A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Süti
Azért szoktam a kezébe adni dolgokat... kanál, konyharuha...stb...
Vendég

Jó reggelt!

Rita... tök jó ez az oldal.. most jól körülnézek és kicsit később valószínű rendelni is fogok.... nagyon tecc... :wink: aztán apikától kapom a fenékbebillentést... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dorka... ezt a könyvet kapom a barátnőmtől karácsonyra.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna... dejó... szurkolok, hogy minden úgy sikerüljön ahogy Te szeretnéd!!! :)

Dóri már aludt kint a babkocsiban egy órát... olyan jól elvan kint... szereti... én addig legalább reggeliztem.... :wink: :wink: ma délután megyünk anyumért... felöltöztettem az előbb és beraktam kicsit a kiságyba nézelődni... nézi a forgóját... van egy kékfejűpiroslábútehén amit kimondottan szeret követni.... :) :) :) mutizok képet.... :) :) :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

nooodugulok... :)
vikiviktor

Beatrix.... Tomi baba nagyon ari... olvadok... :)

Bibi... hol vagy???? Biztos nehéz egyedül... :? :?

Lenne egy kérdésem... aki adott már el vaterán... ha szeretnék eladni... akkor kell fizetni a vaterának?????

Móni... Julcsi naggggggggggggggyon ügyes, nagy nagy dicséret neki! Mogyoró pedig nagyon édes... és azok a tappancskák... :) :) :)

Dóri már a nagy ágyon van... :) ennyit a forgóról és a tehénről... :? :? :? :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: Süti... én is néha azon gondolkodom, hogy hogy a pikulába össem le... de hasonlóan csinálom, mint Mabe... viszem magammal... hol pihiszékben van... hol a nagy ágyon figyel... hol a kiságyban... hol a kezemben... :roll: :roll: :roll: és dumálok dumálok dumálok folyamatosan... :? :? :?
A szobánkban a lámpára fel volt akasztva egy gólya... de a gólya tegnap nyudíjba ment... és fel került egy másik játék ... most azt nézi a kis Moncsicsim.... :lol: :lol: :lol: :lol: majd csinálok képet... de most nincs időm.... :? :? :?
vikiviktor

Na, most megpróbálom a lehetetlent, visszaolvasok. :wink:

Szülinap - többen kérdeztétek: nagyon jól sikerült, mindegyik: barátok, család ....olyan jó volt Julcsi ragyogó arcát látni. :) Majd ma letöltöm a képeket és teszek fel. Veronikát pedig nagyon megdícsértük, mert nagyon jól viselkedet. :)

Viki:
most olvasom Dóri 6 kg felett .. ejha, gratulálok :)

Timi:
péntek éjszakai álmod :evil: egy pszichológus biztosan meg tudná magyarázni :wink:
tetszik a karácsony-elméleted (milyennek szeretjük a karácsonyt) :)
Én is Mabe által javasolt Deákné B. Katalin: Anya, taníts engem! c. könyvet tudom ajánlani. Julcsinál nagyon jól működött, sőt még most is, mert iskolakezdésig jó. Én anno 2.000,- Ft-ért vettem. Mostanában is láttam, hogy még beszerezhető. Kiadó: Deák és Társa Kiadó

Babcika:
3,5 órás banki ügyintézés :? de legalább igyekeztek normális körülmnyeket teremteni hozzá. :)

Süti: hanganyagot végül ittho meghallgattuk apával ... pusszantom a talpacskáját. :wink:
Iható ez a laktózmentes tej?

Kata:
Lőrincnek hatalmas dícséret és ujjongás, nagyon ügyes fiú.
Kép

Lina:
:( pedig vártam nagyon Telefonon sem megy át? Süti oda küldte. :wink: Remélem, szülinap jól telt. :)

Vera: jobban vagy?

Móka: nagyon édes a Ti Hapakepszitek is. :D :D Jaj, Süti minnyá fejbe kólint. :wink:

Babcika: Blankának is jó alvókája van. :D

454. oldalig jutottam, de most mennem kell ... folyt. köv. :)

KépKép
KépKép
madar

Viki,utsó képes pofi nagyon édes!!!hát én még tegnap éjszaka is csak feküdtem alvó Berni mellett és csak néztem ezt a kis csodát,és csak néztem,néztem....nemrég még a pocakban volt,és már lassan 2 hósak leszünk.....

sutimano76

Madar,én is féltem a laktózmentes tejtől,mert a Télapuba első karikor azt mondta a kislánynak a télapu,hogy laktózérzékeny,erre a kislány a kövi karira,már laktózmentes tejet rakott ki neki,és mikor belekortyolt savanyú volt.....na ezért azt hittem savanyú lesz,de egyáltalán nem az,sőt ugyanolyan ,mint a rendes tej...kicsit mintha édesebb lenne,de abszolút finom!!

sutimano76

helló!

Madar: köszi már egy kicsit jobb, mert nincs hányingerem, de még mindig kicsit kába vagyok, és néha elég ingerült. ezért bűntudatom van, mert Mókuskám nem tehet róla, hogy front van, de nincs hozzá kellő türelmem.

