A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

tádámmm :) Luca fél 23 h-tól reggel fél 6ig aludt :D :D :D :D
ettől függetlenül tök kóma vagyok, mert én marha baglyot játszottam 8) 8)

Mabe, itt nem is a vírus és a terjedése miatt érez az ember összeesküvést, hanem az oltás körüli mizériában, az erőszakos kampányban, holott ez a h1n1 is ugyan olyan szezonális influ, mint ami eddig minden évben volt, s azoknak is van ilyen szép neve egyébként :lol: csak eddig a név nem volt fontos. S az oltóanyag is ugyan olyan, mint a többi szezonális influnál, ezt tegnap a tvben mondta az oltóanyag gyártó fővezír. Akkor meg mire föl ez az erőszakos oltsunk be mindenkit agresszió? S azt sem szabad elfelejteni, hogy a többi szezonális influ elleni védőoltásnál is nem egyszer volt súlyos szövődmény. A védőoltás annak javasolt, akinek alapból legyengült immunrendszere van, pl öregek, krónikus betegek. A másik amit megint nem szabad elfelejteni, hogy ugye ezt a h1n1-et hívják új influenzának is. Könyörgöm, minden influenza új, ez a legvirulensebb dögség, folyamatosan mutálódik, mindig új és új faja jelenik meg, ezért van minden évben több influenza járvány. Nem értem, miért kell pánikot kelteni, mert szerintem tudatos pánikkeltés van :evil: :evil: józanul kell gondolkodni, s a saját tapasztalatokat sem elfelejteni.

Babcika, lehet időjárás változás lesz ;) jön a hóóóóóóó :D :D :D

vicger

Kata: kutatáshoz adat: szerencsés vagyok, enyim gyerek saját szoba, saját kiságy az első naptól fogva. :wink:
Éjszaka: :( Lehet, hogy csak az idő miatt. Nagyon undormány ahogy kinézek az ablakon.

KépKép
KépKép
madar

Kriszti: léccccci tolmácsold Lucának elismerésem Kép

KépKép
KépKép
madar

Kata kutatás: Luca kiságyban, s ha ébred /általában egyszer hajnalban/ akkor jön mellém. ha nem ébred, mint most :lol: :lol: :lol: , akkor marad a kiságyban, velünk egy szobában. :)

Madar, köszi köszi köszi :):):)

vicger

Kinéztem egy kanapét az ikejában, valaki vegye meg nekem léccci lécci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

Babcika: mi nem voltunk neurológiai szűrésen. Ti miért mentek??? :?:

Elmesélek egy történetet, amin jól felhúztam magam ... és tudom, hogy lehet, hogy vihart kavarok itt is vele, de higgyétek el pont nem ez a célom.

Julcsiéknál az oviban van hittan, amire a szülő dönti el, hogy járjon a gyermek vagy nem. Az első évben azt mondtuk, hogy igen járjon annak ellenére, hogy mi nem vallásos életet élünk, a tágabb családban megoszlik a hívők és nem hívők tábora, de csak megoszlik és nem egymásnak esik, tiszteletben tartjuk mindenki hitét. Aztán egyre furcsább dolgokkal állított Julcsi haza. Én azt gondoltam, hogy az óvodában ez a hittan arról kell, hogy szóljon, hogy megismerik a bibliai történeteket, de nem erőszakos térítésről. Nagyon sokat beszélgettünk és beszélgetünk Julcsival erről és igyekszünk mindig azt a gondolatot elültetni a fejében és akkor már nemcsak a vallásról beszélek, hogy nem vagyunk egyformák, ki ebben hisz, ki abban, vannak emberek, akik másak vagy másabbak, mint mi, de az, hogy valamiről nem egyezik a véleményünk nem azt jelenti, hogy a miénk helyes és minden azzal ellenkező vélemény rossz. ... Miután azt tapasztaltam, hogy sajnos a hittan oktatás az óvodában pont ezen érv ellen megy, így szeptembertől Julcsi nem jár. ... Tegnap azzal állított haza, hogy az egyik kisfiúval beszélgettek arról, hogy van-e Isten és a kisfiú neki esett, hogy ha Ő nem hiszi el, hogy van akkor az Ő lelkében a gonosz sárkány lakik. A kisfú jár a hittan oktatásra és ráismertem a hittanos néni mondataira, mert korábban Julcsi is hasonló dolgokat mesélt, ezért is döntöttünk úgy, hogy inkább ne járjon. Szóval totál kiakadtam, hogy 4-5-6 éves gyerekekben miért kell elültetni azt a szemléletet, hogy van a mi véleményünk és vannak azok, akik mást gondolnak, és az rossz ... pont az egyik legfontosabbra nem hogy nem tanítják meg Őket, hanem kiírtják belőlük a tolerancia szemléletét ... nem is dühös vagyok, inkább elkeserít a történet ... :(

