A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

Vick,én is éppen így érzek.
Tegnap már sírdogáltam is egy kicsit.Nagyon aggódom hogy minden rendbe legyen Annával,már jobb lenne kint neki.
Az én párom is nagyon ideges,szeretne már túl lenni rajta ,ő is nagyon aggódik mindkettőnkért.
A család is állandó készenlétet tart,tényleg kezd fárasztó lenni.
Nagyon szeretném már megszeretgetni,megpuszilgatni minden kis mm-ét :)
Te a fizetős szobába akarsz menni vagy mindegy?
Ha így haladunk lehet szobatársak leszünk
:D :D :D

Kép

Kép
krisztinaa

Ha nem is szobatársak,tuti összefutunk a klinikán:)
Ha esetleg összefutunk és nem ismerlek meg,szólíts meg nyugodtan,mostanában borzalmas az arcmemóriám,főleg hogy csak képen láttalak.

Kép

Kép
krisztinaa

Mangora, rettenetesen sajnállak és nem érdemled meg,és tényleg nem kéne foglakozni amiket mond, de nem lehet nem meghallani gondolom.
Igazából minden öreggel nehéz, minden elismerésem Neked, hogy bevállaltad ezt a szituációt, ráadásul úgy hogy a párod nagyija.
Örülök, hogy kipanaszkodtad magadat nekünk, talán így egy kicsit könnyebb.
NAGYON JÓ anyuka leszel és ezt Marci is tudja!!!

Vick, Krisztina, hát még ha szobatársak lennétek, a végén még tényleg egy időben kerültök be...
Remélem azért már a hét meghozza a kis babóitokat.

Zsuzsi, olyan meghatót írtál, kijöttek a könnyeim is.Remélem, hogy a lehető legkönnyebben átvészeled a szülést és holnap már gyönyörködni tudtok a gyönyörű kis Babu királynőben!
Ki tudja, hátha Móni Dávidja is beindul, és együtt lesztek valóban a kórházban.Várom az sms-t.

Móni, azért jó, hogy ígyis napi 1x tudsz jönni és hallunk rólad.Kitartást.
A főzéssel kapcsolatban, lányok elszégyelltem magamat, mert én ilyen kaja előfőzésre nem is gondoltam.Tök szuperek vagytok mind2en Mangoraval.Mi úgy beszéltük meg a férjemmel, amikor hazahoz minket, visszatérünk a teletálas rendelésre, utána héten anya meg úgyis 1 heti élelemmel felpakolva jön, hoz kajákat, sütiket, stb..Gáz lenne, ha nem főznék előre?

Nagyon együttérzek veled Vick, hogy nyűgi vagy, én is pont tegnap este gondoltam rá, mennyire elege lehet a férjemnek a nyavajgásomat hallgatni, akkor meg még elkezdtem sírni a tavalyi baba miatt is, hogy igazságtalan a sors, ilyesmik, aztán tök aranyosan mondta, hogy felejtsek el minden rosszat és most csak Márkra koncentráljak és ő tök boldog.kicsit lenyugodtam.

Enikő, én más miatt hagytam abba a teát...

Reni, a magnéziumot nem szedem másfél hete és alig ég a gyomrom, remélem neked is segít majd.

pusz,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Mangora, Móni, minden elismerésem az előre főzésért. Ez nekem kimaradt, valahogy nem fért bele. :cry: Kata, emiatt nehogy már lelkiismeretfurdalásod legyen! Hozzánk is jön Anyukám majd (1-2 hétre, ahogy alakul), mire hazajövünk, ő úgyis főz, de aztán marad a rendelés hétköznap. A párom csak azután marad itthon, ha Anya elment.

Vick, Krisztinaa, elhiszem, hogy egyre türelmetlenebbek vagytok. Kívánom, hogy még a héten megszülessenek a babáitok.
Kata, csak előre nézz!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

sziasztok,

Zsuzsi: kitartást, könnyű szülést, szép élményeket kívánok neked holnapra. Gondolni fogunk Rád mindannyian!

Mangora: nagyon sajnálom ezt a dolgot a nagyival, nem lehet vele egyszerű. Biztos, hogy jó anyuka leszel, ettől ne tarts. Lehet, hülye kérdés :oops: : nem tudja valaki átvállalni egy kicsit a nagyi gondozását, amíg Te meg Marci egy kicsit megerősödtök? Csak hogy kicsit összeszokhassatok.

Kata, ne csinálj belőle problémát, hogy főztél-e előre vagy sem. Azért van a kajafutár, hogy ne haljunk éhen :wink:

Vick: szorítunk neked, hogy jöjjön már Vince!

Mi ma lakásokat nézegetünk pároméknak, irodának. Nem egyszerű :roll: Annyi feltételt találtunk ki, hogy így nem lesz egyszerű találni valamit.
És úgy tűnik, hogy már nekem is kezd valami keményedni, vagy görcsölni vagy fene tudja mit csinálni. :roll: Na, majdcsak lesz valahogy...

Főztem ma csilis babos marhahusit :wink: Még utoljára eszek egy kis babot... :lol: Remélem nem lesz baj belőle...

Ja, nekem meg az orvosom meg a szülésznőm most hétvégén utazik el két napra, úgyhogy remélem nem akkor fogok szülni, mert akkor nem tudom ki vagy mi lesz :shock:

Jó pihenést.

