A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok csajok! :wink:

En is itt, ma nem megyunk sehova, mert Apa kislanya itt maradt velunk holnapig, es en viszem meg hozom a sulibol...(anyukaja Parizsban az uj pasijaval... :roll: ) szoval ugy gondoltam eleg lesz ketszer megjarni a sulit a 3 gyerekkel.....Ja, meg aztan 4-re Alexet oltasra kell vinni.... :(

Mindketto gyermek agyban, nekem meg valami szebb kinezetet kene varazsolnom a lakasban...nagyon nagy kupi van.... :oops:

Szia Zdori! Ez a topik nagyon rendkivuli, sokszor el is gondolkodom, hogy hogyan verbuvalodott ossze ennyi szuper, ertekes, jofej, intelligens csaj virtualisan? Hihetetlen.... :roll: :D
Mi az, hogy a masik topik nem fogad be? Ezt nem nagyon ertem.... :roll:

Kaqk, en is drukkolok neked, hogy talalj valami klassz allast! Emmanak pedig jobbulast!
Vendég

Sziasztok :)

Dóri, szia, de jó, hogy jöttél :)

Képzeljétek, Zsófi anyássága talán csillapodni látszik, ma hónapok óta először Apa fektette le ebéd után. Hazajött ebédelni, és már indult volna vissza, és Zsófi nem engedte, hogy én kísérjem fel, hanem Apa kellett neki! Éljenéljenéljen :lol: Van kiút ;)

Fleur, tök jó, mindjárt szülsz :) Én Fruzsi születése előtt két nappal voltam virankáéknál minitalin, Meisvel meg Kolbival, és hazafele nagyon elkezdtem, görcsölni, és mondtam is Apának, hogy szülésig már nem vezetek ;) Nagyon várjuk a Dani híreket :)

Mi ma voltunk gyerekorvosnál, védőnőnél, Fruzsit 67 cm behajlított lábbal / :roll: /, igaziból meg 70 cm és 8010 gramm :) Foga nincs, jó kedve van :)

Én ma megyek nőgyógyászhoz, rákszűrés és társai.

Tali mikor lesz végül? Vagy még nincs konkrét időpont?
Vendég

Sziasztok!

Fleur! Juj, de izgi! :)
Állatkert biztos jó volt! Én is úgy mennék! Majd tavasszal... :)

Zdori! Üdv köztünk! :)

Reggel Apa vitte Szelit bölcsibe, azt mondta, kicsit bénázott... :lol: Küldött is egy sms-t, hogy minden rendben eddig, de lehet, hogy rossz bölcsibe vitte... :lol: Persze csak viccelt! :)
Holnap nem kell mennem dolgozni, mert jön egy másik csaj próbamunkára... Hát kivi vagyok már, ki lesz a váltásom! Még nincs meg, és az sem biztos, hogy ő lesz... majd kiderül! :roll:
Szerintem ma már egész ügyes voltam! 8) :oops:
Hajnali bicajozás egész jó volt! :) De leizzadtam, mire odaértem... :roll: :lol: Egyelőre nem fagytam oda, bár nem is volt fagy, direkt megnéztem a hőmérőt! ;)

Kaqk! Hajrá!!!! ++++++++++

Kép

Kép
regcsiken14

Megyek Csipetért, előtte beugrom a bankba befizetni. Kivi vagyok híre ment-e az új munkahelyemnek... :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Kaqk: szorítok az állásért.. jó 7végétek volt :)

Irina: én meg a gyerekek pont ellenkezőleg vagyunk 7végén mehetnékünk van,csak apának nem. :( Így szinte mindig itthon ragadunk,és hát már uncsi is,meg azért jó lenne 4eskén menni sétálni stb. mint ahogy Kaqkék,de az én párom lusta. :( Nyáron még csak-csak elmentünk nélküle,de a gyerekek már apástól is szeretnének menni,nem csak én kellek. De megértelek benneteket. :) Szilvesztertől én is előre félek...

