A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Lorca!

Juhhuuuu-juhuuuu!:D
Most már ne tűnj el!!!!!!

Na, most már hagyjatok tanulni :twisted: :? :? :? :?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Csak rapid, ha valaki dilemmázna, ma kaptam egyik Barátnőmtől! Nagyon durva!

http://www.youtube.com/watch?v=hlgMvKGBa2k

Tickerplayground.com
breki76

Lorca

De jó , hogy jöttél :lol:

Dodi

Anyósod: :twisted:

Boo

Nekem tetszik a mostani hajad,mi a bajod vele?
Jó, hogy megjött.
Zsiri, édespofa :lol:

Sillia

Édesen alszik Lóci :lol: , biztos jó fárasztó lehet, hogy mindig cicin akar lenni. Azóta csinálja, mióta kijöttél a kórházból?

Ági

Katának is jó hosszú a haja. Kis tornászlány :lol:

Nyuszi

Én is úgy szeretem , mikor szoizik, Ha végez rám mosolyog, h véletlenül köhögök vagy tüsszentek, abbahagyja és rám néz majd mosolyog. Olyan aranyosak. :P

Odett pontban délben elaludt, most kezd felkelni. :lol:

Kép
Kép
orsi777

Kata haja: születéskor is nagy volt neki, aztán elkezdett elől kikopni. Most már nő neki szépen vissza, erre hátul /háton alszik/ egy körben kezd elfogyni a haja, mint az öreg pasiknak :roll: :lol: A kakastaréjjal nem tudunk mit kezdeni, rövidebb- hosszabb korában is így áll :lol: :lol:

Lorca: jó, hogy jelentkeztél :D :D Épp a napokban gondoltam rád meg klarkára, hogy biztos a három gyerek miatt nem tudtok nagyon jönni :D Hogy bírod? Tanítasz újra?

Kép
agi125r

Breki!

Hú, ez eléggé összeesküvés-elméletes :lol: ,de alapvetően teljesen egyetértek a pasival. pl. abban, hogy egy jól működő immunrendszer esetén nem lehet megbetegedni! A cél az immunrendszer erősítése, így ebben a "taknyos" időben én is adok Botondnak C-vitamint, vasat, Béres-cseppet, ez bőven elég!
Én pont ma kérdeztem meg anyut, hogy biztos ne adassuk-e be, mert Ukrajnában már elég nagy gázok vannak állítólag... Azt mondta, ő továbbra sem adja be, magának sem, mert szerinte is sok lesz a szövődmény, de ha mi szeretnénk, beadja, de nem javasolja! Kisgyereknek, kismamának pláne nem, hiszen töbnyire otthon vannak, kicsi az elkapás esélye, de apukáknak esetleg, szóval gondoljuk át, és Ricsinek beadja, de ő továbra is NEM-mel voksol! A kórházukban sem oltatta be magát a személyzet, csak egy dokinő!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!

Igen, eléggé olyan, de valljuk meg, hogy a gyógyszeripar HATALMAS biznisz...
Már olyat is hallottam jó régen, hogy nagyon sok betegségnek már régen megvan a gyógyszere, de ha egyből piacra dobnák, akkor miből élne meg a gyógyszeripar...így megy a fokozatos "parasztvakítás"....érdekes teória, de azért az ördög nem alszik (ezért is vörös a szeme...vagy mi :wink: ).

Ha meg megoldódik egy betegség kezelése, akkor azért nem árt egy újat is kreálni helyette, hiszen az megint RENGETEG bevétel kiesés...mesterségesen terjesztett vírusok...na jó, engem sem igazán ez izgat most, de nyilván az ember félti a családját, főként, hogy nagyon is van kiért élnie!!!!!!

Lassan végére érünk a kariajiknak(megrendelés, lebonyolítás)...szóval jól belehúztunk, ráadásul Anyunak is decemberben névnap, szülinap....és az igazat megvallva, nem vinném Mincsát a nagy tömegbe, így jó is ez! Na meg keresztelő is lesz decemberben :lol:

Na lépek is fejni (nagyon csökken a mennyiség sajna) napi 50 ml...de azért gyepálom még magam egy darabig!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára breki76 2009.11.03 17:11-kor.

Tickerplayground.com
breki76

lotti 38 :arrow: 18.35-re megyünk dokihoz
Vendég

Moncsy, Lorca

Jó hogy jelentkeztetek :)

Boo

Azt hiszem anyósügyileg a második helyre szorultál (legalább)
Szerintem Dodiét nem lehet felülmúlni :?