Ma már én is nézelődök, mit lehetne venni még Zoénak, amivel tud játszani, mert a járókája elég sivár, bár nem is tartózkodik benne túl sokat. a pihiszéken is le kellene cserélni a játékokat, mert már unalmasak. a kiságyba csak este alszik, napközben velem van a nagyágyon. körülötte vannak a játékok, szoktam neki bábozni velük, meg csörögni, de ez kevés!
Dorka tök jó tanácsokat adtál, lehet kipróbálom őket!

KépKép
Kép
s.vera

Süti: Berni is milyen ügyesen emelgeti a fejét. :D :D
Laktózmentes info ... kösz
Berni szerette a székelykáposztát?
Ilyn Andrássy utas képeim nekem is vannak :)
Dolgozunk a micimacis képen - időt kérek :)

Timi: Dorkának én is tapsolok két kézzel, mégha fotón nem is mutattad meg a hasonfekvős magánszámait. :wink:

Mabe: Molli milen nagylány már, megkéstem a hófordulós jókívánsággal, de azért küldöm :) Van már időpont, hogy apa mikor utazik?

Petra:
nekem leszakad a hátam, derekam, tuti kipróbálom, kösz a linket :)

Anna:
mikor látunk képet Meséről?

Babcika:
ilyen éjszaka után, lehet, hogy mindketten alszanak egy nagyot napközben. :wink:

Vera
: simi-simi .... és küldöm a gyógyító manókat ... és tudod mennyugi :) :wink: bűntudatod pedig ne legyen ... ha elfogy a türelem, akkor nyomd apa kezébe a babót és menj el valahová, ami Téged kikapcsol, megnyugtat. :wink:

KépKép
KépKép
madar

és persze bunkó módon ezt mindig kifelejtem: minden babó gyönyörű, külön kiemelem azokat akiket az utolsó pár oldalon láttam Berni, Máté, Blanka, Marcell, Tomi, Dóra ... a Többiektől pedig frissítést kérek. :)

KépKép
KépKép
madar

Madar! :D

Blanka reggel 6.30-kor evett, és aztán egy orrszívás után 8-most ébred így valóban ő aludt egy nagyon :D

Kép
babcika

Viki
Nagyon aranyos Dorci!
Ennyire fel kell öltöztetni? Nem tiltakozik az öltözködés ellen?

Játékok
A legegyszerűbb dolgok is izgalmasak nekik... színes kendők...különböző anyagokból... minden, amit a kezébe foghat, szájába vehet...

Madar
Apa elvileg nov. 15-től fizetés nélküli szabin van 2 évig... nov. utolsó hetében repül...elintézi ott a dolgokat...és amikor a körülmények rendezettek, akkor megyünk mi utána...
Ha nem lenne Molli, mennék apával én is egyből, de egy kisbabával nem tehetem meg, hogy a bizonytalanságba megyek...(a kórház ígérte, hogy lesz lakásunk... de azért nem mindegy, milyen...)
Vendég

Babcika: :D

itt olyan szépen süt a nap ... annyira jó ez a két napi szürkeség után :D :D :D

KépKép
KépKép
madar

Mabe: igazatok van, ilyen picurka gyermekkel mi is így csinálnák. Akkor most azon drukkolok, hogy minél gyorsabban mehessetek utána. Karácsonykor már biztosan együtt lesztek újra. Sok holmit visztek itthonról?

KépKép
KépKép
madar

Kép
Kép
Kép
Vendég

Kép
Vendég

Kép
Szórakoztassuk a gyereket.... :wink:
Vendég

Madar
Ruhák, könyvek...DVD...CD.... laptopok...telefonok (kártyafüggetlen... majd csak amcsi kártya kell bele...)
Vendég

Mabe: mennyit nőtt Molli!!!! :D És ezek a képek, gyönyörűek vagytok! :D :D :D Ez a lányzó minden képen olyan vidám :D

KépKép
KépKép
madar

Biztosan azért, mert mi is ilyen vidámak vagyunk... :wink:
Vendég

Andi: merre jársz .... és olyan szűkszavú vagy mostanában ...

Mabe: akkor azért lesz ez az ... :roll:

KépKép
KépKép
madar

Mabe: maradjatok ilyenek :D :wink:

KépKép
KépKép
madar

Lépek, mert Mogyoró ébredezik ... :D :wink:

KépKép
KépKép
madar

Madar
Annyit viszünk egyszerre, amennyi felfér a repülőre...(Mollinak direkt veszünk gyerekjegyet, mert akkor az is jelent némi súlyt :wink: )...a cuccok nagyrészét viszont feladjuk konténerben...

(apa egy katonaikórházban fog dolgozni, honvédségi alkalmazott lesz... honvédség intézi a dolgokat... Németországban van egy nagy légi bázis...konténert oda kell eljuttatnunk...onnan honvédségi szállítással kerül majd Texasba)
Vendég

Sziasztok!