KépKép
KépKép
madar

bocs, hogy így kifakadtam ... és persze erről nagyon beszélni kellene az oviban, mert van szülői .. na, ja évente 2x, ahol felolvassák a házirendet, amit otthon is el tudnék olvasni stb., de ilyen dolgokról még véletlenül sem esik szó ... és én beszélgetek a gyermekemmel itthon, sokat, meg - megjegyzem - ennek a kisfiúnak az anyukája is, és tudom, hogy tegnap Ők is beszéltek erről, mert reggel felhívott az anyuka és megkérdezte, hgoy tudom-e mi történt és Ő is így ismerte a történetet. Szóval Ő beszélt a gyermekével, de mi van azokkal a gyerekekkel, akiknek a szüleihez ez nem jut el, és nem tudják ezeket a dolgokat a gyerekek fejében helyre tenni ... :?

KépKép
KépKép
madar

Madar!!

Röviden szólva: Ez engem is elkeserít, én bár vallásos vagyok ,de nagyon egyetértek veled. Számomra ez ember a fontos, nem a hite, nemi identitása, bőre színe.... A mi hittanunk még az éneklésről és a bibliáról szólt régen...,de ezzel már én is szembesültem, csak másképpen, amikor a kersztlányomat kereszteltük akkor kellett menni "okításra" és ott már a pap is ,hogy úgy mondjam igen világian fogalmazott, nem a bibliára levetítve a dolgokat, hanem a nagyhatalmakra stb. ledöbbentem..., és ott volt az 5 éves fiam is, aki tágra nyílt szemekkel-fülekkel hallgatta..

Ja és képzeljétek! Tegnap mondom Janónak, kapcs át tv mert én akarom nézni a híradót, hogy mizu ezzel a vírussal meg ukrajnával. Erre ő: " szerinted én elkapom ezt a h1n1-et?" Én a vírus nevét nem említettem, tehát a gyerek magától kérdezte meg, dúrva,hogy egy 5 évest is már behálózott ez a gondolat? Még jó,hogy meg nem kérdezte,hogy meg fog e halni benne :evil:

Kép
babcika

Babcika és hogy magyarázzuk meg nekik, hogy mi alapján döntünk ... már Julcsi is kérdezte, hogy kap-e oltást, és meg fogja kérdezni, hogy miért nem .... és vissza fog kérdezni, hogy akinek adnak az miért kap .... olyan nehéz ez :? :? :?

KépKép
KépKép
madar

Halihó,

aranyosak vagytok csajok, de sajna még NINCS meg mi a baja! Amit írtam, az csak találgatás... ma nagyon sok múlik még az MR-en... Csap próbálunk bizakodóak lenni, és örülni, hogy idáig nem találtak semmit. Én érzem, hogy ma se fognak, de azért be vagyok carva rendesen. Főleg hogy altatva lesz... 7-ig ehetett (mondanom sem kell úgy kellett ébresztenem és beletuszkolni kis tejcit) és 11 után lesz a vizsgálat. Most alszik, de ha felébred, sztem altatásig ordítani fog, mert éhes lesz. :?

Az éjszakánk pocsék volt, hiába vagyunk egyedül... a szomszéd szobában a kislány 1/4 3 - 3 ordított, majd anyuka fürdette (gondolom hűtőfürdő), és utána is fél óránként, óránként vmi miatt ébresztő volt. A hülye nővér is bejött 5 után, hogy megkérdezze mikor evett Ákos és hogy ugye nem felejtettem el, hogy csak 7-ig kaphat cicit. :twisted: Azt se tudtam hol vagyok, mikor ezt kérdezte, annyira aludtam előtte.

De lesz otthon bajom rendesen, mert úgy felborult a már jól beállt rendszerünk... Mire megint összehozom a két gyerkőc alvását.... :? Mindegy, csak már egyszer kerüljünk haza. ELég egy lepra hely itt nálunk a gyerekosztály, elmaradt a 70-80-as években a színvonala, meg kb. akkor volt utoljára kifestve is. Szóval modern és bizalomgerjesztő.

