A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok! Köszönöm ezt a sok-sok köszöntést!

Kép

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Szisz nagyon boldogságosat! :lol:
Vendég

Sziszka!

Én már megint lemaradtam!: utólag is nagyon boldog szüölinapot, remélem nagyon kellemesre sikerült! :)

Ami az oltáshoz hozzászóltál szerintem nem túl célravezetö, noha nem vagyok orvos. Tüdögyulladást több kórokozó is okoz, pl. pneumokokken, ami ellen van külön oltás. Az influenza megint más kórokozó, az ellen nem használ, ha pneumoval oltatsz, mert fél az influenza tüdögyuszis szövödményétöl. Az egyik baktérium, a másik vírus... A vírusokban az a rossz, hogy mivel legyengítik a szervezetet, jó táptalajt biztosítanak a baciknak. Innen nézve a logika lehet helyes is, de nem okvetlenül, ha a fertözés más kórokozó jóvoltából történik, mint ami ellen oltattál. Szóval ez is egy olyan dolog. Én egyszer voltam életemben influenzás, de nem volt gáz, viszont lett komoly szövödménye, mert elöször tüdögyuszi, majd annak szövödményeként asztma, amibe majdnem belepusztultam. Szegény védöangyalaminka akkoriban csomókban hullhatott a haja... :) S mivel orvos gyereke, gondolhatod, hogy mindenre oltva voltunk, ami élt és mozgott, gyógyszerben se volt hiány. Ezzel együtt.
Szerintem hülyitik a népet elég rendesen. A normál influenzában is ezrek halnak meg minden évben és nem hírértékü, aztán most verik a nagy tam-tamot politikai okokból - is. Ukraina választások elött áll...

Ezzel együtt megkérdezem a gyerekdokinkat, hogy neki mi a véleménye.

Mentem a fognyüvöhöz, már rettegek!

Puszi: Barbi
Vendég

Barbi: nem nyugtatsz ám meg a soraiddal!

"A normál influenzában is ezrek halnak meg minden évben".

Kész vagyok!!!! :lol:

Járj sikerrel a fogdokinál!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Sziszkának nagyon boldog születésnapot kívánok és sok-sok puszit is küldök mellé! :D Legyen gyönyörű napod!

Barbi
Kép
manci79

Sziszka, nagyon boldogságos szülinapot!!

KépKép
columbine

Köszönöm!

Barbi, nem maradtál le, ma van :oops: Sok sikert a fogorvosnál! Mi így se úgy se oltatunk semmivel, szerintem is nagyobb a füstje mint a lángja, és Csandinak is nagyon igaza van, hogy a kereskedelmi tv mindent felfúl, és elferdítik az igazságot....

Na megyek ebédet készíteni!

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Aproo, mi már rég túl vagyunk a 15 hóson. Egy csütörtöki napon adták be, és egy hétre rá következő pénteken ment fel a láza Daninak (elég rendesen) - a védőnő mondta is, hogy 7-10 nap múlva jönnek a mellékhatások. Aztán szombaton még hőemelkedése volt, picit hányt + kevesebbet evett, de vasárnapra mintha elfújták volna.

Judit

Kép
Kép
csutak33

Sziasztok!

Csutak köszi az infot. Többiek? Senki nincs még túl rajta?
Mi ma voltunk, de extra volt. Múlt héten még mentünk volna méreckedni, de zárva minden, bejelentés nélkül szabira ment a község egyetlen dokija és egyetlen védőnője.....no comment.
Ezért ma a kb. 10 nm-es szobában egyszerre 15 gyerek és szülők.
A doki meg egyszercsak kiszólt, hogy jó, akkor Ő nem fogad többet. Vicces egy fazon. Mi szerencsére oltási behívóval mentünk, de utánunk volt nagy veszekedés. Bár megjegyzem, tök jogos, mi az hogy nem fogad??? :evil:

Sziszka, Isten éltessen!
Még tegnap este megkérdeztem Pétert, de ugyanazt mondta el kb. mint Barbi. Hogy a legveszélyesebb a prenevar, ami tüdőgyuszit okozhat, az ellen meg oltva vannak a csibék. És hogy tüdőgyuszkót még számtalan dolog okozhat, így az az oltás sem véd teljesen.
Ez az egész egy akkor hatalmas nagy bukta a gyógyszeriparnak, hogy muszáj nekik valahogy megtéríteni a kárt. A média meg partner ebben!
Mert pont elég ez a pár hét, hogy kitalálják, már olthatók a kicsik is.
Arról nem is beszélve, hogy ki az a pocaklakós nő, aki engedte volna, hogy rajta kísérletezzenek?