Délelőtt játszóházban voltunk, pontosabban Andris bent, mi meg Mátéval kint. Ilyenkor traccsolok egy kicsit, és az olyan jó! :lol:

És mindkét fiú alszik, a saját ágyában! Tádádádáááám!

Eldicsekszem, hogy milyen ügyes Andris: tegnap én meséltem neki este. Apának eddig mindig az ágya mellett kellett egy gyerekszéken ülnie amíg elaludt (képzelhetitek milyen kényelmes lehet hulla fáradtan 30 percet ott dekkolni). De tegnap 2 mese után elköszöntem tőle és simán kijöhettem, magától elaludt. Ez nálunk azért nagy szám, mert eddig nem tanítottuk meg neki, hogyan kell egyedül elaludni, így nem is ment neki. És olyan jó, hogy haladunk, nappal és este is. :D

Viki: Kicsi menyem annyira édes! Dögönyözést azért egyszer nem szeretném kihagyni... :wink:

Mabe: Költözés, pakolás... :roll: Emlékszem, amikor Angliába mentem 10 hónapra... január volt, rengeteg meleg cuccot vittem, plusz szótárak és alig bírtam el. Csak vonszoltam magam után a bőröndöt, kézitáska állandóan csúszott le a vállamról, csapzottan, elveszve Londonban (előtte sose voltam, plusz a nyelvtudásom sem volt valami fényes, pedig középfokúm volt :roll: :oops: ). Mint egy jó kis romantikus vígjátékban a főhősnő, olyan lehettem. :) Aztán persze kint is vettem cuccokat, így visszafelé kellett is fizetnem a cumóért. Gyönyörűek vagytok! Olyan hamvas (ez a szó jutott rólad eszembe) és szemtelenül fiatal vagy! Én ha már a 3 évvel ezelőtti képeimet nézem, elcsodálkozom mennyit öregedtem, vagy csak bölcsebb lett az arcom? :wink:

Madar: Micsoda ügyes csajszi Julcsi! Örülök, hogy jól sikerült az ünneplés. Megtudhatjuk mit kapott? Veronika pedig nagyon cuki!

Babcika: Hát, most ugye nem baj, ha nem irigyellek az éjszaka miatt? :wink: Mi orrszívás előtt Sterimarral fújunk be, orrcseppet csak azért kap, mert volt baci a váladéktenyésztésben. :( Ő is taknyolt kicsit mikor megkapta az oltást. Persze előtte alaposan megvizsgálta dokinéni.

Vera: A manducáról elfelejtettem írni, ne haragudj: A www. babamosoly.hu - ról rendeltük. Van olcsóbban is (1-2 ezer különbség), de én kimondottan a barnát szerettem volna. Láttam pirosat is élőben, az is szuper, csak úgy látatlanban nem mertem azt a színt bevállalni. Keress rá a net-en és kiadja a webboltokat ahol lehet kapni. Egyre emlékszem a Nyugati p. környékén, ahol személyesen át is lehet venni.

Kép

Kép
hgrita

Ajándékok babáknak Karácsonyra: Mit szólnátok, ha nyitnánk egy picasa-s albumot, ahova kimentegetnénk az ötleteinket, illetve a lelőhelyeket? Hátha tudunk egymásnak jó ötleteket adni. Illetve egy olyan dokumentumot is, ahova a Dorka által elkezdett babaszórakoztató játékok, elfoglaltságok bekerülnének... Lesz egy kis összesítés és nem kell keresgetni vissza ha valaki lemaradt.

Kép

Kép
hgrita

1kezezek!!

Julcsi nagyon kreatív, Mogyoró pedig tüneményes!tiszta anyája!
Soma most mással van elfoglalva, de majd mutatom neki is a képeket.

Mabe, szépek vagytok nagyon!
ilyen hintát hol lehet szerezni?köszi előre is :wink:

KépKép
csikipetra

Sziasztok!

Esélytelen visszaolvasnom, csak gyors életjel: jól vagyunk, csak hét végén keveset voltunk itthon :) Anyósomat látogattuk szombaton: most határozottan jobban van ... de még nem kezdődött el a kemo meg a sugár ...

Tegnap pedig délelőtt főztünk, délután pedig sógoroméknál voltunk, csak este jöttünk haza, nem kerültem gép elé.

A hetünk elég húzós lesz, mert apika elutazik 2 napra Brüsszelbe, én meg egyedül maradok a manókkal ... és a 2 hós oltást is most fogjuk apnu, plusz Lilla a prevenart, háááát, remélem, nem fognak nagyon belázasodni ... szép lesz, ha itt maradok 2 hulla nyűgös gyerekkel ... pénteken pedig időpontunk van a homeos dokinénihez, Lottit visszük megmutatni ... szóval: ilyen hét elé nézünk.

