Sziasztok Csajszik!
Ancsuka, vasárnap 8-ra kell menned gondolom, mert nekem is úgy volt, akkor fogank csinálni egy rövid hullámot, ami 10 perces utána elküldenek a városba egy órára és vissza kell menni egy v.v-re, amikor is süllyedésre leveszik a vért és mehetsz haza.
Másnap 11-re kell menni, akkor elfoglalod az ágyadat és várakozol 1-ig, mert akkor csinálják meg a HSG-t!
Akkor fogod megtudni,h milyen lett a süllyedés, mert ha nem jó magas, akkor nem lehet HSG-t csinálni, mert gyulladásban van a szervezeted!
Minden rendben lesz majd meglátod, nem kell nagyon idegeskedni, nyugi van, látod Gabi is jó hírekkel jött!
Az alagsorban csinálják összesen 3 emberkének egy nap, gyalog kell lemenni, de visszafelé a beteghordó fiú fog hozni, aki még azt sem engedi, h a szoba ajtóból bemenj a lábadon, hanem ölbe visz az ágyba
Utána 2 órát kellett feküdni, de jól is esett
Drukkolok nagyon++++++++++++++++++++++++++++++++++
Gabi, annyira örülök, h jó híreket hoztál
Mi is csinálhattuk volna tovább az egészet, de úgy gondoltam, h új év, új remények és kell addig sok erőt gyűjteni és nem akartam az ünnepek előtt még nagyobb idegeskedésbe lenni, sztem jó döntöttetek!
Örülök, h örülsz!
Betty, itten vgyok, csak holnap másodállás is lesz este 9-ig és vasaltam meg ilyenek...
Princzi, na végre, h jöttél
Csajok, annyira hullik a hajam, lehet ez a sok hormontól

Még mindíg esik itt is!