Bond

Hogy lehet az, hogy ma még nem szóltál hozzánk :?: :?: :?: :shock: :shock:
Vendég

Sillia!

Anyósügy...dehogynem...hidd el én vezetek, de nem szívesen teregetek...jó messze van és az a lényeg!!!!! (Az én Páromnak még a gyerekkorát is tönkre vágta az a ......no comment, idiótákra nem fecsérelem az időmet, mármint, hogy róla beszéljek)

Dodi..ugye, hogy ugye?? Te meg Boo tudjátok...bár mindenkinek a maga keresztje a legnagyobb....

Tickerplayground.com
breki76

Lilisgabi

Szegény Lotti is :cry:

Kép
Kép
orsi777

lilisgabi: gyors gyógyulást nektek!!! :)

anyósügy: nem irigyellek benneteket! Bár eddig nagyjából én elvoltam anyóssal, lassan kezd nálam is betelni a pohár. De azért még mindig nem éri utol a tieteket! :lol: Most halottak napján viszont közel álltam ahhoz, hogy jól megmondjam a magamét, csak azért vettem vissza a lendületből, mert tekintettel voltam a fiára, akinek amúgy is szar kedve volt /meghalt az apukája, de most nem tudott rá nyugodt körülmények között emlékezni pont anyós miatt/. Meg is kértem enyémapát, hogy majd beszélgessen el vele, ne nekem kelljen, mert annak nem lesz jó vége! Nem akarom eltiltani az unokájától, de ha így folytatja, a végén az lesz.
Brekihez hasonlóan az a szerencse, hogy nem lakik túl közel :lol:

Kép
agi125r

Bond biztos titkos információkat ad- vesz /államtitkok, ipari kémkedés, ilyesmik/ :lol: :lol: :lol:

Kép
agi125r

Mostanában Kata egyre töbet alszik: két evés között van, hogy 1,5 órát is. Pedig úgy egy hónapja még fél órákat aludt napközben. Szerintetek ez nem gond?

Kép
agi125r

Sziasztok!

Csak átfutottam az írottakat,elég sok dolgom van mostanság.

Ági
A mi gyerekeink akár tesók is lehetnének :) Hasonlítanak is és a frizkó dettó,csak kicsit rövidebb.Épp ma kérdeztem Anyut,hogy szoktak e hajat vágni ekkora gyereknek? Az én hajam brutál.Hullik ,mint atom és 3 naponta mosni kell-de ahogy olvasom nem csak én küzdök ezzel a problémával.

Dodi

Anyósod:iszonyat :shock: :shock: :evil: :evil: részvétem..

Zsiri,Lóci meg minden kiskölök nagyon helyes :)

Breki
Kariaji? :shock: :lol:
Kérünk képet Minóról! Ja! Amikor szurira mentünk,láttam Minót lányban!
Vendég

Van már copfunk :lol:

Kép Kép

Kép
Kép
orsi777

Meg kell zabálni!! Odett,mint egy játékbaba :)
Vendég

Sziasztok! :)

Aki keheskedik az gyorsan hagyja abba, aki meg nem az bele se kezdjen!

Én Apázok: ma meg holnap itthon van. :D Ő meg anyázik: bosszantja Manó. :? (Tulajdonképpen csak annyi baj, hgy Manó nem audio vezérlésű :roll: :roll: :roll: :lol: :? )

Hogy én se lógjak ki a sorból.
Tegnap egyszercsak azon kaptam magam, hogy a szájpadlásomat birizgálom a nyelvemmel. Erre reggel érzem, hogy azon a tájékon lévő fogaim egyike mintha "görcsölne" és az orromba sugárzik ki. :? Magyarul a mittudoménmilyenüreget érzem. Most estére egy árnyalatnyival rosszabb lett pláne, hogy megittam egy bögre Neocitrant. Most már legalább a fülemet is tuom, hogy hol van. :lol: :lol: :roll: :roll: :? :? De erről nem a Neocitran tehet, hanem a forró mivolta.
Azzal együtt most azt fogom nyomatni + hagyma + Bioptron lámpa. Engem csak egy dolog vehet le a lábamról: Apa. :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

conversano: kérek képet Marcipánról! :lol: :lol:
Hajhullás és zsírosodás ugyancsak :roll: Hajvágás babócáknál: szerintem lehet, de mi úgy döntöttünk, hogy egyelőre marad, úgyis hidegek jönnek, legalább melegíti :lol:
Odettről nekem is játékbaba jutott eszembe :lol: :lol:

Még egy kérdésem van: ti felkeltek éjjel fejni? Nekem muszáj, mert
- kidurran reggelre a cicim
- vissza is esne a tejtermelés :roll:

De még 3 hónap van, amíg szigorúan csak tejci, azt meg már fél lábon is :lol: :lol: De attól tartok, hogy utána is fel fogok ébredni hajnali 3- kor :roll: Viszont akkor majd örömmel konstatálom, hogy most mégsem kell felkelnli :lol: De ennyi áldozat belefér a tejciért :lol: :lol:

Kép
agi125r

Ági

Én nem kelek, és nem is keltem fejni, és ettől nem apadt a tejem :wink:

Kép
Kép
orsi777

Ági

A kép nem adja vissza,de anno még az emberem is mondta,hogy mennyire hasonlítanak :)

Hajszárítás után
Kép
Vendég

Breki!

Igen, én is sokkal inkább anyagi érdekeket látok emögött, mint irtsukkianépességet-mozgalmat! Már az is évek óta tudható, hogy a rákos betegségek zöme gyógyítható a vitaminok kölünböző arányaival, és ez a tudás a kutatók bírtokában is van, csak érdekes módon az ezzel foglalkozó tudósok vagy meghaltak, vagy hirtelen "elvesztették az érdeklődésüket" a témában :evil: :evil: :evil: .

Lorca!

Szerintem Dodiét nem lehet felülmúlni
Az is valami :? :lol: :lol: :lol: .

Breki!

Abszolút nem vonom kétségbe, hogy a te anyósod még durvább, sőt nagyon örülnék, ha nem lennék dobogós ebben a versenyszámban :? , de én bármit megadnék érte, ha az enyém csak a szomszéd faluban lakna!!!! Hidd el, annál, hogy két házzal lakik odébb, már csak az lehetne rosszabb, ha ideköltözne ( :arrow: elválnék!). Szerintem még a legjobb fej anyósból/anyából is sok egy idő után ilyen közelségben! Anyuval sem lennénk ilyen jóban, ha a szomszédban lakna, pedig bárcsak házat cserélnének :roll: :lol: !
Ha messzebb lakna, időnként találkoznánk, panaszkodna egy sort, én kedvesen bólogatnék, hazajövünk és kész. Komolyan, semmi vita nem lenne köztünk, de így :shock: ! Eleinte elmeséltem neki rólunk ezt-azt, de mindig visszaélt vele :evil: ! Így most már nem mondunk semmit, de akkor meg kitalál :shock: ! Mondom, hogy bolond! Megmondta a doki a kórházban, hogy kezeltetni kell!!! És ezt ő is belátja, de nem megy orvoshoz, mert akkkora mártír, hogy Ő meg ennek a szónak a definíciója :twisted: .

Orsi!

Hihhetetlenül cuki :D :D :D ! Énnnn is akaroooooook egy copfos kislány iiiiis :oops: :lol: . Mondjuk Botondnak is lehetne csinálni, de talán nem kéne :roll: :lol: :lol: :lol: . sztem az is elég volt neki, hogy rápróbáltam azt a balerínacipőt, amit a barátaink kislányának vettünk :oops: :lol: :lol: .

Én is gondolkodom a hajvágáson, mert Bobó haja már olyan hosszú hátul, meg oldalt hogy félek, hogy odapatentolom. Le is fogom neki mérni a hosszát :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Marci igazi vasgyúró, nagyon aranyos :P

Kép
Kép
orsi777

dodi

[quote]
írta:
Szerintem Dodiét nem lehet felülmúlni

Ezt én írtam és nem Lorca
:)
Vendég

orsi

Lóci mindig is cicista volt, de a kórház óta vált tarthatatlanná a helyzet.

Viszont az nagyon valószínű, hogy az ő szopimániájának köszönhető az, hogy a kezdeti nehézségek után mára már ott tartunk, hogy 2-3 naponta kell csak pici tápi.

Olyan vicces volt, nyugodtan csücsült apa karján, viszont amint átvettem azonnal nyitott szájjal vadul fúrni kezdte a fejét.
A fülembe, mert épp ott ért hozzám először.