Elnézést, hogy nem tudo reagálni, csak pár megjegyzés:

Mabe: Baby Einsteint néz a gyerek ??? Nálunk is nagy sláger, még most is imádja Lilla :lol: :lol: :lol: :lol: ... halálos az a kép, ahogy ül a TV előtt :) ... én is hozom viszem Lottist magammal nap özben ... és tanul egyedül elaludni, ma már sierült is neki minden nyűgi nélkül ebéd után: szoba besötétítve, pocak tele, popó tiszta, és be a bölcsőbe ... kb 10 perc alatt elaludt, nyugicumival a szájában ... :)

MAdar: Julcsi képe elképesztő, Veronika sorozata imádni való ... :)

Anya taníts engem nekünk is meg van, nagyon jó és hasznos könyv, majd teszek fel belőle tippeket !!! :)

Sütiék jönne ma hozzánk 3 körül, most megyek, mert addig még jó lenne Lillát is altatni, majd hozok képeket is, puszi mindenkinek ...

Még egy gyors kérdés: MANÓÉK hogy vannak ???????

Kép

Kép
bibiesbrumi

Tesóm origami madaarakat csinált a gyerekeknek!és felakasztotta őket a kiságy fölé.
szerintem nagyon ötletes.

KépKép
csikipetra

Hali!

Mabe:: Molli tündéri, és te is jól nézel ki :) Asssszem Marci jól választott :lol: Köszi a kérdést Anna alakulgat. Egyre kevesebbet hallom tőle a bezzeg Marcit, most inkább apájára ˇmérgesˇ. Ha valamiért rászól, vagy nem úgy van ahogy ő akarja, akkor mondja, hogy a Marcit biztos jobban szereti mert ő a fia. De Marcival nagyon elvan. Marci már mosolyog, dumál rengeteget, ez nagyon tetszik neki. Beszélgetnek egymással :lol: Az is jót tett szerintem, hogy egy szobában alszanak, már három hete. Anna egyre ritkábban ébred fel, ha etetem Marcit. Szóval alakulgatnak.

Babcika: Ma volt apósom, párom említett neki, eléggé elképedt, hogy hol találkoztunk :lol: Nem nagyon érti még a világhálót :lol: Neveket tudsz majd küldeni privibe? Hátha akkor ő is emlékszik valakire.

Süti: Nincs jegy, de majd jövőre. Akkor én is könnyebben megyek, a dvd-t viszont lehet, hogy összehozzuk valahogy.

Madar: : Nálunk is hasonló szülinapozás lesz nemsokára. Anna 10 éves lesz 24-én, bizti jó lesz neki is, hogy vele lesz foglalkozva. Lesz családi szüli, meg Mc Donis iskolás. Én nem mertem bevállalni egy csapat tizenévest most :lol: Veronika nagyon édi!

Én lányom üvegfestéssel készített mobilokat Marcinak kemény fóliára, szép színeseket, felfűztem és a fehér függönyre tettem. Nagyon szereti nézegetni.

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Lányok, megnyitottam a két új témát a picasan. Az ajándékötletek a képek, a játékok a dokumentumok között vannak. Mindkettőhöz hozzáfér mindenki, így légyszi oda is mentsétek a dolgaitokat, ötleteiteket, hátha valaki nem fog tudni visszabogarászni napokat. Petra és Tara ötleteit már beírtam, persze az ötletgazda nevével együtt :wink: )

Kép

Kép
hgrita

Elakadtam a 437. oldalon, mert már egy hete nem jártam erre, esélyem sincs visszaolvasni. Szombaton kezdtem volna bekattanni, hogy nem tudok napközben senkivel beszélgetni.
A képeket átfutottam, minden manócska szokás szerint tündéri.
Viki: nekünk is ilyen forgónk van, de Natit csak néha köti le, inkább a csillaggal beszélget.
Móni, Süti: laktózmentes tej? Csak nem ti is laktózérzékenyek vagytok? Bár Sütiről nem derült ki a kórházban.

KépKép
moncsie

Atyaég,kicsit számlarendezgetek és ennyit írtok,na majd este olvasok és reagálok,mert készülni kéne!!!!!

sutimano76

Timi ötleteit is kimentettem már... :wink:

Kép

Kép
hgrita

Sziasztok!

Megpróbálok újra írni, bár mostanában úgy tűnik elég átlátszó betűkkel sikerül... :(:(

Játék: próbáljatok kézközelbe tenni dolgokat most már, hátha elkezdenek vele foglalkozni. Dóra 2 napja tudatosan lökdösi a pihiszékén lévő játékokat... Először csak azt hittem, véletlenül ért hozzá, de aztán láttam, hogy nem, tényleg nyúlkál (aztán persze vagy eléri vagy nem), ráadásul az egyik csörög, így még le is foglalja egy időre.
Kép
ÓÓóóó, a TV-t nézné ezerrel, de azt meg én nem engedem, inkább én sem nézem.

Egyébként ilyet is tud :):
Kép

(Ez utóbbi már 2 hetes kép, csak épp ugyanaz a ruha van rajta (pedig nem csak ez az egy van neki :D:D).)

Madar!

Az én kedvencem az alvós kép!

Mabe!

Molli jól kikerekedett! :):) Hát nem egy koraszülött pofija van, behozta a kisebb születési súlyt!
Te meg... Én már vénasszony vagyok hozzád képest, szemtelenül fiatal vagy! :)

Scooper!