Szilvi
huszilvia

Szilvi, köszönöm szépen!

Abból a babból egyél helyettem is egy nagy tányérral. Én is bevásároltam hozzá, de a megfőzésre nem maradt idő...

Kitartást az irodakereséshez.

Ezek már jóslók lehetnek, tekintsük jó jelnek és reméljük, hogy Csaba-baba nem ezen a hétvégén szeretne közétek költözni.

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

HuSziliv, jó irodakeresést, bár ebben a hidegben nem a legjobb már mászkálni, gondolom.
Bab jól hangzik....
Ha meglesz Csabika, úgysem ehetsz, jól lakmározz még be belőle.
Csak nem érkezik a hétvégén...

Zsuzsi, próbáld kipihenni magadat az éjszaka éas holnap szorítunk ezerrel!!!

Ma már nem jövök sztem, holnap is csak d.u, mert reggel ctg meg doki, remélem tágultunk vmennyit.
Amint tudom, hozom a híreket Zsuzsiról.

puszi,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok,
majd este jövök, csak Zsuzsinak szeretnék most üzenni, nehogy később már lemaradjak róla.

Szurkolunk neked holnapra, biztosan csodálatos lesz a szülés, gondolj erre. Nagyon ari vagy, ahogy a fórumról nyilatkoztál.
Várjuk Katától a híreket, és remélem, hogy Móniról is :) Ponén lenne, ha egy szobában lennétek.

Nagyon szépeket írtatok, én is megkönnyeztem.

Puszi, és vigyázzatok magatokra.

R

Kép
Kép
34372

Sziasztok!!!

Zsuzsi !!! Holnap gondolok rád és nyugi minden rendben lesz , kitartás!! Szurkolunk, drukkolunk nektek!!

Várjuk a híreket holnap !!!!!!

MIllió puszika

Szilvi :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Móni, szépeket írtál Zsuzsinak. Szurkolunk neked is, hátha egyszerre lesztek bent :) Klassz, hogy már így megszoktátok az új lakást. Biztos nagyon jó lehet, ha ilyen hamar természetes az ottlét.

Vick, teljesen együttérzek veled. Ne félj, pár napnál már nem lehet több. Bármikor beindulhat Vince tényleg. Én is türelmetlen vagyok Blanival: pl. ma cipőhúzásnál, egyszerűen annyira béna vagyok, (se hajolni, se guggolni, de még ülni sem tudok rendesen a földön) hogy nem tudom felhúzni, ő meg ilyenkor nem segít, sőt ellentart. Aztán nem tudott bemászni a kocsiülésbe, emelgetnem kellett, holott nem bírom....és csupa ilyen hétköznapi jelenetek, amik természetesek és fene se gondolná, hogy problémát okozhat. Szegény kicsik, mit tehetnek erről...

Mangora, nem semmi, amit ki kell állnod. Tudom, már írtam,hogy csak hallomásból ismerem a szitut, de Anyu és a Nagynéném is hasonló jelenetekről számolnak be Nagypapival kapcsolatban, és mindig totál kiakasztja őket. Biztos belépőd lesz majd a Menyországba, hogy bevállaltad ezt a nehéz feladatot. :) Hidd el, Nagyi is imádni fogja Marcit.

Dorka, nem mondod, hogy még mindig dolgozol! Kérdeztük már, hogy mit? Könyvelés rémlik... (bocsi, ha már írtad, tudod a kismamafeledékenység...)

Enikő, a gyes témában még jelentkezek...
Ne is mond, én is ettől félek, hogy időben beérjek. A doki még rátett egy lapáttal, mikor azt mondta, hogy ne sokat gondolkozzak az indulással...(méhnyak elsimulva, méhszáj teljesen nyitva...) Nekem most az a parám, hogy mi van, ha az enyhébb fájásokat átalszom, és csak arra ébredek, hogy pl. 3 perces. Na nem mintha olyan jól aludnék mostanság...

Kriszta, nálunk is készenléti állapot van, hiszen Blankit is rá kell bízni valakire (konkrétan Anyura), így ha megy valahová, mindig csekkolnom kell, hogy elérhető-e, méghozzá gyorsan. Remélem, hogy még holnap estig nem lesz semmi, akkor érkezik Apa. Nektek meg szurkolok, hogy Anna induljon be :) Ti meg Vickkel lehetnétek együtt bent :)

Kata, valamilyen szinten természetes az aggódás és még a sírdogálás is hozzátartozik ehhez az időszakhoz. Párod tényleg aranyosan vígasztalt :)
Akkor majd várjuk tőled a híreket :) Izgi, akkor holnap egy baba már tuti, de én úgy érzem, hogy nem csak egy lesz :)
Van, aki pár óra alatt teljesen kitágul...szóval nem jelent semmit az sem...
Igen, határozottabban jobb magnézium nélkül :)

HuSzilvi, köszönöm az infókat. Nahát irodanézés...A csilisbab jól hangzik, én is rámozdultam, de aztán végül letettem róla.
Ezek a fájások nagyon készülődésnek hangzanak :)

Kajcsi: Nekem is Anyu elvállalta, hogy továbbra is főz, amíg Bíborka nagyon kicsi, a menüt viszont ki kell találnom, szóval szívesen olvasgatom, amiket írtok.
Ami eszembe jutott, hogy esetleg tésztához szószokat lehet még fagyasztani (milánói, bolognai, zöldségszósz stb...) Nekem szokott még itthon lenni fasírtgolyó, mert Blani nagyon szereti, és ha nem eszi meg a kaját, akkor 8 perc alatt ki lehet sütni.