Megpróbálok kicsit visszaolvasni... érdekel is kivel mizú plusz a gondolatom is kicsit elterelem. Hjaj... asszem most nem alacsony a vérnyomásom. :?

Kép Kép
manósziget

Bibi: homeos védekezés - képzeld, egyik anyuka az oviban rendelt, már megkapta és dupla mennyiséget kért, hátha kell valakinek, persze, hogy ráugrottam. :)

KépKép
KépKép
madar

Manó: nagyon drukkolok Nektek ++++++++++++++++++++

KépKép
KépKép
madar

[quote="v.andi"]C írta:v.andisak egy szóra,mert Barni alszik én is arcra esem.
Nyugodalmas,"ordibátorkodás" mentes éjszakát kívánok.

EZ LENNE A 6 HETES UGRÁS?????
Világgá megyek. Kép Kép Kép
Nem sokkal az iromány után felébredt,és hajnali 4 ig ordított.Nem sírdogált,nyafizott,ORDÍTOTT.Maga volt a pokol.Csak cicitől nyugodott meg,ami azt jelenti,hogy folyamatosan a szájában kellett,hogy legyen.Igenám,de ha kivettem,akkor jött ki belőle a tej,mert a pocak tele volt.Nem hányt,de egy egy büfivel egy egy jó nagy korty tejcsi is kijött.Én értem az igény szerinti szopit,és nálunk ez is volt eddig,de nekem már egyáltalán nem volt édes,aranyos,jajdecuki,ciczz csak hajnali 3 kor,amikor már fájt,és ordítani tudtam volna,mert semmi nem volt jó.Cicin bealvás,leraktam,10perc után ordít.Reggel 4 körül sikerült elaludnia,gondolom ma egész nap édesdeden alszik,mert elfáradt.Fél 7 körül evett,utána elaludt,és fél 9 ig nyomta.Most megint megetettem,büfi,már a vállamon kiütődött,letettem,és alszik.Tegnap nappal is csudajó baba volt,evett,aludt,nézelődött.
Hát én ma nagyon hisztis és nyűgös.Andiszoci vagyok.

Kép
v.andi

Manó: nagyon-nagyon drukkolok Nektek ++++++++++++++++++++

Kép
v.andi

[quote="bex13"]S írta:bex13üti most magyarázkodjak??? :lol: :lol:
Tudod, hogy nem úgy értettem, és nem JÓ csak számomra megnyugtató... hogy ez csak a "sima" csaszi miatt lehet és nem a második műtétemből valami gebasz. Így már jó?
Nagy alvás.... inkább etetném 4 óránként, mert ijesztő amikor az egész sugárban visszajön. Gondolom ez azért van, mert hosszú idő után nagyon megterheli a gyomrát. És ma fél 2-től alig aludt, talán fél órát........ és éhes!!!!!!! mitől? már annnyyit evett!!!!! és most is, ha kiveszem a szájából, reklamál. És nem nyugicumizik, eszik. Hová fér?????
Tényleg ennyire látványos lenne a 6 hetes megugrás, főleg napra pontosan????

jajjjj,félreértettél.....nem az van hogy örülsz az én fájásomnak,hanem azért bocsi neked is mert én is így megtudtam,hogy nem csak nekem fáj......és én se a fájdalmadnak örülök,hanem hogy ez nem valami gebasz nálam,hanem esetleg velejárója!!!!Én tegnap mondtam dokinak,hogy piros és kicsit fájós a sebem ,de mondott rá semmit.......gondolom az időjárás.....de jövőhét szerdán talán eljutok hozzá és akkor rákérdezek!!!

sutimano76

Jóóóóóó reggelt Istennők!!
Hoztam nektek képeket, ezt most műveli az én 5430 gr-os kis bungyurkám egy oltári befosás után. Süti... neveznék a távolbafosás bajnokságra. Eddig nem tudtam miről beszélsz :lol: :lol:
Sajnálom a szar éjszakát Andi, kicsit küldök Fruzsi nyugijából. Úgy aludt ma éjjel is, hogy az egész tegnapi napot végigaludta.
Babcika, én is csak kigombolgatni szoktam itt-ott, ha sétából jövet nem ébred fel és hagyom aludni!
Bex :) nagyon örülök, hogy jobban vagy :)
Ákoskának szurkolok nagyon!!!!!!!! Kép Kép Kép

Kép
lili34

Ez az uccsó mára

Kép

Kép
lili34

most olvastam versikét, nagyon szép! megkönnyeztem :oops:

Kriszti Luca nagyon ügyes :lol: Enyém még alszik, de elkiabáltam a fél 10-es alvást :roll: Fél 12-kor aludt el, igaz, magától cumi nélkül.
Hó? :roll: Itt az eső szakad :evil:
Kanapé: :lol: mikorra kéred?