Azért inkább ne legyél terhes!
Nekem az elsővel 8 hónapos korában jött meeg, a többinél 1 év körül. Védekezni ennek ellenére mindig védekeztünk, mert nem szerettünk volna véletlenke babát.

Floranan!

Engem személy szerint nagyon bosszant az, hogy már mindehol karácsonyoznak. De hát még csak nov. eleje van!!! A boltban meg már szaloncukrot és karácsonyfát árulnak... És a reklámok is erről szólnak. Aztán az emberek karácsonyra teljesen kiégnek.
Nekem a karácsony csak a gyerekeim megajándékozásáról, az ő örömükről. A családi szeretetről inkább nem beszélnék... (Ami nincs a hétköznapokban, arról ne csináljunk úgy, mintha lenne, csak mert ünnep van.)

Astrid

Kép
astrid

Andris több mint másfél órát aludt és egyszer sem ébredt fel közben... :lol: Máté még mindig szunyál, megszakítva egy-egy kiesett-a-cumim-add-vissza sírdigálással.

Astrid: Milyen ügyes Dórád! Máté még nem nyúlkál, próbáltam már kézügybe pakolni dolgokat. De hát ugye minden nap kell próbálkozni, hisz ki tudja melyik nap kap rá egy-egy új tudományra. :) TV-t én sem hagyom nézni, pedig ő is sasol(na) mikor Andris nézi, de akkor Anya látványosan odébbtáncol vele. :wink: Ti mivel szoktatok készülni a gyerekekkel a templomban? Csinálgattok díszeket, ajándékokat? ha van ötleted, ne tartsd magadban.

Kép

Kép
hgrita

Sziasztok,

hétvégén nem tudtam jönni, próbáltam Mírával minél többet lenni, hisz úúúgy hiányzott. Ákos szombaton elég nyűgi volt, DE már 3. napja stabilan átalussza az éjszakát!!!! fél 10 - fél 6-7, ma pedig 1/4 8-kor kelt először!!!! El se hiszem, hogy ezt megértük így 10 hetes korunkra. :lol: (Míra azért ügyesebb volt ebben)

Ma vissza kellett menni a kórházba a zárójelentésért meg még1x beszélni az idegorvossal meg a szemésszel... Sehol sem találnak semmit... agyában semmi elváltozás vagy térfogatnövelő daganat vagy hasonlók nincsenek valamint a szemgolyójával sincs semmi gond. Csütörtökön kell lemennünk Pécsre a szemklinikára, ahol vmi spéci eszközzel vizsgálják meg az idegpályáit... valszeg ott lehet vmi gubanc... de alig mondanak ám valamit, mindent úgy kell kihúzni belőlük... közben meg esz minket a fene, hogy mi lehet a baja és hogy lát-e rendesen. :?

Megpróbálok visszaolvasni, de nem ígérek semmit...

Kép Kép
manósziget

Sziasztok!

Astrid aztaaaaaaaaaaaaaaaa de ügyi Dóri!!!!!!!!! Ezt nevezem!

izé... na mindegy, elfelejtettem... egyébként pofátlanul, önző módon most csak vinnyogni jöttem. előre elnézést kérek

brühühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

most annyira elegem lett ... nézegettem a ruhákat, kivételesen magamnak... merthogy...........................
merthogy a f@sz kivan, hogy csak melegítőbe vagyok egész nap, mert két fari ami rám jön, abból az egyik a terhes naci, a másikból meg bugyog a zsír deréknél. És a tököm tele azzal, hogy milyen egy hordó vagyok, 3 éve még basszus xs-es ruháim voltak, most meg a moletti!!!!!!!!!!!!!!!!!!! méreteket kell néznem. Sírva tudnék fakadni. Persze Atesz jön a hülye dumával, hgoy így szeretlek meg úgy szeretlek, meg csodás vagy, meg tündér, meg gyönyörű meg stb stb, s nem érti , hogy mi a bajom... és mutogatja a neten a cikkeket, a viasat3-as műsorról, hogy Edit mennyire helyre jött magával, s eceterá, eceterá. hogy miért nem hiszek neki... hát azért mert nekem is van szemem, meg ott az a rohadás tükör. Ráadásul nem is a tükör a rohadás.... :( :( :( lennék én nőies... de hogyan? Menjek el ruhákat venni? miből, mikor? Se pénz, se idő rá. Annyira elegem van... ráadásul a gyerek ruhák árain húzzuk a szánkat, akkor még vegyek magamnak xsokezer forintért akármit??? meg mellé még valamit, mert hogy egy blúzzal sokra nem megyek. Na persze... Nem értem, hogy miért nem érti, mi a gondom??? a "hú de fasza csaj vagyok" fíling nem parancsszóra jön :(
Fogyózok én, már lement 5 kiló, de hol van még a vége... s annyira gáz az egész.... nagyanyós a minap fel állított egy tepsi kakaóscsigával :? :? :? :? Naná, h pont húsnapom volt.... s nem is akarok nyafizni, hogy jaj de jó lenne enni belőle... mert akkor ATesz pl mit gondolhat? h nnna nesze neked, rinyál, hogy mekkora a sejhaja, de kakaóscsigát enne...
Tegnap meg... hát az valami kész volt... zöldségnap, pont filóztam, h mi a francot egyek, mikor nagyanyós megint jött. kérdi, h mi a nyűgöm, mondom nem tudom mit egyek ebédre. Erre baszus, felhozott egy fagyasztott csirkét, meg még mittomén mit, hogy tessék. Baszki, a végén még azt hiszi, h nincs mit ennünk???????