Hihetetlen, hogy Edináék meg már mennek is haza holnap. Alig várom a képeket, remélem, hogy beszámolóra is lesz ideje :)

Jó éjt mindenkinek,
Reni

Kép
Kép
34372

Sziasztok!!

Mangora nyugi.. ne idegeskedj.. nagyival meg ne foglalkozzál!! Valóban nagyon szuper anyuka leszel , sőt mindegyikünk aki itt a forumba van.. :D !

Nekem is jobb a gyomrom a magnézium nem szedése óta , tényleg csökkent a gyomorégés !!! HÁla istennek!!

Nekem szerencsére annyi segítségem lesz itt hogy nem kell előre föznöm! Mivel olyan nagy a telek hogy anyosomék, sogoromék és mi lakunk egy telken mint egy lakópark úgyhogy van ki fözzön, meg jön anyukám is segíteni és még a férjem is ért valamennyit a fözéshez ! :lol: ! Mikor feküdnöm kellett az elején non stop akkor is mindig kaptam fini ebédeket és reggeliket, vacsikat .. hmm élveztem ! Nagyon rendesek voltak a családtagjaim! :D :D :D :D hálás vagyok nekik , főként nekik is köszönhetjük Máté babánkat! :lol:

Kata szorítok holnap neked is.. és gyere a hírekkel!

.
Képzeljétek mikor levetköztem fürdéshez éreztem h ,mintha v folyna de odanyúltam és fehér folyás szerű volt de elmúlt..!! Szívbaj jött rám!!

Holnap majd megprobálok benézni csak intézem a lakhatási papírokat az önkormányzatnál meg postára megyek, otp be a szocpolt intézni, meg föznöm is kéne vmit.. de majd igyekszem!! Remélem lesz több novemberi babáink, egy már biztos Zsuzsi babuja!! :lol: :lol:
Na majd holnap jelentkezem!

Puszi
jÓéjt!!

Kitartás és szorítok holnap mindekinek aki vizsgálatra v szülni megy!!!

Szilvi

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a gratulációkat!

Ma már hazajöhettünk, nagyon hamar lett tejem, nem volt értelme tovább bent időzni. Holnap még vissza kell ugyan menni Grétinek kontrollra és én is kapok egy órásnyi infúziót, de ez csak egy órás elfoglaltság.

Szülés nagyon jó volt, sokat változott ez ügyben a véleményem: igen, létezik szép szülés. Epidurál for ever :D ! Igyekszem minél előbb megírni szüléstörténetem.

DE: azért siettem most benézni, hogy sok-sok drukkot küldjek a csomagukkal a küszöbön álló kismamáknak!!! Kankalin, hajrá! És MINDENKINEK!!!!!!

Puszi!

Kép
Kép
friday

Csaklejelentkezem, hogy megvagyok, de nagyon hulla vagyok!
Holnap jövök és visszaolvasok!!!

Friday, üdv újra köztünk GRÉTIVEL!!! :)

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!

Zsuzsi!!

Gondolunk rátok mi is!!! Remélem szép élmény lesz!!!

Friday!

Üdv újra otthon!!
Várjuk majd a képeket és a beszámolót is!!

TSzilvi!

Ez a folyás néha tényleg rémisztő tud lenni főleg ha az utcán indul meg :?

Reni!

Köszi az infókat:))
Néha én is félek hogy átalszom a saját szülésemet
:lol: de ilyenről azért még nem hallottam, nem hinném hogy point én lennék a csoda!!!:))) Most próbálok egyezkedni Bátorral, hogy a szombati vizsgálatnál nyisson csapot és akkor doki is szülésznő is kéznél lesz :lol:

Kata!

Drukkolok, hogy tágulj valamennyit!!! És hogy jó legyen a ctg-d!!

HSzilvi!

Akkor drukkolok, hogy Csaba ne most akarjon kibújni!!
Chilis bab hmmmm nálunk csülkös bab leves volt a héten de nem mertem kockáztatni:(

Mangora!

Nagyon sajnálom a nagyis dolgot!
És igazán nagyszerű ember vagy, hogy így tűröd és nem is a saját nagyid!!
Előre főzés: gratulálok az energiádhoz nekem néha aznapra is nehéz megcsinálni!

Vick!

Teljesen átérzem a helyzetedet!!
Én is ugyan ezt érzem, mintha egész terhesség alatt elhanyagoltam volna Annát iszonyú lelkiismeret furdalásom van miatta:(
A felfordulásról ne is beszéljünk, persze minden rendbe van meg minden de mégis csak jobb szeretem én csinálni!!
De gondolj arra, hogy most már tényleg csak néhány nap és meglesz Vince , és véget ér a kínlódás!!

Most mennem kell még pizsibe vagyok :oops:
Bocs ha v.kit kihagytam, nem szándékosan!!

Szép napot mindenkinek!!

Puszi

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Hali!!!

Megvagyunk,még mindig!!
Délre megyek nst-re,remélem rendben lesz.

Friday,örülök hogy rendben vagytok,üdv nektek.

