A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!

Én is szeretnék csatlakozni abba a csapatba, akik a hét vége felé "nem" várják a mensijüket. Ma vagyok a 27. napon, elvileg holnap, holnapután vagy azután kellene megjönnie. A hőm nem esett le, de csak a 35. napon fogok tesztelni (ha addig meg nem jön), mert újabban mindig késik...

Mindenkinek nagy drukk!!! Kép

Pilinke
pilinke

Szia Pilinke ! Kép

Én is csak tegnap csatlakoztam a "csapathoz", de akkor Érted is szurkolok a hétvégén !!
Jövő héten mindenki számoljon be, hogy mi újság ! Ok ?

Borsó
borsó

Szia Pilinke!! Érdekelne hogy neked mennyi a hőd mert nekem sem esett le?Kép))

Kép

Kép
edinka

Szia PilinkeKép
Üdv az "izgulósok" között. Nekem ez a 30. napom és szintén nem esett még le a hőm (bár így is maradna)
Én is ki akarok egy kicsit várni, kb. jövő keddig.
Reméljük addig minden változatlanul marad és aztán lehet majd csapatban újjongani!
Most bezzeg ólom lábakon vánszorognak a napok!
Megy a drukkKép Kép Kép!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!
Már régóta szemezgetek a gondolattal, hogy írok nektek, mert nagyon szimpatikusak vagytok. Röviden annyit, hogy egy éve próbálkozunk és eddig még semmi. Igaz különösebb kivizsgáláson nem voltam, de amióta akarjuk pont azóta bolondult meg a mensim. Előtte atomórát lehetett volna állítani hozzá. Biztos velem lehet a baj mert a páromnak már 3 gyereke, tehát bennem kell keresni a hibát. Uh-on néztek van peteérésem, mnyh. is rendben volt, ciszta nincs petefészek is rendes normális állású és méretű. Hát nem tudom! Most megyek majd egy másik dokihoz, de előtte még kipróbálom ezt a gynevac injekciót. Nemtudom mit szóltok hozzá, persze csak ha beférek ide közétek.
Bocs, hogy iylen hosszúra sikeredtem, de nagyon el vagyok keseredve.
Stella!
Nagyon szorítok neked.
greta
greta

Sziasztok!

Úgy látom sokan próbálkozunk ezzel a gynevac-kal. Én tegnap kaptam az első szurit, úgy be voltam tojva a szuritól, mint egy kisgyerek.És aztán nem is fájt, azóta viszont eléggé húzom az hátsómatKép A páromnak már nem is mertem beadatni, mivel többen írtátok, hogy a fiúk belázasodtak.

Úgy tűnik, hogy jövő hét után kezdjük az első inszemet a BMC-benKép
macifül

Na ettől félek én is, hogy belázasosdom, vagy a párom is mert, ő is be akarja adatni magának.
Hát lehet elsőre letesztelem én. Legalább annyit segíthetne, hogy helyre rakja a mensim, mert most is csak egy napig volt meg. Persze terhes nem vagyok, ugyanis én is gazdgítója vagyok a teszt gyártóknak, de most ünnepélyesen megfogadom, hogy többet nem veszek. Én most vagyok a 14-ik napon tehát még van két hetem, hogy megjöjjön, de ha megint megjön akkor tényleg indulok egy teljes kivizsgálásra, mert már ott tartok, hogy majdnem minden nap sírok.
greta

Sziasztok!
Lehet én vagyok tájékozatlan,de mit segít elő ez a gynevac?????

Ja!Van egy hírem!" MA MEGINT MEGJÖTT..."(26. nap),pedig szombaton kellett volna.
Kép
Na nem baj,legalább hamarabb elvégzik a laparoszkópiát.Kép
Addig csak olvasója leszek minden topitnak!Sok sikert mindenkinek!

Greta!
Jó lenne neked is egy alaposabb kivizsgálás,hiszen nálam is minden oké,de mivel mindig megjön feltételezhető hogy elvagyok záródvan.

Puszi

Viki
Vendég

Greta, gondolom ezt te is tudod, de ez a legrosszabb, amit magaddal ill. a babaproject-tel tehetsz. Normálisan kell élnünk az életünket! Nem gondoltál még rá, hogy egy meddőségi szakemberhez fordulj, hormonvizsgálat, HSG... Hátha megnyugtat, vagy ha valami gond van, hamar kiderülKép
macifül

Macifül
Greta

Az én párom csak azért lázasodott be, mert nem szívódott fel az injekció (ő már nem kap többet). Nekem viszont kutyabajom tőle (a kis fájdalmat leszámítva), ma megyek a 3. szurira.

