Ügyesen beszélget akkor már Lina is. És miért csak 2 hónap múlva jössz? Érdekelne az ajándékötlet!!! Tessék írni!
Mostanában én sem jövök minden nap. Hétfő kedd, alvásidőben festettem, reggelente ülök a gép elé, akkor meg teszezek főként.
Tényleg, nektek van valami tapasztalatotok kézi masszírozógéppel kapcsolatban. Tibinek szeretnék karira és nem tudom eldönteni, hogy infrásat vegyek vagy olyat ami elektromossággal kezel? Ezeket böngészem most.
Momoska, ez nagyon jó érzés tud lenni, amikor az ember ilyen hatékony, és halad előre, sokmindent el tud intézni. Néha nekem is összejön, és jót tesz a kis pörgés, sokszor hiányzik.
Néha azt mondom amikor Orsi írja, hogy elvitték Kolit, egyedül van, mit nem adnék én is egy ilyenk kis szabadságért. Biztos nem értitek félre, mindenki imádja a gyerekét, de néha olyan jó lenne, csak egy kis időre, pár órára csak úgy lenni. Nekem már az is elég ha elmegyek vásárolni egyedül és nem kell rohannom, hanem szép nyugisan nézelődhetek. Na persze aztán mégis rohanok haza
Body kérdés: nálunk pizsiben alszik Lili, az igaz hogy néha kijön a gyatyóból a fölső, de hálózsákban van, uh. nem fázik meg. Vissza szoktam neki tűrni amikor fölébred inni. Mindig megnézem, mert ha sokat iszik, néha pelust is kell cserélni.
Ha már a pelusnál tartunk én is dicsekszem egy kicsit. Nappalra már egyáltalán nem adok rá, csak alváshoz, meg ha messzebbre megyünk és tudom hogy nem tudunk wc-re rohanni. Játszóházba se adok már rá. Nagyon tetszett neki az ottani kicsi wc, mosdó. kicsi, nagydolog már megy a wc-be. De hogy az éjjeli leszokás hogy lesz, ha ennyiszer fölébred és iszik, mert a pelus éjjel jól megtelik. Remélem addigra ez is változni fog.
Ja Tina, megnéztem amit belinekltél, de az nem a városban van, vagy nem jól láttam?
Meg cipőt nem a kékdunában vettem, ott nem is igazán volt, hanem csak csizma, hanem a skálában, de gondolom mostanra már rájöttél. A kabátokat viszont nem néztem, de szoktak lenni elég jók.
Veletek sem tudunk már talizni a játszón
Lilinél is van fejlődés a beszédben, de nem tisztán ejti ki a szavakat. Újak: ez, az, ott van, oda