Képzeljétek hajnalban megszült az uncsitesóm,7-re volt kiírva,negyedóra alatt meglett a pici :shock: :shock: :shock: :shock:
Most beparáztam hogy időben odaérjünk.....
Hihetetlen hogy mindig van min agyalni!!!!

Délután jelentkezem....

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok!

Friday: Üdv köztünk újra! Várjuk a beszámolót és a képeket!!! :D

Én sem főztem előre, anyukám azt mondta, vállalja az első időszakot, csak mondjam meg, mit szeretnék enni.

Reni: pénzüggyel foglalkozom, plusz könyvelés előkészítéssel és ellenőrzéssel. Ma hál istennek kevés dolgot kell csinálni, az elmúlt két napban nagyon belehúztam, biztos ami biztos...

Juj, már nagyon izgulok Zsuzsi miatt. Alig várom a híreket...

Szép napot mindenkinek, a vizsgálathoz sok drukk:
Dorka

Kép
traudorka

Jó reggelt mindenkinek!

Lányok, köszönöm a bíztatóó szavakat, nagyon jól estek. Persze tudom, hogy nem szabad felvennem pont most ezeket a dolgokat, de nagyon nehéz. Ahogy Ti is írtátok, én is sokkal érzékenyebben reagálok dolgokra... Szóval mindenkit megértek, aki ezzel küszködik! Ébn is mondtam tegnap este páromnak, hogy olyan jó hogy mindig meghallgat, meg próbál nyugtatni meg hogy van nekem! Biztos nem lehet egyszerű nekik sem!

Vick, ha jól emlékszem ma mész végre a dokidhoz! Csak mond valami bíztatót. Elhiszem hogy akiknél már nem az első baba még nehezebb lehet kitartani és várni. Hiszen ők is kicsik még, szükségük van a megszokottra, de remélem mindenkinek hamarosan kibújik a pici kis babója és az élet visszaállhat a normál kerékvágásba!

Zsuzsinak ezer drukk, remélem minden jól fog menni, várjuk a híreket!

Lányok, eszembe jutott, hogy én is ma vagyok "utoljára" egy ideig, mert holnap reggel 7-re már bent kell lennünk a kórházban. Én is nagyon köszönök nektek mindent és remélem, hogy továbbra is ugyanilyen jó lesz majd a hangulat és az összetartás a csapatban. Köszönöm a bíztató szavakat ,és a meghallgatásokat, tényleg már az is sokat számít, ha az ember elmondhatja valakinek a problémáját!
Remélem mindenkinek valóra válik az álma az új kis jövevénnyel és így teljesebbé válhatnak családjaink, VELÜK!

Szép napot, majd még jövök, csak ezer dolgot akarok még rendbe tenni ma :)

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!
Még én is itt...
Zsuzsi elvileg fél nyolcra ment be a kórházba ma.
Úgyhogy most már nagyon nagyon drukkoljunk neki! Szép délelőttöt választottak a szüléshez (Pesten eddig gyönyörűen sütött a Nap).
Tényleg meghatódtam azon, amit írt.

Mangora, minden tiszteletem azért, hogy a nagymamát gondozzátok...
Nálunk mindkét nagyi problémás volt a családban, és tudom, hogy nagyon-nagyon nehéz velük...ne nagyon figyelj oda rá, ha ilyeneket mond.

Gondolok Rád holnap, gyors és sima szülést kívánok, remélem, szép emlék marad a nagy találkozás Marcival!!!

Hirtelen nem tudok most idézetet:)

Friday, Edina, alig várjuk a képeket és a beszámolókat!!!

Vick, Krisztina, Dorka. Hajrá!!!

Legközelebbi CTG nekem pénteken lesz, akkor vizsgálattal egybekötve. Megkérdeztem a dokit tegnap, a szülést nem indítják be csak olyan 8-9 nap túlhordás esetén (tehát jövő héten tuti nem).

Többieknek most külön nem reagálok, mert megint apósnál vagyok.
Puszi és vigyázzatok magatokra és a babákra!!!

Móni
monke

Friday, nagyon vártunk már :) Kíváncsi vagyok nagyon a történetedre, szupi, hogy így bejött az álomszülés :) Addig is előzetesben egy képet Grétiről?

TSzilvi, akkor neked is szerencséd van a családi segítséggel. Képzeld, nekem ez az álmom, hogy egy nagy-nagy telek, középen parkkal, és a széleken laknak akiket legjobban szeretek. Szülők, Tesók...:)
Nekem is vannak ilyen "folyékony" élményeim. Gyakran megyek ellenőrizni...

Mangora, elhiszem,hogy sok a teendő, és szeretnél mindent rendben hagyni, de azért kicsit pihizzél is ma. Holnapra akkor neked koncentráljuk és küldjük az engergiákat:) Vigyázzatok magatokra és várjuk a híreket Marciról (és persze mielőbb vissza a fórumra) :)

Dorka, otthonról dolgozol, vagy saját vállalkozás? Nekem is ki kell találnom valamit itthonra, bár most épp nem lesz aktuális egy darabig...

Kriszti, én is ettől félek, hogy mostanában annyi ilyen gyors szülés van...legalább én érjek be, ha a dokim nem is...Unokatesóddal jó a kapcsolat? Akkor együtt babázhattok majd :) Gratulálunk nekik!