Greta
Mi is egy éve próbálkozunk, és én is ma vagyok a 14. naponKép

Henci
henci

Henci
Végre találtam egy társat. Na akkor én nagyon szorítok neked, hogy legalább neked legyen zebra csíkod.Mi szombaton megyünk majd, hátha esetleg mégis lesz láz akkor lehet legalább pihenni.
Vikimi
Hogy mit segít elő a gynevac halvány lila gőzöm sincs. De állítólag nőknél petefészek gyulladás ill. egyéb gyulladásokat segít megszűntetni. Na most vannak érvek ill. ellenérvek. Mert nekem pl. akinek nevéhez fűződik ez a szer az a hölgy erika írta fel. De mikor én említettem a kórházunkban akkor ott tök negatív dolgot mondtak róla. Szóval azt mondták ha engem ez lelkileg megnyugtat akkor nyugodtan költsek rá. Na mondom jó hozzáállás! Akkor én miben higgyek ha az orvos sem hisz. Na ezért vagyok elkeseredve. Semmi empátia.
Macifül
Ahol én lakom nem igen van meddőségi szakember csak pénzbeszedő orvos. De most ajánlott egyik barátnőm egyet, hát mint említettem injekció után felkeresem. Addig is jó lenne ha én is tudnék ilyen smile-at gyártani. Örülök, hogy ilyen megértő emberekre leltem köztetek.
greta
greta

Viki,

Sajnálom, és együtt érzek veled, nekem is megjött ma ( 27 napra ), ráadásul ugye úgy, hogy még a 14. napon is csak egy 13 mm-es petécském volt !! Kép

Szóval fel a fejjel, és kitartás, előbb utóbb meglesz az eredmény !!
Azért tegnap éjjel, biztos ami biztos alapon, a hulló csillagokkal is "beszéltem". Kép

NE IZGULJ a laparoszkópiától, aztán ha túl vagy rajta várjuk az élménybeszámolót !

Borsó
borsó

Gréta4
Az orvosok már csak ilyenek,de nem csak ők nagyon sok ilyen ember van a mi kis társadalmunkban.....Átgázolnak mindenkin,hogy nekük jó legyen
Vendég

Sziasztok!
Mintha itt többen is arra panaszkodnának, hogy mióta beindult a babaprojekt, azóta megzavarodott a ciklusuk. 8 hónapja nekem is órát lehetett volna igazítani hozzá, 28 nap, most meg egyre rövidebb. A legutóbbi 26 napos volt.Valakinek mesélt már esetleg ennek okáról a dokija?
Megy tőlem is a drukk Nektek folyamatosan!!!KépKépKép
Hajni
hajnesz

Hajnesz
Nekem annyit fűzott a dokim ehhez a rendszertelenségehz, hogy biztos pszihés alapon van.Na ezzel le is voltam tudva. Semmi vérvétel stb. Pedig biztos lenne valami eredmény, ha más nem akkor talán azért ilyen, mert elég sokat lefogytam. De ettől még szerintem teherbe kellene esnem. Azt nem állítom, hogy stressz mentes volt az emúlt kb.3 évem, de lehet nem ennek van jelentősége. Én nem értek hozzá, hogy most azért mert ideges vagyok azért nem lennék terhes. Bár nekem elég kemény fizikai munkát is kell végeznem hát nemtudom. Ha valaki hozzá tud szólni kérem segítsen.
greta
greta

Viki,

a profilodban mindegyik a Te hörcsögöd ?
Nagyon aranyosak !! Kép
borsó

Greta Kép
Köszi a választ, hát igen, kb én is ennyivel kell beérjem magyarázatként. Az én fejembe sem fér, hogy attól miért nem eshetek teherbe, ha nagyon-nagyon szeretnék teherbe esni. Oké, valahol megértem, hogy a túlzott elvárás és egyirányú gondolkodás stresszes állapotokhoz vezethet, de mégis a falra tudnék mászni, mikor azt mondják, hogy "Jaj, ne akard annyira és akkor sikerül!" Ezt én nem tudom magamból kikapcsolni, hiába szándékosan nem gondolok a témára, de akkor is ott van a tudatalattimban éjjel-nappal. Ha valaha is ki fogom tudni kapcsolni ezt az érzést, az valamikor 40 éves korom körül lesz, mikor tényleg belátom, hogy nem érdemes tovább próbálkozni. Azért remélem, 40 évesen ezeken a sorokon márcsak nevetni fogok...a gyerkőcökkel együtt.Kép
Fura egy dolog ez a psziché. Egyik ciklus alatt próbáltam "megtréfálni" a tudatalattimat és minden próbálkozás után mondogattam, hogy jaj, csak baba ne legyen belőle!, hátha így működik...Kép de nem így működik.Kép
Azért a kemény fizikai munkával én vigyáznék.
Hajni
hajnesz

