A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Még Barbinak: Mennek a drukkok az újabb tesó ügyében +++++++

És majd kérünk képeket a szülinapról, ha majd már jobban vagy :wink:

yuyu79

Barbi Eninek boldogságost!jobbulást fognak! a többihez meg++++

ZSófi megint jól sikerültek a képek! :lol:
Vendég

A fájdalmaktól eltekintve még mindig sehol semmi. Azért ez már valami! Csak késö délutánra kaptam a gégésznél idöpontot, nem sok kedvem lenne több órát délelött a váróban ülni.
Vendég

Akció lefújva, megjött. :(
Vendég

Sziasztok!

Barbi :( A gégésznél pedig háááááááááááát, nem is tudom mit kívánjak....
Eninek nagyon sok Boldog születésnapot!

Ritus, most jutott eszembe, hogy a kiskrapekot elfelejtettem megdicsérni, pedig annyira édes!!!!

Luca, nagyon szuper ez a vers, én is olvastam már néhány könyvet és cikket arról, mennyi olyan szó van a magyar nyelvben, amire a legtöbb más nyelvben nem is lehet még hasonlót sem találni...érdekes dolgok ezek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

csajok múltkor ajánlotta itt egy lány pár oldallal előbbre. 350 ftért a régi idők meséit! 112 oldal!néztem hogy a bolti ára 2600Ft!!!! én vettem kettőt :wink:
Vendég

FEluca lányod gyönyörű, vers úgyszintén :lol:
Vendég

NAgyon szépek a talis képek! :)

Nemrég jöttem meg a család legkisebbjének látogatásából. :)

NAgyon cuki kisleány!

Kristóf mosolygot neki és mutogatott rá.
Vendég

Sziasztok!

Luca:
tényleg nagyon édes a kishölgy! :)

Barbikám: nagyon sajnálom a piros betűs ünnepeket! :( :( Eljön még a Te időd! Lehet, hogy együtt Zsófival. De jó lenne!!
Boldog születésnapot Enikő nagylányodnak!

Zsófi:
nagyon jól sikerültek a fotók! Hogy milyen jól fésült haja van Beninek! Bencének állandóan feláll, apja csak süninek becézi! :)
Meg MATRICA gyereknek, mert állandóan rám van tapadva.
Azóta mizújs? Dokid nem mondott semmit a múltkori fejleményekre?

Beteg gyerkőcöknek, szülőknek jobbulást!++++

Oltást mi sem adatunk. Oscilo, c vitamin, echinacia golyó, kéz fertőtlenítő. Remélem megússzuk.

Most voltunk a 15 hós méreckedésen Bencével (szerdán lesz 15 hós, akkor viszem oltásra). Hát megint magára szedett jócskán a kispofám.
Kereken 13 kiló!!! és 78 centi. Védőnő szerint a súlya az európai átlag felett van, a hossza átlagos. Hurrá! Van egy nagyfejű, pocakos, rövid lábú kispasim! De imádom! :)

Teszek mindjárt pár képet, de kicsinyítenem kell!

Ja, elkezdtem két hete a 90 napos fogyókúrát megint (kétszer végig csináltam már régebben). -6 kilónál járok. Szuper!

Sziasztok

Boni: köszi még egyszer vonalzó ügyben a segítséged!
Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kata: gratula a legújabb családtaghoz! Szép neve van!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Bence Soma 15 hónaposan

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Nagylány Emesém

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép ŐK, hárman

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Emese itthon, lazul

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Örömködős Bence

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Ez még jobban :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Gyönyörű zöld szemű Dórikám

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Dórika ismét

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Így szeretik egymást (nem kérésre ölelkeztek)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, Dórika és Bence között 12 centi van és 80 deka! :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Szilvi, annyira jók a képek! Olyan édesek a csajok!!! Bence pedig egyáltalán nem tűnik aránytalannak, az első képen látszik, szerintem édes kis formás hurkás :D Szuperek lettek az új vonalzók, látom nálatok is tombol a Hannah Montana láz :)

Képzeld, Málnus is ölelkezik kérés nélkül, és van egy kisrác Süni zenén (ő is augusztusi baba), aki ma meglátta Málnust, és rögtön megölete, az anyujával csak néztünk egymásra és mosolyogtunk, mondjuk már hete óta csapja Málnusnak a szelet :D Olyan édes... Élvezem, hogy ennyire ki tudják már fejezni magukat!

