A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Még egy kérdés! Ti miket vesztek az 1 éves babátoknak a szülinapjára?

Kép

Kép
betti030
Budapest

Sziasztok!

Kata, jobbulást Kevinnek. Nem gondoltatok arra, hogy elviszitek egy magánorvoshoz?

Betti, mi dömpert vettünk Zsombinak. Nagyon örült neki :lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29

Panna, Lilla és Ágoston! Boldog születésnapot Nektek! :)

KépKép
KépKép
hangolka

Panna,Lilla és Ágoston!!!Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk nektek!!Istenke Éltessen titeket nagyon sokáig!!!

Írtam,de elszállt :evil: Majd később jövök és reagálok.

Betegeknek jobbulást!!!!

Kép
Kép
reni_24

Nagyon boldog születésnapot kívánok a csemetéknek!!!
Majd dobjatok képeket!!!

Dalma, a miniszerkesztőségünknek van egy saját kiadványa, egy szakmai telefonkönyv. Időszakosan jelenik meg, 4-5 emberrel dolgozunk rajta. Vannak benne cikkek, amiket szemlézünk, de többnyire száraz, mutatja a szakmaisága is. Korábban többféle munkát is vállaltunk, főleg grafikait, de amióta erősebben megy a másik részlegünk, a kereskedés, azóta inkább abba fektetünk több kesst és energiát...

Nagyon szép ünnepséget kívánok!!!

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

Lilla Panna És Ágoston NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KIVÁNUNK!!!

000kata

PANNA
LILLA
ÁGOSTON
Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok Nektek!!!
Kép

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Köszönjük szépen!

Csuri, te aztán mindenre figyelsz! Panna rózsaszín (mint majdnem mindig), Lilla lila (:) ) Ágoston fiús kék. :)
Majd jövök képekkel!

Jaj, nehogy elfelejtsek én is köszönteni!

Lilla, Ágoston, kis szülinapos testvérkéink, boldog szülinapot nektek is!!!!

Kép
Kép
dalminha

Kép Zsepivel

Kép

Kép

000kata

KICSI PANNA BABÁNAK BOLDOG SZÜLINAPOT ÉS GYÖNYÖRŰ GYERMEKKORT KÍVÁNUNK!

Kép

Evi és Lilla

Kép
evi1969

ÁGOSTON ISTEN ÉLTESSEN SZÜLETÉSNAPODON, MARADJ ILYEN KIS HUNCUT BOLDOG MOSOLYGÓS KISFIÚ!

Kép

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Lányok, köszönöm szépen a megemlékezést Lilla nevében is.

Reni, annyira sajnálom ami veletek történik :cry: hidd el mindenkinek jobb lesz külön!
Édi a kis kutyus :lol:

Kata, Kevin jobban van már?
Jók a képek, nálam a bevásárlókocsis a menő :lol: nagyon vagány kiskrapek!

Betti, nálunk tanulószék lesz az ajándék és mesekönyv :lol: majd hozok fotot , kíváncsi vagyok tetszik-e Lillának :roll:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Panna, Lilla, Ágoston nagyon boldog 1. születésnapot kívánunk Nektek!!

Móni

Kép
ission

Lilla, Panna, Ágoston babák!!
Isten éltessen benneteket!Boldog első szülinapot kívánok!!!
Kép

Kata!Nagyon nvagány Kevin!!!! :)
Hogy van?
Vendég

Köszönjük szépen, olyan kedvesek vagytok!! :)

Persze Isten éltesse a két gyönyörűséget is, Lillát és Pannát is!! :)
Kép

Képzeljétek, mint említettem, ezt rendeltem volna Á.-nak szülinapra:
Kép

Erre két helyről is visszajöt az e-mail, hogy sajnálatal közli, hogy elfogyott!
Viszont a 2. helyről újra írtak, hogy mivel az ő hibájuk, hogy nem szóltak róla időben, így felajánlanak helyette egy Fisher Price-ot, a másik árában! Ami elfogyott, az 8500 Ft lett volna, de ebben az árban ideadják ezt:
Kép
Hú, tökre örültem neki, ugyanis ezt néztem ki eredetileg, de sokalltam érte a 13-15.000 Ft-ot. Mindenhol ennyi, ahol böngészgettem!
Holnap hozza a futár!
Szóval utolsó percben meglesz az ajándék, a bulit majd szombaton tartjuk! :)
Majd akkor lesznek képek is!

