A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

jaa az összeragadóson túlvagyunk....
ha lehet akkor elkérném a számát mert este hazaér párom megbeszélem vele hogyan lehetne aztán inkább nézze akkor meg személyesen... - én aggódom na...
szerinted vállalna minket?

KépKép
dorkamartini

Boccs az ömlengésért, de nem tudtam választani :oops: :lol: Itt szeretném megjegyezni, hogy a pofámat nem nézni, extra ragyás-nyúzott-kócós-disznó fejem van azon a képen :oops: :shock:

Bibi, ez úton is szeretnénk megköszönni a hálózsákot mégegyszer, törpe nagyon szereti!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
Kép
scooper

manó szorítok!

KépKép
Kép
scooper

Manó!!!Jó hírek!!!!MR gondolom altatásban lesz!!Drukkolunk!

Lina, 125 ml-es cumisüveget vettem, 1 lyuk van rajta.
A lefejt tejed adtam neki, és elég gyorsan "kiszippantotta" belőle.

Scooper:nagyon édes a törpétek!!!

KépKép
csikipetra

Sziasztok!

Kisfiam 2008 decemberi, már van pár kinőtt holmink. :)

Ezeket hirdettem most meg a teszveszen, esetleg ha érdekel valakit:
http://teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=10879551

Aida

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Nagyon szépek a gyerekek! Olyan jó nézegetni a képeket :lol: :lol: :lol: :lol:

H1N1
Ha valóban annyira fertőzőlenne, akkor nem elszórt esetek lennének az országban, hanem már kb. mindenki beteg lenne!
(Ukrajna--http://www.hirado.hu/Hirek/2009/11/04/11/Ukran_jarvany_A_sajto_felel_s_a_panikert_.aspx
http://www.life-univ.com/ubh/2009/11/03 ... naban.html)

Manónak, Ákosnak mennek a drukkok!

Bex
Hízást megelőznöd kell! Diéta+mozgás...és metformin... már csak azért is, hogy minél később alakuljon ki nálad diabetes!
Férfi fogamzásgátló :arrow: óvszer :wink:

Kata
Én is olvastam több olyan tanulmányt, hogy terhesség, szopotatás alatt gond nélkül szedték a met-et...
(DE...ha nem is szedi az ember a gyógyszert, akkor is érdemes odafigyelni az étkezésre, a mozgásra)

Babcika
Azért a Mirena se véd 100%-osan... és van, akinek bőségesebb vérzést okoz... :cry:
Apuka :cry: (azért a sebet nem lenne ártalmas orvossal kitisztíttatni...tetanusz-elleni oltás!!!!!... sebfertőzésbe is bele lehet halni!!!!!!!)

Spickey
Jobbulást a Nagyidnak!

Bibi
Mi megyünk mindenfelé...hétvégén Nagykároly-Szatmárnémeti-Nagyvárad utat tettük meg... :wink:

Scooper
Neis-vac a meningococcus ellen van. Ez leginkább egyfajta agyhártyagyulladást okoz. Ez az oltás javasolt, fizetni kell érte...

Andi
Link :lol: (aranykéz rendelőt egy DOTE-s doki működteti :wink: )
Vendég

[quote="csikipetra"]M írta:csikipetraanó!!!Jó hírek!!!!MR gondolom altatásban lesz!!Drukkolunk!

Kb. 20 perc a vizsgálat, azért szokták elaltatni a babákat, hogy ne mocorogjanak közben... egy szurival megoldható a dolog... :wink:
Vendég

Most csak egy kép erejéig jöttem:

Kép Ez nagyon friss kép

Kép
kata05

[quote="kata05"]M írta:kata05ost csak egy kép erejéig jöttem:

Kép Ez nagyon friss kép

Kata: Azta, milyen ügyes! Gratulálok!

Kép

Kép
hgrita

[quote="v.andi"]T írta:v.andiÁDÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sok szeretettel!!!!

Kép

Olvasható?????

Abszolút olvasható. :wink: Nagyon jó kis költemény lett, köszönjük!