Kata, Te ezt a játékcentert vetted? Azt hittem, Te is építőset néztél.
Megnéztem az eichorn honlapját, nekem ezek a favonatok jönnek be nagyon. Egy olyan 40-50 dbos szett kb. mennyibe kerülne?
Az építős szett 1700ért meg sztem szuper, egy színesre beneveznék nagyon!

Na, lépek, mert a lakás romokban, reggel úgy rohantunk,csak arra volt idő, hogy Levi mindent szétrámoljon, a pakolás elmaradt. :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Na, amíg alszik Levi még gyorsan két kérdés, mert most jutott eszembe:

Megnéznétek nekem, hogy hány prenevart kaptak a kiscsibék?
Mert minket a doki most hívott vissza december elejére, mondván, hogy juj, eggyel kevesebbet kaptunk, mint kellett volna. Jó, mi? :twisted: :evil: :shock:

A másik, meg hogy ha jól emlékszel többen mostátok át a habszivacsokat mosógépben. Ugye? És bírták.....hány fokon? És utána fűtőtesten simán száríthatom? Mert kaptunk egy nagy zsákkal, de használt és eléggé piszkos, bár jó állapotú. Szeretnék Levinek csinálni egy játszósarkot, na jó, a 226. játszósarkot... :roll:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziazstok!

nem volt netünk,helyesebben a modemünk mondta fel a szolgálatot.
annyi mindent szeretnék íni remélem nem marad le semmi

Aprózsófi Levink 2 prevenart kapott, habszivacsot 40 fokon mostam és semmi baja nem lett.

Sziszkának boldog szülinapot kívánunk mi is!

Ritusnak nagyon nagy már a pocakod, mikorra is vagy kiírva?

Mancibarbi persze de jó lenne összeendeni acsibéket! mikor?

Drukkolok mindenkinek aki babánzi szeretne!!! a végén mi leszünk a kövekező befutók-Apja meőrült és tesót akart :lol: :roll: :shock:-én kevesbé....na majd meglátjuk köv hónapban mennyire volt sikeres a támadás :lol: :lol: -ilyenkor nagyon "szégyenlem" ám magyam ,h mások annyit kűzdenek, nekünk meg elég ha Apa egyszer gumi nélkül támad.... :oops: :oops: :roll:

mit akartam még? oltás-én nem is kérdeztem a védőnőnket,mert most épp kettő között lebegünk...

el tudná nekem küldeni a zöldséges tanulókártyát? nem nyitja meg az enyémet....
jah és ha jól emlékszem KAta nektek van fóliázógépetek? ha elküldöm az enyémet meg fóliát rá, akkor befóliáznád nekem?
makadu

sziasztok!

Szilvi, mindjárt küldök privit...

Aproo, mi 3 prevenárt kaptunk eddig (2-3-4 hósan), de úgy tudom, hogy most a 15 hóssal is adnak ismétlőt! legalábbis én így hallottam itt a telepi anyuciktól!

Szuszu, tudom, hogy mosógépben mosta a szivacsokat. én meg nem emlékszem, lehet, hogy csak áttöröltem, bár nyár volt, szóval hamar szárad. nem tudom, hogy a radiátort mennyire bírják...

holnap akkor hogy legyen!?

ma kaptam gyedet, de már reggel hívott az uram, hogy megint valami ezredik összeg érkezett! :shock: többet, szerencsére, de, hogy honnan kerítenek folyamatosan plusz lóvékat! nagyon ajánlom, hogy ne kelljen visszafizetnem, mert megőrülök akkor, az tuti! de direkt rákérdeztem a munkaügyesemre, akkor azt mondta, hogy ez így jó, ahogyan ők csináják! :oops:

Barbi, sok sikert a fognyűvőhöz! mi is most kezdtünk el járni... egy bölcsességfogamat már betömték! 16-án megyünk újra. van egy pár kezelésre szoruló, bár még nem lyukas fogam! :( francba! most majd már jól odafigyelek rájuk!