Madar: hittanos történet :( Én felháborítónak tartom, hogy ilyenek léteznek. Ez vallási megszállottság, pont egy ilyennek kell tanítani a piciket?
"Szóval Ő beszélt a gyermekével, de mi van azokkal a gyerekekkel, akiknek a szüleihez ez nem jut el, és nem tudják ezeket a dolgokat a gyerekek fejében helyre tenni ..." Vagy nem is akarják. Sajnos én ismerek nem egy nem két családot, ahol a szülő is ezzel illetve hasonlóval tömi a gyerek fejét, annyira megszállottak :?

Manó: Sajnálom, hogy ennyire rossz nektek! Remélem hamar kiderül a gond, és orvosolni is tudják! Szorítok nektek! Kitartás!

Andi: rossz éjszaka :? lehet az idő miatt?

KépKép
Kép
scooper

lili: Fruzsi nagyon ari! :lol:

KépKép
Kép
scooper

Lili!!

Fruzsi tüneményes!!!

Kép
babcika

csináltam tegnap egy sorozatot, feldobok belőle párat:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
Kép
scooper

micsoda éjszakai műszak volt itt kérem szépen!!

köszi Kriszti a lelki ápolást!!!hiányoztál!!!
csak irigykedem arra aki többet tud aludni!!

Kata, :oops: sajnos mi együtt a nagyágyba alszunk,pusztán csakis azért,mert attól hogy kiveszem enni és visszateszem annyira felébred,hogy no alvás,mivel cicin már régóta nem ájul be!!!ha mellettem van akkor meg csak gyorsan cici be a szájba és akkor viszont el tud rajta aludni,nem mozgatom így fel se kell!!!,de mivel mostanában elég jókat alszik 12-től,megpróbálom majd a kiságyába szoktatni,csak annyira nyikorog a padló,hogy kész akrobatika kijönni,hogy ne ébresszem fel.

Madar....hát nem csoda ha felháborodsz...én hiszek istenben,de templomba nem járok.......viszont én se szeretem az agitáló istenhívőket!!Ha így folytatják azzal a kisfiúval akkor becsöngetős hittérítő lesz belőle!!!

Andi,sajnálom az iccakátokat.......a 6 hét után után mi is elromlottunk,azóta 1.5 hét telt el és kezdünk javulni!!!van remény!!!

Manó,tobbra is mennek a drukkok!!!

sutimano76

mi éjszakánk elég jó volt,olyan 22.30-9.15-ig asszem 3 szopival 2-5.30-7.15 körül

Lili,az a póz nem semmi,de nagyon édi Fruzsi,és nincs olyan hogy mára ennyi nyomasd csak a képeket!!!

Scoop,mindegyik nagyon édi,de az utolsó előtti,na az naon zaba!!!

sutimano76

Scoop, kicsi lánykádnak kivételesen jó alvókája van :) :) :) :) s persze csudaszép! :)

Enyém gyerek szabotálja a főzést 8) du pedig szuri... :? brrrrrrrrrrrrrr nagyon fázom tőle :?

vicger

Andi, igen ilyen a 6 hetes :? kitartás, pár nap és elmúlik!

vicger

ma meleg front van. Asszem jó kis napunk lesz :? :? :?

vicger

Sajnos megint nem sikerült teljesen visszaolvasnom, csak pár dologra reagálok:

T-pk! Nem semmi, ahogy szoptatsz! :o) De kreatív!! Az 1300 ml az szuper!! Bárcsak nekem is lenne legalább 150/alkalom :).

Andi
sajnálom az éjszakátokat, és együttérzek!!
Tegnap Tomika nagyon elégedetlen volt mindennel - főként este - szopi után sírt még, biztos kevés volt neki, de már úgy gondoltam teljesen kiürítette a cicimet, úgyhogy odaadtam neki a lefejt tejet, azt is meghamizta, mármár arra gondoltam, neki a Tejútrendszer összes teje sem lenne elég!! :) Remélem ma már nyugodtabb lesz az esténk, és csak a front játszott velünk.