Megyünk fürcsizni....

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

sziasztok!

nálunk a helyzet változatlan, apa még egy hétig itthon kénytelen feküdni gipszben. Csabika persze élvezi, hogy egész nap játszhat vele :) mindig elveszi apa botját és azzal mászkál a lakásban, utánozza az apját. Ha meg apa ki akar menni valahová, fogja a kezét és vezetgeti, mint egy vakvezet kutyus. :) nagyon tündéri :)

barlangba járunk még, csak így hogy apa lerobbant, most taxival kell mennem és az nem olcsó, főleg, hogy legalább 3x kell járni egy héten, szóval az kb. 9 ezer forint egy héten taxira. :(

viszont a meló elvileg megyeget, habár Csabi azért néha odajön hisztizni mellém, és még az apja sem tudja ilyenkor lekötni semmivel.

nálunk a menü ilyen:
7 körül reggeli: keksz, vagy kalács
délelőtt alvás
12kor ebéd: amit mi eszünk, vagy ha az nem ízlik neki, akkor üveges bébiétel
2kor alvás, utána 4-5 körül uzsi: banán, vagy körte, 1 joghurt keksszel, fél túrórudi
7-kor vacsi: amit mi eszünk, abból kap falatokat, szendvics, rántotta
fél 9-kor fürcsi után 2 dl junior tejital
Alvások előtt, plusz éjjel 2x szopizás és tejital.
Én nem adtam neki tápszert csak nagyon kevés ideig, még fél éves kora körül kb. egy hónapig, de azóta sem.

Utálom ezt az esős időt :( tegnap is lementem sétálni Csabival, de végig zuhogott az eső. A pocsolyákat meg Csabi is szereti, kesztyűt nem is érdemes adni rá, mert úgyis tiszta víz, vagy sár lesz egy perc alatt :)

csenge_andi: bocs, hogy nem vettem fel a telót, de valahogy mindig akkor hívtál, amikor éppen altattam a manót és le volt halkítva a telóm. Utána meg teljesen kiment a fejemből. Annyira szita agyam van mostanában, hogy mindent fel kell arjak, mert különben nem jut eszembe semmi.

Virág és Laura milyen hosszú hajat növesztettek már :) nagyon csajosak :)
jók a talis képek!! Édesek a gyerkőcök így együtt játszva.
lei

Sziasztok!

Sziszka: köszi szépen a bókokat a gyerkőcről! Imádom őket! :) Igen, kis hurkás Bence, Emese is ilyen volt pont. Igen, Hannah láz van. Évekig hercegnők, barbiek voltak, most meg ez. De nagyon. Nem baj, majd kinövi! :)

Édes lehet Málnus az ölelkezős udvarlóval! :) Képet kérünk!!!

Lei: szegény "urad"! :( Jobbulást neki. Elvesztettem a fonalat. Mi történt vele?
És milyen kekszet eszik Csabi? És azzal kihúzza a délelőttöt? Egy hős! :)

Na megyek, bocsi, Bence már kidőlt, alszik, Emesének muszáj mennie lassan (suli miatt), Dórit is viszem, csak közben bekakilt.

Jó éjszakát!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Nagyon aranyos a trió, jó kis díjbirkozó a Bence. Regö is 13 kg 3 évesen...