Kép

Kép
hgrita

Mabe, sajna már túl vagyunk egy koponya MR-en.
Mi is azt hittük,hogy csak egy szuri, de nem csak szuri volt.
Kapott popóba kúpot is ,és azt hiszem szájon át is adtak neki valamit.Plusz bekötötték neki a branült, és vettek tőle vért a fejéből (na jó, utóbbit doki kérte)
Maga a vizsgálat tényleg gyors, de előtte az a procedúra....még szerencse,hogy nem láttuk, de hallani hallottuk. :cry: :cry:

Amúgy a dokinő aki csinálta ezt az egészet, egy édestündér volt, de szörnyű volt hallani, ahogy kétségbeesve üvölt a gyermekem.
:cry: :cry:

No...nem depizek...................elég ,ha az idő ilyen ramaty, én is ki nem állom!!!!

ez most csak úgy eszembe jutott:
http://www.youtube.com/watch?v=IijSQU-sSDM
http://www.youtube.com/watch?v=ukUlPwQ7UDc

KépKép
csikipetra

Wow Kata!!!!!!
Egyrészt Lőrinc tündéri!!!Másrészt nagyon ügyes!!
Soma a nyaki hipotóniája miatt ilyen mutatványra sajna még nem nagyon képes, de bizakodunk!

KépKép
csikipetra

Scooper!

A Prevanarral senki sincs elkésve (2 éves korig lehet ingyenesen beadatni), lehet 2 hónaposan is, de mi 3 hónaposan fogjuk. Ennek az az oka, hogy Dóra 1 hetesen volt utoljára orvosnál, és nála kell kérni... (Mi más településre járunk gyerekorvoshoz, mint ahol lakunk, védőnőnél jártunk 1 hónaposan mérickedni, de orvosnál nem.)

Ja én sem írtam, Dorci a múlt héten lett mérve, aszerint 5550 g és 59 cm (amit szerintem elmértünk, de mindegy (ezt abból gondolom, hogy az 56-os rucik teljesen elrakva, de már nem merek 62-est sem venni, mert gyakorlatilag azokban is teljesen végigér, legalábbis a rugikban)).

Astrid

Kép
astrid

Jaj, csajok, teljesen zavarba hoztok!! Köszi... :oops: :oops:

Rita, örülök, h jól sikerült a kiruccanás!

Manó, örülök, h minden oké!!

Andi, vers szuperjó!!! Hurrá hurrá, nagyon tetszik!!!!!!

Scooper, Törppilla nagyon édes!! A 7. közeli kép a favorit!!

Timi, ilyen a szeme: :( :( :( :( :( hüpp hüpp hüpp
őt nem zavarja, hozzáértem, nem is fáj neki
szülés után volt ilyen, lilább volt, de nem ekkora... Kép Kép

floranan

Kata, Lőrinc de ügyes!! És milyen helyes baba!
Gyönyörű babáink vannak, ismételten meg kell állapítsam!!!!

Ja, mi 5 hetesen 59 centi és 4,700 körül!!

floranan

Mentem, babakelés van!

floranan

Sziasztok,
csajok alszanak, talán van 10 percem.

Manó: drukk....

Kata05: mi pamperst 2-est használunk és szeretjük, de idejében kellett váltani a pelus méret között, mert az 1.es elvileg jó 5 kg-ig, de amikor elértük a 4 kg-t, már minden kifolyt belőle.

Oltás, infulenza: Férjem beadatta magának, és ráadásul pénzért kellett megvenni és meg fizetett a beadásért is, hiába van 6 hónál fiatalabb gyerek a családban. Már egy hete megy a veszekedés a dokival, hogy nekünk elvileg ingyen járna.... na a véga az lett, hogy a férjem megunta és végighívta az összes patikát és egyben lehetett kapni, megvette és beadatta magának...így 6000 ftba került az ingyen helyett...tök jó.

Tegnap megkapták a lányok az első oltásukat, Jázmin be is lázasodott estére... :cry: :cry: ...akkor mondta a gyerekdoki, hogy nyugodtan oltassam be magam infulenza ellen, mert ha én védett leszek, akkor az az anyatejjel átmegy a babákba is.

Fogamzásgátlás engem is érdekelne: hormon bogyót nem szeretnék, szedtem eleget és meg lett a következménye is..., de valami kell, mert nem kellene most még egy-két :wink: baba...
spiráltól valahogy félek, az a fáj??

t-pk

halihó!

Flora Csoki szeme :( :( Dokinak én megmutatnám.

h1n1 ma küldték a papiruszt a suliból, hogy beoltatjuk e a gyerekeket, holnapra kell visszavinni. Nem fogjuk beoltatni őket.
Elegem van ebből a mizériából, undorító az egész.

