A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Szeretem Mark Ebanot nagyon Kép és nem utolsó sorban az apás képeket.Olyan édesek együtt.

Kép
v.andi

Andi, oroszlános szerkó nagyon édi. Párodnak jó ízlése van. :) És az összes többi kép! Barni nagyon fotogén. Vagy csak jó fotósa van? :lol:

Süti, Bernis mosolygós sorozatképek nagyon jók. Főleg melyiken huncutul kidugja kicsit a nyelvecskéjét. :) Micimacis overall! :lol: Szemöldököd megnézném! :lol:

Köszi csajok, Míra már kicsit jobban van... most én kezdek el tortyis lenni. :? Kezd kaparni a torkom is... most nyomaton a c-vitamint é bízok benne, hogy nem jön ki rajtam, hanem már elsővonalban legyőzöm. ;)

Babcika, Blanki nem akar napközben aludni??? Huh, pedig még nagyon-nagyon ráférne jó sok alvás napközben is. Teliszájas vigyor. :lol:
11 évhez gratula. :lol: Mi márciusban már 13 évesek leszünk. Hű, mekkora gyerekem is lehetne már. :roll:

Lina, Hisztis Mirtill. :lol: MAjd 2 év múlva meg tudod mijaz! ;)

Bex, szétzuhanós Tomika naon jóóóó! :lol:

Mabe, Molli tündéri, mint mindig.

Floranan, családi kép! :lol:

Timi, te tudod hova kell jönni. ;) Ha gondolod sütök vmi fincsit, ami nem hízlal. ;) De csak géppel a kezedben jöhetsz!!! :lol: A képeid áááá, elolvadok... és lenni irigy... nagyon irigy.

Vera, vmi fősuli ahová jársz vagy mi?

Móni, Hakapeszi Makira én is emlékszem (sajna), és nagyon szerettem nézni. Kiruccért irigy... majd talán jövőre... Julcsi meggyógyult? Látom igen... na jól van akkor.
Tudod mit!!! Ti is becsücsültök az autóba és lejöttök hozzánk és akkor mindenki találkozhat Timivel. ;) meg az ő gépével! :lol:

Móka(-Miki) :lol: MórBaba képei nagyon jóók! Ezt te követted el? KEdvenc az első Hogy el van lazulva közben. :) Kis édes.

Hasonpihi. Ákos csak úgy alszik el normálisan hosszabb ideig.

Blog... én is kaphatom a címeket, ha nem baj. :oops:

Brumi, nagyon jól vetted a játszót! Anno én se Brendonoztam, hanem úgy lőttem én is. ;) És tényleg majdnem olyan, mint a miénk csak más a téma. :)

Fogyókúra! Sztem januártól induljunk neki, nem? Én most annyira nem merek még, mert így is marhára kell vigyáznom nehogy hasfájás legyen. Addigra meg már jobban megerősödik a picik pocija is. Én addig csak odafigyelek és megpróbálok este nem enni annyit. Persze aki nem szoptat az más tészta. Majd szavazunk. ;)

Erika, Balázs kukissztorija... :? Jesszus.

Micsoda játszószőnyeg keresést volt itt ma!! :lol: :lol:

Közben öcsike ébredt, mennem kell.

Kép Kép
manósziget

De jó képek kerültek közben ide az oldalra! :lol:

Kép Kép
manósziget

flora,én örülök ha a reggeli kávémat megcsinálja......
van fönt muffin...naon könnyű :D

kistesóra gyúrni kell,de mire Berni 2 éves lesz,akkor kéne születnie!

ez kimaradt valamiért,pedig frissítettem:
[quote]C írta:suklás elleni takaró,nagyon jóóóó,most azt várom,mikor csuklik Barni
mi ez???

sutimano76

Manó: a Szent István Egyetemre járok, most kezdtem az V. évet, ez lenne az utolsó, de szerintem csúszni fog legalább egy fél évet

Floranan: képek szuperek

KépKép
Kép
s.vera

Süti, Brazíliában azt tartják, akkor csuklik a gyerek, ha fázik, erre kell a takaró!! :D

floranan

flora,szupik a képek!!!

sutimano76

Próbálok ide beszúrni vmit, de nemtom... :( Azé még nem adom fel.

