöve,mehet a popórázás!!!szóval nekem van egy 4.5 kilós fogyókúrás és fogamzásgátlóm!!! :wink:

sutimano76

Sziasztok!

Móka: Szuperek a képek, nagyon ügyi vagy!

Dorka: Nekünk is Angelcare van, de nem volt eddig vele gond. Lehet, állítani kéne rajta.

T-pk: Nagyon édesek a lányok, egyik szebb, mint a másik. Etetés-simi :roll:

Madar: Sajnálom, hogy így alakult a mai napotok. Remélem pihentető éjszakátok lesz. Hakapeszire én is emlékszem, és tényleg hasonlít :lol:

Andi: Nagyon édes Barni "tökös" képe!

Süti: Nektek is popórázástól mentes, szép éjszakát!

Kép

Kép
hgrita

Nézzétek miket alkottam:

Kép Máté mosolyalbuma Kép Máté arcai

Kép

Kép
hgrita

Andi, Madar: Küldöm priviben a blogunk címét. Még nincs sokminden benne, de igyekszem gyarapítani az olvasnivalót. Ha én is bekukkanthatok a tiétekbe, megírjátok a címeket?

Ha van más is, aki ír blogot és megosztaná, írjon. Én nagyon kíváncsi vagyok mindenkire. Krisztit eddig is olvasgattam...

Kép

Kép
hgrita

Rita, Móka nagyon szupi képeket alkottatok!!!

Andi, barni a sapkában csúcsszuper!!! :D A szőnyeg meg a FP dzsungeles? Élvezi?

Süti hasonfektetést én is így csinálom, bár Lőrinc 1 naposan hason átfordította a fejét. Amúgy ha vállon kinyomja magát az nem ugyanaz mintha hason csinálja ugyanezt. Állítólag utóbbi nehezebb, és hiába nyomja ki magát vállon, attól még lehet hason nem tudja megcsinálni.

Madar, örülök h lánykád meggyógyult! Mi is kezdünk gyógyulgatni, láz teljesen elkerült, nátha még meg van, étvágya visszatért. Most óvom még a széltől is. :oops:

Viki, pirosság hol elmúlik, hol visszatér.

T-pk lányaid gyönyörűek!!

Boboka tejcsivel hogy állsz?? Fejsz, szoptatsz szorgalmasan?

Moncsie, a két gyógyszer ugyanaz, csak az euth-ból van 75-ös míg a l-th-ből nincs.

Vicger, Astrid, Erika????

Nálunk esti szeánsz a következő: 7-kor fürcsi, utána szopi, legkésőbb 8-kor be a kiságyba, anyapuszi és magától szunya. Alszik mostanában 2-ig(mert h azért elromlott ő is 8), szopi, vissza kiságy szunya 5-ig-6-ig.

Ma lettünk 6 hetesek. Lehet most csúnyán fogtok rámnézni, de nem ismételném meg az első 1 hónapot. :oops:
Héten bejelentkezem a dokihoz, és még mindig tisztulok csak tudnám meddig?! :roll:

Kép
kata05

Moncsie:köszi,de a ruhát nem én,hanem anyukám kötötte. :D Ilyenekhez én sem értek,de ő nyugdíjas és így legalább nem unatkozik. :D Már készül a tavaszi kollekció is. :D :D

Andi:montázs és a Halloweenes kép is nagyon jó!!! :D

6 hetes kontroll:én szerdán megyek.Ja és Vikivel is szerdán megyűnk csípőszűrésre.

Légzésfigyelő:nekünk is van,de nálunk is párszor beriasztott már potyára.Bár inkább beriasszon feleslegesen,mint egyszer élesben.

T-pk:nagyon szépek a lányok. :D De azért nem irigyellek egyszerre két gyerekkel.Nekem néha ez az egy is sok(k). :D

Süti:gnocchit én is mostanában tervezem készíteni,biztos nem lehet rossz.A képeid alapján meg pláne.Csak én sajtmártással csinálom.