Nálunk Dönci is azt eszi egész nap, amit mi. Tömi magát, amikor csak meglát valamit. Reggel ált. egy lekvárral kevert natúr joghurttal indít, ehhez jöhet mindenféle gyümölcs, de föleg szölö, banán és alma. Ebédre mindig azt eszi, amit mi is. Ha husi van, azt apróra vágom, de már nagyon rég nem kell neki a barabos kaján kívül semmi más. A húsféléket pedig tényleg szereti. Mindegy mi, csak sok legyen, ez az ö mottója. :) Ebéd után, ha még nincs kész a süti, ö is kap egy kocka csokit. Ha sütök, állandóan ott ólálkodik körülöttem, s minden adandó alkalommal elcsen egy kis tésztát, amit megpróbál feltünés nélkül azonnal begyömöszölni a szájába.
Kekszet, egyéb rágcsálnivalót nem tartunk itthon. Ha éhes, kap gyümölcsöt, paradicsomot, mert arra teljesen rá van kattanva, éppen úgy, mint az olivabogyóra. Most már a magos is megy neki, arról is ügyesen lerágja a bogyóhúst és kérésre visszaszolgáltatja a magot is. :)
Vacsi kenyér, felvágott, zöldség, gyümölcs, mi van éppen itthon.

Voltam a dokinál, ö is megerösítette, hogy feltehetöleg összeszorítom a fogaimat éjjel és azért fáj az állkapcsom. Nem nagy öröm, mert lassan tényleg belebolondulok.

Mivel elfelejtettem lemondani a barátnömet, egyszer csak itt állt a kisfiával az ajtóban, nekem meg mennem kellett a dokihoz. Jó ciki volt, de ez van. Ök maradtak, én mentem. De ez a kis idö annyira elég volt, hogy leszakadjon a gyerekek alatt a csúszda. Eni teljesen odavan. Még jó, hogy nem volt alatta senki és nem lett belöle sérülés. Phu!

Kicsinyítek képeket és felteszem öket.

Addig is,
Barbi
Vendég

Még egy kérdés: eladnánk a magyar billentyüzetü és rendszerü laptopunkat, ha valakit érdekel. Ilyen, mint a vaterán is feltüntetett.
http://www.vatera.hu/ibm_thinkpad_t41_1 ... 52742.html

Ha valakit érdekel, csápoljon!

Barbi
Vendég

Barbi!

Anyukámnak pont ilen masinája van, tényleg szuper! MEgbízható kütyű.
Vendég

Sziasztok!

Bocs, hogy kicsit eltüntünk, de közben apa kórházba került( szív), meg az agybaj a köbön - építkezés, kölcsön, munkanélküliség - nem fokoznám...

Sziszka Írta, hogy pénteken megy Bp-re és volt olyan kedves, felvállalta, hogy elhozná az általatok megúnt, vagy rokonságtól begyűjtött játékokat, mert dec. 4-én megyünk legközelebb Dorival, és akkor a vizsgálóba is tudnék vinni "hálát" - a sajátomat már leadtam multkor az osztályon.

Ha állnak még az ajánlatok, aki talizik Sziszkával, adjátok át neki kérlek és előre is nagyon köszönjük, mert nagyon jó dolog ám, hogy így én is adhatok és legalább valami hasznosat!!!!!!

Nyugodtabb időszakomban majd újra bekapcsolódok a fórum életébe, de most nincs lelki erőm SEMMIHEZ.....

KépKép
koadri

Sziasztok Csajok!
Este kaptunk egy telefont, hogy egy nagyon jó barátunknak, aki Erdélyben lakik, tanár és fényképész, önálló kiállítása lesz a kedvenc erdélyi falunkról, Énlakáról az 5. kerületben! Mindenképpen szeretnénk elmenni a megnyitóra, még nem tudjuk hogy alakul a program, most egy találkozó nem biztos hogy belefér, de még végig gondolom és megbeszélem az illetékesekkel :D

Szilvi
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára sziszka78 2009.11.09 23:32-kor.

