A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

na jooo azzé vannak aaazok a napok:))))) amikor tökmindegy... az ebédlőasztalt vágnám bele a tükörbe én is:))))

KépKép
dorkamartini

Most csak két kép,majd később még jövök.

Kép

Kép
Vendég

lina:))))) naagyon édes
és tutti jóó az a pihiszék!

amúgy párom tesója személyi edző volt régebben....
ha gondoljátok mondhatom miket ajánl nekem ...

most egy hónapig séééééta
én először elküldtem a fenébe.. hogy köszi banyeg.. sétától nem fogok lefogyni de aszonta csináljam és ne dumáljak:)))

szóval 1 hónap - intenzív séta babóval..... niiincs kirakatnézés meg dimcsi dumcsi a csajokkal... menni menni menni....
dombon fel dombon le.... ütemesen tolni a babakocsit
(nekem még ott van utána a negyedikre felcuccolás....:)))) de az nincs az edzéstervben:)))
babaringatás - lábujjhegyre és le... lábujjhegyre és le - naon jó a vádlinak

most ennyit engedélyezett.. azt mondta többel nagyobb kárt csinálok mint hasznot...

ezután jön majd a bicikli és a futógép - de csak sétával hegymenetnek állítva....

a többiről még nem nyilatkozott:)))

de ez a séta... ez bezony bejön.....
aszonta nyárra összerak.... kezdek hinni neki:)

KépKép
dorkamartini

Itt vagyok,megvagyok.nyügi még mindig van.Aludt napközben 2 és fél órát,aztán utána semmi.Na aztán negyed 7kor megfürdettem,kajci és most végre alszik.

A tegnapi laptető nekem nem jött be.lehet,hogy nekem a rossz éjszakát jelenti?Este elaludt 8kor.Aztán ébredtünk éjfélkor,fél 3-kor,fél 5-kor,fél 8-kor.Ráadásul apáját tegnap délután 5-kor behívták dolgozni és hajnali 2-kor ért haza.Hisztis Mirtillt ez nem hatotta meg,így apika nem igazán tudta kipihenni magát.De azért így is imádjuk a mi kis nyügi babánkat. :D

Remélem ma már jobban alszik majd.Én is nagyon fáradt vagyok.

Ez a pihenőszék tényleg nem rossz,mert zenél,meg rezeg,meg minden,de őt max fél órára köti le,utána kezdődik az ordítás.Még jó,hogy a sógornőméktől örököltük és nem mi vettük. :D :D

Dorka:a negyedikre felcuccolást hogy oldod meg egyedül?

Madar:a videó fényképezővel készült,most azon agyalok,hogy hogyan tudnám megmutatni.Telefonon tuti nem tudom átküldeni.Örülök,hogy Julcsinak emlékezetes volt a szülinap.Mi az enyémet majd jövő szombaton tartjuk meg anyuékkal.Kaja meg a kedven ananászos túrótortám lesz.Persze azért mindenki megköszöntött,de mi már nem nagyon ajándékozunk mióta van a pici lány.Inkább ez alkalomból neki vettem rugdalózókat. :D Na jó azért kaptam egy Puma cipőt,de ezt már régóta meg akartam venni.

Most önző módon csak ennyi.Alig látok a fáradtságtól,de még mennem kéne fürdeni,meg leszedni a leszáradt ruhákat,enni valamit stb... :D :D
Vendég

Képzeljétek, nem is meséltem, hogy szerdán nyit itt meg nálunk egy új bevásárlóközpont a régi Skála helyén. Lesz benne egy csomó kedvenc üzletem (már csak pénz kéne, hogy költhessek), C&A, H&M, Libri, Interspar, sportboltok, kávézók, éttermek (pl. Leroy) és ami a lényeg, mozi! Így lehet, hogy az ünnepek alatt el tudunk majd menni moziba kb 2 év után. :lol:

Lina: Aranyosak a képek! És tényleg szuper a szék. Mátém sincs meg túl sokáig benne, de igazából néhány napja sehol sem, csak kézben. És jobb éjszakát mára! :wink:

Dorka: Jók ezek a feladatok, szerintem bevetem őket. A sétáról már én is hallottam, hogy jó kondit csinál, még ha vízszintesen is gyalogol az ember (nem mintha függőlegesen tudnék, csak hegy nincs itt a közelben :) ), a lényeg a tempó és a folyamatosság.

Kép

Kép
hgrita

Madat:küldtem privit.
Vendég

Bocsi.Madar :D
Vendég

Madar...székelykápi nem zavart be :lol:
Kép...jó munkához idő kell :wink:

Mabe,tündéri Mollika,és a veled való kép újabb tabló ötletet adott

mit szólnátok egy baba-mama tablóhoz????

Rita,fiúk ügyik,puszi nekik...
ma már nem jutok el az új ötlet gmail-hez :(

Tara,gondolom a rómeóra nincs jegy vagy a musicalmesékre sincs???a neten még van csomó,de én nemtok nyomtatni jegyet,ha úgy is jó csak segít itt valaki!!!
Dvd-miatt szólj mikor és összehozzuk!!!

Moncsie,nem vagyunk laktózérzékenyek,csak így nem bántja babó pocakját a tej!!!!

Astrid,Dóra nagyon ügyi!!!!!és elhisszük hogy van más ruci :wink:
tűzfolt van a szeménél,eddig nem látszott?????
Karácsony ....én se arról meséltem hogy csak akkor szeretjük egymást,hanem hogy akkor van időnk egymásra!!!

Kriszti.....na ne mááááááááá.....én sokszor pizsibe vagyok egésznap :oops: :oops: ......,de ha apa így is rám gerjed akkor jó nő vagyok és kész...én akkora tervezem a lefogyást,mikor rohangálok Berni után......csak a sztárok girnyók szülés után 2 nappal,a rendes nők szép lassan fogynak vissza!!!!úgyhogy ha nem bírsz magaddal,ráduszítom a viasatos műsort..tudod amibe megbékítik a csajokat magukkal!!! :wink:
bár közelebb laknál!!!!!

Köszi Manó,majd átadom Berninek,esténként nálunk is popórázás van,de hála az égnek,mivel mellettem alszik,így éjszak csak be a cici,kaja,és alszunk is tovább....most éjszaka jobb volt 19-23.30-2-5-7-9.45-ös szopik,alvás 22-9.45-ig egy hajnali 5-6-ig ébrenléttel...

