A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Bibi!

Te Lottid is milyen nagylány lány!Édesen mosolyog!

Bex: igaza van a lányoknak, tessék pihenni!!!!!

Babcika!

Takonykóros bébinek beadják az oltást? Lotti is az már egy hete és készülnénk az oltásra.
Tényleg nem alszok Blanka, ha nézed?

Kép
arvaerika

Sziasztok!

Mókuskám a kiságyban alszik egy ideje, de midig sírdogál, ha kiesik a cumi! nem tudom miért nem tud mélyebben bealudni! de már ez is haladás, mivel mostanában nem aludt napközben!

cumi: ufócumiról van valami hír?

Bex: próbálj meg csak kis dolgokat megcsinálni, és ne mindent egyszerre. Nekem is kifizetőhely a melóhelyem, de az anyaságit és a családi pótlékot nekünk kellett intézni, ők csak fizetik a TGYÁS-t!

ajándékötleteket én is várom: mit lehet venni egy másfél éves kislánynak? Keresztlányomnak már annyi játéka van, de nem tudom mit vegyek neki, aminek ő is örül. biciklit majd tavasszal kap, amikor használni is tudja. szánkót megveszik nővéremék (reméljük lesz egy kis hó)

Babák gyönyörűek, mindenki kis mosolyalbum, nem is hiszi az ember hogy sírni is szoktak!

Ma felvettem ahogy Zoé beszélget, megzabálom, mikor be nem áll a szája!

Kriszti: remélem találtál valami neked valót, amitől kicsit jobb kedved lett! Jövő nyáron már szédítőek leszünk bikiniben a strandon!!!! (erre kell gondolni)

bocsi aki kimaradt!!!!!!!!

KépKép
Kép
s.vera

Babcika,szuri... :( ,de már nem is emlékszik rá!!!! :)

Bex...nekem is volt egy zoral 72 órám,de aztán Berni megkegyelmezett,próbáld meg pár napig melletted altatni egész éjjel,hátha!!!

Peppino,torna..bizti szeretni fogja,vagy keményen kell csinálni????
én is holnap megyek a dokihoz!!!!nem ciki,ha nincs bajod!!

sutimano76

Rita!! az ajándékötlet album az jó ötlet, köszi!! :)

Süti!! A mama-baba fényképalbum is!! :)

Manó!! Sajnálom a rossz álmodat, biztos amiatt volt, mert egyfolytában Ákos jár az agyadban, és az aggodalmad kihat az álmodra is!! Nagyon szorítok értetek!!

Peppino
Kép

Kép
peppino

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára manósziget 2009.11.10 14:24-kor.

Kép Kép
manósziget

Kép

Kép

Kép

:D :D :D :D :D :D

vicger

Miért van az, ha egésznap a gép előtt vagyok, alig van hsz, ha pár órát kimozdulok, oldalakat kell visszaolvasnom? ... :roll: az öreg Murphy talán? :wink: :wink:
Esélytelen reagálnom, csak a fotókra.

Andi: örülök, hogy írtál, és Barni olyan kismacis ebben a szerkóban és nemcsak csinos, de szép is :D :wink:

Bibi: mosolyalbum :D :D :D

Képzeljétek, tegnap én is felvettem Veronika hangját és amikor visszahallgattam, elkezdett hangosan kacagni és válaszolgatni magának. :lol: :lol: :lol: úgy sajnáltam, hogy a telefon nem tud egyszerre lejátszani és felvenni is. :( ... de kidolgoztam a megoldást, videokamera bekészítve és majd valamelyik nap megint lejátszom neki ... Kép
Aztán mondókáztunk is tegnap, mármint anya mondogatta, Veronika vigyorgot, a "Juli néni, Kati néni etyepetye-lepetye ...." nagyon bejött :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

Kriszti: nagyon jó képeket hoztál. Luca baba gyönyörű kislány. Nem tudok választani, minegyik kedvenc :wink:
hsz-eden a de-i programról jót rötyögtem :lol:
Hatékony és jó vásárlást du-ra :)

