A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Minden elszállt amit írtam :evil: :evil: :evil:

Bibi: nem is rossz, de nem tudok angolul, hogy mit ír róla (megvan-e minden része?, milyen állapotban van?, mennyi a postaköltség?)

most a vaterát nézegettem, ott is van most 3000, de 11-én jár le, addig biztosan feltornázzák az árát.

KépKép
Kép
s.vera

oké oké van rajt ami forog na de hun van a többi mizéria róla? :))) juuuj naon kriminális vaok ám... - én kb 4-ből csinálnék egyet.. az talán megfelelne...

most valami illet szeretnék a kiságyba körbe...- mert dorka szereti a kiságyat....de nemtalálok...- még nyáron volt abrendonba de aszittem mindig lesz... de nem....
http://cgi.ebay.co.uk/TINY-LOVE-2-sided ... play-matal

kutya - nálunk második gyerek.....Ha agyondögönyözöm (bár erre dorkifekvés után este van általában csak idő) akkor kezetmosok.. amúgy ha fejsimi van csak akkor nem.....
védőnéni meg dokinéni is azt mondta.... egyrészt pocakban már úgy alakult a baba másrészt ugyanúgy kell szoknia mint a zajokhoz.....szóval nyugodtan.. ahogy eddig.. és a baba is nyugodtan....bár tény nálunk havonta kutyafürcsi van..... ééés nincs kuuutyaszag:))))))))))) ezen mindig jót nevettem... az emberek nagy százaléka azt hiszi ha kutya van lakásban az egy fél csimpánzketrec illatanyag....:))).....
eleinte nem tudtam mire vélni.. a aktuális vendég.. csodálkozó mondatát miszerint: jééé de jó illat van nálatok.....
aszittem már én vagyok szagos vagy mi.....:))))... aztán kiderült csak zoo-szagban gondolkodtak..:)))
nnnya szóval.....no para.... immunrendszer tutti....

én mondjuk séta után áttörlöm kutyut törlőkendővel....biztos ami biztos....(ez inkább engem nyugtat meg mint bármi értelme lenne..:))))) de jó illata lesz legalább utána:)))

KépKép
dorkamartini

kaptunk barátoktól válogatás albumot....
épp ringattam dorkit amikor ez következett....
http://www.youtube.com/watch?v=LrmmdbvRgzw

hát én úúgysííírtam.......

KépKép
dorkamartini

kukimuki - de ez oviban tök normális.....vagy nem? :shock:

én emlékszem mindenki mutogatott mindent.... (bár erre nem emlékszem) csak arra, hogy én nem voltam hajlandó..... épp ezért olyannnyira felment a tarifám, hogy már a legtutibb játékokat ajánlották fel.....deeee akkkor sem mutiztam semmit..... :)))))

KépKép
dorkamartini

Dorkamartini!

kukis játék: hát, igen, egy szintig normális, csak állítólag a másik kisfiú"le akarta harapni" Bazsinak :oops:

Te nagyon erkölcsös lehettél az oviban, hogy nem mutiztál meg semmit.... :lol:

H. Judit: nagyon szeretem!

T-pk!

Sajnos el kell, hogy keserítselek, mert a kinyúlt bőr nem megy vissza :cry:
Nekem annyira kinyúlt ott abőr (emlékeztek, mekkora óriás előreálló pocakom vaolt), hogy szinte 3-4 centit ki lehet teríteni, és érzéketlen is a hasam. Plusz a hasizmaim is annyira eltávolodtak, hogy már uh-n is mondta a doki, hogy gáz. Köldököm eltűnt, alatta egy nagy horpadás. Plusz a repedések és a sötétbarna elszíneződés.
Szóval nekem tb-re megcsinálják, csak nagyon félek tőle, mert elég nagyműtétnek számít.

Kép
arvaerika

Ha valaki esetleg tud varrni, itt van egy leírás a babaerszényre!

Babaerszény készítése

Az erszény alapjában véve egy kb. 60 cm széles, másfél méter hosszú anyag, a két rövidebbik végén ívelt vonal mentén összevarrva. Elkészítése egyszerű, az első alkalommal körülbelül másfél-két órát igényel. A varrás legnehezebb része az ívelt vonal mentén készített franciavarrás.

Anyagok
Az erszényt keresztben rugalmas, de szálirányban nem nyúló textilből jó készíteni. Nekünk bevált a sztreccsvászon (ballonvászon) és a polár. Készítik sima vászonból is, de akkor kicsit nagyobbra kell szabni. Nagyjából (beavatás előtt) 1,5-1,7 m hosszú, minimum 60 cm széles anyagra van szükség. A méretek a következő részben már beavatott anyagra értendőek.

Méret
Ez a hordozó méretre készül, a használhatóságához fontos a jól eltalált méretezés.
Szélessége kb. 60 cm legyen, varrásráhagyással együtt. Hosszának kiszámítása:

Mérjük le magunkat a vállcsúcsunktól az ellenkező csípőcsont tetejéig.
Szorozzuk meg kettővel ezt a számot.
Adjunk hozzá 15 cm-t, ha ballonvászonból, 5 cm-t, ha polárból készítjük a hordozót.
Ehhez jön még a franciavarráshoz szükséges varrásráhagyás, kb. 3-3 cm.

