A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Nemlajos!!! És még te szerénykedsz, hogy nem tudsz varrni???!!!! :roll: :roll: :D NA lányok aki akar varratni vegye csak meg az anyagot, és nemlajos a profi varró elkészíti nektek!!!!! :wink: :wink: :P :P :lol: :lol:

banokla

Csibb Fanni szemecskének javulást :) :wink:

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee

Nemlajos, nagyon tuti lett a kanapéd! És tök jó meleg-otthonos-vagány hangulata van. A párnák milyenek lesznek?

Rszg, ez a kép tényleg szuper!

Zárt topik: én nem érzem ezt most patthelyzetnek, ahogy Nemlajos is írta, az ellenzők is jönnének :) De szerintem ne egy délután alatt döntsünk, biztos van az aktív tagok közül, aki még nem nyilatkozott. Nem rohanunk sehova.

Masutról meg mik ki nem derülnek. Szóval te is zárt topiktag is vagy. És az aktív topik?

Joghurt-téma: akkor jól rémlett, h a sima tej és a feldolgozott (savanyított) tejtermékek külön kategória. Most kapott egy kisujjkörömnyit, de nem adtam többet belőle. Bár már a jövő héten 8 hós lesz. Jó, hogy ebben is egységes vélemények vannak...
É

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Csibb: jobbulást Fanninak!
Mi van mostanában?? a közel múltban kb. 5 ismerősömnek volt/van árpa a szemén. Azt hiszem Moncsi is mondta, hogy neki is volt. Azóta minden rendeben?

banokla

Csibb, Fanni szemének jobbulást!

Betti, nálunk szerencsére nem volt könnyezés egyik gyereknél sem komolyabban, így nem tudok hozzászólni a témához. (ez egy értelmes hozzászólás volt, mi?)
Ja, és ne mentegetőzz, h csak mostanában jöttél, a lényeg, h idetaláltál. Egyébként tök nehéz lehet újként követni, ki kicsoda...
erpé

egyik nap megtaláltam a hipp-es lapot, amit 8 hósan lehet kiváltani a rossmannban! Ne felejtsétek!!!!! :wink:

Kép

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Erpé már megtanultam azt hiszem, bár bevallom, először csináltam egy listát névvel és a "hozzá tartozó"babácskákkal :)

tehuti hogy csinálod azokat amozgó emotikonokat?

Betti
KépKép
queen-bee

tehuti, nekem ilyen kiváltósaim szerintem nincsenek is...

csibb, Fanni szemére gyógypuszi! :(
Szegényke!
(hja, ha már szem, a véreredményre visszatérve az idegesít, hogy ha nem magas a koleszterinem, akkor mik ezek a sárga foltok a szemem alatt...?)

banokla, köszi a reklámot :lol: :lol: :lol:

Betti: a fiú még a felvételi előtt ment... Illetve nem jött többé. De aztán volt elég más fiú az egyetemen, tudtam búfelejteni :wink:
Csipásodásra nekünk csak a forralt-hűtött víz jött be.

csibb: a jelnyelvet, no, AZT magam miatt. Talán az az egyetlen dolog 8)

erpé: a párnákhoz van egy szép bordó mikrokord anyagom, de akarom az alapszínekkel is vegyíteni, meg krémszínen gondolkodtam.
Most nagyon trendi a sokszínű párna, úgyhogy még vívódom, hogy bolondítsam-e tovább, van egy nagy adag sok színű polár darabkupacom.

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Betti, innen szedtem le őket:
http://smileypark.gportal.hu/

Nemlajos, szülés után kaptunk vmi csomagot abban volt egy, amit asszem 4 hósan lehetett kiváltani, és abban volt egy kupon, amit majd most 8 hósan.

