Csibb, nagyon sajnálom nagyidat...

Apudnak is megy a drukk!
Gabka, Erpé, a ti nagyijaitokat is.
Bababi, igen, sajnos az ügyvédeket nem lehet kihagyni a szerződéskötésből.
Pulcsi, jobban vagytok? Nem lehetett kellemes betegen együtt tölteni a napokat. Tényleg jobb lett volna más apropóból. Szegény Nándi, hát mégis elkapta?
Nem tudom, miért szivattak titeket a "rossz" gyarapodással. Nálunk még értem, de azóta se mértem le rendes mérlegen, most mentünk volna oltásra, ha múlt hétvégén nem lett volna beteg Márti és akkor megmérték volna, de így inkább jövő hétre halasztottuk. Szóval nekem most fogalmam sincs, mennyi az annyi, de direkt. Mert akkor úgy elkezdtem aggódni, hogy a tejemen rögtön megérződött.
Mi egy szobában vagyunk Mártival (mivel összesen egy szobánk van

), és kérdezted, mennyire érzékeny a zajokra. Azt kell mondanom, elég változó. De talán kevésbé, mint ha külön szobában lennénk. Nem vagyunk mellette teljes csöndben, amikor alszik, és hát a billentyűzet is eléggé kopog pl., na meg a fejhallgatóból is kihallatszanak a hangok, meg járkálunk, beszélgetünk, de csak akkor ébred fel rá, ha egyébként is éberen alszik.
Katka, Nemlajos, erről a makrobiotikus étkezésről még sosem hallottam, de érdekel, majd én is megnézem. A múltkor, amikor csináltattam vérképet, minden eredményem tökéletes volt, egyedül a koleszterin volt egy picivel magasabb a határértéknél.
Nemlajos, ha "megnyugtat", tegnapelőtt és tegnap Márti is iszonyatosan nyűgös volt és nem lehetett tőle semmit csinálni, állandóan kézben lett volna. Semmihez nem volt kedve, ha letettem játszani, sírt (hisztizett), ha letettem a konyhaasztalnál lévő hordozóba, sírt, stb. stb., úgyhogy többször is összepakoltam a nap folyamán és kivittem sétálni. Ott hallgatott és nézelődött vagy elaludt. Estére már nagyon elegem volt az egész napos nyávogásból... Ma már jobb volt.
És a betegség óta az éjszakáink is elromlottak. Első lázmentes éjjelünkön vagy 8-szor keltünk (kb. óránként), tegnap már jobb volt valamivel, de eleve magam mellett altattam el, mert annyira kimerült voltam, hogy nem volt energiám külön felkelni hozzá (egyébként csak fel kell ülnöm és már el is érem

)
Kár, hogy nem te valósítottad meg azt a babakocsi-biciklit.

Egyébként nekem nagyon tetszik.
Látom egyre ügyesebbek a babáink: Nemlajos Döméje, Gyöngyi Esztije, Lillaoh Annája, Kukli Katája, Rszg Mátéja
Rszg, örülök, hogy Géza túl van a műtéten.
Katka, Ágicának gratula az iskolaalkalmasságihoz.

Szegény, megint lebetegedtetek?
Dani-ügy: írod, hogy a pszichológus nem ismert rá, hogy ugyanarról a gyerekről van szó: ezek szerint kétszer is vizsgálta, mindkettő szülő környezetében?
Hűha, elég kevés időt hagyott neked a bébiszitter.

Remélem, sikerül a legjobban megoldanod a helyzetet.
Banokla, én már láttam ilyen mosolygó almát, igaz, csak képen, egy ismerősöm mutatta, hogy ilyet vett.

Úgy csinálják, hogy ráragasztják az érő almákra a matricát és csak ott pirosodik meg, ahol nincs matrica.
Tehuti, Szonjának jó alvókája van.
Bea, cukik a képek.

Én úúgy szeretem az alvós képeket.