A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Csomee,

Szerintem a tüsző helyzet még nagyon változhat! Nekem még a punkció napján is azt mondta Apánk, hogy 5-6 használható tüsző van. Mire mondtam neki, hogy nekem a továbbtenyésztés az álmom (hogy 5. nap kapjuk vissza az embrikét), erre azt válaszolta, azt ki van zárva, gyorsan felejtsem el. Ehhez képest lett 12 petike, és továbbtenyésztett embrió, aki most Szonja néven itt csücsül a hasamban :)
Drukkolok, hogy nálad is hasonló arányok legyenek, és hogy legyen 1-2 befutó embrike a végén!

Uzsuzs,
Hű, hát ehhez annyira nem értek, hogy nem is akarok mást írni, csak annyit, hogy drukkolok! mikor lesz a műtét elvileg? Miért kell utána rögtön kezdeni lombikkal?

Szimbáék,
Drukkjaim mennek a 8 petéhez! Mit tesztek még az ügy érdekében? Valami új taktika a futáson kíbül? Szimbáné a stimu idején dolgozni fog, hogy csináljátok most?

Mindenki másnak is mennek a drukkjaim!
Sok puszi
vjulcsi

Sziasztok!

Zsu! Szegényem, neked aztán kijut a jóból!!! :cry: :cry: Szívemből kívánom, hogy hamar túljuss ezen a műtéten és újra a babára koncentrálhass.

Csomee! Isten éltessen!!! Drukkolok a sok, szépen fejlett petikéért!

Szimbáék! Szerdán reggel fogtok jönni Apánkhoz uhura? Akkor találkoznánk... Nektek is giga+++++++++++++!

Mindenkinek a legjobbakat kívánom a jövő hétre!

Puszik!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Köszönöm a szülinapi jókívánságokat és a drukkokat! Holnap amint tudok jelentkezek az eredménnyel!

Szép estét mindenkinek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Csomee, Szimbáék,
várom a beszámolót ! Remélem nem kellett fagyoskodnotok sokáig és hamar rátok került a sor. És a tüszők számával, méretével is elégedettek lesztek.

Uzsuzs,
nagyon sajnálom, hogy még előtted van egy műtét. Remélem ,hogy olyan dokit találtál aki tökéletes munkát végez és dévisz sem tud majd kifogást találni és mihamarabb kezdhetsz.
miciona

Sziasztok!

Most nézem a laptetőt! Átirányitás Szimbáéknak és Csomeeéknak, meg Emerencnek, ha kezdenek!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

:D

Kép
kislibus

Julcsi: Azért kell rögtön a műtét után a lombik, mert ez a hülye endó akár 1-2 hónap alatt is visszajöhet, ha úgy van.

Zsu
uzsuzs

Sziasztok!

NEm írtam eddig mert múlt héten fertőző torokgyulladásom volt, és otthon nincs netünk :(
Épp hogy a pénteki kezdésre meggyógyultam.... Szal pénteken el kezdtük mi is...
DE nem vagyok valami happy Dévai folyamatosan le akar állítani, állítólag én vagyok az első ilyen betege akinek ennyi hormont adott és 1,5 tüszőcske van. Azért 1,5 mert az egyik szépen nő a másik meg tök pici.
Szerintetek mit csináljak? Én szívem szerint ezért az egyért is hajtanék, mert Dévai szerint kimerűlt a petefészkem.... ÉS nincs más lehetőségem mint az örökbefogadás vagy a petesejt donáció (tesómtól)
Pénteken én is megtapasztaltam mennyit kell várni 18 h-ra mentem és 22 h-kor végeztem.
Jutalmam volt egy meglepi méhszonda... Azt hittem elájulok mikor megtudtam, vizsgálat közben folyamatosan mondta Dévisz hogy itt csak az örökbefogadás segíthet, na próbáljatok így feküdni mozdulatlanul mikor közben sírtam... Szal ez van én annyira magam alatt vagyok.
Egyébként már tudom ki a Szimba család meg Csomee is :)
Szimba már pénteken vhogy az volt az érzésem hogy Ti vagytok , annyira aranyosan nevettetek a sarokban. De ma már biztos voltam Bennetek, amikor azt a szép ajándékot adtátok Csomee-éknak :) Persze odamenni nem mertem meg nem is tudtam mit mondjak :)
Bocsi ha kicsit hosszú lettem
Engem arról ismertek fel hogy általában sírva jövök ki :oops:
Szerdán meginnt megyek, Szimba hányra kell odaérni hogy az elsők közt legyek?
madrin