Andi versike nagyon szuper! :)

Rita, köszi :) megnéztelek, majd kilinkellek :)

Csajok, bevallom őszintén, én azt gondoltam, hogy az ember 4. s x. gyerkőce már többet van kiságyban, járókában, pihiszékben, játszószőnyegen, mint kézben. Csakhogy rosszul gondoltam. Enyém gyerek délelőtt alszik, akkor gyors főzés, takarítás, s még valami gyors ami belefér, s ébredés után nincs mese, nincs kecmec, szinte folyamatosan kézben, cickón, mert különben világrengés van. :shock: :shock: :shock: :shock: Ez az esti fürdés idejére felfüggesztődik, akkor csend és béke, amíg a csaj a vízben van, de ahogy kiveszem már kezdődik az ordítás, és valódi ordítás ám, nem csak sírás, meg üvöltés, neeeeeeeeem, ordítás van egészen este fél 11ig kb. akkor beájul, s szunya hajnali valameddig.
Asszem naiv voltam megint... :shock: :shock: 8) 8) :lol: :lol:

vicger

Nálunk az első 1 hónap volt húzos a babákkal: hasfájás, ordítás, nem tudtak kakizni, pukizni, büfizni... még tejem sem volt elég, így tápszereztük őket, bár csak este.

Lehet az én lányaim vannak elrontva, de már nem fogadják el a cumisüveget. Nem tudom mi lenne velük, ha nem lenne elég tejem. Bár ha belegondolok, hogy napi szinten 1300ml tuti megesznek ... kész biznisz lenne, ha eladnánk :lol:

Volt olyan az első időben, hogy este 9-től éjfélig próbálkoztunk etetni flórát, ami úgy nézett ki, hogy evett 15 ml, aztán becart - peluscsere, utána megint evés 10 ml, majd carás és peluscsere. A 4dik ilyen kör után a férjem azt mondta, ha még egyszer ezt csinálja ő már röhögni fog, erre én hulla fáradtan: én meg sírni. Na persze, hogy még egyszer peulcsere lett. Tök jól nézhetünk ki: Két hülye ül a földön a gyerekszobában a babával a kezében, apuka röhög, anyuka sír és röhög egyben, közben majdnem bepisiltem már annyira... és mindez éjfél körül...

Na megyek mert nyöszörgés van és még ki akartam vasalni a ruháikat... :? :?

t-pk

RTL híradó!

Ukrajnában 80an haltak meg VALÓSZÍNÜLEG H1n1-ben, nem lehet gyógyszert kapni náluk influenza ellen, már bocs, de vírus ellen nincs gyógyszer.

Ja és mit mondtak,hogy a h1n1 a fiatalokat veszélyezteti, azok közül is az egészségeseket, mert azoknak az immunrendszere mégtöbb immunanyagot termel és ez károsítja a tüdőszövetet és ettől hal meg az egészséges ember, magyarul öl bennünket az immunrendszerünk, ja és a vakcinában tojásfehérje van, ezért aki erre érzékeny, súlyos reakciót válthat ki, ezért őket csak kórházban, szakrendelőben olthatják.

Na ehhez mit szóltok???

Kép
babcika

Sziasztok csajok!

Apika behozta nekem a laptopot, így tudok netezni. ;)

Most csak gyorsan, mert Ákos nemsokára kel... kicsit el vagyunk ma csúszva a dolgokkal. :? Köszönöm mindenkinek a sok drukkot, el sem hiszitek mennyit jelent ez nekem. Olyan jó hogy vagytok.

Szóval még folynak a vizsgálatok, de egyre valószínűbb, hogy a szemecskéjével vannak gondok, vmi személességi, fókuszálási gebasz lesz, de még konkrétan nem lehet semmit kijelenteni, míg az MR eredménye meg nincs. Idái már túléltünk egy szemfenékvizsgálatot (nem volt eccerű nézni ahogy szegénykém ordít és vmi fémlapátkaszerűséggel húzzák szét a szemhéját, hogy jól belelássanak)... itt annyi eredmény született, hogy kicsit nehezn tágul a pupillája és nem fúkoszálja a fényt. De alapjában ok. MAjd koponya uh volt, ott azt mondták olyan, mint a nagykönyvben meg van írva.. Ma EEG volt, de az se mutatott ki semmi elváltozást, és idegorvosi vizsgálaton se találtak semmit.
Annyi változás van mára, hogy már rám tud nézni, de közben aprón rezeg a szeme (pár mm-t mozog), és nem csak jobbra balra mozgatja. Ez akkora öröm volt számomra és kicsit megnyugtató is. Van egy olyan betegség, hogy szemtekerezgés... lehet hogy ez van neki... ez nem gyógyítható, de nem fog semmi bajt okozni később, mert az agya megtanulja ezt kezelni...
Szerencsére jó kezekben vagyunk és úgy érzem megtesznek mindent, hogy kiderítsék mi a baj okozója. Így még konkrétumot nem mondtak, hanem csak azt hogy talán a holnapi vizsgálat után okosabbak leszünk. Mindenképpen lesz még szemészeti vizsgálat, meg néznek vmi anyagcsere-zavart vagy mit.