Hajni
Ezzel ugyanígy vagyok én is ezzel kelek, ezzel fekszem, ezzel dolgozom hátha egyszer valami sikerül, de nem. És legjobban az idegesít, hogy ketyeg a biológiai óra. Próbálok úgy viselkedni mintha minden rendben lenne, de amint egyedül vagyok és eszembe jut egyből pityergek. Talán a sors fintora, hogy pont nekem nem sikerül.
greta
greta

Greta!
Miért ketyegne az a biológiai óra?Manapság az orvostudomány fejlett annyira,hogy 40 éves korban is lehessen gyermeke az embernek.Ott van pl.MadonnaKépmeg a nagynéném 38 évesen szült és remek csodás gyermek lett.Ha megkérdezhetem hány éves vagy???????Én szeptember végén töltöm a 25.évemet.

Borsó!
igen ők az én hörcsögeim voltak,mert elajándékoztam őket,túl szaporák voltak.Bezzeg nekik elég 14 nap és 12 fővel bővül a család.Nekem meg????Kép
Vendég

Greta Kép
A kozmetikusom mindig azt mondogatja, hogy mindennek van oka, csak legfeljebb kicsit később tudod meg, mint ahogy szeretnéd. És annak is, hogy most még nem jön a baba. Persze eközben folyamatosan kapom tőle a különféle bioenergetikus, shaolin gyógyító, meddőségi centrum és egyéb telefonszámokat.Kép
Szóval mostanában próbálok barátkozni a gondolattal, hogy még bőven van időm és semmiről nem késtem le, biztos nem vagyok még kész a szülői szerepre, ki tudja...csak ne határoztam volna el 20 évesen, hogy 25 és 30 között fogom megszülni a 4 gyerkőcömet...Van még másfél évem...
Én hál'isten "csak" egyszer pityergek egy hónapban, középidőben fel vagyok dobva, reményekkel teli, hangulatom mint a hőgörbém, a csúcson, aztán jön a lejtő...Most éppen 37,0 a hangulatom! KépKép
Hajni
hajnesz

Hajni
Valahol nekem is a bűvös 37,0 körül van a hangulatom, de nem számítok semmmi jóra. Érdekes én soha nem határoztam el, hogy mikor szeretnék gyereket. Tőlem a párom kérdezte kb. egy éve, hogy szeretnék-e. Naná, hogy szeretnék pláne neki szülni egyet. És gondoltam elsőre sikerülni fog. Hát nem egészen így lett és ráadásul előtte sosem szedtem fogigátlót.
Viki
Most töltöttem a 29 életévemet, tehát nem vagyok valami korai stádiumban, pláne ha arra gondolok milyen sebességgel történnek itt dolgok. Nagyon lassú lefolyású az biztos.
Hajni
Na én egyébként nem beszéltem senkinek, hogy szeretnék babát mert azt már végképp nem bírnám elviselni, hogy mindig azt kérdeznék mikor lesz már!Vagy rosszabb esetben a fejemhez vágnák, hogy na ez még erre sem képes. Egyébként álmomban sem gondoltam, hogy nekem még ilyen megpróbáltatásokon kell keresztül mennem. Azt hittem legalább lesz az életemben egy olyan dolog amiért már nem kell olyan sokat szenvednem hiszen ez természetes dolog lenne és akkor itt tartok. Mert ugye azt mondják ezt a legegyszerűbb dolog, de úgy tűnik még sem. Amúgy ez a hőmérőzés dolog nekem nemigen megy. De vettem ezt a baby markot ami mutatja a peteérést, hát nekem tök rendesen mutatta úgyhogy ezzel nemigen lehet probléma, meg uh-on is voltam többször is és ott is rendes méretű stb. A többit nemtudom miket mondtak. Valahol máshol kell keresni a bajt, de az is lehet, hogy nincs semmi csak én gondolom így.
greta

Sziasztok!!!

Én is ide írogattam egy ideig, de szerencsére Kép már egy 14 hetes pocaklakó boldog anyukája vagyok!Kép Amúgy rendszeresen olvasom ezt a topikot, csak írni nem nagyon szoktam ide.

Tökéletesen ismerem azokat az érzéseket, amikről írtatok. Mi csak kicsivel több, mint fél éve próbálkoztunk, 24 éves vagyok, tehát simán lehettem volna türelmes, mégis türelmetlen voltam, siettetni akartam a dolgokat, amikor megjött, 3 nap depresszió. Mindegy, nem részletezem, nem semmi voltam. Aztán beidegesedtem, se UH, se vérvétel, se hőmérőzés, babaruhákat eldugtam, kismamákat nagy ívben elkerültem, stb. Fodrász, kozmetikus, új ruhák, próbáltam magammal foglalkozni. És meglett az eredménye.Kép

Egyébként van tudományos magyarázata a pszichés meddőségnek. (most találtam a szülészet könyvemben): "érzelmi stressz hatására a petevezetők spazmusa, a méhtevékenység fokozódása következhet be, melyek révén csökken a teherbe esés esélye."
Tehát mindenki lazításra fel!!!Kép

Móni
Monik

Móni
Lehet igazad van biztos van benne valami. Most nem írok, mert haza megyek azt hiszem beteg vagyok. Vszínű lázas vagyok. Majd holnap jelentkezem addig is írjatok!!!!!!
greta

Jaj lányok lányok!