Móka:Mór baba nagyon cuki a képeken. :D

Rita:Máté arcai :D :D mosolyalbum se semmi. :D

Viki:Arcraesés...imádom... :D Viki is szokott ilyeneket... :D

Madar:szekrény,redőny megvan,vissza is pakolásztam a szekrénybe,de az életemet is meguntam a végére.De nagyon szép lett.Redőny is funkcionál rendesen.Ja a blogodra (meg mindenkiére akinek van) én is kíváncsi vagyok,elküldenéd nekem is a címet?

Mi megvagyunk,bár az elmúlt két napban valahogy semmi se nem jó Vikinek.Napközben csak nyűglődik,max 1 órát alszik,azt is részletekben.De az éjszakák jók szerencsére.2x kelünk enni,azon kívül durmolás van.

Tegnap egész nap mamáztunk,amíg apa pesten volt,papával beszélgetett meg vigyorgott neki.Csak egy bajom van,hogy a fényképezőgépet itthon hagytam. :( Na de majd legközelebb.
Vendég

Sziasztok!!

Mi még alszunk :) Remélem nem keltem fel a gépeléssel!!

Olyan jó képeket csináltok!!! Irigy vagyok, mert az a hülye gépem, tönkrement, mármint a digitális, így csak a telómmal tudok...

Nekem nem jött be a múltkori laptatő, mert hosszú idő óta, csak aznap éjjel kelt fel 3-kor is és 6-kor is és vissza sem aludt. De lehet az az oka, hogy lecseréltem a terpeszpelusát olyanra mit Ákosé, mert szerintem az jobban terpeszt, a másik nem ért túl sokat és lehet hogy zavarta, de mára megszokta.

Ma éjszakánk eszméletlen volt. Eddig minden este evés után 1.5 óra állás az ágya mellett és cucli visszaadás, hát most este evés, oltári büfi, telibehányta magát és engem is, majd fej a vállamra és extra szunya, át sem tudtam öltöztetni, nem volt szívem :oops: ,meg este nálunk van 27-28 fok,meg sem fázott, így hagytam, és reggel 5.11-kor riadtam fel,hogy jaj, 5.11, apa kelj,mert elkéstek. Ekkor babó is ébredezett már, és kaja, aztán ágyba be és messziről figyeltem, kb. 30 perc nyögés, és puki,majd alvás, kb. mostanáig.

Hason fekvés: Én lányom is csak akkor csípi,ha tud közben tv-zni, akkor bírja és tartja is és forgatja a fejét, tegnap meg csak így volt jó tv-zni apa hasán :

Kép

Jaj és el sem hiszitek mennyire szeret pucérkodni, tényleg kis kurvinca, ahogy valamelykőtök írta :D

Jancsika fiam elnevezte: Apuka mondja " te kis nunás..." Erre Jancsika,hogy :" Ő a legnagyobb nuna a földön", hát jót röhögtünk, azóta néha így hívjuk : legnagyobbnuna.

Álmában már nevet hangosan, olyan cukika, de ébren még csak vigyorog minta tejbetök. Apuka fejét jobban csípi, az enyémet már unja.

Lassan jön a testvérszeretet is azért Janónál:
Nagyon szereti fésülgetni

Kép

és oda is bújik néha

Kép

Még egy kérdés és dugulok: ti hogy álltok a h1n1 védőoltáshoz, ha jól értem ekkora csecsemőnek nem is adják, akkor a másik gyereket magatokat oltatjátok??? Mi nemhiszem. Magunkat semmiképp, és ha Janó be is lenne oltva, akkor is apa is hazahozza, ha pl a kolega gyereke nincs oltva, hazaviszi, annak apja becipeli melóhelyre, apa meg hozza haza. Szóval????

Kép
babcika

Madár, ha nem titok én is kiváncsi vagyok a blogodra, elküldenéd a címet?? :)

Máté albumai szupik, és Blanka nagyon édes, ahogy ott mozog apáján! :)

Móka tényleg nagyon ügyi vagy, jók a képek Momóról!!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Jó reggelt!

