A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Kata: ne legyen lelkiismeretfurdalásod. Julcsival imádtam a szoptatást, tényleg szép volt, de ez is olyan lehet, mint pl. 2 várandósság, nem egyforma ...Veronika időnként úgy megszívja, hogy kiugrik a szemem, gondolhatod, ilyenkor nem az jut eszembe, hogy ez a világ legszebb dolga :roll: sőt nekem sokszor hányingerem van közben, már megfigyeltem, ha eszem előtte, akkor tuti, de erre már javasolt egy szakember homeos bogyókat, csak még nem volt időm beszerezni :oops: ... szóval, ne legyenek ezzel kapcsolatban rossz érzéseid, szerintem nem vagy egyedül, csak eddig nem beszéltünk róla.

KépKép
KépKép
madar

Manó,drukkezerrel!!!++++++++++++++++++++++++

sutimano76

Sziasztok!

Manó: biztosan nem lesz ott semmi baj, de majd az orvos megnyugtat.
Lili: képek nagyon aranyosan, tényleg nagyot nőtt Fruzsi.
Madar: irigyellek, hogy így pörögsz, én már nem kávézok, de szerintem nekem a kávé sem segítene.

Mókuskám tegnap este egyedül aludt el, igaz még a mi ágyunkban alszik, a hét végére tervezzük a kilakoltatást. kicsit sajnálom, mert olyan jó, hogy ott szuszog mellettem, szeretem nézni, ahogy alszik, de jobb lesz neki a saját szobájában.

itt sem esik a hó

várom a védőnőt, mert már 3 hete folyamatosan jön, csak nem ér ide.

KépKép
Kép
s.vera

ma vagyunk 2 hónaposak!!!!

KépKép
Kép
s.vera

Vera,gratulálok a 2. hónaphoz!!!!

sutimano76

2× ment el,pedig nem én voltam!!!

sutimano76

ölbebabám van... most csak annyit... manó nagyon szorítok... remélem nem lesz semmi... sok sok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
neked pedig simisimisimi
vikiviktor

Nem értem
Süti: te kértél képet?
Most nem látom ezt a hsz-t!!
ide nem tudok képet rakni, mert biztosan béna vagyok, de a pic-re töltöttem fel újakat!

KépKép
Kép
s.vera

Manó drukkolok én is! +++++++++++++++++++++++++++++
bex13

húúú..képzeljétek kb 2 másodperccel miután beírtam, hogy havazik dorki olyan üvöltéssel ébredt....
és ahogy erősödött a hóesés úgy hangosodott a kiccsaj... alig lehetett lenyugtatni..... csak a nyakambabujva.. kezeit is maga alá húzta....
most kajcizott de még büfizni is elfelejtett olyan gyorsan akart visszajönni bujcizni....

aszzem ma ölbebaby lesz:))))

KépKép
dorkamartini

Manó drukk, minden rendben lesz!

Vera gratula a 2. hónaphoz.

Most jöttünk dokitól és megkaptuk ez első két szorinkat, kicsi drágáim úgy sírtak :cry:

Viszont az éjszakánk jó volt, 4kor keltünk először :lol: :lol:

És de-t is aludtak volna, ha nem kell menni a fránya dokinénihez.

Ma azt mondta a dokinéni, hogy nyugodtan oltassam be magam infulenza ellen és a tejjel még a gyerekekbe is átmegy a védettség. Most gondolkodom rajta....

Egy Maszat már evett, de úgy hallom Jázmin baba is ébredezik és éhes...

t-pk

igen Vera én kértem,akkor nézem a gmailen...

sutimano76

Vera,megnéztem...naon ééééédiiiii,és szerintetem tökre az elegyetek.....egyikötökre se hasonlít jobban!!