Kép Kép
manósziget

Manó, én drukkolok :wink:

floranan

Babci!

És azt nem lehet megbeszélni, hogy ne járjon minden nap vagy csak egy ideig szüneteltessétek az ovit? Miattatok jár vagy ő akart így?
Én nem biztos, hogy átiratnám, főleg ha ez az iskolát is meghatározza és ti (és ő is majd a suli miatt, mert pl. ott egy jobb suli van) hosszútávon jobban jártok, ha oda jár oviba, suliba. De talán az is elég, ha nem jár minden nap. Mi most úgy vagyunk, hogy a lányom csak egy héten kétszer megy oviba. Én nem tudok még érte menni, de apja meg csak későn tudná elhozni, szóval ugyanaz van, mint nálatok. Így viszont az is megvan, hogy jár oviba, de nem kell minden nap utolsóként eljönnie. Át nem iratnám, nem azért, mert sulikérdés is (oda ő amúgy is teljesen máshová megy, Bp-re), hanem azért, mert szeretjük az ovit, a tesói is oda jártak, remélhetőleg az öccse is oda fog, jobb ovi, mint itt helyben.
De tényleg nem könnyű döntés, gondold végig, hogy hogyan tudjátok megoldani (pl. hány évet lenne még oviban, mennyire szereti, te mikor tervezel munkába állni, melyik suli lenne majd jobb, akkor hogy tud majd eljönni (ugye hiába iratod most át hozzátok, ha majd ide kellene járnia és ide nem tudnál érte menni), Blankát hova tudod beiratni).
Kívánom, hogy megtaláld a legjobb megoldást mindannyiótoknak!!

Astrid

Kép
astrid

Erika bejelentkezünk a távolbafosásbajnokságra,tegnap egy pukival sikerült majdnem a 2 m nekünk is,csak szaftos volt a puki..... :?

értem Flora,hát ha a legutóbbi csuklását veszem,lehet benne valami,mert tök hideg volt a kicsi kacsója...

sutimano76

Manóóóóóóóóó....még probálkozol vagy feladtad????

sutimano76

Nem adtam fel, csak most vacsi volt és jönnek az esti szertartások...

Kép Kép
manósziget

Lányok, olyan boldog vagyok!

Igaz, hogy ma egész nap ment a nyöszi és estefelé már a sehogysemjósenkinél műsor, de...

esti szopi közben Máté beszélgetett velem. :lol: Szopizott, egyszer csak abbahagyta, rámnézett és 2-3 percig csak csodált és mosolygott, majd mivel én is csak mosolyogtam, mondott valamit, pontosabban 3 valamit: gööö-gö, öhhh... Vagy valami ilyesmit. És mosolygott tovább. Annyira édes volt, hogy meg is könnyeztem. :oops:

Kép

Kép
hgrita

Köszi Andi és Süti, de nem emlékszem, hogy kaptam volna Sudocremet a kórházban... valamiket kaptam (ásványvíz, Domestos, pelenkaminta) de ez szerintem pont nem volt benne.

Manó, sajnálom a rossz éjszakát, remélem a mai pihentetőbb lesz!!

Floranan! Édesek a képek!!

Rita! Elhiszem, h. jó érzés, hogy ilyen édesen mosolygott rád a fiad és dumcsizott szopi közben!! Én is imádom, amikor kisfiam mosolyog, el tudok olvadni tőle, mert akkor még szebb, mint egyébként... :)

Nektek szokott szoptatás közben "balhézni" a gyermeketek?? Illetve ilyen erőteljes nyöszörgős hangokat kiadni??
Meg éjszaka, sokszor arra ébredek, hogy nyöszörög, sír, és azt hiszem felébredt, már mennék oda az ágyához, hogy etetéshez kivegyem, és kiderül, hogy alszik... ezt ma éjjel 3x játszotta el velem...

Peppino
Kép

Kép
peppino

Rita,de jó lehetett,már én is várom hogy minnél többet gagyogjon Berni.