oltásos, influenzás témában tökre egyetértek veletek! mindenkinek igaza van, aki úgy gondolja, hogy ez csupán egy oltári biznisz, csak jól beijesztik a jónépet! köztük engem is! pont ma reggel mesélte a férjem, hogy kolleganője, aki metróval utazik, mesélte neki, hogy már a metrón is vannak szájmaszkos emberkék... mondjuk tény, hogy az a legzsúfoltabb bkv járat, de ez azért egy picit tán erős! :roll:

Kata, játéknagyker honlapját köszi, bár sajnálom, hogy nincs fent minden termék, amit árulnak, de gondolnám, hogy az nagyon nagy munka lenne... :(

sophie27

Kitti, hát akkor legyen úgy, ahogyan szeretnétek! majd számolj be a fejleményekről ám!!!! ;)

köszi a kérdést Szilvi. még mindig ugyanúgy vagyok. barnázgatok... görcs nincs. betéten nem igazán hagy nyomot a dolog! fogalmam sincs! majd tesztelek... egyszercsak... :)

sophie27

Zsófi tesztelj! mert lehet hogy ha ott a kicis akkor progihiánytól van a barnázgatás, és akkor kapnod kell pótlást! :wink:

Aproo mi 3 prevenárt kaptunk

november, december, január
makadu ti is el vagytok eggyel maradva...
Vendég

Sziasztok!

Most csak bekukk, mert most kel Virág és viszem hamizni, de még van néhány percem.

Sziszka,
Boldog születésnapot!!!!!!Ma lesz nagy ünneplés??

Aproo,
Mi is 3 prevenart kaptunk. Jövő hét kedden megyünk a 15 hós oltásra, akkor megkérdezem hogy kell-e még belőle vagy elég a 3. Én is mostam már a szivacsokat, 40 fokon és utána kint száradtak mivel nyár volt. Most talán a radiátor közelébe szárítanám őket. Amúgy tényleg hamar megszáradnak!

Zsóf,
Mennek a további drukkok! :)

Mazska,
Még nem tudom hogy holnap jó-e nekünk, lehet hogy átjönnek a barátnőmék, még ő sem tudja, szólok majd amint tudok valamit!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dia123 2009.11.03 13:32-kor.

Kép
Kép
dia123

Sertésinfluenzáról meg ennyit : :wink:
Kép

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Mi is három prevenart kaptunk. 2-3-4 hós oltással. De nem 15 hósan, hanem 2 évesen kell majd egy ismétlés. Pont ma mondta dokinéni, mikor hívtam. Dórikának, aki nagyobb volt, csak kettő kellett és neki több nem is. Tökre jó volt ezt tavaly észben tartani... :).

Zsófi: megkaptam a privit! Írtam! :)

Makadu: azért igazán az a szerencsés, amikor akkor jön a baba, amikor mindkét fél szeretné, bár Bencus nálunk sem lenne akkor, ha ez így lenne! :) Drukkoljak, hogy legyen baba, vagy azt, hogy még ne?? :)

Na megyek, készülődünk. Megyünk nemsoká gyerekdokihoz, háromnegyed háromra vagyunk beírva, megmutatom Dórit a köhögés miatt. Meg Emeséért a suliba. Azt gondoltam, veszek a patikában kézfertőtlenítőt itthonra, láttam olyat, amit nem is kell lemosni. Meg szájmaszkot is, nem mostanra, hátha kell, ne akkor kelljen kapkodni. Ennyit tudok tenni egyenlőre az ügyért (meg az immunerősítés, vitamin). :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Újra itt, a fogorvos minden rendben talált, szerinte attól van, mert csikorgatom éjjelente a fogaim. A párom szerint badarság, mert azt ö észrevenné. Mondtam neki, hogy ha ágyut sütögetnek a füle mellett, arra se ébred fel, miért éppen akkor fogcsikorgatásra!? A doki írt a betegbiztosítónak szerelmeslevelet a költségek térítésére az éjszakai fogvédö miatt, mondván 4 gyerek és no lové. És még igaza is van, mert ez a szomorú valóság. Addig meg hagy fájjanak a fogaim, ha már így birom, az a pár hét már mit sem számít... :? :shock:

Csandi megkérdeztem a patikában. Azt mondták, hogy mivel a dokiknak kéne rendelni és azok nem teszik, nincs is oltóanyag és amúgy is csak vényre lenne.