Hű de át tudom érezni én is a problémátokat! Az egészben az a szörnyű hogy nagyon sokan nem tudják beleélni magukat a helyzetünkbe vagy csak jobb híján nem tudnak mit mondani. "Majd csak összejön!" Persze! Meg hogy "Ne akard túl görcsösen!" Én spec hiába nem görcsölök ha a féremnél van a bibi! "Utazzatok el valamerre" stb. stb. És az embernek egy idő után baromira elege van belőle! Ja és amitől falra mászom: "Legalább jobban meg fogjuk becsülni ha összejön"Kép Ez egy kicsit vicces! Ki az az anyuka aki nem becsüli meg a gyermekét? (Tudom van pár kivétel, no de akkor is... ). Persze tudom hogy mindenki csak jót akar, meg már nem tud mit mondani de akkor is zavaró. Utálom ha sajnálnak!
Hajnesz!
Amikor tőlem 16 éves koromban megkérdezték hogy hogyan képzelem el az életemet akkor én egy képet láttam magam előtt: Valahol Skóciában gyönyörű hegyek között egy kis falusi házikóban éldegélünk a férjemmel és körülöttünk legalább 7 gyermek ugrál! Mi már két éve várunk a csodára és habár kivülről semmi nem látszódik rajtam és próbálom élvezni az életet, belülről akkor is szép lassan rág el a bánat! Hogy nekem miért nem?
Hú inkább nemis írok semmit mert nagyon depis hangulatba vagyok! Bocs ha lehangoltam valakit!
Azért továbbra is kitartást mindenkinek és soha ne legyetek szomorúak!Hátha nektek sikerül!Kép
UI: Legközelebb tényleg nem depizek!KépDe most muszály volt kiírni mert senki nem szívesen hallgatja meg a szívem búját!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu

Teljesen megértelek! És irigylem a kitartásotokat!!! És való igaz, nem kellett évekig várnom a csodára, nem kellett inszem, lombik, stb. De mindenki másképp viseli a kudarcot, engem ez a pár hónap is megviselt. Képzeld csak el, újszülött osztályon dolgozni, babák és boldog anyukák között, hányszor, de hányszor puszilgattam ott a pici babákat és közben ott bőgtem, nekem ugyan mikor lesz, de szerintem nem kell magyaráznom, mit érezhettem. Ráadásul valami gyomorbántalom miatt olyan gömböc hasam van, hogy már vagy 2 éve mindenki azt hitte rólam, babát várok. Úton-útfélen azt kérdezték, Móni, csak nem terhes vagy?! Olyan dühösen tiltakoztam, hogy szegény illető nem értette, mi rosszat kérdezett.
És én is, kb. 15 éves kormtól arra vágytam, milyen sok gyerekem lesz majd. Míg mások buliztak, élvezték az életet, addig én 17 évesen megismertem első és egyetlen szerelmemet, a fősuli után alig vártam, hogy összeházasodjunk, és jöjjön a baba. Mindig mondtam, nagyon kicseszne majd velem az élet, ha pont nekem nem lehetne majd gyerekem, nekem, aki már-már betegesen bolondul a babákért. (ezt az is mutatja, hogy napi 80km-t oda és 80 km-t vissza utaztam a munkahelyemre, csakhogy babák között dolgozhassak, noha 2 percre van itt a helyi kórház, meg egyébként is, a nővéri munkára mindenhol szükség van, de nekem csak a babák kellettek, ehhez pedig Pestre kellett feljárnom)

Mindezek után gondolható, hogy nekem se volt egyszerű a lazítás, mégis megérte, na meg persze, utólag okos az ember.

Móni
Monik

Monik!