Kíváncsi vagyok Vicktől milyen híreket kapunk. Remélem, hogy már nem személyesen jelentkezik...++++++++

Kata téged is nagyon várunk a hírekkel :)

HuSzilvi, erről lemaradtam,hogy miért is nem jöhet most Csabika? A chili miatt?

Enikő, mostanában nem írtál se görcsről, se keményedésről. Megszűntek, vagy már hozzászoktál?

Ma voltak itt Tesómék, a Sógornőm rögtön mondta, hogy nagyon látszik rajtam, hogy hamarosan szülni fogok. Kérdeztem, hogy a fejemen? Mondta, hogy igen.

Apa hívott, már Amszterdamban van, de 4 órát kell várni a csatlakozásra, és csak 19.15-kor ér ide a gép. Így a mai nagytakarítást még halasztom, nehogy beinduljunk addig.

Azt hiszem, hogy nem írtam még: Blani kb. 1 hónapja teljesen szobatiszta, éjszaka is, és a nagydolog is megy :)

Na, kíváncsi vagyok, hogy Móni jön-e ma, vagy csatlakozik Zsuzsihoz :)?

Puszi,
Reni

Kép
Kép
34372

Sziasztok!!

Kíváncsi vagyok már nagyon a mai babá(k)ra!!!

Reni!

Keményedés most már szinte folyamatos ha nappal fekszek akkor elmúlik éjszaka viszont sokat kemény. Görcsök nem igazán voltak mostanában......... :cry:

Tényleg sok gyors szülés van mostanság......azért én bevállalnám csak érjek be és már jöhet is :lol:

Móni!

Pénteken akkor már neked is lesz amino??
Milyen rendes gyerekeink vannak....eddig rémisztgettek minket a koraszüléssel, és a végére milyen szófogadóak lettek:)

Krisztina!

Biztos beértek Ti is időben!!
Milyen lett az Nst?

Csajok megy valaki mostanság uh-ra?? Még ilyenkor is csinálnak úgy tudom súly meg áramlás mérést!!

Vickkel mi lehet???? Lehet már épp szülőszobán van??

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

sziasztok,

Most jött Zsuzsitól sms:
"örömmel tudatjuk, hogy 12.27-kor megszületett Zsófia. 54 cm, 2810 gr. Mindannyian jól vagyunk".

GRATULÁLUNK!!!!

Reni, az a baj, hogy péntek-szombat nem lesz sem orvosom, sem szülésznőm :roll: szóval csak ezért.

majd még jövök

Szilvi
huszilvia

Sziasztok!

Sajna még mindig itthon. Voltam ma nst-n, rendben volt, aztán doki csinált vizsgálatot meg amniot. 2111 a méhszáj, de még azt mondta, ő várna kicsit, mert elég kicsi a rés, nehéz lenne megszületnie Vincusnak. Úgyhogy holnap nst és ultrahang, pénteken meg találkozunk és megint lesz amnio és akkor eldönti mi legyen. Remélem vagy addig beindul magától a dolog, vagy akkor eléri azt a szintet, hogy indíthassuk a szülést.
Azért nagyon megnyugodtam, hogy ő vizsgált, meg hogy pénteken is ő akar látni és a szülésnél is ott lesz. És azért már csak belátható időn belül vagyunk. :)

Nagyon várom az új babákat és mindenkinek jó élményeket kívánok a szüléshez ( Mangora).

Friday
Örülök, hogy itt vagy megint!Képet, képet, képet!!!!!!!!!!
Aztán mesélj is! :wink: Akkor azt mondod, eda a tuti?

Szép napot nektek!

Kriszti
Együtt szülünk? Egyre inkább ehhez állunk közel. :)

vick
Kép
Kép
ervick

ZSUZSI

GARTULÁLOK A PICURHOZ! JÓ EGÉSZSÉGET NEKTEK!

vick
Kép
Kép
ervick

Zsuzsi! Gratulálok és nagyon jó egészséget kívánok neked is és Zsófinak is!

És nem is lett olyan pici :D

Mangora

Kép
mangora

Szilvi megelőzött a jó hírekkkel Zsuzsiról(pont a héven hazfeléjövet kaptam az sms-t) és a nem is olyan pici Zsófiáról,

GRATULÁLOK ZSUZSI ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK

bocs csajok, ahogy hazaértem, jöttem rögtön a géphez.

A kórházban ma is dömping volt, alighogy rámkötötte a szülésznőm a ctg-t, 2 mentővel is hoztak be vajjúdó kismamát és kiültettek a folyósora.
Várnom kellett, közben 3 babó született.
Az én drágám meg végigaludta a ctg elejét, de aztán beindult, dokinál is voltam, szerinte akár még 3 hetünk is lehet a szülésig, ezzel jól megvígasztalt...
De aminek örülök, jövő héten bár szabin van a szülésznőm, hívhatom és bejön, mert Pesten lesz
:lol:
Legközelebb kedden megyek, vérvétel, ctg, nunimustra...

Móni, Vick és Krisztina, még egyben vagytok, akkor nem is panaszkodok...
Remélem a héten a gólya meghozza min3mótok babóját.

Mangora:Nagyon könnyű, jó élményekkel teli császáros szülést kívánok akkor neked és várjuk a híreket Marciról és rólad.