Példa
A váll-csípő távolság 61 cm, sztreccsvászonból készül, így 2*61+15+2*3=143 cm hosszúra kell kiszabni.
Másik lehetőség, hogy átvetjük a vállunkon az anyagot, és a csípőnél összefogva bejelöljük, mekkora legyen a hossza.

Szabás
Vágjuk el az anyagot hosszában a szükséges szélességre (60 cm).
A hosszának a levágása talán úgy a legegyszerűbb, hogy félbehajtjuk keresztben, és kimérjük a hosszának a felét, azaz az példaesetben 71,5 cm-t.
A következő pár lépésben elkészítjük az erszényre jellemző ívelt varrásvonalat (lásd a rajzot):
Hajtsuk félbe keresztben az anyagot egyszer. (Ez nem kell, ha eleve így szabtunk.)
Hajtsuk félbe hosszában is egyszer. (Hogy szimmetrikus legyen az ív.)
A vágott szélre rajzoljunk félmosolyt. A szélen legyen kb. 7-9 cm-rel rövidebb, mint középen, ahol ne vágjunk le semennyit, maradjon ez esetben pl. 71,5 cm. Kész.

Varrás
Tisztázzuk el a hosszanti éleket.
Varrjuk össze franciavarrással az ívelt éleket.
(Röviden: Fordítsuk össze az anyagot előbb a színével kifelé, varrjuk végig az ívelt vonal mentén. Utána fordítsuk ki, ezúttal a visszája legyen kifelé, és varrjuk le úgy is. Angol nyelvű képes leírás itt.)
Erősítsük meg a két végén a varrást.
Kész! Gratulálunk! Használati útmutató sok fényképpel itt

Kép
arvaerika

[quote="babcika"]J írta:babcikaa Andi! A tökös kép eszméletlen, és ha jól gondolom akkor a nagyfiad fogja?? Róla kép??? Vagy ő nem publikus, nem engedi,hogy feltedd ide, vagy nincs közös kép????

Jól láttad,Dani fogja Barnit.Közös még nincs,de már készülőben,mert a nagyszülők az unokáikkal ellátott pólót kapják karira.
Daniról amúgy látsz képet a picasán az albumomba. :wink:

Kép
v.andi

Ok Andi, megnézem!!!

Erika! Hasad :(, de fel a fejjel, nem lesz gond, megcsináltatod és szép hasad lesz!!

Én is szeretnék játszó szőnyeget, de jelenleg lehet még netem sem lesz a jövő hónaptól olyan carul állunk :cry:

Kép
babcika

Sziasztok Istennők!

Visszaolvasást még csak most kezdem (ha Niki hagyja - szóval nem sok esély van rá :lol: :lol: )

Hétvégén elutaztunk anyuékhoz, Niki nagyon jól viselte az utat, végigaludta.

Remélem minden Istennő és Baba jól van :)
Vendég

Sziasztok!

Enyim gyerek elromlott... :lol: :lol: :lol: Na jó, éjjel nem vigyorogtam ennyire... én is már elmagyaráztam neki, hogy nappal lehet beszélgetni, éjjel aludni kell. Jót vigyorgott. Huncut kópé. Annyira érti, de tojik rá. Múltkor is cicin volt, de már nem evett, mondtam, hogy csak szórakozik velem és cicivel a szájában vigyorgott.
Éjjel volt pocakfájás is, de főleg társaságra vágyott. Én 2 napja megint rosszabul, már megint gyógyszerhez kellett nyúlni.. :evil: így nagyon boldog voltam. Napközben nem tudtam aludni. Ő este fél 8 körül fürdés, aztán kaja. Evett 5-6 percet ami nagyon kevés, de beájult. No nembaj, kiságyba betesz és akkor szem kipattan. Szerintetek??? Édesdeden aludt tovább. :lol: :lol: Én már hulla, mondtam is páromnak, hogy ha tudnám, hogy alszik éjfélig akkor bealudnék akár 1 órácskát is.... de nemsoká ébredt és onnantól nem volt alvás. De nem panaszkodom, annyira nem volt vészes, mint múltkor. Nagy nehezen elaludtunk, szerintem én megint előbb. :oops: de 3/4 5-kor kelés, aztán 3/4 9-kor. Délbe megint, de megint pár perc után bealudt. Most ébredt, megpróbálok kicsit adni neki, mert irány a bőrgyógyász. Drukkoljatok, ne mondjon túl rossz hírt. De ha igen, akkor Brumi megkereslek.

T-pk örülök, hogy jöttél, már nagyon hiányoltunk. Lányok gyönyörűek!!! Mint itt mindenki!

Erika basszus......hasplasztika.... biztos szükség van rá, de én már tudom mivel jár plasztika nélkül is. Én gondolni fogok rád, de nehéz lesz! Csak a vágás nagyobb lesz és nagyobb felületen fog fájni is.

Így bocsi, de másra nem maradt időm reagálni. Este megpróbálok jönni, de nem ígérem.

puszi
bex13

T-pk szia itt ismét! Már nagyon hiányoltunk :) bár tudom, h nem vigasztal, de Atinál én is híztam a szoptatás alatt.