<
sziszka78
Tolna

Szilvi, nem volt nálam ma fényképező, de talán jön az udvarló hozzánk a héten, azaz valamikor, mert ez a Pesti út nem volt betervezve, majd elcsípem :)

Barbi, mit lehet csinálni fogcsikorgatás ellen?

Hihetetlen nekem, hogy más gyerekek milyen hihetetlen mennyiségeket megesznek....valaki bátorítson már egy kicsit, hogy van még ilyen rossz evő, mint az enyém gyerek :(

Mi reggelire pár falat májkrém, kolbász vagy virsli, kenyeret nem hajlandó enni mellé. 10 órai 1 db. valamilyen fornetti, ha sétálni vagyunk, otthon kb. egy harmad banán. ebéd, szintén pár falat a miénkből, hús jöhet bármilyen, üres tészta, üres rizs...zöldség alig alig...
Uzsonna már majdnem egy dl joghurt....de sosem fogy el teljesen, vacsira pedig kb. 10 kanál tejberizs, egy háromnegyed virsli, vagy pár falat hideg :( Kétszer szopizik, a délutáni és az esti alvás előtt, aztán általában még kétszer éjszaka....
Az egyetlen kaja amit bármikor bármilyen mennyiségben megeszik az a füstölt sajt...csak győzzük venni neki....
Van még ilyen rossz evő????

Lei, nektek jobbulást!

Boni, te meg olyan szűkszavú vagy mostanában! Minden rendben?

Szilvi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sziszka78 2009.11.09 22:48-kor.

<
sziszka78
Tolna

na, közben beszéltem a férjemmel, és mivel évente csak egyszer találkozunk a barátunkkal, így most vele töltenék a napot, de ha lenne valaki, aki gyűjtő helyként tudna funkcionálni, akkor mi elmennénk érte....

Csak péntekig oda el kellene juttatni akinek amije lenne....mit gondoltok csajok? Meg tudnánk oldani, annyira szeretnék a Adrinak segíteni!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Adri, sajnálom, remélem már jobban van a párod :(

Sziszka, Málnus szájával mi van most? Elmúltak végre a hólyagok??

yuyu79

jaj, Julcsi, de jó eszembe juttattad! Te sem alszol ilyenkor? Egy kismamának pihennie kell!

Szóval jelentem, hogy attól a boraxos ecsetelőtől másnapra elmúlt, még egy teljes hetet ecseteltük utána, de ez a fajta ízlett neki, így nem kellett lefogni, csócsálta néhány percig a fülpucolót, és már jutott is mindenhova :) Aztán abbahagytuk, azóta lesen (már több mint egy hete) semmi sincs, remélem túl vagyunk rajta....(persze Csandi tanácsára a cicimet ecsetelte néhány napig, amíg eszembe jutott)

Julcsi, ha nektek is lenne a családban felesleges játék esetleg, akkor szerdán babaúszás után át tudnám venni, csak nem tudunk maradni, mert egy volt osztálytársammal összefutottam (pakson lakik most) és meghívott hozzájuk....

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziszka:Alma sem valami jó evő!Most ő is rácuppant a húsra és a sajtra, de eleinte pl. csak kenyeret, vagy kalácsot evett volna magában. Akkor lehet megtömni rendesen, ha nem az evésre koncentrál, hanem valamivel elszórakoztatom,magyarul lekötöm a figyelmét, mert külömben 3 falat után már kiakarna szállni az ülésből.
Ja a kuki meg nestle bébi deszert(keksze) a mindene.
Meddig lesz látható a kiállitás, mert jövő héten én is Bp-is leszek és szívesen megnézném.

Adri:Én szívesen küldök játékokat és könyveket, ha mondasz egy címet.

Örülök, hogy tetszett a vers és köszönjük a dicséreteket, ami a képeket illeti.
Megsült a kenyerem,így én is nyugovóra térek. Mindenkinek jóéjszakát.