Kép

Kép
ditta76

Jajj, most látom mennyi hiba, tudok helyesen írni, de itt sertepertél, ezért siettem az írással! :D

Kép

Kép
ditta76

Miből lesz a cserebogár? :D
Kép
Kép

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok!

Ditta!
Nekünk pont ilyen van, Johanna imádja, már megvan kb. 2 hónapja és még most is naponta többször nekiáll vele játszani, szereti rajta azokat a bigyókat pörgetni, forgatni. Igaz mi használtan vettük de hát ez van.... Mostanában már tologatni is szereti, csak vigyázni kell, mert kicsit gyorsan gurul.
Dobok mindjárt képet róla.

Móni

Kép
ission

Kép

Móni

Kép
ission

[color=red]NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT[/color] az összes eddig első évét betöltött topikbabának!!!

Húúú már így is mennyiről lemaradtam! Remélem mindenkinek jól sikerült az ünneplés!!!
(én még csak most töröm a fejem a tortán és az ajándékon :D)

Reni, mit nem olvasok itt az uccsó lapon: költöztök? Remélem saját akaratból és nem kényszer!

Mi jól vagyunk, mindig annyi dolog van, hogy csak kapkodok össze-vissza. Sajnos Natasa ismét taknyos lett, így elég nehezen alszik (még mindig). Sőt esett pár hete egy húúú de nagyot, Heim Pál lett a vége, de szerencsére semmi komoly.

Csuri, még jó pár oldallal ezelőtt kérdezted az egyik feltett képről, hogy vm foglalkozáson készült-e. Bocs, hogy nem reagáltam. Szóval nem foglalkozás, egy baba-mama találka volt, ahol elsősorban olyan anyukák vannak, akik hordoznak, mosható pelusoznak stb...

Katica, majd a képeket átküldöd Nekem :D És hol is vettétek az a simba toys lépéssegítőt? Quelle nem volt túl szimpi, közölte az ügyfélszolgálatos, hogy 1-3hét, és nem nézi meg, hogy van-e raktáron... Szóval más után kellene néznem, és az úgy tetszett Natasának!!!

Látom sok régi visszatérőnk van, így legalább én fel sem tűnök :D

Kép
pipal

no a piros színt sem sikerült beállítanom, nem ilyen gyászosra terveztem.... :oops:

Kép
pipal

Lillának Pannának és Ágoston babának nagyon-nagyon Boldog 1. szülinapot kívánunk!!! :lol: :lol: :lol:

Kata! Jobban vagytok már???? annyira rossz látni hogy ezek a csöppségek betegek! :cry: Tündéri Kevined nagyon lazán nyomja a bevásárlóocsiban! :wink:

Csuri! Gyönyörűséges Katusod!!!!!! :lol:

Dalma! Örülök hogy Korinak tetszik az ovi! Vagány kiscsákód van, ügyes hogy nem hagyta magát!!! :D

Reni! Örülök hogy hallunk Rólatok! Mindenkinek jobb lesz külön ideje volt már hogy párodnál is beteljen a pohár! Kriminális mibe beleszólnak.. :roll:

Ditta! Tök mázlid van!! :wink: Még jó hogy elfogyott a másik!! :lol: :lol:

Úgy várom már a hétvégét!!!Olyan fura hogy tegnap volt a szülcsinapja és nem volt más nap mint a többi. Ajcsit is csak hétvégén kapja mert anyumékkal közös meg így is 2 nap banzáj lesz biztos kifog fáradni szegénykém! De nagyon várom!!! :lol:
Hihetetlen hogy eltelt egy év! Most tudtam meg hogy tehes vagyok és tessék...
8)

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Kép Kép

Panna 1 éves, Dalma 1 éves

Kép
Kép
dalminha

Azt hiszem apáról nem teszek képet, nyilvánvaló, hogy nem ráütött Panna. :)

Kata, Kevin nagyon nagyot nőtt, és mekkora haja lett hirtelen!!! :) Kiskutyit öltöztetitek? cukika!

Ission, nagyon helyes Johanna, milyen peckesen áll... :)

Csuri, kész a lány! Az a masni! Meg kell zabálni! Annyira aranyos! De ez már cukis süti?

