Boruska. ne reménykedj, a kisvasút sem olcsóbb mint a ribi-baba
Hú lányok, én már látom a páromat, amint mindent megvesz a gyereknek

Nem akarok sárkány-anyu lenni, de tuti ágálni fogok a kényeztetés ellen. Én se kaptam meg mindent - nem is lett volna miből -, oszt mégis ember lett belőlem
Reggel voltam vérvételen. Ma volt teljes vérkép, meg próbacukor mérés. Holnap meg a két döfés a löttyel. Mondta a csaj, hogy ki fog csapódni a cucc, mert telítődik az oldat. És akkor mit csináljak, kiskanállal egyem meg a maradék sűrűjét?? Fúj.
A Fehérvári úti sztk-ban a kismamiknak és cukrosoknak külön sorszáma van a laborhoz, állati népszerű voltam, amint 25 emberen átvágtam, és még a kabit sem volt időm levenni, máris behívtak.
Nov. 27 szuper lenne talira, a napszak mindegy, akkor már amúgy se nagyon szeretnék ügyfelezni. Ha eszünk sütit, legalább tudjuk, mitől gyarapszunk
Apa a tegnapi hírek hatására úgy döntött, beoltatja magát. Azon mondjuk komolyan elgondolkodtam, hogyan jelenthetik ki felelősséggel, hogy Ukrajnában megduplázódott = x százezerrel nőtt egy nap alatt a betegek száma. Olyan jó a rendszer, hogy ennyi beteget fogadnak egy nap alatt? Vagy sok az orvos vagy tódít a sajtó. ű
Mi odáig jutottunk gyerekszoba ügyben, hogy megterveztük, mi hol legyen. Mivel átköltözünk a nagyobb lakásba, önálló birodalmat kap a Csöpp. Rucikat valószínűleg januárban kapok majd (mindenki októberben szült, addigra növik ki a gyerkőcök), meg a karácsony utáni osztrák leértékelésekre fáj a fogam, náluk olcsóbban a gyerekruhák.