Boni a játékok terén a következö a helyzet, mert elballagtam érted a játékboltba is. Érted bármire képes vagyok! :)
Szóval meba blocks nem sok van, de van Mickey egeres autó garázzsal ill. Mickey egeres csúszdás játszós akármi. Utóbbi eredeti ára 35, elözöé eredetileg 30. Mindkettö 25-re van leárazva, amiböl még lejön a héten extra árengedmény 20%. Szóval olyan 20 körül lenne a vége. Más izgalmasat eddig nem találtam, de ez elég kicsi is, lehet, hogy ezen felbuzdulva bemegyek a városba is, mert ott sokkal nagyobb ugyanennek a boltnak a kínálata, hátha alapon.

Vicces módon nálunk esnek az árak. Az alapélemiszerek olyan olcsók, mint sok évvel ezelött, de már enélkül is mi voltunk a legolcsóbbak Európában. A cukor ára lement 62 Centre, a lisztté 29-re, a tejé (3,5% friss) 48-ra, a vaj 68-ra és még sorolhatnám. Az olasz kecske csöcsü szöllö 1,79/kg, a vöröskáposzta 29 Cent/kg.
Csak összehasonlításképpen a franciáknál ugyanez a tej 1,34 Euro!!!
Nem csoda, hogy a német gazdák is kiöntik inkább a tejet, vagy trágyának használják a földeken.

Más: Eni tegnap hazahozta a második jegyét, most németböl és 5! Nagyon ügyes a kiscsaj, szépen belehúzott. A helyesírás valahogy érdekli, pedig még mindig sok gondja van az osztálytársaival, mert szekálják. Most pl. azon lovagolnak, hogy büdös sajtos kenyereket eszik, de van olyan gyerek, aki a trapistán kívül más sajtot is annak nevez és érti a különbséget, így az az 1-2 kivétel próbálja öt a többiekkel szemben megvédeni. Eni mindenesetre nagyon szereti a jó érett francia camambert sajtokat... :)

Dönci meg egyre többet beszél és annyira édesen mondja. Mondja magáról is, hogy Dönci. :)

Mentem, segítenem kell a páromnak.

Puszi: Barbi
Vendég

Köszi Lányok!

Habtapi akkor megy mosómasába...

Prenevar: mi is 3nál tartunk és most akarja a doki a 4.-et adni. Azt hittem vmit elnézett, de akkor ezek szerint nem. Na, majd azért Pétert is ráizzítom a dologra.

Dia, cukker kép, jót mulattam. Gyertek holnap, jó lenne talizni Veletek is!!!

Zsófi, Neked kell döntened ám!
Én ott vagyok Értetek!
Mondjuk Levitől is függ a dolog, ma pl. 8kor kelt, (jó korán...:-) ) és 11től aludt fél1ig. Nem túl sok. De ha 9kor kel, akkor van, hogy 1-fél2ig is alszik. Utána hamma és indulunk.
Mazska, sztem mi 1re nem nagyon tudunk odaérni, de ha Beni elalszik kocsiban, akkor Zsófi, értetek megyünk vmikor 1-2 között. Onnan kb. 20 percre kocsival. Vagy próbálunk korábban, ha az jobb. És Benit bennhagyjuk a kocsiban szuszózni, Na, persze nem a mínuszban! :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Barbi drága vagy nagyon!

a Müllerben most nagy akciók lesznek, vannak... a mickey egeres garázs 6900 a csúzdás 8900ft kb.

Eni nagyon ügyes!

Dönci is.,ZSiga még nem mondja hogy Csiga :wink: vizsont az igent már mutatja majd leesik a feje annyira bólogat :lol: és bukfencezik is.. meg egyedül fürdik, stb stb
Vendég

Sziszka! Nagyon-nagyon vidámságos szülinapot kívánok! Remélem jól telt a ami napod, bár még nincs vége!

Makadu! Van, és megcsinálom szívesen csak 1 hetet kérek rá. A zöldséget szeretnéd? Mert, holnap kinyomtattatom tesóm mhelyén és akkor a 7végén megcsinálom neked.

Zsófi! Nincs fent minden, mert bármit meg lehet rendelni és hozzák. Előtte telefonálnak, hogy mennyi lesz és ha jó az ár, akkor hozzák is.