MEnnem is kel, mert mérnem kell öcsikét, hogy mennyit szopizik! Ilyen hülyeséget... Egyébként a keddi mázsáláson 5.600 g volt! Szóval 2,5 hét alatt újabb 660 g-ot hízott. :D Na igen, az evőkéjével nincsen gond.

Bocsi, hogy csak most magunkról, majd talán holnap unalmas, várakozós perceimben vissza is tudok olvasni. Remélem más mindenki rendben van.

Puszi nektek és szép éjszakát.

Kép Kép
manósziget

ANDI,NAGYON SZUPER A VERS,NAGYON KÖSZÖNJÜK!!!!!!

sajna dokihoz nem jutottam le,mert tegnap reggel óta dolgozik,és most is nagyon sokan vannak nála,és nem szeretne túl órázni,ezért inkább jövőhéten megyek....

Kata,de ügyes Lőrinc,sajna Berni még nem nagyon emelgeti a fejét :roll: ,át fordítja hason

Flora,holnap vidd el szemészhez!!!!

Scoop,Törpillád nagyon édi,de lassan már becézést kell váltani,mert nem is olyan törpi!!!

sutimano76

Megkaptuk az első szurit! Szegénykém úgy sírt, és azóta is elég nyűgös, és sokat sír, csak ölben jó, de ott sem mindig! A doktornő azt mondta mindenképp adjak neki egy fél kúpot lefekvés előtt. nem tudom mit csináljak, nem igazán akarok neki gyógyszert adni, addig amíg nem muszáj, de azt sem akarom, hogy éjszakára felszökjön a láza! :( :( :( :( :( remélem holnapra elfelejti ez a napot, és nem fog fájni a szuri helye sem!

Andi: versike nagyon jó :D :D :D , ügyes vagy!!! Pancsis kép szuper! már én is gondoltam, hogy együtt fürdünk, és akkor talán nem lenne sírás, de félek hogy kicsúszik a kezemből.

KépKép
Kép
s.vera

Manó,továbbra is veled vagyunk és drukkolunk!!!!!!!!!!

sutimano76

Manó: jó hír, hogy nincs nagy baj, minden rendben lesz!!!!

Kata: Lőrinc nagyon ügyes, Zoé nem szeret hason lenni, és mivel én nem erőltettem, így még nem tartja magát olyan szépen. mostantól minden nap legalább 10 percet kell hason lennie, akkor is ha sír, legalább is a doki szerint. addig lesz hason míg nem kezd sírni, és majd összeadom a perceket!

Floranan: Ebano szeme tényleg nem szép, szegényke. talán a doki tud rá mondani valami okosat.

Bocsi akinek nem reagáltam, de kicsit fárasztó volt Mókuskát ringatni szinte egész délután. most apa leváltott.
Elaludta pocakján a kis Drága, pedig még a fürdés hátravan!

KépKép
Kép
s.vera

Manó: Drukkolok továbbra is Nektek! Ákos egy kis hős, hogy ilyen jól bírja a gyűrődést. Ő is szépen gyarapszik, nagyon egy húron pendülnek gyerkőceink ebben is. Máté 1 nappal idősebb és ma volt 5970. :lol: Most már tényleg a hurkagyurka forma felé haladnak. 8)

Vera: Szerintem nyugodtan adj kúpot. Nekünk nem mondta dokinéni, fel is ment Máté láza, így már egy órája alszik, fél kúppal a popóban. Anno Andrissal (másik) dokinőnk mondta a fél kúpot megelőzésképp; megkapta, nem is lázasodott be.

T-pk: Szopi-kaki 5x :lol: :oops: Én már sose cserélek pelust szopi előtt, mert 99%ban van termés. Így inkább megvárom a végét és utána letudom 1x.

Süti: Doki :roll: Nekem is 8hetes kontroll lett a 6hetesből, szóval nyugi. :wink:

Kép

Kép
hgrita

Sziasztok!

Manó Veletek vagyunk továbbra is! +++++++++++

Vera Boldog Szülinapot kívánok én is!

Andi nagyon jó lett a verd, köszönjük!!!!!!!!

Viki??? Mi van Veletek?

Petra, már hiányoltalak Téged is, Soma nagyon fotogén. :wink: Édes a képeken.

Madar fotózni kellett volna Veronika arcát mikor megmutattad neki Somát. :lol: :lol:

Brumi anyud megérkezett?