Erika hasplasztika miatt együttérzésem, egyáltalán nem irigyellek :? :? :(
ovis sztori, hát... a harapni akarás már azért valóban elgondolkodtató. A harapós gyerkőc szüleivel alaposan el kellene beszélgetni, hogy vajon mit néz a gyerek a tv-ben, vagy mit láthat otthon.
Simi neked!

Babcika :( Azért remélem nem lesz ennyire szar a helyzet.

Boboka nagyon ügyi a csajszi :)

vicger

[quote="dorkamartini"]o írta:dorkamartiniké oké van rajt ami forog na de hun van a többi mizéria róla? :))) juuuj naon kriminális vaok ám... - én kb 4-ből csinálnék egyet.. az talán megfelelne...

most valami illet szeretnék a kiságyba körbe...- mert dorka szereti a kiságyat....de nemtalálok...- még nyáron volt abrendonba de aszittem mindig lesz... de nem....
http://cgi.ebay.co.uk/TINY-LOVE-2-sided ... play-matal

kutya - nálunk második gyerek.....Ha agyondögönyözöm (bár erre dorkifekvés után este van általában csak idő) akkor kezetmosok.. amúgy ha fejsimi van csak akkor nem.....
védőnéni meg dokinéni is azt mondta.... egyrészt pocakban már úgy alakult a baba másrészt ugyanúgy kell szoknia mint a zajokhoz.....szóval nyugodtan.. ahogy eddig.. és a baba is nyugodtan....bár tény nálunk havonta kutyafürcsi van..... ééés nincs kuuutyaszag:))))))))))) ezen mindig jót nevettem... az emberek nagy százaléka azt hiszi ha kutya van lakásban az egy fél csimpánzketrec illatanyag....:))).....
eleinte nem tudtam mire vélni.. a aktuális vendég.. csodálkozó mondatát miszerint: jééé de jó illat van nálatok.....
aszittem már én vagyok szagos vagy mi.....:))))... aztán kiderült csak zoo-szagban gondolkodtak..:)))
nnnya szóval.....no para.... immunrendszer tutti....

én mondjuk séta után áttörlöm kutyut törlőkendővel....biztos ami biztos....(ez inkább engem nyugtat meg mint bármi értelme lenne..:))))) de jó illata lesz legalább utána:)))

Dorka: mondjuk egy ilyenre teszel egy babatrapézt, azon meg lógna a játékok ;) :):):) .... megnéztem ezt a kiságyba tehető játékot ... miért nem veszed meg ezt? tök szép állapotban van ... és ilyen típusú is sok van fent az Ebayen :) ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Erika!

Balázsos sztory-hoz hozzá sem tudok szólni, csak belegondolok mi vár még rám...

Kriszti!

Lehet lesz olyan rossz a helyzet, ez és a tv az egyetlen olyan dolog amit nélkülözni tud a család (én nem ,mert ez az egyetlen kapcsolatom a külvilággal, de áldozatot kell hoznom) és ez is havi 8000, ami Blanka fél havi kajája, vagy Janó egész havi ovija.... Mikor szültem kicsit elúsztak a dolgok, dokinak lóvé, csomó mindent venni, bérelni, stb.... , és a férfiak kezéből is jobban csúszik lóvé nálunk, így már 2 havi autós csekkem nincs befizetve :oops: ...

Bocs csajok, csak muszály mondanom valakinek,mert a szüleimnek szégyellem, mert mindíg adnak pénzt, csak azt nem értik,hogy "hol van", mert nekik se kicsi, se nagy, se lakás, se autóhitel...

Kép
babcika

Ja és képzeljétek, apuci egy hetes tanfolyama peste semmibe sem fájt nekünk, áh dehogy. Csak vacsit kellett fizetnie, meg sajnos a cigit, meg járulékos ktg-ek, hát nagyon spórolt a drágám, de így is 60.000-ret vitt el és 13.000-at tudott visszahozni. Ez is kersztbetett nekünk rendesen, mert akkor volt az a nagyon gáz idő, és még el sem tudtak menni rendesen kajálni, ő meg ismeretlen pesten, az első helyről amit látott rendelt vacsit, a cigit és innivalót ott vette a szállodában, hát azt mondja ásványvíz 2dl. 300Ft, Sör 3 dl, 450Ft, amit azért egy-kettőt csak megvett, mert ciki a kedves kolegákat nem visszahívni,ha meghívják, meg ciki nem elfogadni is,mert akkor kiközösítés stb. Mint az ovi, csak nagyban :D

Kép
babcika

DORKA:

http://cgi.ebay.co.uk/CONCERTINA-BOOK-D ... 3ef9b3652d

http://cgi.ebay.co.uk/Tiny-love-double- ... 2ea8a70d6c

http://cgi.ebay.co.uk/TINY-LOVE-DOUBLE- ... 35a4894b17

Nem tudom, mennyibe kerülnek ezek újonnan a Brendonban, de a postaköltség max 3-4 font ... ha 2-3 font között meg tudod venni, akkor 5-7 fontból kijön, vagyis 1800-2500 ft körül házhoz jön ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="s.vera"]M írta:s.verainden elszállt amit írtam :evil: :evil: :evil:

Bibi: nem is rossz, de nem tudok angolul, hogy mit ír róla (megvan-e minden része?, milyen állapotban van?, mennyi a postaköltség?)

most a vaterát nézegettem, ott is van most 3000, de 11-én jár le, addig biztosan feltornázzák az árát.

beszéljük meg priviben ;)
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

T-pk: igen, ez az a cumi :):):)

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="babcika"]J írta:babcikaa és képzeljétek, apuci egy hetes tanfolyama peste semmibe sem fájt nekünk, áh dehogy. Csak vacsit kellett fizetnie, meg sajnos a cigit, meg járulékos ktg-ek, hát nagyon spórolt a drágám, de így is 60.000-ret vitt el és 13.000-at tudott visszahozni. Ez is kersztbetett nekünk rendesen, mert akkor volt az a nagyon gáz idő, és még el sem tudtak menni rendesen kajálni, ő meg ismeretlen pesten, az első helyről amit látott rendelt vacsit, a cigit és innivalót ott vette a szállodában, hát azt mondja ásványvíz 2dl. 300Ft, Sör 3 dl, 450Ft, amit azért egy-kettőt csak megvett, mert ciki a kedves kolegákat nem visszahívni,ha meghívják, meg ciki nem elfogadni is,mert akkor kiközösítés stb. Mint az ovi, csak nagyban :D

Babcika: hát, ez tényleg fájhat ... :( ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Erika: a hasplasztikát kinek csinálják meg TBre ? (az én hasam is elég brutál ... de én még bízom benne, hogy jvaulni fog a helyzet ... tudom: olyan már soha nem lesz - plasztikával sem- mint a 2 gyerek előtt ... de ennél szebbnek kell lennie, így nem maradhat ... :shock:

nekem úgy rémlik, hogy Lillával látványosan szebb lett fél év után: a csaszis seb is addigra halványult el, és a hasam is kisebb lett, mint 2-3 hósan, pedig súlyban ugyan annyi voltam ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Nekem mellplasztika kellene, szerintem nekem is megcsinálnák tb-re, na nem szilikonnal sajnos, csak a hegeket tüntetnék el, mert azok sem valami étvágygerjesztőek, de én nem merem, merném, pedig anno felajánlotta a sebész aki operált, hogy ha akarom később eltünteti a hegeket, ha nem tetszik, erre beszólt az asziszetens, hogy úgysem akarok már mégegyszer férjhez menni.

Jaj képzeljétek kislánykám kedvenc mondata, a Shrek-ből a

" Vágtatok, vágtatok, de milyen pofát vágtatok!" :D Ha ezt mondom mindíg teliszájjal vigyorog, olyan édes.

Ja és a gyerek elég érdekes, odamegyek az ágyához, és közlöm vele,ha mosolyogsz egyet kiveszlek, hát persze,hogy rögtön vigyorizik és én meg kénytelen vagyok kivenni, nem verhetem át, így fogom ölbe kapatni :D

Kép
babcika

Babcika mi a upc-nél 2500 fizetünk a netért,ha kibírod tv nélkül,azt mond le és vegyél ilyet!!!!!Ingyé volt a bekötés!!!!és tv-műsort is lehet nézni rajta!!!

hát elmentünk sétálni,gyereket jól bebugyoláltam,magamat nem eléggé.....nagyon fújt néhol a szél,de megérte,mert bár a babakocsiban volt hogy felsírt ha kieset a cumi(még nem vettem pillanatragasztót :lol: ),itthon viszont úgy beájult,hogy még körmöt is tudtam vágni Kép

Erika,kukitörténet durva!!!még jó hogy nem harapta le!!!ráadásul fiú fiúnak,tényleg mit nézhet az a gyerek otthon???Fanni.... :D ,hát ő is kicsibaba még!!!!Nagylány meg kamasz!!!
hasplasztika......ha muszáj hát muszáj......enyimé is nagy még,és a barna csík is megvan még......de apa így is tisztára tavaszizsong!!!!!csak hát Berni nem hagy nekünk időt :( ,sajna őt nem lehet fél22-nél előbb letenni,addigra meg hullák vagyunk....ma át akartam vinni a kiscsajt nővéremékhez,de sajna nővérem takonypóc lett,így sztornó :cry: nnya azért remélem majd javul a helyzet,mert így hogyan lesz kistesó????

sutimano76

[quote="babcika"]
írta:
babcikaJaj képzeljétek kislánykám kedvenc mondata, a Shrek-ből a

" Vágtatok, vágtatok, de milyen pofát vágtatok!" :D Ha ezt mondom mindíg teliszájjal vigyorog, olyan édes.

Ja és a gyerek elég érdekes, odamegyek az ágyához, és közlöm vele,ha mosolyogsz egyet kiveszlek, hát persze,hogy rögtön vigyorizik és én meg kénytelen vagyok kivenni, nem verhetem át, így fogom ölbe kapatni :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Süti!