Na most már télleg jóéjt!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Nemlajos, arcdiagnosztika. Sárga pöttyökhöz is. Csak ismétlem magamat. :) Ígértem, h megkérdezem a barátnőmet, hogy hol csinálják ingyen (valamelyik bevárosi patika, ami homeos vonalon erős). Hétvégén kiderítem neked. Egyébként Schüssler sókkal foglalkozó oldalakon van erről infó...
erpé

erpé, bizony, hogy ígérted, várom is :)

tehuti, én négy hósat se váltottam ki (lehet, olyanom se volt :D)
Mondjuk nem is nagyon izgat, ez a kezdő csomag is csak a lom.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

na persze, hogy a XX. kerületben nincs ilyen... :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hé, csajok! Elmentetek zárt topikba, engem meg itt hagytatok, vagy mi történt? :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

szia Nemlajos :)

Tegnap este a gép döntött helyettem és kikapcsolt magától :twisted:

Karcsika fél éjszaka ébren volt :

Betti
KépKép
queen-bee

Nemlajos amit én kaptam a kórházban csomag az tök jó volt, pelusminta, teljes flakon johnson fürdető, popsikrém minta, mosóporok, bébivíz, sör :) , domestos, babaolaj...stb.

Sote II klinikán nem szült senki? :)

Betti
KépKép
queen-bee

Nekünk végre volt egy jó éjszakánk, de ehhez Petinek kapnia kellett Nurofent. Nem tudo eldönteni, hogy a fogával van gond vagy a torkával, de fél óránként sírdogál éjszaka Nurofen nélkül. Így csak egyszer szopiztunk és jót aludtam. Lányok jobban vannak, most már csak ezt a streptococcust kell kiírtani.... :?

Nemlajos: Nagyon ügyes vagy! Irigylem a kreativításodat és a kézügyességed.... :) Mostanság jelnyelvre jársz? A viszgád sikerült? (nem emlékszem... :oops: )

Betti: Szerintem tökmindegy, hogy ki mikor csatlakozott, a lényeg, hogy itt vagy! 8) Én mindig örülök az új anyukáknak! :)
Könnycsatorna gond nálunk nem volt, nem tudok hozzászólni...

Banokla: Neked elfelejtettem írni, hogy kacsacombos kép nagyon tuti! 8) És szegény gyereknek nem engedted megkóstolni?! :shock: :lol:

Csibb: Faninak jobbulást és szerintem ilyenkor simán el lehet egy kicsit rontani.... ;)

Sitter ügyben már ajánlottak kettőt.... Jövő héten ülök le velük beszélni.... Remélem valamelyik bejön Petinek... :?

Katka

katka22

Köszi Katka :)
Nurofent azt csak úgy lehet adni a babónak, ha úgy látom, hogy fáj neki valami?pl. fogzás?
streptococcus :twisted:

Nemlajos hol lehet jelnyelvet tanulni?

Betti
KépKép
queen-bee

Betti: pl. a sinosz-nál, ott érdemes, de a hallatlannál is, az meg hallatlan.hu.

Katka: levizsgáztam, persze, már két hónapja lesz holnap, most szünet van, bevárunk egy másik csoportot, állítólag decemberben indul (pénzem meg nincs rá... :? )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

És mennyi idő alatt tanultál meg? Nehéz? Aztán egyszer szeretnél ilyesmivel is foglalkozni, vagy csak úgy érdekelt a dolog?

Betti
KépKép
queen-bee

lassan indulok Korniért, szegénynek ma suli volt, 2 nappal hamarabb kezdödik a téli szünetjük és most dolgozzák le, aztán apósoméknál Károly névnapozás :)

Betti
KépKép
queen-bee

szóval "kezdődik"