KépKép
KépKép
madar

hgrita:

Cumi kiesés nálunk is megy. Én egy textilpelust hajtok félbe, azt megint félbe és feltekerem, mint egy kígyót és azzal támasztom ki a cumit a szájában. Persze ez csak akkor megy, ha oldalt van a feje, mert most felfelé néz és ordít, hogy kiesett, anya gyere már...

t-pk

Mire megszültem a kis hiányos hsz-omat, máris írtatok egy fél oldalt!

Babcika: szorítok, hogy Blanka se legyen lázas, Zoé is csak a combiját fájlalta, amire tettem vizes ruhát, de szerencsére láza nem lett.

Mókuskám felébredt, mennem kell

KépKép
Kép
s.vera

Süti én úúúgy szeretlek... olyan aranyos vagy, hogy így aggódsz. :lol: És még jobb kedvem is lesz, jót nevettem, egész Üllő....jó is lenne. Majd ha jössz meglátod miről beszélek!
Vera köszi, pont mondtam páromnak, hogy kérdezze meg a Te párodat nálatok, hogy volt. :lol: De beelőztél. Szerintem akkor is nekik kellene intézni. Ott dolgoztam sokáig én is és tudom, hogy sokaknak a cégen keresztül ment.
Peppino, már nem a sebem fáj. Az kicsit húzódott, viszketett és bekentem körömvirággal, próbáld ki, nekem jó lett. A belső varratnál fáj, meg fölötte is, de ott nem tudom van-e valami. Azért nem tudom szórakoztatni Kisnyuszimat, mert ha álmos ő bealszik és kész. :lol: :lol:
Erika már Te is csatlakozol? Nem cipeltem, nem emeltem... huzogattam a felmosót ide-oda. :lol: :lol: :lol: Veletek mizu? Mi lett az ovis dologgal?
Kriszta, meg kell mondjam jól választottál. Atesz arany ember!!! Várjuk a képeket a csini rucikról!!
Babcika örülök, hogy túl vagytok az oltáson.
bex13

Brumi nagyon teccenek a képek, édes mosolya van. Várom a közös képet én is.
Kriszta a feketefehér......imádom!! Az első meg annyira jó. Édesek együtt.
T-pk Te aztán kreatív vagy. :lol: :lol: kár, hogy Tomi nem alszik már oldalt.
bex13

Erika!

Nekünk beadták az oltást, megvizsgálta, alaposan, torka, tüdeje, szíve stb és aztán azt mondta, ettől beadja, nem lesz gond.
Blanka tényleg nem alszik, ha nézem, este is csak sunyiba lehet lesni, ha nézem akkor vigyorog csak, most is felálltam, és mindaddig csak bámult rám, meg vigyorgott, de alig ért a sejhajom a székhez, már el is aludt :D

Kriszti, azon a fekete-fehér képen olyan jól nézel ki, hogy én minnyán lecsaplak, ha siránkozol, én én állam olyan pattanásilag, mintha serdülnék, és akkora tokám van,minta nagyalföld :D Gyönyörűek a gyerekeid!!

Köszönjük az oltásos jókívánságokat :D

Kép
babcika

Bex:igen én is megdorgállak :wink:

kukitéma: ejtettük, megtárgyaltuk, nem beszélünk róla

Ma nekem is megjött a mensim :cry:
Valószínű azért, mert éjjel már nem szopatok

Kép
arvaerika

Kriszti,nagyon jó kis képeket adtál,gyerköcők olyan édesek így egy rakáson :lol: .....jól látom citromot nyalogatnak??? :?
És te!!!!!!!!ez a kép naon jó rólad,ne siránkozz itt nekem ,mert te következel Bex után.....mi van velem???biztos birkozószőnyegen aludtam :wink: ---még valaki???