Ha nem lennél ilyen messze én bevállalnám Bernit, nehogymá ne legyen kistesója :D Nekünk ebből a szempontól jó dolgunk van, két gyerek 9-10 között már alszik és energy is van, csak már éppen mondtam apinak,ha a gumi megint felmondja a szolgálatot akkor a 6 hetes helyett majd terhes uh-ra megyek
:oops:

UPC-t megnézem!!

Kép
babcika

Áh lányok!!

Nem is mondtam még mekkora dilemmában vagyok:

Janóka ma reggel sírt,hogy én menjek érte az oviba, és egyedül és apa majd csak jöjjön értünk, mint régen. Annyira sajnálom szegényt, szinte mindig ő az utolsó, és azt mondja az óvónő,hogy az ajtóban várja az apját. :cry:

Most ugye Db.-be jár, jó oviba, szereti én is szeretem, sokat járnak kirándulni színházba stb, de lehet jobb lenne Janónak ha átíratnám ide, és akkor apa elvinné reggel és mi meg érte mennénk Blankával mondjuk 4-re legkésőbb, és akkor jobban érezné magát.

A kérdés, hogy szerintetek jó lenne neki egy új közösség, és ha őt megkérdezem tud ő már dönteni, hogy mit akar?

Ja és a másik ami miatt gondolkodom, hogy ha most elhozom akkor nehezen fogják ám felvenni oda suliba, tehát ide kell járatni, de én csak ott fogok munkát kapni mondjuk 1.5 -2 év múlva, és akkor meg még ovis ,akkor itt nem tudok érte járni, de vissza sem veszik szerintem ,mert így is gáz, hogy Derecskei lakos és oda jár, szóval nem tudom, de nem akarok ártani a kis lelkének,mert most is nagyon csalódott már biztos, mert az apja azt mondta, hogy én megyek érte, én nem vertem át, nem mondta, hogy én megyek, csak nem mondtam semmit, már alig várom haza jöjjenek, de még egy óra múlva megy érte apa és még kb. 45 perc mire hazaérnek. :cry:

Kép
babcika

lányok ti hogyan bírtok fenn maradni?
madar akartam már kérdezni: miiiiiiit raksz abba a csodakvba reggel, hogy semmi pénzért nem hagyod ki.. és pörögsz ezerrel?
én is kérek olyat....

sötét van..... ég a villany de akkor is.....én eccerűen ma nagyon készen......

és odakinn mind a két kölök bírta... az egyik bebugyolálva ugye..... ez dorka.... a másik meg le fel rohangál..jóhogy nem fázik...ez kutyu.... de ééén...... én szétfagytam.....

bibi:))))))))))))))) ooolyan aranyos vagy:))) este rá is ugrasztom páromat

KépKép
dorkamartini

hú,hát ez nem semmi dilemma Babcika,nem irigyellek....nem megoldható,hogy kiscsaj hordozóba/kendőbe kötve és irány az oviba Janóért???vagy az túl hosszú lenne Blankinak???

sutimano76

hosszú is, ktg-es is...

Innen "buszmegállomás" ahogy fiam mondja 2.5 km, busz 35 perc, ovi onnan 10 perc és egy jegy 400 Ft, egy havi bérlet meg kb. 23.000 és ha egyszer megyek minden nap elvárja. :cry: ezt nem tudom kivitelezni.

Kép
babcika

Babcika: Bár Andris még nem ovis, így nem tudom mennyire, milyen mélységben szokja meg a társaságot, mennyire nehezen vált egy gyerek ilyen idősen, de amiben viszont biztos vagyok, hogy a család ilyen idősen még biztosan sokkal fontosabb, mint a gyerekközösség. Te ismered őt, hogy mennyire barátkozós. Viszont a döntést ne bízd rá, szerintem, mert még nem tudja mérlegelni a dolgokat. Ha a kezébe adod a döntést és rosszul sül el a dolog, akkor magát hibáztatja majd. Férjeddel ti mérlegeljetek, és úgy döntsetek. De ez csak az én magánvéleményem. Ha most nap mint nap csalódik, mert téged vár, rád vágyik, és nem kap meg, az elég nagy csalódás a kis lelkének.

Kép

Kép
hgrita

Dorka!

Én napi 2-3 tejeskv-t iszok, és azért nem vagyok álmos, mert éjszaka annyit alszom, vagy még többet, mint régen. Régen alvás kb. 11-kor és 5-5.30 között kelés, és irány meló. Most már 10-kor körül alszom és ha kisasszony is úgy akarja akkor 5-kor kelek, de utána 6.30-ig szunya még, akkor keltem Janót és utána már nem alszom, de hétvégén addig alszom míg Blanki hagy, ma pl. aludhattam volna 9.30-ig :lol:

Ja és régebben míg babát vártam mindez kv nélkül ment,mert leszoktam addig róla.

Kép
babcika

Halihóóóó,

én is kicsit előbújok a sűrű ködből... Pfúj, már kezd sötétedni és még csak 4 óra... :? Ezt de utálom.