Betti
KépKép
queen-bee

Betti, 2 éve tanulom, meg előtte egy évet, és csak a magam kedvére :)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hú, annyi mindent írtatok..
a legfontosabb :D :D :papillon: a kakaós-kókuszos pali hogy?? a töltelék bele sima kakaó+kókusz??nem túl száraz úgy akókusz?? vagy a tésztájába sütötted bele így?
én a zárt topic mellett vagyok, de azt hülyeségnek tartom, hogy a nyíltnak is működnie KELL:...
én arra is gondolok, h oké, hoyg nem szabad írni ilyen dolgokat, de pl tegyük fel megosztom veletek , h lett egy 2 csíkos tesztem, és nehogy már a munkahelyemen hamarabb tudják meg, mint ahogy én el akarom mondani...vagy hamarabb tudja meg bárki más, mint atávolabbi család..ilyenek.
anyum levitte Nándit sétálni, férjem nincs itthon, van egy óra szabadidőm..asszem alszom egyet, bár a konyha mostalan hegy, stb..de most nem érdekel!!!!le...!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

ja egy kérdés: anyum szerint Nándi zacsijait sürgősen mutassam meg orvosnak.
merthogy a lágyéka puffadt, a heréi meg visszaszálltak, vagy mi
szerintem csak kicsit összébbmentek, nem lógnak annyira, mint előtte.
én azthittem, csak a gyerek nőtt, a zacsi meg épp nem.
tud vki erről vmit? hogy fejlődik a zacsi??anyum vándorherével ijesztegetett,meghogy nem jó ez, hogy visszaszállt a hasüregbe, meg ilyesmi...
de folyton paráztat....
nem értek azacsikhoz, nekem nincs :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Pulcsi: sajnos van ilyen :cry: mutasd meg dokinak, a zacsi üresnek tűnik?
töltelék: natur kakajó por, cukor, kókuszreszelék vízzel felforralni, bele pici liszt és/vagy pici csokispudingpor, de bármilyen keményítő megteszi, így jó kis massza lesz, saját kreáció

ja, 2 napja 2 fogúak vunk :lol: :lol: :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Pulcsi: Nem lehet, hogy fázik? Olynakor a zacsi összehúzódik és felnyomja a golyókat.... Fürdővízben is ilyen? (Melegben?)

Katka

katka22

Sziasztok,
ma voltunk állatkertben a barátainkkal, kirándulni akartunk menni, de esőt mondtak, és nem mertünk messzebbre merészkedni. De jó volt így is. Etettünk zsiráfot :)

Pulcsi, van olyan, h vándorhere v ingahere, amikor a herék hol a zacskóban, hol a hasüregben vannak. Ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor mutasd meg dokinak. Samunak picinek vízsérve volt (az egyik herezacsin volt egy vízhólyag, ez is valahogy a herék leszállásával függ össze), de azzal nem nagyon kellett semmit sem csinálni, kb 1 éves korára el is múlott magától.
Én úgy tudom, h az ingaherével sem nagyon csinálnak semmit, de nem vagyok orvos, érdemes megmutatni szakembernek.

erpé

pulcsi, Dömének is van, hogy nem találom a golyszijait, de a dokinő mindig megnézi, és rendben találja őket.

No, csak azért jöttem, mert itt sírok, én még ilyen büszke sose voltam, KÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSZ!!! :D:D:D
ismét egy előtte-utána kép:
Előtte:
Kép

Utána:
Kép Kép
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hú, nemlajos, nagyon vidám és nagyon szép lett!!
és még szerelmi vágykeltő színe is van 8)
urad bizti büszke rád!
köszi a hszeket, akkor tényleg megmutatom..csak a gyerekdokinál 5ezren vannak, a védőnő meg nem tudom, nem tűnik túl hozzáértőnek..na vmiot kitalálok..
katka, sztem nem fázik, mert inkább lehet túl melege van :oops:
sül a tojáslikőrös kuglófom

pulcsi

Sziasztok üdv apósoméktól :), Pulcsi engem apósom ijesztgetett mindig, hogy Kornélnak kicsik a heréi, vagyis a golyó nincs a zacsiban, ezért többször elvittem a sebészetre, már röhögött a doktornő, mondtam, hogy apósom szerint Korninak nincs a heréje(aggódik adédunokákért :) ) a zacsiban, vagyis túl fönt van, azért elküldött a Bókay utcába a gyerekklinikára, azt hiszem Verebély ? doktorhoz aki megnézte és mindent ok-nak talált, apósom azért még mindig nyugtalan volt :lol: a kedvéért még 1x visszavittem a doktornőhöz, aki erre nevetve megjegyezte, hogy biztos az apósának már nem olyan feszesek a heretartó izmai :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára queen-bee 2009.11.07 18:13-kor.