Bex, a felmosás a legfárasztóbb házimunka,sok izmot mozgat....

Na,én meg ráhoztam Bernire a szívbajt...jó kis anya,mondhatom...nagy nehezen elaltatom,erre nekiálltam köménylevest főzni,és a köményes fűszertartó(megjegyzem üveg)kupakja nem kapott rá a menetre,erre ahogy rakom a polcra(ami persze fém!!)leesett..kupak a kezembe maradt...hát ne tudjátok meg mekkorrát szólt....gyermekem meg úgy sírt,alig tudtam megnyugtatni..... :( :( :( ...ezért a mai nap anyaságból 1 -est adok magamnak!!!!

én is pelussal támasztok cumit,plussz azzal helyettesítem magam,úgy hogy az arcocskájához rakom...puha,meleg!!

sutimano76

Bex,azután,hogy popóveréssel fenyegetlek,még várod,hogy menjek...bátor vagy!!! :lol: ha megyek tényleg megkapod!!!!! :lol: :lol: :wink:

sutimano76

1 vicc, hátha nem ismeritek:

Kedves Péter!

Örömmel értesítelek, hogy szerelmünk gyümölcse, a kis
Péter, megszületett.

Sajnos anyatejem nem lévén szoptató-dajkát kellett
alkalmaznom.

Ő kubai származású, így a tejétől gyermekünk bőre szinte
teljesen fekete lett.

Erről ugyebár én abszolúte nem tehetek...

A te szerető Anitád

Drága Édesanyám!

Az imént vettem kézhez Anita levelét, melyben értesít,
hogy kisfiúnk született.

Mivel nincs elég anyateje dajka segítségére szorul, aki
színesbőrű, és a tejétől

kisunokád bőre is csaknem fekete lett, amiről persze az
én drágám egyáltalán nem tehet.

Remélem te is együtt örülsz velünk

Ölel fiad, Péter

Édes Fiam!

A te születésedkor én pontosan ugyanúgy jártam, mint
most a te Anitád.

Elapadt a tejem, ezért téged tehéntejjel kellett
tápláljalak.

Valószínűleg ettől lettél te ekkora marha...

Amiről persze én egyáltalán nem tehetek.

Csókol Anyád"

Peppino
Kép

Kép
peppino

Brumi hol van má az a kép??????????????????????????????

sutimano76

Süti: ha ezen múlik az osztályzat, ideje összekapnom magam, mert bukásra állok ... nekem mindig minden kiesik, leesik stb., de Veronika már edzett, Julcsi hanján edződött, szeme se rebben ... :wink:

KépKép
KépKép
madar

Peppino...naon jó!!!!!!!!!!!!!!!!!

sutimano76

Az én Tomim is nagyon ijedős, és én is majdnem mindig megijesztem!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Peppino
Kép

Kép
peppino

én is azokra a képekre várok mááá nagyon ... mindjárt mennem kell az oviba

KépKép
KépKép
madar

Madar,enyim gyerek nem edzett..ha az lenne,akkor nem ébredne...akkor nem az anyaság lenne 1-es,hanem az ügyesség :wink:

sutimano76

már biztos nem alszanak...üzentem,mert esküszöm kilukad az oldalam!!!

sutimano76

Lányok,csak enyim babó van 5 kg alatt???? :?:

sutimano76

Süti: jogos az 1 pont :D :wink:
5 kg alatt? Nem hinném, hogy ez baj. Egyáltalán nem látszik a fotókon, hogy éhezne. Nem kell másokhoz hasonlítani, Berni az Berni és csak egyetlen van belőle, ezért olyan nagy kincs :D :wink:

KépKép
KépKép
madar

Süti,Barni is 5 kilo alatt van bőven.

Rita,megkérdezem a cipőcskét,mert 2 barátnőmtől kaptunk rucikat,cipőket,és nem tudom hol vették.Sztem vaterán lőtték,és ha jól emlékszem,ez az egyik fél ikeré volt.