Barbi! Elérkezett hozzám a csomag és nagyon szuper és köszönöm, meg persze Áginak a közreműködést. Az üzenet szerint fizettem. :)

Mecsi! Én azt rendeltem amit a képen küldtem, de a fa építőkockát a tescoban vettem 2 ezerért ez nem eichornos. Az lenne az egyszerűbb, ha megírnád, hogy mit szeretnél és én megkérdezem, hogy emnnyi ha van, ha nincsa kkor mennyi lenne meghozatni, de kb. úgy számolj, hogy a bolti ártól 30-50%-kal olcsóbb. Én természetesen nem számolok fel semmit.
Vendég

Sziasztok!

Mi itthon. :( Sajna se netünk még, se autónk, most a tesómtól jelentkezek, hogy legalább vmi életjelet adjak magunkról. Apával befejeztük... Nem olvastam semmit az utóbbi időben, ha lesz netünk próbálom behozni a lemaradásom. Remélem mindenki jól van. Puszi, Andi

KépKép
jazmin2005

massbarbi, nagyon köszönöm szépen!
Vendég

Sziasztok!

Mi is nemrég értünk haza, elmentünk Paksra, mert mi is ma kaptuk volna a 15 hós oltást, erre mire odaértünk kiderült, hogy ma nincs a dokink :( Apa nem annyira örült a potyaútnak (20 km) így hazafelé beugrottunk a védőnőhöz hogy mázsáljunk egyet :) 9.75 kg, és 78 cm a kisasszony :)

Szülinap: egyenlőre pont olyan mint a többi nap,a férjem egész nap rohan, igaz reggel ágyba kaptam a kávét...hivatalosan hétvégén tartjuk, akkor ér rá a család.

Andi, nagyon sajnálom ,majd mesélj!

Mennem kell Mállnus alig aludt ma, és nagyon nyűgös, egész nap havas eső esett, szerint éjjel havazni fog...

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziszka, boldog szülinapot kívánok! :)

Andi, nagyon sajnálom :( Ha van kedved írd majd le, hogy mi történt.
Vendég

Jázminandi, nagyon sajnálom!annyira drukkoltamértetek :cry:
Vendég

Jázminandi nagyon sajnálom!

Zsófi Nektek megy a drukk a Tesóért!!

Kata küldtem üzit , megkaptad?

Akkor most mennyit kell a kapniuk prevenárból?
makadu

sziasztok
csak egy gyors bekukk....

Csabival járunk a brlangterápiára, remélem tényleg használ neki. Már kezd felszakadni a torkában a cucc, sokkal "jobb" a köhögése

Apa viszont focizott hétvégén és eltörte a bokáját, úgyhogy most itthon fekszik egy hétig gipszben. Tehát most két "gyereket" kell kiszolgálnom :)

én még biztosan nem akarok most kistestót, mi úgy beszéltük meg apával hogy majd ha Csabi 3-4 éves lesz, akkor készülünk a következőre.

Ja és elkezdtem a melót, habár még nincs olyan sok így az elején, majd jövő héten indul be úgy igazán. Most így még jól bírom Csabi mellett, de nem tudom mi lesz később....

Ja, kérdésem, hogy másoknál nincs olyan, hogy a gyerek megint "visszaesett" és iszonyat anyás lett???? Nálunk ez a helyzet, és nem tudom mi az oka. Pedig pár hónapja már olyan jól elvolt a nagyival, meg apjával, meg a nagypapával is. Most meg csak rajtam lóg, ha elmegyek a látóköréből, állandóan sír, még WC-re is alig tudok elmenni, nemhogy nagypapával elküldeni őket sétálni...lehet, hogy a betegség miatt lett megint ilyen anyás, de ez most kicsit idegesítő. Csomószor a hordozókendőben a hátamon cipelem mint egy kismajmot és így mosogatok, meg porszívózok...stb. :(

Sziszka: Boldog szülinapot! :)
lei

Hali!

Jaj, Andi, annyira de annyira sajnálom! Nagyon sokan izgultunk értetek! Hívhatlak??

Makadu, hát ez az, ez itt a sokdolláros kérdés!