Üdv ZDóri köztünk.. Újabb fiús anyuka :wink:

Fleur?
varga tünde

Sziasztok, itt vagyok én is, futólag :oops:

Fleur, előtted aztán le a kalappal :D Állatkert :shock: 38 hetesen :shock:
Drukkolok, hogy a szülés időpontjával is minden rendben legyen, ne kelljen nagyon szervezkedni Lilla miatt :wink:

Niki, jó takarítást :D
Párizsban vannak :shock: Oda egyszer szeretnék elmenni, még sosem voltam ott.
Olyan sok regényt olvastam, ami ott játszódik, úgy megnézném élőben is :roll:

Zdori, szia :lol: :lol: :lol:
Merre laktok, mi voltál civilben korábban?
Az én gyermekem Rugó, aki szerintem gyönyörű, de alig beszél :lol:
És soha nem sírt a családi napköziben, stramm gyerek :D

Regina, akkor rendben van :wink:
Hánykor kelsz pontosan?
Életed párjára kíváncsi vagyok :D G. is szokott "bénázni", ha egyedül viszi Rugót :lol:

Na jó, néha én is.

Megyek, rakok a tűzre, mert kialszik :arrow:
Este meygünk Gáborért, citerázni van :roll:

Panndi, akkor már túl vagytok a nehezén! Zsófi nagyon ügyes :D
HOgy vagy mostanában? Mintha ritkábban írnál :wink:

Kaqk, ez a kókuszpuding jól hangzik. Még nem is ettem soha kókuszpudingot :oops: :roll:

Móni, akkor jól kialudtad magadat :wink: :lol:

Kép
vindolanda

Irina, hát ez van, én is pedáloztam vagy hat évet különböző munkahelyekért, aztán teljesen véletlenül találtam erre, és olyan kis ideálisnak tűnik :D
Ha ki nem rúgnak, akár nyugdíjas koromig is ellenék itt :roll:

Lassan az autózást is megszokom, bár ma majdnem belém jött egy nő, pedig a védett úton haladtam :roll: Körbe sem nézett, úgy hajtott fel :roll: Alig tudtam félrerántani a kormányt :roll: :shock:

Megyek, iszok egy kakaót, aztán ki kéne szedni a csiguszokat az akváriumból :x :arrow:

Csak szaporodnak a kis dögök :evil:

Kép
vindolanda

Hú, láttam két kicsi halat az akváriumban, olyan 1-2 mm-esek lehetnek :D
Nem tudom, életben maradnak-e :roll:

Hazafelé szerintem beugrunk az aldiba, megnézzük az overálokat meg a harisnyákat.

Irina, és milyen lehetőségeitek vannak? Hová költözhettek, ha nem panelba?

Rugó mozog :arrow:

Kép
vindolanda

Írogatok, ahogy szoktam :roll:

Hat után indulunk kicsivel. Az interspar parkolóba kell mennünk autóval.

Most Rugó azt játssza, hogy főz. Na, ezt nem tőlem látta :lol: Szerintem a csanában leste el a technikát :roll:

Kép
vindolanda

Ja, a kanapét megrendeltük a webáruházban, és azt mondták, hogy Db-ben nincsen, 12-re szállítják :lol:
Akkor költözhetünk :wink:

Dől befelé a gumiszag az ablakon, a szomszédok itt borzalmas dolgokat tesznek a tűzre :roll:

Kép
vindolanda

Halihó!

Én is meg. Borzasztó napom volt. Holnap meg szemészetre megyünk.
Most éppen szusszanok egyet. ÓÓÓÓ, Vindo!!!! Bár ma én is eléggé szétszórt voltam, szerintem nem egészséges vezetés közben. :oops: :oops:

Szia Zdori!!!

A múltkoriban meglestem, hogy Viranka mit írt az októberiekhez. :oops: :oops: :lol: Kíváncsi voltam, hogy találkozunk-e. :wink: :lol: Nagyon örülök, hogy jelentkeztél.
Én is fiús anyuka vagyok, csak nálunk 3 a legény. 15, 12, 2 évesek.

Panndi! Na, hátha egyre jobb lesz majd a dolog! Fruzsi méretek: :lol: :lol: Csodás.

Kaqk, édes lehetett Emma. Bercó is mindig nyakig benne van a dolgokban, legjobban kóstolgatni szeret. A múltkor már annyi nyers tésztát evett, hogy elkezdtem aggódni.

Regi, ez jó. :lol: Apa meg mindig azért hív fel, hogy mit adjon a gyerekre, miben vittem. Nem mintha nem együtt indulnánk reggel.