Ma voltunk mérésen, 73 cm 7870g. hm. pedig becéloztuk a 8 kg-t. Kori majdnem 10 kg volt ekkor.
Ha ezt a járássegítőt szülinapra kapta volna Panna, már ki sem csomagolnánk. Rá sem néz már... csak egyedül. Hihetetlen, de ez a pindurka lány teljesen stabilan megy, és kb egy órát meg sem áll, keresztül-kasul járja a házat. Így: :)

Kép Kép Kép Kép Kép

bocs, ha sok voltam a képekkel

Kép
Kép
dalminha

ZSOMBOR
DOMINIK
LILLA
PANNA
ÁGOSTON
ÉS FANNI
(mert holnap nem biztos, hogy tudok jönni)

Kép

Kép
Kép
anya1118

Lilla,Panna,Ágoston Babák!
Sok boldog születésnapot kívánunk NEKTEK!!!!!!
:lol:

Kép

Dalma
gratulálok, a klónozás már a Te életedben megvalósult! :shock: :wink:
Ügyesen jár kel Panna :)
Léna is elindult, bár az h. jár még túlzás, olyan 2m után csücsül le, és ha időre jön talán ő is pont ma lenne 1éves.

Pipal
vannak még cuki képeim ám róluk!! :lol: átküldöm, de mi is a címed? :oops:
A brendonban vettük és Simba toys a márka. Sajnálom az esést!-szegény hogy sikerült ekkorát?

Nem jöttök át majd vmikor megint?
Reni? TI?

Anya
igen tényleg nagyon messze vagyunk.Km-ben még csak csak, de kerseztül kell jönni az egész városon. Újpest már ok. :wink:

Vera
mi volt a gasztrón?

Kép
katica_75

Dalma, Panna egy az egyben olyan, mint Te a képen :) Csodálatos! ;)
Elképesztő, ahogy járkál már! Ügyi nagyon!!!

Kata, Csuri, annyira gyönyörűek a kicsik! :)

A járássegítőn mi is gondolkodtunk, de féltem, hogy hasonlóan járunk, mint Dalmáék..., aztán az én Bendegúzom a biztos tutit választja még mindig, kapaszkodik bármibe, úgy araszol. De kézbe kapaszkodva nem szeret járkálni :? No, majd. :)

Elnézést, nem emlékszem, hogy ki is kérdezte, de ajándékötletként tőlünk néhány dolog:
- hintaló - azt gondoltam, hogy ehhez még picurka, instabil, de nagyon szeret kis segítséggel palintázni rajta :)
- sima, ajtófélfába felfúrható hinta
- szobadekor - mesecsillár (mi egy bogarat néztünk ki, lett belőle egy pápaszemes lepke, azaz lepek :lol: )
- készségfejlesztő golyós-indás játék - ránézésre számomra bonyi volt, majd nem láttam sok értelmét, de Bendegúz egyik kedvenc játéka lett. Tekergős sokaságon különböző alakzatokat, golyókat, kockákat kell átpörgetnie, húznia egyik végről a másikra.
- bábeltornya építőkocka játék
- formabedobós játék
- mesekönyv, mondókás könyv szülői bejegyzéssel :)
- kincses láda...

Remélem segítettem kicsit!

Jó éjt!

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

Akira!
Fanninak boldog 1. szülinapot!

Kép

Kép

Kép
ske

Fanninak NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK :lol: :lol:

Kép

000kata

Dalma:tök jók a képek :lol: hogy bejárja a lakást nagyon édes.És elvan egyedül?Kutyira adok rucit ha hideg van mert nagyon fázos :lol:

Pipal: Mi lett Natasával?mi baja lett hogy kórház lett a vége?elmeséled?Jobbulást nektek.

Ditta:tök jól jártatok nagyon szupi,biztos tetszeni fog Ágostonnak :lol:

Mi már jobban vagyunk.Ma megnézte doktornéni.Leszivta még az orrát rengeteg van még mindig nem értem sose fogy el?Megnézte a fülét még piros de sokkal szebb.Szedjük továbbra is a gyogyokat és csak akkor kell már mennünk ha nem lesz jobban,de remélem már meggyogyulunk.

000kata

csajok, csak én vagyok ilyen béna, hogy nem tudok ilyen szülinapos képecskét beilleszteni? Hogyan csináljátok?

Katica, figyeld meg, innen már csak 1-2 nap, hogy stabilan menjen. Tényleg, ő is most lenne 1 éves. :)

Kata, tegnap megkérdeztem a gyógyszertárban a sapkát, 4400 ft, és több méret van, az első a 0-18 hós korig, de szerintem Kevinnek már érdemesebb a nagyobbat venni, mert olyan nagyfiú ő.

Kép
Kép
dalminha

Dalma:köszönöm szépen aranyos vagy h gondoltál ránk. :lol:

000kata

Sziasztok!

