Szimba: Bocs, én akartam túl röviden leírni amit a doki mondott és közben teljesen összezavartalak

. Szóval az úgy volt,hogy minden eddigi papírt megnézett. Megnézte a műtét előtti uhképet, a zárójelentést és a műtét után 2 hónappal készült uhképet és abból következtett arra, hogy akkor az endóval nem csináltak semmit. A műtét előtti és utáni uhkép, szinte tök ugyanaz és a zárórn sincs arról szó, hogy csináltak volna valamit az endóval, csak annyi, hogy felodották az összenövéseket és eltávolították az egyik petevezetéket. Remélem, így most már érthetőbb voltam. A műtét előtt és után még nem Dévaihoz jártam, így ő ehhez nem nagyon tud szerintem hozzászólni. Ezeket a papírokat ő is látta az első konzin, de nem mondott semmit.
Drukkolok, hogy nektek ez legyen most a sikeres lombik!!!!!!!!!!!!!!!
Kislibus: Vérvétel, ekg, tüdőszűrés, vércsoport meghatározás kell, ezek nem is vészesek. De kell a bélendó miatt béltükrözés, ími már biztos nem olyan kellemes és hasi+kismedencei mr, de erre meg Tatabányán nem tudok senkitől beutalót szerezni. Lehet, hogy fel kell hívnom a Bokor dokit, hogy segítsen ő elintézni. Az mr, ha nem sűrgösségi eset, kb. másfél-2 hónap szinte mindenhol, úgyhogy idén már nem lesz műtét szerintem. De most úgy vagyok vele, hogy nem is bánom. Ti jól vagytok, minden rendben?
Csomee: Szorítok, hogy még nöljenek a tüszök!! Izgulok érted majd holnap!!!!
Kati, Moncsi: Ti is jól vagytok?
Igazából Apánkat csak akkor kell hívnom majd, ha megvan a műtét. Addig nem. Ő teljesen ki akar maradni ebből, még dokit sem ajánlott, amikor kérdeztem tőle, hogy kivel lehetne megcsináltatni. Egy kicsit csalódtam benne, megmondom öszíntén! A legutóbb, amikor ott voltunk a férejmenk is meg nekem is teljesen az volt az érzésünk, hogy mindenáron le akar rázni minket. Addig ő semmit sem fog csinál, amíg nincs műtét! Pedig, ő is nagyon jól tudja, hogy a műtét sem megoldás erre a betegségre. Bármit kérdeztünk, mindenre visszautasító választ kaptunk. Én elhiszem, hogy sok a betege, fáradt, de mi bízunk benne, tőle várjuk a segítséget és ha tőle nem kapunk, akkor kitől????????????????????????????