Vindo, gondolom a 47-es melletti Aldiba mentek. Én a Park C-be mentem, ott már nem volt overal. Pedig Hannának is akartam venni. Összesen két darab 62/68-as volt. Egyébként nagyon jól néztek ki, meg olyan jó melegek voltak.

Na, megyek a dolgomra.
Pusszancs.
dmaggie

Maggie, igen, a 47-es mellé megyünk. Na, kíváncsi leszek rá :roll:

Kép
vindolanda

Ááááá ezt a szervezkedést már mindenképpen sz..vom. Lilla belázasodott, folyik az orra és elég csúnyán köhög....no így kire bízhatom délelőtt, amikor a bébi szitterünk dolgozik?????

Remélem gyorsan meggyógyul cica.

KépKép
KépKép
fleur

Jobbulást Lilllának!

Maggie, ha látok 68-asat, felhívlak olyan fél nyolc körül :wink:

Kép
vindolanda

Fleur!
holnap pestre mész? mert akkor összefuthatunk esetleg :)

Dóri!
szia :) üdv a csipet-de annál nagyszerűbb- csapatunkban :) már vártam mikor írsz nekünk :) Lányom vadmacs 5 éves alias Míra névre hallgat néha,szőke hercegem aki rosszabb,mint Míra- Bálint :)

Móni!
pedig igazán babás lehetnél már :) milyen jó kis kari ajándék lenne egy babforma uh kép :) még a végén nem lesz Nektarinon kívül pocakosunk :) na jó Panndi esélyes rá :)

Maggie!
én is azért írtam okt, topikba mert oda már csak hírdetések mennek... :(

na ma ha megtaláltam volna sedatifomat bekaptam volna pár szemet

:arrow: B. már nyüszít :evil: :oops: :?

KépKép
viranka

jah Niki!
kérdésedre Maggienek megadtam a választ,ők is elköltöztek innen,hiába írt Dóri nekik senki nem válaszolt :(

KépKép
viranka

Ja, régen én is olvasgattam az októberieket, sajnáltam, mikor elmentek :roll:

Öltözünk, indulunk, irány Db. :arrow:

Kép
vindolanda

vindo, itt rötyögök a bemutatkozásodon, amit Dórinak írtál :)
Vendég

Irina! Szerintem nem baj, ha először alacsonyabb értékű lakást vesztek, azt később még el lehet cserélni jobbra! ;)

Vindo! 3-kor... :?
Egyébként meglepően nem vagyok ma fáradt... :shock: Hazajöttünk Szelivel, még elmosogattam és ki is vasaltam egy halom ruhát... :shock: :lol:

Lillának jobbulást! Fleur! Akkor Dani még nem fog kibújni, megvárja, míg Lilla meggyógyul! ;) Igaz, Mesi? :)

Kép

Kép
regcsiken14

Megvettem Szelinek a grapefruit cseppeket, rá van írva, hogy ez "nem keserű", úgyhogy bele is lehet tenni a vizébe. Hát nagyon kíváncsi vagyok, megvédi-e valamelyest a sok bölcsis bacitól... :roll: Jó lenne!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Jesszusom, háromkor :shock: :shock: :shock: :shock:
Nekem fél négy volt a legkoraibb kelésem eddig az életben... Éjszakázni persze jól tudok:)

Panndi, Dóri, a Ti topikotokból Adracit ismerem, Gábornak volt a munkatársa. Egy hónapja voltak itt éppen Andris Marcival, itt is maradt egy büfikendőjük :D :wink:

Na, megyünk fürdeni :arrow:

Kép
vindolanda

Mármint nem az egész család használja a büfikendőt, csak a gyermek :wink:

:arrow:

Kép
vindolanda

Most ertem haza a sulibol...korabban vege lett ma! :D

Vindo, hianyoltalak egesz nap....amikor nagyritkan itt vagyok, senki nincs....ahogy te is irtad mar, nekem is el kene gondolkodni! :roll: :lol:
Parizs - mi karacsony elott ejtettuk ugyebar utba Magyarorszag fele menet - szuper! (es ugyebar ott kaptam az eljegyzesi gyurumet is! :wink: )
Innen olyan kozel van, kocsival is le lehet ruccanni! :D
Ja, mar alig varom, hogy arrol panaszkodj, hogy Rugot nem lehet leloni, annyit beszel - nemsokara eljon az az ido is!! :lol:

Fleur, sokat gondolok Rad, mar varom a hirt...remelem Lilla hamar meggyogyul...