Reni, ez a heti 3x vérvétel nem semmi, hallod.Blani nagyon ügyi :lol:

Enikő én is nagyon keményedek, állandó jelleggel, Márk nagyon ki tudja tolni magát, nem tudom mi lesz még ha tényleg 3 hét...

Az az érzésem, mi tényleg az utolsó körrre maradunk Renivel és Enikővel.

Ja lányok, a ctg alatt hívott Fleur, még egyben van, otthon, csak nincs ereje írni, mert Lillus is beteg, Fleur is kezd betegeskedni, mondtam neki megírom nektek.Már azt hittem megszült, amikor hívott.

Friday, nagyon örülönk, hogy hazatértetek, várjuk a beszámolót és a képeket.

Edina, remélem jössz ma képeket töltögetni nekünk!

pusz,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Zsuzsi!!!!!

Gratulálunk Zsófi babához!!! Jó egészséget sok boldogságot kívánunk!!!!

Hát Kata lehet tényleg a végére maradunk, de amúgy is mi vagyunk a sereghajtók a listán !!!!

Én is így vagyok ezzel a keményedéssel, hogy ha menés közben van akkor alig bírok odébb menni biztos érdekes látvány lehetek olyankor:)

Reni!

Az előbb elfelejtettem gratulálni Blani szobatisztaságához!!! Anna még mindig várja az esti pelust a kakihoz!!

Fleur!

Jobbulást vigyázz magadra!!

Vick!

Jól tartja magát a méhszájad!!!
DE azért jó, hogy a dokid ilyesmire is gondol, hogy ilyen méhszájjal nem indít, hátha alakul még v.mit!! Te is iszod a teát igaz????

Most mennem kell megyünk vásárolni majd még benézek !!

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Sziasztok!!

Na hazaértem én is!! De ma nagyon kész vagyok vagyis nagyon nem érzem jól magam....
Ledölök mert majdnem 9 hó alatt most vok elöször ilyen szarul nagyon fáj a fejem, rossz a közérzetem is !!!

Zsuzsi!!!!!

Gratulálunk Zsófi babához!!! Jó egészséget sok boldogságot , és sok tejcsit kívánok nektek! !!!!

Mangora:Nagyon könnyű, jó élményekkel dús császáros szülést kívánok neked és várom az smst ha szerencsénk van még hétfön találkozhatunk is!!

Na megyek ledölök majd még megprobálok jönni !

puszi

Szilvi.

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Hali!!!

Megvagyok,nst....hát jó lett csak Anna lusta volt,így 1 órát voltam a gépen és még lépcsőznöm is kellett.

Holnap reggel amnio...... :shock: :shock: :shock: :shock:
Szülni akarok az éjjel!!!!!!!!!!!

ZSUZSI!GRATULÁLOK A PICURKÁTOKHOZ!jÓ EGÉSZSÉGET NEKTEK!!!

Vick,kitartás....

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok!

Zsuzsi: Gratulálunk, sok boldogságot nektek!!!

Én is keménykedek egész nap, Már nagyon várom a végét...

Vick: Tényleg jól tartja magát a méhszájad, remélem péntekig beindul a szülés.

Kata: Örülök, hogy jó lett a CTG-d, a három hetet meg meglátjuk... :D

Szép délutánt mindenkinek, most megyek kicsit szuszukázni...

Dorka

Kép
traudorka

Krisztina, akkor hajrá, mi drukkolunk!!! :lol:

Kép
traudorka

Beszéltem Zsuzsival, már a folyóson flangált :lol:
9 után volt burokrepesztés, aztán beindultak a dolgok, nem volt semmi komplikáció, sima szülés volt, gátmetszést nem is érezte, jól vannak, édes a picúr.Úgy irigylem!

Krisztina, küldjük neked a SZÜLŐ energiákat!Nagy bestia ez a kis Anna baba, túl jól érzi magát odabennt :)

ToldiSzilvi, csak nem?Remélem nem vmi betegség jele ez nálad, lehet holnap szülni mész.

Dorka, jó pihenést, megnyugtat hogy más is keményedik velem együtt.Olyan figurákat vesz fel a hasam ilyenkor, megrémülök.

Na lepihizek én is.

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Csajok,azt hiszem elhagytam a nyákdugómat!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
krisztinaa

Na itt vagyok én is!

Kriszti, azt hiszed???? VAgy láttad is??? Grat hozzá!!! Talán tényleg lesz valami éjszaka, ha nem, akkor meg kitartás a holnapi aminohoz!!!

Fleur, TSzilvi, jobbulást nektek! Remélem semmi komoly! Amúgy tegnap nekem is írtózatosan fájt a fejem este, mondjuk én a délelőtti cirkusz számlájára írtam, de szerintem valamilyen melegfront van ma, mert nekem előtte szokott fájni (görcsöltem, is este, aggódtam, nehogy történjen valami, de egy jó fürdő és egy pohár vörösbor után elmúlt :) ). Még az is lehet, hogy együtt szülünk :) Milyen jó lenne! :) Hétfőn mindenképpen talizunk, pénteken üzenek és utána amikor tudlak a hétvégén felhívlak, hogy tudassak magamról!

