Geri, nem tudom ezt a nyugtatós dolgot, állítólag hat a babóra, de Botond is olyan, hogy -bár rendszeresen szedem a Seduxent- van olyan nap, mikor szinte megállás nélkül ficánkol, másik nap meg ritkábban.
A fekvős időszakom alatt én nagy sudoku-és keresztrejtvényfejtő lettem, olvastam, tévéztem, aludtam, még a kaját is úgy rendeltük meg, így főzni nem tudtam, illetve nem mertem. Apa nálunk is sokat segített, és örülök, hogy a férjed is ilyen gondoskodó típus.
Csuklás: szerintem én is éreztem már párszor, legalábbis arra tippelek.

Olyasmit is, amit leírtatok, meg mintha gurgulázna. Vagyis ahhoz hasonlít leginkább, mint mikor a víz alatt kiengeded a levegőt a szádon.
No, lassan ki kell, hogy mozduljak a lakásból a táppénzes papír miatt, és itt olyan, mintha havazni akarna.

(Nagyon szeretem a havat, ha szépen megmarad.) De Szegeden alig esik, ha igen, akkor is kb. egy nap alatt elolvad. Ilyenkor (is) de mennék én vissza a kis falumba; ott voltak csak igazán szép telek!
Holnap maradok egész nap itthon, csütörtökön megyek a belgyógyászatra és terhestanácsadásra, pénteken meg szemészet. Kíváncsi leszek, mit mond a szemész a magas dioptriára.