Madrin! Nagyon sajnálom, hogy ennyire rossz hireket kaptál!!! Nem mondta a doki, hogy ezen a kimerülésen nem segit egy hosszabb-rövidebb szünet esetleg? Szerintem, ha te úgy érzed, hogy ezért az egy-két tüszőért is érdemes megpróbálnod, akkor csináljátok végig, nehogy utána azért ostorozd magad, mert esetleg úgy érzed, hogy ezt még meg kellett volna tenned! Nagyon nagyon drukkolok neked is!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
kislibus

Madrin,

Erről a kimerülésről értekeztem Szimbáékkal már egy párszor.
Nem tudom hány éves vagy (bár Déviai azt mondta egyre többet találkozik ezzel huszonéves lányoknál is- ami bizonyítja, hogy stressz alapú a dolog). Szóval nézd meg Szimbánét akinek most meg a sok futás eredményeképpen azt mondta ,hogy 17 éves a petefészke. Engem is ijeszgetett már a kimerülássel és tavaly óta csökkent az FSH szintem. Tényleg magas az FSH-d is? Mert elvileg magas FSH kevés tüszőszám a kimerülés jele.
Tavaly engem is leállított (pont egy éve). Akkor még nem voltam ilyen tapasztalt ,mint most ennyi babanetes múlttal és belementem a leállításba. Aztán januárban 5 tüszőből kettőt vissza is kaptam ,de akkor is le akart állítani. Néztétek már többször ,hogy minden hónapban ennyi a tüszőszám??
A másik tanács: tavaly mikor leállított novemberben 3 nap szuri után és decemberben mentem vissza kenetre hirtelen megugrott a tüszőszám 6-8 körül volt, míg előtte egy. Akkor kérdeztem,hogy nem lehetne ezt mindig így csinálni, hogy előző hónapban 3-5 nap szuri leállni, aztán akövetkező hónap élesben végig. Persze hivatalosan nem. De ha te ragaszkodsz, hogy kezdesz és aztán meggondolod magad punkció előtt azt lehet.
Szimba ha hülyeséget tanácsolok akkor reagálj légyszi!!!
miciona

kislibus köszönöm aranyos vagy, kérdeztem mit tudok tenni,azt mondta hogy semmit :(
Miciona 10-es az FSH-m, mikor tavasszal csinálták a 3. lombikot akkor 7,5 volt. Mindig ilyen kevés tüszőim voltak, max az 5 volt de akkor már fizikailag nem voltam képes több hormont nyomni. Aztán így is csak kettő lett.
Eddig mint egy hülye méregtelenítettem, sportolok is. Most hétvégén mint egy futó bolond jártam az esőbe futni...
NEm nagyon tudom mi legyen,ha Titeket nem olvasnálak valószínű már pénteken elhajtottak volna. Most szerdáig kaptam haladékot...
Férjem nagy lelkűen rám bízta a döntést, de örökbefogadásról és donor petesejtről hallani sem akar ( mondjuk én sem, de Dévai szerint kezdjem szoktatni magam a gondolathoz )
Mikor kérdeztem hogy egy tüsző az nem tüsző? Erre nem mondott semmit...
Egyébként ezt amit mondtál egyszer nekem is volt egy kontroll uh után mely egy sikertelen sikertelen lombik után volt, több tüszőm is volt... NEm tudom az baj hoyg karácsony előtt már nem hiszem hogy beleférne....
NEked hogy csökkent az FSH-d? Csak a futás? MErt az nekem nem lesz pálya mert eddig is sportoltam, bár lehet hogy akkor még többet kéne?
madrin

Madrin,
nem hiszem, hogy csak a futástól csökkent volna, mert szerintem annyit nem futottam ,mint amennyit szerettem volna. Azért is írtam, hogy szerintem stressz alapú. Kihagytam félévet mikor újra nézték ,nyaralás után voltam ráadásul, én inkább ennek tudom be. Persze a mozgás is kell nagyon is!!
miciona

Csomee, Szimbáék!!!!!!
Hol vagytok? Hírek????