Na, az előre főzés/kajagyártásból a lustaság és az időhiány miatt arra futotta, hogy feltöltöttem a mélyhűtőt husikkal :) Csirkét meg tarját befűszerezve tettem el, hogy csak sütni kelljen, meg a pörköltnek való húst is felkockáztam, de meg nem főztem semmit... Nemvolt energiám. De azért apának sütöttem még egy csokis muffint :)

Utána átnéztem újra és átpakoltam a kórházi csomagot.

Most már csak a manikűr van hátra! Megyek is, hogy mire apa hazaér végezzek :)

Kata, köszönjük Zsuzsiról a gyors beszámolót, ne irigykedj, nemsokára te is és mindannyian babázunk! (Bárén még nem tudtam felfogni:) )

Ha tudok, még benézek!

Mangora

Kép
mangora

Láttam,pisi után a wc-be,barnás nyákos nagydarab valami volt.Ebből gondolom hogy az.

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok!

Kisfiam 2008 decemberi, már van pár kinőtt holmink. :)

Ezeket hirdettem most meg a teszveszen, esetleg ha érdekel valakit:
http://teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=10879551

Aida

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Móniról semmi hír???
Csak nem?

Krisztina, reméljük holnap beindul Anna

katicat
Szigetszentmiklós

Ígértem képeket, most kaptam őket tesómtól, párat kiválogattam gyorsan belőlük!

Kép Pocak

Kép Marci szoba

Kép

Kép

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!

Mangora
Gyönyörű a szoba, nagyon tetszik a pelenkázód, jó tágas!

Kriszta
Holnap hányra mész?Klinikán lesz amniod? Nyákdugó sokat sejtető, hátha! :wink:

vick
Kép
Kép
ervick

Enikő
Ittam a teát 4 hétig, az utóbbi 2-3 napban már nem, mert elegem lett. :lol:

vick
Kép
Kép
ervick

Zsuzsi, Zsófia gratulálunk, nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánunk!

Kép
Kép
34372

Zsuzsi, nagyon várunk vissza, látod ezek tuti nem egy 34 hetes baba méretei. :)

Kriszti, akkor hajrá! Vickkel együtt induljatok be éjszaka :wink:

Mangora, nekem is tetszik Marci szobája, és ezt a pelenkázót én is elfogadnám :) Csini vagy, neked is csak a pocid van. Milyen jó, hogy fotós a tesód, majd Marciról és rólad is biztos lesz egy csomó jó kép :)

TSzilvi, remélem, hogy holnapra kiaszod az egészet és jól leszel. Majd gyere és mesélj.

Móni, látom voltál, pont mikor írtam. Akkor szurkolunk neked továbbra is .)

HSzilvi, igen, igen, bocsi, nem jól figyeltem. Tényleg olvastam, mikor írtad.

Kata, hamarosan Márk is itt lesz veled, már tényleg nem sok idő, bármennyi is lehet még a szülésig. Hát én minden nap egész délelőtt úgy érzem, hogy aznap megszülök, aztán délutánra elmúlik. Ki érti ezt?

Dorka, jó pihizést:)

Blanki itt várta az Apját, aztán elaludt a játékok között. Már nem akarom emelgetni, mert mindjárt itthon lesz Apa, és beteszi az ágyába. Megyek én is rögtön hallgathatom az élménybeszámolót.

Puszi, és jó éjt mindenkinek!

Reni

Kép
Kép
34372

Sziasztok,

Mangora: kitartást, szép élményeket kívánok neked holnapra. Nagyon szép a gyerekszoba.

Krisztina: akkor lehet, hogy Te is hamarosan már babázni fogsz :wink:

Friday: üdv újra köztünk! Gyere majd mihamarabb és mesélj.

Reni: nagyon ügyi már Blanka!

Tiszta hulla vagyok, semmi sem jut eszembe. Egész nap könyveltem :roll: Majd holnap jelentkezek.

jó éjt

Szilvi
huszilvia

Sziasztok!

Na, a pihenésből nem lett semmi, megtalált egy ügyfél.... :?

Krisztina, szurkolok, hátha!

Mangora, csini vagy és a babaszoba is nagyon szép.

Most iszom egy kávét és próbálok teljesen felébredni... :D

Egész este és éjjel kőkemény volt a hasam, nagyon ritkán puhult meg. Most is ilyen. Ez jelent is valamit, vagy csak a kellemetlenséget okozza?

Szép napot mindenkinek:
Dorka

Kép
traudorka

Jó reggelt!!

Köszönöm mindenkinek a gyógyuló szavakat!! Ma már jobban vagyok, nem tudom mi volt ez tegnap lehet hogy a melegfront miatt volt , de aludtam egy jót ma már nem is fáj a fejem!!! Úgy látszik ameleg front visel meg.. . lehet h a következőnél kibújik Máté baba! :oops: :P

Firday örülök hogy ismét itt vagy velünk Grétivel!!! :lol:

Három napja nem csináltam semmit a lakásban ma takarítani fogok meg fözni!!!

Kriszta , Vick hajrá.. most már tényleg nagyon úgy néz ki hogy együtt fogtok szülni! :wink:

Mangora, tök szép a gyerekszoba és te is jól nézel ki !! Mától veled vagyunk ! Kitartás !!