Móka,annyira jó képeket csináltál Momókáról!Megzabbantom Kép

Timi,én csak major tamás szemöldöknek hívom tünci szemöldökét.Na de azért a tied soha nem lesz olyan!

Rita,végre mosolygós Máté képek :wink:

Kata,én sem szeretném most újra az első hónapot :wink:

Babcika,nem semmi,mennyit alszik Blanki.Jancsi nagyon szereti "legnagyobbnuna"-t :lol:

H1N1:mi nem adatjuk be magunknak.
A kórházban a csecsemős doktornő azt mondta,hogy ő beadatná minden 6 hónapnál fiatalabb baba összes családtagjának,mert egy ilyen pici baba belehal.Szó szerint ezt mondta.Az ő lánya amerikában él kint,és ott beadták mindenkinek.Ő mellette van.
A körzeti gyerekorvosunk pedig pont az ellenkezőjét mondta.

Kép
v.andi

jó reggelt!

Andi: ti hol vettétek a szőnyeget és mennyiért ha szabad tudni, én is ezt néztem ki, vagy a tiny love-t, olyat mint a Manóéké(az csak a brendonban van) a FP-t meg már láttam több helyen 18-24 e-ig.

KépKép
Kép
s.vera

Hát igen!

H1N1, elég dilemma, főleg az ukrán híreket hallva, de ott nem is ez van állítólag, barátnőm ott lakik, és hát már előírták a maszk viselését, de.... szerintem kicsit felfújja az ukrán kormány is a dolgot.

Én nem tudom, de a kórházi dokinő belegondolt abba,hogy egy fejlődő immunrendszert lebombázunk akár ok nélkül is egy élő, legyengített, de élő vírussal? Ugyanakkor ha belehalnak akkor ..., na bőgök, mert én ha ebbe belegondolok akkor mindig bőgök,hogy elveszíthetem a gyerekeimet... :cry:

Andi! Blanka még mindig alszik 5.40 óta, de már mocorog megint, én meg ahelyett hogy ennék itt ücsörgök és hsz-t várok :D

Kép
babcika

Móka: nagyon jók a képek :) :) :)

Timi: hogy telt az éjszaka, bejött a laptető?

Lina: én is mindig így járok, hogy nincs nálam gép, már gondoltam, hogy övtatyóval megyek mindenhová, hogy telefon, és fényképező mindig kéznél legyen.

Babcika: Blanka és Jancsi is nagyon édes

én nem adatom be az oltást. csak akkor lenne hatása, ha mindenki be lenne oltva, akivel találkozunk, ami lehetetlen.

KépKép
Kép
s.vera

Babcika: én is így vagyok! mármint Zoé kb. 6 óra óta alszik, én meg itt üldögélek, pedig tanulni kellene, meg pakolászni, de legalább már reggeliztem :) :) :)

KépKép
Kép
s.vera

Ja Andi! A tökös kép eszméletlen, és ha jól gondolom akkor a nagyfiad fogja?? Róla kép??? Vagy ő nem publikus, nem engedi,hogy feltedd ide, vagy nincs közös kép????

Az én szemöldököm is tüncisedik :D

Nekünk nincs tükör, egész alakos, ezért vagyok bálna méret,mert nincs kontroll, de most karira kérek apától egyet :)

Képzeljétek szombaton volt 11 éve,hogy együtt vagyunk, úr isten, de telik az idő , öregszem :roll:

Kép
babcika

szép jó reggelt istennők!!!

reggel fél hét óta fent vagyunk...pocok most aludt vagy fél órát!!! :shock: de kaksimanó megint felkeltette....
:? a reagálásomnak megint lőttek...mindenkinek mindenszépetjótésgratulálokésgyönyörű........na ebből válogathattok....
H1n1,hát arra már bizti nem....szegény babó tiszta luk lesz ennyi oltástól!!!!! :shock: :? :roll: :wink:

sutimano76

Vera!