Kép
v.andi

hát nem aggódok,csak olyan furi.....jó múlthét kedden 4.71 kg volt,ma lesz az ujabb heti mázsálás pucéran...

kincs....hát igen az!!!!!!!!!!

sutimano76

Andi,de Barni "fiatalabb" is!!!

sutimano76

azért írogatok ám ennyit,mert nem merek semmit csinálni,hadd aludjon kiscsomag....még a klaviatúrát is "lábujjhegyen" kopogtatom :lol:

sutimano76

[quote="sutimano76"]a írta:sutimano76zért írogatok ám ennyit,mert nem merek semmit csinálni,hadd aludjon kiscsomag....még a klaviatúrát is "lábujjhegyen" kopogtatom :lol:

SZerintem meg a laptetőre hajtasz Kép

Kép
v.andi

Ja én gyerekem 6 fölött, egy hét alatt 20 dkg, azaz most 6100 gramm és 60 cm.

Süti, nem gáz, hogy 5 alatt van, csak nyugi!!

Blanki születése óta ma főztem először :oops: persze nem éheztünk, csak apa főzőcskézett eddig, de már szégyelletem,hogy hazajön 6-kor és még főz...bár ő választja mindig azt, mert ugye van más lehetőség is, a 2 gyerek, csak a pöri mellől könnyebb kiszabadulni egy szál cigire :lol:

Kép
babcika

[quote="v.andi"] írta:v.andi
[quote="sutimano76"]a írta:sutimano76zért írogatok ám ennyit,mert nem merek semmit csinálni,hadd aludjon kiscsomag....még a klaviatúrát is "lábujjhegyen" kopogtatom :lol:

SZerintem meg a laptetőre hajtasz Kép

neeeeeeem is!!!nekem az annyira nem jött be!!!!

sutimano76

Babcika apika szokjon le!!!!!!!!!!!

sutimano76

Itt hozom a kis barátosnékat: Berni babát és Lotti babát ... :)

Kép Kép Kép

Kép

Kép
bibiesbrumi

Úristen hogy nézek ki????????????????Ja és Berni azért is tűnik kisebbnek,mert Lottin bő ruci volt,Berni meg feszülősbe nyomta....de azért Lotti tényleg nagyobb baba!!!
köszi Brumi!!!!!!!!!!!!!!
Bernit meg nem így szoktam tartani,csak a kép készülte előtt odatartottam Lottihoz!!!

sutimano76

De szépek vagytok!!

És milyen jó nektek,hogy tudtok összejárni, én még itt senkivel sem barátkoztam össze ennyire.:(

Ja, és a képekről jutott eszembe, hogy képzeljétek hétvégén voltunk tesóméknál, a két kiscsajt egymás mellé tettük, erre Zsófi keresztlányom elkapta Blanki kezét, és mint az ovisok mikor sétálnak ( csak fekve) úgy feküdtek egymás mellett kézenfogva, tesóm meg én meg csak olvadoztunk, meg " Nézd már de édesek"-eztünk, de esze egyikünknek sem volt, hogy lefotózzuk őket, aztán mire tesóm hozta a gépet olyan szépen már nem fogták egymás kezét :(

Ja és tanul a lányom, ott látta,hogy Zsófi csimpaszkodik anyukája hajába, hát azóta ő is szokott :D

Most fél 2 óta alszik, megsimiztem láza nincs.

Kép
babcika

Süti!!