En jol vettem a 3 gyerekes akadalyt ma.....Sulit megjartuk....Alexet kenguruban vittem, igy tudtam Rania utan is futni...Aztan Alexet vittuk oltasra....szegeny harmat kapott, de komolyan mondom, kicsit nyoszorgott, aztan ennyi... :shock: Draga, hos kisfiam! :D

Regi! 3 ora.....huhhhhhh.... :roll:

Na, megyek egy kis potvacsit benyomok, ehes lettem a sok tanulastol... :D
Vendég

Regi, hajnali három :shock: Én jártam hatra dolgozni egy időben, de csak 5:45-kor keltem, de így is hulla voltam :roll:

Zsófi annyira megszokta az egyedül elalvást, hogy hétvégén ebéd után Apa lefeküdt aludni, és mondtuk Zsófinak, hogy aludhat vele. Fészkelődött egy darabig mellette, aztán átment a saját szobájába és lefeküdt az ágyába :lol:
Vendég

Helló, lányok!

Fleur, sajnálom :-( Jobbulást Lillusnak, Rád meg ezerrel gondol mindenki, teljesüljön a vágyad a szülés időpontjával (meg mindennel kapcsolatban).

Niki, Rád gondoltam ma (is) sokat, van egy órám, amin különböző kultúrákat veszünk, és az angol jön, és valami jellegzeteset akartam vinni (de nem túl sokkolót) az angol humorral kapcsolatban. Főleg Monty Python jutott eszembe, abból is a Ministry of Silly Walks ;-) Asszem, a Little Britaintól dobnának egy hátast a diákok... :-) Mit röhögtem Rajtad, amikor anno írtad, hogy a kórházban olyan voltál, mint a tolószékes pasi... :-)))))))))))))

Tündi: nagyon megértelek. Hát igen, nehéz összehangolni a hétvégéken, ki mit akar. De csak hatnak a srácok is apára, nem? Talán később, foci, egyebek...?

Vindo: akkor kívánom, hogy nyugdíjas korodig maradj az egyetemen, de csak ha jó lesz továbbra is :-)!
Hát új építésűt nem vennénk, mert se szocpol már, se normális minőségű, se pénzünk rá (20 milla körül vannak a 2 szobásak, az még kicsi is nekünk...). Én imádom a bérházakat, de sok közülük már 140 éves is lehet, meg kell nézni, milyen állapotban van a ház, a konkrét lakás, környék stb. Szóval társasház lesz, de figyelni kell, hogy a gázfűtés is egyedi legyen, mert pl. a nekem tetsző kerületben alig van egyedi fűtésű ilyen. Sajnos. Bonyolult, majd január elején fekszem rá a témára.

Regi: igazad van, de szeretnénk hosszú távra tervezni és lakást venni, a költözés mindig egy rémálom. Szóval mondjuk úgy számolunk, hogy több gyerekkel is elférjünk valahogy, tehát legalább legyen egy nappali, egy gyerekszoba és egy kis háló. De már ez is sok a pesti árakat nézve (mert ugye az is kell, hogy jóval beljebb legyen a lakás a városban, mint ahol most vagyunk -a vicc az, hogy felénk most is irreálisan drágák a lakások, pedig tök messze van mindentől...)

Zdori: szia, üdv a csapatban, örülünk Neked! Hozz képeket magatokról!
Ajjaj, bemutatkozni nem is könnyű, talán így: egy fiam van, Ádám, és egy éve visszamentem dolgozni, muci bölcsibe (igazából csanába) jár. Tanár vagyok :-)

Hol ez a Mesilány, he? :-)
Móni???

Kép
Kép
irina

Maggie, hirtelen azt hittem, hogy Hannának kell a 62-68-as :oops:
Azt hittem, ő egy számomra ismeretlen baba :roll:

Ordít :arrow:

Kép
vindolanda

Maggie, legyen holnap jobb napod! :-)

Jaj, lányok, de hülye vagyok, Ádit meg nem is írtam, ma volt az uh, nem találtak semmit. :wink: és :oops: :oops: :oops: :oops:

Anyuék bevállalták a szilvesztert, el sem hiszem, ha nem lesz beteg Ádi, elvileg szilveszterezni fogok. Halleluja. Vacsi és tánc, csak jöjjön össze. 8)

Puszi és jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
irina

irina, tök jó :)

Mi Szilveszterkor itthon leszünk, nekem nagyon hiányoznának a lányok :oops:
Vendég

Panndi mi is itthon leszünk :wink: egyébként én is olyan vagyok mint te, nekem is nagyon hiányoznak, ha csak alszanak is. És tudod, hogy ők is egymásnak???