Dalma!!
Hihetetlen, mennyire hasonlítotok a kiscsajsziddal! :lol:
Figyu, rengeteg képeslapküldős oldal van, én onnan szoktam elmentegetni sokféle képecskét, és ide csak beillesztem, mint egy fotót! (a kiválasztott képre ráállsz, jobb egér gomb, "kép mentése másként", és elmented magadnak, ahova akarod!) Remélem érthető volt! :)
Én meg pont azért rendeltem ezt a játékot, mert ő mindent tologat!A konyhában a székeket, nagyobb dobozokat, a Veronika játék babakocsiját, szóval mindent! Ezért is gondoltam, hogy na, ezt tolhatja kedvére! :)

FAnnikát az Isten éltesse!
Kép

Kép

Kép
ditta76

Akíra,

Fanninak nagyon boldog 1. szülinapot kívánok!

Kép

Ditta, köszi, ;)

Kép
Kép
dalminha

Akira!

Fanninak nagyon boldog 1 szülinapot!

Kép

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Ez a hetem nagyon pörgős.azt se tudom hol áll a fejem.
Készülök a jövő hétvégére.Tudjátok megyünk apával wellnessezni 3 napra.Készítettem neki meglepit :lol: .én mosolygok rajta,Ti lehet kicsit megbotránkoztok :oops: .Szóval egy erotikus fotósorozatot csináltattam.izgultam nagyon előtte,de tök jól ment az egész,és nagyon tutik lettek a képek.tegnap válogattuk a fotóssal ki a legjobbakat.60 db kép.ma albumért rohangáltam,meg egyebek.jövő hét elején kapom kézbe őket.na ennyit rólam :roll:

Betti szerencsére meggyógyult,most már megint jó az étvágya,csak aludni nem alszik :cry:
Lányok!!!én hétfő éjszaka számoltam,h este 9től reggel 6ig mennyiszer volt fent! szerintetek?? 16szor!! :shock: .Én már ezt nem bírom.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Kata!

Úgy sajnálom kicsi Kevint!de legalább most már a gyógyulás útjára léptetek!még szerencse h nem kellett felszúrni!akartam írni,h nincs otthon kövirózsátok,v agávé,ki-minek hívja.én annak a levét csöpögtettem bele Bencének,mikor fájt a füle,és nagyon hatásos.fájdalom,és gyulladáscsökkentő!
Amúgy nagyon vagány legényke!és gyönyörű!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

na még mielőtt elfelejtem!

Betti! Beagle! Sonny!
Jó hogy jöttetek!aranyosak a gyerekek!és örülök,h jól vagytok!

Dalma!

Ez a hasonlóság :shock: .döbbenetes!olyan kis ügyi Panna,ahogy megy!Betti is megy már,vmelyik nap a nappaliból kisétált,át a konyhán,folyosón,be Lotti szobájába.de vissza már mászva jött.még mindig előnyben részesíti a mászást.

Ditta!

Nagyon jól jártatok a játékkal!melyik oldalról rendelted?

Reni!

Biztos jobb lesz így mindenkinek!és a sógorodéknál meddig maradhattok?

Pipal!

Szegény Natasa!mi történt? leesett v elesett vhol?mit csináltak vele a Heimbe?de nem kellett bent maradni?

Csuri!

Nagyon gyönyörűek a lánykáid! örült a játéknak Katus?

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Betti!

Én a fischer price-os vonatot vettem,és nagyon tetszik neki,sokszor tologatja,meg táncol,mikor beindul a zene.és egymásra lehet pakolni a kockáit.na ezt nagyonélvezi,mikor én felépítem,ő meg rombol! :lol:

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

na felekelt,mert csörgött a telefon :evil: .majd jövök még ,még a többieknek is akartam írni!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Kép

Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk Fannikának!!!

Hát csajok nagyon szégyellem magam,de nem tudok vissza olvasni :oops: :cry: A költözéssel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni,mert férjem tesója nem hív minket.Próbálunk sajátot venni valahogy remélem össze jön.Kutyának menni-e kéne hát nem tudom húzzuk amíg lehet.

Katica:Persze átmegyünk :D Mikor lenne jó nektek?

Kata:Kevin,hogy van?Hugod megszűlt már?