Lei, van második szorongós-elválasztódásos időszak is. Levi is kb. egy hónapja kezdte, akkor írtam is, hogy durva volt lomtalanítani, mert se apája, se a kert, se a moci.... Folyamatosan csak kézben, sehol máshol. Mi most kezdünk talán normalizálódni, de még messze nem a régi. Mi is újra elővettük a mei tait...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

lei!nálunk is ez van csak addig van el valakivel amíg a látókörében vagyok(hiába játszik az apjával tök jól amint kimegyek a szobából már üvölt)
Jázmin Andi!Nagyon sajnálom!!!
l.veronika

Jázminandi :cry:
Vendég

Sziasztok csajok!

Ki lettem paterolva a tv elől mert meccs van, mondom jó addig netezek, erre bementem és alszik apa :(
Na ez kiveri a biztosítékot.

Visszaolvasni még nem volt időm csak bele bele olvastam, de Sziszka Boldog szülinapot.

Aproo: mi is kaptunk oltást, kettőt egy prevenárt és a 15 hósat. Uorkának semmi baja nem volt tőle, igaz mondták, hogy lehet a 7-10-ik napon, de eddig hála az égnek semmi, 1 hete kaptuk meg

Na és voltunk uh-n. Hoztam képet, ami tök jó lett, de szerintem itt nem fog olyan jól látszani, mint az életben, vagyis a valódi képen.

Minden rendben, bár annyira összeszorított a lábát, hogy sem fütykös, sem cuncus nem látszott. Szóval eddig marad a fiú verzió az előző uh-ról, de ki tudja. :)

Kb 1 kg a picúr és minden ok, e szerint ferbruár 6, de ki tudja ugyebár.

Na akkor a fotó Kép Kép

Kép
rituspoc

Sziszka
Kép

Andi :(:(

Zsófi megy a drukk II +++++

Ritus nagyon édi a babókád nekem olyan kiskrapekos az arca :D

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

rituspóc, nagyon helyes a kispasika!szerintem tiszta apja :shock: olyan tökéletes elégedetttség és boldogság van az arcán!!látszik, hogy jó helyen van :wink:
nálunk inkább apásodás van.folyton vele akar lenni, ha itthon van apucija és bújik meg ölelgeti :D
Vendég

Sziasztok!

Ritus:
szerintem is pasis nagyon a pofija!!
Neven gondolkodtatok már?

Zsófi:
+++

Jázminandi:
nagyon sajnálom én is! :( Drukkoltam...

Lei:
hát... apja nálunk csak úgy hívja Bencét, hogy matrica gyerek! :) Bár az összes háromra ezt el lehetne mondani. Úgyhogy... ne aggódj, még sokáig ez így is marad! :) Emese 8 éves lesz, de ő is folyton a nyomomban van.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ritus nagyon édes a kis pocaklakó! :lol:
Vendég

Jo reggelt!

Mazska,
Írtam privit, akkor tali nálatok ma! :D

Ritus,
Nagyon édesek a képek! Szerintem is kispasis buksija van! :wink:

Lei,
Nálunk is az van, ha apával játszik és én kimegyek a szobából, akkor nagy hiszti van. Na meg sűrűn lóg rajtam is Virág, nem akar eljátszani ha én nem vagyok ott közvetlen mellette. Az egyetlen ember akivel elvan Virág az az anyósom. Ha ő itt van akkor én le vagyok tojva :roll: Ilyenkor legalább tudok csinálni bármit és nem zavarja Virágot ha elmentem mellőle. Mondjuk ha jobb napja van akkor elvan nélkülem is egy kis ideig, de ez nem jellemző mostanában.

JázminAndi,
Én is nagyon sajnálom, ez nem jó hír. :( Akkor költöztök vissza?

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Köszi a dícséreteket.
Szerintem is tiszta pasis arca van, és igen jobban hasonlít apucira. Zorka meg rám, de mégis hasonlítanak egymásra :).

Levi lesz eddig úgy tűnik, bár apa még átnázné a neveket, de neki is tetszik. Bár hétvégén költözünk a neves könyv becsomagolva, szóval szerintem Levente a befutó!

Zorka is tisztára a fenekemben van, bármit csinálok kapaszkodik a gatyámba, tegnap fel is löktem, mert porszívóztam és nem vettem észre, hogy fogja a gatyám, léptem egy nagyot, ő meg zakózott! De ez általában elmúlik, ha van más is velünk.

JázminAndi: sajnálom nagyon, de biztossan így lesz nektek akkor a legjobb!