Babcika,apát fel kel hízlalni...én jó helyzetbe vagyok,mert megismerkedésünkhöz képest apa 78-ról indult és most 99 (21 hízás),de pár hónapja még 108 volt!!,én meg 52-ről és most 64 vagyok ,ez csak 12,és én szültem ő meg nem..innen nézve nem izgatom magam :wink:

Kriszti...jegyezd meg mit kívánsz,és az adott napon egyél azt!!!fehérje napon egyél nyugodtan krémtúrót!!!!!a szénhidráton meg egy fél tábla csokit!!!nem fog visszafogni a fogyásban.... :)

Babcika....késedelmi kamat durva...én a 10.1-i kötelezőt fizettem be most a kocsira,meg a telószla miatt is kaptunk már levelet,de már azt is kiköhögtük,.....nem könnyű...

Timi....fetrengtem a röhögéstől...bocs nem a tartalmon,hanem stíluson...
[quote]a írta:ztán rájöttem, hogy ééén vagyok aki nem elégedettt.... de miért is? talán mert éppogy összekötöm a már 2 napja megkellett volna mosni hajam....
a szemeim alatt akkora karikák, hogy csoda hogy nem lukad ki....
a hormonok miatt ha nem sikerül tusolnom bűzlök... és ha sikerül is... lábborotválásra már tutti nincs idő....
és eggen ha hajatmosok egy mini yorkit szedek ki a lefolyóból....

Lina,a képek a lényeg tudod,ezt teljesítetted,minden ok!! :wink: nagyon szépséges Viki....miért cserélted le fülest????

húúúúúúúúú....végig értem....megyek teregetni,apa ringat :wink:

Brumi köszönöm a jóltartást!!!!!Fincsi volt a szendó!!!!

sutimano76

Süti:egyszerűen csak meguntam és azért cseréltem le.Neked pedig van még egy képem.

Ezt festettem fel Vikinek a falra és már elkezdtem színezni is.Ja és van még egy Nyuszi,Kanga Zsebibabával és egy Bagoly is a másik falon,de arról nincs képem.majd ha kész lesz megmutatom.

Kép
Vendég

Ja és a tablót jó ötletnek tartom.
Vendég

Süti!

A szülés után rögtön nem jön elő ez, csak egy kis idő múlva. Szerintem nem zavarja a szeménél, jó, hogy nem túl nagy. Nem lepődtem meg rajta, mert a másik lányomnak is volt, csak neki nagyobb, igaz neki a kezén. Ma már 5 évesen egyáltalán nem látszik, hogy volt neki, de nem emlékszem végül mikor tűnt el teljesen. Csak attól tartottam, ne legyen olyan nagy, hogy bármiben zavarja Dórát, mert azért elég rossz helyen van. És ez legyen a legnagyobb bajunk!
Kari: tudod hiába van idő valakire, ha nincs miért.

Manó!

Nem sértődtem meg :), csak ha úgyis átlátszó, akkor nincs értelme írni, és időt tölteni vele, gyorsabb, ha kimegyek a ház elé és kikiabálom.:D:D
Igen, szeretem ezt a rucit, ugyan Tesco-s, de jó anyagú, könnyen kezelhető és szerintem Dorcinak is kényelmes. 2 méretből is van (akciós volt, akkor vásároltam be, de kellett volna 68-as is :D), az 56-ost már kinőtte.

Kriszti!

Súly: dettó. De talán nem is a súly, hanem ami itt-ott maradt. Ugyanakkor elolvastam a Kismamában a hasplasztikás dolgot, és hát... Mondtam a páromnak, ha ő nem ragaszkodik hozzá, akkor én ezt kihagynám és próbálkozok megbarátkozni a helyzettel. Nem könnyű.

Astrid

Kép
astrid

Sziasztok!

Nem tudom mi történt, de meg kéne találnom a kapcsolót Kisnyuszimon... már második éjszaka... mostmár vissza kéne kapcsolni normál üzemmódba. :lol: :lol:
Szombaton kitakarítottam majdnem az egész lakást, mint a kisangyal evett-aludt, így tudtam végrehajtani. Mondanom sem kell, nem kellett volna, estére a fáradtság hagyján, de megint a fájdalom is. Már fájdalomcsillapítót is kellett megint. Erre ő úgy gondolta aludt eleget napközben és reggel fél 7-ig :!: :!: nyomta a bulit. Nem vészes, nem sírt csak fogllakozni kellett vele, mert különben reklamált. 4-5-ig bírtam, nem tudom. 3 körül bealudtam 4 körül ébredtem, úgy tűnt alszik ő is. Át kiságyba. Kezdődött előről. Párom 5 körül ébredt én bealudtam. Ő 6.25-kor rata be az ágyába. Már nem emléxem mikor kelt reggel. Ma éjszaka "csak 2-ig" voltam fenn. Bealudt 1 után, vártam fél után tettem be, nyekergés, átfordítás hasra. Nyekergés tovább, így simogattam a hátát és 2-kor bealudni látszott. Reggel fél 8-kor ébredt, gyors evés és vissza. Megint vártam azért 20-25 percet és vissza így aludtunk még 4 órát. :oops:
Voltunk sétálni ebben a szép időben. Nem éreztem soknak, de a telep másik végén mégis. Meg is kellett állnunk, mert úgy belenyillalt, szúrt. De hát hiába éreztem, hogy ott már sok, onnan még haza kellett jönni. Azóta megint egyfolytában.
Nem értem én ezt. Már 6 hét telt el a műtét óta! A második óta!

Lina jók a képek. Aranyos lánykád.

Dorka imádlak olvasni!!! De jó lenne ha közelebb laknál...

Süti akkor jó napotok volt megint!!! Nekem is tetszik az új tabló ötlet.

Brumi örülök, hogy előkerültél. Bízzunk benne lánykákat nem viseli meg nagyon a szuri.

Madar ezek a képek! Julcsi tényleg nagyon ügyes és a Veronikás képekért odavagyok!

Astrid, én is vettem a Tescóban rövid ujjú badykat és rugikat is. Nekem 56-os nincs, csak 62, 68. Majd lassan jók lesznek.
Szó volt hasplasztikáról? Erikánál emléxem csak rá. A második képen nagyon ügyes és olyan szép!!! Olyan kis komoly!

Viki azok a képek!!! Nagyon szép ő is, és azok a pofik. Zabálni való!!!

Mabe azok a szemek... Pár év múlva sasolhattok ám!

Rita köszi, hogy feltetted az ötleteket! Ügyi fiúk!

Babcika szerintem első képen vékony voltál. Második jó!

Kriszta ne mááááááááá. Tudom milyen szar, de ne légy depis!
Ciki vagy nem, ha nem megyek sétálni se sehová, Sütihez hasonlóan pizsiben nyomom egész nap. :oops: :oops: Polóban, abban alszom. Lehet azért mert ha fel kéne vennem valamit rájövök, hogy nincs?? 5 kiló van rajtam csak, de 2-3 centi híjja, hogy beérjen a farmerom. Igen terhesgatyó lecsúszik. De van egy gatyóm amiből már kifogytam terhesség előtt, de az feljön. Így ha megyek valahová, akkor végre fel tudom venni a csizmám!!! Én laposban meghalok. 8 centi a kényelmes. :oops:

Andi??? Lili!!! Helyzetjelentést legalább!!!

