Én mondjuk nem ájulnék el,de szeretném ha megjönne szépen...igaz most nem tom mi volt hét közepén...vagy peteérés,vagy beágyazódás!De szerintem csak peteérés,és 35napos ciklusom lesz! Nekem csak akkor lett volna 28 napos mikor Iza fogant,szóval a 35 nap az általános!
Gyöngyi, igen, vettem másik tesztet is hogy majd amikor tényleg esélyes lehet,akkor.... Megcsinálom a reggeli elsőből.
Hétfőn bejelentkezek a dokihoz.Tudom még nem fog látni semmit csak félek nehogy méhen kívül legyen. Azt meg már láthatja. Vagy annak vannak tünetei?
Most meg semmi tünetem sincs. Egyedül annyi talán, hogy Riki pár napja elutasítja a tejet.Eszik ugyan, de nem szívesen.
Kuty Akkor megváltozott az íze. A babák ameiket szoptatják az úgy reagál az újjab terhességre, hogy nem igazán fogadja el vagy teljesen elutasítja az anyatejet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára incike 2009.11.06 20:44-kor.
Na szóval reggel szopi (de ez is egyre kevesebb...), délelőtt gyümölcs, vagy gyümölcs rizsnyákkal, délben főzelék, uzsonnára sinlac gyümölccsel, vacsira szopi. De irattam tápszert, mert elkezdett fogyni is, mióta fogy a tej
Háááát, nem egy cici-fan, ő kanállal eszik a legszívesebben, a 140-et is úgy erőszakoltam ki belőle, hogy állandóan visszadugtam a mellem a szájába...
Egyik szemem sír, a másik nevet amúgy. Én szerettem őt szoptatni, meg rossz, hogy vége lesz, de közben meg az ezzel járó szabadság azért jó Háát, kettős érzéseim vannak.
Áááá, Annus max 2,5 hetes lehet. Mi ugyanis 6 hónapig vigyáztunk, mert a csaszis seb miatt azt mondta a doki,az ajánlott.
És nemhogy délután, alig egy órája csináltam.
panndi emlékszel még azokra az időkre, mikor nem mérted a szopikat? , jól bírod a mérlegeléseket
Nekem még nem jött meg
Lara ma 2x evett sárgarépa-krumpli-almát , 2x tejpépet, igaz reggel csak pár kanállal, tejcsit meg 3x ivott , rendszer nem nagyon van , igény van a kajára, és én ennek örülök
Panndi!
Igen,nekem is megvolt ez a kettős érzés!!!De most h már csak 1szer szopizik,a többi kanalazás,már nem olyan rossz!Csak elsőre sokkolt...de már megszoktam!
Niki de azért igaz nem fogsz itthagyni minket?, sajnálnám, ha szétszakadna a társaság, pedig azért sokan szeretnének még babásak lenni , és akkor újabb topikokba fognak átmenni
Panndi, engem is meg fog viselni, érzem De a te Fruzsi lányod olyan régóta tudja mit akar, kis öntudatos Nem sokára majd a harmadik szopizik
Niki, nagyon kíváncsi vagyok a holnapra
Csilla, neked akartam még írni... Nem-nem Marcinak vettem a csajos fuszeklit. Hármat akartam Marcinak (alkudtam ) de aztán kiderült, hogy a brit spinének nincs 80-asból több, így gondoltam kérek olyat, amit el is tudok adni. Így lett nekünk rózsaszín csíkos bárányos szupercuki harisnyánk
Hát reggel ugye szopi,tízóraira v öles pép+gyümi,vagy főzelék +gyümi.Ebédre főzelék+gyümi,uzsonna pép+gyümi v főzelék+gyümi és vacsora vaníliás pép.1 nap most már kétszer kap főzeléket.Jelenleg krumpli,brokkoli,sütőtök amit már evett,pár nap múlva jön a répa,aztán nem tom mi
annus aztán a husiiiiii!!!!! végre kapnak valami ízt is ma kiváltottam a Hippes dobozt, aszonyga ez a 2es, de én nem kaptam/láttam 1est de egy 3 évesnek való poló van benne...
Lehet nekem is a gesztenye jön majd,de még sose csináltam...na egyszer el kell kezdeni....meg lehet h cékla,de vmi miatt nekem az olyan izé...tényleg én is csak savanyúnak eszem,pedig nagyon egészséges!!!!
jaj én is vettem fruttapruutát vagy mit... almás-körtést, de az istennek se tudom beleimádkozni, Lili ugy döntött ő HIPP bácsit gazdagítja, mert csak azt eszi meg (se Nestlé, se Kecskeméti, még a DM-s ugy ahogy de a HIPP a király)
aki tud angolu plíz : megkérdeztem a csaj íbéjen hogy postázza e Mo-ra és ha igen mennyi lenne a ptk, erre ezt kapom : I am happy to but the price is £27.99 and based on our postal service in the UK. ( egy alapból 3 fontról induló valami lett volna)
Én hallottam egy jó tippet céklára: megpucolt, feldarabolt céklát, almát és sárgarépát kis vízzel, fólia alatt sütőben megpárolni, aztán botot neki. Szerintem jól hangzik
Nekem sem jött még meg.
Ezt lehet, hogy nem ugyanebben a kommentben kellett volna...
Kutyafüle, ha csak 3X...khmm, akkor Dani fog mint a ződ festék