Nagyon édesek a képek :D

Neharagudjatok most mennem kell :cry:

Kép
Kép
reni_24

pipal:Sajnos kényszer :cry: Nem bírjuk már itt amik folynak.Apósék :cry:

Kép
Kép
reni_24

Hugomnak ma kellett befeküdnie a kórházba mert ugye hétfőre volt kiirva,de még semmi nem akar kibújni a legényke.Hétfö keddig várnak utánna inditják.Szoritsatok neki :lol:

Honey:és milyenek a képek fehérnemüs vagy anélküli?biztos örülni fog neki párod :lol: :lol:
felrakod a vonat képét?amit vettél.
van kövirózsánk é azt hogy kettétöröm és kicsöppentem?köszi szépen

000kata

Bocsi a gyors válaszért + a hibákért sietek mert kevin ordit.amióta beteg egész nap sir de mindenért,remélem ha meggyogyul változik a helyzet mert már nem birom :? :cry: :lol:

000kata

Honey!
Hú, ez tuti ajándék lesz neki!! :wink: :wink:
Azért én is megnéznék pár képet, hogy sikerült...ne érts félre azért...... :lol: :lol: csak érdekel, milyen a profi fotós által készített képek!

Kép

Kép
ditta76

Kata!

Jól ki kell nyomkodni.szerintem tedd bele fokhagyma nyomóba,és ami kijön,ha van pipettád,azzal szívd fel,ha nincs akkor nem tudom.
de csak pár cseppet kell belecsöppenteni 3-4-et kb.vagy injekciós fecskendőbe??!!!
nekem betegség nélkül is nyüglődik egész nap.pedig már kint van "összes" nyolc foga!!!
A képek fehérneműs és nem is :lol: .de van kb 4 db.amikor ruci is van.

Ditta!

Hát ha érdekel vagy rakok majd fel a gmailra,v küldök át neked párat.amúgy alaphangon tök szégyenlős vagyok,de most valahogy nem izgatott.igaz ott volt barátnőm is.meg hát lány volt a fotós is,meg volt egy stylist,az is csajszi volt.ő is barátnőm,csak nem olyan jó,mint a másik.
most csináltak egy céget,ahol adott a fotós,van egy fodrász,egy kozmetikus,meg a stylist( ő adja a ruhákat,butikja van,de azok közül csak egyet használtunk :lol: )nos ők összefogtak,és most ezzel is foglalkoznak.
Tegnap este voltam megnézni a nyers fotókat,meg válogatni.hát...szerintem nagyon jók lettek.60 db képet választottam ki.
Ebből csináltatok majd karira naptárat apjuknak.na azért kiváncsi leszek mit szól hozzá majd :lol:

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

FANNINAK NAGYON BOLDOG 1. SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!

Móni

Kép
ission

Csuri
Szép sima kisbaba volt Katus. Így megtűri a hajában a masnit?
Johanna nem nagyon hagyja, hogy piszkáljam a haját, de ha sikerül is vmit belecsempészni, fél órán belül kiesik.

Dalma
Ezt a hasonlóságot, nem semmi :o
Nagyon ügyes Panna, hogy így jár kel, tündéri lehet az a kis csöpp lány ahogy közlekedik össze vissza.

Zsemlye
Köszi az ötleteket, még mi sem találtuk ki mit is vegyünk. Ilyesmikre gondoltam én is, meg a nagyszülőknek is próbálom mondogatni, hogy vmi értelmeset vegyenek, már van 2 doboznyi plüss, azt kihagynánk :)

Vera
Aranyos a videó, Izának sem kell a szomszédba menni huncutkodásért :D

Honey
Szerintem jó ötlet a fotó, biztosan tetszik majd párodnak. Ez valami alkalom lesz, vagy csak úgy?
Nekünk is kellene egy ilyen gesztus/kiruccanás, most volt 4-én a házassági évfordulónk, hát el nem felejtettük, de majdnem…..Én nem felejtettem el csak vártam vajon a páromnak eszébe jut e, aztán este megkérdezte: „hány éve is vagyunk házasok” aztán ennyi, elment lefeküdni, ez valahogy nem az igazi, egy kicsit valahogy fel kellen tuningolni a kapcsolatunkat :?

16 kelés, nem semmi brutál lehetett, de mi lehet, fog, szorongás???
Nem is tudtam, hogy a kövirózsa az az agávé.

Kata
Húgodnak szorítunk, reméljük beindul hétfőig és nem kell indítani.

Reni
Remélem megoldódnak mielőbb a problémák, nehéz lehet így nektek, el sem tudom képzelni, hogy együtt éljünk, akár az én, vagy a párom szüleivel, tuti állandó konfliktus lenne.

Említettem múltkor hogy Johanna elválasztotta magát, na egy előnye biztos van: azóta átalussza az éjszakát, persze ez még csak a 3. éjszaka volt, úgyhogy nagyon nem kiabálom el, de reménykedem….

Móni

Kép
ission

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?