Peppino,szopi közbeni nyöszörgőshez társul a letépemamellbimbód attrakció is,én már rájöttem,hogy ez a bélmozgás-puki-kaki miatt van...ma este csak úgy tudtam megetetni,hogy a lefejt tejet adtam neki oga cumisüvegből,mert már fáj mindkét mellbimbóm a mai szopiktól(sok volt a szenvedős),így végül sikerült enni.....nemtom meddig lesz az az 50 ml? :? aztán megint nyafi+sírás....majd lámpa fel,na az elvarázsolta,lányom tökélyre fejlesztette a nyitottszemmelalvást!!!Az ncis-t úgy aludta végig,hogy közben többször felkelt pukizni-kakilni..fel-felsírt,nagynehezen visszaaludt,remélem mostmár bealszik rendesen!!!

hát tudom minden percet ki kell élvezni,de egyrészt olyan ranyos megnyilvánulásokról írtok,akik 1-2 héttel előbb szültetek,és ilyenkor annyira várom hogy mi is idősebbek legyünk,hogy nálunk is úgy legyen,illetve a mostani sírós lefekvések miatt azt várom,hogy elérkezzünk arra az időre,amikor napközben sokmindere figyel,és így letudom kötni és egyben fárasztani,hogy ne sírással érjen véget a nap...a reggelek olyan szépek,mikor megdumcsizzuk hogy mit álmodott,és a függönyön lévő micimackó-malacka-tigris-szamár csoportképnek is gagyog :D

na,dugulok....aludni kéne,míg lehet...nyugodt teliholdas éjszakát mindenkinek!!!

sutimano76

Hoztam képeket, jól vagyunk, sokat sétálunk a napsütéses hidegben, Fruzsi jókat alszik, én szétfagyok, de minden okés!! Tegnap megdícsérte a végőnéni, hogy milyen nagy.
Kaptok egy sunyi mosolyos apás és egy kaja utáni kómázós anyás képet!
Sok puszi!!!

Kép Kép

Kép
lili34

Jó reggelt!

Mindenki túlélte a teliholdat???

Mi tök jól vagyunk.Igaz 2 óránként volt evés,most alszik,de nem volt semmi gebasz.Reggelizem gyorsan.Addig is még egy tökfej:
Kép

Kép
v.andi

Jó reggelt,

nekünk jó éjszakánk volt. Igaz este kellett egy kis popórázás, hogy elaludjon, de 3/4 10 - 1/2 6-ig alvás volt és még most is szunya van.

Nekem mondjuk nem volt ennyire nyugodt, mert elég ideges vagyok... eddig még nem akartam nektek mondani, mert bíztam benne, hogy csak vmi átmeneti dolog, de már kezdek aggódni... :?
Szóval, péntek este észrevettük, hogy Ákosnak elég sokat mozog a szeme jobbra-balra, mikor néz... gondoltuk, mert ugye még fejletlen ott minden és nem tudja összehangolni... stb. Én ugye innentől árgus szemekkel figyeltem mire hogyan reagál... és rá kellett jönnöm, hogy azóta szinte egyfolytában mozog a szeme, alig tud vmire fókuszálni. Tegnap este már eljutottunk párommal oda, hogy lehet nem is lát rendesen, mert sokszor csak akkor fordította a fejét vmi felé, ha az zörgött is... A fényre reagál a pupillája... Ma megyünk dokihoz, de sztem ennek szemorvos és teljes kivisgálás lesz a vége. :? Csak azt tudnám mitől lehet ilyen hirtelen baj? Mert hogy nem normális dolog az már biztos.
Már arra is gondoltunk, hogy a kis fülében levő csapokkal lehet gond, mert olyan, mintha szédülne... Vagy ez lehet esetleg huzattól, megfázástól? Mert péntek délután kezdett el kicsit tüsszögni, köhögni (nem vészesen). Mabe vagy aki hallott már hasonlóról megosztaná velem... 1/2 12 még olyan messze van, addig sztem lerágom a kezem is... meg mondanom sem kell este már jól kibőgtem magam... most próbálom tartani, hogy ebből a gyerekek ne vegyenek észre semmit...

Lili, szépek vagytok.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára manósziget 2009.11.03 08:53-kor.