Egyet értünk, tavaly hozzánk apa hozta a munkahelyről az influ-t nem a gyerek az oviból, szóval..., életem első influenzája volt, 8 hetes "Blankás" voltam és mivel én szedtem vitamint, így még lázam sem lett!!

Kép
babcika

Nálunk sajnos tükör is van és mérleg is, így minden módon látom, hogy mekkora vagyok
de szép lassan remélem visszafogyok a versenysúlyomra. még 5 kiló van, hogy a terhesség előtti súlyomnál legyek, de akkor volt rajtam 5-7 kg plusz. így most kb 10-12 kg-tól szeretnék megszabadulni.
bár szülés óta lement 3 kg, remélem ez a folyamat folytatódik tovább.

KépKép
Kép
s.vera

A zűrös tegnap ellenére szerencsére éjszakánk egészen jó volt. :) Hakapeszi itt vigyorog és szövegel mellettem. :) Julcsi oviban, már nagyon várta. :)

Lányok, jövök majd, de lehet, hogy csak kedd este, vagy szerda. Az egyhetes Julcsi betegség miatti szobafogság miatt rengeteg dolog gyűlt össze, amit el kell intéznem. Remélem azért legalább néha olvasni tudlak Benneteket.

Vigyázzatok magatokra, c-vitamint nyomja mindenki ezerrel. Na lépek, pusztok.

KépKép
KépKép
madar

Süti, ki a pocok, hogy a kismanód felkeltette?? Bocs de ezt nem bírtam összerakni, de lehet csak az éhség teszi, de vagy 10* elolvastam és nem értem :oops:

Kép
babcika

Úr isten, látászavarom van, a kaksimanót kismanónak olvastam 10*, bocs és tárgytalan a kérdés, :oops: , ne röhögjetek ki :roll:

Kép
babcika

szemöldök....én meguntam a tükörképben tüncit és nekiálltam gyantával(csipeszt utálom).....hát most nem annyira sikerült!!!!konkrétan közepén belegyantáztam,így kicsit lukas a közepe,de legalább mindkettőnek!!! :roll:

sutimano76

Babci: :D :D :D , bocsi, de nem bírtam, inkább reggelizz valamit

KépKép
Kép
s.vera

Süti, küldesz egy szemöldökképet?? Nagyon jó lehet :D

Kép
babcika

Nyomattam egy vajas-mézest, éljen a fogyókúra !!

Kép
babcika

[quote="sutimano76"]s írta:sutimano76zemöldök....én meguntam a tükörképben tüncit és nekiálltam gyantával(csipeszt utálom).....hát most nem annyira sikerült!!!!konkrétan közepén belegyantáztam,így kicsit lukas a közepe,de legalább mindkettőnek!!! :roll:

:D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :lol: :lol:

Peppino
Kép

Kép
peppino

Felkeltünk !!!!

Vera, én is röhögök, magamon azóta is, hogy hogy lehetek ennyire hülye :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
babcika

Mókuskám ébredezik!
Az én szemöldököm így marad, mert egyedül hozzá sem kezdek, csak rontanék a dolgon

KépKép
Kép
s.vera

Ezt még megmutatom , csajosítottam kicsit:

Kép

Kép

Kép
babcika

Barni is alszik 7óra óta,de már reggeliztem,vajas lekváros kiflit.

Tükör nincs,mérleg van.Alakulunk.Rajtam csak a szülés előtti felesleg van,mert az indulóhoz képest 2 kilóval kevesebbel jöttem haza a kórházból.

Babcika, Kép Kép Kép Nem a picurnak kell az oltást beadatni,hanem a vele élőknek.Na de ilyenre nem gondolunk,mert velünk ilyen nem történhet,és én is kicsit felfújva érzem ezt az egészet.

Vera,a kettő között volt :wink: Találtam a vaterán 14 ezerért,de külföldről hozzák,és a posta ktg-gel együtt ugyanott van az ember.