Betti
KépKép
queen-bee

Nenlajos nagyon tuti lett az ágy! :lol:

Betti
KépKép
queen-bee

Hű Nemlajos!
Nagyon ügyes vagy!!!!

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok

Köszönöm a képdícséreteket; most készítettem egy csomó új képet, elképesztő mennyit bírnak napról napra változni, eltűnik az az édes babapofi, és
helyette igazi kis cserfes kiscsajarc jön. Kérdeztétek a tv-zést, igazából a minimax megy néha, az leköti, kacag ha tetszik neki benne valami, és a híradó zenéja jön be nagyon,
nem vagyok egy fanatikus tv tiltós, de persze nem szeretném azt se, ha azon élne a gyerek.
Nekem elkezdte mondani, azt hogy ada, amikor kér, de legtöbbször követel valamit:))), és ma mondtuk neki, hogy nem nem nem, és utánunk mondta, hogy mem mem mem, azt hittem elájulok:)))
Vica, Papillon, az nem pizsi Maján, hanem alsónemű:))) pizsi alá atléta:)
Gabka, aranyos popos fotó, jót nevettem, azok a hurkák:)
Nemlajos, nagyon szép munka a kanapéhuzat, hol tanultál meg így varrni??
Csibb részvétem nagyidnak, sajnálom apu lábát is:( nagyon szomorú hírek.
Látom megint feljött a zárt topic kérdése, én mellette vagyok,
szerintem már akkor kellett volna, én bejárnék oda is, főleg amiatt az emberek miatt, akikkel valóban együtt vártuk a kisbaba érkezését szinte az első pillanattól kezdve,
, az ultrahangos, kötelező vizsgálatos beszámolókat, ahogy egymást bátorítottuk,
és amikor eljött a szülés ideje együtt izgultunk egymásért.
Kár hogy páran csak ritkán jönnek, Wicca, Mamacsibe:(
Adryn kosaras Nicoból még kérünk képeket, főleg, ha ilyen huncutul néz:)
Kuklika, örülök, hogy bejelentkeztél! Remélem jól érzitek magatokat az új lakásban, és jobbulást nektek!!
Rszg, aranyos Máté, ő is hogy kisfiúsodik arcra, jóképű lesz.:) Jól olvasom, hogy párodat műtötték, jobbulást neki is!
Nemlajos, aranyos Döme alváspóza, ez még most jutott eszembe, de megyek is, bocsi, ha vmire nem reagáltam, Maja fürdés:)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Mindenki a csillag születik-et nézi? :D

Nemlajos nagyon ügyes vagy, komolyan, büszke lehetsz magadra. Én csak egy kispárna huzatig, nadrágfelvarrásig és függönyvarrásig jutottam. Pedig olyan jó lenne megtanulni ilyen dolgokat, mint varrás, kötés...
Egy időben, nemrég állandóan üvegfestettem, gipszképeket csináltam. Lehet hogy nekem is ebbe az irányba kellett volna mennem? :roll: Bár pl. rajzolni nagyon nem tudok :roll:

Én is úgy emlékszem hogy joghurtot olyan 8-9 hónapos kortól lehet adni.

Csibb Fanninak jobbulást! És mit kell vele csinálni? Vagy elmúlik magától?

Bea :shock: nem semmi Maja, lassan beszélni fog. Hát igen általában a lányok hamarabb kezdenek beszélni. Nálunk is Panna hamarabb kezdett beszélni. Bulcsút 2 évesen még nem értettük teljesen :D

Pulcsi én is inkább elvinném dokihoz.