Bocs ha kimaradt valami, de reklamálás van, éhes. Puszi
bex13

Kép

Kép
lipót beatrix

HellóHalló!

no, hát én ezeket a gondolatokat a múlt héten éltem meg:(
vagyis, bezsebeltem sok-sok dicséretet, s ennek ellenére összezuhantam...:(

a terhesség kezdetéhez van 3 kilóm, meg még azon kívül is, de egyelőre azt még nem számolom :oops: ..
szuper jól előnyösen öltözök:D
pl. farmerszoknya, mai valójában csípő fazonú, most derék, így pont nem hajlik rá a puding poci... így hurkák nem szembetűnők..

csak azért zuhantam meg,. mert megy az állandó összehasonlítás egy barátnőmmel, aki két hete szült s télleg nagyon szupin néz ki..
de miért kell másnak ezen lovagolni, h ő millen jól néz ki... neked meg még nem ment le a hasad.. brrr..
Nem ollan fincsi!!
végül Apa nyugtatott meg,meg h büszke rám, szép vagyok, s legyek magamra is büszke, mert mindent segítség nélkül csinálok, s minden megoldok.. (Anyum messze, Anyóst meg.... ööö... neee)

Nekem is van olyan napon, h semmihez semmi kedvem, de aztán rájövök, h azok a napok ,a mikor összekészítem magam sokkal jobbak...
múltkor még a játszótéren - a barátnőm lánykáját futtattuk- odajött hozzám egy csaj, h milyen tök jó, h nem hagyom el magam, mert h Ő már csak a melegítőt bírja előcibálni - nagyon kedves volt, s tök jól esett, de azért mondtam neki, h én sem magassarkúban járok sétálni, csak épp ügyeztem:)

Na, de a lényeg, amit akartam mondani, h életet adtunk, s babát nevelgetünk, valakik pedig már gyerkőcökkel is próbálkoznak :wink:
szóval szerintem ne ostorozzuk magunkat illen hüleségekkel, mert ezek olyan energiavámpír gondolatok, s nekünk, ahogy olvasgatom itten az iccakákat meg a nappalokat nem árt egy kis tartalék!!

DorkaTimi, a sét télleg nagyon jóóó!!
én a babóval edzeni szoktam... karerősítést gondolom annyira senkinek sem kell mondanom, de ringatás közben, térdhajlítás nagy terpeszben úgy hogy a térd a boka vonalában maradjon, szupi jó combra és farizomra :wink:

Rita, itt van a közelben a Citadella, szupi hegymenet.. bár Andris nem tudom, h mennyire díjazná:)

Bex, miért nem javul már meg teljesen a fránya sebed?! szeegény:( simi

Süti, én is küldök majd mindenféle képet, amit csak szeretnél:)

Madar
, buliról képeket hozol nekünk??

Atrid
, olyan édes Dóri , ahogy nyúl a játékért:)

Erika, tök jó, h kaptál egy ilyen napot!:D

Vicger
, Luca hogy bírta a szurit??

Mabe, nekünk is tetszik Molli :oops: nagyon cukiiiiiii, ahogy mosolyog!!!És Télleg nagyon jól nézel ki!! csupa öröm s bódóttág van az arcodon!!

Na, de most lépdelek, alszok gyorsan sokat, mert sajna Kiskukac kicsit nyügi volt ma:(, de érzem, h holnap jobb kedve lesz!!

Kép

Kép
móka:)

Kép

Kép
lipót beatrix

Jó reggelt!

Erika, megkaptam köszönöm és válaszoltam is nem kaptad meg? Képzeld közben találtam egy cikket róla a novemberi kismamában.

Babcika, és tápis anyucik, van jó 2 oldalas cikk a tápszerezésről szintén a nov kismamában. Szerintem nagyon jó cikk!

Vicger, megértem próblémád. Nyugi nagyon csini leszel, olyan kitartó vagy a fogyiban!!

Tara, Rómeó dvd nekem is meg van. :D Nagyon jó, a Dolhai féle.

Astrid, Dóri nagyon édes,és ügyi is!! Tűzfolt nekünk is van.

Lina, jó lett az avatarod!! Lánykádnak milyen szupi széke van!!

Mabe, nagyon jól nézel ki!! Szuper képeket tudsz csinálni!!!

folyt. köv

Kép
kata05

Sziasztok!

Na ma készülök a nagy oltásosdira, aki már kapott belázasodott a babó? Remélem nem fog, ha egyáltalán megkapja, mert szörcsi még nem hagyott el bennünket, de nagyon érdekes,ha van valami a szájában akkor nem szörcsizik, ki látott már ilyet?

Lányok, mutizok valamit, apuka kreatívkodik, és ha valakit tudtok,aki nagy motoros, karira szerintem tök jó ajándék amit csinált.

Kép

Ez egy lány születésnapjára készült, kizárólag sajátkezüleg, és többnyire, motor alkatrészekből: kerekek=csapágyak, Motor=gyertyák, lámpák=csavar anya, stb, sajnos úgy kérték,hogy festve legyen feketére, pedig natur színben sokkal jobb, most Jancsikának fog csinálni egyet.

Na dugulok!!!

Kép
babcika

:))) móka .. az a térdhajlítás csak maradjon egy vonalban....:))) aaz télleg jo..... :)))....én is nekiálltam..mondom ezzel ennyi ringatás mellett egy hónap alatt manöken leszek.....
aztán kétszer lementem.... és úgy maradtam:))))))))))
szóval nálam jelenleg az életveszélyes kategóriába tartozik:)...éééés rá kellett jönnöm, hogy a kettő az igenis egy naaaaagy szááám

mano - dorki szeme: valszeg a pociban megnyomódott kicsit (ez tény mert most kezdett csak halványodni egy folt kicsivel a szemhéja fölött)....szóval aszonta dokkernéni kinövi.....Örüljünk mert most pécsen van egy kislány akinek mind a két szeme.. és úgy fordul be az alsó szempillája, hogy böki a szemecskéjét...nnna neki elég rossz azért.... Dorki csak szimplán bedagad....
most kicsit jobb... báááár fengsuilag mindent átpakolásztam a szobájában:)))...ezt nem mondtam meg dokinőnek..csak hogy reeejtélyesen javulgat...:))))
azért még pár dokihoz elviszem szerintem.... egy vélemény nem vélemény....- abból baja nem lesz...

