Sziasztok!
Akire, remélem csütörtökön a Heni lesz. Nekem Bea nem annyira jön be

Igen, be van tervezve a torna, csak akkor nem megyek, ha valami SOS dolog miatt nem ér haza Sanyi időben. Ennek meg minimális az esélye.
Uxi, nagyon jó ez a méhszáj-érték. Még egy darabig maradjon is így
Athena, az előző kocsival mi is úgy jártunk, hogy a babakocsi a csomagtartóban, a csomagok meg az anyósülésnél. Vagy fordítva
Én szeretem a tornát, szívesen megyek. Nem várom én sem, nem készülök egész nap rá, de ha ott vagyok, jobban ráhangol a babavárásra.
Tényleg, a látogatási tilalom. Én úgy számoltam, hogy nem viszek rengeteg hálóinget, mert a párom majd hazahordja, anyósom kimossa, és másnap hozza a tisztát. Na majd lezsírozom a szülésznővel, hogy ha nem is jöhet be, azért a tiszta ruhát megkaphassam majd
Gyerekorvos. Én nem ismertem szülés előtt, a védőnő elhozta a recepteket, és szólt a dokinak, hogy lesz egy új baba a körzetben. Akkor ismertem meg, amikor jött az első baba-vizsgálatra
Clara, a szülésfelkészítő nem a kórházban van? Mikor mész? Nem keresed meg őt, ha ott jársz? Én is aggódom miatta...
Én is voltam chat-függő. Most már nem vagyok. Sőt, már net-függő sem vagyok. Jól elvagyok, van, hogy csak gyorsan megnézem, jött-e mailem, és már nem is vagyok gépközelben. De ha fáradt vagyok, én is játszom a neten
Tényleg, ASTI. Én nem kaptam

És pont tegnap vettem meg az összes takarót meg törülközőt a Minimanóban, egy halom pénzt otthagytam
Ági, a terhesség miatti hiszti elmúlik, de helyette jön a fáradtság miatti
Ani, lehet kapni méretre vágott gézlapot, többféle méretben