Modrooka,
mi újság veled?
Mikor tudsz kezdeni?

Renna,
nem is tudom mihez drukkoljak, hogy ne kelljen a műtét, vagy hogy csinálják, vagy mhelyhez? Remélem minden jól alakul!!!!
miciona

Emerenc,
most olvasom, hogy te is ma kezdesz, akkor várom a híreket tőled is!!!! ++++++++++drukk
miciona

Sziasztok!

Miciona, kedves....hát mi múlt héten kedden kezdtünk volna, de csak két tüszöm volt...és el lettem hajtva:-/...
Nem tudom, lányok, hogy vagytok vele, de azon az ágyon hihetetlen kellemetlen a hüvelyi UH. Nagyon fakezű a doki:-/ Nagyon fájt, és ráadásul nekem is közben kellett volna döntenem, hogy akkor most elkezdjük ennyivel, vagy sem, mikor azon drukkoltam magamban, hogy a fájdalomtól el ne sírjam magam:-/
Aztán kint a parkolóban már sírtam is egy sort, mert hihetetlen csalódott voltam:-/// Most várom a november végét:-/ Addig nekem is elő van írva a mozgás, és a husi - mert a diéta miatt azt se ettem rendesen, és valószinűleg emiatt nincsen több tüszőm...ja, és nekem ugyan Dévisz nem mondta, csak a férjem előtt, az orra alatt, míg én öltöztem, hog az FSHm 8:-/

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka

Madrin: Sajnálom, hogy ilyen híreket kaptál. Miért nem jöttél oda hozzánk? Kár, hogy nem ismertünk meg személyesen.

Szimbáék: Mégegyszer nagyon-nagyon köszönöm a kis tigrist. Ott volt az ágyam mellett a szekrényen. Nagyon remélem, hogy szerencsét fog hozni. (Egyébként mikor hazajöttünk Kitti teljesen kisajátította magának és csak a tigrissel volt hajlandó táncolni!) Örülök, hogy megismertelek benneteket! :lol: :lol: Drukkolok szerdára, hogy jókat mondjon Apánk!

Nálam a leszívás nem volt a legjobb. 5 tüszőm lett. Ebből mindösszesen 3-at tudtak megszúrni. Majd holnap kell 9-kor telefonálnom, hogy mi van velük. Hát...nálam ez a mai punkció volt a negatív csúcs. Na mindegy, majd holnap elválik, hogy egyáltalán lesz-e transzfer.

Mindenkinek szorítok a kezdéshez, folytatáshoz!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee, háromból még lehet három! Fel a fejjel!

modrooka

Jaj, Csomee!!! Nehogy előre feladd! Itt szorítunk, mint a veszedelem! ++++++++++++++

Én mégsem szerdán, hanem holnap megyek. :oops: Majdnem elnéztem az időpontot. :lol:

Holnap jön valaki?

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Aranyosak vagytok! Szó sincs róla, hogy feladtam, csak reálisan gondolkodunk. De holnap reggel úgyis kiderül, hogy beindultak-e!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Jó reggelt!

Csomee,
ne hülyéskedj három az rossz???
nekem 2 versenyzőm maradt és visszakaptam mind2-őt.
Háromnál többet nem is nagyon kapsz vissza.
Szorítok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
miciona

Sziasztok!

Csomee drukkolok a 3-ért, de jó lenne ha mind megmaradna.
Kitti baba annyira édes volt, amikor már bent voltál a szobában akkor verte az ajtó és kiabált hogy annnna annnna :) Én olyan jót nevettem rajta :)
NEm akartam odamenni mert nem nagyon tudtam mit mondjak :)

modrooka el hajtott a kettővel? HU akkor nem tudom velem mi lesz holnap... NEm tudom ha kitartóan mondom hoyg folyatassuk akkor folytatni szokta?
Egyébként nekem se jön be az az ágy vhogy, lehet már megszoktuk a másik fajtát...
madrin

Jó reggelt!