Úgy néz ki, neki mindegy.
Anya=bekapjuk
:lol:
Vendég

Conversano: tényleg van hasonlóság :lol: :lol: A séró nem gyenge! :lol: :lol:
Enyémapa meglátta, és a reakció: jól felpattant a tolla a babónak! :lol: :lol:
Katának is megmutattuk, és ő pont ugyanolyan nagy szemekkel nézte, mint amilyen a képen Marcipáné :lol: :lol:

Kép
agi125r

Nagyon jók a képek!
A hajas babákra nagyon irigy vagyok... :oops: :cry:
Iringó még kopaszka :cry:

Apák
Azt nekik is fel kellene fogniuk, hogy a gyerek a két ember (anya és apa) közös döntésének az eredménye...legtöbbször... és mindegyiküknek lemondásokkal jár...

Betegeknek mielőbbi gyógyulást!
Vendég

Conversano!

Marcipán tényleg hasonlít Katára :shock: :lol: !

Sillia!

Tudtam, hogy te írtad, nem értem miért írtam Lorcát :oops: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Orsi: és fel :wink: sem akar robbanni reggel a cicid? :shock:

Kép
agi125r

Minden babuska nagyon gyönyörű!
Lotti torka még nem piros.Ez jó hír,de továbbra is 37,3. :( Kicsit nyügi.Lehet,hogy fog lesz?Nekünk már nagyon fehér az ínyünk.
Anyósokat össze kéne kötni,és egy szobába bezárni őket.Majd ők elintéznék magukat. :lol: :lol: :lol:
Ma már nem jövök,még tökjelmezes Hanginak üzenem,hogy legyen jó kislány,és ne sírdogáljon. :wink: Ancsurti,mindjárt elfogy a Macikv-m.
Vendég

Lilisgabi!

Lotti babának jobbulást! Meg persze nektek is!
Anyósos ötlet nem jó :? : az én anyósom mindenkit halálra idegesítene, és még nagyobb önbizalommal jönne ki :twisted: :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nemsokára a mieink is így nevetnek :lol: :lol: :lol: :
http://www.youtube.com/watch?v=-wIEihDA ... =rec-HM-r2

Kép
agi125r

Off, de meg kell osztanom veletek :lol: Kép
Kép

Kép
agi125r

agi125r!

:lol: :lol: :lol:

Lányok, én nem értem mit művel a gyerekem :? ! 9-kor evett utoljára, és adtam neki 50 pótlást a fagyiból, hogy így hátha csak egyszer fog kelni (3-mal szemben). Nem is kellett volna neki több. Erre most 2-kor úgy sírt fel, mint aki éhen akar halni :shock: :? ! Aztán mégis alig evett! Utána kelt 3-kor, akkor hűtős tejcsit kapott, erre most megint eszik :shock: ! Napközben nem eszik ilyen gyakran, nemhogy éjszaka! Mi lehet ez?

Katy, Boo!

Milyen volt a koncert? Meséljetek! :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

jó reggelt

Dodi

[quote]N írta:apközben nem eszik ilyen gyakran, nemhogy éjszaka!

Üdv a klubban..Én már nem is emlékszem arra, milyen érzés 3 óránál többet aludni egyfolytában.
De már 3 órának is örülök :?
Vendég

A beteg babáknak és mamáknak mielőbbi jobbulást!
Vendég

Sziasztok,

Régen jelentkeztem, de azért szoktam olvasgatni... :)

A betegeknek én is mielőbbi gyógyulást kívánok!

Dodi,

Nálunk is pontosan ez a helyzet, Míra éjjel sűrűbben eszik, mint nappal...és én sem értem ezt a dolgot. :roll: :roll: :roll: Nappal van hogy 4 órát is kibír és nem sír, hogy már enni szeretne, éjjel meg ugyanaz, mint Nálatok, hogy 2,5-3 óránként sír, mint aki nem evett egész nap... :?: Érdekes...

Katy,

Petra és Míra egy napon születtek, és sokszor volt, hogy pont ugyanazokat csinálják, ahogy olvastam az írásaidat. Ugyanakkor kelnek fel éjjel és nappal. :lol:

Korábbi képek alapján én is találtam egy "tesót" Mírának, illetve a képek alapján szerintem hasonlítanak, de aztán már nem tudtam visszakeresni, hogy kinek a babája is volt...most már rájöttem, hogy Agi125r Katája. :lol:

Felnőttek között is sokszor van, hogy hasonlítanak egymásra emberek, akiknek semmi közük egymáshoz...egyszer valahol olvastam, hogy kb. 400.000 féle arcberendezés van, amik ismétlődnek. Nem tudom, hogy ez a szám mennyire valós, nagy vagy kicsi, de tény, hogy vannak ilyen hasonlóságok.