Kép Kép
manósziget

szép jó reggelt...jelentem éccaka lecartuk a teliholdat,mert végig aludtunk,3 szor keltünk enni,viszont sajna volt egy zöldkakis pelus,valszeg tennap túl sokzor volt cicin és túl ette magát,hajnalban és most reggel is volt bukás,úgyhogy ma jobban figyelek....megpróbáljuk a teát!!!

Fruzsi képek...elolvadtam.....

Andi...éccaka Kép

sutimano76

úgy megszereltem a zenélőforgóját,hogy most kicsit más dallamot játszik,mint eddig :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Andi ,látom már Junior is hurkásodik!!! :D

sutimano76

Manó,sajna én nem tudok segíteni,de sztem nincs nagy baj!!!!!

sutimano76

Csajok,nekem napok óta annyira fájnak a lábujjaim,olyan mint a vizesedéskor kicsi cipőben nyomorgatnám őket!!!!Lehet hogy megnőtt és kicsik a zoknijaim,és az nyomja???

sutimano76

sziasztok!

Gyors bekukk ma reggel,meg igyekeztem olvasni Titeket, de mindenkinek most nem tudok reagálni, ezer bocs. :oops:

A képek, a babák gyönyörűek. :)

Blog: szóval én nem egy webes felületen kezdtem írni, csak magamnak a saját gépben. De elképzelhető, hogy áttérek a freeblogra vagy a blogspotra, majd megnézem, ha lesz kis időm (most napok óta nem is írok) és akkor majd küldök címet.

Timi: csodakávé ... amolyan latte ... tejhab és ráfőzök egy ristrettot (ennyi tejterméket engedélyezek magamnak) ... csodákat tesz. :wink: Majd csinálok Neked és kövérgázzal megyek Kaposvárig, hogy hab ne essen össze, kávé ne hűljön ki. :D :wink:

Manó: remélem, kórság nem tőrt ki Nálad teljesen. Míra baba hogy van?
Tök, cékla köszönöm. Ma-holnap én is megcsinálom. :D

Szülinapozás: ez tényleg nagyon jó lenne, mit lenne ... lesz :) Nálunk is van nagy udvar, a ház is elég tágas, szóval sok kicsi 1 éves meg tesók, meg szülők stb. elférnek. No, ezt majd jövőre időben megszervezzük.

Rita: Máté :) tényleg olyan édesek, Hakapeszi is annyira kommunikatív, imádom, ahogy rám vigyorog, apát tegnap egy kacagással is megjutalmazta. :D
Csatolom a bizonyítékot.
Kép

KépKép
KépKép
madar

Lili!

Fruzsi édes baba! Te meg jól öltözz fel, mert még csak ezután jönnek a hidegek. Én is utálok a játszón ácsorogni-fagyoskodni. :cry:

Floranan!

Ébano már kezd "csokisodni", sokat változott. Apa is imádja gondolom!

És ha valaki 40 fok melegben csuklik?Akkor hideg vizes takaró? :lol:

Süti!

Távfosás: :lol: Húha, ilyen közeli a tesóprojekt? Miért terveztek ilyen kis korkülönbséget?

Rita!

Máté nagyon cuki lehetett beszélgetés közben. Hát igen, ezekért a pillanatokért érdemes élni.

Kép
arvaerika

Manó: nem hallotam ilyesmiről, sajnos nem tudok hozzászólni, de drukkolok, hogy ne legyen semmi gond. ++++++++++

Manó, Süti, Andi: éjszaka juhééééj Kép Mi sem panaszkodhatunk. Teliholdat úgy látszik együttesen cartuk le :wink:

Lili: Fruzsi ... megzaba :D :D :D

KépKép
KépKép
madar

Erika: olvastam az ovis story-t ... sok-sok beszélgetés, csak ezt tudom javasolni. Nálunk is volt egy-két érdekes történet, és azt hiszem, sikerült kezelni, bár ha megtarotta volna a titkát Julcsi, nem tudom, hogy kezeltem volna ... szóval, tényleg nehéz helyzeteket tud az élet, meg az ovi :? produkálni ... van egyébként fejlemény az ügyben?