elegem van. áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

köszönöm a lehetőséget...
S bocsi a nyafiért.

vicger

Linának utólag is nagyon boldog szülinapot!

Timi, mi messze nem 4 óránként eszünk... Sőt van hogy óránként kér kicsit... Sztem ne erőltesd, majd beáll magától.
Mi van Dorki szemecskéjével?

Süti, gratula Berninek, hogy délelőttönként már elalszik egyedül... Ákost is ált. ölben kell elringatni... Éjszakáitok meg... nem irigyellek, de egyszecsak eljön majd a ti időtök is, nem tucc micsinálni sajna ezellen.

Magánélet... hááát, 2 gyerekkel 1 szobába... nem sok van, de megoldjuk! ;)

Keresztelő... mi majd tavasszal akarjuk. Nálunk se lesz semmi oktatás, elbeszélgetés... mondjuk nem is itt Kaposváron lesz, hanem egy közeli kis faluban... nem szeressem a futószalagos megoldásokat, és vidéken szebb is... Már Míránál is így volt.

Vera, én tegnap lőttem olyan Tiny love-os könyvecskét... szval ennyiért kb. meglehet egyet szerezni.

Scooper, én szoptatok mint állat, és 6 hétre megjött... Míránál olyan 2 hónapra. Szóval semmi sem biztos.

Móni, Julcsi eszméletlen ügyes!!! Nagyon jó lett az a kép! Mogyoród még mindig cuki.

Kata, hogy Lőrinc milyen ügyes!!! Csak ámultam mikor írtad, hogy átfordult, hát jó korán megkezdi itt a dolgokat! :O

Mollinak boldog 3. hófordulót!! :lol:

Dórit meg kell zabálni, és én annyira látlak benne Viki. Titta anyja, nem?

Baby Einsteint én is felismertem. ;):lol:

Brumi, kitartás... bízzunk benne, hogy egyik csimód se lesz lázas... Aranyos vagy, hogy kerestél.

Astrid, nem ám megsértődni!! Sztem már mindenki írt itt átlátszó betűkkel. Dórikád nagyon ügyes, hogy nyúlkál a játékok felé. Amikor Ákos először ért hozzá az FP kutyushoz és az megszólalt, majdnem leestem a székről, úgy megijedtem. :lol: Ugyanaz a ruha rajta... na ilyen nálunk is van, hogy egy csomószor ugyanabban a ruciban van lefotózva, holott közben már jó pár nap eltelt. DE gondolom te is úgy vagy, hogy vannak kedvencebb ruháid és azok gyakrabban forognak.

Kb. ennyire futotta... akire nem reagáltam attól bocsi.

Kép Kép
manósziget

Kriszti!

Együttérzek veled!!! Nálunk annyi a különbség, hogy 1, nincs tükör, 2, apuka állandóan a jobbnál-jobb nőket nézegeti ,és közben mondja, hogy "én így szeretlek..." na ja akkor higgyem is el mi. Én is sírni tudnék annyira szarul érzem így magam, és valóban, nincs egy nyomorék göncöm sem. Vagyis 2 farmerem már van, de ennyi... Ja és mikor vettem a nadrágokat vettem apának is, neki kicsi méret, (29) nekem meg a tehén (50). Én néha tudok rajta röhögni, néha elfogadom , de bakker amikor a szomszéd nő idefelé biggyeszti a tangás Pi**ját, apuk meg éppen sövényt nyír,hát akkor elbőgöm magam. .... :cry:

Kép
babcika

Kriszti, mintha csak én írtam volna a te hsz-ed... CSak annyi a különbség, hogy én (még) nem fogyózom... Múlt héten akartam elkezdeni... de aztán jött Ákos szeme körüli mizéria... most aztán végképp nem kéne még a kaján is görcsölnöm...
Megmondom őszintén nekem is 1 farosom van, ami nem kismami (úszógumis hájam nekem is felül kibuggyan), ezenkívül még a terhesnacikba kell járnom... amik folyamatosan leesnek róla... szóval rángatnom kell... szépen nézhetik ki közben. Rajtam 8 kiló plusz van teherbeeséshez képest... ami még nem lenne gáz, ha előtte nem csak feszes pólókat és nacikat hordtam volna.... gondolhatod mim van nekem is... Ma is kismamatunika volt rajtam, mert a többiben nagyon látszik mindenem. :? És nekem is párom csak legyint, hogy ugyan már ne foglalkozzak vele, meg ha majd már nem szoptatok lefogyok, hiszen MÍra után is lefogytam teljesen... De én ezt nem akarom megvárni és most hányok magamtól! És ezen egyik műsor sem segít...
Hétvégén eldöntöttem, hogy kész veszek magamnak farmert... mégha tudom, hogy csak kis időre kell... azt hiszed találtam? Ami jó volt bőségre, az rövid volt, ami meg hosszra volt jó, az szűk volt... a maradék meg qrva drága volt... és háát mi sem engedhetjük meg magunknak, hogy csak úgy össze-vissza vásároljunk.... ráadásul MÍra akkorát nyúlott a nyáron, hogy kimplett ruhatárat kellett venni neki... és akko még Ákosról nem is beszéltem... és sajna csak 1 dolgon lehet megfogni a pénzt... ha anyuka nem öltözködik. :?