dorki épp a kicsik képeskönyvét nézegeti....felakasztottam a kiságyra:)))..(mááármint a könyvet...:) neeem dorkit!........) és mivel épp úgy áll... ahogy ütögeti olyan mintha lapozgatná....:)))

de dorki még nem fog semmit.....viszont múltkor amikor kinéztünk a konyhaablakon és megkérdeztem.. nnna milyen a kilátás dorki? akkor tökéletes amerikai kiejtéssel és tágranyílt szemekkel azt mondta:
WOW!!!!..:)

KépKép
dorkamartini

babcika nizza mellett van egy bolt ott csak ilyen cuccok vannak... minden szakma állat meg én nem is tudom mi minden van ott:))) motorunk nekünk is van:))))

oltás - dorkinak éjjelre ment fel kicsit.. úgyhogy beadtam a kúpot..nehogy álmában kússzon nagyon felfelé... de más nem volt...
de basszus.... én nemtom.... de az a kúúúp..... - a én lányzómnak picci popója van..neeeem ekkora kúpra tervezték.... - nehezményezte is.... pedig feleztük ahogy dokinéni mondta

mabe - akartam már jópárszor kérdezni.....nálatok tök jó kis család van.... aazaz naagy család...
nem lesz neked furi, hogy csak magad leszel? Mert ahogy látom ti azért összejártok meg számíthattok egymásra rendesen... Onnan meg azért nem ugrik az ember haza hétvégére.
És a babóhoz angolul is megy majd a tracccsparti vagy csak magyarul.....szóóóval angolul is fogtok főzni:)) ?

KépKép
dorkamartini

Dorka!

Jó, hogy írtad a rakjuk össze magunkat dolgot, a sminkem kész, a ruhatáramból szedtem ki elfogadható cuccot, és most ha babó felkelt megyünk oltódni :D, de ahogy kinéztem, lehet a sminket halasztani kellett volna, mert es az eső..., ha szemembe csápol jól fogok kinézni :lol:

Kép
babcika

Kata!

Nem jött át a privi :cry:

Kép
arvaerika

Jó reggelt! "Gyönyörű" időnk van :(

Rita:
gratulálok a fiúknak, nagyon ügyesek. :)
Jó ötlet az ajándékozós album. Julcsi Tőlünk nem szokott ajándéközönt kapni, mert annyi mindent kap még másoktól is, hogy képtelen feldolgozni normálisan azt a sok mindent. Miután nagyon készül az iskolára, és nagyon sokat játszik most iskolást, így egy ilyen kis 3 lábú táblát kapott krétákkal, mágneses betűkkel, számokkal, kapott egy Lázár Ervin könyvet, amiből az oviban is szoktak nekik olvasni és nagyon szerette volna, ha ez megvan neki is, Találd ki! nevű társasjátékot. Aztán kapott rokonoktól, barátoktól, ovistársaktól egy csomó kreatívjátékot, készletet, társasjátékot.

Petra:
nagyon kösz ezt a gyogyaszati.hu linket, hasznát vettem. :)

Bibi:
nem semmi hetetek lesz, ha kell bármi segítség, csak szólj, akár ha csak közértből valami, vagy bármi.

Tara: biztosan jót fog tenni Annának is a szülinapozás, Julcsin látom, mennyire visszabillentette a lelkét. :)
Mutasd meg azt a fehérfüggönyt, kíváncsi vagyok. :)

Moncsie: én a baba miatt gondoltam a laktózmentes tejre, sajnos Julcsi is tejallergiás volt sokáig (laktóz és fehérje is), megelőzendő, hátha ezzel tudok segíteni Veronikának. Nem törvényszerű, hogy az lenne, de ártani biztosan nem ért.

Astrid: milyen ügyes Dóri és nagyon szép :)
Én is észrevettem ám, hogy ha mi nézzük a TV-t akkor rácuppan Ő is a képernyőre, így inkább kikapcsolom, vagy ha nagyon érdekel, akkor úgy tartom, hogy ne lássa. :wink:

Manó: távollét igazolt. Ákos átalussza az éjszakát - szuper, nagyon ügyes. :) :) :) Veronika még csak néha-néha alussza át, de ha nem akkor meg csak 1x ébred, szóval azért én sem panaszkodom, de nagyon jó, hogy Ákos már itt tart. :D A vizsgálatokhoz meg mennek még a drukkok +++++
Míra hogy van?

Babcika: Veronika nem lázasodott be. :) Apa nagyon ügyes :)

Csatlakozom én is a "nyafogók" táborához: rajtam is van még a várandósság előtti állapothoz képest bőven ... a nadrágok ugyan rám jönne, de a felsők, alig van néhány, amit fel tudok venni ... minden reggel szembesülni ezzel ... utálom ... ráadásul Julcsi ott nyüzsög már, Veronika is ébren ilyenkor, reggelit is kellene csinálni ... szóval, ahhoz, hogy embert faragjak magamból van 5 perc és hogy nőt .... na, arra már idő sincs .... de az a gondolat, amit Atesz mondott, idézem Kriszti sorait "Atesz is mindig mondja, hogy őt bántom azzal, ha magamat ócsárolom, meg ha nem hiszem el, hogy micsoda hi-tech nő vagyok." - nagyon igaz ... az Ő ízlésüket, értékrendjüket stb-jüket kérdőjelezzük meg azzal, hogy ilyesmit gondolunk magunkról ... persze én is ezt csinálom, annak ellenére, hogy tudom, mennyire nem kellene ...
Támogatok én is valami fogyis, bőrszépítő (mert narancsbőr nálam is van bőven) csapatot ... együtt talán könnyebb lenne ez is ... De az is lehet, hogy Erika kijózanító sorait kellene gyakrabban olvasgatnom. :wink:

Timi:
mozgásra vonatkozó tanácsokat szívesen vesszük. :)

Lina: Viki-képek :)
ananászos túrótorta nyam-nyam :D :D :D

Bex: fenékbe leszel billentve ... hát, persze, hogy kell a fájdalomcsillapító, ha takarító kommandót játszol .... nyugi máááá, úgy se csinálja meg senki helyetted, megvár, ha meg mégis kitakarítanak a manók, akkor hurrráááá ...
Tomika nagyon csúúúcs! :D

KépKép
KépKép
madar

Lina: privit megkaptam, most rohanok, de majd megnézem. :D

KépKép
KépKép
madar

Hali csajok,

jó mocsok idő van kint. Pedig úúgy mentem voltam kicsit sétálni... de hát esőben két gyerekkel nem lenne egy leányálom. Meg hát Ákos is még allszik! Fél 7-kor kelt először, majd mikor Míra kelt fél 9-kor ő is felébredt... gügyörészett, vigyorgott az ágyában... közben én tettem-vettem, reggelit készítettem, majd akartam bemenni hozzá, hogy megnézzem micsinál... hát nem elaludt. :lol: Még szopizni se volt kedve... Ez volt 1 órája... kíváncsi vagyok mikor ébred..