Őszintén örülök a sikereteknek és remélem nemsokára a nyomdokaidba lépünk, csak már nem győzöm kivárniKép! Szerencséje van a pindurotoknak hogy ilyen szeretetreméltó anyukához születik majd leKép!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

ZsuKép,GretaKép,HajniKép,VikiKép
Ezt a hülye dumát senkinek ne higyjétek el, hogy nem kell görcsösen akarni a babát, és akkor majd jönni fog. Akinek innen sikerült igenis mindenki görcsösen akarta, mert ahogy MóniKép is mondta, független attól, hogy 3 hónapja vagy 2 éve akarja az ember, nagyon erős benne a vágy a baba után, és a sok kudarc csak jobban erre a problémára irányítja a figyelmét. Persze sok szabadidős tevékenység segíthet lazítani, de nekem nem volt olyan nap, hogy legalább 10-szer ne gondoltam volna erre a témára.
Ami nekem sokat segített, az az volt, hogy nem mondtuk el senkinek a problémánkat se a családban, se a baráti körben, mert azt a lelki terhet már nem bírtam volna elviselni, hogy állandóan kérdezgesség tőlem egy hónapban 3-szor, hogy na terhes vagyok már? Viszont az itt összeverbuválódott sorstársakkal mindent meg tudtam beszélni, és csúnya ilyet mondani,(ne nézzetek önzőnek) de megnyugtató volt, hogy nem egyedül vagyok ezzel a problémával. A következő lépés ami nekem sokat segített, az az volt, hogy A-tól Z-ig utánnaolvastam ennek a témának, és megkerestem a problémához értő orvost, akinél mai napig vagyok. Tudom, hogy az orvosok nem tévedhetetlenek, sok ebben a témában a "láma" orvos, aki csak a pénzemért vállal el, de nem ért a meddőségi kezeléshez. Na én is belefutottam ilyenbe, de segített a felismerés hamar váltani. Nagyon sokat jelent ám a társaságotok egymásnak, már csak azért is, mert nem a férjeiteket zargatjátok a sokszor számukra hülyeségnek tűnő dolgokkal, hanem itt megbeszélitek, és mire hazaértek, a párocskátok egy vidám, bizakodó feleséget lát.Kép Ez az a dolog, ami sajnos már nem egy házasságot szétvitt, de azt hiszem ennyit nem ér. Örüljetek neki, hogy van egy szerető társatok, és gondoljatok arra, hogy hány embernek ez sem adatott még meg.
A rohanó időről meg csak annyit, hogy én idősebb vagyok mint ti, mert 32 éves elmúltam, de majd meglátjátok (még most banálisnak hangzik nektek), hogyha terhesek lesztek azt fogjátok mondani, hogy pont a legjobb időben jött.KépKép Ezt nekem is mondta valaki, aki hamarabb kijutott ebből a topikból, de persze akkor nem hittem el. Most viszont ugyanezt vallom.

Tehát csajok fel a fejjel, mert mindenkinek lesz kisbabája, csak előtte egy próbát kell kiállnunk. Ott ül mindenkinek a picurja a felhőn és lóbálja a lábát, és várja, hogy mikor indulhat a saját kis szerető családjához.KépKép

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat!

Imádlak!KépKépKépKépKépKépKép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Sziasztok!

Cat Kép ezt szeretem benned, mindig van 1-2 megnyugtató szavad.

Nálunk sincs fejlemény, és csatlakozom az "atomóra-után-egyre-rövidebb-ciklusok" táborába. A múlt héten (épp a Balcsis táboroztatásom kellős-közepén Kép ) megjött. Most nem nagyon olvastam vissza, de táblázatban akkor 7. cn-ra kéretik átjavítani.

Mi elkövettük azt a hibát, hogy elkotyogtuk szinte mindenkinek (én a munkahelyemen nem hangoztatom, mert tartok tőle, hogy nem néznék jó szemmel) Hát, igen, szinte mindenki rákérdez, hogy "na, mi újság???" és közben félreérthetetlenül vigyorog. Barátoknál ezt le lehet könnyen reagálni, családi körben nehezebb.

Na, mindegy. Reménykedünk Kép
Pusz MInyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Szia Cat!
Ha te nem lennél.....Nagyon szépeket és nagy nagy igazságokat írtál.
Ma elemntem dokihoz,mivel megjött ma,és a LSC-t beszéltül volna meg,de ő azt ajánlotta hogy várjunk még vele 1-2 hónapot,mert nagyon szépen beindultak a dolgok nálam látszik a fejlődés,és most kár lenne megszakítani a stimulációt.Ennek örülök is meg nem is.Biztatott.Tehát újra clostil,UH és izgalom.De most szerintem kevésbbé tudok koncentrálni a dologra,beindul a tanév,tanmenetírás...stb.Ennek viszont örülök.
Mindenkinek sok puszi!Cat neked egy csattanóst adhat a férjed helyettem,mert megérdemled.Kép

Viki
Vendég

Viki Kép
Szerintem akkor a PCT csináltassátok meg a következő ciklusban. (nem emlékszem, hogy volt-e már ilyen vizsgálatotok)

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

CatKépMóniKép

annyira jó titeket olvasni, mindig lelket tudtok verni az emberbe. Nagyon szerencsések azok a babók a pocakotokban, hogy ilyen szuper anyukájuk lesz.
Tőlünk is mindenki kérdezgeti, hogy babát várok-e, meg hogy milyen jól áll kezemben a gyerek nem akarunk-e mi is. Ilyenkor lerázzuk őket, hogy épitkezünk, majd utána, közben meg arra gondolok, hogy más vágyam nincs csak, hogy már én is babázhassak. Ilyenkor rámtör a depi, de próbálom magam felrázni és mondogatom a szlogent, hogy előre az ikrekért.
Sziasztok

Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

Szia Orsi!
A PCT vizsgálat az amikor a méhnyákot nézik meg,hogy a spermák át tudnak e jutni rajta????