Erpé talán te kérdezted hogy végül elmegyünk-e és hova Gáborral. Hát csak ma beszéltünk róla, mivel egészen máig ment a durcizás :oops: aztán ma egy kicsit összevesztünk :? majd megbeszéltük a dolgokat 8) , remélem most mindent tisztiztunk egymással.
Szóval remélem elmegyünk valahova, úgyis decemberben van a megismerkedésünk évfordulója, amit mi mindig megünneplünk. Majd ez lesz az ünneplés.

Ma a gyerekek megint anyuéknál alszanak, így este csönd és nyugalom volt :lol: Voltunk ma egy programon, ahol hastánc és néptánc is volt, és ki lehetett próbálni, a táncosok lejöttek a nézők közé és együtt táncoltunk. Panna ugye nagyon szeretne majd néptáncolni, ennek ellenére rá kellett beszélnem hogy álljon be táncolni, kis szemérmes :D aztán eléggé belejött, szerintem ügyes volt, Nimród közben a hátamon volt, én pedig úgy táncoltam egy kicsit mikor már nyügös volt. Persze tetszett neki. :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Nemlajos, szuper lett a párnákkal turbózott kanapéd! És jó kis párnákat készítettél végül, főleg a mikrokord tetszik :) (ha a lilás-bordós az, a képen nem pontosan látom)

Bea, de jó, h jelentkeztél. Édes lehet, ahogy beszélget Maja. Pasival mi van? Mostanában nagyon hallgatsz róla.
És igazad van, Wicca is nagyon-nagyon eltünt innen, pedig jó lenne, ha lenne. Nekem is hiányzik.

Jó éjt mindenkinek!
É

erpé

sziasztok

hálistennek Nico étvágya a régi.. és ma fél 8-ig aludt ok, időnkénti símogatással, paskolgatással... persze én nem.. mert annyira megszoktam már a "programot" hogy +- 10 perc 6-kor kel aztán felkapcsolom haloványra a lámpát (itt még olyankor sötét van most, nemtom otthon mi a helyzet) aztán elvan vagy 10 percig az ágyában úgy, feláll minden sarokban, beszélget a kis nyelvén ( na nem úgy mint Maja még :shock: ) aztán jön a kaki, tisztábateszem átöltöztetem és viszem a járókájába ahol fél óráig eljátszik disney tv-t nézve :lol: aztán apa kel hozzá.. na ma ezt a rutint megdöntötte.. szóval én hülye nemhogy aludtam volna, vártam mikor kel :evil: .

Nemlajos: kanapé csúcsszupi lett :D én megragadtam a gombfelvarrásnál :lol:

zárttá válásügyileg egyetértek Beával: nekem is olyan fura hogy itt vagyunk régiek akik együtt izgultunk az összes vizsgálat miatt a másikkal plusz a szülést.. és most hirtelen megjelennek az újak a babájukkal. ne értsetek félre, nincs gondom velük /veletek csak nem ugyanaz úgy írni ebbe a topicba többé mintha csak a régi megszokott velünk egyformán "szenvedő, várakozó, izgatott" expocakosokkal lennénk együtt. :roll:
Wicca nekem is hiányzik :(

KépKép
KépKép
adryn

na nem hozott szerencsét a cigány bácsi a lottószámaival :twisted: :lol: nem ma leszek gazdag :lol: :lol: :lol:
pedig azt mondják szűz kéz, hát még egy egyesem se volt :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

hú, micsoda pangás... :shock:

Nemlajos
hű meg ha! nagyon ügyes vagy, már tervezem is az anyagvásárlást!!! :wink:

Vica
kaptunk krémet rá, tetran-t, azt kell belekenni a szemébe. utálja... :? már nem dagadt meg neki annyira, csak épphogy... lassan vége.

Pulcsi
Máténak is kisebb a golyója, ha hideg van, vagy fázik. állítólag ennek a tudományos magyarázata az, hogy a golyók ilyenkor azért mennek feljebb, mert ott melegebb van ugyebár, és azt szeretik!

Papillon
gratula a fogacskákhoz!!!