Emesedora: honnan szedted ezeket a vonalzókat? Nagyon szépek a gyerekeid.[/b]
feluca
Mezőszemere

Luca:D én is kenyér sütés végét várom, azért van itt szómenésem:)
Még nem tudjuk meddig lesz látható, de gondolom jövő héten még igen (fotó kiállítás egyébként) ha biztosat tudok megírom még!

Szép álmokat mindenkinek! Az én kenyerem is kész...

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Emese Szivesen . gyerekeid még mindig gyönyörűek!

Lei , Adri jobbulást Apáknak!

Szisz hú előttem vannak a fényképeitek Énlakról :lol: nem szervezzük majd a következő talit oda? :lol: persze ha elmúlt a járvány....
édes vagy:oops: itt a tél, nekem is betesz hangulatilag :oops: illetve az én drága pici fiam egész nap pörög. esik kel, így gyakran használjuk a Binyekék által is elhangzó KOMMANDÓ szót :wink: viszont a tény hogy míg a lego purimokkal abszulte nem játszott, a Mega bloks kockákkal nap mint nap épít. garázst építünk, alagutat és mehetnek az autók. annyira édes ahogy ki be parkol..pakolgat

de most a sláger Barbinknak köszönhetően, hogy egész nap kiskocsit hoz maga után ... jól lecsapott rá de imádja! húzza vonja, tolja pakol bele szóval nagyon dolgozik.. egyébként egész nap elszöszmötöl mint az apja.

azonnal kérek jó kenyérreceptet
:lol:

:lol:
Vendég

Sziasztok!

Köszi mindent Sziszka, és Feluca neked is a felajánlást! Beleki Katát kérdezném, vállalja-e még az összegyűjtő szerepét, ha jól emlékszem, egyszer említetted! Nagyon megköszönném!!!!

KépKép
koadri

Sziasztok! Jó reggelt!

Boni: még egyszer köszi és a bókokat a gyerekekről (egyébként mindenkinek!!!):

Vonalzó: mamanetes, Boniét irigyeltem meg, főként azt,hogy hármat fel tudott rakni, mert én eddig csak picibabásat tudtam.
A Hannah Montana, Thomas, Verda jelzőket viszont neten találtam, a lényeg, hogy .png formátumot kell keresni és be lehet illeszteni.

Sziszka: hú, nagyon szuper, hogy elmúlt Málnus szájából az izé. Akkor ez biztos azt is jelenti, hogy erősödik az immunrendszere.
Ne aggódj szerintem, biztos Málnus ilyen típus, ezért eszik kevesebbet. Tudom, hogy nem jó érzés, mikor mindent visszautasít, de nem tudsz mit csinálni. Lehet, hogy később más lesz, de az is lehet, hogy nem.

Oltás:
különben nekem apósom, nagymamám adatta be, nem lett bajuk, meg két fiatal ismerős anyuka is, az egyik már a gyerekeknek is. Senkinek nincs baja, viszont anyukáknak fájt még 1-2 napig a karjuk utána.
Ennek ellenére mi nem oltatunk! :)

Mecsi, Pöttöm merre van?

Adri: nagyon sajnálom a párodat, meg a szociális problémákat. Hú, nagyon nehéz lehet. Szép dolog, hogy még ebben a helyzetben is szeretnél másokon segíteni illetve az ő segítségüket megköszönni.

Feluca: Neked is köszi gyerekbókokat.

Barbi: köszi Neked is! Sajnálom, hogy még mindig szenvedsz a fogaiddal. De mi lehet ez vajon???
Döci édes lehet az egész napi tömködéssel! :)

Nekünk kaja (Bence).