Kép
Vendég

Viki Kép
Igen. Akkor kell csinálni, amikor a peteérés van, mert egyéb időpontban a méhnyak mindenképp ellenanyagot termel a kisfickók ellen.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Isteni Titeket olvasni! Már nem is vagyok szomorú.
Pedig lehetnék, mert leesett a hőm (36,6) és fájdogál az alhasam Kép Ugyan még nem jött meg...

Ennél "lazítósabb" és "rá nem gondolósabb" hónapom biztosan nem lesz. Ha most nem jött össze, akkor nem a lazítás hiányzott.Ha tényleg megjön, akkor elindulunk valamilyen vizsgálatokra, bár még nem néztem utána. Vlsz. egy szimpla nőgyógyival kezdem. Hogy fogom apát rávenni, hogy ő is elmenjen? Brrr... Múltkor említettem neki, teljesen kiakadt, pedig mi jól meg tudjuk beszélni a dolgokat.

Borsó, sajnálom, hogy mejött Kép
pedig szép csapat indult ezen a héten Kép

Edinka, Stella Kép
Remélem Ti még tartjátok a frontot!

Üdv, Pilinke
pilinke

Pilinke Kép
A párodnak meg kell értenie, hogy Vele is lehet probléma. Az ő kivizsgálása sokkal egyszerűbb, mint a női vizsgálatok hada. Ennyit igazán megtehet!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Tegnap nem dolgoztam, azért nem tudtam írni!
VikiKép BorsóKép PilinkeKép
sajnálom, hogy kiléptetek a "csapatból", gondolom ti is szívesen maradtatok volna!
Én szerencsére még tartom magam (37,2 és 32. nap!)
GrétiKép ZsuKép
hallgassatok Cat-re. Fela fejjel és ha valami gond van ide nyudotam írhattok, mert a topikosoknak mindig van pár jó szó, vagy éppen bíztató okosság a tarsolyukban.
VikiKép
az nár nagyon jó, ha a doki szerint beindultak a dolgok. Szerintem hamarosan zebrafarmod lesz a hörcsögök helyett!
Drukk mindenkinek, az újaknak pláne!
Szorítsatok nekünk még egy kicsit!
KösziKép
Stella

Kép
stella9

StellaKép
Nagyon drukkolok, hogy a hétvégén minden piros elkerüljön!KépKépKép Hétfőn azért szerintem már tesztelhetsz.

VikiKép
A PCT teszt tényleg hasznos lenne, ha már a lapar el lett halasztva. Az nem igényel kölönösebb beavatkozást, mindössze egy kenetvétel csak.

MinyuKép,AnitaKép
Nem feladni, mert lehet, hogy a következő ciklus lesz a sikeres. Mindig előre kell koncentrálni.Kép

PilinkeKép
Hozzám az első "láma" nőgyogyim hozzám sem nyúlt addig, amíg nem hoztam a párom leletét. Addig teljesen felesleges téged kezelni, kockáztatni azzal a Te hormonrendszered felborulását, amíg ki nem zárják a párod hibáját.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok Kép

Stella
Nagyon nagyon szorítok Neked, szerintem az nagyon jó jel, hogy már a 32. napon vagy, és a hőd nem esett le ! Remélem hétfőn nagyon jó híreket hozol !!!! Kép

Cat
Köszönjük a bíztató szavakat, nagyon aranyos vagy ! Én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, nagyon örülhetnek a picúrjaid, hogy ilyen anyukájuk van ! Kép
Tegnap óta nagyon rossz kedvem volt, nem érdekel semmi, teljesen "feladtam" mindent, már olyan gondolatok jártak a fejemben, hogy lehet, hogy el kell fogadnom a tényt, hogy nem lehet gyerekünk. Kép Szóval nagyon jól jött, hogy ma bejöttem dolgozni, bekapcsoltam a gépet, megnéztem a topikot, és egy kicsit jobb kedvem lett, amikor elolvastam a soraidat !