Olyan rossz álmom volt reggel... bőgtem is egy sort... és azóta a hangulatomra is kihatással van. Szóval Ákost fürdettem lavórban a kádban... jó sok hab volt a vízében... vmiért bementem a szobába és őt otthagytam egyedül... mire mentem vissza már a víz alatt volt a feje és láttam nem kap levegőt... mint az őrül gyorsan kirántottam a lábainál fogva és elkezdtem kicsit rázni meg ütögetni a hátát... aztán pár mp múlva vett levegőt... nekem akkora kő gördült le a szívemről... és akkor felébredtem.... de ki kellett mennem a fürdőbe, mert az a bizonyos mécses rendesen eltörött... És azóta is olyan feszültség, idegesség van rajtam... biztos a vizsgálatok miatt. Ráadásul ma beszéltünk a pécsi szemésszel... csütörtökön csak konzultációra megyünk le, megnézi Ákost és csak megbeszéljük milyen vizsgálatok lesznek... Hjaj... csak tudnánk már valami biztosabbat... Főleg akkor lennék megnyugodva, ha 100%-ra kijelentenék, hogy lát!! Mert erről sehol nem beszéltek... és nem is mondtak semmit, se azt hogy lát, se azt hogy nem lát...mi is aztán vizsgálgatjuk ám ezerrel... hol megvagyok róla győződve hogy lát, csak nehezen tudja fixálni a szemét.. hol meg... :? Teljesen tanácstalan vagyok, nemtom mit kéne tenni...

Köszönöm kérdésetek Míra egész jól van, még kapja az antibiotikumot (sajna kellett neki), holnap kell vele visszamenni.

Babcika, apcika naon ügyes! :O

Móni, januártól indul a nagy fogyás!! Akkor sztem ösznépileg belecsapunk a lecsóba. :lol: A szülinaposról nem kapunk képet?

Oltásos babók hogy vannak? Mi nemtom mikor kapjuk meg... az altatás miatt csúsztatni kell...

Kép Kép
manósziget

Sziasztok,

azt hittem csak én vagyok "depis" néha...Dorka annyira jól leírtad, amit én is gondolok - még az összeszedés elött, mintha rólam írtad volna. Tegnap csak annyit kértem a férjemtől, ha hazajön legalább a hajamat had mossam meg...
Smink: hát eltörtem a szempillagöndörítőmet, elég régi volt - azon siránkoztam, hogy mikor fogok tudni venni, mikor megyek Pestre - pár év múlva, de nem adtam fel, tegnap meghozta a postás :lol: :lol: és képzeljétek nem volt postaköltség: 700.- és nincs postaköltség, tök jó...persze, amikor 20.000-30,000 ért rendelek valamit, akkor ráraknak még 2000 ft-ot.

Egyébként én még nem mertem belebújni a régi farmerjeimbe - tuti nem jönne rám, bár a pocimból már semmi nem látszik, de a kockás hasam az a múlté és kicsit úgy nézek ki mint a vizslánk kölyökkorában - kicsit nagy volt rá a bőre, de ő belenőtt...én nem szeretnék :?

Apa megoldotta a ruha kérdést: most, hogy ide vagy kötve a házhoz, legalább nem költesz ruhákra :wink:

Egyenlőre még időm sincs előbányászni a terhesség elötti ruhákat, pedig csütörtökön megyek nődokihoz és oda azért mégis csak kellene valami normális ruci...

t-pk

Manó:
álmod miatt sajna,
a kis Lurkó szemével pedig biztos minden rendben lesz, az a jó, hogy már ilyen hamar jó kezekben vagytok. Sokan észre sem vették volna, hogy esetleg valami nem stimmel. De veletek biztos minden rendben lesz - higgy benne!!

t-pk

Hali!

Kata:: Ha megvan az újság akkor majd elkérném elolvasni azt a cikket. Köszi. A DVD-t meg lehet tőled kérem el akkor, közelebb vagy :lol:

Oltás: Marci nem lázasodott be, igaz a dokinéni kérte amint hazamegyünk fél kúp be és utána nem lesz gond.

Dorka: Sétálni én is azért megyek többet, ha lehet. Nekem a hasam miatt nem jönnek fel a régi gatyóim :( Igaz nem sok, de van +ba. A felsőket még megoldom, de gatyát kéne szerválnom.

Manó: Nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Madar: Majd fényképezem a függönyt és feldobom.

Nagylányom ma kapja az oltást, holnap lóg a suiból 1 napot igazoltan ezért :lol: nem rossz üzlet, mi?? Ja, és előbb jön ma el a szolfézsról is :lol:

Az normális ha Marci szeme alatti rész időnként bedagad? Kicsit olyan püfi, mint amikor fáradt vagyok és karikás, meg dagadt a szemem, olyasmi. Pár napja vettem észre.

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Süti: Rómeóra nincs csak, a másikat egyenlőre nem szeretné.

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Súly: nem bántásból, de én a terhesség előtti súlyomhoz képest 3 kilóval vagyok könnyebb. Viszont hozzá kell tennem, hogy már 15 (inkább közel 20) kiló plusszal indultam. Az elején meg is jegyezte a védőnő, hogy reméli, nem érem el a 100 kilót.
Dorka edzéstervét (igaz nem tudatosan), de mi is megvalósítottuk, amíg jó idő volt. Sétálgattunk 2 órákat, utána súlyzózás fel a negyedikre (manó+rucik+mózeskosár=8-9 kg).
Süti: ha nyomtatni kell, szólj!
Kata: ha kell, be tudjuk szkennelni a cikket (nekem is jár a Kismama), csak nem tudom, hogy lehet feltölteni ide.
Beatrix: Tomikának jó a sérója. :D
Babcika: apikád nagyon ügyi.
Móni: mi a jövő héten megyünk a 2 hós oltásra, akkor akarom megkérdezni a dokinőt, hogy Nati örökölheti-e a laktózérzékenységet, pajzsmirigy-alulműködést vagy ha esetleg már meg is "kapta", hogy deríthetjük azt ki.
Manó: küldtem egy kis szellőt, hogy kifújja belőled a feszültséget, a rossz álmok nem válnak valóra, nem engedélyeztük nekik.
Tara: este apával beszkenneltetem a cikket, de mondjátok meg, hogy tehetem fel ide.

KépKép
moncsie

Lina nagyon szép ez a kép,és ha te olyan ügyesvagy hogy ezt fel is tudod festeni a falra,akkor gyere el hozzánk is ,na jó nálunk elég ha felrajzolod,színezni még tudok!!! :wink:

Astrid,kari: mi végig együtt vagyunk..játszunk,jókat kajálunk,beszélgetünk,nevetünk...
Tűzfolt....az jó hogy elmúlik!!!