Na, ezzel csak azt akartam mondani, hogy maximális mértékig átérzem a helyzetedet... de sajna okosat nemtok mondani. Leszünk mi még csinosak és kívánatosak! ;)

Kép Kép
manósziget

Ilyen voltam, hát kicsit jobban éreztem magam :?

Kép

Kép
babcika

Gyerkőcöm ma nagyon keveset eszik szerintetek ez így ok?

Reggel 6.30 170ml
Délben 12.00 170 ml

és azóta még semmi, köztük pedig alszik, keltsem, vagy mi, mert akkor ma csak 4* fog enni, nem lesz ez gáz??

Kép
babcika

Lányok okosat írni nem tudok, mert csak azt ismételném, amit férjecskék is mondanak, de közben átérzem mit érezhettek. Én már 2 kilóval a terhesség előtti súlyomnál vagyok, szóval a ruháim 90%a már rámjön, de így sem vagyok kibékülve magammal. Andrissal 58 kilósan estem teherbe, most vagyok 66-67, szóval még mindig 8 kilóval vagyok több, mint szeretnék. És akkor arról ne is beszéljünk, hogy még annál is lehetnék kevesebb, és még mindig nem lennék gizda. Nekem a legnagyobb bajom a bőrömmel van, írtó narancsbőrös a fenekemen és a combomon, a fenekem pedig határozottan lóg. De kéne energia és idő intenzíven mozogni, mert heti 2-3x 15 perc itthoni lábemelgetéssel már nem hiszem, hogy látható változást lehetne elérni.

Erre két napja elkezdett oltárian hullani a hajam. :( Tele van a kád hajmosás után, seperni lehetne. Andrissal is ez volt, és rossz nézni. És ez hosszú hónapokig így marad majd, tapasztalatból tudom.

Másik a pénz... Igazatok van abban, hogy csak ezen lehet spórolni, mi se nagyon költünk magunkra, csak ha nagyon muszáj. :( Inkább a gyerekek kapnak ruhát, alkalmakra játékot (csak úgy nemigen kapnak), minőségibb ételekre. Ha meg az ember lánya vesz egy felsőt, attól nagy változás nem következik be, kéne hozzá még nadrág, szoknya is. Szoknyám nincs is, ezt halkan jegyzem meg. Amik nekem meg igazán tetszenek, azok rohadt drágák.

Együttérzek és azért mondom mindannyiunknak, lesz ez még jobb is! :D

Kép

Kép
hgrita

Lányok, én már nem szoptatok jó három hete, addig is kevés volt, de még nem jött meg. Ez normális?

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Babcika, nem gáz, mi sem eszünk egyformán.
Én már gondoltam arra, h megnyitom újra a fogyis blogot, s felvágok egy képet before-after alapon ;) had hulljon a nép :D :D

Csajok, akkor nem néztek hisztis picskunak, azért ez megnyugtató.

Ati születése után is hasonló cipőben jártam, s mikor elmentünk farmert venni nekem, h mégis... konkrétan az áruház közepén bőgtem, annyira szarul éreztem magam.

ezzel a fogyóval is... egyébként tényleg tiszta stressz, mert ugye egész nap pörgés van, zaj, ricsaj, nyüzsi, munka, stb. Az embernek ilyenkor nem hogy moziba menni nincs lehetősége, de még egy óra nyugalomra sem, amikor egyedül van, s csend van, ráadásul még egy qurva csokit sem lehet megenni anélkül, hogy ne legyen lelkiismeret-furdalása az embernek, mert h a párja bár így- meg úgy szereti, na de hogy ez így is maradjon azért bizony tenni kell, de közben az ember totál gyenge, mert ölni tudna egy krémtúróért pl... szóval tele van az ember millió ellentmondással, egymásnak teljesen ellentétes vágyakkal.
ehh... mindegy....