És egyébként mi a fenének mentegetőzöl :?: :?: :?: :lol: , Jól nézel ki, Berni pont akkora amekkorának lennie kell, és én szoktam direkt így tartani, repültetni Blankát. :lol:

Ha mindig aggódnánk,hogy kinek mekkora a gyereke, akkor nálunk a családban van ám difi,mert Blanka napra pontosan 3 hónappal fiatalabb Zsófinál, és Zsófi csak 1 kg-al és csak 3 cm-el nagyobb mint Blanki, tehát vagy az enyimé túl nagy, vagy a tesómé túl kicsi, vagy lehet,hogy nem vagyunk egyformák. És egyébként megdöntöttük azt a hiedelmet is, hogy magas ember nagy gyerek , kicsi ember kicsi gyerek, mert tesóm és sógorom, 173 és 186 cm, én és férjem, 159 és 167 cm és tesóm babója 48cm és 2900g lett, Blanki meg ugye 59cm és 4400 g, tehát senki sem egyforma, és semmitől sem függ a baba mérete, na ezt jó hosszan sikerült elmondanom, bocsi :oops:

Kép
babcika

Sziasztok!

Hát nem sikerült valamelyik nap visszaolvasni… És ilyenkor annnnyira nem szeretek lemaradni a friss infókról stb.

Kriszti, hát én is így vagyok a ruhákkal, kinézettel, tükörbe nézéssel…Én még a terhes gatyómat hordom, mert más még nem jön rám. És nagyon nagyon sok van rajtam is, de amíg van tejcsim (ami sajna nem ollan nagyon sok) addig nem merek fogyizni. Persze Ninivel táncizunk itthon, meg próbálom én is a Dorka által is írt lábujjhegyre állás, vissza stb. vádli erősítést meg egy két comb gyakorlatot, de többet nem merek.
Mondjuk én kb. most jutottam el oda a műtét óta, hogy már minden fájdalom nélkül hajolok le, eddig eszembe sem jutott volna a mozgás.
Most a hamával próbálunk itthon okoskodni, próbálunk odafigyelni, hogy lehetőleg ne hízlalót együnk, de basszus nagyon kívánom a csokit (pedig ezelőtt abszolút nem voltam édesszájú – a terhesség előtt)
Minden elindulás előtt hisztizek, meg el kéne menni cipőt is venni, de Nikit még nem szeretném bevásárló kp-ba vinni a náthás emberek közé, cipőt meg párommal vetetni elég necces lenne, oda csak kéne mennem.
Amíg meg ilyen evetke vagyok addig nem akarok gatyót venni, addig maradnak a terhes nacik, majd ha kb. 7-10 kilót leadtam akkor talán megjutalmazom magam egy szíp nadrággal.

Közben olvasom, hogy mindenkinek teli van a hócipője a kilókkal… Sebaj Istennők, kicsi súlyzóink szépen növögetnek, le fogyunk fogyni nyárra az tutttti!!!

Lina, boldogságos szülinapot kívánok!
Vera, neked is!

Megjövés: nekem az ötödik héten volt kb. három-négy napig nagyon erős barnázás. Az szerintetek már megjövetel?

Madar, Julcsi rajza dönörűűű, Veronika pedig csudaszíp

Dorka, tök jó játékokat találtál.

Süti, Berni nagyon szépen emeli a fejét, nagyon aranyos a képeken.

Keresztelő: mi majd decemberben akarjuk, nagymamám meg anyu intézik majd otthon. Remélem nem lesz semmi gubanc és nem kell járni elbeszélgetésre stb.

Dorka, én nem tudom letölteni az anya taníts engem c. könyvet onnan, amit belinkeltél. Nektek sikerült? Most már nagyon kíváncsi vagyok arra a könyvre

Scooper, Noncsi nyálcsorgatásán nagyot nevettem

Na eddig jutottam, visszafelé olvastam és még csak a 454. oldalnál járok....
Persze azóta biztos vannak friss hsz-ek, leányom lassan ébred kajcsizni, szóval sosem leszek naprakész:):):)
Vendég

Babcika,nem mentegetőzök csak nem tudtam hogy brumi fotóz,akkor mondjuk mosolyogtam volna......
Babaméretek.hát igen,Berni kis manöken alkat,és kb annyit is eszik,mert sztem 5 perc alatt tuti még 100 ml-t se lehet kiszívni!!!na de többször keveset!!!!