Flora! Kisori szeme hogy van? Doki biztos tud valami tutit mondani rá!!

Kata! Tomika is kezdettől fogva a kiságyában alszik, velünk egy szobában, és jól bírja! :)

Manó! Szép súlya van Ákosnak, remélem mielőbb kiderül, h. mi a baja, illetve hogy nincs tényleg komoly baja!! Drukkolok továbbra is!

Kriszti!! Sajnálom, hogy ilyen nehéz Neked - Luca kézbentartása folyton -, nagy kitartást és türelmet kívánok!!

Madár!! Ez a hittan oktató tanár nagyon dúrván adja elő a dolgokat!! Ezt egy tanítónak nem szabadna!! Csodálkozom, hogy engedik gyerekek közé!! Mindenkinek megvan a szabad választási lehetősége, és neki ezt kéne hírdetni inkább... Julcsinak szerencséje van, hogy sokat beszélgetsz vele, így jobban meg fogja érteni, hogy ez nem helyes! Hát nem könnyű szülőnek lenni, az tuti!!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Sziasztok!

Lázmentes éjszakánk volt, pedig a kúp is kimaradt végül, mert úgy bealudt, hogy nem volt szívünk felébreszteni. én elég sokszor ébredtem este, tapogattam homlokát, hogy nem meleg-e, de szerencsére semmi. ma is kicsit zizi, de szerintem ez már inkább az eső miatt van, nekem is elég sz.r a hangulatom ilyen időben, és a fejem is kezd fájni.

Kriszti: kitartást a szurihoz!!!!

Scooper, Lili jók a képek!!!

Andi sajnálom az éjszakát, próbálj te is pihenni egy kicsit napközben, és hamarosan jobb lesz!!!!

Madar: ovis sztori :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: nem tudom egyesek mit képzelnek!!!

Manó: várunk a hírekkel, de biztosan minden rendben lesz, nem lehet másképp!!!!

Kata: mi még együtt alszunk, de a hétvégére van tervbe véve a kilakoltatás a saját szobába, saját ágyikóba! Majd meglátjuk, hogy sikerül, szerintem az elválás engem jobban megvisel majd, mint őt! Akkor vagyok nyugodt, ha a közelemben van, de azt mondják majd megszokom, és akkor nyugodtabban fogok én is pihenni. úgy legyen!

KépKép
Kép
s.vera

Lili, Scopoer!

Nagyon jók a fotók, pontosabban szépek a babák!

Süti!

Mi is együtt alszunk és nálunk is nyikorog a parketta! :wink:

Manó!

Biztosan minden rendben lesz a vizsgálaton! De miért kell altatni, mit csinálnak ilyenkor a babával?

Madar!

Hittanos sztori: ez nagyon durva, én biztosan beszélnék először az óvónővel,vagy a vezetővel, de nem hagynám annyiban a dolgot. Az ilyen ember ne mondja magát vallásosnak, mert pont nem a hittérítésen kéne hogy legyen a hangsúly.

Tegnap nagyon jó napunk volt, megkértem apát, vegyen ki szabit. Végre elintéztem egy csomó mindent, Balázs is örült, hogy apa ment érte az oviba!
Turitam is egy csomó klassz dolgot, vettem egy vadiúj premaxx-ot 1800-ért. Megnéztem a neten, majdnem 15 rugó.
Ilyen:

http://www.bababirodalom.hu/product.php?id=3148#

Kép
arvaerika

hahó istennők
itt vagyok félkézzel
nemsokára megyünk dokibácsihoz
utána reagálok és mesélek
pusssz 8)

floranan

Sziasztok!

Manó: Szorítok!!!!!!!!!!

Andi: Versike nagyon jó, köszi szépen. Azt hiszem majd ki is nyomtatom, apukámtól kapunk egy nyomtatót nemsokára :lol:

Holnap mi is megyünk az első szurira.

H1N1 ellen apa már beoltatta magát, mivel ő nagyon sok emberrel találkozik, ne hozza haza.
Annát én se tudom hogy oltassam -e? Ő is hazahozta a suliból a papirt, még nem döntöttünk.

Dorka: Küldöm a képet!

Babcika: Írtam privit.