Atesz is mindig mondja, hogy őt bántom azzal, ha magamat ócsárolom, meg ha nem hiszem el, hogy micsoda hi-tech nő vagyok. Na de könyörgöm!.....
úgyhogy ez megint egy lelkifuri pluszban...

kérek egy konténernyi kitartást és elszántságot.

vicger

Tara, tök normális :)

Rita, na azért 55 kilósan azért már frankón gizda lennél ;)

Ruha ügyben teljesen egyetértek... komplett ruhatárra lenne szükség, vagy minimum 2 gatyó, 4-5 felső, blúz, pulcsi, kardi. Na ez alapáron is van vagy 20ezer ft, s akkor még nem is márkás ruhákról beszélünk, mert pl egy levi's gatyó is van már vagy 18e ft....

szombaton keseredtem el nagyon, a kenguruba nézelődtünk Lucának ruha ügyben, s sorban kaptam a szívrohamot az árak miatt... s szégyen, nem szégyen nem vettünk semmit. Megnézzük máshol is... egyszerűen nem tudok kiadni egy 62es kisnaciért alig anyagból 4ezer forintot... Csórók vagyunk, ez van...
aztán vasárnap néztem a híradót, h már 6ezer bedőlt hitelnél árverezték a házakat... s rájöttem, hogy nem vagyunk még elég csórók...

vicger

Kriszti!

Mi már alakulunk az elég csóró felé!! :cry:

Képzeljétek ma jött egy levél a kocsi leasing ügyben, mert 2 csekk, szégyen-nem szégyen nincs befizetve, erre rá**sztak 8500 Ft. felszólítási díjat, most akartam befizetni őket, de + 8500 nem volt nálam és főleg nem erre. :?

Kép
babcika

Kriszti!

Állítólag a pasik globálisan nézik a nőket, a hibáinkra mi magunk hívjuk fel a figyelmüket. amúgy észre se vennék. És a legjobban azt utálják, hogy sosem vagyunk elégedettek. Ha nekem ilyen ilyen fasza rendes párom lenne, hogy úton-útfélen dícsérgetne, hidd el, elhinném neki, hogy tényelg így szeret. Szoptatás alatt meg szerintem nem célszerű fogyózni, de ebből nem akarok vitát nyitni. :wink: Szóval, hidd már el, hogy szép vagy úgy ahogy vagy, ráadásul itt már rengetegszer bizonyítottad, hogy szupi nőci-anya-feleség, stb vagy.
Ma tőlem is megkérdezték, hogy megszültem-e már, merthogy olyan nagy a hasam :oops:

Pénz:horror árak vannak.de lehet ügyeskedni, börze, turi, ismerősökkel csere, stb.
Ma Balázsnak vettem szuper télikabátot 500 Ft-ért (turi). Vikinek Jeans Club-ban vettem szép kötött ruhát, miniszoknyát, pólót, össz.7ezer volt, mert volt valami 25%-os bónunk.

Magamon én is spórolok, de a tél ilyen, tök mindegy a kabát alatt, miben viszem a gyereket sétálni. Nyáron más, akkor szívesebben öltözködök majd.

Be akartam váltani a cundás féláras kupont, de még féláron is iszonyat drága lett volna...

Kép
arvaerika

Kata, Floranan, privit megkaptátok?

Kép
arvaerika

kilok.......
hááát az áruház közepén nem is..... de a próbafülkében sikerült elpityerednem.... azaz úgy vágtam a gatyát a földhöz, hogy azt hittem benyit a biztonsági őr....
bevittem a szülés előtti méreteket meg eggyel nagyobbat....- háát mit ne mondjak....nem volt jo....

hazaérve párom kérdésére miszerint jóóól éreztem e magam ( első dorka nélküli pár órám volt ugyanis) közöltem, hogy egy horrorfilmben is jobb lett volna...... aztán megkérdezte, hogy ééés találtál valamit? nnna itt szakadt a cérna......

aztán rájöttem, hogy ééén vagyok aki nem elégedettt.... de miért is? talán mert éppogy összekötöm a már 2 napja megkellett volna mosni hajam....
a szemeim alatt akkora karikák, hogy csoda hogy nem lukad ki....
a hormonok miatt ha nem sikerül tusolnom bűzlök... és ha sikerül is... lábborotválásra már tutti nincs idő....
és eggen ha hajatmosok egy mini yorkit szedek ki a lefolyóból....

és akkor változtattam.... igenis szükségem van maaagaamra!
megkértem párom, hogy minden reggel adjon 1 órát nekem....
és tudjátok mit? kisminkelek, belövöm a sérómat..... kidobtam a melegítőmet, hogy még véletlenül se:))))....

vettem egy egyszerű szürke nacit... ééés egy ami most megy olyan rövidujjú kabátkát vagy mellényt vagy mi az.......az alá bármi jöhet... max a smink színét adja meg...:)))) a mellényke minden mást eltakar...
plusssz vettem egy dögös sapi.....- ha mégsem jönne össze a hajmosás.....
ma is így mentünk dokihoz... bezsebeltem a de jool nézel ki dícséreteket:)))))) de azt, hogy már viszket a fejem aaanyira hajat kéne mosni:))))) seeeenkinek nem árultam el.....:)

szóval szerintem ha reggel összedobjuk magunkat.... már nem is olyan szörnyű a kép ottan a tükörben..:))))

KépKép
dorkamartini

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?