Hétvégénk egész jó volt. Éééés áldom az eszem, hogy megvettem anno a Premaxxot!!!! Már írtam hogy Ákosnak nem igazán jön be, mert ordít benne, mint a fába szorult féreg... De valszeg ha akkor vártam volna, akkor rájöttem volna, hogy mégis egy csudijó meleg helyecske az ami minden babó álma. :) Szóval a vasárnapi temetőjárat másképp nem volt megoldható, mint azzal és (igaz elaludt előtte a kocsiban, mire a temetőhöz értünk) zutty át a hordozóból és egy nyekkenés annyi nem volt! :lol: Úgyhogy valszeg később mégiscsak be lesz többször vetve. ;)

A mai éjszakánk elég fos volt... De most Míra miatt nem aludtam elsősorban. :? Ákos 3/4 2-kor kelt, gyors szopi... és forgolódtam 1/4 3-ig, majd elaludtam és 3/4 3-kor Mírára ébredtem... zsepit keresett meg csak úgy nyekergett az ágyában... Természetesen nyakig caros is volt, így pelusozhattam át... na és innentől kezdve basszus nem tudtam visszaaludni. 5-kor :!: még néztem az órát! Akkor elpencizhettem pár percre, mert 1/4 6-kor úgy riadtam fel öcsikére... aki ismét gyors szopi (én nem értem miért , de 3 perc alatt végez mostanában éjjel), majd ismét nézegelődtem 6-ig... Aztán meg 1/4 9ko riadtam fel, hogy úristen hol vagyok?
És akkor Ákos még csak holnap kapja meg a 2 hós oltását... mi lesz akkor éjjel?

Próbálkoztam időközben olvasgatni miket írtatok, próbálok párra reagálni. Bocsi, de mindre nem fogok tudni.

Móni, a sütőtököt is meg a céklát is úgy teszem el, hogy kockára vágom, sima vízben megfőzöm, majd leturmixolom és belerakom pici bébiételes üvegekbe. Így majd a hozzátápikor csak ki kell engednem. Míránál is mindig így csináltam, hogy megfőztem egy nagyobb adagot vmiből, azt elosztottam és utána csak ki kellett vennem... meg variálni, összekeverni is tudtam őket (pl. karfiol, husi) Most csak azért teszem el ilyen korán mert ezeknek nem lesz szezonja és hát naon finik.

Timi, nekünk sincs légzésfigyelőnk... pedig én lenni ugyanolyan parás mint te. Most valamelyik éjjel is szegény öcsit így ébresztettem fel, hogy meglökögettem kicsit, mert nem hallottam rendesen hogy szuszogna. :oops:

Lili, az szuper lenne, ha egyszer be tudnátok jönni!!!! Itt vannak még Timiék és Vikiék is eljöhetnének és bandázhatnánk egyet!! Na csajok? Hozzánk jöhettek evileg bármikor. Húúú és akkor Ákos jól kicsajozná magát! :lol:

Kata, (t-pk), hát már hogy a csudába ne emlékeznénk rád! Jó hogy újra itt vagy. Megnéztem a képeket!! Ááááá hihetetlen milyen szép vonásaik vannak a lányoknak. Igazi csajosak. Hátméha Ákos is látná őket!! Asszem tátva maradna a szája. :lol:

Viki, mondom hozzánk bármikor jöhettek és én lenni nagyon-nagyon boldog ha találkoznánk!!! Barátnőd is jöhet!

Ezt gyors elküldöm, mert eszembe jutott, hogy elfelejtettem beindítani a mosogatógépet... Csak előtte sót is kell keresnem bele, mert már villog. Utána folytatom.

Kép Kép
manósziget

[quote="dorkamartini"]l írta:dorkamartiniányok ti hogyan bírtok fenn maradni?
madar akartam már kérdezni: miiiiiiit raksz abba a csodakvba reggel, hogy semmi pénzért nem hagyod ki.. és pörögsz ezerrel?
én is kérek olyat....

sötét van..... ég a villany de akkor is.....én eccerűen ma nagyon készen......

és odakinn mind a két kölök bírta... az egyik bebugyolálva ugye..... ez dorka.... a másik meg le fel rohangál..jóhogy nem fázik...ez kutyu.... de ééén...... én szétfagytam.....

bibi:))))))))))))))) ooolyan aranyos vagy:))) este rá is ugrasztom páromat

Én nagyon rosszul működöm így. De mivel most annyira rákattantam a blog-írásra, fényképrendezgetésre, így pl tegnap is 1ig voltam fenn és utána Máté még kelt 3kor és 6kor, így ha jól számolom össz-vissz 4.5 órát sikerült ágyban töltenem. De mit tegyek, ez a kettő az össz hobbim most, magamra meg csak akkor tudok egyben 5-10 percnél többet fordítani, mikor már alszanak. Így persze már délelőtt hulla vagyok. Ma meg Máté van megzakkanva. Nem sír, de ma szinte nem aludt, csak felületesen, nyöszörgött hason, fordítgatta ide-oda a fejét, cumi ki, én dugom vissza, felébred, és ezt játszuk már órák óta. :(

Kép

Kép
hgrita

Ebben egyetértek Rita , ezért is nem ígértem én,hogy megyek, én azt ígértem pénteken elviszem és érte is megyek, de apa kimondta,hogy " jó anya megy érted, csak gyere,mert elkések" és attól tartok ezt jegyezte meg. Egyébként minden nap boldogan jön haza, azt mondja jó az ovi,szeret járni. Lehet hogy jövő szept íratom át, akkor úgyis elmegy az összes barátja suliba...