Spickey nagyidnak jobbulást!!! :lol:

Mabe, még próbálok valami dokit keresni aki ért hozzá, hogy mit mond a metre. Nem volt nagy eltérés anno sem, se diéta se semmi nem kellett. De a mettől fogytam.

Babcika Janó képek édesek, szerintem nem is volt pufi. Szép baba volt ő is!!!!! A tigrismintás köntös tecc...

Kata, Te mázlista!!! Ezt a képet! Nagyon jó! Nekem nem sikerült még elkapni, pedig elég sokáig tartja... :(

Scooper lánykád tündéri.

Astrid szép méretek!

Flora tényleg csúcs formában vagy! :wink:

Dorka tényleg inkább mutizd meg dokinak.

Kriszti, nálunk csak első, de értem miről beszélsz! Kitartás!
bex13

Süti bocsi...
Nálam is van időnként ilyen fájdalom, de elfelejtettem tegnap dokit megkérdezni.
Nem halottam még ilyenről, de megnyugtató, hogy nem csak én érzem. :lol:

T-pk Flóra etetés :lol: :lol:
bex13

ma mértünk fürcsinél egy pucérat,és 4600 gr!!!9 nap alatt 250 gr-t híztunk!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sutimano76 2009.11.04 21:04-kor.

sutimano76

Kicsit rólunk:
Éjjel sikerült elaludnia, de amikor beraktam az ágyba felébredt. Megint bealudt, vártam, megmozdultam, nem ébredt fel még vártam kicsit aztán beraktam és nem ébredt fel. Ez volt 1-kor. Reggel én 7:51-kor ébredtem ázva, vártam, hogy felébred... de nem. Visszaszundiztam és fél 10-kor :!: :!: :!: arra ébredtem, hogy nyűglődik, ébredezik, de még nem sírt.
Evett, de nemsokra rá sugárban jött vissza. :? :? De nem sírt, mosolygott is. Az ölembe bealudt és fél 2-kor ébredt és evett. Aztán nagy mosolygások, vigyorgások. Kimentünk sétálni de csak perceket aludt. Rohadt hideg volt. Onnantól fennt van. És már nagyon álmos, de nyűgi. Evett, már majdnem belealudt, de jött a pocifájás. Lehet a 6 hét miatt van? Most utoljára több mint 1 órát volt cicin kisebb nagyobb megszakításokkal, de még mindig enne. De már nem merem, nem akarom, hogy mégjobban fájjon a poci.
A krém amit felírtak neki az arcára 2000 és csak holnapra lesz kész. :evil: :evil:
Én tudtam, hogy a csuklás a fázástól is lehet, már többször elmúlt takaróval. De nekem időnként akkor is csuklik, ha melege van. :shock:
bex13

[quote="bex13"]S írta:bex13üti bocsi...
Nálam is van időnként ilyen fájdalom, de elfelejtettem tegnap dokit megkérdezni.
Nem halottam még ilyenről, de megnyugtató, hogy nem csak én érzem. :lol:

T-pk Flóra etetés :lol: :lol:

már,bocsi,de jó,hogy más is érzi :oops:

sutimano76

Bex,milyen szundikról írsz,azta ....enyim gyerek mért nem bír átállni erről a 3 óránkénti evésről????????úgy szeretnék nemsokat csak 5 órát egyben aludni!!nemhogy 8 és felet :?

sutimano76

Csak egy szóra,mert Barni alszik én is arcra esem.

A versikét feltettem a pic-ra.Kijavítottam benne egy apróságot.Kimaradt Ebano neve :oops: ,bocsánat,szánom - bánom bűneimet.

Nyugodalmas,"ordibátorkodás" mentes éjszakát kívánok.

Kép
v.andi

süti: még mindig 3 óránként eszik? :shock: az enyém pár napja, kb egy hete rászokott erre: reggel 9-12-déután 5-6-és este fél10. Utána alszik reggel 9 ig. Már amikor persze nem hiszti, mint tegnap, éjfélkor aludt el, de fél 10kor volt vacsi tegnap is, és reggel fél kilenckor etettem, mert menni kellett 9re dokihoz.

KépKép
Kép
scooper

ja, nem is írtam... úgy kéthéten volt három nap egymás után, mikor nem bírtam vele. Sírt állandóan, nem bírtam megnyugtatni, 5 perceket aludt, nem fogadta el a cumisüvegből a kaját csak ciciből, de szopizni meg alig tudott, mert ideges volt. Erre mindenki azzal jött, hogy vegyek tápszert, mert nem elég erős a tejem :shock: :evil: :evil: :evil: Úgy bírom, hogy mindenki olllllllllllyan okos tud lenni ilyenkor, mindenki jobban tudja, mint én :evil: Olyan erős a tejem, hogy van mikor 50 ml-től úgy jóllakik, hogy 4-5 órát simán kibír. na mennem kell, Törpe követeli a vacsit :lol:
Törpe becenév...hát valóban nem egy Törpe már, nagyon nő. Újabban Bubának szoktam hívni...Apa meg a Gupa :lol: :lol: Én meg a Tuba :oops: :lol:
jóéjt és sokat alvásos éjszakát mindenkinek!

