Utólag is boldog névnapot
Szerintem elképzelhető, hogy pont a 13. ciklusnapodon volt ovulációd, így megmagyarázná a 13+14=27 napos ciklusodat. Kár, hogy pont akkor tört el a mérő. Ha meg van a mensi, "ízlés" dolga mérni, én higiéniai okokból olyankor nem bolygattam magam. De sokan mérik olyankor is (ez hüvelyre vonatkozik).
Vikimi
Szerintem a leírt ciklusodban a 15. napon volt ovulációd, de nem túl egyértelmű. A második fázisod vmi miatt valóban rövidecske, de szerintem nagy jelentősége nincs.
Noémi
Érdekesen olvastam férjed világra jövetelét, képzelem édesanyját az adott szituációban, - viszont azért olyan régen mégsem lehetett ez, nem vették észre az orvosok, hogy két gyermeket vár? A serocriptinhez is hozzá kell szoktatni a szervezetet, mint ahogy Icsilya
is írta. Ne állj le a gyógyszerrel, de a negyed szemenkénti hozzászoktatást (ahogy Potyakmanónak megírtam) próbáld ki. Hidd el, így a kezdeti szédelgést leszámítva nem lesz semmi komoly dolog. Egyél közben, ez is lényeges, mert az étellel együtt szívódik fel, csökkentve annak mellékhatásait. S ha teheted utána nem sokkal már alvás jöjjön, így gyakorlatilag átalszod a kezdeti kellemetlen tüneteket. Sokan szedik ezt a gyógyszert (bromo, sero)és jól tolerálják.
Potyakmanó
Mikor lesz a lombik? Drukkolok, hogy minden rendben menjen.
Pilinke
Megnéztem a görbédet, kicsit pontatlannak tűnik, - pont azért mert hónaaljban méred. Ez alapján nehéz kimerítő elemzést mondani, de pár dolgot leírok. Szerintem a 14. napon
volt ovulációd, ám lassan kezd nőni a hőmérsékleted és az is szaggatott (van visszaesés). Ez betudható annak, hogy külső hőmérséklet befolyásolt. Ha hüvelyben méred 37 fok körülinek kellene lenni a luteális (második) fázisnak, s ha nem ennyi, ill. nem egyenletes a hőd általában progeszteron hiány áll a háttérben. Egyébként szerintem szép kétfázisú a görbe
A következő ciklusban mérd hüvelyben, meg fogsz lepődni a különbségen!
Jó éjszakát mindenkinek!
Vanda

Mondjuk a miss ab ota ez volt az elso eselyes honap,de keson tudtam meg,ugyhogy annyira nem viselt meg.