Betti
én is a Sote II-n szültem!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Ma este fürdés előtt megnyírtuk Mártit, de teszek fel eggyel korábbi képet is, ahol már elöl lenyírtuk a haját. Jó is, mert szokni kellett a látványt. :)

Előtte (jó pár nappal):
Kép

Utána:
Kép

Masut
masut

Masut
géppel?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb: igen. :) Kb. egy-másfél hete párom haját vágtuk le géppel és nem félt a zümmögéstől. Most - azon is felbuzdulva, hogy Máténak géppel vágtátok - Mártin is kipróbáltuk. Kicsit forgolódott közben, de nem volt vészes. Egyébként akartam már írni, hogy Máté csuda helyes volt a nyírás előtti hajával, én valószinűleg nagyon sajnáltam volna levágni. :oops: Így is helyes, de úgy még Márti szeme is igencsak fennakadt rajta. :)
Fanni szemecskéjének jobbulást, ha múlóban van, akkor már nem sokáig kell kibírnia a kenőcsöt. :)

Masut
masut

hű, masut, nekünk is követni kellene benneteket, de még mindig nem szántuk rá magunkat a nyírásra... :(

csibb, hajrá anyagvásárlás! :)

erpé: a párnák közül ami középen van kettő, az a lilás (az egyik csíkos, meg mellette), azok polár anyagból vannak, az utolsó két párna, már nem tudtam, hogy milyet varrjak, és hál istennek a kincses ágyalatti tárhelyről előkerült ez a két anyag. Szerintem ez dobta fel igazán az egészet.
A mikrokord a két szélén a bordó párnák.

bea: tyűha, beszélő Maja! Gratulálok, kérünk videót! :D
Varrni iskolában tanultam, elvileg szakmám, de a szakmunkásvizsgán a tanári kar megígértette velem, hogy inkább színész leszek :oops: 8) :lol: :lol: :lol:

No, nálunk eddig vendégek voltak, forralt boroztunk, meg bemutattam az új kedvenc bútoromat ( :D ), fél órája ment el a vége, azóta elmosogattam, rendet raktam, most meg összeesem (csak kíváncsi voltam, hogy még ki mit szólt a műhöz :oops: )
Jó éjszakát!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nagyon jó lett :!: gratula!

masut, nem tom Mártit megnyitni, pedig olyan kivi vok rá, így túl pici, nem látom.

csibb, nekem nagyon soxor volt árpám, tetrán antibiotikumos kenőcs, de nagyon jó.

nem is mondtam, lizi puncusa és popója lángvörös 2 hete, kipróbáltam, sudot, neogranormont, bepanten plust és SEMMI, anyu mondta, h lehet gombás, vettünk borax urgentumot? és olyan szépen javul. de mitől lett gombás :?: :evil:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

papillon :shock:
Fogalmam nincs. Csak nem ült a wc-ülőkére idegen helyen :roll:
Szegényke :(
Doki?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Fanni belázasodott... amíg elaltattam Mátét, addig elaludt a kanapén betakarózva, és forró a homloka, megmértem, a homlokcsík 39-ig felment, úgyhogy adtam neki nurofent... :?
tök jó, hogy ezért maradt itthon csüt. óta, hogy a holnapi oltásra ne kapjon el semmit... :x

Papillon
nem lehet, hogy bemelegedett a feneke??? :roll: vagy túl édes a tejed! :wink: a sok cukor is okozhat gombát! :lol:

Masut
nagyon jól áll ez is Mártinak! de azért gondolom, majd csajos frizkója lesz, nem?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

na feldobom a vasárnapot pár képpel:

így néztünk ki tegnap előtt:

Kép

Kép

és közvetlenül ébredés után még durvább volt... :shock:

de tegnap már ilyen volt:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
kukucs :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

jaj, szegény gyönyörűségem, gyógypuszit, buksisimit küldök neki!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Gyors gyógyulást a szépségnek!!!

Lizi néha babytv-t néz :roll: tetszik neki, a sima műsorok nem annyira.

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Csibb Fanninak jobbulást, tündéri kicsi lány! :lol:

Papillon mi az a bébytv?

Betti
KépKép
queen-bee