ééééééésssssssss....igaza van Gil-nek(remélem Flora jól emlékszem)....amint betakartam Bernit elmúlt a csuklás!!!!

sutimano76

Kata,tök jó hogy nektek is jó volt az éjszaka!!!!szuri :(

Timi,szegény Dorci,nekem mondta a védőnéni hogy erre érzékenyek,tehát ezen valszeg mi is át fogunk esni.......remélem pár nap és megszokják a havazást!!

enyim gyerek megint bealudt,remélem min 2 órára,de hát mivel nem bizti,így nem merek hajatmosni :?

sutimano76

jajj süti..... én hajmosásom is csúszkál.....

t -. pk - nem mindig egymásután kajciznak? mesélj vmi ikreset ha van..:)......
mondjuk le szoktad tenni őket egymás mellé? és nem kommunikálnak valahogy egymással?
régebben volt vmelyik adón ikrekről.. és emlékszem volt egy pár akik ha jól emlékszem 5-6 éves korukig egymással egy gagyorászós nyelven beszéltek.....amit csak ők értettek.....

hát én mondtam is dorkinak, hogy a hó nem olyan rossz dolog ám.... mert lehet vele benne meg rajta is jóóó sokat játszani:))))

KépKép
dorkamartini

Sziasztok!

Nekünk a telihold az utóbbi 1 hó legrosszabb éjszakáját hozta ... mindkét kismanó "megkergült" tegnap este ... :shock: :shock: :shock: ... 11 kor még a kicsi nem aludt (pedig 9 körül már húzza mostanában a lóbőrt), a nagyobbik pedig 3szor ébredt sírva éjjel ... remélem, csak a telihold volt a ludas a dologban, és nem betegek lesznek ...

Engem a frász kerülget a H1N1 járványtól ... eddig annyira tuti biztos voltam benne, hogy nem adatunk be semmit ... de most kezdtek elbizonytalanodni ... pedig én nem vagyok oltás párti!!!!! :shock: :shock: :?

MANÓ: ++++++++++++++++++++++ ... nem lesz semmi baj !!!

VERA: boldog 2 hónapos fordulót !!!!!!!!!!!!

ERIKA: a kukisztori elkerülte a figyelmem, csak a reagálásokat olvastam ... azt hiszem, az őszinte beszélgetés nagyon fontos, de én is kiakadok majd, ha hasonló történik velünk az oviban ... én sokat olvasok Ranschburgtól és Vekerditől: sokszor, többféle megközelítésben érintik a témát: érdemes elolvasni pár gondolatot tőlük a témában ... :)

ANDI: nagyon szupi lábzsákot lőttél !!! :)

FLORA:dzsungelnyuszi :):):) ... kisori-nagyori képek szuperek ... már ti is 5 hetesek vagytok !!!! ... :) ... rohan az idő ... :)

SÜTI: távbafosó-bajnokság... :):):) ... de jó, hogy sikerült megjavítani a zenélő forgót ... legalább erre sem kell költeni !!! :) ... kistesóóóóóóóóó ??????? ... hajrá ;) ... mi ez a dévényes vizsgálat ???? erről én is lemaradtam ...

RITA: Máté-beszéd: én is meghatódtam, ahogy leírtad :) ... Lottiska is kezd gügyögni, meg somolyog, még nem kacag hangosan, csak olyan is huncut félmosoly van az arcán ... még nem sikerült lefotóznom :)

MADAR: Roni-mosoly: olvadok ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .... kövérgáz lol: :lol: :lol: ... én is kérek a csudakávéból, hátha jobban pörgö majd tőle :) .... csak akkor Lottis is prögöni fog,az meg nem biztos, hogy jó lenne....

PEPPINO: igen, nálunk is megy a balhé szopi közben ... van olyan, hogy szinte "küzd" a is drágám, főleg, amikor nagyon jön a tejcsi ... és ooooolyan mérges tud lenni, húúúúúúúú :lol: :lol: :lol: ... Lillával sokszor inább fájt a szopi, minthogy kellemes élményt nyújtott volna ... Lottival másabb: nem fáj, és olyan jó látni, ahogy ellazul a cicin: a tökéletes nihil ... de jó lenne felnőttként is időnként ezt a biztonságot érezni :D

LILI: hááááááááát, az az apikás-kép .... apa már most Fruzsi ujja köré van csavargatva :):):) ... :lol: :lol: :lol:

Lábméret: nekem is nagyobb 1 számmal, mint a 2 gyerek előtt ... de ez a plusz 15 kgnak köszönhető, ha lefogyok, kisebb lesz ;) :)

KATA: csipőszűrés: ++++++++

TARA: játszószőnyeget is -mint minden mást - lehet kapni pár ezer forinttól 20-30 eFtig ... mi ajándékba kaptunk egyet még Lillának: mindkét gyerek 6 hetes korára kinőtte :shock: :shock: :shock: :shock: ... méretben és felszereltségben vannak különbségek ... újságban képek: ezt jobb látni élőben, mert a méret nem jön le egy fotóról: csak úgy, ahogy Míra is pl fekszik azon a szőnyegen: ebből látszik, hogy az egy jó nagy szőnyeg ...

T-pk: azért a dokinéni kijöhetett volna :evil: ... még annyira picik vagytok, és nem lehet egyszerű 2 ekkora babával elindulni !!!! ... mi jövőhéten kapjuk az első szurit, a prevenárral együtt ... Lilla is most fogja kapni az első prevenárt ... lesz visítás :shock: :shock: :shock:

Holnap este jön anyukám, már alig várom ... :)

NA, most tele lesz velem a lap, de még pár képet kaptok :):):)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Brumi.....Dévény módszer: http://www.deveny.hu/index_10.php ,így talán érthetőbb.Barátnóm odavitte a kislányát,miután rosszul sikrült a szülés,és babó 1 hónapig nyomta az intenzíven,többszöri újraélesztés,mellhártyagyuszi hasonlókkal......tornáztak és ha volt is fejlődési rendellenesség azt kitornázták.....mivel Berninek is nyaka körött volt a köldökzsinór így elviszem egy kivizsgálásra,lehet semmi baja,de fő a biztonság!!!!

sutimano76

Brumi,jön anyud,de jóóó!!!!!üdvözlöm!!!!meddig marad????

Timi,Berni 1 órája alszik,úgyhogy lehet megkísérlem azt a hajmosást!!!

sutimano76

Bibi!

Ranscburg-Vekerdy: olvasom őket rendszeresen :D

Telihold: :cry:

H1N1: már én is bizonytalan vagyok, Lottinak az orra folyik, Vikinek a torka fáj és ez még nem is influenza. Ha elkapnánk, nem is tudom, mit csinálnék egyedül ennyi gyerekkel, pláne ha én is lebetegednék :cry:

Kép
arvaerika

:!: csajok,nem írtatok semmit a tablóképekre...kapok 3 hós képeket????

sutimano76

Helló!

Manó szorítunk ezerrel!!!!+++++++++++++++++++++++++++

Lányok, H1N1 kezdik elérni amit akarnak, pánikban az ország,és lassan mi is, és ez ragályos, azt mondta ma egy anyuka a tanácsadóba, hogy minden válság-ot követi egy népírtás, eddig a világháborúk, most ez nem jön össze, most bombázzák az embereket védőoltásokkal, szintetikus vírusokkal. Arról is szó esett,hogy valami hivatali dolgozó beadatta magának és kómában van, szóval most legyünk okosak... :evil:

És a tanácsadáson megméredzkedtünk, elértük a születési hosszukat, és 5900 gramm a csajom! :D

Kép
babcika

Babcika,grat a méretekhez,azta majdnem 6 kg!!!!!!!

sutimano76

ölbefruzsi van.. böfi helyett horkolunk.
nagyot sétáltunk, Erika jelentem, még kesztyű is volt rajtam!!
Csajok, valaki kérdezett képnagyítás ügyben vmit nemrég: www.elohivas.hu -n hívattam elő, óccsó, és gyors. vasárnap töltöttem fel, kedd reggel hozta a csomipostás.
Manó, szurkolok, h Ákossal minden ok legyen!!
Kata, 15kg, minden elismerésem!!!!
a távbafosáson jót nevettem :lol: :lol:
leszakad a karom.. horek kisasszony jól nyomja, nem hallom a tévét :lol: :lol: be- és kifelé is horkol, olyan nőies :lol: :lol: :lol:
babcika, egyméretek a lányaink :lol: :lol:
h1n1.. sztem túl van kiabálva, mint minden nálunk. ki kell feküdni és nincs szövődmény. személy szerint nem vagyok híve a védőoltásnak.

kisori zabálnivaló még mindig :) :) :) és veronikán is olvadok, a kis tökfejes is imádnivaló és sorolhatnám :) :) :)
bocsi a kisbetűk miatt!!!