Boboka.......engem mostanáság nem érdekelnek a kilók...elsősorban anya vagyok,és ennek élek,majd ha nem lesz szopi akkor foglalkozom a nőiességemmel,és hát apa se egy donhuán,így nekem sincs rossz érzésem...persze azért mosok hajat,fogat,stb...igyekszem nem lepusztult lenni,de a kilók nem izgatnak!!!!!

sutimano76

hajat festetni is csak az ősz hajszálak miatt kéne :roll: :roll:

sutimano76

Babcika,tesóddal nem tudsz sűrűn összejárni,messze laknak???

sutimano76

Süti!

Ahogy így nézem Bernit mindig az a kép jut eszembe amit először láttam róla, még kórházban voltam és Andi küldött egyet, hogy Ti is megvagytok, és már akkor annyira hasonlított rád, de azóta egyre inkább!! Szerintem Berni és Dorina hasonlíthatóak tipikusan anyához!!! A többiek elsősorban a tesóhoz, gondolok itt Lucára, Lottira, Veronikára, és a többiek pedig külön kategória, akit nem tudok igazán tipikusan senkihez hasonlítani, pl a saját lányomat sem. :D

Kép
babcika

Sajnos igen, mármint aprókkal igen, mert kb. 45 km, de azért az ekkora gyerekkel sokk még!!!

Kép
babcika

Blanki még alszik????láz???vagy adtál kúpot???

sutimano76

[quote="babcika"]S írta:babcikaüti!

Ahogy így nézem Bernit mindig az a kép jut eszembe amit először láttam róla, még kórházban voltam és Andi küldött egyet, hogy Ti is megvagytok, és már akkor annyira hasonlított rád, de azóta egyre inkább!! Szerintem Berni és Dorina hasonlíthatóak tipikusan anyához!!! A többiek elsősorban a tesóhoz, gondolok itt Lucára, Lottira, Veronikára, és a többiek pedig külön kategória, akit nem tudok igazán tipikusan senkihez hasonlítani, pl a saját lányomat sem. :D

Tényleg,de jó,én nem látom,ráadásul a kórházban készült utoljára hármunkról kép!!! :(

sutimano76

[quote="sutimano76"] írta:sutimano76risten hogy nézek ki????????????????Ja és Berni azért is tűnik kisebbnek,mert Lottin bő ruci volt,Berni meg feszülősbe nyomta....de azért Lotti tényleg nagyobb baba!!!
köszi Brumi!!!!!!!!!!!!!!
Bernit meg nem így szoktam tartani,csak a kép készülte előtt odatartottam Lottihoz!!!

Sütiiiiiiiii: azért mertem feltenni azt a képet, mert szerintem tök jól nézel ki rajta !!!! ... és IGEN: Lotti kb akkora, mint Berni, csak a fotó csal ... Lotti lába alatt végződik a tipegő kb 5 cm-vel :):):)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Most ébredezik, és kúpot még nem kapott, mert nem érzem,hogy láza lenne....:D

Kép
babcika

Na ha ennyire tetszem ,képzelhetitek milyen lehettem fénykoromba!! :wink: :oops:

sutimano76

Klasszak a képek Berni és Lotti babáról és Sütiről.

Süti, nem nehéz és fájdalmas a torna Tominak, még élvezi is... :)

Kilóügyileg én nem szólok semmit, mert kb. 1 kg plusszom van a terhesség előtti állapotomhoz képest. Viszont a farmernadrágom nagyon szorít derékban, ami azelőtt nem volt.. lehet, ez az az 1 kg. ? De ne csüggedjetek, ha még nem ment le annyi, amennyit szeretnétek, mindenhez idő kell!! Nekem pl. a hasam van kinyúlva picit és a barna csík is látszik, sőt a köldököm még mindig kifelé áll, de állítólag ezek is helyre fognak jönni... hát nagyon remélem... :x :x :x :roll: :roll: :roll:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2009.11.10 18:21-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?