Csak gyorsan: 2 szépen megtermékenyült.

Miciona: a 3 nem rossz, csak magamhoz képest. Eddig 7 tüszőm és 5-6 megtermékenyített petesejtem mindig volt. Sorozatban 3-at kaptam vissza.

Majd még jövök, csak Kittitől nem lehet írni!

Puszi

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Csomee! Reális gondolkodásról annyit, hogy emlékszel hogy költözött be ez a két baba a hasamba??? (Remélem még pénteken is kettő lesz) 22-23-24 cn láz, hőemelkedés, hugyúti fertőzés, terhesség elején folyamatos barnás pecsételés, 6 hetesen ismét láz, hőemelkedés, brutál hasmenés. Hát reálisan gondolkodva én csak álmodom, hogy terhes vagyok..... Úgyhogy hajrá két szép embrike! :D

Modrooka! remélem a husi, meg a mozgás meghozza a kivánt tüszőszámot!

Madrin! Nem tudom, ogy tovább enged-e, de nagyon drukkolok minnél több tüszőért!!!!

Kép
kislibus

Sziasztok!

Madrin, hát a szék tuti kényelmesebb volt! Ha aláírtuk volna, hogy a kettővel végig megyünk, akkor engedett volna - gondolom én. Mert először én azt mondtam, hogy igen, szeretném megpróbálni, erre még háromszor rákérdezett, miközben vizsgált, és én szorítottam a fogam....aztán mondtam neki - gondolva magamban, hogy most már nagyon hagyjon békén - hogy akkor kint megbeszélem a férjemmel.
Mert látam rajta, hogy nagyon nem tetszik neki, hogy én így is bele szeretnék vágni.

Csomee, az tök jó hír!:-) hajrá két bébike!:-)

Kislibus, én is remélem - nagyon!:-)))

modrooka

A véleményetekre lennék kiváncsi:
Szerintetek, ha holnap is ketten vannak ez embrikéim apánk engedné, hogy tovább vigyem őket? Már csak azért is, mert ugye ez az utolsó tb-s lehetőség, és nem szeretnék úgy járni mint az utóbbi 2 esetben. Talán ha péntken kapnám vissza őket (őt), akkor nagyobb lenne az esély, hogy megtapad rendesen. (Ha pedig nem maradna péntekre egy sem, akkor nem veszen el az utolsó lehetőség.) Vagy bolond vagyok? :?

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee ha nem ültetik be akkor nem veszik bele az 5 lombikba?
Azt hittem a leszívás után már olyan mintha végigcsináltam volna.

Viszont ha így van akkor jogos a kérdésed.
Szerintem én megpróbálnám tovább vinni....
madrin

Csomee, hát nekem eddig a hármakat sem engedték tovább :-/ pedig nagyon szerettem volna. Ha már megtermékenyültek, és rendesen osztódnak, akkor beleszámít a lehetőségbe....asszem...

modrooka

Megkérdeztem apánktól, azt mondta, hogy ha nincs beültetés nem számít bele az 5 támogatottba. Kizárólag, ha a beültetés is megtörtént. Ezért vagyok dilemmában, hogy mit csináljak. Max. megkérdezem holnap ha telefonálok, de szerintem sem fogja megengedni.

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee,
ehhez én nem értek igazán, nem tudom mennyivel nagyobb az esély a megtapadásra 5 naposan.
Ebben az esetben nem lehet azt kérni, hogy egyet szerdán egyet tovább vinni?
miciona

Fogalmam sincs, de holnap rákérdezek a továbbvitelre, és ha apánk nagyon morog, akkor holnap visszakérjük mindkettőt. Aztán lesz, ami lesz! :lol: De remélem pozitív teszt lesz 3 hét múlva. :lol:

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csommekám,

nagyon drukkolok, ez a stimu most mindenben más, most kettőt fogsz visszakapni és mind a kettő veletek marad és punktum!!!!!

Kép
rencsi79

Ez az Csomee , tök mindegy mi lesz úgyis megtapadnak :)

Az komoly hogy a beültetés nem történik meg akkor nem számít bele, így azért egy kicsit megnyugodtam én is....