Kép
babcika

Blanki végre aludna, erre a nyomorúlt hülye dög kisebbik kutyánk aki egyébként is semmire való itt ugat az ajtóban, 3* zavartam el, de visszaül és ugat a semmire, szerintem belerúgok.... :evil:

bocs az állatbarátoktól ,de ez brutál amit csinál, és egyébként is apa fogadta el a hátsó szomszéd nőtől ,aki álandóan seggel felénk fordulva napozgatott nyáron tangában, mondtam is apának , ettől a nőtől még a gyerekeit is elfogadta volna, annyira tetszett neki :lol: , de komolyan!! Álandóan akkor nyírt füvet, akkor nyírt sövényt, most már nem nyírja,mert eladták a házat és most egy nálam terhesen és kétszer nagyobb nő jött.... :lol:

Kép
babcika

Ááááá, nemtom lecsavarni ahová kell önteni a sót. :twisted: Így meg nem merem elindítani...

Kép Kép
manósziget

bibi: küldtem privit

Babcika: sajnálom Janót, de okosat én sem tudok mondani
Bocsi de másra nem tudok reagálni, Zoét próbálom altatni

KépKép
Kép
s.vera

Manó: De jó, hogy jöttél. Míra jobban van már? Nálunk Andris most taknyol ezerrel, ma már 5x szívtam orrot. Az éjszakát sajnálom, nekem elaludni megy nehezen, utána visszaaludni már könnyen. Ákosnak utólag is boldog 2. hófordulót. :lol: Mi szerdán megyünk oltásra.

Kép

Kép
hgrita

Tele van a tököm ezzel a hülye mamanettel. Már megint nem jók a vonalzóim. Most mehetek gyártani újakat. :twisted:

Kép Kép
manósziget

Mit Manó?

Kép
babcika

Bocs nem frissítettem ma ilyen hülye napom van :oops:

Kép
babcika

[quote="boboka"]S írta:bobokaziasztok Istennők!

Visszaolvasást még csak most kezdem (ha Niki hagyja - szóval nem sok esély van rá :lol: :lol: )

Hétvégén elutaztunk anyuékhoz, Niki nagyon jól viselte az utat, végigaludta.

Remélem minden Istennő és Baba jól van :)

Boboka: Láttam Niki képét az iwiw-en, gyönyörű!

Kép

Kép
hgrita

Kata! A Sudocrem elmulasztotta végül Lőrinc tejkiütéseit, érdemes venni?

Peppino
Kép

Kép
peppino

Sziasztok!

Na, végigolvastam mindent :D
Reagálok akkor több részletben:

Depis részen hamar túlesek: sötéééttt vaaaaaaaaaaaaannn!!!!! :(

Ebano folytatta a nem alvást, 10:40 körül kelt, és most aludt el, fél 5-kor… jól csinálja…
És szerintem az Infacol már nem hat, vagyis délelőtt soha nincs nyüszi, csak este, Infacoltól függetlenül. Holnap lehet, h veszek GW-t, de csak pocifájásnál adom, nem minden hami után.

Rita, és blogozók, blogra én is gondoltam, csak eddig lusta voltam nekiállni… bonyolult létrehozni?

Kata, Lőrinc jobban van?

Babafotóktól kész vagyok, olyan szíííp mindenki!!!
Andi, a töksapis csúcsszuper!! Imádom! :D
Viki, arcra esés :lol:

Dorka, hintás kísérletek, :lol: :lol:

T-pk, de jó, h jöttél!! :D
Lányok dönörűek!!

Madar, Hakapeszi :lol:
Buli, tök jó!! :wink:

Vera, csuklás, én alapból semmit, elmúlik, max kicsi tea… Brazil megoldás: ha csuklik, fázik, és tényleg abbahagyja, ha betakarom… na, ezt tudtuk eddig???? Szóval most már betakarom, ha csuklás van.

Peppino, én nem szedtem semmit a méhre csaszi után … trombózis megelőzésére kaptam bogyót, 6 hétig kéne szedni, de szinte mindig elfelejtem, szóval nagyjából semmit nem szedek.
Plusz kiló van bőven, terhességből és előttről is.

floranan

Flora: Blog-ot kezdeni nem nehéz, csak aztán ha rákapsz, győzd idővel. :D Én már napok óta finomítgatok rajta, és még hol a vége... Küldöm priviben a címemet, ott megnézheted én hol tartok. Sok helyen csinálhatod, szerintem a két legnépszerűbb a www.freeblog.hu és a www.blogspot.com Én ez utóbbit használom.