KépKép
Kép
scooper

hahó, félkéz

holnap elmegyünk dokihoz a szeme miatt, persze!!
én a gyerekdokihoz akartam, szemészhez menjünk??

vicger, régen voltál!!
4. gyerek :D és télleg, a cumival mi van, ha leesik??? :D (fertőtlenítés, lenyalás, kutya, ééés??)

vera, szuri... simi simi
inkább adj neki kúpot sztem

manó örülök a jó híreknek
szegénykéim, mennyi betegség jutott mostanában, nektek is simi-hegyek

süti, ti is szépen nőltök!!

bex, jó alvókája van a babódnak!! nálunk úgy általában 3-5 óra alvás van egyben, szerencsére éjjel inkább 4-5

andi, igen, nekem feltűnt :oops: :D de sebaj, eddig is nagyon tetszett, most már teljesen oda-vissza vagyok!!
betudom a maradék kismami hormonoknak... én ma megkönnyeztem a cobra 11-et... :shock: csak a hormonoktól lehet!!!!!

floranan

Süti most magyarázkodjak??? :lol: :lol:
Tudod, hogy nem úgy értettem, és nem JÓ csak számomra megnyugtató... hogy ez csak a "sima" csaszi miatt lehet és nem a második műtétemből valami gebasz. Így már jó?
Nagy alvás.... inkább etetném 4 óránként, mert ijesztő amikor az egész sugárban visszajön. Gondolom ez azért van, mert hosszú idő után nagyon megterheli a gyomrát. És ma fél 2-től alig aludt, talán fél órát........ és éhes!!!!!!! mitől? már annnyyit evett!!!!! és most is, ha kiveszem a szájából, reklamál. És nem nyugicumizik, eszik. Hová fér?????
Tényleg ennyire látványos lenne a 6 hetes megugrás, főleg napra pontosan????
bex13

Most csak tőszavakban, mert nem rég értem haza a suliból. Veronika már aldut, Julcsival még játszottam kicsit, de mindjárt romeltakarítok, aztán zuhanás az ágyba, szóval csak röviden.

Manó: jó hírek, rendben lesz minden, de azért még mennek a drukkok, nagyon ++++++++++++++++++ Timi, köszi a hírt. :) .. most olvastam amit Te írtál. Lüke csaj, mi az, hogy bocs, hogy most csak magunkról ... persze, hogy csak magatokról ..., jó volt olvasni, hogy nyugodt vagy, ez sokat számít ... drukkolunk még nagyon ++++++++ Ákosnak nagy, nagy puszik, Neked meg hatalmas ölelés.

Rita: Máté nagyon ügyes volt, gratulálok ... a méretekhez is. :D :wink:

Lina: vizsgálatok, erdemények, szobadekoráció, súly :lol:

Timi: depi ellen napsütés, azt mondják holnap lesz egy kicsit, remélem, ott is ... nagy simi Neked. :) és ne aggódj! minden rendben lesz .. tuti, ez egy ilyen csapat, gyönyörű babák, nem lehet velük gond. :)

Andi: olvasható. :) és olyan nagyon szép Tőled ez ... jó volt újra olvasni, átélni mindegyik babót ...megkönnyeztem ... köszönöm, nagy munka lehetett :)

Scooper: érthető, hogy nem tudtál választani, Törpilla csudaszép :) Vannak ám neki is hurkácskái. :D

Mabe:
van már biztos dátum, hogy apa mikor utazik?

Kata: elfolytam a képtől ... illetve Lőrinctől ... kérek még ilyet ... sokat ... :D Ügyes, erős nagyfiú Lőrinc.