Ezek szerint szerdán ott lesztek, ilyenkor hányra kell menni? Én reggel ott fogok már szobrozni, sztem majd letámadlak :) ha úgy adódik :)
madrin

Csomee!
Egyet értek Rencsivel! Egészen más most minden, mint bármikor is! :) Ez egy "égi jel"! Most sikerülni fog. Mindketten Veletek maradnak! :)
Azért Mindenesetre SZORÍTOK NAGYON!!!!! +++++++++++++++++

Kép

KépKép
ercsikati

Köszönöm, hogy elmondtátok a véleményeteket! :lol: Apa is azt mondta, hogy kérdezzem meg holnap és ha Dévisz morog, megyük értük és 9 hónap múlva, majd ikrekkel térünk haza a kórházból.

Madrin: 11-re kell mennünk, már mondta ma a telefonba apánk. De ha még ott leszel, feltétlenül gyere oda!

Ercsikati: Szépek az uh képek! Az iwiwen néztem meg őket!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee remélem addig nem leszek ott, de ki tudja :shock:

Azért meg van az előnye meg a hátránya is annak hogy Dévai sokszor ránk hagy döntéseket...
Én pl a gyógyszer csomagot se tudtam nagyon eldönteni melyik legyen....
madrin

[quote="modrooka"]
írta:
modrookaNem tudom, lányok, hogy vagytok vele, de azon az ágyon hihetetlen kellemetlen a hüvelyi UH. Nagyon fakezű a doki:-/

Én sok mindent gondoltam már Apánkról, de hogy fakezű lenne... :shock: :shock: Szimbáékkal inkább "aranykezű"nek szoktuk emlegetni. Nekem még soha nem fájt UH, csak amikor tele voltak a petefészkeim a szép nagy tüszőkkel. Nincs valami gyulladásod, Modrooka, hogy ennyire érzékeny voltál odabenn?

CSOMEE!!! Drukkok a két cukikának!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok.

csomee:mennek a drukkjaim.Egy kicsit nem figyelek ide és már túl vagy a punkción.Igen ha nincs beülti akkor nincs elvesztett tb támogatott lombik.A 3 és 5 napos embriokról meg az én tapasztalatom az,hogy nem biztosabb az 5napos.Kinek mi válik be.
puszi,fini a hagymakrémleves recepted.

szimbáék:Veletek miújság??? Olvassak vissza igaz.

Többiek:annyira nem vagyok képben veletek kapcsolatba NE HARAGUDJATOK!!!
Ennek ellenére NAGYON SZORITOK MINDENKINEK!!!!

Kép
Kép
melánia

1000 bocsi mindenkitől, hogy csak most jelentkezem, de mostanság meghalni sincs időm. Amúgy sem szolgálhatok komoly hírekkel. Amikor mentünk be az UH-ra, már akkor is azt motyogta Dévisz, hogy ez most nagyon lassan fog beindulni és igaza is lett. Méreteket most még nem is volt értelme nézni, mert mindegyik 5 mm alatt van, de nem is a méretre hajtunk. A koncepció lényege, hogy az elején minél több váljon aktívvá, aztán amikor lesz megfelelő mennyiségű, kb. azonos méretű tüsző, ráérnek akkor beindulni. A hétfői napon már legalább 6 volt (pénteken 4), tehát eddig minden a tervek szerint alakul. (Egyelőre megjósolhatatlan, hogy mennyi lesz, mert az egyik oldalon füzérszerűen helyezkednek el és félig-meddig takarják egymást.) Dévisz még azon is elgondolkodott, hogy van-e egyáltalán értelme a szerdai UH-nak, mert világrengető változásokra még akkor sem számíthatunk. Végül úgy döntött, hogy menjünk, mert sosem lehet tudni...

