Schat,
érdekes, hogy nem lehet ott kapni szaloncukrot. Igaz, Svájc nem EU-s ország, de az ember azt gondolná, hogy ilyen nagy globalizációban már azt is lehet mindenhol kapni.
Ti milyen szaloncukrot szerettek? Én az összeset, de azért vannak olyanok, amelyekből többet eszem, pl. karamellásat imádom, de szeretem az egyszerű konzumszaloncukrot is. Talán ezeket a milkás és ilyen szaloncukrokat annyira nem, mert olyanokat az év többi időszakában is lehet enni.
Norci,
nekem anyukám a lengyel származású, és én is Lengyelben születtem. Ha szereted a nyelveket, akkor kezdd el a lengyelt! Bár szerintem nem könnyű nyelv, könnyebb úgy elsajátítani, ha az ember ott él.
Picilulu,
a magyar nyelv nagyon nem könnyű, így nem csodálom, hogy a férjed nem halad vele. Az angolt sokkal könnyebb megtanulni. Édesanyám a magyart úgy tanulta meg, hogy már itt laktak, de még mindig van akcentusa, és ez már meg is marad mindig. Szóval, szerintem szegény férjed nem sok jóra számíthat a magyar nyelvet illetően...
Nekem a legközelebbi UH december 10-én lesz. Miért nem csinálsz vonalzót? Úgy könnyebb lenne látni, mennyi idős terhes vagy.