Mi jól vagyunk, beszereztünk egy járókát, amit Míra nagyon élvez. Pont belefér a játszószőnyege is, remekül kilát belőle, én meg tudom mozgatni a kerekeken, ha szükséges. :lol:

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

reggel óta böngészem az álláshirdetéseket, valami bedolgozást keresve.

1. Mindenki munkát KERES!

2. Amit kínálnak, az mind hálózatépítő, call-center, ügynöki stb. munka.

:( :( :(
Vendég

dodi: tippem sincs.... Tudom, hogy nem vagy oda a cumiért, de lehet, hogy az is elég lett volna neki /legalábbis azt írtad, először nem is evett sokat/. Kata néha felébred hajnali 4- kor /újabban már 21.30- kor alszik :lol: /, olyankor csak visszaadom a cumiját és simán visszaalszik. Ebből gondolom, hogy nem éhes. Simán kibírja 7- fél 8- ig kaja nélkül :lol: :lol: Igaz, a 21 órás kaja után kap még pótlást a lefejtből, olyan 50 körül szokott benyomni belőle.

merion: emlékszem, tényleg volt hasonlóság :lol: Esetleg egy mostani képet róla? :D A járókátok fa járóka? Mekkora?

Sillia: regisztrálj vmelyik álláskeresőnél, és majd e- mailben megkapod az ajánlatokat, amik téged érdekelnek. így nem kell sok szemetet végigolvasnod :D

Na készülődünk, mert most még jó idő van, délutántól esőt mondanak, most kell menni sétálni :lol: Meg boltba kajának valót venni :lol: :lol:

Kép
agi125r

Sziasztok!

Ikoka: :D örülök, hogy az egyik recept bevált, kíváncsian várom a turbós változatot, még a végén én is megfogom csinálni. Ízlett a családnak?
Lilisgabi: én láttam a Benkőt, undorító. A Showder klubbot imádom :lol: !!!!!!!!!!! Jobbulást :wink: !!!
Moncsy: jobbulást Nektek és gratula a húgodnak Boglárkához :wink: .
Hendegabi: itt is szakadt tegnap a hó! aranyos a kutyitok :wink: .
Boo: Szerintem jó a frizu! Torkod :roll: ? Koncert :roll: ???
Silli, Boo: olyan édesek a bébik :lol: :lol: !
Ági: már épp akartam írni, hogy rég láttunk képet Katáról. nagyon szépek vagytok Katával :wink: , és az a séró…. :lol: :lol: .
Dodi: :shock: anyósod, ez nagyon durva. :twisted: :twisted:
Orsi: copf :shock: , azt a mindenit, igazi tündérke :lol: !
Conversano: Nagyon helyes Marci ezzel a séróval :lol: :lol: !

Tegnap Domi megkapta az oltást, eredmény hőemelkedés, extra nyűgivel spékelve :? .
Még mindig taknyos Domi, mondom a doktornőnek is, hogy tiszta takony a gyerek. Válasz: mivel láza nincs, torka nem piros, majd elmúlik, és ne porszívózzuk annyit az orrát. Mondom oké, de állandóan tele az orra és nem kap levegőt.......
marietta1982

Sziasztok,

Nálunk korábban volt olyan, hogy éjjel tényleg elég volt csak a cumit oda adni Mírának, aztán ha már nem kell neki, ő ki is köpi és alszik nélküle...de most rendes evéseket produkál többször is egy éjjel... :roll: Na meg olyan is volt, hogy 6-7 órát aludt evés nélkül, igaz akkor még napközben sűrűbben evett.

Agi125r,

A járóka fából van, 100x100 cm, 3 pozícióban állítható, kerekei vannak és össze is lehet csukni.
Pont elfér benne a játszószőnyege is. Ebben most már biztonságosan tud forgolódni. Hasról hátra már mind két irányban megy neki, és szerintem hamarosan hátról hasra is sikerrel jár, az oldalra fordulásig már eljutott.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára merion 2009.11.05 14:12-kor.

merion

merion

Kép Kép
Vendég

Sziasztok

Nagyon édi minden bébi.