Emerenc: bár a vörösök korai érkezése gyakran cisztára utal, remélhetőleg nálatok most már nem lesz ilyen gond és a héten elkezdhetitek a stimut. Ha így lesz, pénteken találkozunk. 8)

Kislibus: a hosszú protokoll lényege az, hogy a saját hormontermelést leállítják, így nem vagyunk időhöz kötve, magyarul hosszabb ideig lehet stimulálni. Vannak előnyei és hátrányai is, erről sokat lehetne mesélni. Nálunk a 6 sikertelen rövid után már nem volt értelme a kockázatokkal bíbelődni és jelen állás szerint jól döntöttünk, mert a pénteki helyzet alapján a röviddel csak 4-et tudtunk volna megfelelő méretűre növeszteni és nálunk ez nem sok jóval kecsegtetne. Persze még messze van a vége, de jelen pillanatban úgy tűnik, hogy jó döntést hoztunk.

Uzsuzs: köszönöm a bővebb tájékoztatást, így már érthető. Annyit fűznék hozzá, hogy az endometriózis jelentős különbségeket produkál tünetek, kiterjedés, stb. tekintetében és bizonyos esetekben (intézettől függetlenül) megkövetelik a műtétet, más esetekben viszont nem foglalkoznak vele. Azt mindenki tudja, hogy a terhesség a legjobb gyógymód, meg azt is, hogy idővel kiújul, de nem mindegy, hogy a hormonkezelés hatására esetleg nem romlik-e a helyzet. Mi sem örültünk, amikor egy icipici polip miatt műtétre volt szükség, miközben a spontán teherbeesést ez nem befolyásolná. Az lenne az ideális, ha egy sikeres műtét után minél hamarabb belevághatnátok egy programba, csak ezt annak a rohadék cisztának is akarnia kell. :x

Még egy apróság: kérj egy rövid, vénás altatást a tükrözésre. Ne hidd el azt a népbutítást, hogy ez mennyire veszélyes, bla-bla. Fiatal, erős szervezetnél ez a riogatás semmi mást nem szolgál, mint a dokik kényelmét. Ha akadékoskodnak, nyugodtan kérdezz rá az orvosi kontraindikációkra (nincs ilyen) és figyeld, ahogy nekiállnak dadogni. Nyugaton már rájöttek arra, hogy ezzel nem csak hogy rövidebb a vizsgálat, statisztikailag kimutathatóan hatékonyabb is, mert az egész nem arról szól, hogy a kedves páciens fájdalomküszöbét tesztelik, így jóval alaposabb is a vizsgálat. Ha valamit egyúttal el is kell távolítani, ne adj' isten mintavételre van szükség, akkor meg pláne előnyösebb mindezt egy durmolás közepette megejteni. 8) Ha végképp nem jutsz dűlőre velük és tartasz a kellemetlenségektől, akkor keress egy olyan klinikát, ahol a Te érdekeid is számítanak.

Moncsi: akkor reggel tali. :D Ne késsetek! :wink:

Madrin: sosem lehet tudni, hogy mikor ideális reggel befutni. Hidegben amúgy sem előnyösebb a várakozási időt előbbre hozni, ráadásul kint nincs fűtés, mosdó... Voltunk már úgy, hogy 3/4 7-kor elsők lettünk, de voltunk már 1/2 7-kor harmadikak is, szóval lehetetlen ezt előre kiszámítani. A többség 7 után érkezik, de a fagyoskodásból még nekik is kijut egy kevés. Drukkolunk, hogy a kisebb tüsző is egy kicsit összekapja magát, mert kettőnél már a Doki is kevésbé tűnik szívtelennek.

Modrooka: a párom 83 UH után hitetlenkedve nézte az UH-s élménybeszámolódat. Neki a kengyel kellemetlenebb, de az is lehet, hogy a testhelyzeted nem volt ideális. Egyesek szerint a popó lenyomása is segít, de erről ugyebár nincs saját tapasztalatom. :D Remélem, hogy a következő alkalommal jobban fogod viselni és jobb híreket is kapsz. A 8-as FSH miatt ne aggódj, ez önmagában még nem jelent rosszat. Mi 9 felettivel is produkáltunk 4-5 jót, 7 körülivel meg 1-et, tehát elsősorban nem ettől függ, hogy mikor érdemes belevágni. Idén tavasszal/nyáron egymás után 3-szor mentünk beállításra, tehát az első kettőnél értelemszerűen nem vágtunk bele, mert nem volt értelme. Óriási különbségek lehetnek két ciklus között és nem sok értelme van egy rosszabb kiindulási állapot mellett ellőni egy OEP-es alkalmat, ha mondjuk 2 hónappal később jóval nagyobb eséllyel kopogtat a szerencse. 8)