Regi hű, jó korán kell felkelned, szerintem egy hónap után már csak 4kor fog kelni :roll:

Irina tudtam én, hogy nem nyelte le :D

Niki ügyes vagy!

Fleur jobbulást Lillának!!!!!

Vindo a bemutatkozásod 8)

Ma megmostam végre Péterke haját, halleluja, egy hétig nyugi van :roll: jaj annyira nem engedi mosni a haját, nem tudom, hogyan lehetne meggyőzni róla, hogy nem is olyan rossz az.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Röviden, mert aludni is kéne :roll:

Hajmosás: nálunk is kisebb katasztrófába torkollik mostanság :roll: Nem tudom neki megmagyarázni, hogy csukja be a szemét pl. A fürdés elejére teszem, így még tud játszani utána, és nem bőgve szedem ki :roll:

Niki, hétfőnként dolgozom, ezért nem szoktam lenni általában. Csak délutántól :roll:
Három oltás... ajjaj.

Irina, értem akkor :wink: Hát, egy jobb minőségű bérház nem is lenne rossz :roll: Olyan sajátos hangulatuk van 8) A társasház az mennyire új építésűt jelentene?

Villa - :mrgreen: :mrgreen:

Még írok pár e-mailt, aztán alszok én is.
:arrow:

Kép
vindolanda

Helló!

Irina
: apa meg a foci nem fér össze :roll: de nem hagyják annyiban :wink: örülök,hogy nem találtak semmit. :)

Azta Vindo jó sokáig fent voltál. :shock: halak,borzalom,az biztos,hogy ha lesz megint akváriumunk vigyázni fogok,hogy egy se kerüljön bele :x

Niki: ügyesek voltatok .. :wink:

Párizs: álom-álom édese álom :(

Regi:3kor :( cseppekre én is kíváncsi vagyok,hogy beválik-e.

Heni:nálunk is hajmosáskor ordítás van,de ha ő vizezi be nagy játék közben akkor nincs gond,csak ha mi mossuk.nem értem mi a baja vele. :?

Viranka: már én is agyaltam,hogy kellene sedatif nekem olykor- olykor. most eddig citromfű meg a naturlandos nyugi teát ittam,ha nagyon gáz volt a helyzet.bár minden nap van,hogy a hajamat tépném. :shock: én nem tudom mi lesz,ha beérnek pl. a kamaszkorba,mert hamar itt lesz az is..... :shock: :roll:

Fiúk még alszanak :)
varga tünde

hajmosás: Míra fogja B. lábát,mikor vízben a feje,nyugi van :) Bálint fogja M. lábát,élvezi :)
Amúgy B. részéről óriási hiszti :)

:arrow: Dede obidába

KépKép
viranka

Jó reggelt!

És Tünde, ha tudnád, milyen korán felkeltem :shock: :?

Csigák - :x :x :x

Megyek, felöltözünk.
Gábor ma megnézni a tescoban a szerszámkészleteket Rugónak :D Hátha lesz még :wink:

Kép
vindolanda

MIndig megérzitek, ha megjelenek :roll: :D

Móni, merre vagy? Ilyenkor már írni szoktál :?:

Kép
vindolanda

Vindo!
vki szokta Rugót Bendegúznak hívni( mert ma is rácsodálkoztam,a rendes nevére 8) )

KépKép
viranka

Gábor szülei Bendikének hívják :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Egyszerűen kész vagyok tőle :shock:

A csanában is Rugó :roll:

Kép
vindolanda

Ja, a védőnő is Rugónak hívja :wink:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!!!

Áron ma éjszaka csak 2 szopizott:-) majd csak leszokik róla.

Péterke meg csak 7 előtt ébredt:-) olyan jó volt világosban felkelni:-)

Hát ahogy látom másnál is gázos a hajmosás. Mi csak heti 1x mossuk, elég az? Én magamnak is csak heti 1x mosom, Lali 2 naponta :?