KépKép
KépKép
madar

Még szerencse,hogy felkészültünk a legrosszabbra a telihold miatt.Így ahogy látom,senkire nem volt nagy hatással.

Mano,én sem találkoztam ilyennel,de remélem minden rendben lesz veletek.Szerintem nincs baj Ákos szemével Kép Kép Kép

Lili,azért remélem mínusz 10 fokban kicsit többet jössz majd felénk :lol: :lol: :lol: Fruzsi cukimanó.Bírom a pufók pofiját.

Rita,Máté édes lehetett.Ilyen pillanatokért érdemes élni! Kép

Peppino,Barni 3 napja "balhézik" szopi közben.A pocakja bugyborog.Feszít,nyafizik,összeszorítja a pofiját,és húzza.Nem mondom,hogy imádom,de már kértem többször,hogy ezt ne,mert nekem fáj :roll: :lol:

Madar,azért óvatosan azzal a kövér gázzal :lol: :lol: :lol:

Süti,több ismerőstől hallottam már,hogy szülés után 1 számot nőtt a lába.Lehet a tied is nőtt :roll: :wink: (nekem is 35-36-ról, 36-37-re nőtt Dani után)

Kép
v.andi

Hát én még mindig tartom,hogy Veronikának semmi köze Hakapeszihez!!!!Nagyon édesen mosolyog..és azok a hatalmas szemek,hát Madar nem irigyellek titeket,két csajt megóvni!!!!

na,jövöhét pénteken(13-án)megyünk a Dévény kivizsgálásra!!

sutimano76

Andi: akkor enyém láb most 40-es lesz majd :shock: :lol: Egyébként igazad van, Julcsinál 38-ról 39-re ... de most úgy érzem marad a 39 :lol:

Süti: na jó, némi túlzással ... de olyan kókuszdióhoz hasonlit a fejük, nem? azzal az itt-ott hajjal ... kókuszdió meg a Hakapeszire ... :wink: :lol:

KépKép
KépKép
madar

Andi, most nézem egyikőnk karácsonyos vonalzója se jó. :shock: Mert ténylegesen 1 hónap 21 nap van vissza, nem? :roll:

Kép Kép
manósziget

Erika,2 év nem olyan kicsi korkülnbség!!

sutimano76

Manó a tied 1 hó 21 napot mutat

sutimano76

Madar egyre jobb..kókuszdió...no megállj csak,majd beárullak,ha Roni nagyobb lesz!!!!

sutimano76

még szerencse,hogy nincs sok zárt cipőm!!!a nyári papucsoknál meg mindegy!!

sutimano76

Süti: :oops: :oops: de olyan kis megzabálnibecéznigyömöszölnivalókisstüncik :lol: :lol: :lol: :wink:

Na, rohanok, apa autója bkrepa (megint), enyim elvéve, bérautóért kell elszaladnom, hogy a mára tervezett millió dolog meglegyen

KépKép
KépKép
madar

Manó, nem hallottam még ilyenről, de elég ijesztően hangzik! Reméljük semmi komoly csak egy kis megfázáshoz van köze!

Andi "tökfejed" zabbantani való!

Madar, Veronika gyönyörű!! Ide is jöhetnél ilyen fincsi itókával! Én most Maci kávézom! Isteni, állítólag a tejed is megdobja.

Peppino, nekünk rendbe tette, de talán Astrid írta h magától is elmúlt volna. Én ha előjön egy pötty bekenem és elmúlik.

Andi, Süti mi sem kaptunk a csomagba sudocremet, nekünk neogranormon volt popsitörlő+ krém.

Süti, lemaradtam valamiről, miért mentek Dévény-féle kivizsgálásra??
Megfázás: Egyszerűen benáthásodott, szörcsögött, nem lehetet nem észrevenni, bágyadt volt, és nem akart szopizni.

Lili, Fruzsi is gyönyörű!

Flora, bírom az apásképeket, olyan aranyosak együtt rajta!! Alvásért nem irigy!

Fogyókúra, én már 15 kg-nél tartok, szépen olvadnak le a kilók!

Játszószőnyeg, mi karira fogjuk kapni!