Szemöldökök Kép Kép Kép nálami is tüncisedik

Kép
v.andi

Halihó :)

Jelentem tényleg élünk :) Luca családbarátabb verzióban működik, mióta haza jöttünk, éljen :) a fodrászt viszont le kellett mondanom, amit azért zokon vettem s nem esett jól, na ezért majd pár év múlva számolok a leányzóval :twisted: :twisted: :twisted:

mindenki babája csudaszép, s ahogy látom lassan nyithatunk egy amatőr fotósok klubja topikot is :)

tényleg a fogyis topikot megnyitjuk? én csatlakoznék :) már csak 82 nap van hátra, eddig 4 kiló mínusz, még 19 kilót kell melegebb éghajlatra küldenem. baszki, még leírni is nagyon durva, hát még tükörben szembesülni vele :S

blog címeket kérek Rita, Madar :) na jó, Móni ha nem publikus akkor egye fene nem erőszakoskodom :wink:

h1n1 szerintem a védőoltásba is bőven bele lehet halni, mint annyi minden másba... szövődmények, mellékhatások és társai... undorító ocsmány profit szerzés ez semmi más. Én nem adatom be senkinek a családból, s Atesz sem oltatja be magát. Viszont c vitaminozunk.

vicger

ja és a hájam terhesség előtti szerzemény. a terhesség alatt nem híztam tulképpen. 8)

vicger

Sziasztok!

Ülök egy bögre tejeskávéval, és mosolygok: szemöldök-téma :lol: :lol: :lol: :lol: ... az enyém olyan szőke alapból, hogy belefér az "elmegy" kategóriába (szülés előtt voltam egy kozminál itt a örnyéken, mondtam neki, na, ha már itt vagyok, a szemöldökömet is igazítsuk meg, de NE LEGYEN VÉKONY !!!) ... háááát, basszus, alig hagyott valamit a homlokomon ... :shock: :lol: ... kb mostanra nőtt ki :) ... így én inkább magam igazítom (volt egy csúcsszuper kozmetikusom Budán, de ő már innen nagyon messze van :( ... ő megmutatta, hogyan áll legjobban, milyen ívet szedjek, és mennyire legyen vékony ...

Kakimanó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Játszószőnyeg: sikerült szereznem egy olyat, mint amit Manó tett fel (nagyon megtetszett, de 21et nem tudnék adni érte :( ... szóval körbenéztem az Ebayen, és tegnap sikerült megvennem ezt:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 0399063095

4.99 fonton lett leütve (durván 1500 ft !!!!!) ... postaöltség horribilis, összesen 22 fontot fizettem érte, ami még így is "csak" 6900 ft ... minden része megvan, dobozában postázza, a párnáján van egy kis hiba, ami javítható !!! :)

SZÓVAL: ha valaki szeretne FP játszószőnyeget, érdemes körbenézni az Ebayen ... segítek is szívesen !!! :) ;)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Fogyókúra: én is csatlakoznék ... de csak karácsony után !!! ... nekem tudom, hogy ünnepek alatt nem fog menni :(:(:(

Kép

Kép
bibiesbrumi

Jó reggelt Istennők!

Én nem szoktam ezeket írni, de:

Kisori tegnap du 4:30 felkelt, utána folyamatos sírás, váltakozva teljesenvörösafejem nagyon sírással, hajnai fél 2 még nem aludt, közben volt hami, fürcsi, popórázás, tánci vele, stb, én fél 2-kor beájultam, apa tovább tánci, 5-kor arra ébredtem, hogy kisori a franciaágy egyik végében kiterülve, nagyori a másikban beájulva... 5-kor kisori evés, utána gyors beájulás... azóta alszik, most 10:18... asszem sírvanemalszom rekordot döntött a babó, valamint az én fejem is érdekes...

reagálni esélytelen, pár napja el vagyok maradva, igyekszem pótolni :)
pussz nektek
ui.: ha van tali-dátum, szóltok? :oops:

floranan

köszi a hiányolást!