Babás képek nagyon édik!!!! :lol: :lol:

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Floranan: várunk vissza a hírekkel

KépKép
Kép
s.vera

Vera!

Ugye neked volt szülinapod?
Isten éltessen így utólag is!

Kép
arvaerika

Vera utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok Neked!!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Andi! Köszönjük a verset, szuppi!!

Süti, jó ötlet a 3 hós tabló!! Majd küldöm annak idején, már ott tartanánk!! :)

Peppino
Kép

Kép
peppino

na,tegnap bevizsgáltam közelebbről a lábujjaimat,és hát :oops: :oops: :oops: ég a fejem,de azért fájt,mert babó miatt gyorsan vágtam utoljára körmöt,és kettőnél mindkét lábomon nem vágtam le rendesen a szélét és kezdett benőni,az egyik egyik oldalán már gennyesedett is,de gyorsan orvosoltam a dolgot,és mára rendbejött,igaz 3 napja nem hordok zoknit se itthon....

Erika,esküszöm leköltözök f.várra
[quote]v írta:ettem egy vadiúj premaxx-ot 1800-ért.
,a kocsishordozót is,és ezt is ilyen occcsón!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!vagy csak te vagy baromi szerencsés......én a neten akartam venni valamit 15-helyett 6-ért,de nem postázz az eladó,pécs meg baromi messze lett volna :( így az első netes vásárlásom kudarcba fulladt :cry:

sutimano76

taranee... - nézd meg küldtem párat

KépKép
dorkamartini

scooper nnnnnnnagyon ügyi vagy!:) csúcs a sorozatod:))

KépKép
dorkamartini

Sziasztok!

Manó: mi voltunk MR-en, reggel 6-kor szoptathattam utoljára, 8-ra kellett beérni a kórházba, 9körül megéhezett.Sokat sétáltunk vele,kapott cumit a szájába, és így nagyjából el tudtuk terelni a figyelmét.
fél 10 körül elvitték vizsgálni és altatni. ( a dokinőci azt mondta, hogy ne menjünk, mert apuka őt tuti megverné...)
De, ahogy Mabe is írta, valószínű az idegen környezet ,idegen emberek rémítették meg jobban)
Mi is ettől féltünk ,de reméljük, hogy ezek a vizsgálatok nem lesznek maradandó emlékek......

10-körül már aludt, utána nem sokkal vittük le a géphez.
A vizsgálat tényleg gyors, de jó hangos, persze neki ráhúzták a fülére a takarót, úgyhogy valamennyire tompította a zajt.

Délután elég sokáig aludt, ha jól emlékszem 3 vagy fél 4 körül tudtam megszoptatni.
Ezután hazaengedtek minket, de bealudt, és olyan kilenc körül ébresztettem fel szopizni.
Szóval aznap még nagyon kómás volt és aluszékony, de másnapra már olyan volt ,mint régen.

Jah....mivel aznap kimaradt vagy 3 szoptatás ,estére a cickóim majdnem szétdurrantak,majdnem lefejtem 300ml.

Nagyon drukkolunk ,hogy minden simán menjen!!!!!És minden rendben lesz hidd el!!!!
Megértem az aggodalmadat, mert mi is végigcsináltuk, de így visszagondolva tényleg jó ,hogy megnézték ,és kizárták a fejlődési rendellenességet ,meg anyagcsere-betegséget stb....
Veletek vagyunk!!!!!
:wink:

Babcika, mi voltunk neurológiai vizsgálaton Soma nagyobb koponyamérete miatt. Fogd föl tornának az egészet.
Ülésbe húzást ,forgatást ,és ilyen ültetést is csináltak vele,amiről írtál. Nagyon sírt ,de szerintem amiatt ,mert éppen aludt, és ott ébresztették fel.
Megnézik a reflexeit is, lámpával belekukucskálnak a szemébe, játékot mozgatnak előtte, és nézik ,hogy követi e a szemével stb.....

Bízz az orvosban, mert érti a dolgát hidd el!!
De nektek miért kell mennetek?

Andi, Soma is "dilisebb" volt 6 hetes kora körül.
Már elmúlt 2 hónapos, de 2 napja olyan kis zizi éjszaka....
VAlószínű valami olyat ehettem ,ami bántja a gyomrát, mert egész éjjel tekergett.