Bex,én úgy ... Kép
8 centi???????? :shock: :shock:
Beatrix,nagyon édi a kép,olyan vagány vagyok ,és az a takaró amin fekszik..szép!!a kövin meg olan kis boldogságosan mosolyog,egyem meg!!!!

köszi Móka,be is hajtom!!!

Babcika,nem semmi motor!!!

Timi....WOW.... :lol: :lol: :lol:

Na mondom hogy én nem olvashatok minden hsz-t.....ez a torta is kimaradt!!
[quote]L írta:ina: Viki-képek
ananászos túrótorta nyam-nyam

miért van ez,ha frissítek,még vissza is szoktam pörgetni,hátha jött az enyimmel együtt vagy míg írtam,de ako mi van máááá????

Na,ezt most elküldöm,aztán a frissítés után újból olvasok és ha Berni engedi reagálok is!!!

sutimano76

Manó..én úgy tudom,az ember a félelmeit és a vágyait álmodja meg...gondolom tudat alatt van benned egy olyan,hogy Mírához kell rohanni míg Ákost fürcsized....vagy tényleg csak a kórház miatt álmodtál ilyet!!!!ez a tudataltti fránya egy dolog!!De nyugi,én még a terhesség alatt álmodtam,hogy megszületett Berni,feküdt a kiságyban...apja ás anyósom a konyhában kávéztak,majd apja el dolgozni...én el dokihoz kontrollra...és hazafelé eszméltem fel,hogy basszus anyósom a piacra ment gyerek egyedül maradt otthon....siettem haza,de mire haza értem.... :cry: :cry: a kiságy alja,ahol a gyerek feküdt,szóval ott volt egy rés,és hason fekve a gyerek addig nyomult,míg a fejét kinyomta,az lebukott és megfulladt....... :cry: :cry: :cry: ,szóval arra értzem haza hogy babó lekonyuló fejjel fekszik a kiságyban,rohantam vele a dokihoz,ami állmomba a másik szobában volt...és itt sírva felkeltem......na mondanom se kell azóta se hagyom egyedül úgy hogy ne bizonyosodnék meg hogy nem eshet baja.......
átérzem mit éreztél..... :( Kép

T-pk....
[quote]A írta:pa megoldotta a ruha kérdést: most, hogy ide vagy kötve a házhoz, legalább nem költesz ruhákra
....mutasd meg párodnak a vaterát meg a teszveszt...én a minap szembesítettem páromat hogy itthonról is lehet vagyonokat költeni!!! :wink: :wink:

sutimano76

Tara,sajnálom hogy nincs jegy...Kata tényleg közelebb van dvd ügyben.... :wink:

köszi Moncsie,majd élek a lehetőséggel,mert kötelező szerződését ki kell nyomtatni majd...köszke

sutimano76

Sziasztok!

Vagyok én is,de eseménytelen napjaink vannak.Illetve ami történik velünk,az gyakorlatilag a szokásos.Nyűgisebb,és jobb napok váltakoznak.
Tegnap voltunk csípő és koponya UH-n,minden rendben.Kicsit gázos a gyerekem,széllel bélelt,de azt megpróbáljuk kipukizni :lol: :lol: :lol: Kaptunk a gyerekhez jótállást is,egész jó fej volt a doki bácsi.

Olvasgattam,de nem nagyon volt hangulatom reagálni konkrétan semmire.Kicsit kialvatlannak érzem magam.Ma megyek vissza a 6 hetes kontrollra.Fáj a fejem,borzalmas idő van.
Kilók: én mínusz három,de terhesség előtt volt legalább + 10.Most 65 kilo vagyok,55 lenne az ideális,de az összes ruhát tudom hordani.Nekem a szopis cucc okoz gondot,mert már előfordult,hogy a kocsiban vészeset volt,és elő kellett kapni.Szóval nem mindenben lehet szoptatni ugyebár.

És most csak egy kép Barnamaciról:
Kép

Kép
v.andi

hali :)

Na, ma kollektíven szépek vagyunk :) :) Ma én is bevetettem magam a fürdőbe egy kis generálra, erre basszus jöttek a vizesek óráz cserélni :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: naná, h mire végeztek Luca is követelte anyjából a jussát :roll: úgyhogy a teljes generál kicsit nehézkes lett, ráadásul a délutáni programot is megkeserítette. Merthogy: Atesz azzal jött ma reggel haza, h du vásárolunk nekem gatyeszt, meg felsőket :oops: :) ... na de így... két vízóra csere plusz kiadás.. így is csak a csekkek amit feladunk 70e ft :evil: :evil: :evil: . úgyh programot módosítottam: irány a turi! :D :D :D mert Atesz persze köti az ebet...

Dorka bezony, csimotákkal nagyon jól lehet edzeni :) :) úgy szoktam terpesztőzni, h Luca rajtam.., hát nem mondom, majd besz..rok néha :) felülést is szoktam vele csinálni, na az sem rossz :) ringatom s közben szépen előre hátra.... egy élmény :) :) a guggolás is tuti vele, szépen gúvasztja a szemeket :) :)
séta: ........... bárcsak......... nálunk olyan nagyon szerencsétlenül jönnek ki a napok mostanában... nem egyszerre alszanak, hanem egymás után, 1kor jönnek a nagyok, nekik ebédelni kell, utánna tanulás, s máris este van :( délelőtt pedig főzök... úgyh mi csak akkor sétálunk, ha Apa itthon van, s persze, ha vmelyik kicsi épp nem alszik. elég nehéz összehozni... Ma pl mennénk, én szerertnék gyalog, de ha esik...

Babcika, Móka Lucát nem viselte meg az oltás, még csak bággyadt sem volt. Kicsit fájt az oltás helye, de egyből kapott kúpot, uhogy nem volt vészes..

Manó elhiszem, h eltört a mécses! Simi Neked, s nyugi, nincs semmi baj azokkal a csodás szemekkel!!!

Süti, én sem olvastam tortáról :) de jobb is :)

Bex, Beatrix, nagyon vagesz Tomi fiú! :D :D Bex, kicsit lassíts léccccccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!! Lehet Tomi is front érzékeny... jön a hideg!

t-pk: férjed :D :D

Moncsie: én is kisebb vagyok, mint terhesség előtt, konkrétan 5 kilóval. De így is 82 vagyok. 3 éve pedig 60. szóval ja.....

Astrid: na plasztika nálam is kizárva! szabályosan rosszul leszek tőle, ha tvben látom... az első tű szúrásig tudom nézni. szabályos hentesüzem... :? :? :?

biztosan kihagytam vkit :oops: :oops: :oops: bocsánat

vicger

Sziasztok!