Petra: majd odazavarom Mogyorót, kicsit megriszálja magát Soma előtt, egyből felkapja a buksiját :D .... depi hessss ... Soma is hamar itt fog tartani ... Nektek meg sok napsütést holnapra. :wink:

Flora:
Csoki baba szeme :( sztem is mutasd meg, drukk Nektek is, hogy gyorsan rendbe jöjjön ++++++++++

Vera: és mi van ha kimarad ma a fürdés? Hagy pihenjen Zoé baba, megérdemli, nagy puszi a tappancsára. :)

Bex:
se telefon, te fotógép nem volt a közelben. :( De majd a legközelebbi Soma fotóra rákészülök. :wink:
Nem semmi nagy alvást produkáltatok hajnaltól. :)

Süti: gratulálok a gyarapodáshoz. :)

KépKép
KépKép
madar

Na, ennyit arról, hogy gyors akartam lenni :roll: most akkor megyek pakolni, zuhanyozni, aludni ... Jó éjt! :)

KépKép
KépKép
madar

Nem tudtam visszaolvasni, csak egy pár szóra ugrok be:

Manó!! Örülök, hogy Ákos baja orvosolható!!

Édesek a babák!!!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Flora, cumink nincs. illetve van, de cseszik rá nagy ívben :D

vmit még akartam...

Süti, nincs azzal semmi baj, hogy még mindig 3 óránként eszik. Ne hasonlítsd más babákhoz, hisz mindenki más ;) S ne aggódj, pár hét és azon fogsz szomorkodni, hogy Berni leválasztotta magát a szopiról, s hogy a sütőtökfőzi a kedvenc, de a brokkolit nem akarja megenni ;) Inkább élvezd ki ennek a szakasznak az örömeit, mert bőven van ;) félelmetes gyorsan elmegy az idő....

vicger

Manó örülök Nektek! Reméljük a szemecskéje Ákosnak gyorsan orvosolható!

vicger

Egy kis olvasmány a H1N1ről:

http://www.nibiru.hu/egeszseg/090910h1n1.htm

vicger

Jelentem sikerült visszaolvasni. :lol: :lol:
Most viszont én is megyek aludni. :D (Nóri már 2 órája végzett az evéssel, és már durmol is rendesen.) :D

Látom Kriszti te is "talpon".

Jó éjt!

spickey

Süti, enyém gyerek is 3 órás, ma éjszaka volt a 6 hét legrosszabb éjszakája, 8-1-ig, aztán 3-kor, 5-kor.

Manó, örülök h csak ennyi a baj, bár ez se lenne, de legalább nem az agyacskájával van gond! Kitartás, nemsokára otthon lesztek! Míra hogy bírja nélküled?

Andi, KÖSZÖNJÜK a verset!!! Nagyon jó, még anyumnak is felolvastam!!!

T-pk, elolvastam a hozzászólásod, és elindult a vezérhangya bennem, h nagyobb pelus kéne. Volt itthon hugiéktól 3-as pampers, és lám nem folyt ki belőle semmi. :oops: 1300 ml?! Nem semmi, gratula!!!

Bex, ari volt mert csinált hason az emelgetést, rohantam a fényképezőért, és újra elkezdte, aztán este megmutattuk apának is a tudományunkat és most már mosolygott is közben. Ja és majdnem átfordult, bár ott megijedtem mert a pelenkázón volt.

Scooper, Törpilla nagyon szép!!! Súlya is gyönyörű!!

Vera, szuri :( .

Flora, szemével menj orvoshoz!!! Szerintem a könnycsatornája van elzáródva, de arra meg a szemcsepp nem jó!

Petra, nemsokára Soma is tartani fogja a fejét! Tegnapig én sem tudtam h ilyen jól tudja. :oops:

Rita, Máté is szépen gyarapszik!!!

Astrid, Dóri is szép hosszú baba!! És a súlya is gyönyörű!

Kinek hol alszik éjszaka a babája??? Most tartok egy kutatást. :lol:

Kép
kata05

Jó reggelt!

Andi
Köszönjük a verset!

Kata
Lőrinc nagyon ügyes :lol: :lol: :lol: :lol:

Petra
Amikor én asszisztáltam, akkor csak a branülbe kapott szurit a baba :wink:
Branül-szúrás...elég macerás...de nam fáj annyira, amennyire sírnak a kicsik...a helyzet a rémísztő nekik...ismeretlen emberek, lefogás... :cry:

Floranan
Kisoroszlánt én lvinném sűrgősen szemészetre!
(kép alapján olyan,mintha a könnytömlője lenne elzáródva :cry: )

Vicger
Luca ölbe-baba... az ő igénye ez... :wink:
Molli is leginkább majmocska :lol: :wink:

Manó
Puszi és drukkok!