MI ma megyünk csipőszűrésre. Kíváncsi leszek.

Van rajtam kivül itt még valaki aki nem szeret szoptatni? Vagyis így rossz kifejezés... azt olvasom mindenhol h az milyen fantasztikus érzés ha valaki szopiztat. Na nálam ez nincs, nekem ez egy feladat és kész. Igaz babucka is szopizik és kész nem szeretne cicin lógni.
Már kezdem magam rosszul érezni emiatt, hogy nálam nem jönnek ezek az érzések. :(

Kép
kata05

Sziasztok!

Babcika:: Apósom családi neve Mentő, anyósomé Szűcs. Még most is vannak ott rokonok, meg Nyíradonyban, meg Debrecenben. Milyen poén lenne ha kiderülne van közös rokon :lol:
Ovikérdésre: én nem valószínű, hogy változtatnék, főleg, ha iskolába oda szeretnéd hordani, meg ha te is ott kapsz munkát. Talán az a jó ötlet, amit Astrid írt, ha jól emlékszem, nem kell minden nap járni ha meg lehet oldani.

Bibi: ezek a játszószőnyegek tényleg olyan drágák itthon, hogy érdemes kintről beszerezni? Pont ilyeneket nézegettem egy újságban, de ára nem volt. Marcinak én is szeretnék, de 18 ezerért nem hiszem.

Gitárlecke: Tök tuti! Lányom egyből lecsapott a párodra, hogy milyen jó, ő is tud gitározni! :lol:

T-pk: Nagyon édik a lányok!

ja, és igeeeeeeeen eljutottam a nőgyogyihoz tegnap :lol: igaz, hogy késett 1 órát, mert véletlenül megint szülés volt, de kiböjtöltem :lol: Minden oké, közölte, hogy védekezzünk, mert, ha nem szoptatok megjöhet és jöhet a kistesó. Mondtam, hogy idáig is nehéz volt, de jót derülve azt mondta, hogy ˇha egy üzlet beindulˇ :lol: :lol: no comment............. apa már úgyse akar több tesót :lol:

Dorka: Küldöm majd a képet, csak nincs időm :cry:

Marci ébredt megyek, ha tudok majd reagálok a többiekre is

Szép napot!!!!!!!!!!

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

[quote="sutimano76"]M írta:sutimano76anó a tied 1 hó 21 napot mutat

:shock: :shock: :shock: Nálam nem! 1 hó 20 nap! Hmmm... :shock: :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára manósziget 2009.11.03 10:08-kor.

Kép Kép
manósziget

hááát mi nem cartuk le a holdat..... de egye fene.... nem volt vészes

és nem szereltem forgót sem:))))) bár lehet kéne és akkor jazzt játszana:)))

madar basszus mondom hogy van abban akv ban valami ha aztán az enyémmel ideérsz frissen habosan:))))

ovis sztori - meséltem páromnak...:))))) azt mondta szerinte nem gáz...mert vele is hasonló félelmetes dolog történt...:)))) egy kislány odament hozzá és közölte, hogy gyere be velem a wc-be és akkor beledugod a fütyidet a puncimba.....:))))) páromnak persze gőze sem volt miről beszél a kislány és nagyon nem volt kedve olyat játszani......de a kislány csak nem hagyta békén.... erre drága eggyem :))))odament a óvónénihez és közölte vele nyafogva, hogy: óvóóóónéééni... muszáj nekem bemennem a évivel a wc-be ????eccerűen nem hagy békén, hogy dugjam bele a fütyimet a puncijábaaaaaa...deee óóóvóónéééni én inkábbb játszanék az autókkal az udvaron....:))))
nna hát így esettt.....tény azóta is imádja az autókat:)))))))))

süti nekem is nőtt szerintem..... vehetek új csimma.....nyomja.. pláne ha sokat megyek benne... múltkor be is gyulladt a körmöm..annyira nyomta...