Képzeljétek el éjjel totál kétségbe estem. Felkelt Nóra enni fél 1-kor,. és szívta csak szívta és sehol semmi, egyszerűen nem lövelt be a tejcsi, váltottam egyik mellről a másikra és semmi, kb 20 perc telt el így, de már a végén rángatta ideges volt, és sírt, 20 perc után éreztem hogy na most talán megindult. Ilyen még sosem volt, nem tudom miért volt ez.

A hízás: most úgy néz ki hogy 6690-ről 6640 lett, most pedig 2 napja 6668g.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

gabi

Én rendszeresen így voltam eleinte, azzal a különbséggel, hogy Lóci nem rángatta, hanem egyszerűen elaludt rajta.

Már kérdeztem, de biztosan nem vetted észre:

Norbinak hogy tettszik az új iskola? Jól érzi magát?
Vendég

sillia jaj bocsi tényleg nem láttam. Képzeld tökre tetszik neki, azóta meg van nyugodva, már barátai is vannak, és azt mondja jól érzi magát. De én is látom hogy itthon is nyugodtabb.

És szerinted mitől volt ez?

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Hűű! Míra naggggyon hasonlít Katára! Nem is kicsit!! :)
Vendég

Gabi

Nem tudom mitől volt. Saját esetemben arra gondoltam, hogy nagyon izgultam és NAGYON akartam hogy jöjjön a tej.
De nálad ez nem magyarázat, 4 hónap szoptatás után...

Örülök, hogy Norbi megtalálta a helyét :)

Agi

Nekem van munkahelyem, nem állást keresek, henem valami kereseti lehetőséget. És ilyesmi nem nagyon van az állásközvetítő cégek ajánlatában.

Nyelvtudás nélkül eláshatom magam :(

Mira és Kata akár tesók is lehetnének :D
Vendég

Míra és Kata :shock: , olyan mint két tojás :lol: :lol:
Sillia: Nagyon édes a nevetős Lóci, és a cipője :lol: :lol: :lol: olyan nekem is kell :lol: :lol:
marietta1982

Sziasztok! :)

Voltunk véncsoroszlyadoktornéninél.
Hugi szuri kapot. Reakciója: nyyy... :D :D :D Manó a kobráját villantotta meg: minden okés, nem kell többet mennünk. :D
Hug adatai most: 58,5 centinek mérték, de jó vastagon volt felöltözve, úgyhogy 58 centinek titulálom. A súlyát 4570-nek mérték szintén tökig ruhában, úgyhogy sacc per has 4300-ban állapították meg. (De nem fognak ki rajtam, mert majd lemérem a ruháját és majd én tudom jól :twisted: :twisted: :twisted: )

Teljesen más téma.
Most voltak itt a UPC-től és telepítettek egy médiaboxot, hogy hú, de jó legyen most már nekünk, innentől digitális minőségben nézhetjük a csatornákat. Szuper. Csak egy dolog nem smakkol: létezik, hogy nem lehet az általam kívánt (és megszokott) sorrendbe rakni a csatornákat, hanem olyan sorrendben vannak, ahogy a frekvenciák jönnek egymás után??? :?: :?: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
200907?

Merion!

:shock: :shock: :shock:
Hááát, én akkor ezt csúnyán benéztem! Az én fejemben Kata=Míra :shock: ! Mármint, hogy eszméletlenül egyformák, és bármelyikőtöktett is fel korábban képet, én mindig azt hittem, ez ugyanaz a bébi :oops: :shock: ! azt hiszem megnyertétek a asonlósági versenyt :wink: :lol: :lol: :lol:

Bond!

Ezek gyárilag így "állítódnak" be, de elvileg te ezt manuálisan meg tudod változtatni, és ez vlsz. nem a sugárzás típusának függvénye, hanem a TV-nek, szóval a Tv menüjében keresd valahol ált.ban így: csatornalista :arrow: módosítás/áthelyezés

KépKép

KépKép
kicsidodi

Köszönjük Dodi! Agi125r nevében is az első helyezést :lol: :lol: :lol: Pedig nem is neveztünk a versenyre! :D Én elég ritkán jelentkezem, így megértem, ha nem azonosítottál be kellő képen. :lol: De most már tudod, hogy ez nem egy, hanem két szép kislány. :lol: :D

merion

merion

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?