Vindo biztosan lesz még szerszámos készlet, 19. -ig van az akció azt hiszem.

Heni
KépKép
heni81

Gyúrtam neki gyurmából halat, gombát, húst meg zöldségeket. Ezeket főzi egy lábasban :lol:

Kép
vindolanda

A kis Bendike:-) Jaj de aranyos:-) Az én anyósomék is nagyon szeretik a Péterke, Áronka, Lalika megszólitásokat, de én Henike soha nem voltam :roll: ( Éppenséggel nem hiányzik tőlük)

Heni
KépKép
heni81

Vindo :-) lehet egy franci chef lesz Rugó???

Heni
KépKép
heni81

Rugónak heti egyszer mostuk mindig. Kivéve, mikor a koszmó miatt naponta kentük a fejét :roll:

Hát, a mi hajunk nagyon vékony szálú, 2-3 naponta mosnom kell kamaszkorom óta.
De ha fontos helyekre megyek, naponta mosom :roll:

Ha nem ezt teszem, gusztustalan. Meg én is utálom.

Rugónak olyan a haja, mint az enyém, őrá is ez a sors vár szerintem.

Na, megjelent Rugó a főtt ételekkel :arrow:

Kép
vindolanda

Harisnyában főz, az tény :roll:

Bár most áttért az állólámpa kapcsolgatására :wink:

Hát igen, aranyos, de akkor legyen legalább Bendegúz... Mindegy, úgysem hallgat rá még :roll:

Henike :lol:
Lalika :lol:

Kép
vindolanda

Bendikével tököt sütünk. Pakolja befelé a sütőbe :D

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Látom, sikerül kiakasztanom mindenkit a 3 órás keléssel! :lol:

Vindo! Én meg épp ellenkezőleg, 8-9 óra felé kidőlök, Szelivel fekszem... :oops: Viszont korán kelek még magamtól is, szerencsére mindhárman ilyen típusúak vagyunk! :) Bár a 3 óra kicsit furi, de simán felébredtem, nem is voltam álmos egész délelőtt, inkább este... :roll:

Panndi! Mi eleve 5:40-kor kelünk, hogy elérjük a 7-es buszt, és fél 8-ra bent legyünk a bölcsiben, akkor kap Szeli reggelit... (Ha 8-ra járnék dolgozni, akkor is így lenne.)
Zsófi nagyon ügyes az egyedül alvással! :)

Indulnom kell, bemegyek a városba, nézek valami kényelmes melltartót, mert csak 1 van, amit szeretek, és fehér is (a fehér blúz miatt kell, amiben dolgozom), így állandóan azt mosom... :?

Majd még olvasok tovább.
Szeli ma tornázik, úgyhogy csak 4 után megyek érte.

Kép

Kép
regcsiken14

Gábor mindig korán ébredő fajta volt, én igazi bagoly. Élt velem pár évet, és teljesen átalakítottam az életmódját. MOst már mind a hárman így éldegélünk.
MOndjuk ha Rugó óvodába vagy suliba fog járni, sem fog előbb kelni héttől szerintem. Öt percre van minden :roll:

Regina, és Szelinának nem rossz olyan korán kelni?

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Vagyok én is csak szenvedek :(
Z sikeresen lefertőzött, tiszta nátha vagyok, ráadásul már az arcom is fáj.
Ma reggel beszerzőkörútra indultam, gyógyszertárban homeosra meg vitaminra otthagytam 8000 :shock:
voltam aldiba overál nincs, meg harisnya sem :twisted:
bocsi lányok most nem reagálok, megyek iszom teát

puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jók lehetnek a gyerekek a bölcsiben, ahogy tornáznak :D
Nem tudom, Rugót rá lehetne-e venni ilyesmikre :roll:

Móni, jobbulást :!:
Igyál sok meleg teát is :!:

Kép
vindolanda

Rugó zseblámpával a wc-kagylóba világít :shock: :roll:

Kép
vindolanda

Mikor tízre megyek tanítani, akkor fél nyolckor kelek. Elkészülök, összepakolok, Rugót pedig nyolc körül vagy kicsit utána ébresztem. Kilenc előtt indulnunk kell kb. tíz perccel. Aztán csana, kipakolás, és 9.50 körül vagyok Böszörményben. Tízre éppen beesek órára :roll:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?