Reggeli tápszer, kb. 270 ml. (3-as).
Délelőtt 10 óra felé tejtermék. Egy danette vagy krémtúró, vagy túrórudi. Ebéd 12-13 óra körül, amit mi eszünk, kivétel nélkül. Mindent megeszik, egy rendes felnőtt tányérnyit. Délután 16-17 óra körül gyümi vagy egy kifli elrágcsálva, ilyesmi, vagy kölesgolyó, buláta. Vacsora 19-20 óra között ismét 270 ml tápszer. Közben vizet iszik legtöbbször, de van, hogy granulátumos baba teát, meg néha málna szörpöt. Van amikor a délutáni uzsi is főtt kaja, mert nagyon szereti.

Kétszer alszik még. Általában alvásonként 1-1/2 1 órát, de éjjel néhányszor fent van. Kb. fél percre és alszik. Cumi kell neki, vagy anya, vagy apa.

Na megyek, rosszalkodnak a kicsik (pakolás).

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Rékának boldog névnapot kívánok!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!
Adri!Mi is szívesen csatlakozunk az a játék gyűjtéshez.Ha eldöl hogy ki gyüjti akkor eljuttatom hozzá a csomagot!

Emesedóra!Gyöngyörüek a gyermekeid,Emese már késznagylány!

Rékának Boldog névnapot kívánunk!

Vera
l.veronika

Sziasztok!

Emesedora! Nagyon édesek a gyerkőcök! Emese gyönyörű nagylány már, kész hölgy!

Sziszka! Örülök, hogy Málnus szája meggyógyult. A szerelmet pedig nem lehet elég korán elkezdeni :)
Mostanában Gergő is nagyon rosszul eszik, tegnap pl szinte csak levest volt hajlandó elfogadni, de abból elég jó mennyiséget. Gondolom ez a rossz étvágy fogacskák miatt van, mert egyébként, ha minden stimmel jól eszik, főleg a husit imádja ő is.

Közben kész lett a házunk, megkapta a színt, amit most éppen lemos az eső :( :( úgyhogy eléggé el vagyok keseredve :( pedig olyan szép lett :)

Barbi
Kép
manci79

Sziasztok!

Köszönjük a névnapi köszöntéseket.

Boldog Réka napot kívánunk!

Adri, én is szívesen adok játékot és össze is gyűjtöm itt Pesten. Sajnálom a párodat, remélem jobban van.
Vendég

Boldog Réka napot! :lol:
Vendég

sziasztok!

Panna, boldog Répa napot! :)

ezt az időjárást! :(

Adri, jobbulást párodnak! játékokat most még nem tudok küldeni, de szerintem (sajnos :() mentek még a klinikára, valahogyan összehozzuk, csak még nem riasztottam a rokonságot! :(

én itthon vagyok egyedül, mert apa reggel bevitte anyóshoz Benit, hogy tudjak takarítani! irtó nagy mázlim van a nagyikkal! de ténlyeg! jó, néha kicsit sokak, de csakis jószívűségből! :) amúgy gyerekem hajnal 1/2 2-kor sírva kelt, hogy mi volt a gond nem tudjuk, de az tuti, hogy 4-ig nem tudtuk visszaaltatni. volt már bebe tv, hinta-palinta, és amit el tudtok képzelni! :shock:

végül a pocakra gondoltam, mert folyamatosan pukizgatott, mikor nyüglődött! lehet ilyen korban ezzel kezdeni valamit? hasfájós babucik anyucijai, Ti csináltok valamit ilyenkor a pocaksimin kívül?

Barbi, sajnálom a bajod! pedig már azt hittem... mondtad, hogy neked még most is pontos. valami, akkor csak lehetett. vagy ne áltassalak!?

Kitti!? nálad szitu!?

sajnálom a rosszul evős babák szüleit, el tudom képzelni, hogy milyen érzés lehet, ha nem akar enni a gyerek. pedig ritkán fordul elő nálunk, de akkor én is készen vagyok! bár szerencsére egyik babónk sem kórosan sovány, szóval nagy gond nem lehet. nem?