Ritus

Kép
rituspoc

Sziasztok, mi is vagyunk, hazaérkeztünk Szegedről, csak sok volt a pakolni, mosnivaló, ezért nem jöttem az utóbbi napokban:)

Sziszka, utólag is nagyon boldog szülinapot:) !!!

Lei, örülök, hogy Csabi jobban van, sokat hallottam már erről a barlangterápiáról és nagyon dícsérik, kívánom, hogy minél hamarabb rendbe jöjjön!!! És jó lenne már találkozni vmikor;)

Jázminandi, nagyon sajnálom, de biztos így lesz a jobb nektek, hiszem, hogy nincsenek véletlenek, minden ilyen "veszteség" egy újabb esélyt, lehetőséget kínál a boldogságra, erre gondolj;)

Pannám, én vagyok aki pocakos;))) jövő héten csütörtökön megyek dokihoz, már alig bírom kivárni:)

Ritus, nagyon édes a fotó, szerintem is Janira hasonlít jobban és le sem tagadhatná, hoyg kisfiú, ha látszik a fütykös, ha nem;))

Sok dolláros kérdésre reagálnék, de először a bankszámlaszámom: ...... ;)))))

Szóval a prevenár én úgy tudom úgy van, hogy alapból 3+1 ismétlő oltást kell kapjanak azok a gyerkőcök akiket 6 hós kor előtt kezdenek oltani. 6 hós kor után 2+1, 1 éve kor után pedig 1+1 oltás jár. Így Barnus csak 2-őt kapott, mivel féléves volt mire megjött az oltóanyag, most fogja kapni az ismétlőt a 15 hós oltással együtt. Aprópó, 15 hós oltás, totál kiakadtam, dec. 4-re kaptunk időpontot (Barnus akkor már 16 hós lesz), mondván, hogy továbbképzésekre jár a doktornő és nem tudnak korábbi időpontot adni. Tiszta gáz!!! Ezt az időpontot is 1 hónapja kaptam:( na mindegy, nem bosszankodom, csak ki tudok akadni az ilyeneken....

Na megyek készülődni, amíg Barnus alszik, mert utána indulás Mazskáékhoz:)))

Puszi nektek!
[/b]

sniky

dia:))) szegény malacka.... mi még nem tettük karanténba, de azt hiszem nálunk megússza:))

teljesen ki vagyok akadva már ettől a H1N1-es riogatástól, csak tudnám miről akarják így elterelni a figyelmünket.... na emiatt is tv-zünk mi ritkán... pl. nemrég volt Szamoán az a szökőár is, egyik barátunk kint él évek óta és akkor is ott volt, azt mondta kb. 1/10-e igaz annak amit mondtak, mindent felfúj a média.... olyan borzasztó ez az örökös félelemkeltés......

sniky

sziasztok!

mi végül nem tudunk menni Mazskáékhoz, több okból kifolyólag sem :( sajnálom nagyon...

Andi, huh, hát erre nem számítottam :( kívánom, hogy sikerüljön rendezned a lelkedben ezeket a dolgokat! és találjon rád az igazi szerelem!!! a lányoknak is jobb így, hidd el, mint egy rossz kapcsolatban! fel a fejjel!!! ;)

Dia, ez a malackás kép! iszonyat édes! szegényke! sajnálom ám... :)

Ritus, édes a kispasid! nagyon izgis már így közel a finish-hez! nem? :)

nálunk ez a szeparációs félelem még sosem jött elő! gondolom, hogy köze van ahhoz is, hogy mennyi ideig szopizik a baba!? vagy!? az én gyerekem ma is a szomszédban volt, kis szerelmének apukájával, mert mi az anyukájával elszaladtunk itt Miklóson egy boltba. de kb. fel sem tűnt neki, hogy nem vagyok ott, pedig ők nem is rokonok... szóval ez valahol nagyon jó, nem fáj a szívem érte, ha muszáj otthagynom valahol! mondjuk általában nagyik vigyáznak rá!

nem akarlak már fárasztani titeket magammal, de a lényeg, hogy még mindig nem jött meg kb. sehogy. teszteltem reggel, de negatív lett. beszéltem a dokimmal. ő meg behívott egy hcg-s vérvételre! délután, ha kel Beni, megyünk anyóshoz, és megyek a klinikára! ha nem terhesség, mert szerintem nem az, akkor sem normális, hogy napok óta barnázgatok, néha vérezgetek, de semmi igazán mensis jellege nincs a dolognak... :S

szerintem prevenár témában Niki mondja jól... emlékszem, hogy anno, mikor 2 hósan voltunk az oltáson, akkor dokinéni mondta, ha megvárjuk, hogy 7 hónapos legyen, akkor kevesebb oltást kell kapnia. szóval ő vitte a sok-sok lóvét! :)