Lányok, tényleg ne adjuk fel, bízzunk benne, illetve tudjuk, hogy sikerülni fog !! Kép

Pilinke,
Nálunk is a párommal kezdték a vizsgálatot, mert ha ő nála kiderült volna, hogy gond van, akkor nem tömnek tele engem hormonokkal, illetve nem csinálnák meg a kellemetlen vizsgálatokat ! Szóval próbáld meg vele megbeszélni, hogy nem annyira vészes a dolog, hamar túl lesz rajta, és ha szép eredménye lesz, akkor még büszkélkedhet is, hogy milyen ügyes kis fickói vannak !!! Kép

Mindenkinek szurkolok,
Puszi
Borsó
borsó

Borsó Kép
Örülök, hogy ezek a gondolatok elröppentek a fejed mellől Kép
Ez totál természetes, szerintem mindenki átesik ilyen nehezebb/rosszabb perióduson. Ilyenkor az a lényeg, hogy ne hagyja magában az ember, hanem beszéljen róla, mert akkor könnyebb. Ha magadban tartod, akkor csak rosszabbodik a helyzet.

Pilinke Kép
Még az jutott eszembe. Ha a párod még ennyire fél, akkor először csak ondóvizsgálatra menjetek. Ha ott minden rendben, akkor az andrológiai vizsgálat többi részét (mert az annyira tényleg nem kellemes), ki lehet hagyni. Ha a rendelőktől ódzkodik, akkor elmehettek a Spermabankba is (www.krio.hu), és ott egészen más környezetben történik a vizsgálat, igaz fizetni kell érte.

puszo. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Remelem meg befer egy uj tag kozetek. Mar nagyon reg olvaslak titeket, de meg nem nagyon szoltam hozza. Nem nagyon van akivel beszelhessek igy bepofatlakodtam kozetek. Mi mar egy eve probalkozunk, de sajnos meg mindig eredmenytelenul. A tovabbiakban majd elmeselem a reszleteket.
Most azert vagyok nagyon a beka feneke kozeleben, mert a 27.napra megjott. Ez egy olyan honap volt amelyiktol eleg sokat vartam, a parommal mindketten szabadsagon voltunk, pihentunk es valahogy vartam a csodat.
Egy ev utan eljutottam oda, hogy nem szamoltam a napokat, eltettem a homerot.Valahogy mar nem nagyon biztam semmiben sem, de azert valahogy megint egy vilag omlott ossze bennem.
Biztos, hogy nagyon kuszan hangzik minden, de igy is erzem, remenykedek minden honapban es megsem.
Nincs kinek elmondjam ezeket es az egeszben az a legrosszabb, hogy a munkahelyemen ket lany van aki babat var, olyan rossz oket nezni.
Eleg hosszura sikerult, de meg nagyon sokat tudnek mondani, mert nagyon sok minden felgyult bennem egy ev alatt.

Remelem, hogy nem veszitek tolakodasnak a hozzaszolasomat es neha meghallgatjatok a panaszaimat.

Ildiko
etyike

Szia Ildikó Kép

Teljesen át tudom élni a szomoruságodat, mert nekem is tegnap jött meg ! Kép
Voltatok már orvosnál kivizsgáláson ? Szedsz valami gyógyszert ?
Nekem a munkahelyen 5 kolleganőm van, közülük háromnak nem lehet gyereke, egynek van, egy pedig még nem akar. Néha én is azt gondolom, hogy ez a munkahely el van átkozva !!
Tényleg nagyon rossz érzés más boldog kismamákat látni, de próbálj meg örülni az Ő örömüknek, és gondold azt, hogy majd Te is leszel ilyen boldog, és a szép nagy pocakoddal majd rád fognak "irigykedni".
Fel a fejjel, bízni kell, mert előbb vagy utóbb biztosan sikerül. Kép
Meg kell próbálni az ügy érdekében mindent megtenni, de azt hiszem majd úgyis akkor fogan meg a bébi, amikor itt van az ideje, és hidd el az a legjobbkor lesz !! Kép

Borsó
borsó

Ildikó!
Sajnálom, hogy (újra) csalódnod kellett.
Egy év az tényleg elég hosszú idő, de azért még nem a világ. Vannak itt olyanok is, akik több évig járták ezt az utat és mégis megtörtént velük a csoda!
Kivizsgáltattátok már magatokat?
Szerintem kezdjétek el, mert így legalább kiderülhet, hgy mi lehet a gond, ha van egyáltalán. Ha már átestetek néhány vizsgálaton, nyugodtan írd meg, hogy mit lett az eredmény.
Ha én nem is, valaki biztosan tud segíteni a következő lépésben.
Mi még csak fél éve küzdünk és nem jártunk dokinál, ezért nem tudok ilyen téren segíteni, de azért semmiképpen sem bepofátlankodás, hogy írtál.
Kérlek, ne add fel és próbálj előre nézni!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Ildikó Kép Borsó Kép

Csatlakozom a bandához. Nekem is megjött, péntek 13-a, 31. nap.
Életem legjobb nyaralása, és sok szerencsés esemény után, amikor azt hittem, most még akár ez is sikerülhet...
De ehhez kevés volt a szerencse.
És szegény férjemnek arra kellett ébrednie, hogy itt bőgök a másik szobában a számítógépnél.