Múlt hét húzós volt nagyon, őszi szünet, összes gyerek itthon, apa távol...hát egy horror volt.
Fanni állandóan nyávogott, ha Lotti bekakilt, ő is hozta a kakis bugyiját, hogy ő is bekakilt, nézzem meg(már régóta szobatiszta), Balázzsal folyton veszekedtek, nagylányomat is "helyre kellett tenni", mert elszállt vele a ló. Na meg Balázsról kiderült, hogy a játszótéri kisházban "kukizni" szoktak egy barátjával. Állítólag már régóta csinálják, csak most derült ki. Teljesen ledöbbentem, nagy nehezen kiszedtem belőle, mit is csináltak pontosan (le sem merem írni :oops: ), de persze nem ő kezdte.
Óvónénivel beszéltem, hogy ő mit vett észre(ovistársak a fiúval), de ők semmit. Pedig ott is szokták csinálni.
Szóval meg van a gondom ezerrel...
Ráadásul Lotti egy kicsit benáthásodott, porszívózom a nóziját :cry:
Fogyókúra: én, amig szoptatok, nem foglakozok a témával, jövőre, ha lefogytam, úgyis plasztikáztatni kell a hasamat, sajna.

Kép
arvaerika

Floranan: lehet a telihold zavarta meg, remélem mai nap jobb lesz.

Bibi: lehet kérek majd segítséget, nekem a szigetes tiny love szőnyeg tetszik, (azt ha jól láttam 47,69 font, postaköltséggel több, mint itthon), meg a FP dzsungel, de még keresgélek.

KépKép
Kép
s.vera

[quote="s.vera"]F írta:s.veraloranan: lehet a telihold zavarta meg, remélem mai nap jobb lesz.

Bibi: lehet kérek majd segítséget, nekem a szigetes tiny love szőnyeg tetszik, (azt ha jól láttam 47,69 font, postaköltséggel több, mint itthon), meg a FP dzsungel, de még keresgélek.

Vera: az újakat nem érdemes nézni, mert a magas postaköltség miatt nem fogja megérni !!! ... használtat jó kifogni, mint ahogy most én is a szigetes Tiny love-val (na meg persze szerencsém volt, mert sokan nem postáznak külföldre ... )

Kép

Kép
bibiesbrumi

pl:

http://cgi.ebay.co.uk/Fisher-Price-Rain ... 2c5164bae8

ezt meg lehet venni 19 fontos villámáron, DE ajánlatot is lehet tenni rá (amit mérlegel az eladó, hogy elfogadja, vagy sem) ... én erre megpróbálnék 15 fontot ajánlani ... ha kb 15 font körül postázna, akkor 30 fontból (cca 9500 ft ) meg lehet ezt venni ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="floranan"]J írta:florananó reggelt Istennők!

Én nem szoktam ezeket írni, de:

Kisori tegnap du 4:30 felkelt, utána folyamatos sírás, váltakozva teljesenvörösafejem nagyon sírással, hajnai fél 2 még nem aludt, közben volt hami, fürcsi, popórázás, tánci vele, stb, én fél 2-kor beájultam, apa tovább tánci, 5-kor arra ébredtem, hogy kisori a franciaágy egyik végében kiterülve, nagyori a másikban beájulva... 5-kor kisori evés, utána gyors beájulás... azóta alszik, most 10:18... asszem sírvanemalszom rekordot döntött a babó, valamint az én fejem is érdekes...

reagálni esélytelen, pár napja el vagyok maradva, igyekszem pótolni :)
pussz nektek
ui.: ha van tali-dátum, szóltok? :oops:

jajjj, Flora: kitartás !!!!!!!!!!!!!!!!! ... reméljük, mostanában nem lesz ilyen "munkás" napotok ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

KépKép
Kép
s.vera

Vera telihold ma lesz!!!!!!!!!!!!!!

Flora,nem irigyellek,nálunk azé sosem volt ilyen hosszú műsor!!!

