Na, a vacak idő ellenére jó élénk ma a topik (legalábbis itt a nyugati végeken órák óta szakad). Ma két dolgom volt: fogadni a két új malacunkat szállító srácokat és elcsípni a mobilpostást. Hát persze, amikor a hátsóudvaron birkóztam a házisárkányként támadó libáinkkal a nyakig érő sárban, (hogy ne egyék meg a fiúkat és ki se lógjanak), akkor jött a postás

.
Bea Nekem is van kis mélyedés a gyomrom és a babapocak között.
Edit Köszi a táppénzes választ. A beforduláson ráérsz parázni, a 3. gyerek a 28. héten farral, a 32. héten már fejjel volt.
Ktc Én még csak hallottam a szeméremajaki visszérről, nővéremnek volt. Nagyon fájdalmas lehet

.
Erusverus Én meg mogyorót eszek Ca forrás gyanánt.
Lara Dehogynem fogsz 1 éven belül sütőtökpürét enni. Amikor cseperedő sarjad épp meghagyja

.
Csuppancs A magas cukor nem a Te hibád, akkor sem, ha van. A próbareggelis verzióban nekem is magas lett, aztán csináltak egy terhelésest az meg tök jó. A diéta alapelveit a többiek leírták. Sajnos a gyümölcsök zömében sok a cukor, nézegessed a szénhidrát táblázatokat, azok segítenek, hogy esetleg melyik fér bele.
Kattkat Nekünk is volt pihenőszékünk, 2 gyereknél is. Én szerettem, ők is. Amíg nem forgolódik, viheted benne magaddal lakásszerte, boldogan elnézeget benne, sőt néha szundikál is. Ha már mocorog, célszerűbb a járóka.