Kép
lili34

sziasztok!

csak gyorsan, mert ölbebabám van.

h1n1. Soha nem magába az influenzába hal meg a delkivens, hanem valami más betegsége is van, s ezáltal az immunrendszere gyengébb, s több felé kell harcolnia. Eddig akik meghaltak, mindegyiknek volt valami nagyobb betegsége, emlékezzetek csak vissza. Szóval azt a nagy riogatásban elfelejtik mondani, hogy egy sima mezei influenza s tüdőgyulladás kombináció is halálos lehet, s ott sem az influenza a hibás.

Tehát: inkább a megelőzésre kell tenni a hangsúlyt: sok zöldség, lehetőleg nem szintetikus, hanem biztos forrásból származó, c-vitamin, multivitaminok, töménytelen brokkoli, spenót, kék szőlő, piros bogyós gyümölcsök, lehet fagyasztott is.

Manó drukk ++++++++++++++++++++++++

vicger

Egyet értek Kriszti!

Én a youtube-on olyat nézem nemrég, hogy... hát dúrva egyes emberek véleménye erről és az összeesküvés elméletekről, meg hogy miről is szól a dolog, jobb lenne tv, net és rádió nélkül, ha majd jön az influenza akkor meg kezeljük, addig pedig próbáljuk megelőzni. Amint azt már írtam én tavaly könnyen megúsztam, mert terhesvitamint szedtem és talán azért, mert 16 éves korom óta minden betegséget az immunrendszerem győzött le, nem a bogyók, sosem vettem be a felírt izéket, kivéve a mellgyuszimat.

Kép
babcika

Vera, Zoé: boldog hófordulót! :D :D :D Zoénak pedig hatalmas dícséret is jár. Kép

Timi: ha ez így van, akkor remélem, száraz telünk lesz :wink: :)

t-pk: lányoknak nagy-ngy simi. Éjszakához gratulálok, ügyesek vagytok. :D

Bibi: pont ue-t akartam írni. Eddig határozott nem, most meg bizonytalan vagyok az oltassunk, ne oltassunk kérdésben. :?: :?: :?:
Éjszaka: talán csak tényleg a telihold és ma már jobb lesz. :)
Hozzád még el is tudom vinni minőségi romlás nélkül a kávét. :lol:

KépKép
KépKép
madar

Süti: igen-igen kapsz fotót, nem baj, ha holnap? ma szétszakadás?

Babcika: születési hossz elérése :lol: :lol: :lol:

lili: ölbebaba miatti kisbetű mindig elfogadható :lol: :lol:

Kriszti: H1N1 köszi, kicsit kijózanítottak a szavaid. :D

Enyim gyerekre fordítva hat a közelgő hóesés, reggel óta alszik, felébred enni, kicsit vigyorog még, aztán visszazuhan álomba ... vagy ilen rendes ...tudja, anyának ma sok a dolga :D :D :wink:

rohanok tovább :D

KépKép
KépKép
madar

Tejeskv-t akarok!!! De a mikró felkelti a nehezen elaltatott Blankikámat, így Rád gondoltam Madar, :lol: , de lehet nem érsz ide estig sem, úgyhogy teszek egy kísérletet, ha sikerül dupla öröm, ha nem akkor nuku kv, de lesz helyette bőgés :cry:

Kép
babcika

Babcika: virtuálisan küldök egyet. :D :D Érzed az illatát? :wink:

most irány ovi, Julcsival tenisz. Tombol a tesóféltékenység, de majd írok erről :?