Szilvi, annyira gyönyörűek a gyerkőceid! Bencus nem semmi súllyal rendelkezik! ;) Beni most már sehol sincs hozzá képest! :) fogyóhoz pedig nagy nagy gratula! mióta jobban odafigyelek magamra, meg a II. tip. diabéteszemre, azóta én nem erek újra belevágni, mert nem egészséges, nekem főleg, szóval csak drukkolni tudok nektek, én meg megpróbálom betartani, amit be kell, és így is mennek le kilók, csak jó lassan!

nem is tudom, hogy mit szerettem volna még, biztosan millió dolgot, de most mennem kell. ebéd, meg még rámolnivaló, meg aztán magamat rendbe szedni, aztán megyek az én kis akarnakomhoz! :)

jók legyetek!

tényleg. 15 hós oltás! ha most beteg, vagyis taknyos Beni, akkor szerintetek beadják még a szurit jövő kedden?

sophie27

Most már biztos vagyok, hogy gyökérkezelés lesz ma. Ez az én diagnózisom, megegyezik az egy héttel ezelött is tett diagnózisommal, csak akkor nem figyelt rám a doki. De a tünetek immár annyira egyértelmüek, hogy még egy tehetségtelen orvosnak is fel kell tünnoe... :( Ebben még sosem volt részem. Mindjárt indulnom is kell.
Vendég

BArbi ááá nekem volt.. kitartás
Vendég

Csajok, itt ülnek nálam a Barbi féle ruhák, szabad a vásár :)

KépKép
columbine

sziasztok!
Barbi kitartás, nem olyan szörnyű a gyökérkezelés, nekem sajna majd' mindegyik olyan.

Mancibarbi nem mosta le az eső a ház színét? mikor eresztjük össze a csibéket?

Zsófi én Levinek szoktam adni panadolt,h ne szenvedjen vele nagyon, más sajna csak a masszázs van no meg a talpacskákat is masszirozod, hatásos volt nálunk az is.

nem tudom mi a helyzet, mert jöv kedden kéne megjönnie, tehát még nagyon kis cipőben járunk ha járunk.

boldog Réka napot!

Kinél miben vannak bent a csibék? szandiban, tapadós talpú zokniban?

emesedóra nagyon szépek a gyerkőcök-Levim úgyanilyen kis haspók mint Bencéd :lol:

szaladok,mert reklamálnak.....
makadu

Barbi! Nem olyan szőrnyű a gyökérkezelés! Kitartás!

Boldog Réka napot!

Kitti!
Lemosta, tiszta gáz az egész :(

Mikor értek rá az összeeresztésre? Délelőtt vagy inkább délután? Melyik nap?

Barbi
Kép
manci79

Manci!

Tudom, hogy nem vigasztal, de tavasszal mi is jártunk így. Apa gyönyörű napsütéses időben lekente a falat, aztán éjszaka esett az eső.... No comment...
Vendég

Csenge!!!

Nagyon köszönöm, ha összegyűjtöd, amit a többiek és ti is nélkülözni tudnak/tok, akkor téged kereshetnek a többiek? és aztán Sziszka is a csomagért? jól értettem :?:

Akkor lányok, ha tudjátok Csengéhez juttasátok el a megunt játékokat, könyveket, aki tudja , mert pénteken hozná el Sziszka!!!

Sajnos Zsófi neked is igazad van, megyünk mi még a Tömőbe, de akkor már legalább lesz is mivel játszanunk :wink: (összehasonlíthatatlanul könnyebben múlik úgy az idő, ha nem a saját megunt játékokkal foglalatoskodunk!)

Puszi mindenkinek, kicsit jobb a kedvem, párom újra itthon, jobban is érzi magát+ egyik adósunk lehet, hogy végre utalja a tarozását fél év után... Majd csak lesz valahogy

KépKép
koadri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?