Kata: külön kiságy, de egy szobában vagyunk. Éjjel szeretek fektetve szoptatni, általában van erőm és visszapakolom szopi után az ágyba, de ébredtem már úgy reggel 8-kor, hogy ott szuszogott mellettem :wink:

Ja, Andi ,gyönyörű a vers!!!Micsoda költői vénád van!!!

Fruzsi ééééééééééééééééééééééédes!!!!!!

A szita agyam ennyit bírt megjegyezni, de később még kommentelek.

Próbálok képeket küldeni, tegnap megint fotóztam!! Van ordítós is, hogy ne mindig a jó oldalát lássátok!! :D

KépKép
csikipetra

Flora, várunk a hírekkel!!!!

KépKép
csikipetra

Sziasztok!

Két taknyos kölyköm (szó szerint, szívom hol egyik, hol másik orrát :( ) már egy órája a saját ágyikójában alszik. :lol: Hurrá!

Eddig ugye a nagyágyon aludtunk mind a hárman ebéd után, így persze én is szunyáltam velük 1-2 órát, de a házimunkával nem haladtam, pedig kellett volna. Plusz az elmúlt három napban már Máté nem igazán pihent itt mellettünk, sokat nyögött, mocorgott álmában, így én aludni nem tudtam, fejem megfájdult és egy idő után Andris is felébredt, mikor még aludnia kellett volna. Ezt fokozandó Andris éjszaka folyamatosan átmászkált hozzánk (nem csak Máté születése óta, hanem előtte is; tudom, mi rontottuk el, mert nem szoktattuk következetesen vissza az ágyába, hanem a fáradtság miatt engedtünk neki), múlt hétig közöttünk aludt (persze full keresztben, és ő volt az egyetlen akit nem zavart, hogy nem férünk el), majd akkor váltottunk (by Ranschburg) egy szivacsra az ágyunk mellé. No, ez odáig fajult, hogy már 10kor megjelent és minden kis neszre, mozgolódásra felébredt, ha mentem be Mátéhoz, ha pisiltem, ha ittam, mindenre, reggel meg hulla volt. :roll: Volt olyan is, hogy éjfélkor teregettem, ő feltérdelt és már állt volna föl, hogy segít. :D :roll: :evil:

Így két napja azt mondtuk, elég. Éjszaka Máté a saját ágyában alszik a saját kis szobájában (az én fekvőhelyemtől 5 kis lépésre, Kata közvéleménykutatásához :wink: ), vele nincs gond, leteszem, cumi be (érdekes mód csak nappal kell neki, éjszaka 7től 7ig alszik nélküle) és alszik, Andris pedig a saját szobájában, csukott ajtó, lehúzott redőny, de ég az éjjeli lámpája. Tegnap 40 percet aludt, majd sírva ébredt, hogy nem tud visszaaludni, de ma már 70 perce húzza a lóbőrt. remélem napról-napra jobb lesz a helyzet. Éjszaka Andrist Apa kísérgeti vissza (ezt bevállalta, de szerencsére csak 1x kelt mindkét éjszaka 3 körül, utána már csak 6kor jelent meg).

Scooper: Nagyon helyesek a fotók!

Vera: Utólag is boldog szülinapot! Tegnap elfelejtettem írni. :oops:

Oltás-láz: Nálunk nem volt egyszerű beadni Máténak a kúpot. A kis fifikás kétszer adta vissza, egyszer kakival, egyszer meg csak úgy sunyiban. A harmadik próbálkozásra sikerült. De még ma is olyan nyűgös? Lehet a tegnapi naptól?

Lili: Ti fotóitok is aranyosak!

Kép

Kép
hgrita

Na ittenvannak: Kép fürdés után1 Kép fürdés után2 Kép kiakadós Kép délutáni szunya

KépKép
csikipetra

Andi: éjszaka :( és még a nap sem süt :? jutalmazd meg magad vmivel, egy kellemes fürdő, zene, csoki, süti, finom tea ??? kinek mi jön be :?: én meg küldök egy nagy simit.

lili: Fruzsi :D nagyon laza :lol:

Scooper: Noncsinak is jár az elismerés az egyedül elalvásért. Kép

Süti: kezd beállni egyfajta rendszer ... jól érzem? :D :wink:
lábujj - uhhhh :(

Kriszti: szuri drukk ++++++++++ gyere, mesélj, hogy bírta Luca?