Kép

Kép
hgrita

nya: 2.30-on lett leütve ... 300 körül kell szorozni, plusz a posta és szállítási költség .... de akkor is döbbenet: Brendonban 18 eFt ... :)

http://cgi.ebay.co.uk/Tiny-Love-Lights- ... freshZtrue

Kép

Kép
bibiesbrumi

Hülye gép, hiába frissítem folyamatosan, csak a második frissítéssel kapcsol, pedig a hsz idejét nézve, az első frissítés előtti :evil: :evil: :evil:

na mindegy, Mókuskám most talán elaludt, szegénykémnek fáj a pocija, mert ma még nem sikerült kakilni, pedig ő minden nap többször szokott, ma meg szinte még puki sem volt. remélem estére jobb lesz

KépKép
Kép
s.vera

Süti, ezek a kaják!!
Képzeljétek, nagyori sokszor reggeli-tálakat készít nekem, szépen feldíszítve, körberakja, mint egy fogadáson, kész vagyok tőle!! Az más kérdés, h sokszor nincs időm hozzányúlni :lol:

Szülinapozás: Ritáék megoldása nekem tetszik!!
Képzeljétek, a barátnőmnek 1 éves kisfia van, és annyira jól összebarátkoztak más anyucikkal a kórházban, orvosnál, stb, hogy 1 éve minden héten összejönnek a babákkal!! Azt mondta, h max 2-3 maradt ki!! Oké, ez nem Budapesten van, Hódmezővásárhelyen, de akkor is nagy szó!!!

Nálunk is lehet majd jönni kertbe, gond akkor lesz, ha valami miatt mind be kell mennünk :lol:

Mi tornázunk, pocifájáskor, meg máskor is, kötött a csípője nagyon. Ma délelőtt a karját megtornáztattam, előadtuk a Macarenát!

Moncsie, ne aggódj, én az első nap semmire nem emlékeztem a Csitári hegyek alatt-on kívül… a végén már mindketten depisek voltunk, annyiszor leesett szerencsétlen a lóról :D

Móka, képek szupijók!!

T-pk, nem lehet könnyű!!

Nem néztem utána, muffinrecept van Picasán?? A páromnak sütött a tanítványa, odavolt érte, megpróbálkoznék vele… sütni nem nagyon tudok, csak főzni.

Fogyózás engem még nem izgat, így is örülök, ha enni van időm.

Babcika, én nem oltatok. Blankus csajos képei tizest érdemelnek!!! :wink:
Ovi, anyagiak :(

Szemöldök, szerintem vetekedhetek Körmendi Jánossal!! :D Fazon, nem mertem gyantáztatni, nehogy megrántsák erősen a csaszi-sebet, próbáltam borotvával és tükörrel ügyeskedni, hát tökkopaszra nem ment, ellenben, a Föld térképe megtalálható rajta, és baromira viszket, másfél éve nem látott borotvát!!!!!

Erika, simi simi, nem lehet egyszerű!! Balázs, én nem is tudom, ilyenkor mit kell tenni. Hasplasztika, ha kell, akkor ne félj tőle, állj hozzá pozitívan, minden ok lesz!!!! Fannika meg visszaáll, ne aggódj!

Süti, már tesón gondolkodtok? Úgy értem, konkrétan összehozni már most? :D
Én akár szoptatok, akár nem, védekezünk!! Van közeli ismerősöm, akinek a gyerekei között mindössze 9 hónap van!!! Én bevállalós vagyok, de ettől azért tartok picit!!

floranan

Flora,én frííblogban szívesen segítek,abban otthon vagyok.Csuklás elleni takaró,nagyon jóóóó,most azt várom,mikor csuklik Barni :lol: :lol: :lol:

Bex,nem romlott el,csak próbára teszi anyáját.Lehet ő is érzi,hogy ma telihold volt.

Erika,kukis sztori nem semmi :(

Mano,Mírának jobbulást.Sajnálom a rossz éjszakát,óriássimi.

Peppino,te a kórházban nem kaptál csomagot???Mert abban volt egy pici doboz sudocrem.

Barni ma nincs a TOP 10-ben.Amilyen szép volt a délelőtt,úgy elromlott délutánra.Annyira,hogy én pizsiben :oops: :oops: Ilyen ritkán fordul elő velem.Csimpaszkodik,csak cicin jó,amúgy üvölt.Pocak most nem fáj,sztem szimplán rossz napja van.

Kép
v.andi

Süti,már tesó project??? :shock: :shock: :shock: Aztaaaa.Hozzám hozhatjátok Bernit :wink: :wink:

Én ezt lőttem ebay.de 4.000,- Ft volt mindennel együtt.Pont passzol a babakocsi mózesbe,fázni nem fog Barni.
Kép

Laptető......ehhez annyit tennék hozzá,hogy este 8 előtti laptető ér aznapra.Ami utána van,az a következő éjszakára vonatkozik (szerintem) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Kiegészíteném magam: a másfél éve borotvát nem látott a fazonom nem burjánzó őserdőt jelent, hanem gyantát :D

Andi, köszi!! Én mostanában meg sem próbálok felöltözni, sokszor csini hálóingben nyomom egész nap, legalább apának is tetsszen :D

Képek az első gitáróráról, minden kezdet nehéz :D
Kép Kép Kép

floranan

bocsi,nincs nagy betű,félkezezek...

peppino,te nem kaptál csomagot mikor hazaengedtek a kórházból????mi kaptunk és abba volt egy sudokrémes termékminta!!

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?