Alexa séta közben a babakocsi játékkal a szájában

2004.07.26 14:27
nagyon arika!A hétvége nagyon jól telt!! A hét annál roszabbul kezdődik
Nagyim kórházba került
ma van a névnapja és még beszéltem vele!!!Ugye nem lesz semmi holnapra??
Nem birnám ki most nem!!Jó szar idő is van,a gépünk is félig bekrepált
Jó mi pár hónapos és behalt a cd iró része??na megyek nem is rontom itt a levegőt! Vigyázzatok magatokra legyetek jók puszi Evi
nem semmi
2004.07.26 20:08
) elég csúnya lett. Kiderült, hogy erősen fogzik a lánykám és ilyenkor megváltozik a PH érték odalent is. Kaptunk kenceficét rá.
2004.07.27 05:53
Igyekszem nem kombinálni,Gábor is mondta buta vagyok csak hát)))) Nem is mondtam nektek a mult héten eladtam nagyiéknak majd 300 kg sárgabarackot

Itt a neten.Igaz hogy volt ember aki beszólt priviben ,de én nem kufárkodni akartam csak segiteni!! Otthon 20-30 ft veszik át tőlük kg-át
Azért ezt még kimondani is szégyen !!! -És csodálkoznak hogy a vidéki"paraszt ember" lázad!! Szóval jól sült el a dolog,és legalább kicsit ők is örülhettek valaminek!!.tökre élveztem.
Gergőnél jött elő főleg,szinte kisebesedett a popsija mikor jöttek a fogai!! A krém bizti segit majd!!-és amugy jól alszik Alexa ??
???
Puszika és vidám napot nektek a szomorú idő ellenére is!!2004.07.28 07:54

Popsijáról múlnak már a kiütések? 2004.08.02 12:30

??

2004.08.02 13:37
Van egy kompunk, amiből csak kisebb erőszak árán lehet kiszedni, és abban is "járkál" a lakásban! 2004.08.03 08:27
?? Az én kis falum neve Abaujalpár,közel 100 fő lakja max.de most annyi ember volt hogy szinte mozdulni se lehetett!!
Mindenki mást mond jó e vagy sem!! -de ugyse napokat van benne Lili akkor meg nem lehet gond ne aggódj!!! 2004.08.03 10:06

2004.08.04 21:19
Hun vagytok csavargók?? -jó most szabad mert szabadságos idő van!! Apa is lassan itthon lesz velünk 1 hétig
már nagyon várom,igaz meszelés stb.lett betervezve
az meg nem egy pihenéses hét lesz!!
Puszika Ildikó2004.08.08 21:26

2004.08.09 12:49
!!! Sziasztok csajok!!!! Tigrikém Alexa igazi fotómodell
Nagyon tündi-bündi!!! Kitartás lányok!! Egyszer minden fogacska előbujik ,és vége a nyüglődésnek!! Nekem pont a napokban jutott eszembe hogy Nikinek még nem kezdett el hullani,pedig má kéne nem???Ill. cserélődni
Unalmasan telnek a napok! -bár most volt egy kis melókám is!! Tigrikém a héten elmehetnék felétek??? -Niki azt hiszem átmegy 1-2 napra anyukámékhoz és egy gyerkőccel könyebben mozgok!! -persze csak ha ráérsz valamelyik du. nem akarok zavarni csak kicsit dumálnánk legalább))) Betty is hátha ráér,megismerhetném)) 
2004.08.10 09:14
Hoztunk Lilinek is Liberos sapit, amit a kuponért adtak! Hát kb. lesznek vagy 8 évesek mikor jó lesz rájuk
Csak egy méretben volt

2004.08.11 07:58
Na jó, most is szeret menni persze. 2004.08.11 16:28
Kire hasonlít? Rád? Bencével már olyan régen el akarunk menni az állatkertbe de soha nem jutunk el. Majd azért még ezen a nyáron sor kerítünk rá.
Janka nagyon ügyes! 2004.08.11 20:25
Isten éltessen sokáig
Örülök hogy mindenkinek kellemesen telik a nyár!! Az az igazság hogy maradok a fenekemen már a héten mindenképpen,mert minden nap jön valaki,a jövőhéten meg mi is nagyban lakástfelujitunk
Szóval most lemaradok ha randiztok csajok!! Viszont!!!!-egy tutti frutti játszóterünk lesz napokon belül
Valami csuda jó lett itt a hidnál lévő piacnál,uj játékok óriási labirintusos fahajó...és le van keritve!!!! Elvileg 15 én adják át!! Nincs kedvetek megnézni majd!!!???
Azért ne dolgozz sokat!!!
De szép
!!! Olyan sapink nekünk is volt ha kendő féle
Aztán elajándékoztam)) 