Barbi, Eninek gratula az ötöshöz! ügyes csajszi! na meg Dönci! és hogy hívja magát a fiatalúr!? kimondja végig, hogy Dönci? vagy? :)

Lei, kitartást a két gyerkőchöz!!! amúgy milyen melót tudsz otthonról csinálni? levelezések!? és akkor most már nem gyeden leszel!?

velünk kb. ezek vannak! amúgy meg kaptam tegnap egy új mobilt, amit ma már viszünk is vissza... :( kicsit félretájékoztatott a csajszi a boltban, és a fele motyó nincs is hozzá, mint amit elmondott, és amúgy a jótállási jegyen is feltűntetett... no comment!

sophie27

sziasztok
beugrottam pár 13 hós képpel (hamár a szülinaposok elmaradtak :oops: )
Kép Kép Kép

Kata írtam üzit!
makadu

hopp az egyiket dupla rakta be ez a fránya...
Kép
makadu

Kitti! nagyon szép Levid! olyan kis bájos pofija van! igazi nőcsábász lesz! ;) mint itt az összes kiskrapek! gyönyörű!

sophie27

Zsófi!Mi volt az orvosnál???
l.veronika

Makadu LEvi nagyon szép!

ZSófi?

csajok milyen volt tali? képek?
Vendég

Sziasztok!

Mazska, nagyon köszönjük a vendéglátást, szuper volt és az út sem hosszú, 25 perc kb....a jövőben tényleg csatlakozhatnál az itteni banzájokhoz.
Meg persze mindenkit szeretettel látunk ám!
Szuper kis házat találtatok. Fürdőkád külön szívem csücske...:-)
Mindenki akkorát nőtt és olyan naddon szép, csak ámultam bámultam, ha volt 2 mp-em... :lol: Hihetetlen kis öntudatos minden babó, Zéti meg pikkpakk túlnő minket!
Képeket ugye el lehet kérni majd??

Zsófi? Mesélj!!

Makadu, szépszemű druszánknak külön pusssszzzz

Ja igen, képek, elkezdtem rendezkedni a fotóim között és a múltkori Htelki képeket nem leltem.
Mecsi Te biztos lőttél párat de még más is. Azokat is elkérhetem?

Mi hazaértünk, sógoromék nem vártak még a kapuban, de a fránya dugó miatt szegény Peti hazajött, 14 percet volt itthon, evett, pakolt és ment is el ügyelni. Levi meg átaludta az egészet. Ilyenkor úgy fáj a szívem, hogy 2 napig nem látják egymást. Minden ügyelet 8kor kezdődik, de az itteni már 6kor.... :evil:

Boni, nem felejtettem ám el, írok!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Tényleg, Zsófi, mi volt???

Sziszka, utólag nagyon-nagyon boldogat!!!

JázminAndi, úgy sajnálom, de biztos jól döntöttél :cry: :wink: Majd írj még bővebben, ha lesz netetek... A lányokról is!! Cintusnak mikor van a szülinapja? Csak a vonalzó miatt kérdezem... Ha most, akkor Isten éltesse!!

Mi is két prevenárt kaptunk, mert 6 hós elmúlt már akkor, és most fogunk kapni ismétlőt. De ezt én is csak ma tudtam meg... Egy ismerős kisfiú is múlt héten kapta, és ma ő is belázasodott tőle...

Niki, de izgi, majd drukkolunk!! :)

Ritus, hova költöztök? Nagyobb lakás, vagy ház? Jó az uh-kép Leviről :D Akkor most hány hetes vagy, 26 körül? Vagy már több? Bocs ha írtad...

yuyu79

KépKép
columbine

Sziasztok!

Most csak gyorsan dobok pár képet tegnapról, aztán megyek főzök valami ebédrevalót :) Petra, köszönjük szépen a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat ismét, és olyan jó volt személyesen is látni mindenkit! :D

Kép
Kép Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
dia123

Vissza: Várandósság