Sziasztok!
Manó: mi voltunk MR-en, reggel 6-kor szoptathattam utoljára, 8-ra kellett beérni a kórházba, 9körül megéhezett.Sokat sétáltunk vele,kapott cumit a szájába, és így nagyjából el tudtuk terelni a figyelmét.
fél 10 körül elvitték vizsgálni és altatni. ( a dokinőci azt mondta, hogy ne menjünk, mert apuka őt tuti megverné...)
De, ahogy Mabe is írta, valószínű az idegen környezet ,idegen emberek rémítették meg jobban)
Mi is ettől féltünk ,de reméljük, hogy ezek a vizsgálatok nem lesznek maradandó emlékek......
10-körül már aludt, utána nem sokkal vittük le a géphez.
A vizsgálat tényleg gyors, de jó hangos, persze neki ráhúzták a fülére a takarót, úgyhogy valamennyire tompította a zajt.
Délután elég sokáig aludt, ha jól emlékszem 3 vagy fél 4 körül tudtam megszoptatni.
Ezután hazaengedtek minket, de bealudt, és olyan kilenc körül ébresztettem fel szopizni.
Szóval aznap még nagyon kómás volt és aluszékony, de másnapra már olyan volt ,mint régen.
Jah....mivel aznap kimaradt vagy 3 szoptatás ,estére a cickóim majdnem szétdurrantak,majdnem lefejtem 300ml.
Nagyon drukkolunk ,hogy minden simán menjen!!!!!És minden rendben lesz hidd el!!!!
Megértem az aggodalmadat, mert mi is végigcsináltuk, de így visszagondolva tényleg jó ,hogy megnézték ,és kizárták a fejlődési rendellenességet ,meg anyagcsere-betegséget stb....
Veletek vagyunk!!!!!
Babcika, mi voltunk neurológiai vizsgálaton Soma nagyobb koponyamérete miatt. Fogd föl tornának az egészet.
Ülésbe húzást ,forgatást ,és ilyen ültetést is csináltak vele,amiről írtál. Nagyon sírt ,de szerintem amiatt ,mert éppen aludt, és ott ébresztették fel.
Megnézik a reflexeit is, lámpával belekukucskálnak a szemébe, játékot mozgatnak előtte, és nézik ,hogy követi e a szemével stb.....
Bízz az orvosban, mert érti a dolgát hidd el!!
De nektek miért kell mennetek?
Andi, Soma is "dilisebb" volt 6 hetes kora körül.
Már elmúlt 2 hónapos, de 2 napja olyan kis zizi éjszaka....
VAlószínű valami olyat ehettem ,ami bántja a gyomrát, mert egész éjjel tekergett.
Kata: külön kiságy, de egy szobában vagyunk. Éjjel szeretek fektetve szoptatni, általában van erőm és visszapakolom szopi után az ágyba, de ébredtem már úgy reggel 8-kor, hogy ott szuszogott mellettem
Ja, Andi ,gyönyörű a vers!!!Micsoda költői vénád van!!!
Fruzsi ééééééééééééééééééééééédes!!!!!!
A szita agyam ennyit bírt megjegyezni, de később még kommentelek.
Próbálok képeket küldeni, tegnap megint fotóztam!! Van ordítós is, hogy ne mindig a jó oldalát lássátok!!