Csomee: sokszor a mennyiség a minőség rovására megy. Lehet, hogy ez a kettő sokkal életképesebb embrió lesz, mint máskor a 3. 8) Sejtettük, hogy a tigris előbb-utóbb Kittinél fog landolni, de azért ET-re is vidd magaddal! 8) Viszont a továbbtenyésztést felejtsd el. Kizárt, hogy megengedje. Egyébként is a legjobb helyen a méhben vannak...
szimba

Szimbám! (már, ha ezt a megszólítást megengedhetem magamnak)

Te tényleg nem értél rá visszaolvasni...(ha lesz egy kis időd, azt azért ne meghalásra pazarold el!) Benéztem az időpontot és nem holnap megyek, hanem ma voltam. :( Majd írok privit, mert ahogy látom, egyáltalán nem olvasod a babás topicot és nálunk nagy történések voltak közben. (eladtuk a lakást!)
Csak fűzögessétek a gyöngyöcskéket a füzéretekre és HAJRÁ!!!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Szimba, elhiszem, hogy Szimbáné hitetlenkedett, mert ilyen tapasztalatról nem írt eddig senki sem. Próbáltam én lenyomni a "popómat", de akkor meg rámszóltak, hogy emeljem meg:-/

Moncsiga,
szerencsére nincsen semilyen gyulladásom, úgyhogy nem az volt a baj:-/ Lehet, hogy csak nem úgy helyezkedik el bennem minden úgy, mint normáliséknál:-/

Egyenlőre nem repesek egy újabb UH-ért, de ugye másként nem megy a progi, ezért nem nyavajgok, majd csinálom:-))) Csak már kézzel fogható hüppögő eredménye legyen 9 hónap múlva:-)

modrooka

Modrooka! Örülök neki, hogy nincs gyuszid, nem is kívánom, csak tippeltem. Említsd meg Apánknak, hogy fáj neked, hátha megmondja mitől lehet és ki tudtok fejleszteni egy megfelelő popótartást.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Maradt a helyén a cisztám! A szemét! :evil: 26mmes. És marha jól érezheti magát, mert egy fikarcnyival sem lett kisebb!
Jövőre folytatom.Decemberben még meg beszéltünk időpontot,mert ha továbbra is ott csücsül, Dokikánk műtétet javasol, hogy ne teljen az idő, mert az én esetemben már versenyfutás.
Olvastam az eredményeteket, egy picit elzsibbadt a lábam, mert nekem 17esFSHm! :shock: Erre nekem azt mondta Dévisz egy kicsit sok, de megoldjuk... 2-3tűszőm szokott lenni maximum. Bár mostanában nekem is inkább 1.5. De SOHA nem mondta, hogy az örökbefogadás és a petesejt donor az egyetlen megoldás az esetünkben. Hú, madrin szerintem ne vedd komolyan, sajnálom, hogy ezt kellett átélned.

Csomme: Kettő pont jó! Én végig csinálnám. Ha már eljutottam odáig. :wink:
Miciona nekem is küldtél, püt? Mert nem kaptam semmit! :cry:
Drukkolok Neked, hogy kezdhessünk januárban! :wink:

Szimbáék: Sajnos pénteki randi lefújva.... :cry: a cisztám görcsösen kapaszkodik belém, de majd csak sikerül valahogy leráznom. :wink:
Drukkolok Nektek nagyon! +++++++++

Mindenkinek mennek a drukkok, továbbra is!
emerenc

Sziasztok!