Csak ismét rohanóban, dobok pár képet, Lotti-mosolyalbumból :)

Kép Kép Kép Kép

ÉS ezt akartam nektek megmutizni, ajándék-ötletként:
www.originart.hu

ÉS nekem is kifittyen az úszógumi, így hibáa érnek be a terhesség előtti nadrágok :(... osztom az érzést, na de majd januártól !!!!!!!!! :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Sziasztok!

Fiúk megint a saját ágyukban! Juhéjj! Annyira örülök, hogy így haladunk. És tegnap este Apa is kijöhetett Andristól, nem kellett bent ülnie míg elaludt. Mondanom sem kell, Apa oltári boldog volt, és már 9kor aludt is. :)

Nyugtassatok meg, hogy van valami a levegőben, mert Mátét két napja szó szerint nem lehet letenni, csak aludni. ha ébren van és netalántán megpróbálnám magamtól 5 cmre eltávolítani, pl. járóka, pihiszék, ebéd közben babakocsiba be, akkor már ordít. :shock: :roll: Nem sírdogál, hanem szó szerint ahogy a torkán kifér. Mindehhez csukva a szeme, így még nem is látja, hogy ott vagyok, a hangerejétől pedig nem is hallja, hogy nyugtatom. :? Mi lehet vele? "remélem" más is tapasztalt már ilyet.

Én próbálkozom pedig, járókába be, "könyvolvasás-nézegetés", pörgő-forgó, játszóhíd, de mind hiábavaló próbálkozás. Max 1 másodpercig kikandikál a szemhéja mögül, hogy Anyja mit ügyködik, majd rákezd. Ma már kicsit fáradt vagyok hozzá a tegnap után.

Manó: nagyon sajnálom az álmodat. Én nem álmodni szoktam ilyeneket, hanem ha néha elkalandoznak a gondolataim, akkor rémítenek meg ilyen képek: Andris a fürdőkádban, Máté a babakocsiban mikor épp Andrist pl. lököm a hintán és nem nézek oda, stb. Simi a lelkednek, hogy megnyugodj!

Madar: Azért kérdeztem az ajándékokat, mert egyik unokahugi 7 éves múlt most és mindig gondban vagyunk, hogy mit vegyünk neki (plusz a 10 éves nővérének) Karácsonyra. Sógorom nem foglalkozik ilyen apróságokkal, sógornőm pedig mindig olyan dolgokat mond, amiket ők nem tudnak megvenni, mert nincs a boltban, tavaly pl. hannah montana paróka :shock: :roll: Kreatív játékokra mindig azt mondja, hogy ne vegyünk, szerintem azért mert nincs kedve/ideje segíteni benne.

Andi: De helyes a kismackód! :lol: Hányas cipőcskét vettél neki? és főleg hogy hol/ mennyiért? Én még nem találtam megfelelőt, mert egy vagyont nem akarok kiadni érte, és mindenhol csak olyan plüssös zokniszerűt láttam, vagy ha ilyen volt, mint a tiétek, akkor nagy méret.

Bex:takarítás-fájdalomcsillapító :shock: :roll: Vigyázz magadra!

Süti: Te álmod se kutya! Még a hideg is kirázott! Egyszer történt velünk olyan, hogy én hülye a zárban hagytam belülről a kulcsot, Andris belülről magára csapta és meg kintről nem tudtam kinyitni, mert olyan gombos az ajtónk (egyébként utálom, ha nem albi lenne, biztos kicseréltetném). :oops: :( Kb. 2 éves lehetett akkor. Csak sírt, én kintről csitítgattam és Apa a 20 perces utat a munkahelyről taxival 12 perc alatt tette meg, hogy kimentse. De jó tanulópénz volt, azóta szigorúan a zsebemben a kulcs amíg mind kint vagy bent nem vagyunk.

Kép

Kép
hgrita

Süti: ha beleegyezel, mutizok képet a két kiscsajról együtt is ;)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Ugye nem haragszol rám, az miatt, amit neked írtam?

Kép
arvaerika

Krisztinek szántam az előző hsz-t

Kép
arvaerika

Bibi: Nagyon édes Lotti! Kedvencem az utolsó kép!

Ezt a boltot én is imádom, Apának ilyen bögrét hozott tavaly a Jézuska:

Kép

Kép

Kép
hgrita

Andi,tényleg csoda csini Barni,de ha asszem tudok vinni neked hozzá illő csíkos zocsnit!!! :lol: :lol:

Kriszti...remélem a turizás jó élmény lesz és egy zsák ruhával térsz haza......aztán kérünk egy online divatbemutatót!!!!!!
Vízóra csere :( ...és kérted???nem neked kell.akkor csinálják önköltségre!!! :twisted:

Átlátszó Betűkre visszatérve...senki ne sértődjön meg,ha nem kap reagálást...én se szoktam,pedig most az utóbbi hetekbe volt pár hsz-m amire nem reagáltatok...de én pl.:van hogy pont írnék valamit,de főnök hív és mire visszajutok elfelejtem,így kimarad,de ettől még nem volt láthatalan!!!!!!

sutimano76

[quote="hgrita"][ írta:hgritab]Bibi: Nagyon édes Lotti! Kedvencem az utolsó kép!

Ezt a boltot én is imádom, Apának ilyen bögrét hozott tavaly a Jézuska:

Kép

na jaaaaaaa: ha tehetném én is az egész boltot felvásárolnám ... annyira édes dolgok vannak itt :) ... nézzétek meg a fém fogasokat ... egy ilyet kaptam egyszer a kollégáimtól, akkor szerettem bele ebbe a boltba :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibiesbrumi 2009.11.10 13:18-kor.

Kép

Kép
bibiesbrumi

Kriszti: Jó shoppingolást! :lol: Tényleg, Vica mikkel szeret játszani? Minek örülne egy 10 éves kiscsaj? (unokahugik ajándékán agyalok, mert Gábor -természetesen- tőlem várja az ötleteket...

Kép

Kép
hgrita

Brumi....nagyon édi,nekem is utsó tetszik!!!!
mutizd csak már lukas az oldalam hisz nem láttam,meghát természetesen el kell mentem ,hogy meg legyen!!!

Rita,hú de jó,saját ágy........enyim gyerek ma nem akart aludni..titta zizi,de most végre sikerült elringatni az autósülésben,remélem alszik vagy 2 órát!!!!no de így hogy szokunk rá a kiságyra......brühühü...nem úgy van az ahogy anyja akarja!!!

sutimano76

Nálatok ha gyerkőc cumival alszik el, rögtön felébred ha kiesik? És az egész alvás cumivisszarakogatással telik 3-4 percenként? Mert nálunk igen, így nem tud mélyen elaludni, felriad, sír érte, én visszateszem, majd max 3 perc múlva újra. De álmos, mert csukva szeme, és vadul cumizza ha bent van, szeme ragad le. Már a nem létező tököm is tele van vele, már bocs... :oops:

Az esti szopitól kezdve viszont anélkül alszik éjszaka. Ki érti ezt?