? 2004.08.12 09:22
Lili barátnőnk, hogy van? 2004.08.12 09:46
2004.08.12 14:01
Rá se ránts
. Hát még én hogy mentem volna Tigri !!-gondolod emlitettem volna ha másképp akarom
De hát ember tervez isten végez!! Hú de bölcs voltam
Szóval a játszó nektek is tetszik??? Szerintem szupika lesz!!! De ha embert látok lelakni odamegyek és jól megrugdosom
Annyi itt is a csöves!!! 2004.08.12 21:11
Akkor már nem is találkozunk?
Pedig Alexa meg akarta mutatni az új tudományát, azaz inkább az anyja
Képzeljétek ha mondjuk, hogy pá-pá, akkor nem csak int, hanem ismétli is! Meg a baba és az apa megy nagyon neki.
Nem voltál valami bőbeszédű...
2004.08.12 22:24
2004.08.14 13:26
!! Drága Dzsinnn!!
kivánhatok is valamit?
Csüt. voltunk 4 éves házasokkk)))) szóval kaptam a kis sárga rózsácskámat és egy vacsika meghivást az én drága páromtól. Persze Gergőkét nem tudtam lepasszolni
de elég jól viselkedett
de megusztam))))
na eztet most jól megmondtam mi??? Léptem további kellemes hétvégét,még kicsit netezgetek aztán kelnek a gyerkőceim és vége a nyugalomnak puszi Ildikó2004.08.14 21:02
Gratula a 4 évhez!
2004.08.15 13:51
Mi pedig profin firkálunk és festünk
A hálószóba fal körbe van rajzolva
De ugy marad már idén, mert egyszerűen nem fér bele az időbe!! Majd mekk-mesterkedve körbepemzlizem
Olyan is lesz
Gergő már előre látom mindig láb alatt lesz
De hát akkor is meg kell csinálni,kivűlről is nagyon ronda már a ház,pedig 2 éve volt rendberakva!! 2004.08.16 13:23
Nikivel reggel dokinál kezdtünk.Szokásos lázas mizéria.2-3 nap!! Szoritsatok GErgő ne kapja el
2004.08.16 15:35
Majdnem ott parkoltam... Hát elég durva volt.
Klára2004.08.16 19:32
Úgy szeretem a te soraidat is olvasni a gyerkőcökről!
Elég érdekes a technika, de sikerül neki, mert ül, mint a cövek. Csak ámulok és bámulok, hogy napról-napra miket művel! Egyébként még a kúszás/mászás nem valami tökéletes. Inkább csak hátramenet van. Anyum és Anyósom szerint se én, se a férjem nem mászott. Szóval, lehet, hogy Alexa is kihagyja... Pedig olyan husik, amikor négykézláb tepernek!
Ez a komp dolog is elég megosztja a közvéleményt, nem tudom valójában mi igaz vele kapcsolatban. Ha nem használja az ember lépcső, vagy tűzhely stb. környékén nem balesetveszélyes. Ha azt vesszük mi is ebben nőttünk fel. Viszont ez a gerinc dolog igaz. Szóval szerintem is csak mértékkel. 2004.08.16 20:13
2004.08.16 20:29
2004.08.18 17:14
2004.08.19 21:18
én is és a kéró is!!
kész a meszelés takaritva semmi.Gergő tegnap ota lázas
Igy legyen ötösöm a lottón
Gratula pici lány!! 2004.08.19 22:26
Jobbulást!
Ez valami borzasztó! A kölyök egyfolytában esik, hol orra, hol hanyatt. Engem a víz kiver, ő üvölt, de hát biztos ismerős a helyzet.
)2004.08.20 15:05
Ez a kép tök ari és én meg be is dőltem neki aztán felvilágositottak hogy csak ugy kreált dolog!! Ilyen nem tud lenni
de akkor is aranyos!! Csajok én ma feladtam
Ebédet főztem naggyából összerendeztük a dolgokat aztán majd szép lassan folyamatosan rendberakom a lakást!Minden esetre ha valamelyikőtök ide téved,ilyen ajtófélfát stb még ne nézzetek
Mi ujsi amúgy??Ha kicsit lehűl az idő megnézzük itten ezt a parkost,milyen műsorok vannak!További jó pihikézést puszi Ildikó

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|