Reggel felhivtam apánkat az időpont miatt, mert Rencsi irta a másik topikba, hogy őt péntekről elrakta, mert sok lesz a műtét. Minket is berendelt inkább mára, úgyhogy voltunk is.
Az egyik babánk angyalkává vált. :( De az élő baba szép egészséges, kaptunk képet is! Még igy is hálás vagyok a Jóistennek, nagyon örülök ennek az egy babának is, elvégre nem is két baba kihordására terveztek engem... Csak mostmár ő rendben legyen, ezt kérem a Jóistentől! :)
kislibus

Moncsiga, aranyos vagy!:-)))

Kislibus, úgy legyen!!!!! :-)

Emerenc, nem semmi FSH.....én meg itten már kezdtem elszontyolodni.... Sajnálom, hogy nem tudtok kezdeni....hasprés vagy egy egész 7végés szeretkezés sem segítene?

modrooka

Emerenc! Sajnálom azt a mocsok cisztát!!! Eltakarodhatott volna igazán. :evil: Januárig mit kell csinálnod?

Szimba! Biztos jó döntést hoztatok, nagyon drukkolok minnél több tüszőért!!!

Csomee! Neked is csak drukkolni tudok!!!

Modrooka! Nekem csak legelső alkalommal fájt az uh, az sem tudom miért, mert aztán egyáltalán nem.
kislibus

Mindenkinek nagyon köszi a drukkokat!

Szimba: Természetesen viszem holnap magammal a tigrist. Már megbeszéltük apával, hogy hazahozzuk őket (remélem holnapra is megmaradnak). Nagyon-nagyon drukkolok nektek, hogy ez a hosszú stimu meghozza végre a várt eredményt.

Modrooka: Néha mikor már a stimu vége felé járunk, nekem is kellemetlen az uh, de még elviselhető. Szerintem is szóljál apánknak, ha fáj.

Emerenc: Sajnálom, hogy a cisztád még mindig meg van. Drukkolok, hogy mielőbb eltűnjön, és kezdeni tudjatok.

Kislibus: Sajnálom, hogy az egyik baba angyalka lett, de nagyon örülök, hogy a másikkal minden a legnagyobb rendben.

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csak bejelentkezek: 2 szép embriónk van. 11-re megyek transzferre.

Puszi

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Csomee Neketek nagyon drukkolok mára :)

Kislibus sajnálom, de egyben az nagyon örömteli hogy a másik baba jól van. Csak erre koncentrálj a múlt már nem fontos.

Róéam annyit, mégis csak leálltunk az egésszel. Bár Dévisz nem mondta annyira csak kérdezgetett na mi legyen na mi legyen? Sajna azt elérte nálam hogy azt mondtam álljunk le :(
Emerenc én nem is értem akkor nekem miért mondott ilyeneket, pénteken úgy éreztem megőrülök, annyira padlót fogtam. Innentől kezdve meg egyre veszítettem el az optimizmusom... Ráadásul lehet a mai fagyoskodástól ( annyira fáztam reggel a bejáratnál) , most el kezdett fájni a torkom.
Szóval tényleg úgy érzem ez nem a mi hónapunk lenne, ez van :(
Viszont szerintetek a következő ciklusban lehet kezdeni? MErt ezeket egyszerűen meg se kérdeztem anniyra le voltam taglózva.
Egyébként látszólag örűltek a döntésemnek a bent levők, bár nem tudom hogy nekem szólt vagy annak hogy mögöttem még úgy 15-en várakoztak :)
madrin

Csomee! Nagyon örülök, hogy megvannak az embrikék! Meglátod, így lesz ez 3 hét múlva is!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

csomee nagyon nagyon drukkolok neked! Azt a két szép embriót ma aranykezű apánk a legjobb helyre fogja visszatenni ,és 9 hónapig veled is maradnak!

Kislibus örülök hogy erős,egészséges a babád,meglátod rendben lesz minden vele és sok örömet hoz nektek!

Emerenc az a fránya ciszta! Remélem sikerül már végre megszabadulnod tőle . És ha kezdhettek ,majd a babád is így fog kapaszkodni beléd!Meglátod! :wink: :lol:

Szimbáék ügyesek vagytok,szorítok! Nekem is a hosszabb protokollal volt a több tüszőm.Drukk hogy sikeres legyen a stimu!
ritu75

Csomee! Hajrá két szép embrike! Babaragacsok igy előre is!!!!!

Madrin! Végül hány tüsző volt? Te nem próbálod meg bevetn azoka a prktikákat amiket Szimbáné???

Ritu! Köszönöm!

Drukkolok nagyon mindenkinek!

Kép
kislibus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?