KépKép
KépKép
madar

H1n1 kiegészítés: a lényeg az erős immunrendszer. Akkor semmi gond nem lesz, még akkor sem, ha az ember benyalja az influt.

babcika: hát ennek az oltsunk de veszettül bulinak nagyon büdös szaga van, az biztos... pedig nem vagyok egy paranoiás, sőt, meg az összeesküvés elméleteket is eddig meglehetősen khm.. butaságnak tartottam, de hogy itt most valami zsiványság van, az hót zicher.

Madar, tényleg kávé... elfelejtettem inni, pedig ma ihattam volna, husi nap van. /igaz még nem ettem semmit 3 harapás almán kívül... hiába, Luca diétabarát üzemmódban van.
Tesóféltékenységet sajnálom, remélem hamar rendbe jön Julcsi lelke.

Anna hoooooooooooooooooooooooooool vagy??????????????

Csütörtökön megyünk oltásra :?

vicger

Mi kedden oltódunk és a Pneomokókusz ellenit azt beadatom. Mást nem.

Tudod Kriszti az a fura, hogy már lassan mindenkinek ingyen fogják adni, csak olttassa be magát, és a poen, hogy eddig ku**ára nem foglalkoztak a néppel, de most ennyire fontos lett az egészségünk,hogy mindenképpen oltani akarnak, már lassan fizetnek érte neeeem???

Kép
babcika

Süti, nekünk is nyakán volt a köldökzsinór(máig kiráz a hideg ha rágondolok), de mégsem jutott eszembe a Dévényi kivizsgálás. Ártani nem árt, de mi ezért bizti nem megyünk.
3 hós képet kapsz ha betöltjük!

Megjöttünk az ortopédiáról, minden oké, jól megtekergették a lábát+ uh. Én fiam végig nevette gagyarászta az egészet. 4 hósan kell kötelező kontrollra menni.

Kép
kata05

De jó Kata!! Én is már úgy várom a kontrollt remélem akkor már nekünk is minden ok!!

Manó!!! Nem értetek még haza, mizu a kis vejem szemével???

Kép
babcika

Kata,nekem is csak onnan,hogy barátnőm,akiknek kellett,mert a dokija nem császározta meg mint engem,hanem hagyta simán szülni,kellett vagy fél évig kőkeményen tornáztatni a babát.....na ő mondta,hogy vigyem el......fél óra a vizsgálat 2500-ért....megéri megnézetni!!!én legalábbis nyugodtabb leszek!!!

oltásokhoz sok erőt!!!!

Kata,ja és tök jó hogy Lőrinc ilyen nagyfiúsan viselkedett!!!puszi a kobakjára!!!!

épp fejek :oops: ,és már 30 ml lejött a jobbikból szopi után,hurrrrráááááá!!!

sutimano76

dobok pár képet, tegnap lefekvés előttiek, plusz Lilla apika cipőjében :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
bibiesbrumi

Brumi,a 3. az összenézős a legaribb,a többi ari közt!!!!

sutimano76

Brumi!

Nagyon édesek! Csak most így döbbenek rá, hogy neked egy kicsi és egy pici babád van, hát elismerésem, nekem is vannak problémáim de két picivel nem is tudom ???? :roll:

Kép
babcika

Berni folyton kidugdossa a nyelvét...csinál még valakinek így a babója??????

sutimano76

[quote="madar"][ írta:madarb]Vera, Zoé: boldog hófordulót! :D :D :D Zoénak pedig hatalmas dícséret is jár. Kép

Timi: ha ez így van, akkor remélem, száraz telünk lesz :wink: :)

t-pk: lányoknak nagy-ngy simi. Éjszakához gratulálok, ügyesek vagytok. :D

Bibi: pont ue-t akartam írni. Eddig határozott nem, most meg bizonytalan vagyok az oltassunk, ne oltassunk kérdésben. :?: :?: :?:
Éjszaka: talán csak tényleg a telihold és ma már jobb lesz. :)
Hozzád még el is tudom vinni minőségi romlás nélkül a kávét. :lol:

Madar: beszéltem a homeos dokinénivel: ajánlott megelőzésre egy szert, Ausztriából kell megrendelni, mi azt fogjuk szedni, nem oltatunk ...