Kép

Kép
hgrita

Süti ollyan vagy.......mééééé akarsz Te állandóan bántani engem??? :lol: :lol:
Aha, 8 kitapasztaltam, a laposban fáj a lábam az alacsonyabban úgy megyek mint aki mindjárt orra bukik, a magasabban meg már menni nem lehet.
Móka még az esküvőn is magasban volt a 40. héten!!!
Madar egye fene, egy fenékbe billentést még kibírok. :wink:
De most komolyan lányok már eltelt 6 hét. Szerintem eleget vártam már. Vagy még meddig? Arra nem várhatok, hogy teljesen jól legyek, lehet az még hónapok. Az meg nem megy, hogy addig semmit ne csináljak. Már csak azért sem, mert mondani könnyű, de melyikőtök tudna koszban pihenni? Sétálni is muszáj lenne minden nap, különben tényleg soha nem tér vissza az erőm, de ebben az időben itt.... Tegnap is elakadtam a babakocsival, mert hiába sütött a nap, attól még sár volt!
Nem tudom mit csináljak. Kora este már nem nagyon hagytam aludni, szopiba belealudt 2-szer is, letettem ébredjen csak fel. Hintába is majdnem bealudt, de felkeltettem még egyszer. :oops: Ennek ellenére éjjel nem aludtunk. Fél 11-kor evett, volt egy hangyáni reményem, hogy 11 körül elalszik, laposakat is pislogott. De nem! Nagy nehezen 1 körül bealudt, megint vártam fél órát be kiságyba és felébredt. Próbáltam simogatni a fejét, hátát, de nem aludt vissza, csönd volt, de nem. Aztán úgy látszott mégis... gyorsan el zuhanyozni, majdnem végeztem mikor hallom, hogy nyekereg. Siettem párom ne ébredjen fel. Kiveszem, leteszem az ágyunkra és nekiáll ezerrel vigyorogni az apja hátának. :shock: :shock: Kb. úgy, ahogy a képen látjátok. Mondtam neki hiába, apa alszik, de ez őt nem zavarta. :lol: Sehogy nem volt jó, egész éjjel aludtam vagy fél órát. Reggel fél 8 körül aludtunk el és negyed 12-kor ébresztett. Azóta volt dumálás vigyorgással egybekötve, kis alvás. Az előbb felébredt kicsit, de most visszaaludt. Én meg mire elaludnék, biztos felébred. :cry:
Tudnám mit kéne csinálnom vele, hogy visszaálljon. Nem is kell visszaállnia, nem várom, hogy átaludja az éjszakát, de ez így nem mehet. 72 órából alig aludtam párat.
Intézni kéne az anyaságit meg a családi pótlékot, de mindenki azt mondja, ha a melóhely kifizetőhely, akkor nekik kell. De nem intézték. Most mondtam páromnak járjon utána, mert kifutunk az időből. Már most nincs arra idő, hogy feleslegesen bemenjünk és kiderül, hogy ez így nem jó. De ma semmihez nincs erőm.
Andi nagyon csini Barnimacid van!!!
Móka látom Te jól megoldottad az öltözködést! :wink:
Na megyek, sír, de a szeme csukva. :( :(
bex13

Halihó!

Megjöttünk szuriról, a kiscsaj csak úgy takis, így megkaphatta.

Sírtunk rendesen, most ettünk és én ide ültem inkább, mert ha nézem akkor nem hajlandó elaludni, így meg elaludt rendesen magában.

Andi Barni féle cípőjéhez hasonlót én Janónak a Babavilág bababoltban vettem 4éve, szerintem ott most is lehet kapni.

Nagyon cépek a gyerkőcök, imádnivalóank!!! :D

Kriszti! Hajrá turi, én először mindig ott nézem meg, csak aztán a boltban, ott sokkal jobb cuccokat találtam már. A vízórást ménem küdted el a sunyiba??

Kép
babcika

[quote]S írta:üti ollyan vagy.......mééééé akarsz Te állandóan bántani engem??
TALÁN MERT ROSSZ VAGY???????én se takarítom ki az egész házat,pedig nekem nem volt bajom a hegemmel,basszus,viszek egy pillanatragasztót,és beragasztalak az ágyba....a hétmeganyolcszázát...és most finom és nőies voltam....ilyenkor,mikor a porcicák rohangásznak gondolj arra,hogy ha kicsinálod magad a takarítással,akkor vissza is kerülhetsz a kórházba,gondolom nem ez a cél,tehát csak öregasszonyosan,naponta 1 m2!!!!!!!!!!!

sutimano76

Bex....
[quote]S írta:zerintem eleget vártam már

SZERINTEM MEG NEM!!!

SÉTA...nem kell ám egész üllőt bejárni,elég úgy 300 méter és vissza,de de Tominak annyi is elég ha kint hagyod a teraszon!!!,te meg majd formába kerülsz ,ha jól leszel!!!!

sutimano76

Sziasztok!

Sajnos én sem tudok mindenre reagálni, annyit írtatok, hogy - bár elolvastam - képtelen vagyok megjegyezni ennyi mindent!

Bibi! Lotti gyönyörűűű!! :) :)

Bex!! Sajnálom, hogy még mindig fájdogál a sebed, nekem már csak a bőröm fáj felette, ha hozzáérek, meg nagyon néha nyilal bele... Jobbulást és kíméld magad tényleg, amennyire tudod!!! Nagyon édes Tomika a képeken!! :D Sajnálom a rossz éjszakátokat!! Így azért nagyon nehéz a pihenés!! Nem tudom, milyen tanácsot adjak, hogy többet aludjon, sajnos nem lehet befolyásolni, mondanám azt, hogy fáraszd le nappal, hogy ne legyen kedve éjjel hepajkodni, deugye Neked sincs nagyon erőd őt szórakoztatni... Ördögi kör!! :(

Andi! Barni édestündér!!

Mi is voltunk már csipő és ultrahang vizsgálaton, csak elfelejetettem megírni... A csipőjét tornáztatni kell, mert kicsit asszimetrikus (fejletlen) vagy valami ilyesmit mondtak, és majd 16 hetesen vissza kell vinni kontrollra. Egyébként ezt leszámítva minden rendben!!
Én még mindig nem jelentkeztem be 6 hetes kontrollra, pedig már lassan 8 hetes Tomika, úgyhogy most gyorsan fel is hívom a rendelőt... tiszta ciki!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2009.11.10 13:52-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?