Pedig már rég nem bőgtem. Több, mint két és fél éve tart...

Szeretnék visszamenni 23 éves koromba (minusz 6 év) - akkor még nem lenne ilyen sürgős...

Szurkolok én is Stellának - pucoljuk ki egyesével ezt a topikot! Kép

És két hét múlva újra előre az ikrekért, addigra jobban leszek,

sziasztok
mindenkinek szebb napokat

Milena
milena

Szia Milena Kép

Sajnálom, hogy nem sikerült..... Kép
Próbáld azt gondolni, hogy új hónap, új remények. És hát, lehet, hogy ez lesz az a hónap !!
Titeket vizsgáltak már ? Minden renben van ?
Szurkolok Neked, és nagyon remélem, hogy szépen lassan ki fog ürülni ez a topik !!!
Tessék mosolyogni !! Kép

Szép napot
Borsó
borsó

Szia Borsó Kép

Túl vagyunk a 6 kötelező inszemináción,
és áprilistól szünetet tartottunk az orvosi mizériákból, hogy ősszel valamennyire feltöltődve kezdhessünk neki a lombiknak.

Persze, én nem nagyon tudtam kikapcsolódni a témából addig sem.

De erőt ad, ha ide benézek, és látom, hogy nem vagyok egyedül. És kezdek jobban bízni a lombik-programban, amióta itt olvastam, hogy az inszemek nem igazán segítettek másnak sem, viszont a lombik előbb-utóbb majdnem mindenkinek.

Nálatok mi a helyzet?
Köszi a bátorítást Kép

Milena
milena

Milena,

Sajnálom...... Kép
Hozzád képest mi még nagyon az elején vagyunk !
Február óta próbálkozunk, ez a 4. Clostis hónapom, szóval még bizakodok ( Bár ez nem mindig sikerül ). Párommal minden rendben, így adok még magunknak 2 hónapot, és ha addig nem járunk sikerrel, akkor jön a HSG, meg miegymás...... Kép
Én is úgy hallottam, hogy az inszemináció nem igen "sikeres". Viszont a lombik általában sikerül. Ha nem is az elsőre, de másodszorra, vagy harmadszorra biztosan ! Kép
Sok sikert hozzá, és reméljük neked is lesz két szép krumpli a hasadban, mint Cat-nak !!!! Kép

Szóval előre, és tényleg nem vagy egyedül !!

Borsó
borsó

MilenaKép
Őszintén szólva nem csodálom, hogy elkeseredtél, biztosan én is kibirulnék ennyi próbálkozás és mindenféle orvosi beavatkozás után!
De fel a fejjel. Lényeg, hogy pihenj és bizzál a lombikban, vagy a csodában. Mert az is van!
Az meg egyenesen felejtsd el, hogy el vagy késve! Ahogy Cat mondta ha jön a baba, úgyis azt fogod mondani, hogy a legjobbkor érkezett.
Még egy ki kitartás és "előre az ikrekért"Kép!!
Sok drukk neked is.
Csak hogy bíztassalak: állítólag a nyár végi-őszi babák életképesebbek és gyakoribb ilyenkor a "becsúszott" baba, mert a szülők ilyenkor toppon vannak vitaminokból és energiából, meg ilyesmi. Persze ez csak általánosítás és nagyon régi "megfigyelés". Ma már bármikor bármi megtörténhet!
Remélem sikerült felébreszteni benned újra egy kicsit a reményt.
Köszi a drukkot:
Stella

Kép
stella9

Borsó Kép, Stella Kép

köszi a bátorítást, nagyon jól esett, már jobban is vagyok!

Egykor kezdődik a 'Vendég a háznál' a Kossuth Rádióban, ma pont a meddőségről (szebbik neve: nehezített teherbeesés) meg a lazításról lesz szó, azt még meghallgatom, hátha mondanak valami okosat.

Minden jót Nektek

Milena
milena

Jimbone Kép

Gratulálok a pocaklakódhoz, biztosan nagyon boldog lehetsz ! Remélem egyszer én is átélem majd ezt az örömöt !
Meddig szedted a Clostit ? Én nagyon félek a HSG-től, persze a doki szerint utána csak nevetni fogok, hogy mitől féltem ennyire, de azért majd hiszem, ha látom. Jobban mondva, remélem nem látom meg !!!!
Jó gömbölyödést, vigyázz magatokra !
Borsó
borsó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?