Kata
Pont abban bízom, h a kispasi más lesz
Már miért lenne könnyebb a csajokkal?????
Deréktól lefüggönyözés rendes szülésnél nincs, de ha apa a válladnál marad akkor nem lát semmi olyasmit.
táppénz
Anyud tényleg rendes, jó, h tud jönni. Enyém is jönne, csak messze van, meg pont most van egy csomó határidős munkája.
Reni
Hát nem nyugtatott meg
Nálunk amúgy most a pelusozás kész őrület, bugyizni bilizni meg nem akar. Tegnap be kellett állítani a zuhany alá, mert addig küzdöttünk, h a cucc kifolyt a pelusból és nem pisi volt...
Jegyzetelek ez a titkom
Látom neked is komoly probléma Blani elhelyezése.
Fájásokkal most már én is így vagyok és ha felébredek hajnalban görcsre nézem az órát
Blani nagyon ügyes a szobatisztasággal, nem volt nehéz így ősszel? Mi a hideg miatt teljesen leálltunk.
Kriszti
A kórházba, meg az első pár napban szerintem még kell a new born, ha 3 kg körüli a bébi.
És megkívántam tőled a gesztenye pürét
Micsoda kajákat csináltok ti itt. Nekem is kell főznöm ezt azt és lefagyasztani, h ne halljanak éhen a drágáim amíg én kórházban leszek. Apa közben leszavazta a fagyasztásos témát, azt mondta megoldja, no meg anyósom is itt lesz.
Zsuzsi
Nyugi ha az UH-n azt mondták csajszik akkor az
Még ha nem is írtam közben gondoltam rád ma.
Mangora
Elhiszem, h rosszul esett az UHs pasi be.
Nagyon szorítok november 6.-ra.
Én meg azon felbuzdulva, h már nyitva a méhszáj el sem kezdtem inni a málnalevél teát, pedig lehet, h kellene
Annyira lemaradtam, h csak na, de valahonnan újra kezdtem az olvasgatást így lesznek viszonylag régebbi dolgokra is reagálások.
Monke
Na most talán nem lettem annyira precíz
Amúgy a vasjúdási pozíciók tényleg viccesek
Vick
Örülök, h már derűlátóbb vagy.
Friday
Most, h olvasom a furijaid....hát remélem nekem minden úgy lesz mint Lillával, mert akkor észre fogom venni.
jó, h jöttél és, h + volt az élmény
Dorka
Hát 10ig aludni jó darabig nem fogsz
azért te sem vagy semmi, h még mindig dolgozol.
ZSUZSI SZÍVBŐL GRATULÁLOK NEKTEK!!!
Kata kösz a helyzetjelentést...
Kriszta
Gratula a csigához
akkor szorítok
Mangora
Szép a pocak és a szoba is
mi nagyon nem jókor benyaltunk egy vírusos torokgyuszit. lilla kezdte én meg elkaptam. tegnap este annyira rosszul voltam mint már régen és klassz kis lázam is volt hozzá. most csak a torkom akar szétmenni...
remélem hamar kikecmergünk belőle. szerencsére ahhoz képest mennyire köhög jó a hangulata. és egész nap el vagyunk mesével és mesekönyvvel...
amúgy nekem a betegség miatt tiszta stressz hova teszem a csajszim. mondjuk a bnőm volt olyan rendes és azt mondta így is bevállalja, amíg a bébi szitterünk ide nem ér, mert ő meg tanítónő és nem tud csak úgy eljönni.
izgi lesz.

[/