Kata örülök a jó eredményeknek, kitartás nem sokára kint lesz Márk!!! :wink:

Na majd még jelentkezem!!

puszika

Szilvi

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Jó reggelt,

ma reggel iszonyú derékgörcsre ébredtem, aztán elmúlt.
Már túl vagyok a reggeli tanításon (7.30-9 ig), ma takarítanom kéne, nem sok kedvem van hozzá ilyen időben...
Szombaton jönnek a szüleim, hozzák a nagymamámat meg nagypapámat, mert még nem látták a konyhánkat meg gyerekszobát és még szeretnének egyben is látni, de anyum olyan kis rendi, holnap szabin van, mert nem akarja hogy készüljek és süt-főz, lebeszélni nem tudtam róla.

Majd jövök napközben figyelni a híreket...
Mónival mi lehet?

pusz mindenkinek.

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Hali!!

Doki megvolt.
Amnio egyáltalán nem fájt,magzatvíz tiszta,2 ujjnyi a tágulásom,doki megerősítette a nyákdugó elhagyását ,és azt mondta hogy szerinte ma beindul.
Ami rossz hír hogy holnap reggel 9-kor elmegy valami konferenciára és szombat délbe jön vissza.Nem örülök neki de igazából mindegy már csak szülessen meg Anna.
Holnap mennem kell nst-re.

Mangora.nagyon szép a szoba és te is nagyon csini vagy.

Vick,mizu???

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok!

Zsuzsi nagyon nagyon sok boldogságot Zsófihoz!!!

Tényleg nem lett olyan pici az a kislány... és ezek szerint szép, könnyű szülés lehetett...

Holnap CTG, lehet, hogy megpróbálom meglátogatni utána.

Próbálom updatelni a listát, de mintha após gépén nem lenne Excel:) Kár, hiszen hírek várhatók...
Ha valakinek van kedve/ideje, vegye át tőlem pár napra!

Hozzánk is jönnének bevezetni végre a telefont/netet, de nem tudok mondani egy jövő heti időpontot, amikor biztosan otthon vagyok.

Enikő, én is arra gondoltam, hogy jólneveltek a gyerekeink... az enyém talán túlságosan is.

Viszont egyre inkább eszembe jut a szülésznő, aki a 33. héten arra figyelmeztetett, hogy ne féljek a koraszüléstől, mert végül nem fogom tudni elengedni a babát...
Mindegy, jobb ez így, mintha korábban jött volna.

Nem mondta a doki az amniót, gondolom, majd jövő héttől. De a holnapi méhszájvizsgálatra viszont kíváncsi vagyok. Néha annyira szúr lent, mintha tényleg ki akarna pottyanni a baba.

Krisztina.... ezerrel drukkolok, hogy ma beinduljon!!!
Vick, szintén.

Dorka, nekem is kemény folyton a hasam, de ha lefekszem, nem érzem. Pont ezt mondta egy csaj a CTG-n is tegnap, mondták, hogy az nem fájás.[/b]
monke

Folyt.
Nagyon drukkolok viszont, hogy hamarosan "igazi" fájás legyen belőle Nálad is, nálam is...

Kata, (T) Szilvi, azért ne vigyétek túlzásba a takarítást:) és neked jó vendéglátást, Kata.

Szilvi - ha így állunk, lehet, hogy most szombaton tényleg eljutok jógára...
És megkérem a csajt, hogy ugyan mutasson már egy-két gyakorlatot, amit a múltkor nem akart (nehogy beindítsa a szülést idő előtt...)
De jut eszembe: Te ne gyere, ha szombaton-vasárnap nem lesz itthon a szülésznőd... ki tudja, nehogy tényleg hatásos legyen valamelyik póz.

Puszi mindenkinek, vigyázzatok a babákra:)
Móni
monke

HI!

KANKALIN: SZERETETTEL GRATULÁLOK!!!! SOK ÖRÖMET, BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK BABÁNAK, MAMÁNAK, PAPÁNAK!!! Várunk vissza :D .

Lányok, nem is merek visszaolvasni, hogy miket mondtam a szülésről. Még nem írtam meg a mostanit, azért nem, mert itt ülök és vigyorgok a boldogságtól azóta is, mint aki be van lőve. Szerintem ez már nem az epidurál hatása :D . Úgy látszik nekem erre a fájdalomcsillapításra volt szükségem ahhoz, hogy én is átélhessem ezt az örömöt.

Gréti az utolsó kontrollon is bizonyított: egészséges :D . Én meg annyira "be vagyok lőve", hogy tagnap elvittem Borsot az itteni ringató szerűségű játszócsoportba. ...tudtam is aludni rendesen utána :lol: .

Benézek sűrűbben, várom Rólatok a híreket, írjatok, aztán igyekszem bekapcsolódni.

Szurkolok Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Puszi!

U.I: fotót megpróbálok ma rakni :wink:

Kép
Kép
friday

Móni, örülök, hogy végre jöttél, nahát, ez a Dávid legény is.Remélem a hétvégi jóga beindítja a szülést.Zsuzsit puszilgasd meg helyettünk is.

Friday, tök szuper eza frenetikus hangulat, irigyellek.Kérjük már a születéses sztoryt meg a képeket!!!

Krisztina, remélem megszülsz holnap reggelig.

Na a takaírításról annyit, a csiga tempó mellé még a nem akarás is társult , úgyhogy a hálószobánk és Márk szobájának porszívózásán kívül semmit nem csináltam...

Talán majd most délutám, mert holnap meg nem érem utol magamat.

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?