Vera
Én adtam Mollinak kúpot, most meg már szirupot fog kapni. Nem is a láz miatt (megelőzni nem lehet a lázat), fájdalomcsillapítás miatt.
Emlékszem, hogy mikor elsősök voltunk, kaptuk a Di-Per-Te-oltást a combunkba, utána nagyon fájt. Néhány éve meg a munkahelyen kaptuk a Di-Te-oltást...egymáson nevettünk, mert a fájdalomtól nem tudtuk mozgatni a karunkat...
Ezek után gondolom, hogy fájhat a kicsiknek is a szuri helye...vizes borogatás is jó szokott lenni pluszban!
Vendég

[quote="bex13"]
írta:
bex13
Mabe, még próbálok valami dokit keresni aki ért hozzá, hogy mit mond a metre. Nem volt nagy eltérés anno sem, se diéta se semmi nem kellett. De a mettől fogytam.

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
DIÉTA kell a met mellé!!!!! Sokkal fontosabb, mint a gyógyszer!
Nem csak a fogyás a lényeges, hanem az, hogy a cukor-anyagcseréd rendben legyen!!!!
Nagyon sok ismerősöm van, aki IR-es. Szedték a met-et, hogy sikerüljön nekik a babaprojekt, terhesség, szoptatás alatt a gyógyszert nem szedték, de fokozottan ügyeltek a diétára és a mozgásra!!!
http://www.pco-szindroma.hu/index2.html
www.mensmentis.hu
Vendég

[quote="babcika"]R írta:babcikaTL híradó!

Ukrajnában 80an haltak meg VALÓSZÍNÜLEG H1n1-ben, nem lehet gyógyszert kapni náluk influenza ellen, már bocs, de vírus ellen nincs gyógyszer.

Ja és mit mondtak,hogy a h1n1 a fiatalokat veszélyezteti, azok közül is az egészségeseket, mert azoknak az immunrendszere mégtöbb immunanyagot termel és ez károsítja a tüdőszövetet és ettől hal meg az egészséges ember, magyarul öl bennünket az immunrendszerünk, ja és a vakcinában tojásfehérje van, ezért aki erre érzékeny, súlyos reakciót válthat ki, ezért őket csak kórházban, szakrendelőben olthatják.

Na ehhez mit szóltok???

Józan paraszti ésszel kell csak gondolkozni... nem összeesküvéselméleteket gyártani...

Légúti fertőzést számtalan vírus okoz. A tünetek nagyon hasonlóak az influenza-vírus okozta tünetekhez...
H1N1 is olyan tüneteket okoz, mint a többi vírus...
Bejött ez a nyírkos, ködös, hideg idő... ilyenkor mindig több a légúti fertőzés... ha ezt felfújják, akkor tényleg járvány van!
Házi orvosok a tünetek alapján jelentik az eseteket. Kimutatott H1N1 nagyon kevés esetben volt!!!!!!
Vendég

Gyerekem majmot játszik... kapaszkodik...le akarom tenni, mindjárt felháborodik...anyja lassan megháborodik.... :cry:
Vendég

Hahó!!

Immáron mindketten fent vagyunk, lánykám megkergült, remélem ma helyre áll a pici agyacskája, és jó lesz mint régen. Tegnap este elaludt 8-kor, aludt is vagy fél 9-ig, utána meg mint aki jól végezte dolgát, hát már reggel van, vigyorizott, aztán picsu rázás, ivás, cumizás, ágyban fekvés, karban fekvés, és eltelt így 2 óra, aztán gondoltam egye fene megetetem, ez volt már fél 11-kor, aztán beájult, okos anyuka kiszámolta általában 8-9 órákat alszik éjszaka, akkor most minimum 7-ig szunyálni fog, de cseszett az az én számolásomra, 3-kor már nyöszizett, (ilyen 6 hete nem volt) anyukája betömte kicsi száját egy cumival, így 4-ig elvolt,aztán kaja és most 7-kor megint kaja ,azóta meg nyöszörgél, nyom, de még nem sírdogál, így hagyom az ágyikójában!!

Imola!

Persze értem én a vírus dolgot, csak azt nem értem,hogy akkor most a saját fasza kis immunrendszerem okozza majd a halálomat, az okosak szerint???

Manó!!

Örülök a jó híreknek!!! Remélem ma csak fokozódik az örömöd, és kiderítik,hogy minden ok!!!

Holnap megyünk neurológiai szűrésre, volt már valaki? Mit csináltak? Tesóm szerint nekik durva volt, mármint anyukának, mert a 6 hetes gyereket az összekulcsolt kezére ültette a dokinő és úgy hintáztatta jobbra -balra, előre-hátra, tesóm meg kapkodott,hogy a gyerek le ne essen, a dokinő meg kiröhögte, hát ha így lesz én is kapkodni fogok ,meg ahogy ismerem magam, közben persze röhögni is saját magamon :roll:

Kép
babcika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?