Lotti ma 20 perceket alszik, most az erszényben, rajtam ... jön a hó ide is ???? :shock: :shock: ... egy jó kv jól esne, én majd elalszom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="sutimano76"]B írta:sutimano76rumi,a 3. az összenézős a legaribb,a többi ari közt!!!!

nekem is tetszik ... nekem úgy tűnik: kölcsönösen imádják egymást ... remélem. egész életükben így marad ... :D

Kép

Kép
bibiesbrumi

Nyugi Süti én gyerkem nyelve annyit van kint mint bent, és apa ezzel szórakoztatja, így már szórakozásból is csinálja.

Kép
babcika

Brumi!

Egyértelműen látszik az imádat, sajnos nálunk még egyoldalú, kicsi imádja nagyot, de néha Jancsika is megpuszilgatja, csak ő már úgy is látja a dolgokat,hogy " miért mindíg vele foglalkoztok?"

Kép
babcika

lekopogom,enyim gyerek megjavult,kb 4.5 órát aludt,két szopival

sutimano76

[quote="babcika"]B írta:babcikarumi!

Nagyon édesek! Csak most így döbbenek rá, hogy neked egy kicsi és egy pici babád van, hát elismerésem, nekem is vannak problémáim de két picivel nem is tudom ???? :roll:

óóóóóóóó, én nem panaszkodhatom: ha nem lenne anyósom betegsége, egész jól meglennénk ... :cry: ...

néha kicsit nehéz összehangolni őket, mert lilla most önállósodik, mindent egyedül akar csinálni, DE még pelenkázni kell, és hiába akar, nem tud pl egyedül felöltözni ... levetkőzni, azt igen :) ... ezt meg is teszi napjában többször is :lol: :lol: :lol: :lol: ... sétálni nem tudom elvinni őket,, mert elszalad egy idő után a babakocsi mellől ... ezt kicsit nehezen viselem: levegőzés csak az udvaron hétközben :cry: :cry:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Hát igen Brumi!

Anyósodról el is feledkezetem :oops: , hogy vagytok ezügyben, párod??? Ha van kedved írj privit, öntsd ki a szíved !!! Tudom nem nagy, de ez is segítség, emlékszem még apum kapcsán :cry:

Kép
babcika

Rakok egy képet a kis "kacsacsőrünk"-ről:

Kép

Kép
babcika

Ja!

Míg még eszemben van és nem késő:

Akinek terpeszrugit, pelust írnak fel, az ne vegye meg a Ricsi néven futó dizájnos kivülre rakható terpeszgatyit 1500-2000 Ft-ért, mert nem jó, ennek most nem fog örülni a gyártó, de rucin kívülre kell, ezen felül gumis és egyszerüen nem ott van ahol kellene, nem csak én láttam így, ma megmutattam dokinéninek és védőbanyeknek is, én már beszereztem szombaton egy olyat mint Manóéknak van, én csak gumigatyának hívom, igaz nejlon, nem szellőzik, de a gyerek lábát combközépnél terpeszti, és nem térdnél van mint ez a Ricsi.

Tehát ha felírják akkor inkább a hagyományosat vegyétek!!Arra azt mondják nem jó mert elmozdul, de body-val odafogatva nagyon jó és helyén marad!!

Kép
babcika

Laptatőőőőőőőőő!!

Jaj kellett nekem ennyit "pofázni", most az előzményeket figyelembe véve car éjszakának nézek elébe!! ( Mondjuk az nálunk azt jelenti,hogy 3-kor is kel, nem csak 5-kor ahogy szokott :oops: )

Kép
babcika

Babcika,Blanki nagyon figyel!!!megzaba...

sutimano76

az én kiscsomagom már megint alszik,remélem éjszaka is fog,most kicsit félek attól hogy éjjel nem :?

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?