Erika,ajajjjj......nem irigyellek!!!!

Kriszti,de jó hogy jössz!!!!

fogyókúra......na nem mintha panaszkodnék,de anyósom olyan mennyiségben ontja asütiket,hogy semmi esély rá.....sőt lassan csak azt eszük,hogy elfogyjon!!!!,szóval most is azon filozok hogy somlói vagy képviselőfánk??????

sutimano76

Sziasztok,

fogyókúra, hasplasztika:
arvaerika: miért kell hasplasztika?
Én szoptatás alatt hízóm :cry: , de nem merek fogyózni vagy esetleg kevesebbet enni, mert félek, hogy esetleg nem lesz elég a tejem a két lányzónak, majd utána...

De a hasamon ott maradt egy "kenguru erszény", igazából mindenhol nagy rám a bőröm. Ez vissza fog menni? Vagy innentől nem veszek fel bikinit?? :shock:

Na megyek reggelezni, hátha alszanak még egy picit...

t-pk

[quote="s.vera"]e írta:s.veraz sem rossz:
http://cgi.ebay.co.uk/Tiny-Love-LIGHTS- ... %26ps%3D63

Vera: ilyen típust elég sokat hirdetnek, ha ez tetszik, lehet figyelni a lejárókat, milyen árakon mennek el ...

és DORKA,rád gondoltam, amikor ezt megláttam:) ... játszószőnyeg, amin van zenélő forgó :
http://cgi.ebay.co.uk/fisher-price-link ... 20adde9514

Kép

Kép
bibiesbrumi

Vera: pl ez 5 órán belül jár le, és 99 pennyn áll most ... :)

http://cgi.ebay.co.uk/Tiny-Love-Lights- ... 2a02289581

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="t-pk"]S írta:t-pkziasztok,

fogyókúra, hasplasztika:
arvaerika: miért kell hasplasztika?
Én szoptatás alatt hízóm :cry: , de nem merek fogyózni vagy esetleg kevesebbet enni, mert félek, hogy esetleg nem lesz elég a tejem a két lányzónak, majd utána...

De a hasamon ott maradt egy "kenguru erszény", igazából mindenhol nagy rám a bőröm. Ez vissza fog menni? Vagy innentől nem veszek fel bikinit?? :shock:

Na megyek reggelezni, hátha alszanak még egy picit...

T-pk: igazából azt mondják, ez genetika, de kb annyi idő kell a szervezet teljes regenerálódásához, amennyi a terhesség ideje volt ... tehát 9 hó alatt még változni fog, biztosan fog visszahúzódni a bőr, ne keseredj el !!!

Kép

Kép
bibiesbrumi

Fogyókúrában én is benne vagyok, de csak januártól. a karácsonyt tuti nem bírnám ki süti nélkül, de azért próbálok kevesebbet enni!

Telihold, bocsi, azt hittem most volt

Már akartam kérdezni: akinek van állat a lakásban (kutya, cica)gondolom ti is mindig kezet mostok simogatás után, persze én is, de inkább ritkábban simogatom őket, ha egyedül vagyok, mert nem tudok mindig kirohanni kezet mosni, és ezt kezdik már nem túl jól viselni. nálatok hogy bírják ezt a kutyusok, vagy cica?

KépKép
Kép
s.vera

[quote="bibiesbrumi"]n írta:bibiesbruminna, lefotóztam a "csoda-cumit" oldalról :

Kép

Ez ez a cumi?
http://www.amazon.com/First-Years-Newbo ... B000JOQMO0

t-pk

[quote="bibiesbrumi"]V írta:bibiesbrumiera: pl ez 5 órán belül jár le, és 99 pennyn áll most ... :)

http://cgi.ebay.co.uk/Tiny-Love-Lights- ... 2a02289581

kiváncsi vagyok mennyi lesz a végén!!!!!hát sajna nekünk erre most nem tellik :(
azé mostmár jó lenne ha megjönne a tp-m(5 heti) meg a tgyás is!!!!

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?