Peppino: Tomi baba ma 6 hetes nagyfiú :D

Vera: lázmentes éjszaka :D ziziség, fejfájás :? szerencsére én egészen jól viselem a frontokat, meg úgy tűnik Mogyoró is. :)
Majd mesélj, hogy ment a kilakoltatás.

Erika: én is azt tervezem, hogy beszélek a vezető óvonővel, de előbb le kellett, hogy nyugtassam magam, higgadtan talán többet tudok elérni. Majd folyt.köv. hogy mi volt.
Apa szabi, vásárlás - ejha, ügyes vagy :D

KépKép
KépKép
madar

Babcika: Mi is voltunk fejlődésneurológián Andrissal több helyen is, többször. Pont ezeket csinálták, amiket írtál, de nekem ott nem tűnt olyan félelmetesnek. Nekünk a koraszülöttsége miatt kellett menni, ott állapították meg, hogy a nyaka, jobb oldala nagyon kötött, így a Dévény tornát javasolták. Ti miért mentek, arról lemaradtam... :oops:

Erika: Nagyon ügyi vagy a szerzeményeiddel!

Manó: Továbbra is drukkolok és kitartás, küldöm a sok +++++ energiát!

Viki: hahó, kis menyünkről képek? Iwiw-en is lestem, de ugyanaz van, mint amit itt feltettél. :roll: Ti azérrt nagyon szépek vagytok! 8)

Madar: Hittan :shock: :x

Körkérdés: Ki hogyan szokott készülni Adventre? Díszítitek a lakást, ha igen, hogyan? Gyerekeket mennyire vonjátok be? Gondolok itt természetesen a nagyobb tesókra. Készítettetek már adventi kalendáriumot, ha igen, milyet?

Kép

Kép
hgrita

Madar: hittankérdés.....................mi sem vagyunk vallásosak,de vannak vallásos barátaink, de sosem téma köztünk ,hogy ki miben hisz.Elfogadjuk egymást.
Erre kellene már gyerekkorban nevelni a gyermekeket, és akkor nem lennének később konfliktusok.

Soma mikor láthat Mogyoróról kééééééééééééééééééééépet????? :wink:

Erika, jó a szerzeményed!!!Én Pesten imádtam turizni, itt nem tudok jó helyeket, de majd feltérképezem Somával tavasszal!!!

Rita, én ált. adventi koszorút szoktam csinálni, és ajtódíszt.
Ha Soma nagyobb lesz, akkor valószínű én készítek majd neki adventi naptárat.

KépKép
csikipetra

Petra, Rita!

Nekünk és tesómnak is rajta van a zárónkon, szerintem abban a kórházban rutinból írják, és olyan mint a csípőszürés, mindenkinek el kell menni 6 hetesen.

Imola nektek volt?

Most ennyi mert az angyalkám ördögöset játszik ma !! :D

Kép
babcika

Rita,gyerkőceidnek jobbulást!!!

Vera, neked pedig utólag kívánunk BOLDOGSÁGOS SZÜLETÉSNAPOT!!!!

KépKép
csikipetra

Ohh, amíg írtam, mennyit írtatok. :)

Petra: kicsi Somám, ezt még olvasni is rossz, de ha kellett, hát kellett és talán tényleg nem fog nyomot hagyni a pici lelkében, de tényleg ilyenkor a legfontosabb, hogy kiderüljön mi okozhatja a gondot.
Megzabálom ezt a Soma gyereket, még amikor "balhézik", akkor is olyan kedves az arca ... jól választottunk. :D :wink: :wink: :wink: Ha felébred Veronika megmutatom neki, gép ide készítve. :)

Rita:
alvás - ügyesek vagytok, meg a fiúk is nagyon. :)

KépKép
KépKép
madar

Csajok!

Én rá vagyok izgulva a Viasat 3-on Gordon Ramsire (nem tom hogy kell írni), na nem úgy, bár egész jó pasi szerintem, de erre a hülye műsorra, annyira tetszik,hogy ha egy nap nem tudok rápillatngatni már idegesit hogy vajon ki esett ki :oops:

Ja és lassan Józsi Barát (Joshi Bhara)t függők is leszünk a csajjal :D

Kép
babcika

Babcika,akkor abban a kórházban jó alaposak!!!Szerintem örüljetek ennek!!!

TV.............nálunk nem megy, csak este kapcsolja be férjem a híradó miatt.
Napközben nem hiányzik, el tudjuk tölteni TV nélkül is az időt. :wink:

KépKép
csikipetra

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?