mano - nna téged hagytalak a végére, hogy jóóól elmondjam:))))
hova mentek dokihoz? nekünk a teleki optikában egy pécsi dokinőt ajánlottak.... abszolút bevált 3 nap alatt el is múlt a könnycsatorna dugulása.. pedig rémisztgettek mindennel....Megvan a mobilja is ha kell....
én épp tegnao beszéltem vele.... mert dorkinak meg néha bedagad a jobb szeme alatt... vmi olyasformán mintha befordulna az alsó szemhéja....
én már agybajt kaptam... de a gyerekorvos és a szemorvos is türelemre intett.. mert ilyen piciknél bármitől bármi előfordulhat.... - egyenlőre kencecsere aztán meglátjuk
szóval no para... kérdezz meg több orvost is ha az megnyugtat....

persze én is aggódom.. kérdeztem is a dokinőt, hogy oké oké de mi lesz a kis szemével? nem lesz baja????? mégis a szeméről van szó.... de..... ahogy látom akicsiknél annyi olyan dolog van amiről néha fogalmuk sincs mitől van.. hogy néha a türelem megoldja a dolgot és hipp hopp elmúlik....
remélem nálatok is ez lesz..... és nincs semmi baj....
ha bármi segítség kell szólj ám!!!!:)

één is pityogtam ám.... - de ezek apöttömök azért jól összevannak rakva:))) nincs semmi baj hidd el

KépKép
dorkamartini

Timi, még nem beszéltem senkivel. Ma megyünk házidokihoz, gondoltam azt még megvárom, és ha szerinte is gond van, akkor hívlak a szám miatt. Köszi előre is.

Na, kis kukacom felébredt.

Kép Kép
manósziget

LÁÁÁÁÁNYOK SZÁÁÁLINGÓZIK A HÓÓÓÓÓÓ!!!!

KépKép
dorkamartini

Esik a hóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó

Kép Kép
manósziget

Köszi Kata, tegnap vettünk Sudocremet, csak nem tudom, hogy mielőtt bekenem többször egy nap, azelőtt le kell mossam a "régit" az arcáról?? Sajnos Tominak egyre több pöttye van, nem csúnya, de nagyon rücskös a kis arca. A szoptatással úgy vagyok, hogy - mivel sokszor fájdalmas - nem a kedvenc elfoglaltságom, de muszály, úgyhogy még ki kell bírni! Meg Tomi eléggé sokszor elalszik cicizés közben, és rengeteg türelem is kell hozzá, na ez a másik ok, amiért nem annnyira szeretek szoptatni... :roll: :roll:

Örülök mindenesetre, hogy nem vagyunk egyedi esetek ezzel a balhézással!! :D Süti, Andi ez a cicirángatás nálunk is megvan, én is már többször kértem kicsimet, hogy kíméletesen bánjon anyjával, de nem mindig hallgat rám. Ehhez hasonló érzés, mikor belecsimpaszkodik a hajamba és tépi ezerrel (mert néha elfelejtem begumizni..). Az anyaság szépségei! :D :D :D :D

Manó! Remélem minden rendben lesz Ákos szemével, de a babók szeme tényleg kicsit másképp működik... úgyhogy szerintem nem lesz gond!!! Drukkolok nagyon!!!

Itt Kőbányán nem esik a hó!!!!!! :D :D :D

Peppino
Kép

Kép
peppino

Csajok szorítsatok!!!!!!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára manósziget 2009.11.03 10:51-kor.

Kép Kép
manósziget

Hát itt sem esik,de tennap azt mondták a dunántúlon előfordulhat......

túl vagyunk a félórás alváson,lassan megyek fellépni kislányom egyszemélyes színpadára!!!!!!!!

Nekem alapjáraton nincs bajom a szopival,csak ez a cicirángatás maradhatna el.......

Manó a frissítés előtt még 21 napon állt,de mire írtad már én 20-at látok!!!

sutimano76

laptetűűűűűű!!!!!!!átadom,nekünk nem jött be a múltkor!!!!!!

sutimano76

vártam az autóra, amikor hallottam a rádióban, hogy Győr környékén havazik --- rögtön arra gondoltam, gogy megírom Nektek :wink:

:D :D :D

KépKép
KépKép
madar

Manó én szorítok naon ++++++++++++++++++++++++++

a 21 napot pedig én is láttam ma reggel. :roll:

KépKép
KépKép
madar

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X